Gezond slank met Dr. Frank weer leverbaar

Er was een ware run op het boekde bestseller “Gezond slank met dr. Frank”. Van het receptenboek van de Twentse Slank met dokter Frankinternist Frank van Berkum waren er binnen één week al 60.000 waren verkocht.

dr. Frank recepten

In “Gezond slank met dr. Frank” wordt het op basis van wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde dr. Frank Dieet in heldere taal uiteengezet, waarna maar liefst 84 speciaal voor dit boek ontwikkelde recepten worden beschreven.

Boodschappenlijstjes

Handige boodschappenlijstjes maken “Gezond slank met dr. Frank” tot een uiterst praktisch naslagwerk. In aparte hoofdstukken is aandacht voor thema’s als vis, zuivel en beweging. In kaders wordt op een heldere manier
medische uitleg gegeven. Niet eerder was afvallen zo gezond, zo effectief en vooral: zo lekker.

Tweede druk

Inmiddels is het boek weer volop leverbaar. Bestel hier jouw exemplaar of doe mee aan de dr. Frank prijsvraag en win een gratis exemplaar van “Gezond slank met dr. Frank”


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.