Gezond slank met dr. Frank deel 2 en 3 bestellen

Afvallen in 2021

‘Gezond slank met dr. Frank’ is de titel van het boek van de internist die we kennen van het dr. Frank eiwitdieet van de Telegraaf. In het boek  ‘Gezond slank met dr. Frank’ kun je uitgebreide informatie lezen over het dr. Frank Dieet.Daarnaast staan er 84 menu’s in om lekker af te vallen. Het boek was vanaf donderdag 21 januari 2010 te koop maar de eerste druk was binnen een week uitverkocht. Inmiddels is het boek weer te bestellen. Het boek  Gezond slank met dr. Frank staat al weken op de eerste plaats bij boekenlijsten zoals ‘De Bestsellerlijst’ van CPNB.

dr. Frank Dieet

dr. Frank ontwikkelde zijn dieet op basis van wetenschappelijk onderzoek. In het boek wordt dit in heldere taal uiteengezet. De recepten zijn voorzien van handige boodschappenlijstjes. Dit maakt het boek tot een uiterst praktisch naslagwerk. In aparte hoofdstukken is aandacht voor thema’s als vis, zuivel en beweging. In kaders wordt op een heldere manier medische uitleg gegeven. Niet eerder was afvallen zo gezond, zo effectief en vooral, zo lekker.

Previtas en Liv-advies

Previtas is de naam van de kliniek die dr. Frank  samen met de Ziekenhuis Groep Twente heeft opgericht. Previtas is een kliniek voor gewichtsmanagement. In december 2010 is de kliniek voor overgewicht Previtas op gegaan in Liv-advies. Liv-advies voorziet mensen met overgewicht van voedingsadviezen. Toch zijn  voedingsadviezen alleen vrijwel nooit voldoende. Dat is de reden dat Liv-advies samenwerkt met artsen, sportinstructeurs, psychologen, fysiotherapeuten, zorginstellingen, zorgverzekeraars, arbodeskundigen, ouders en partners. Kortom, Liv voeding & leefstijladvies werkt aan structurele en persoonsgerichte oplossingen om af te vallen. Vanaf 2011 is Dr. Frank niet meer verbonden aan Liv-advies.

250.000 mensen volgen het dr. Frank Dieet

Vier maanden na de aftrap van het dr. Frank Dieet volgen ruim een kwart miljoen Nederlanders het dr. Frank Dieet. Wil ook jij vandaag nog starten met het dr. Frank? Lees er alles over in dit artikel.

Win een gratis boek van dr. Frank

In samenwerking met dr. Frank en Dutch Media maak je bij vetvrij.com kans op een gratis exemplaar van ‘Gezond slank met dr. Frank’. Klik hier en doe mee met de ‘Gezond slank met dr. Frank prijsvraag’

Bestel ‘Gezond slank met dr. Frank’ bij bol·com