Geertje van der Meer – 365 dagen eten om af te vallen

Afvallen in 2021

We kennen Geertje van der Meer van haar boek “Balans” Ook Geertjes tweede boek met de titel “365 dagen eten om af te vallen” ligt inmiddels al in de boekhandel.

Vitaliteit door te eten. Eten om af te vallen. Gewoon aan tafel, met je gezin, vrienden of alleen; cover-365-dagenvoldoende en gevarieerd eten, en toch afvallen. Geertje van der Meer wijst u de weg. Met recepten, met menu’s, met informatie en niet te vergeten met verhalen. Voor alle dagen van het jaar. U kunt een jaar lang aan de hand van dit boek uw eet- en leefpatroon invullen. Aan het eind van het jaar bent u gezonder, meer in balans en lichter. Blijvend. Want daar gaat het om.

Geertje van der Meer weet waarover ze praat. In haar inleiding schrijft ze, dat de meeste mensen denken dat zij niet weet wat het is om (te) dik te zijn. Ze weet het wel, uit eigen ervaring. Daarom kan zij vanuit die ervaring en vanuit haar kennis en praktijkervaring als voedings- en gewichtconsulent anderen het gemakkelijker maken dezelfde weg af te leggen. 365 dagen per jaar.

Boeken van Geertje van der Meer

Geertje heeft onder andere de volgende boeken geschreven. Helaas zijn deze boeken niet (meer) online te bestellen via bol.com. Je kunt de boeken wel rechtreeeks bestetellen bij Geertje. Gebruik hiervoor het reactieformulier op deze pagina. Wil je meer weten over de filosofie die achter de methode van Geertje schuil gaart? lees dan het artikel ‘Als je weet wat je moet eten kun je elk dieet vergeten‘.

Balans
Balans
Meer, G. van der

365 dagen eten om af te vallen
365 dagen eten om af te vallen
Meer, G. van der

Heb je ervaring met de methode van Geertje van der Meer of heb je het boek gelezen? Vragen of suggesties? gebruik dan het onderstaande reactieformulier of de facebook comment box.