Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we onze vingers aflikken bij het nieuwe boek van Mathijs Vrieze. Gezond en prijsbewust koken! is de titel van alweer het derde boek van de spontane Noord Hollandse TV Kok. De titel verraad meteen een gedeelte van de inhoud.Mathijs Vrieze bewijst met dit kleurrijke boek dat gezond koken niet duur hoeft te zijn. Dit is ook aan de prijs te zien, voor nog geen 10 euro ben je de trotse bezitter van een kookboek vol heerlijke gezonde recepten. Gezond en prijsbewust koken is verkrijgbaar vanaf 12 oktober 2010.

Mathijs Vrieze is Hip!

Mathijs Vrieze is dè gezonde en hippe Nederlandse TV kok van dit moment! Dat koken met verse producten niet duur hoeft te zijn bewijst Mathijs in zijn nieuwe boek Gezond en prijsbewust koken! Het bevat meer dan 50 budgetvriendelijke recepten en besparingstips voor in de keuken. Daarnaast biedt dit boek weekmenu’s om af te slanken, kooktips en voedingsinformatie die de basis zijn voor een gezonde lifestyle. Kernpunten binnen de visie van Mathijs zijn gezond en lekker eten met het gebruik van gezonde en verse ingrediënten. Mathijs wil ervoor waken dat Nederland zich steeds weer blijft storten in de veelheid in aanbiedingen van nieuwe dieetboeken en crashdieet-hypes. Mathijs creëert op een aansprekende manier bewustwording wat goede voeding voor onze gezondheid kan betekenen. Dit resulteert uiteindelijk in een betere balans van lichaam en geest en niet te vergeten op de weegschaal. Hij is hiervan zelf het beste bewijs en viel jaren geleden door zijn eigen methode ruim 30 kilo blijvend af. Bovendien is lekker eten, afvallen én op gewicht blijven met zijn verrukkelijke recepten makkelijk vol te houden. Naast het schrijven van boeken is Mathijs dagelijks enthousiast met koken bezig. Hij geeft kookworkshops, schrijft columns in de media en presenteert kookprogramma’s op tv. Met zijn enthousiasme en passie voor het gezonde leven neemt Mathijs u graag mee op ontdekkingsreis door de keuken van gezond en prijsbewust koken.

2hf

Bestellen en Reserveren

Wil je ‘Gezond en prijsbewust koken’ Bestellen of Reserveren? klik dan op deze link.

verkrijgbaar : vanaf 12 oktober 2010
formaat : 23 x 23 cm
omvang : 84 pagina’s
uitvoering : hardcover, gebonden, geheel full color
ISBN/EAN : 9789081302470

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

2 Reacties

  1. Ik ben helemaal blij met de komst van De Stadskantine in Amsterdam. Gezond, vers, snel en betaalbaar. Maar zie je niet meer zelf in de keuken staan ;-)

  2. Op dinsdag 12 oktober a.s. lanceert Mathijs Vrieze, TV-kok en auteur, zijn nieuwe boek Gezond en prijsbewust koken met Mathijs in Wellnessresort de Zwaluwhoeve te Harderwijk.

    In dit prachtig geïllustreerde kookboek legt Mathijs de nadruk op het koken van heerlijke recepten met verse producten. Hij laat zien dat koken met verse producten niet duur hoeft te zijn en dus voor iedereen bereikbaar is. Daarnaast creëert hij bewustwording met betrekking tot hetgeen we eten. Weet wat je eet en je zult blijvend resultaat zien. Een betere balans van lichaam en geest en niet te vergeten op de weegschaal.

    ‘Ik wil ervoor waken dat Nederland zich steeds weer blijft storten in de veelheid van aanbiedingen van nieuwe dieet boeken en crashdieet-hypes. Doordat mensen niet inzien dat ze hun eet- en denkpatroon aan moeten passen, zal het resultaat iedere keer weer nihil zijn. In een recordtempo afvallen is ongezond! Mijn boek zie ik als een waardevolle aanvulling en instrument waar mensen echt iets aan hebben. Het leert mensen bewust te koken en eten’, aldus Mathijs.

    Tijdens de boeklancering zal cardioloog mevrouw Dr. M.E. Wittekoek verbonden aan Cardiologie Centra Nederland een korte presentatie houden over de positieve invloed van een gezond en bewust eetpatroon. Het eerste exemplaar van het boek zal door Manon Thomas aan Mathijs Vrieze worden overhandigd.

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.