Gezonde Gewoontes DVD door Jesse van der Velde

Afvallen in 2021

“Gezonde gewoontes! Geen verplichtingen, maar bewuste keuzes maken.” Diëten is uit, maar gezond leven is ‘in.

Personal Trainer & Voedingscoach Jesse van der Velde wil met zijn nieuwe informatieve DVD set bewijzen dat diëten niet nodig is om een blijvend slank lichaam te krijgen.

Zijn visie: Een gezond lichaam van binnen, is slank van buiten.

Oplossing voor wat mensen tegenwoordig zoeken

Deze DVD’s zijn het resultaat van 7 jaar ervaring met mensen 1 op 1, in seminars en als ‘coach’ van meer dan 85.000 abonnees op zijn digitale nieuwsbrief. Het zijn de hoogtepunten van Jesse’s boodschap en de voedings- principes die het gemakkelijkst toepasbaar zijn en tegelijkertijd het meeste resultaat laten zien. Deze DVD’s geven een oplossing voor wat de mensen tegenwoordig zoeken: Geen dieet, maar een gezonde manier van leven. Gemakkelijke wijzigingen in wat ze nu eten, die hun blijvend slanker maken, zonder dat ze teveel moeten inleveren. Maar uiteraard wel met een methode die (grotendeels) wetenschappelijk is onderbouwd en bewezen effectief is.

Gratis kennismaken met het Gezonde Gewoontes Programma

Wil je liever eerst gratis kennismaken het Gezonde Gewoontes programma? Download dan het Gratis E-Book waar je alles over de filosofie die achter het programma schuil gaat kunt lezen. Duizenden mensen gingen je voor en behaalde verbluffende resultaten met het Gezonde Gewoontes Programma.

Verschillende meningen over Gezonde Voeding

We leven in een maatschappij waarin ons niet wordt geleerd wat écht gezond is. Iedereen heeft een andere mening over wat gezonde voeding is en daarom eten de meeste mensen, ‘totdat het duidelijk is’, vooral wat zij zelf lekker vinden –  zonder er over na te denken wat voor effect deze voeding op hun gezondheid heeft. “Omdat je niet mist wat je nooit hebt gehad, weet je pas dat je een betere gezondheid had, meer energie had en beter in je vel zat, als je nadat je een tijd écht gezonder hebt geleefd, weer terug valt in jouw oude patroon. Dan pas herken je dat er meer mogelijk is!” Aldus Jesse.

Gezonde Gewoontes DVD 1

De eerste DVD gaat over mentale principes, doelstellingen en motivatie (blijvend slank zijn zit voor een groot deel ‘tussen de oren’),

Gezonde Gewoontes DVD 2

De tweede DVD gaat over voedingsprincipes. Je leert op een eenvoudige manier om je hormoonhuishouding in balans brengen. Dit doe je door middel van:

  • Voeding (wat je eet)
  • Training (wat voor sport je doet)
  • Omgang met stress
  • Aanvulling van voeding (d.m.v. natuurlijke, volwaardige voeding zoals superfoods)

Gezonde Gewoontes DVD 3

De derde en laatste DVD is een een training-DVD met 6 thuis fitness oefeningen (die zonder materialen of toestellen kunnen worden uitgevoerd), waarbij voor iedere oefening 3 varianten worden getoond (voor ieder fitnessniveau).

Gezonde Gewoontes 3 DVD pakket bestellen

Door stap-voor-stap de 19 simpele (voedings-) gewoontes, die op de DVD’s ‘Gezonde gewoontes! ‘ worden uitgelegd, toe te passen, zal iedereen zelf kunnen ervaren dat een hoger ‘gezondheidsniveau’ blijvend mogelijk is. Wil je meteen aan de slag met het DVD pakket van Personal Trainer en Voedingsdeskundige Jesse van der Velde, ga dan naar de Gezonde Gewoontes Bestelpagina.

Een blijvend slank en gezonder lichaam komt voort uit blijvende veranderingen.