Fruta Planta Roze Advanced Version

Afvallen in 2021

Fruta Planta Roze is een vernieuwde versie van Fruta Planta Groen waar we eerder een artikel over hebben gepubliceerd. Deze roze opvolger zou een verbeterde versie van de groene versie zijn. Helaas is ook deze variant van de Chinese afslankpil (nog) niet goedgekeurd voor legale verkoop in Nederland en België. Kopers zijn hierdoor afhankelijk van illegale verkopers en hebben een grote kans om een imitatie product in huis te halen zoals je kunt lezen in deze ervaringen.

Ervaring met Fruta Planta Rozefruta planta pink

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met dit product. Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers. Voor ervaringen met Fruta Planta Groen bezoek je dit forum.

Geavanceerde Fruta Planta Formule

Fruta Planta Roze is een krachtiger dan zijn groene broertje. Naast de vernieuwde formule hoopt de Chinese producent de grote opkomst van imitaties op zijn product tegen te gaan. Het originele product is eveneens te herkennen aan de zilveren blister verpakking. (zie foto)

Fruta Planta Roze Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Fruta Plant Roze zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Fruta Plant Roze graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Product Informatie

Fruta Planta Roze is niet alleen in Azie een populair afslanksupplement. De capsules zorgen voor een versnelling van je stofwisseling en veroorzaken een hongergevoel. We hebben geen resultaten kunnen vinden wat het effect van het product op de langere termijn is.

Dit belooft Fruta Planta Roze

In de onderstaande lijst kun je zien dat de bijsluiter boordevol mooie beloftes staat.

 • Snel gewichtsverlies.
 • Afvallen op buik, arm en dijen.
 • Een slanke taille
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Geen bijwerkingen
 • Geeft energie
 • Helpt bij  constipatie
 • Helpt bij  acne

Ingrediënten Fruta Planta Roze

Volgens dezelfde bijsluiter zitten er de volgende ingrediënten in een capsule

 • Citroen
 • Bitter melon (pompoen)
 • Papaya
 • Spirulina Maxima
 • Fruitcitroen,
 • Balsempeer
 • Radijsfruit
 • Mangosteen
 • Pectine

Wat ons meteen opvalt is het ingrediënten Papaya. Citroen is een Superfruit is een antioxidant. Er zijn onderzoeken die hier een reinigende werking aan verbinden.

Inhoud verpakking

Een verpakking Fruta Planta Roze bevat blisters met in totaal 30 capsules van 400 milligram per

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks een capsule voor het ontbijt oraal innemen met een glas volstaat volgens de bijsluiter

Waarschuwing

Tot slot lezen we dat Fruta Planta Roze verboden is voor kinderen, zwangere vrouw, en mensen met hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes mellitus of een nier aandoening.

Conclusie

De Chinezen hebben erg hun best gedaan om de illegale verkoop van hun eerdere groene versie tegen te gaan. Ze hadden hun tijd echter beter kunnen besteden door ervoor te zorgen dat hun product zou voldoen aan de Amerikaanse, Europeesche en Nederlandse wetgeving. Omdat roze, net zoals groen niet goedgekeurd blijft de koper aangewezen op illegale verkopers en weet je nooit precies wat er in de capsule zit die je iedere ochtend met een glaasje water naar binnen werkt. Om die reden raden wij het gebruik van dit product niet aan en is gebruik geheel op eigen risico.