Good Niter Antisnurkspray Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Helpt de Good Niter Anti Snurk Spray? Je leest het in deze review. Snurken is een van de meest vervelende gezondheidskwalen waar je partner last van kan hebben. Je partner slaapt lekker, maar jij kunt de slaap niet vatten vanwege het lawaai. De enige oplossing is vaak: een van beide partners verkast naar de logeerkamer of de bank. De Good Niter antisnurkspray biedt een oplossing voor dit probleem. Een spuitbeurt met de spray zou voldoende moeten zijn voor een uitstekende nachtrust.

good niter bestellen

Overigens is het snurken niet alleen een probleem voor degene die niet kan slapen door het geluid. Ook de snurker zelf heeft last van de gevolgen. Zo leidt snurken tot een grotere kans op depressies en is de kans op hart- en vaatziekten groter (bron). Omdat snurkers minder diep slapen is daarnaast de kans groter op andere ziekten, vermoedelijk omdat het immuunsysteem wat minder goed functioneert.

Good Niter Antisnurkspray Review

Dit maakt een antisnurkspray als Good Niter extra interessant. Een goede antisnurkspray zou goed zijn voor sommige relaties en voor de gezondheid van beide partners. Om deze reden hebben wij Good Niter dan ook uitgebreid gereviewd.

Wat is Good Niter Antisnurkspray?

Good Niter is een spray op basis van natuurlijke ingrediënten die helpt tegen snurken. Een keer sprayen met Good Niter helpt ongeveer acht uur lang. Met een flacon kun je ongeveer 100 nachten vooruit. Volgens de fabrikant is het gebruik van Good Niter volledig zonder risico omdat het middel uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

good niter spray
good niter spray

De spray bevat vijf verschillende ingrediënten. Pepermuntolie heeft als belangrijkste functie om de luchtwegen te openen. Citroenmelisse heeft een kalmerende werking en zou daardoor helpen tegen nerveuze slaapstoornissen. Salie speelt een rol bij het vrijmaken van de luchtwegen, terwijl hyaluronzuur zou helpen om de aanmaak van slijm te verminderen. Het laatste ingrediënt, Vitamine E, is een belangrijke antioxidant.

Deze ingrediënten tezamen reduceren de vibraties van het losse weefsel bij het gehemelte. Ook wordt de intensiteit en het geluid van het snurken minder. Tot slot zou het middel er ook voor zorgen dat je beter slaapt.

Voor wie is het geschikt?

In principe kan iedereen Good Niter gebruiken. De spray bevat geen ingrediënten die tot allergische reacties kunnen leiden. De spray zou, als de werking is zoals beschreven, ook gunstig kunnen werken voor mensen die verkouden zijn en daardoor minder diep slapen en/of snurken.

Is het effec