Gewoontes bepalen je gewicht

Afvallen in 2021

Het zijn gewoontes die bepalen of je blijvend slank wordt, niet het zoveelste dieet!

Als we gewicht willen verliezen dan gaan we ‘op dieet’. ‘Tijdelijk iets minder eten en de kilo’s zijn er zo weer af’…. of toch niet?

Als er één ding is wat we allemaal kunnen dan is het jojo’en. We eten tijdelijk minder (niet per definitie gezonder) maar na een tijdje dan komen de eierkoeken, de gebakken eieren met spek en de andere recepten van bekende ‘dieet-goeroe’s’ ons zo de neus uit, dat we besluiten gewoon weer te eten zoals we altijd hebben gedaan.

Gevolg: we krijgen weer het lichaam zoals we altijd hadden.

Als je blijvend een slank lichaam wilt, zul je een blijvende verandering maken.

Het gaat er om wat je consequent, dagelijks doet, dat je lange termijn succes bepaald.

Tegen je zin in een dieet volgen werkt niet, bekijk de onderstaande video.

De drie meest gemaakte dieetfouten

Wat is de oplossing?

Stap voor stap gezonde gewoontes ontwikkelen.

Het gaat niet om weglaten, het gaat om het toevoegen van gezonde voedingsmiddelen aan een maaltijd, en het vervangen van maaltijden met gezondere varianten (terwijl je nauwelijks tijd in de keuken besteed!), die nog lekker zijn ook.

Het gaat om het toevoegen van een paar simpele thuis fitness oefeningen die je in de woonkamer kunt doen en niet meer dan 8 minuten van je tijd kosten. Personal Trainer Jesse heeft speciaal hiervoor het trainingsprogramma ‘Gezonde Gewoontes’ ontwikkeld.

Want wanneer ze zo gemakkelijk toepasbaar zijn, dat het bijna vanzelf gaat, dan kan je ze blijven doen. En zal het resultaat optellen.

Er zijn 19 simpele, maar zeer krachtige (voedings)gewoontes die een groot effect hebben op de verbranding van lichaamsvet. Leer wekelijks één nieuwe gewoonte, en je zult uiteindelijk je ideale lichaam bereiken.

Meer informatie kun je vinden op de website van Voedingscoach en Personal Trainer Jesse van der Velde