Goji Cream Review en Ervaringen

Goji Cream verovert de markt voor huidverzorgingsproducten in Nederland in sneltreinvaart. Door de vele voordelen en geweldige kenmerken kun je met deze crème een mooiere huid krijgen zonder botox te gebruiken of plastische chirurgie te ondergaan. Zulke ingrepen zijn heel invasief en vergen heel wat hersteltijd. Bij botox injecteert men giftige stoffen in het lichaam om die rimpelvrij te maken. Met Goji Cream kun je genieten van de voordelen van deze ingrepen zonder de lastige risico’s of bijwerkingen. Het lijkt bijna een wondermiddel als je dit alles leest. Hoe ziet het er in de praktijk uit?

GojiCream-korting-bestellen

Is Goji Cream Onzin?

De markt voor huidverzorgingsproducten is enorm. De vraag en het aanbod blijft sterk groeien en er komen steeds nieuwe middelen op de markt. Elke leverancier belooft het geheim te kennen achter het krijgen van een mooi en stralende huid.

Goji Cream Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Goji Cream zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Goji Cream graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

 

goji cream tubes
goji cream tubes

Dat de vraag steeds aanhoudt is te begrijpen. Een ieder wilt er immers goed uitzien. Je uiterlijk is je visitekaart, daarom wilt bijna een ieder er goed verzorgd bijlopen. Een stralende huid is daarom de basis van de meeste verzorgingsroutines. Niet alleen bij vrouwen is dat zo, ook mannen maken nu vaker gebruik van huidverzorgingsproducten. Ja, een schitterende huid staat hoog op de prioriteitenlijst van velen. Je voelt je immers lekkerder in je vel wanneer je er goed uitziet!

Een tube Goji Cream kost 49 euro en is uitsluitend online te bestellen, maar is het de moeite waard? Ik heb het voor je uitgezocht in deze review.

De voordelen van Goji Cream

Als één van de meest innovatieve huidverzorgingsproducten van de laatste jaren heeft deze crème heel wat voordelen. De gunstige werking die het heeft op de huid is ongekend, zo kan dit smeerseltje het volgende voor je betekenen:

 • Het heeft anti-rimpel eigenschappen. Bestaande rimpels worden gladgestreken en de vorming van nieuwe rimpels wordt tegengegaan.
 • Het houdt de huid glad en soepel.
 • Het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.
 • Het heeft anti-verouderings eigenschappen.
 • De vorm van het gezicht wordt gelift.

Voornoemde beloften lijken wellicht ongeloofwaardig. Kan Goji Cream deze beloften daadwerkelijk nakomen? De concurrerende producten van bekende merken beloven eigenlijk hetzelfde en koppelen een duur prijskaartje hieraan. Huidverzorging is best een investering, waarbij men al snel meer dan €100,- moet neertellen voor een heel kleine pot. De vraag rijst dan als deze peperdure smeersels de investering waard zijn. Om daarachter te komen bekijken we in dit geval het belangrijkste bestanddeel van Goji Cream: de Goji bes.

De Goji bes

Het belangrijkste ingrediënt van de Goji Cream is de Goji bes. Dit maakt de crème zo effectief. Deze bes heeft verschillende gunstige eigenschappen voor niet alleen de huid, maar ook de algehele gezondheid. Je moet de kracht van deze bes eerst goed kennen om te begrijpen waarom de crème zo ontzettend effectief is.

Superfood

Deze bessen worden al enkele jaren gezien als superfood in de westerse wereld. Waar men voorheen het voornamelijk als voedingsmiddel gebruikte, maakt men nu ook andere producten van. De kracht van deze bes is dus geen verkoop fabeltje.

De geweldige voordelen van de bes waren al langer bekend, het is dus niet verwonderlijk dat cosmeticabedrijven het in huidverzorgingsproducten is gaan verwerken. Dit was een logische stap en heeft het gebruik van Goji alleen maar populairder gemaakt.

Maar wat maakt de Goji bes zo uniek?

Dit vrucht onderscheid van de anderen door de hoge voedingswaarde. Het bevat zelfs meer eiwitten, aminozuren en mineralen dan alle andere fruitsoorten. Dit maakt

goji cream
goji cream

het de meest voedzame fruitsoort. Het bevat maar liefst 21 verschillende mineralen waaronder enkele die zelden in voedsel voorkomen. Tevens is het rijk aan antioxidanten. Ook hier overtreft het andere groente- en fruitsoorten door veel meer antioxidanten te bevatten. En dacht je dat citrusvruchten als sinaasappelen de beste bron waren voor vitamine C? Dan had je het glad mis. De Goji bes bevat 500 keer meer vitamine C. Het bevat meer ijzer dan spinazie en best wat beta-caroteen.

De oorsprong van de bes

Oorspronkelijk komt de bes uit Mongolië en Tibet waar het deel uitmaakt van de Lycium plant. Uit de Lycium familie komen ongeveer 80 verschillende bessensoorten. De bes met de geprezen voordelen heet de Lycium Barbarum en die groeide in Tibet en Mongolië.

Massaproductie uit China

De moderne bessen die e in de winkels tegenkomt worden in China geproduceerd. Hier doet men aan massaproductie van de Lycium Barbarum en andere bessen uit de Lycium familie. In China groeien de planten onder ongebruikelijke omstandigheden die niet te vergelijken zijn met de voedzame plekken in Tibet en Mongolië. Hierdoor is er wel degelijk verschil tussen de Lycium Barbarum die in Tibet en Mongolië groeien en die uit de massaproductie. In China probeert men zoveel mogelijk bessen te produceren tegen de laagste mogelijke prijzen. De samenstelling en voedingswaarde van deze bessen is daarom heel anders.

Ervaringen in Nederland

Goji Cream is vrij nieuw in Nederland, hierdoor zijn er weinig Nederlandse recensies beschikbaar. Daarnaast zijn er weinig plekken waar je het kunt kopen. Je zult meer recensies vinden vanuit Amerika, waar dit product al langer wordt gebruikt. Hieruit kun je veel afleiden over de werking van de crème. Om je een beeld te geven over hoe men de crème ervaart nemen we de resultaten van een internationale drogisterij. Daar kreeg de Goji Cream een 4,1/5 , dus een 8,2 op een schaal van 10. Dit wijst uit dat men heel tevreden is over de werking van dit smeerseltje.

Heb je ervaring met Goji Cream of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Conclusie

Goji Cream lijkt wel een wondermiddel in een kleine pot. Toch is het belangrijk om de verwachtingen realistisch te houden. Je krijgt er een stralende huid van en dat zal een ieder meteen merken. Zo een potje is dus echt de moeite waard. Tevens heeft crème gemaakt van Tibetaanse Goji bessen sterk de voorkeur. Die bessen bevatten de nodige stoffen die de crème zo effectief maken. Wees dus oplettend bij het kiezen van de juiste Goji Cream.

Gezonde Groeten,

natascha

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

91 Reacties

 1. Ik wil dit graag proberen. Ben nu 44 jaar en merk dat de zwaartekracht gaat werken… die kan je niet uitschakelen, maar ik zou toch het proces enigszins willen vertragen. Ben benieuwd of Goji Cream daarbij kan helpen.
  Bij voorbaat dank! Vriendelijke groet!

 2. Ben nu 70 jaar en begin nu rimpels te zien. Ondanks de goede verzorging en voeding.
  Wil graag zien of het op mijn leeftijd ook nog effect heeft.

 3. Ik ben 55 jaar ,heb mij altijd goed verzorgd doch de sporen van ’ouder worden ’beginnen zich sinds een paar jaar te profileren. Graag had ik uw product geprobeerd om te zien of de resultaten werkelijk zo spectaculair zijn.

 4. Ik zou dit product heel graag gratis willen proberen. Met het ouder worden gaat de conditie van m’n huid achteruit. Heel jammer..maar misschien dat deze crème helpt…

 5. Ondanks dat ik intensief crème gebruik ontstaan er toch fijne lijntjes. Graag zou ik dit product uitproberen.

 6. Heb al zoveel produkten geprobeerd, ze beloven zoveel en doen zo weinig…. zou graag eens positief willen zijn!

 7. Ik gebeuik al jaren dure creams. Smeren helpt echt, weet ik uit ervaring. Als ik eens iets anders gebeuik, merk ik dat meteen. De conditie van mijn gaat dan meteen achteruit.
  Als de actie nog loopt, zou ik graag de cream testen.

 8. Ik gebruik al jaren dure creams. Smeren werkt echt, als ik eens een keer met iets anders smeer, wat goedkoper is, gaat de conditie van mijn huid meteen achteruit. Als de actie nog loopt, wil ik graag de cream testen.

 9. Ik heb het getest.
  Werk heerlijk goed. Ben blij dat ik eindelijk iets heb gevonden dat helpt.
  Ik gebruik het voor minder rimpels en slappe huid.
  Na de eerste keer smeren merk je het al.

 10. Werkt dit product ook bij Melasma? Als dat zo is zou ik hem graag willen testen. Als het bij pigmentvlekken werkt zou dat fantastisch zijn!! Want niets helpt bij pigmentvlekken!!

 11. Goedemorgen
  Ik zou heel graag de goji beste crème willen testen omdat ik te vaak in mooie praatjes op de reclame getrapt ben voor anti rimpel cremes waar vervolgens niks waar van is gebleken….
  Zeer teleurstellend.
  Mijn gezichtshuid is behoorlijk slap geworden nadat ik door een ontsteking binnen 2 weken ruim 9 kilo ben afgevallen.
  De kilo’s zijn er bijna weer aan maar mijn huid heeft zich niet herstelt…..
  Dit vind ik echt vreselijk en ik wil zo graag daar iets aan kunnen doen.
  Ik hoop van harte dat ik ook testpersonen mag zijn!!
  Met vr gr Greetje Bekhof
  Pastoor Muitemanstr aan 23
  8341RW Steenwijkerwold.
  Tel 0612099872

 12. ik ben 50 jaar ben zoooo benieuwd of de goji cream beter is dan botox,als dat zo is koop ik meteen een voorraad vab deze goij cream

 13. Ik zou hem graag willen testen om te kijken of het echt werkt ben namlijk nog op zoek naar een goed werkende creme. Ben benieuwd of deze creme echt doet wat het zegt te doen.

 14. Ik wil graag de Goji Cream testen omdat ik rimpels heb en van plan ben deze crème te gaan gebruiken Ik heb ervan gehoord maar het is het beste erachter te komen of het echt ook werk als je het ook daadwerkelijk zelf heb gebruikt en de resultaten hiervan te zien zijn zodat je anderen ervan kan overtuigen Daarom hoop ik dat ik de kans krijg Goji Cream te testen?

 15. Ik wil dit heel graag proberen. De verhalen die ik erover lees zijn verbluffend goed. Heb het financieel niet makkelijk, maar als het werkt ga ik hier voor sparen om er ook wat jonger uit te kunnen zien.

 16. Ik wil de goji Cream graag testen omdat ik op het punt sta om Botox te gebruiken. Ik wil kijken of de goji Cream mij hier nog even van kan weerhouden. De resultaten lijken veelbelovend en wie weet wordt Botox overbodig !

 17. Ik ben nu net 45 jaar geworden en ik merk dat er langzamerhand zakken onder mijn ogen komen. Ik zou dit graag zo veel mogelijk tegen willen gaan als dat mogelijk is met een creme en zonder ingrepen.

 18. Ben 63 jaar, heb totaal geen elastische huid, heb reeds alles gedaan, operaties, botox en allerhande cremes, wil dit dan ook eens proberen, al is er maar een kleine verandering merkbaar.

 19. Wil graag de crème testen als deze soepel aan te brengen is.Heb tot nu toe altijd moeite met creme in te smeren .Door conversiestoornis.Heb diepere rimpeltjes langs de neusvleugels en pijnmimiek rimpels.Zou geweldig zijn als die minderen.
  Is deze voor dag en nacht?
  🤞Dan meer als de moeite waard.

 20. Zou t graag willen testen met een en al is m’n gezicht aan iets nieuws toe, veel geprobeerd geen enkele resultaat hoop dat dit wel voor iedereen een opheldering wordt nadat t door meerdere is getest!

 21. Zou m’n gezicht wel kunnen gebruiken , minder elastisch en ziet er grauwe uit hoop op een levendige gezicht

  • Na gebruik van vele dure cremes , die niet het gewenste effect hadden , wil ik dit product graag uitproberen.
   Ben erg benieuwd .

 22. Ben op zoek naar iets voor mijn huidtype . Tot nu toe niets gevonden wat me overtuigd.
  Heb wel zin deze ook te proberen.
  Gr Lona

 23. 51 jaar, en al veel producten geprobeerd. Ook Botox, dit laatste heeft maar heel kort effect. Graag zou ik een natuurlijk product proberen wat ook echt helpt. Het zou toch fantastisch zijn om een product te hebben wat je huid mooier kan maken en zo te houden? Ben erg benieuwd naar het resultaat en zou het daarom graag willen proberen.

 24. Wil deze graag testen omdat ik al zoveel geprobeerd heb en alles tevergeefs, maar weet zelf wel dat goji bessen heel veel doen met je lijf/huid. Ik ben dit soort crème nog nooit tegen gekomen in mijn zoek actie. Hoop dat ik hier mee veel reclame kan maken voor jullie als het product werkt!

 25. Om de huidige staat van mijn gezicht in stand te houden zoek ik een goede creme en heb dit
  nog niet gevonden ! Ik zou deze creme graag willen testen !

 26. Ik ben 53 jaar en begin nu toch echt een slappere huis en rimpels te krijgen. Ik zou deze goji creme graag willen testen. Dit omdat ik nog nog geen creme heb kunnen vinden waar ik tevreden over ben.
  Groeten, Astrid

 27. Hi, al van alles geprobeerd maar nu zo tegen de 50jr slaat de veroudering echt toe. Ben benieuwd wat voor resultaten ik met de goji cream kan boeken 😊

 28. Mijn huid wordt ouder dus slapper. Mijn wangen gaan wat hangen en de eerste groefjes zijn een feit. Heb ook last van pigment in mijn gezicht en hoop dat het daar ook goed voor is.

 29. Ik heb behoorlijk last van erg kleine acnelittekens , en zo lijkt mn huid behoorlijk verouderd , ook laserbehandelingen gehad maar het resultaat is niet bevredigend. Zou t graag proberen .groeten richard

 30. Ik heb een erg gevoelige huid en kan niet zomaar alles erop smeren. Ik ben benieuwd of goij creme wel ok is en of het mijn rimpels en wallen doet verminderen.

 31. Zou graag eerst willen proberen of mijn huid deze creme kan verdragen. Ik reageer nogal op verschillende cremes met oa roodheid en jeuk.
  Bedankt en groeten, Bep

 32. Hallo, ik zou graag het product uitproberen en testen voordat ik het koop. Heb best een druk leven en dus dan ook snel last van wallen. Als ik goed moe ben zijn mn wallen erg zichtbaar. Erg jammer aangezien mn gezicht verder vrij glad is.
  Groeten Sabine

 33. Graag wil ik dit product eerst uitproberen .
  Ik heb een gevoelige huid en kan daarom niet
  zomaar iets op mijn gezicht smeren.
  Ik ben 56 jaar en zou dankbaar zijn als ik een crème vind met écht resultaat .

 34. Ik heb een droge, gevoelige huid. Mijn huid reageert erg snel op, een negatieve manier, op huidsmeersels.
  Ik zou dan ook erg graag Gojicreme eerst een poosje uit willen proberen voordat ik tot kopen overga.

 35. Ik wil de creme graag proberen omdat ik op mijn voorhoofd,kin en wangen rimpels heb en wallen onder mijn ogen Ik heb al veel geprobeerd;niets helpt afdoende dus ik heb wantrouwen en wil testen of deze crememij werkelijk helpt. Ik ben 61 jaar en voel me 10 jaar jonger dus zou er heel graag ook zo uitzien

 36. Ik wil de creme graag proberen omdat ik lelijke rimpels rond mijn mond heb waardoor ik er ouder uit zie. Ook is mijn huid slapper geworden. Ik ben 54 jaar.

 37. Hallo. Mijn huid gaat behoorlijk achteruit door de overgang. Mijn huidige cream lijkt niet meer echt te ondersteunen. Mijn oogleden geven veel druk op mijn pogen maar voor een correctie kom ik niet in aanmeerking. Mijn ogen reageren heel snel op allerlei ingredienten van cremes en make up dus ik ben heel beperkt in keuze. Ik ben heel benieuwd naar de werking van deze creme dus wil hem heel graag testen. Hoop dat u nog mensen nodig hebt.

 38. Ik wil graag de goji cream uitproberen. Ik gebruik alleen natuurlijke verzorgingsproducten en heb een gevoelige huid.

 39. Hoi ik ben Nancy, Ik ben 52 De laatste tijd ziet mij huid er slecht uit en slaat de ouderdom goed toe. Heb steeds last van wallen en de rimpels op voor hoofd lijken per dag erger te worden.Wil de Goji Cream graag testen! Het zou fijn zijn als de rimpels wat verminderen!!

 40. Namate de leeftijd omhoog kruipt, plooien zich steeds meer rimpels en diepe groeven in mij gezicht. Door het lezen over Gojicreme voel ik mij aangespoord om het product uit te proberen en of het daadwerkelijk doet wat het beloofd. Graag wil ik een proefje Gojicreme ontvangen. Vriendelijke groet, Jhemo Overmars

 41. Ik ben een jonge meid met grove rimpels in mijn voorhoofd en donkere kringen onder mijn ogen. Op mijn leeftijd zou dit anders moeten zijn, daarom ben ik net als jullie opzoek naar een wonder middel.

 42. Ik heb een gevoelige huid 50+ en mijn huidige creme ben ik niet heel erg tevreden over. Lastig is dat ik een dure pot koopt en dan uiteindelijk last krijgt. Dus gratis uitproberen is voor mij top

 43. Ik ben 47jaar en heb een fijne droge huid,met rimpels al vele crèmes gebruikt maar met weinig resultaat ik hoop dat deze crème resultaat heeft,daarom had ik het graag eerst getest alvorens aan te kopen.ik ben zeer benieuwd

 44. Ik ben dol op natuurlijke producten omdat ik geloof in de kracht van de natuur. Dit product ken ik niet en ben daarom zeer geïnteresseerd om deze crème uit te proberen…

 45. Mijn huid veroudert in rap tempo,oogleden hangen maar nog niet erg genoeg voor een vergoeding om te opereren helaas want vaak vragen mensen of ik moe ben😔ik zou dit product heel graag uit proberen.

 46. Ik ben nu over de 40 en ik vind dat mijn gezicht er niet meer fris uitziet. Er worden natuurlijk zo veel produkten aangeboden die HET ideale wondermiddel zijn en dan geen resultaat geven. Daarom zou ik ook wel de goji cream gratis willen testen. Sandra

 47. Ik ben 65 jaar en heb onlangs veel goede reviews gelezen over de goji cream.
  Ik wil deze graar uitprobereb en bewijzen dat je er op 65-jarige leeftijd ook nog heel goed kun t uitzien. Ben telkens aan t twijfelen of ik de creme zal bestellen, er worden al zo vaak wonderen beloofd.

 48. Ik verzorg mijn huid altijd zeer goed. Heb een gevoelige huid en zou daarom graag eerst deze veelbelovende crème willen uitproberen.

 49. Ik ben 65. En heb last van kringen onder mijn ogen , hoor veel over goij ,creame
  Maar lees ook andere berichten , en weet niet of ik de crème wel of niet moet gaan bestellen ben wel nieuwsgierig.

 50. Ik ben 50 jaar en verzorg mijn gezicht heel goed. Wel heb ik wat rimpels aan mijn bovenlip. Botox wil ik zeker niet gebruiken en zocht een alternatief tot ik via de media deze creme tegenkwam. Ik zou het heel graag willen testen of dit wel help om de rimpels weg te werken. Ben echt benieuwd!

 51. Ik lees veel goede ervaringen maar zou het zelf eerst eens willen uitproberen. Ben eg benieuwd wat het met mijn huid zal doen!

 52. Beste,
  Wegens gevoelige huid zou ik het heel graag eerst willen proberen om te zien of mijn huid er goed op reageerd.
  Mvg

 53. Ik ben een 52 jarige vrouw die graag dit product zou willen uitproberen. Ik zou het liefst botox zo lang mogelijk willen uitstellen en er op een natuurlijke manier jonger/beter uit willen zien. Ik ben echt erg benieuwd. Zeker omdat ik al vele cremes heb geprobeerd maar elke keer bedrogen uitkom. Van dit product heb ik veel goede revieuws gelezen

 54. Van nature zie ik er jong uit ben al 61 jaar wat ik doe niets bijzonders gezond eten
  Op tijd naar bed veel water drinken etc etc

 55. Helpt helemaal niet zelfs het kleinste rimpeltje gaat nog niet weg. Telefonisch benaderd hoe de crème beviel, sprakeloos omdat er werd gezegd helpt totaal niet. Gebruikt u het wel 2x per dag en maakt u het goed schoon. Ik tuurlijk. Ze heeft mij een prettige dag toegewenst en opgehangen. voor zoveel geld voel ik mij belazerd.

  Je kunt beter mardanti collegaan kopen (geen creme maar op basis van collageen) Dat werkt wel!

 56. dit produkt goji cream doet niets je betaald er wel 59 euro voor !!!! inclusief verzending is een zeer dure cream die niet helpt, laat u niet bedotten !!!!!

 57. Ik vind het gek dat je het niet meteen online kan bestellen. Je moet je naam en telefoonnummer invoeren om dan opgebeld te worden ivm de bestelling. Is dit steeds zo of ook op een normale manier bestelbaar?

  • Ik heb net mij naam en nr ingevuld en werd meteen gebeld ik had dus echt niet opgenomen ik vind het raar dat ze je gaan bellen! Ik hoef die crème niet meer .

  • Hallo Anneke, Ik heb de Goji Creme ook geprobeerd en krijg hier rode plekken en kleine puistjes van. Nooit meer!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com