GeneX Anti Vetgen Formule

Afvallen in 2021

GeneX anti-vetcapsules zijn volgens Prof. Dr. J. Danich een revolutionaire nieuwe manier om af te vallen. Met GeneX capsules zou je het ‘vetgen’ uit kunnen schakelen. Is de werking van GeneX gebaseerd op feiten of fictie?

Amerikaanse onderzoekers zouden op basis van gen-onderzoek ontdekt hebben dat er een stof bestaat die  het vetgen uitschakelt en ontwikkelden op basis van die stof die definitief het overtollig vet volledig vernietigt. Als we de website van GeneX  mogen geloven is alles wetenschappelijk aangetoond. Testpersonen verloren gemiddeld 8 tot 10 kilo per maand en GeneX is intussen al in bijna 40 landen toegelaten. Een lijst van deze landen ontbreekt echter en het is hierdoor voor ins niet mogelijk om na te gaan of er op deze lijst ook Europese landen zoals Nederland en Belgie vermeld staan.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

De werking van GeneX

De  werkzame stoffen van GeneX zouden ervoor zorgen dat het vetgen stap voor stap wordt uitgeschakeld. Hierdoor realiseert het lichaam dat er overtollig vet is op geslagen. Om de verdere werking te kunnen testen hebben we meer gegevens nodig zoals bijvoorbeeld een lijst met ingrediënten van het product. Een  lijst met ingrediënten ontbreekt echter waardoor we voor het bewijs of het het product echt werkt aangewezen zijn op ervaringen van gebruikers.

Wat kost GeneX

GeneX is niet verkrijgbaar bij de drogisterij of apotheek maar uitsluitend online via een website. Hier worden drie verschillende kuren aangeboden:

  • De standaardkuur voor 5 kilo gewichtsverlies kost 34,85 euro
  • De dubbele kuur voor 10 kilo gewichtsverlies kost 59 euro
  • De speciale kuur waarmee je 20 kilo kunt afvallen voor kost 79 euro

Bij iedere bestelling komt 5 euro verzendkosten. Er wordt niet vermeld hoeveel capsules per kuur worden geleverd.

Ervaringen met GeneX

Zoals we eerder schreven zijn we voor de werking van GeneX afhankelijk van jullie ervaringen. We zijn niet alleen benieuwd naar de ervaring met het product zelf, maar ook naar de bestelprocedure. Verschillende vergelijkbare producten zoals bijvoorbeeld Avilean en Nuvoryn hebben, zeker vlak na de lancering van het product, geen goede reputatie met sales en aftersales. Wat is jouw ervaring? Wat is jouw ervaring met GeneX ? Of lees de ervaringen van andere bezoekers met GeneX.

101 Reacties