Gerard Joling wil kamperen in jurk van Popstars Rebecca

Start met KetoX

Zwaarlijvige mensen zijn regelmatig slachtoffer van van flauwe grapjes over hun postuur en overgewicht. Deze grapjes zijn Popstars-finaliste Rebecca tot voorkort bespaard gebleven. Gisteren kwam hier een einde aan toen Gerard Joling een scherpe opmerking maakte over de jurk van Rebecca.

Het jurylid gaf aan dat hij de jurk wel mooi vond maar voegde daar het volgende aan toe: “Ik ben bang dat als die jurk naar de stomerij moet, ze gaan zeggen ‘we wassen geen tweepersoons tenten.”

Rebecca kon haar tranen vervolgens niet meer onderdrukken en barstte direct in tranen uit. Door een keelontsteking had ze sowieso haar dag al niet.

Oordeel zelf over de jurk van Rebecca en bekijk het onderstaande filmpje

Ook Jurylid Patricia Paay was niet mals voor Rebecca: “Dit is echt de meest afschuwelijke jurk die ik ooit heb gezien.” Popstars goeroe Henkjan Smits probeerde Rebecca nog een beetje te troosten met de woorden: “Ja, maar die kiest ze zelf niet uit.”

Zou Rebecca soortgelijke opmerkingen ook hebben gekregen als ze maatje 36 had? Graag jullie mening

tip: bekijk hier nog meer videofragmenten van Rebecca

van de vetvrij.com redactie

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.