Gratis 40 Puntenlijst

Op deze pagina kun je een gratis 40 Puntenlijst voor het 40 Puntendieet aanvragen. Met behulp van deze puntenlijst kun je eenvoudig tellen hoeveel punten je op een dag gebruikt.

Gratis 40 Puntenlijst Aanvraagformulier

Vul hier onder je mail adres in en je ontvangt de 40 Puntenlijst eenmalig gratis per mail.

40 puntenlijst

we bewaren je mail adres niet en gebruiken het dus ook niet voor andere doeleinden dan het eenmalig verzenden van de gratis 40 puntenlijst.

37 Reacties

  1. Graag zou ik het punten dieet weer gaan volgen.Ik ben het na 20 jaar jammer genoeg kwijt. Ben er toen 25 kilo mee afgevallen!Ik zie in de artikelen tot nu toe geen aardappelen en groenten staan.Hoop dat de wel in de mij toegestuurde lijst staan. Met vriendelijke groet.

  2. Heb het vroeger gevolgd in clubverband ben het boekje helaas kwijt dit is het enigste dieet dat is vol te houden omdat het makkelijk is met die punten en er zit alles in wat je nodig hebt en ook kunt kiezen wat je neemt

  3. Zou graag de lijst met de punten ontvangen. Heb het jaren geleden gevolgd via een afslankclub, ben het boekje kwijt waar toen alles instond. Nu wil ik het weer volgen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.