Goji Cream Review en Ervaringen

Goji Cream verovert de markt voor huidverzorgingsproducten in Nederland in sneltreinvaart. Door de vele voordelen en geweldige kenmerken kun je met deze crème een mooiere huid krijgen zonder botox te gebruiken of plastische chirurgie te ondergaan. Zulke ingrepen zijn heel invasief en vergen heel wat hersteltijd. Bij botox injecteert men giftige stoffen in het lichaam om die rimpelvrij te maken. Met Goji Cream kun je genieten van de voordelen van deze ingrepen zonder de lastige risico’s of bijwerkingen. Het lijkt bijna een wondermiddel als je dit alles leest. Hoe ziet het er in de praktijk uit?

GojiCream-korting-bestellen

Goji Cream Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Goji Cream zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Goji Cream graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Goji Cream Huidverzorging

De markt voor huidverzorgingsproducten is enorm. De vraag en het aanbod blijft sterk groeien en er komen steeds nieuwe middelen op de markt. Elke leverancier belooft het geheim te kennen achter het krijgen van een mooi en stralende huid.

goji cream tubes
goji cream tubes

Dat de vraag steeds aanhoudt is te begrijpen. Een ieder wilt er immers goed uitzien. Je uiterlijk is je visitekaart, daarom wilt bijna een ieder er goed verzorgd bijlopen. Een stralende huid is daarom de basis van de meeste verzorgingsroutines. Niet alleen bij vrouwen is dat zo, ook mannen maken nu vaker gebruik van huidverzorgingsproducten. Ja, een schitterende huid staat hoog op de prioriteitenlijst van velen. Je voelt je immers lekkerder in je vel wanneer je er goed uitziet!

Een tube Goji Cream kost 49 euro en is uitsluitend online te bestellen, maar is het de moeite waard? Ik heb het voor je uitgezocht in deze review.

De voordelen van Goji Cream

Als één van de meest innovatieve huidverzorgingsproducten van de laatste jaren heeft deze crème heel wat voordelen. De gunstige werking die het heeft op de huid is ongekend, zo kan dit smeerseltje het volgende voor je betekenen:

 • Het heeft anti-rimpel eigenschappen. Bestaande rimpels worden gladgestreken en de vorming van nieuwe rimpels wordt tegengegaan.
 • Het houdt de huid glad en soepel.
 • Het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.
 • Het heeft anti-verouderings eigenschappen.
 • De vorm van het gezicht wordt gelift.

Voornoemde beloften lijken wellicht ongeloofwaardig. Kan Goji Cream deze beloften daadwerkelijk nakomen? De concurrerende producten van bekende merken beloven eigenlijk hetzelfde en koppelen een duur prijskaartje hieraan. Huidverzorging is best een investering, waarbij men al snel meer dan €100,- moet neertellen voor een heel kleine pot. De vraag rijst dan als deze peperdure smeersels de investering waard zijn. Om daarachter te komen bekijken we in dit geval het belangrijkste bestanddeel van Goji Cream: de Goji bes.

De Goji bes

Het belangrijkste ingrediënt van de Goji Cream is de Goji bes. Dit maakt de crème zo effectief. Deze bes heeft verschillende gunstige eigenschappen voor niet alleen de huid, maar ook de algehele gezondheid. Je moet de kracht van deze bes eerst goed kennen om te begrijpen waarom de crème zo ontzettend effectief is.

Superfood

Deze bessen worden al enkele jaren gezien als superfood in de westerse wereld. Waar men voorheen het voornamelijk als voedingsmiddel gebruikte, maakt men nu ook andere producten van. De kracht van deze bes is dus geen verkoop fabeltje.

De geweldige voordelen van de bes waren al langer bekend, het is dus niet verwonderlijk dat cosmeticabedrijven het in huidverzorgingsproducten is gaan verwerken. Dit was een logische stap en heeft het gebruik van Goji alleen maar populairder gemaakt.

Maar wat maakt de Goji bes zo uniek?

Dit vrucht onderscheid van de anderen door de hoge voedingswaarde. Het bevat zelfs meer eiwitten, aminozuren en mineralen dan alle andere fruitsoorten. Dit maakt

goji cream
goji cream

het de meest voedzame fruitsoort. Het bevat maar liefst 21 verschillende mineralen waaronder enkele die zelden in voedsel voorkomen. Tevens is het rijk aan antioxidanten. Ook hier overtreft het andere groente- en fruitsoorten door veel meer antioxidanten te bevatten. En dacht je dat citrusvruchten als sinaasappelen de beste bron waren voor vitamine C? Dan had je het glad mis. De Goji bes bevat 500 keer meer vitamine C. Het bevat meer ijzer dan spinazie en best wat beta-caroteen.

De oorsprong van de bes

Oorspronkelijk komt de bes uit Mongolië en Tibet waar het deel uitmaakt van de Lycium plant. Uit de Lycium familie komen ongeveer 80 verschillende bessensoorten. De bes met de geprezen voordelen heet de Lycium Barbarum en die groeide in Tibet en Mongolië.

Massaproductie uit China

De moderne bessen die e in de winkels tegenkomt worden in China geproduceerd. Hier doet men aan massaproductie van de Lycium Barbarum en andere bessen uit de Lycium familie. In China groeien de planten onder ongebruikelijke omstandigheden die niet te vergelijken zijn met de voedzame plekken in Tibet en Mongolië. Hierdoor is er wel degelijk verschil tussen de Lycium Barbarum die in Tibet en Mongolië groeien en die uit de massaproductie. In China probeert men zoveel mogelijk bessen te produceren tegen de laagste mogelijke prijzen. De samenstelling en voedingswaarde van deze bessen is daarom heel anders.

Ervaringen in Nederland

Goji Cream is vrij nieuw in Nederland, hierdoor zijn er weinig Nederlandse recensies beschikbaar. Daarnaast zijn er weinig plekken waar je het kunt kopen. Je zult meer recensies vinden vanuit Amerika, waar dit product al langer wordt gebruikt. Hieruit kun je veel afleiden over de werking van de crème. Om je een beeld te geven over hoe men de crème ervaart nemen we de resultaten van een internationale drogisterij. Daar kreeg de Goji Cream een 4,1/5 , dus een 8,2 op een schaal van 10. Dit wijst uit dat men heel tevreden is over de werking van dit smeerseltje.

Heb je ervaring met Goji Cream of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Conclusie

Goji Cream lijkt wel een wondermiddel in een kleine pot. Toch is het belangrijk om de verwachtingen realistisch te houden. Je krijgt er een stralende huid van en dat zal een ieder meteen merken. Zo een potje is dus echt de moeite waard. Tevens heeft crème gemaakt van Tibetaanse Goji bessen sterk de voorkeur. Die bessen bevatten de nodige stoffen die de crème zo effectief maken. Wees dus oplettend bij het kiezen van de juiste Goji Cream.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

385 Reacties

 1. Ik heb ook een onregelmatig leven met wisselende diensten . Mensen zeggen vaak dat ik er moe uit zie. Ik zou heel graag de creme willen proberen.

  • Ik heb ook een onregelmatig leven met wisselende diensten . Mensen zeggen vaak dat ik er moe uit zie. Ik zou heel graag de creme willen proberen.

 2. Ik heb al vele huidverzorgingsproducten uitgeprobeerd, met wisselend resultaat. Deze crème is nieuw voor mij. wat zou u mij blij maken als ik dit product mag testen en van een review mag voorzien.

 3. Ik zou deze crème graag willen proberen, omdat ik na een zware periode een nogal verouderde huid heb gekregen.
  Verder heb ik een beetje last van een couperose achtige huid.
  Ik zou dus heel graag willen weten of deze crème verbetering kan brengen voor mijn houd.

 4. Ik las net een artikel over Goji crème.
  Graag zou ik dat willen testen, of het ook bij mij werkt om huidveroudering tegen te gaan.

 5. Ik wil heel graag deze crème proberen. Ik ben nu 56 jaar en ben erg benieuwd of mijn rimpels door deze creme kunnen verminderen. Vooral de diepe rimpel tussen mijn wenkbrauwen en de lijnen langs mijn mond.

 6. Rimpels zijn inmiddels duidelijk zichtbaar, ik heb al een aantal creams geprobeerd maar daar zie ik geen verandering. Ik geloof wel dat creams kunnen helpen en volgens de advertenties zou de goji cream de oplossing moeten zijn. Dus graag wil ik dat uittesten.

 7. Hallo, ik wil heel graag deze crème testen, puur omdat ik wil ontdekken wat deze crème voor mijn huid kan betekenen. Ik verdwaal in de hoeveelheid aanbod van crèmes en de beloftes die erop worden vermeld. Ik ben dan ook sceptisch wat betreft deze crème en zou heel graag willen zien wat deze crème doet, vooral voor mijn rimpels die ik steeds tegenkom in de spiegel, zucht. Alvast mijn dank.

 8. Hallo, ik wil heel graag deze crème testen, puur omdat ik wil ontdekken wat deze crème voor mijn huid kan betekenen. Ik verdwaal in de hoeveelheid aanbod van crèmes en de beloftes die erop worden vermeld. Ik ben dan ook sceptisch wat betreft deze crème en zou heel graag willen zien wat deze crème doet, vooral voor mijn rimpels die ik steeds tegenkom in de spiegel, zucht. Alvast mijn dank.

 9. Ik wil de creme gewoon graag testen omdat ik eigenlijk nooit geloof dat een creme smeren helpt tegen rimpels. En omdat ik er veeeeel heb na n paar jaar wonen in de tropen ben ik gewoon benieuwd of t werkt…

 10. Mocht je nog mensen nodig hebben? Ik wil mijn moeder (76), mijn zus (54) en graag mijzelf (52) opgeven voor deze test. Super interessant. Zelf gebruik ik mijn hele leven al een creme maar ik lees de laatste tijd zoveel over deze wonder bes dat ik heel nieuwsgierig ben geworden. Mijn zus heeft nooit een creme gebruikt, dus hoe leuk is het om te gaan vergelijken en te evalueren.

 11. Word dit jaar 53 en zie er nog goed uit…
  maar (logisch) bij bepaalde onflatteuze lichtval vind ik mezelf toch ook een oud wijf 😊 en denk ernstig na toch te sparen voor een mini facelift.
  Weer ook dat ik dat nooit zal durven en willen doen trouwens.
  Dus goeie cremes die daadwerkelijk wat beloven te doen is dus wat te doen.
  Heb al een paar gelezen over de gojibes dus ik hou me aanbevolen…

 12. Ik wil graag goji cream proberen. Ik heb gelezen ergens in de internet dat goji cream is een wondermiddel voor vrouwen uiterlijk die al gerimpeld. Dus wil ik ook een verandering voor mijn gezicht met behulp van wondermiddel goji cream.

 13. Eigenlijk wil ik gewoon wel eens iets anders proberen dan de dure potten dag- en nachtcreme die ik nu gebruik. 1 tube voor op vakantie lijkt me ook wel erg makkelijk .

 14. Graag wil ik de crème uittesten.
  Ben 48 jaar en heb al meerdere producten in gebruik voor verfijnen van ouderdomsverschijnselen zonder gewenst resultaat.
  Deze crème heeft mijn intresse.

 15. Graag wil ik deze creme testen en evalueren. Heb vele merken geprobeerd maar tot op heden mijn favoriete product nog niet gevonden. Ben zeer benieuwd naar de resultaten en hoop dat ik in aanmerking kom voor deze veelbelovende crème.

  Met vriendelijke groet,
  Karina

 16. Omdat ik niet kan geloven dat een crème iemand jaren jonger maakt.
  Als dit waar zou zijn liepen er allemaal jonguitziende ouderen rond.
  Wie wil er nou niet jaren jonger uitzien.
  Als het mogelijk is zou ik graag een proef tubetje ontvangen.
  Want helpt het dan heb ik een schare vriendinnen die het dan ook gaan kopen.
  Vr. groet
  Anne

 17. Kijken Radar gelijk heeft en de bedenker zijn zakken wil vullen of dat de crème echt effect heeft.
  Lijkt me toch beter dan Botox, wat ik niet zou doen.

 18. Ook ik wil mijn huid graag goed onderhouden en de tekenen des tijds graag zoveel mogelijk vertragen. Dit product geeft mij de indruk een goede balans te vormen tussen innerlijk en uiterlijk. Ik zou het graag uitproberen en dan zo mogelijk mijn enthousiasme uutdragen

 19. Veel ellende meegemaakt en hierdoor zijn de tekenen van vermoeidheid, veroudering en rimpels snel toe genomen. Zou er graag weer wat fitter uit willen zien. Ben 38 jaar.

 20. Ik werk in wisseldiensten waardoor ik er ouder uitzie en flink wallen/rimpels heb…. ik zit al 2 jaar aan de Botox, deze crème zou echt een uitkomst zijn!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in