Gratis Dieet Coach

Afvallen in 2021

De concurrentie tussen Zorgverzekeraars in Nederland loopt hoog op. Na de strijd om de tarieven is het nu de beurt aan extra service. Zo is er voor klanten van zorgverzekeraar CZ gratis een online dieetcoach beschikbaar. CZ biedt verschillende online diensten zoals de CZ Dieetcoach, het Eetdagboek, de CZ Diabetespas, de CZ Bekkenbodem coach. Helaas zijn deze diensten uitsluitend beschikbaar voor klanten van de Brabantse zorgverzekeraar CZ.

Doe de Gratis Voedingstest

Ben je geen klant van CZ, en ben je toch benieuwd of je een correct voedingspatroon hebt? Doe dan de gratis ‘Fit for me’ voedingstest. Met deze voedingstest kun je nagaan of je gezond leeft, of je voldoende beweging krijgt Maar vooral of je gezond en genoeg, of misschien wel te veel! Daarnaast geeft deze voedingstest je inzicht in je vitamine inname en beantwoord het vragen zoals: ‘Ik wordt vanaf mijn 45e steeds dikker, ik eet echter niet anders of meer dan eerst, hoe kan dit?’. Door deze test te doen kom je erachter of je weerstand in orde is, of je voldoende mineralen en vitaminen binnenkrijgt en of je calorieëniname juist is! Wil je jouw eetpatroon in overzichtelijk maken? Start dan hier een gratis eetdagboek en breng je eetpatroon in kaart.

De Dieetcoach van zorgverzekeraar CZ

Overgewicht hebben betekent te zwaar zijn voor je lengte. Ruim 46 procent van de Nederlanders is (ernstig) te zwaar. Overgewicht kan veroorzaakt worden door een medische aandoening, maar komt meestal door teveel eten in combinatie met te weinig beweging.
CZ biedt haar klanten advies en informatie over bijvoorbeeld gezonde voeding, afvallen en vergoedingen vanuit de CZ zorgverzekering op het gebied van overgewicht.

Heb je een CZ zorgverzekering? Start hier de Gratis CZ Dieetcoach. Geen klant? bereken dan hier de premie voor een CZ zorgverzekering.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.