Gezond slank met Dr. Frank weer leverbaar

Start met KetoX

Er was een ware run op het boekde bestseller “Gezond slank met dr. Frank”. Van het receptenboek van de Twentse Slank met dokter Frankinternist Frank van Berkum waren er binnen één week al 60.000 waren verkocht.

dr. Frank recepten

In “Gezond slank met dr. Frank” wordt het op basis van wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde dr. Frank Dieet in heldere taal uiteengezet, waarna maar liefst 84 speciaal voor dit boek ontwikkelde recepten worden beschreven.

Boodschappenlijstjes

Handige boodschappenlijstjes maken “Gezond slank met dr. Frank” tot een uiterst praktisch naslagwerk. In aparte hoofdstukken is aandacht voor thema’s als vis, zuivel en beweging. In kaders wordt op een heldere manier
medische uitleg gegeven. Niet eerder was afvallen zo gezond, zo effectief en vooral: zo lekker.

Tweede druk

Inmiddels is het boek weer volop leverbaar. Bestel hier jouw exemplaar of doe mee aan de dr. Frank prijsvraag en win een gratis exemplaar van “Gezond slank met dr. Frank”

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.