Gezond Afvallen zonder Dieet

Start met KetoX

Jesse van der Velde is in Nederland waarschijnlijk de nummer 1 expert op het gebied van blijvend je ideale gewicht bereiken. Zijn methode is totaal anders dan de meeste diëten en andere methoden die we tot nu toe hebben gezien. Hij focust op:

  • Je mindset aka ‘mentale houding’. Als je ‘tussen je oren’ beperkende overtuigingen hebt, niet de juiste motivatie, leidt aan emotioneel eten, telkens terug valt in oude patronen, dan ga je nooit slagen
  • Je moet eerst van binnen een balans in je hormoonhuishouding creëren, om overtollig vet of gewicht ‘aan de buitenkant’, te verliezen. De oorzaak van iedere gram overtollig vet, op welke plaats het ook zit, is het disbalans van een bepaald hormoon in je lichaam. Alleen als je jouw hormoonhuishouding in balans brengt, kan je dat vet blijvend verliezen.

Jesse schreef onlangs dit stukje op z’n blog en we willen het hierbij graag met je delen, omdat het je ongetwijfeld vooruit zal helpen.

“Dit is dus precies waar mijn haren recht van omhoog gaan staan!”

Dagelijks krijg ik tot honderden mails binnen van mijn klanten, die ik of iemand van mijn team beantwoord. Regelmatig krijgen we na het geven van een uitgebreid antwoord, een reactie terug zoals deze:
“Ok, Jesse, bedankt. Ik zal het gaan proberen.”

Of:

“Ok, ik hoop dat het gaat werke