Gratis consult van een diëtiste voor TV programma

Afvallen in 2021

Altijd al eens mee willen werken aan een TV programma? Dan is dit misschien jouw kans! Bij onze redactie kwam de onderstaande oproep binnen:

Voor een nieuw programma zijn wij op zoek naar een vrouw tussen de 25 en 40 jaar. Wij maken een 12-delig programma over gezondheid voor mensen die niet of slechts beperkt kunnen lezen & schrijven. Voor deze groep mensen is een uitkomst als dit forum geen optie en ook folders worden vaak niet goed gelezen. (de mensen in ons programma hebben dit probleem overigens niet!)

Gratis consult van een diëtiste

Voor een aflevering willen wij graag een bezoek brengen aan de diëtiste. Wij hebben inmiddels een professionele diëtiste gevonden en zoeken nu iemand die graag van haar een (gratis) consult krijgt. Wij willen dit voor het programma dan graag filmen.

Wij zijn een educatief programma en geen commercieel gaat-u-eens-op-de-weegschaal-staan of trek-uw-kleren-uit-programma. Het gaat puur om een gesprek met diëtiste over voeding en hoe je gezonder kunt leven.

Daarnaast zijn we vooral benieuwd hoe u probeert gezond te eten of juist gezonder kunt gaan eten.

Aanmelden

U kunt uw naam en contact gegevens mailen naar [email protected]

Het programma wordt gemaakt in opdracht van ETV Expertise Centrum en wordt eind 2010 uitgezonden op verschillende regionale zenders in Nederland.

Wij nemen dan met u contact op voor een eventueel kennismaking gesprek.

Tot binnenkort!

Kevin Soares
Redacteur / Producer

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.