Goedkope Gezonde Recepten

Afvallen in 2021

Zeg eens eerlijk, hoe gezond eet jij? Wist je dat 60% van de Nederlanders niet gezond eet? De meest gemaakte fouten zijn:

  • Te veel eten
  • Te vaak eten
  • Ongezond eten
  • Te weinig variatie
  • Te weinig of verkeerde voedingsstoffen

Natuurlijk snap ik dat je een excuus hebt om niet te voldoen aan het ideale plaatje. Je hebt waarschijnlijk geen tijd om uitgebreid boodschappen te doen, in de supermarkt weet je niet wat je in je karretje moet leggen en eenmaal thuis heb je geen idee hoe je het klaar moet maken. Toch is gezond eten niet moeilijk, dankzij de FreshBox van HelloFresh. Dit is een box met gezonde recepten en verse ingrediënten die iedere week op maandag of dinsdag gratis bij jou thuis wordt afgeleverd. Hierdoor hoef je zelf niet meer na te denken over wat je wilt eten en eet je gevarieerd en gezond. De recepten zijn gemakkelijk en snel, binnen 30 minuten, te bereiden en worden door voedingsexperts samengesteld. Je kunt de FreshBox nu tijdelijk uitproberen met 15 euro korting. Gebruik hiervoor deze kortingsvoucher.

Om een indruk te krijgen van de HelloFresh Recepten kun je op deze pagina een heerlijk recept vinden dat je kunt bereiden met Ingrediënten uit de FreshBox.

Meervalfilet met kousenband, gele paprika en noedels

meervalfilet2

Voor deze maaltijd gebruik je de volgende ingrediënten uit de HelloFresh box

Ingrediënt Icoon bewaartip1p2p3p4p
Rode peperKoelkast ½ ½ 1 1
Gele paprika Koelkast ½ 11 2
Noedels (g)Voorraadkast 75150225300
Gember (cm)Koelkast 1234
Kousenband (g)Koelkast 150300450600
Meervalfilet (g) Koelkast/vriezer