Goji Cream Review en Ervaringen

Goji Cream verovert de markt voor huidverzorgingsproducten in Nederland in sneltreinvaart. Door de vele voordelen en geweldige kenmerken kun je met deze crème een mooiere huid krijgen zonder botox te gebruiken of plastische chirurgie te ondergaan. Zulke ingrepen zijn heel invasief en vergen heel wat hersteltijd. Bij botox injecteert men giftige stoffen in het lichaam om die rimpelvrij te maken. Met Goji Cream kun je genieten van de voordelen van deze ingrepen zonder de lastige risico’s of bijwerkingen. Het lijkt bijna een wondermiddel als je dit alles leest. Hoe ziet het er in de praktijk uit?

GojiCream-korting-bestellen

Is Goji Cream Onzin?

De markt voor huidverzorgingsproducten is enorm. De vraag en het aanbod blijft sterk groeien en er komen steeds nieuwe middelen op de markt. Elke leverancier belooft het geheim te kennen achter het krijgen van een mooi en stralende huid.

Goji Cream Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Goji Cream zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Goji Cream graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

 

goji cream tubes
goji cream tubes

Dat de vraag steeds aanhoudt is te begrijpen. Een ieder wilt er immers goed uitzien. Je uiterlijk is je visitekaart, daarom wilt bijna een ieder er goed verzorgd bijlopen. Een stralende huid is daarom de basis van de meeste verzorgingsroutines. Niet alleen bij vrouwen is dat zo, ook mannen maken nu vaker gebruik van huidverzorgingsproducten. Ja, een schitterende huid staat hoog op de prioriteitenlijst van velen. Je voelt je immers lekkerder in je vel wanneer je er goed uitziet!

Een tube Goji Cream kost 49 euro en is uitsluitend online te bestellen, maar is het de moeite waard? Ik heb het voor je uitgezocht in deze review.

De voordelen van Goji Cream

Als één van de meest innovatieve huidverzorgingsproducten van de laatste jaren heeft deze crème heel wat voordelen. De gunstige werking die het heeft op de huid is ongekend, zo kan dit smeerseltje het volgende voor je betekenen:

 • Het heeft anti-rimpel eigenschappen. Bestaande rimpels worden gladgestreken en de vorming van nieuwe rimpels wordt tegengegaan.
 • Het houdt de huid glad en soepel.
 • Het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.
 • Het heeft anti-verouderings eigenschappen.
 • De vorm van het gezicht wordt gelift.

Voornoemde beloften lijken wellicht ongeloofwaardig. Kan Goji Cream deze beloften daadwerkelijk nakomen? De concurrerende producten van bekende merken beloven eigenlijk hetzelfde en koppelen een duur prijskaartje hieraan. Huidverzorging is best een investering, waarbij men al snel meer dan €100,- moet neertellen voor een heel kleine pot. De vraag rijst dan als deze peperdure smeersels de investering waard zijn. Om daarachter te komen bekijken we in dit geval het belangrijkste bestanddeel van Goji Cream: de Goji bes.

De Goji bes

Het belangrijkste ingrediënt van de Goji Cream is de Goji bes. Dit maakt de crème zo effectief. Deze bes heeft verschillende gunstige eigenschappen voor niet alleen de huid, maar ook de algehele gezondheid. Je moet de kracht van deze bes eerst goed kennen om te begrijpen waarom de crème zo ontzettend effectief is.

Superfood

Deze bessen worden al enkele jaren gezien als superfood in de westerse wereld. Waar men voorheen het voornamelijk als voedingsmiddel gebruikte, maakt men nu ook andere producten van. De kracht van deze bes is dus geen verkoop fabeltje.

De geweldige voordelen van de bes waren al langer bekend, het is dus niet verwonderlijk dat cosmeticabedrijven het in huidverzorgingsproducten is gaan verwerken. Dit was een logische stap en heeft het gebruik van Goji alleen maar populairder gemaakt.

Maar wat maakt de Goji bes zo uniek?

Dit vrucht onderscheid van de anderen door de hoge voedingswaarde. Het bevat zelfs meer eiwitten, aminozuren en mineralen dan alle andere fruitsoorten. Dit maakt

goji cream
goji cream

het de meest voedzame fruitsoort. Het bevat maar liefst 21 verschillende mineralen waaronder enkele die zelden in voedsel voorkomen. Tevens is het rijk aan antioxidanten. Ook hier overtreft het andere groente- en fruitsoorten door veel meer antioxidanten te bevatten. En dacht je dat citrusvruchten als sinaasappelen de beste bron waren voor vitamine C? Dan had je het glad mis. De Goji bes bevat 500 keer meer vitamine C. Het bevat meer ijzer dan spinazie en best wat beta-caroteen.

De oorsprong van de bes

Oorspronkelijk komt de bes uit Mongolië en Tibet waar het deel uitmaakt van de Lycium plant. Uit de Lycium familie komen ongeveer 80 verschillende bessensoorten. De bes met de geprezen voordelen heet de Lycium Barbarum en die groeide in Tibet en Mongolië.

Massaproductie uit China

De moderne bessen die e in de winkels tegenkomt worden in China geproduceerd. Hier doet men aan massaproductie van de Lycium Barbarum en andere bessen uit de Lycium familie. In China groeien de planten onder ongebruikelijke omstandigheden die niet te vergelijken zijn met de voedzame plekken in Tibet en Mongolië. Hierdoor is er wel degelijk verschil tussen de Lycium Barbarum die in Tibet en Mongolië groeien en die uit de massaproductie. In China probeert men zoveel mogelijk bessen te produceren tegen de laagste mogelijke prijzen. De samenstelling en voedingswaarde van deze bessen is daarom heel anders.

Ervaringen in Nederland

Goji Cream is vrij nieuw in Nederland, hierdoor zijn er weinig Nederlandse recensies beschikbaar. Daarnaast zijn er weinig plekken waar je het kunt kopen. Je zult meer recensies vinden vanuit Amerika, waar dit product al langer wordt gebruikt. Hieruit kun je veel afleiden over de werking van de crème. Om je een beeld te geven over hoe men de crème ervaart nemen we de resultaten van een internationale drogisterij. Daar kreeg de Goji Cream een 4,1/5 , dus een 8,2 op een schaal van 10. Dit wijst uit dat men heel tevreden is over de werking van dit smeerseltje.

Heb je ervaring met Goji Cream of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Conclusie

Goji Cream lijkt wel een wondermiddel in een kleine pot. Toch is het belangrijk om de verwachtingen realistisch te houden. Je krijgt er een stralende huid van en dat zal een ieder meteen merken. Zo een potje is dus echt de moeite waard. Tevens heeft crème gemaakt van Tibetaanse Goji bessen sterk de voorkeur. Die bessen bevatten de nodige stoffen die de crème zo effectief maken. Wees dus oplettend bij het kiezen van de juiste Goji Cream.

Gezonde Groeten,

natascha


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

242 Reacties

 1. Dagelijks kijk in de spiegel en denk waar is de crème die mijn huid echt kan verbeteren. De laatst 4 jaar is mijn huid hard achteruit gegaan en teken snel in mijn gezicht (47 jaar). Al heel veel crèmes en behandelingen geprobeerd, maar tevergeefs. Zou heel graag deze cream willen proberen.

 2. ik kan niet geloven ,dat er een creme bestaat, die de rimpels laat verdwijnen,zelf heb ik allerlei creme,s geprobeerd zonder resultaat, graag zou ik deze creme toch willen testen;

 3. Ik heb een hele gevoelige huid en kan maar weinig creams verdragen, ik gebruik sinds een paar jaar gezichtsverzorging op natuurbasis maar kan er niet 1 vinden die voldoet.
  Ik ben 49 en wil dolgraag een frisse jongere uitstraling en zou super graag de cream willen proberen om te kijken of dit hem dan eindelijk is, de cream waar mijn huid blij van word.

 4. Ik zou deze creme graag proberen, ik heb allerlei cremes inmiddels wel geprobeerd, maar ik nog niets kunnen vinden wat rimpels vermindert. Ik ben 69 jaar. Dus ik ben wel echt benieuwd.

 5. Ik zou deze creme graag proberen, ik heb allerlei cremes inmiddels wel geprobeerd, maar ik nog niets kunnen vinden wat rimpels vermindert. Ik ben 69 jaar. Dus ik ben wel echt benieuwd.

 6. Ik ben al vanaf mijn pubertijd opzoek naar de perfecte dag creme.
  Ik heb al veel dag creme’s geprobeerd, maar nog niet de juiste gevonden.
  Ik ben nu inmiddels al 41 jaar en ik zie dat mijn huid begint te verouderen.
  Daarom wil ik deze creme graag proberen om te kijken of dit mijn blijvend dagcreme wordt.

 7. Ik wil deze cream graag eens proberen. Ik ben 67 jaar en ik heb vanaf mijn 15e jaar allerlei soorten créme gesmeerd. Maar nu gaan de rimpeltjes toch komen en ik ben benieuwd of deze créme echt helpt.

 8. Zou graag testen of dit mijn vermoeide huid weer opfrist en of de prijs het waard is om het product in de toekomst zelf te blijven gebruiken.

 9. Ik ben 71 jaar en heb al diverse crêmes gebruikt om enkele scherpe gezichtsvouwen weg te werken. Helaas, het is nog niet gelukt.
  Ik hoop op de één of andere manier in aanmerking te kunnen komen om dit product gratis te kunnen testen en te ervaren of deze crême wèl resultaat geeft.
  Ik wacht met spanning af! Vriendelijke groet Yvonne.

 10. Het is heel fijn als ik,vooraf een product mag testen zodat ik weet of het resultaat heeft.
  Ik ben erg benieuwd of het doet wat het beloofd.
  Bedankt!

 11. Graag wil ik dit product gratis testen, of mijn huid ervan opknapt.
  Ik ben heel benieuwd.
  Mijn leeftijd is 71 jaar en wil er goed uit ( blijven) zien.
  Vriendelijke groet.
  Clementine

 12. Wil graag deze cream gaan testen. Ben net 60 en het zou fijn als ik de komende jaren een cream kan gaan gebruiken die de tijd even stil zet.

 13. zou het graag proberen. ik zie het te koop voor 9,95 bij holland en barett en voor rond de 40 euro via andere sites. ben heel benieuw ernaar.

 14. Beste medewerkers.., ik zou het producht heel graag willen testen. ik ben een moeder van 57 en heb wel botox gebruikt, maar wilde het niet meer, en ben weer natuurlijk. Maar wel met rimpels en vooral op mn voorhoofd, mn kraaienpootjes en rond mn mond en ik zou heel graag deze manier willen proberen, en meewerken aan reclame en foto’s. mijn dank en groet Margret

 15. Ik zou de creme graag gratis willen uitproberen en mijn bevindingen delen en evalueren zodat ik een eerlijke en objectieve mening kan geven.

 16. Ik ben een vrouw van 37 jaar, met vooral op het voorhoofd de nodige rimpels.
  Ik ben meestal erg kritisch tav lovende reclamepraatjes, maar als dit echt zo goed werkt, wil ik dit zeker eens uitproberen.

 17. Myrjam,
  Ben 62 jaar en heb redelijk veel rimpels ook in hals
  Heb al veel producten gebruikt, goedkope en duurdere, denk dat men dit moet voor een deel aanvaarden maar als deze creme werkelijk werkt wil ik dit wel gratis proberen.

 18. Henny,
  Ik ben 60 jaar en heb redelijk veel rimpels vind ikzelf. Ik sport veel en wil graag een cream die niet hinderlijk is tijdens het sporten, ik transpireer namelijk heel erg. Er zijn dus 2 redenen waarom ik de goji-cream graag wil proberen.
  Ik heb al een keer deze goji – cream online besteld en weggegeven.

 19. ik ben een vrouw van nog geen 50 en heb diepe rimpels op voorhoofd en vooral tussen de wenkbrauwen (ook rondom de ogen).Ik zou graag zien dat deze verminderen want deze rimpels maken me een stuk ouder.ook lijnen bij mondhoeken waardoor ik een boos kijkende blik krijg terwijl ik een vrolijk persoon ben.
  Ik zou het super vinden als mijn huid er jonger uit kan zien en hoop dat ik deze creme mag uitproberen.

 20. Ik ben 61 en heb behoorlijk wat rimpels. Ik lees zoveel positieve reacties dat ik nieuwsgierig ben naar de werking van de crème. Zou de crème graag proberen

 21. Gojibessen zijn inderdaad fantastisch voor de huid… je kunt ook gewoon olie ervan kopen ( wel van goede kwaliteit! ) en die door je gezichtverzorging heen doen. Ik zweer sowieso bij olieen voor mijn huid. Sinds ik zelf meng gaat het een stuk beter met mijn 50 jarige huid en dat zien mijn vrienden ook! ( en mijn bankrekening)

  • Bijna 55 en bij het ouder worden komen ook de rimpeltjes, ik vind dat niet zo erg. Wat ik wel lastig vind is de slappere huid onder de ogen. Daardoor wordt er nog wel eens gezegd: “Ben je moe”? En dat is dan niet het geval… Daar zou ik wel vanaf willen! Graag zou ik de Goji Cream willen testen.

 22. Ik zou heel graag de goji cream willen uit proberen daar ik van mijn lijnen bij mn ogen en tussen mn wenkbrauwen af zou willen als dit product werkt zou dat geweldig zijn!

 23. Ik ben 59 jaar en dik in de overgang. Ik krijg bruine vlekken en rimpels vooral rond mijn mond en ogen. Daar heb ik al veel voor geprobeerd zonder gewenst resultaat. Nu wil ik de gojicream proberen. De reviews zijn goed.

 24. Ik ben erg sceptisch over huid producten, maar met mijn 51 ste jaar (ik heb recent een dubbele gezichtsverlamming gehad) en heb nu erge wallen onder mijn ogen, en daar ik het tijd vind om voor mij zelf te gaan zorgen wil ik dit nou es graag gaan testen!

 25. ik ben 56 jaar en krijg rimpels bij mijn mondhoeken en ogen en ik vind mijn huid er grauw uitzien dus zou het graag willen uitproberen.

 26. Ik ben midden 50 en de jaren beginnen zichtbaar te worden op mijn gezicht. Op zich is dat prima hoewel ik me wat lekkerder zou voelen sls ik dat wat zou kunnen temperen. Ben benieuwd of de Goji bes cream daar bij kan ondersteunen.

 27. ik wil dit product graag proberen ,ben 71 jaar en merk nu dat er wat rimpels komen . en wil er toch wat frisser uit gaan zien, terug inaar de jonge jaren zal ik maar zeggen…
  GR Nellie

 28. Hi, Ik ben 45 jaar, en de rimpeltjes beginnen langzaam aan zichtbaar te worden. Als ik heel eerlijk ben geloof ik eigenlijk niet in dit soort dingen, maar krijg graag het tegendeel bewezen. Als het echt werkt, zal ik het zeker gaan gebruiken en waarschijnlijk meerdere dames in mijn omgeving ook. Ik verwacht geen wonder, en zal reëel bekijken of mijn huid er beter gaat uitzien. Ik zou het dus graag testen.

 29. Zou deze crème heel graag willen testen. Ik word dit jaar 63 en het wordt tijd dat ik de rimpeltjes eens deftig onderhanden neem. Vooral mijn voorhoofd en kin hebben er last vast. Mijn hals ook…

  • ik wil als 68 jarige graag dit bijzondere product testen. Ben zeker in staat deskundig te evalueren.
   hoop het product te mogen ontvangen.
   Succes en groet,
   Liet

 30. ik moest 2,5 jaar terug door gezondheids redenen mijn succes volle bedrijf opgeven door mijn “ziekte”
  ik ben daardoor wel 10 jaar ouder geworden in mijn gezicht en daar door geen zelfvertrouwen niet meer en ik las de positieve reactie”s
  dus vandaar mijn vraag als u details wil weten over mij mag u mij gerust een mail sturen?!
  Mvg Erik

 31. Ik zou graag goiycreme willen testen !! Mn huid heeft veel geleden fe laatste 5 jaar scheiding vreselijk veel stress … en zou me zelf dat wel gunnen om er weer fris en stralend uit te zien zoals een aantal jaren terug ..groetjes henrieke verhoek

 32. Wil heel graag deze creme uitproberen , heb een gevoelige huid en kan niet alle creme verdragen en ben nieuwsgierig naar de werking van deze creme

 33. wil deze creme graag testen , houd me wel bezig huidveroudering en wil dit zo lang als mogelijk tegenhouden ook vanwege mijn rimpels om mijn mond

 34. Ik zou het product graag eerst willen uitproberen ivm met gevoelige huid.
  Ik het echt zo goed dan is het fijn om eerst een proef monster te proberen

 35. Doordat ik jaren een bril heb gedragen en nu lenzen draag zijn de donkere cirkels en wallen onder mijn ogen goed zichtbaar. Met elk jaar lijkt het lastiger ze weg te werken met make-up.
  Omdat ik mijn gezicht niet dicht wil plakken met make up hoop ik dat dit product toch echt het verschil kan maken voor mij.
  Ik ben een jonge vrouw (33) in bloei van mijn leven en zou me niet de hele tijd druk hoeven maken over de wallen onder mijn ogen..
  Daarom zou ik onwijs graag deel willen nemen aan het panel om dit product eens zo objectief als maar mogelijk te testen en ervaren.

 36. Beste lezer,

  Ik zou het graag willen testen omdat ik zo veel verschillende crèmes heb uitgetest en nog steeds niet het juiste product heb gevonden die echt werken om een mooie strakke gezonde huid te krijgen.

 37. Hallo
  In november word ik 50 en dat begin je te zien daarom wil ik de crème testen om zeg maar de tijd stil te zetten of nog liever terug te draaide ; )
  Mvg Daniëlla

 38. Waarom ik dit gratis wil testen:
  Donkere kringen onder mijn ogen
  Diepe rimpels op voorhoofd en gezicht.
  Al vanalles geprobeerd, niks helpt.
  Daarom wil ik dit wel testen voordat ik het koop.

 39. Zou het heel graag willen uitproberen omdat mijn gezicht wel een boost zou kunnen gebruiken na een emotioneel en fysiek zware tijd. Ik smeer me een ongeluk met vanalles en nog wat. Hoop op een crème die doet wat ze zeggen dat hij moet doen

 40. Ik zou de creme ook heel graag willen proberen.
  vooral de huid onder mijn ogen is heel slap ben benieuwd of de creme daar ook voor helpt.

 41. Ben heel benieuwd of t echt werkt. Heb last van pigmentvlekken en heb nu te dure cremes. Ik zou heel blij zijn met n goedkopere oplossing.

 42. Ik wil de Goji crème graag testen te zien of om de rimpels in mijn voorhoofd verminderen en de de pigmentvlekjes minder worden.

 43. Ik geloof niet dat Goji cream mijn rimpels kan verminderen. Ik zou graag de gratis test willen doen. Ik ben vreselijk benieuwd of t werkt!

 44. Wil het graag uitproberen, heb donkere kringen onder mijn ogen en veel pigmentvlekken.
  Ik kan me geen dure potjes veroorloven dus deze eens testen is de beste oplossing.

 45. In de familie krijgen wij redelijk vroeg lijntjes en rimpels. Ben een beetje septisch… te mooi verhaal om waar te zijn.
  Wil het dus heel graag uitproberen! Dan kan ik mogelijk een hele familie overtuigen ?.
  Kom maar op met dat potje!

 46. Ik zou het heel graag willen testen en hoop dat mijn huid wat strakker wordt
  en mijn donkere kringen minder zichtbaren worden.
  Ik heb niet zo breed dus eerst gratis testen en de resultaat kunnen zien komt goed uit.

 47. Ik ben erg geïnteresseerd in deze crème en zou hem graag willen testen. Ik ben 21 en heb al een groot gedeelte van mijn jeugd last van kringen en vouwen/lijnen onder mijn ogen. Waardoor ik er altijd vermoeid uit zie (ook als dit niet het geval is) dit is iets waar ik mij vreselijk aan stoor en het tast mijn zelfvertrouwen ook aan. Tot nu toe zijn er nog geen crèmes geweest die helpen, dus ik hoop dat dit een oplossing kan zijn.

 48. Graag zou ik het willen proberen kijken of ik net zo enthousiast als de vrouwen kan worden die het al gebruikt hebben

 49. Heb al eerder hierover wat gelezen en volgens mij zijn de positieve reacties niet echt en in scène gezet door leverancier. Zou dus graag willen proberen of dit echt werkt!

 50. Ik ben 60 en het laatste jaar is mijn gezicht erg gaan tekenen. Slappere huid vooral naast de mond en diepe voorhoofdsrimpel. Ik wil graag uitproberen of dit product echt werkt. Ik gebruikte goj bessen al in de yoghurt dus ken het wel. Ben erg benieuwd naar de werking van de bes in cosmetica.

 51. ik zou de creme wel eens willen testen mijn leeftijd is 57 en zie er jeugdig uit als dit product werkelijk zo goed is zou het bij een serieuze verandering moeten laten zien, aan gezien ik practisch rimpeloos ben, uiteraard indien het goede resultaten heeft schaf ik deze creme zeker aan

 52. Ik zou de creme graag willen testen, dit omdat ik best wel last heb van wallen en beetje donkere kringen om de ogen die ik altijd met wat make-up probeer te camoufleren. Dit vind ik erg storend. Ook gaat de huid bij de kin zijn elasticiteit verliezen merk ik. Ik zou graag de creme daarvoor willen gebruiken en te zien dat ik stralend over straat kan.

 53. Ik zou mijn moeder dit product zo graag gunnen. Ze vind de rimpeltjes vreselijk.helaas geen budget voor dire producten. Ik werk zelf in een luxe parfumerie, ben heel bekend met prachtige mooie kostbare producten en merken. Heel benieuwd hoe dit voor haar lijntjes/rimpeltjes zal uitpakken en wie weet kan ik bij goed resultaat evt daarin doorverwijzen!! Dit zou toch fantastisch zijn!!

 54. Ik zou het heel graag willen proberen en net als iedereen wil ook ik er jong blijven uitzien.maar veel producten maken het niet waar dat ze de rimpels glad strijken dus ik wil het wel uitproberen ik ben 53 net geworden en ik zie er nog goed uit voor mijn leeftijd en dat is wat ik zo wil houden gr anita

 55. Heb al eerder hierover wat gelezen en volgens mij zijn de positieve reacties niet echt en in scène gezet door leverancier. Zou dus graag willen proberen of dit echt werkt!

 56. ik ben altijd sceptisch als het hierom gaat. je wilt het wel geloven maar dan blijkt dat je veel geld uitgaf en het niet werkt.
  jammer. dus koop ik niets meer.
  ik wil het wel graag testen mocht het werken dan koop ik het.

 57. Graag zou ik deze creme willen testen. Is bijna te mooi om waar te kunnen zijn.
  Wil graag kijken of mijn rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen…

 58. Ik zou deze crème willen testen omdat ik er eigenlijk van overtuigd ben dat het niet werkt en graag wordt verrast door het tegendeel. . . . . .

 59. Graag zou ik deze creme willen testen. Op mijn 62 jarige leeftijd is mijn gezicht wel toe aan een oppepper.

 60. Ik test het product graag. Als het doet wat er wordt beloofd, zal het mijn vaste dag- en nachtcreme worden.

 61. Ik ben heel benieuwd of het werkt, vooral mijn wallen onder mijn ogen zouden zeer gebaar zijn bij een goed product, doe dus graag mee met gratis testen!

 62. Ben bijna overal allergisch voor. Voor aanschaf zou gratis testen super zijn. Ik ben 60 jaar en heb natuurlijk lijntjes , rimpels en verslapte huid. Ben benieuwd of deze creme doet wat het beloofd.

 63. Ik geloof het nooit als ik de foto’s zie. Nu de kans om het zelf uit te proberen. Strakker of niet. Genoeg rimpels als 54 jarige

  Carola

 64. Ik ben 60 jaar. Mijn huid is verslapt, heb hierdoor o.a. hang wangen en hangende oogleden. Ook rimpels “sieren” mijn gezicht en hals. De ouderdomsvlekken vind ik verschrikkelijk. Ook ik heb de nodige creams geprobeerd. Daarom zou ik graag in aanmerking willen komen om de Goji Cream te testen!

 65. Na 100 crèmes al uitgeprobeerd te hebben en nog steeds niet de ideale crème ontdekt te hebben heb ik mijn oog op goji crème laten vallen al vele positieve recencies gelezen.. ik ben heel erg benieuwd …. groetjes Rosita

 66. Ben best wel sceptisch…Is dit de crème waardoor mijn er op vooruitgaat.
  Of het zoveelste bedrogmiddel waardoor je geld kwijt bent en geen resultaat ziet?
  Graag zou ik dit middel uitproberen .
  Vriendelijke groet Henny Beilemans

 67. Ik ben nu 56 en ik had nog steeds geen fijne crem kunnen ontdekken die goed is voor je gezicht die je er weer stralend uit laat zien van binnen voel je je niet oud maar aan de buiten kan ga je het toch zien ik leef gezond sport 3 x in de week Daarom meld ik me aan om deze crème te testen voor verbetering van mijn huid

 68. Ik voel dat mijn huid mat en slap wordt sinds ik in de menopauze zit. Ik zou dit creme graag willen uitproberen.

 69. Omdat ik langere tijd prednison heb gebruik is mijn huid best beschadigd zoals vochtverlies en uitgezakt. Daarom zou ik het graag willen testen

 70. Na 6 maanden van zware chemokuren ter behandeling vsn borstkanker, is mijn huid zichtbaar verouderd en verslechterd. Mn huid is droger, slapper en ik heb duidelijke wallen gekregen. Graag zou ik daarom de goji creme willen uittesten. Hopenlijk verbetert het de conditie vsn mijn huid. Ik ben 48 jaar.

 71. Ik zou het graag op mijn man willen testen. Hij heeft hele diepen rimpels door alle stress en zorgen van de laatste jaren. Ik gun hem een mooier uitziende huid. Want zie je er goed uit voel je je ook goed.

 72. Ik zou dit dolgraag willen proberen!!!
  Ik heb vanaf mijn jeugd jaren al blauwe kringen onder mijn ogen, verzorg mij ook dagelijks onder mijn ogen maar het blijft. Ben nu 51 en zit wel op een wonder te wachten.

 73. Ik zou heel graag lid van het testpanel willen worden om de Goji Cream te beoordelen. Ben benieuwd of het helpt tegen wallen en of je er echt een strakkere huid van krijgt.

 74. Ik wil heel erg graag de goji cream uitproberen.
  Ik word volgende maand 47 en de rimpels en slappe huid beginnen voor mij echt een probleem te worden. Het zou super zijn om dit uit te proberen en een betere mooiere huid te krijgen !

 75. De reden waarom ik hieraan mee wil doen om écht eens te ervaren welk resultaat deze veelbelovende creme biedt !!

 76. Hoi, mijn papa waar ik op lijk zit vol maar dan ook echt vol rimpels. Ik ben nu 47 en de rimpels vallen erin. Nu heb ik over deze crème gelezen en ik vraag me af of er dan toch nog hoop is voor mijn gezicht, hoop die ik eigenlijk al op had gegeven. Dus ja, ik wil het graag proberen want hoop doet leven?

 77. Ik zou het graag proberen samen met mijn moeder de wallen hebben we beide last van na het overlijden van mijn vader 9 april j.l oud het er niet beter op geworden dus jou geweldig zijn om dit te testen

 78. Er word zoveel reclame gemaakt en beloofd wat later dus niet blijkt waar te zijn, weer weggegooid geld, dus ben zeer benieuwd of dit wel echt werkt :) ben een hardwerkende moeder van 3 dochters en ben 58 jaar

 79. Ik ben al jaren op zoek en heb ook uit buiten land cremes geprobeerd zelf maak cremes massages voor gezicht en erg wanhopig geworden totdat ik dit heb gelezen en met hoop om dit te mogen uit proberen na ook zwarw jaren gehad te hebben dat tekend ook irma

 80. Graag zou ik deze crème testen omdat ik een half jaar geleden bevallen ben en afgelopen tijd daardoor weinig slaap wat zichtbaar is in mijn gezicht.. ook zijn er rimpels ontstaan en ben ik heel benieuwd naar het resultaat van deze crème.

 81. Ik heb ook alles al geprobeerd, zou graag een oplossing zien voor de wallen onder mijn ogen en kleine lijntjes.

 82. Nadat ik het nodige de afgelopen tijd mee heb gemaakt merk ik dat de stress van alles invloed heeft gehad op mijn huid graag zou ik de cream dus uit willen proberen om te zien of het echt werkt.

 83. Als 48 jarige man zie toch wel de nodige (extra) rimpels op mijn voorhoofd en ook rond mijn ogen komen helaas de bekende kraaienpootjes…
  Ik zou zelf erg graag willen ervaren of een middel als dit daadwerkelijk effect heeft zodat anderen een eerlijk en objectief oordeel kunnen krijgen alvorens ze “leeglopen” op weer een middel wat misschien helemaal niet werkt…

 84. Ik wil dit graag proberen. Ben nu 44 jaar en merk dat de zwaartekracht gaat werken… die kan je niet uitschakelen, maar ik zou toch het proces enigszins willen vertragen. Ben benieuwd of Goji Cream daarbij kan helpen.
  Bij voorbaat dank! Vriendelijke groet!

 85. Ben nu 70 jaar en begin nu rimpels te zien. Ondanks de goede verzorging en voeding.
  Wil graag zien of het op mijn leeftijd ook nog effect heeft.

 86. Ik ben 55 jaar ,heb mij altijd goed verzorgd doch de sporen van ’ouder worden ’beginnen zich sinds een paar jaar te profileren. Graag had ik uw product geprobeerd om te zien of de resultaten werkelijk zo spectaculair zijn.

 87. Ik zou dit product heel graag gratis willen proberen. Met het ouder worden gaat de conditie van m’n huid achteruit. Heel jammer..maar misschien dat deze crème helpt…

 88. Ondanks dat ik intensief crème gebruik ontstaan er toch fijne lijntjes. Graag zou ik dit product uitproberen.

 89. Heb al zoveel produkten geprobeerd, ze beloven zoveel en doen zo weinig…. zou graag eens positief willen zijn!

 90. Ik gebeuik al jaren dure creams. Smeren helpt echt, weet ik uit ervaring. Als ik eens iets anders gebeuik, merk ik dat meteen. De conditie van mijn gaat dan meteen achteruit.
  Als de actie nog loopt, zou ik graag de cream testen.

 91. Ik gebruik al jaren dure creams. Smeren werkt echt, als ik eens een keer met iets anders smeer, wat goedkoper is, gaat de conditie van mijn huid meteen achteruit. Als de actie nog loopt, wil ik graag de cream testen.

 92. Ik heb het getest.
  Werk heerlijk goed. Ben blij dat ik eindelijk iets heb gevonden dat helpt.
  Ik gebruik het voor minder rimpels en slappe huid.
  Na de eerste keer smeren merk je het al.

 93. Werkt dit product ook bij Melasma? Als dat zo is zou ik hem graag willen testen. Als het bij pigmentvlekken werkt zou dat fantastisch zijn!! Want niets helpt bij pigmentvlekken!!

 94. Goedemorgen
  Ik zou heel graag de goji beste crème willen testen omdat ik te vaak in mooie praatjes op de reclame getrapt ben voor anti rimpel cremes waar vervolgens niks waar van is gebleken….
  Zeer teleurstellend.
  Mijn gezichtshuid is behoorlijk slap geworden nadat ik door een ontsteking binnen 2 weken ruim 9 kilo ben afgevallen.
  De kilo’s zijn er bijna weer aan maar mijn huid heeft zich niet herstelt…..
  Dit vind ik echt vreselijk en ik wil zo graag daar iets aan kunnen doen.
  Ik hoop van harte dat ik ook testpersonen mag zijn!!
  Met vr gr Greetje Bekhof
  Pastoor Muitemanstr aan 23
  8341RW Steenwijkerwold.
  Tel 0612099872

 95. ik ben 50 jaar ben zoooo benieuwd of de goji cream beter is dan botox,als dat zo is koop ik meteen een voorraad vab deze goij cream

 96. Ik zou hem graag willen testen om te kijken of het echt werkt ben namlijk nog op zoek naar een goed werkende creme. Ben benieuwd of deze creme echt doet wat het zegt te doen.

 97. Ik wil graag de Goji Cream testen omdat ik rimpels heb en van plan ben deze crème te gaan gebruiken Ik heb ervan gehoord maar het is het beste erachter te komen of het echt ook werk als je het ook daadwerkelijk zelf heb gebruikt en de resultaten hiervan te zien zijn zodat je anderen ervan kan overtuigen Daarom hoop ik dat ik de kans krijg Goji Cream te testen?

 98. Ik wil dit heel graag proberen. De verhalen die ik erover lees zijn verbluffend goed. Heb het financieel niet makkelijk, maar als het werkt ga ik hier voor sparen om er ook wat jonger uit te kunnen zien.

 99. Ik wil de goji Cream graag testen omdat ik op het punt sta om Botox te gebruiken. Ik wil kijken of de goji Cream mij hier nog even van kan weerhouden. De resultaten lijken veelbelovend en wie weet wordt Botox overbodig !

 100. Ik ben nu net 45 jaar geworden en ik merk dat er langzamerhand zakken onder mijn ogen komen. Ik zou dit graag zo veel mogelijk tegen willen gaan als dat mogelijk is met een creme en zonder ingrepen.

 101. Ben 63 jaar, heb totaal geen elastische huid, heb reeds alles gedaan, operaties, botox en allerhande cremes, wil dit dan ook eens proberen, al is er maar een kleine verandering merkbaar.

 102. Wil graag de crème testen als deze soepel aan te brengen is.Heb tot nu toe altijd moeite met creme in te smeren .Door conversiestoornis.Heb diepere rimpeltjes langs de neusvleugels en pijnmimiek rimpels.Zou geweldig zijn als die minderen.
  Is deze voor dag en nacht?
  ?Dan meer als de moeite waard.

 103. Zou t graag willen testen met een en al is m’n gezicht aan iets nieuws toe, veel geprobeerd geen enkele resultaat hoop dat dit wel voor iedereen een opheldering wordt nadat t door meerdere is getest!

 104. Zou m’n gezicht wel kunnen gebruiken , minder elastisch en ziet er grauwe uit hoop op een levendige gezicht

  • Na gebruik van vele dure cremes , die niet het gewenste effect hadden , wil ik dit product graag uitproberen.
   Ben erg benieuwd .

 105. Ben op zoek naar iets voor mijn huidtype . Tot nu toe niets gevonden wat me overtuigd.
  Heb wel zin deze ook te proberen.
  Gr Lona

 106. 51 jaar, en al veel producten geprobeerd. Ook Botox, dit laatste heeft maar heel kort effect. Graag zou ik een natuurlijk product proberen wat ook echt helpt. Het zou toch fantastisch zijn om een product te hebben wat je huid mooier kan maken en zo te houden? Ben erg benieuwd naar het resultaat en zou het daarom graag willen proberen.

 107. Wil deze graag testen omdat ik al zoveel geprobeerd heb en alles tevergeefs, maar weet zelf wel dat goji bessen heel veel doen met je lijf/huid. Ik ben dit soort crème nog nooit tegen gekomen in mijn zoek actie. Hoop dat ik hier mee veel reclame kan maken voor jullie als het product werkt!

 108. Om de huidige staat van mijn gezicht in stand te houden zoek ik een goede creme en heb dit
  nog niet gevonden ! Ik zou deze creme graag willen testen !

 109. Ik ben 53 jaar en begin nu toch echt een slappere huis en rimpels te krijgen. Ik zou deze goji creme graag willen testen. Dit omdat ik nog nog geen creme heb kunnen vinden waar ik tevreden over ben.
  Groeten, Astrid

 110. Hi, al van alles geprobeerd maar nu zo tegen de 50jr slaat de veroudering echt toe. Ben benieuwd wat voor resultaten ik met de goji cream kan boeken ?

 111. Mijn huid wordt ouder dus slapper. Mijn wangen gaan wat hangen en de eerste groefjes zijn een feit. Heb ook last van pigment in mijn gezicht en hoop dat het daar ook goed voor is.

 112. Ik heb behoorlijk last van erg kleine acnelittekens , en zo lijkt mn huid behoorlijk verouderd , ook laserbehandelingen gehad maar het resultaat is niet bevredigend. Zou t graag proberen .groeten richard

 113. Ik heb een erg gevoelige huid en kan niet zomaar alles erop smeren. Ik ben benieuwd of goij creme wel ok is en of het mijn rimpels en wallen doet verminderen.

 114. Zou graag eerst willen proberen of mijn huid deze creme kan verdragen. Ik reageer nogal op verschillende cremes met oa roodheid en jeuk.
  Bedankt en groeten, Bep

 115. Hallo, ik zou graag het product uitproberen en testen voordat ik het koop. Heb best een druk leven en dus dan ook snel last van wallen. Als ik goed moe ben zijn mn wallen erg zichtbaar. Erg jammer aangezien mn gezicht verder vrij glad is.
  Groeten Sabine

 116. Graag wil ik dit product eerst uitproberen .
  Ik heb een gevoelige huid en kan daarom niet
  zomaar iets op mijn gezicht smeren.
  Ik ben 56 jaar en zou dankbaar zijn als ik een crème vind met écht resultaat .

 117. Ik heb een droge, gevoelige huid. Mijn huid reageert erg snel op, een negatieve manier, op huidsmeersels.
  Ik zou dan ook erg graag Gojicreme eerst een poosje uit willen proberen voordat ik tot kopen overga.

 118. Ik wil de creme graag proberen omdat ik op mijn voorhoofd,kin en wangen rimpels heb en wallen onder mijn ogen Ik heb al veel geprobeerd;niets helpt afdoende dus ik heb wantrouwen en wil testen of deze crememij werkelijk helpt. Ik ben 61 jaar en voel me 10 jaar jonger dus zou er heel graag ook zo uitzien

 119. Ik wil de creme graag proberen omdat ik lelijke rimpels rond mijn mond heb waardoor ik er ouder uit zie. Ook is mijn huid slapper geworden. Ik ben 54 jaar.

 120. Hallo. Mijn huid gaat behoorlijk achteruit door de overgang. Mijn huidige cream lijkt niet meer echt te ondersteunen. Mijn oogleden geven veel druk op mijn pogen maar voor een correctie kom ik niet in aanmeerking. Mijn ogen reageren heel snel op allerlei ingredienten van cremes en make up dus ik ben heel beperkt in keuze. Ik ben heel benieuwd naar de werking van deze creme dus wil hem heel graag testen. Hoop dat u nog mensen nodig hebt.

 121. Ik wil graag de goji cream uitproberen. Ik gebruik alleen natuurlijke verzorgingsproducten en heb een gevoelige huid.

 122. Hoi ik ben Nancy, Ik ben 52 De laatste tijd ziet mij huid er slecht uit en slaat de ouderdom goed toe. Heb steeds last van wallen en de rimpels op voor hoofd lijken per dag erger te worden.Wil de Goji Cream graag testen! Het zou fijn zijn als de rimpels wat verminderen!!

 123. Namate de leeftijd omhoog kruipt, plooien zich steeds meer rimpels en diepe groeven in mij gezicht. Door het lezen over Gojicreme voel ik mij aangespoord om het product uit te proberen en of het daadwerkelijk doet wat het beloofd. Graag wil ik een proefje Gojicreme ontvangen. Vriendelijke groet, Jhemo Overmars

 124. Ik ben een jonge meid met grove rimpels in mijn voorhoofd en donkere kringen onder mijn ogen. Op mijn leeftijd zou dit anders moeten zijn, daarom ben ik net als jullie opzoek naar een wonder middel.

 125. Ik heb een gevoelige huid 50+ en mijn huidige creme ben ik niet heel erg tevreden over. Lastig is dat ik een dure pot koopt en dan uiteindelijk last krijgt. Dus gratis uitproberen is voor mij top

 126. Ik ben 47jaar en heb een fijne droge huid,met rimpels al vele crèmes gebruikt maar met weinig resultaat ik hoop dat deze crème resultaat heeft,daarom had ik het graag eerst getest alvorens aan te kopen.ik ben zeer benieuwd

 127. Ik ben dol op natuurlijke producten omdat ik geloof in de kracht van de natuur. Dit product ken ik niet en ben daarom zeer geïnteresseerd om deze crème uit te proberen…

 128. Mijn huid veroudert in rap tempo,oogleden hangen maar nog niet erg genoeg voor een vergoeding om te opereren helaas want vaak vragen mensen of ik moe ben?ik zou dit product heel graag uit proberen.

 129. Ik ben nu over de 40 en ik vind dat mijn gezicht er niet meer fris uitziet. Er worden natuurlijk zo veel produkten aangeboden die HET ideale wondermiddel zijn en dan geen resultaat geven. Daarom zou ik ook wel de goji cream gratis willen testen. Sandra

 130. Ik ben 65 jaar en heb onlangs veel goede reviews gelezen over de goji cream.
  Ik wil deze graar uitprobereb en bewijzen dat je er op 65-jarige leeftijd ook nog heel goed kun t uitzien. Ben telkens aan t twijfelen of ik de creme zal bestellen, er worden al zo vaak wonderen beloofd.

 131. Ik verzorg mijn huid altijd zeer goed. Heb een gevoelige huid en zou daarom graag eerst deze veelbelovende crème willen uitproberen.

 132. Ik ben 65. En heb last van kringen onder mijn ogen , hoor veel over goij ,creame
  Maar lees ook andere berichten , en weet niet of ik de crème wel of niet moet gaan bestellen ben wel nieuwsgierig.

 133. Ik ben 50 jaar en verzorg mijn gezicht heel goed. Wel heb ik wat rimpels aan mijn bovenlip. Botox wil ik zeker niet gebruiken en zocht een alternatief tot ik via de media deze creme tegenkwam. Ik zou het heel graag willen testen of dit wel help om de rimpels weg te werken. Ben echt benieuwd!

 134. Ik lees veel goede ervaringen maar zou het zelf eerst eens willen uitproberen. Ben eg benieuwd wat het met mijn huid zal doen!

 135. Beste,
  Wegens gevoelige huid zou ik het heel graag eerst willen proberen om te zien of mijn huid er goed op reageerd.
  Mvg

 136. Ik ben een 52 jarige vrouw die graag dit product zou willen uitproberen. Ik zou het liefst botox zo lang mogelijk willen uitstellen en er op een natuurlijke manier jonger/beter uit willen zien. Ik ben echt erg benieuwd. Zeker omdat ik al vele cremes heb geprobeerd maar elke keer bedrogen uitkom. Van dit product heb ik veel goede revieuws gelezen

 137. Van nature zie ik er jong uit ben al 61 jaar wat ik doe niets bijzonders gezond eten
  Op tijd naar bed veel water drinken etc etc

 138. Helpt helemaal niet zelfs het kleinste rimpeltje gaat nog niet weg. Telefonisch benaderd hoe de crème beviel, sprakeloos omdat er werd gezegd helpt totaal niet. Gebruikt u het wel 2x per dag en maakt u het goed schoon. Ik tuurlijk. Ze heeft mij een prettige dag toegewenst en opgehangen. voor zoveel geld voel ik mij belazerd.

  Je kunt beter mardanti collegaan kopen (geen creme maar op basis van collageen) Dat werkt wel!

 139. dit produkt goji cream doet niets je betaald er wel 59 euro voor !!!! inclusief verzending is een zeer dure cream die niet helpt, laat u niet bedotten !!!!!

 140. Ik vind het gek dat je het niet meteen online kan bestellen. Je moet je naam en telefoonnummer invoeren om dan opgebeld te worden ivm de bestelling. Is dit steeds zo of ook op een normale manier bestelbaar?

  • Ik heb net mij naam en nr ingevuld en werd meteen gebeld ik had dus echt niet opgenomen ik vind het raar dat ze je gaan bellen! Ik hoef die crème niet meer .

  • Hallo Anneke, Ik heb de Goji Creme ook geprobeerd en krijg hier rode plekken en kleine puistjes van. Nooit meer!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com