Goede Voornemens Top 5

Start met KetoX

Het meest gemaakte goede voornemen in Nederland is afvallen. Daarnaast gaan veel Nederlanders voor een betere conditie. Maar uit onderzoek van de universiteit in Nijmegen blijkt dat die voornemens weer snel worden vergeten. Volgens de universiteit heb je de meeste kans op succes als je een goed voornemen voor de eerste keer maakt.

De afbeelding hierboven laat de goede voornemens top 5 van 2008 zien. Klik op de afbeelding om een filmpje te zien over hoe de Nederlander denkt over goede voornemens.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.