Fruta Planta Kopen Gevaarlijk?

Fruta Planta is afkomstig uit China en is een populair afslank middel. Er zijn zowel voor als tegenstanders van Fruta Planta. De tegenstanders beweren zelfs dat het gebruik van Fruita Planta gevaarlijk voor je gezondheid is, verderop in dit artikel gaan we hier dieper op in. Op de officiële website van Fruta Planta lezen we dat het product organisch en zelfs authentiek is. Er wordt zelfs een certificaat van echtheid met de naam GuangZhou Yanxiang Biotechnologie Co Ltd bij iedere bestelling geleverd.

Helpt Fruta Planta echt tegen overgewicht ?

Aangezien Fruta Planta verkocht wordt met het doel om af te vallen zou je zeggen van wel. Fruta Planta is speciaal samengesteld om je te helpen om op een snelle en eenvoudige manier overgewicht te verliezen. Dit gebeurd onder andere door middel van het bestrijden van het hongergevoel waardoor je minder eet. Het bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en het bevat geen gevaarlijke chemicaliën of stimulerende middelen in.

Jouw ervaring met Fruta Planta

Wat is jouw ervaring met Fruta Planta? Heb je het gebruikt, en ben je afgevallen? Deel hier jouw ervaring of lees hier de ervaringen van andere bezoekers met Fruta Plant.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Fruta Planta Roze en Bio Fruta

Om het negatieve imago (hierover later meer) van Fruta Planta af te schudden zijn er verschillende varianten van de originele groene versie. Zo kennen we onder andere Fruta Planta Roze. Deze roze variant heeft als hoofddoel de verkoop van imitatie tegen te gaan. Ook Bio Fruta is afgeleid van de originele groene versie.

Ingrediënten Fruta Planta

Bij veel afslank producten is er geen (duidelijke) lijst met ingrediënten beschikbaar. Dit is gelukkig niet het geval bij Fruta Planta. Zowel op de website als in de bijsluiter is een duidelijke opsomming van de ingrediënten beschikbaar. Er staat zelfs een beschrijving achter ieder ingrediënten met de specifieke werking. We zetten het voor je op een rij:

Citroen: Citroen beschikt over een natuurlijke anti-oxidant die het lichaam reinigt.

Bitter Meloen: Deze tropische vrucht bevat bioactieve stoffen die bekend zijn voor de regulering van de stofwisseling en stimuleert een gezonde spijsvertering.

Papaja: Als een natuurlijke bron van vitamine A en C, met vezels en kalium deze vrucht bevordert een gezonde spijsvertering.

Mango: Deze vrucht heeft natuurlijke eigenschappen van het gewichtsverlies. Het is ook een antioxidant.

Spirulina Maxima – Dit ingrediënt is “vitaminen verrijkt” en fungeert als een eetlustremmer. Wat opvallend is aan dit ingrediënten is het feit dat het wordt gebruikt om gewichtstoename te bevorderen bij ondervoede kinderen en HIV patiënten.

Geschikt voor iedereen

Fruta Planta is volgens de leverancier geschikt voor iedereen met overgewicht. Of je nu een paar kilo kwijt wil, of je hebt obesitas, Fruta Planta helpt je om af te rekenen met overgewicht. Wel wordt aanbevolen om (licht) te bewegen of sporten om het afvallen te bevorderen. Fruta Planta is eenvoudig te gebruiken, iedere morgen voor het ontbijt neem je een pil met een glas water.

Is Fruta Planta kopen Gevaarlijk?

Het kopen van Fruta Planta is op zich niet gevaarlijk,maar het gaat natuurlijk om het gebruik van het product. Omdat het niet vrij verkrijgbaar is via de reguliere verkoop kanalen zoals apotheken en drogisterijen ben je voor de aanschaf van het afslankmiddel overgeleverd aan de vele aanbieders die het product online aanbieden. Fruta Planta bestellen via internet is kinderlijk eenvoudig, maar hoe weet je of je een betrouwbaar product in huis hebt? Hier kunnen we duidelijk over zijn, dat weet je nooit met 100% zekerheid. Wie Fruta Planta besteld en gebruikt weet dat het product niet goedgekeurd is voor verkoop in Nederland, en dit brengt risico’s met zich mee. Vergelijkbare situaties komen we helaas vaker tegen, bijvoorbeeld bij Relacore.

Fruta Planta en de FDA

Is Fruta Planta gevaarlijk? Eerder kon je lezen dat sommige mensen ervan zijn overtuigd dat Fruta Planta een gevaarlijk product is. Deze onrust is met name gebaseerd op het feit dat Fruta Planta niet is goedgekeurd door de FDA (Food and Drugs Administration) Sterker nog. de Amerikaanse FDA waarschuwt mensen om het product niet te gebruiken omdat het gebruik ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee zou brengen. We hebben het FDA rapport erbij gezocht en lezen het volgende:

Na uitvoerige testen van de FDA is gebleken dat het product Fruta Planta naast de ingrediënten die op de bijsluiter staan vermeld (citroen, bittere meloen, papaja, Mango en Spirulina Maxima) ook Sibutramine bevat. Het probleem van Sibutramine is dat het een verhoogd risico geeft op zogenaamde cardiovasculaire aandoeningen zoals beroerte of een hartaanval. Naar aanleiding van meerdere meldingen die de FDA heeft ontvangen is de conclusie getrokken dat het gebruik van Fruta Plant niet wordt aanbevolen. Gebruikers die klachten hebben gekregen tijdens on na het gebruik van Fruta Planta worden aanbevolen om contact op te nemen met hun huisarts. Deze waarschuwing is gericht op de Amerikaanse markt. Voor zover wij weten is er voor de Europese en Nederlandse markt geen waarschuwing van kracht.

Hierbij de letterlijke disclamer die te lezen is op de Amerikaanse FRA website:

“In a recent MedWatch Alert posted on 12/23/10 MedWatch indicated that Fruta Planta contains an undeclared drug. Frutaplanta.com contacted the Division of Drug Information in the FDA’s Center for Drug Evaluation and Research in response to the above MedWatch alert. Their response: “Fruta Planta has not been approved by the FDA. Thus, we do not have information to support the safety or efficacy of this product.”

bron: fda.gov

Kosten Fruita Planta

Zoals je eerder kon lezen moet je per dag 1 capsule Fruta Planta slikken, voor een maand heb je dus ongeveer 30 capsules nodig. Een verpakking Fruta Planta met voldoende capsules voor een mand kost gemiddeld 30 euro. Een eenvoudige rekensom leert dat afvallen met Fruta Planta 1 euro per dag kost.

Fruta Planta aan banden

Overal in de wereld hebben overheden hardhandig de verkoop van het Chinese afslankmiddel Fruta Planta aan banden gelegd, nadat analisten van de Amerikaanse FDA ontdekten dat het “honderd procent natuurlijke” afslanksupplement een fikse dosis sibutramine bevat. Volgens de FDA is er al een gebruiker van Fruta Planta overleden.

Fruta Planta is een Chinees product. Producent is – volgens het label – Hainan Zhongxing Natural Healthy Food. In Nederland wordt Fruta Planta verkocht via verschillende websites  Daar kun je lezen dat je met Fruta Planta in de eerste maand meer dan 7 kilo kunt afvallen, “zonder dieet of oefeningen”. Het enige wat je daarvoor moet doen is elke dag een capsule innemen met een glas heet water, vlak voor het ontbijt.

“Dit Chinese afslankproduct is een geheel natuurlijke en gezonde oplossing om snel af te vallen, het elimineert lichaamsvet op heupen, billen, armen en gezicht”, aldus frutaplanta.nl. “Frutaplanta verbetert uw stofwisseling, remt uw eetlust en helpt u zodoende uw eetpatroon aan te passen. Er zijn geen bijwerkingen bekend.”

Fruta Planta bevat behalve pectine extracten van fruit en groenten, aldus het etiket. Ze komen uit limoen, balsempeer [beter bekend als Momordica charantia of Bitter Melon], radijs en spirulina.

Puur natuur, inderdaad. Op het forum van vetvrij.com vertelt Sam dat de capsules van Fruta Planta inderdaad werken. “Ze werken best goed, 3 kilo in 8 dagen. Maar je krijgt er wel enorme hartkloppingen van.”

Dat van die hartklopppingen, dat kan kloppen, aldus de FDA. Die kreeg meerdere meldingen binnen van hartproblemen bij gebruikers van Fruta Planta. Daarbij zat zelfs een sterfgeval.

Toen een laboratorium de inhoud van de capsules analyseerde, vond een analist in Fruta Planta het verboden sibutramine. Op 22 oktober 2010 waarschuwde de FDA consumenten voor de afslanksupplementen, en adviseerde gebruikers om de supplementen per direct weg te gooien.

Sibutramine in Fruta Planta

vertelde het agentschap dat het in de producten 15.4 mg sibutramine per capsule had gevonden. [fda.gov December 30, 2010] Een ander persbericht van de FDA rept van 18 mg sibutramine per capsule. [fda.gov January 31, 2011] Je ziet de structuurformule van sibutramine hiernaast.

Sibutramine was tot voorjaar 2010 in de EU en tot oktober 2010 in de VS op de markt als een medicijn tegen overgewicht. De maximale dosis die artsen voorschreven was 15 mg per dag. Nadat studies aantoonden dat sibutramine de kans op hartafwijkingen met 16 procent verhoogt deden de EU en de VS in 2010 sibutramine in de ban. Malafide supplementenbedrijven en net zo malafide leveranciers van grondstoffen voor supplementen stoppen sibutramine geregeld in hun producten.

Voordelen Fruta Planta

 • Het verminderd vetopslag.
 • Onderdrukt het hongergevoel.
 • Het geeft je meer energie.
 • Eenvoudig in het gebruik.
 • Val gemiddeld 5 tot 10 kilo af in een maand tijd.

Nadelen Fruta Planta

 • Geen van de ingrediënten te bevorderen gewichtsverlies.
 • Niet goedgekeurd door de FDA.
 • Spirulina Maxima is gekoppeld aan gewichtstoename.
 • Je krijgt dorst van de capsules.
 • Certificaat van echtheid is een wassen neus.
 • Niet geschikt voor diabeten en zwangere vrouwen.

Conclusie Fruta Planta

In eerste instantie lijkt Fruta Planta een prima product om af te rekenen met overgewicht. Natuurlijke producten en de eenvoud van het dagelijks slikken van een pilletje zal veel mensen aanspreken. Desondanks kleven er een nadelen aan het product. Zo wordt Spirulina Maxima gebruikt door klinisch instelling om mensen met ondergewicht te laten aankomen. HEt certificaat van echtheid lijkt niet officieel en tot slot is het product niet goed gekeurd door de Amerikaanse Food and Drugs Administration.

Jouw ervaring met Fruta Planta

Wat is jouw ervaring met Fruta Planta? Heb je het gebruikt, en ben je afgevallen? Deel hier jouw ervaring met andere bezoekers of lees hier de ervaringen met Fruta Plant. Of Fruta Planta in Nederland nog verkrijgbaar is weten we niet. Als we op de website van de Inspectie voor de Volksgezondheid Fruta Planta intikken vinden we helemaal niks.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

319 Reacties

 1. Hallo allemaal,
  Na de geboorte van mijn eerste kind ben ik 23kilo aangekomen en 2jaar later kwam mijn 2de kind en ik ben 21kilo aangekomen. Zelf ben ik 1,55m groot en woog in totaal 75 kilo dus ik was echt super flink! In 2012 ben ik begonnen met fruta planta het eerste maand ben ik 15 kilo afgevallen en de 2de maand 10kilo het werk echt en door dat ik nu gewoon eet omdat mijn lichaam het nodig heeft en niet omdat ik trek heb, zit ik nu goed en weeg tussen de 50 en 55 kilo soms 52 en soms 54 kilo. Zelf heb ik geen bijwerkingen ervaren en bij mij ging het allemaal goed, maar mijn schoonzus die het ook heeft gebruikt was hiermee gestopt want zij kreeg heel veel hoofdpijn ervan en hart kloppingen. Dus echt aanrader voor iedereen kan ik het niet zeggen, maar wat ik wel kan zeggen is je kan het proberen maar luister goed naar je lichaam. Misschien werkt het wel bij jou zoals bij mij, maar mocht je wat bijwerkingen voelen stop er per direct mee en neemt geen risico! Btw ik heb goede ervaring met ketox24. Die ik eerder gebruikte was meegenomen vanuit China door mijn vriendin. Nog een tip mocht jullie het willen bestellen zorg ervoor dat je de echte heeft want je hebt tegenwoordig heel veel namaak (nep) fruta planta.

 2. Ook ik heb niks ontvangen van Fruta Planta online…Geen reacties op mail of telefoon. Ik heb net aangifte gedaan en raad ieder ander die is opgelicht door Fruta Planta online dat ook te doen!

 3. Bestel noooooit bij :
  frutaplantaonline.nl
  Wat een oplichters! Vandaag bested morgen in huis staat er op dw website hahaha na een week nog geen bevestiging. Ze reageren niet op de mailtjes. Nemen geen tel op!
  Kortom gewoon opgelicht.

 4. Hallo,
  Wie heeft er reeds ervaring met Fruta Bio? geen Fruta Planta maar Fruta Bio?
  Hoe is alles gegaan en werken ze echt?

 5. BESTEL GEEN FRUTA PLANTA! HEB IK VORIGE WEEK GEDAAN! NIKS GEKREGEN EN WORD NIET GEREAGEERD OP MIJN MAILS! ALS IK BEL HOOR JE IN GESPREK TOON MAAR WORD WEL VAN MIJN BELTEGOED AFGESCHREVEN DUS PAKKEN OP MAAR DUWEN OOK METEEN AF! WAT EEN OPLICHTERS! 31 EURO KWIJT, MAAR BEN NOG BLIJ DAT IK MAAR 1 DOOS HAD BESTELD!

 6. Iets langer dan een jaar geleden was ik ongeveer 8kg kwijtgeraakt door Fruta Planta alleen in ongeveer een maand.. Maar of dat nou aan Fruta Planta ligt of dat je gewoon meer gaat letten op wat je eet weet ik niet. Daarna ben ik erbij gaan sporten toen ben ik nog 7kg afgevallen. Ik had wel last van bijwerkingen: mijn tanden begonnen losser te zitten, pijn aan mijn tanden, puistjes, hoofdpijn, haaruitval. Maar ik had het ook best lang gebruikt (4maanden) dus ik zou mensen aanraden als ze het gebruiken het niet langer dan 1/2 maanden te gebruiken!

  Ik heb wel het gevoel dat de nieuwere minder goed werken als de oudere, helaas.

  Succes!
  Zou wel goed nadenken of je het zou doen, want zoals je ziet mijn bijwerkingen waren redelijk heftig.. Inmiddels zitten mijn tanden wel weer vast en mijn haar lijkt ook wel weer voller als ik nu onder de douche sta komen er geen hele plukken meer uit gelukkig.

  Anouk

 7. Ik heb fruta planta net gekocht voor 22 euro 30 capsules. (groene verpakking) Morgen 26-8-2014 ga ik beginnen. Ik ben super benieuwd. Maar ik vraag me af of dit samen kan met mijn venlafaxine anti depressie pillen? Ik slik dat ook iedere dag 225mg.

  • Ik zou willen vragen om geen fruta planta produkten meer toe te sturen en graag zou ik die terugsturen.Ik heb die nooit gevraagd. Graag zou ik ook al de terugbetalingen vragen,aangezien die zomaar van rekening wordt genomen en ik niets heb besteld.Ik vindt dit niet normaal dat dit zomaar kan.Graag antwoord en ook de terugbetaling op rekening.Die rekening is geblokkeerd waar jullie het bedrag afnemen.Indien jullie terugbetaling willen doen kan dat dus op een ander rekeningnummer.Ik wacht dus het antwoord af alvorens dit te geven.Gelieve mij te laten weten hoe ik die produkten kan terug sturen op jullie kosten,want ik heb dat niet gevraagd.
   corina

  • Hallo, tijdje terug heb ik een proefpakket aangevraagd. DIt is binnengekomen. na mijn proefpakket krijg ik nog steeds pakketjes binnen en word geld afgeschreven van mijn bank terwijl ik dit niet eens wil.; Heb geld teruggeboekt en wil dit per direct opzeggen!

 8. ik heb fruta bio gebruikt en ben binnen 3 weken 7 kg kwijt. Ik begin nu weer aan een nieuw doosje het werkt goed bij mij afentoe wel lichte hartkloppingen en idd veel dorst.

 9. Beste mensen,

  Fruta Planta wat je tegenwoordig koopt is nep. In het verleden heeft men goed resultaat geboekt omdat er Sibutramine in zat. Sibutramine heeft als bijwerking: droge mond, hartkloppingen en onderdrukt je honger gevoel. Het is nu heel moeilijk om producten met sibutramine te krijgen. Dus, gooi je geld niet weg. Fruta planta zal niet de gewenste resultaat leveren.

  • Ik werk bij het LUMC en heb de samenstelling van fruta planta nagekeken. Het is niet goedgekeurd voor gebruikt binnen Europa. Een goedgekeurd alternatief is fitslim 2phase.

 10. Vorig jaar april had ik een doosje fruta planta gekocht…
  Woog 84 kg de eerste 4 dagen viel ik 3 kg af.. Na een week was het 5 kg en daarna ging het wat langzamer na 14 dagen waren het 7 kg… Kreeg er ontzettend dorst van en moest keiveel plassen waardoor ik een blaasontsteking kreeg van het steeds ophouden .. vond ik niet eens zo erg.

  na 3 weken en 10 kg was eraf woog 74.. ben best lang dus 74 was mijn doel..
  Jammer genoeg is de juiste fruta planta nu uit de markt gehaald en worden er alleen maar namaak verkocht zelfs via de orginele nederlandse site heb ze besteld maar helemaal NEP!!
  Laat je niet gek maken de originele is bijna niet meer te verkrijgen.

  Oohja enge bijwerkingen waren de lichte hartkloppingen als ik ging slapen..

 11. Ik gebruik nu Bio Fruta Vernieuwde versie van Fruta Planta!!! Ben er heel tevreden en blij mee, ben altijd mollig tot dik geweest..Op z’n zwaarst was ik 140 kilo,nu 40 kilo afgevallen.Wil nog graag 30 kilo afvallen..Voor mij is het echt een wonder afslankpil!!!!

  • @ Roshinie…Zeker van diegene die je zelf op MP verkoop en niet werken!!!!

   Gewoon sporten en op je eten letten … wonder pillen bestaan er niet..gevulde portomonnees wel…genoeg naïef geweest ;-)

 12. Hoi Allemaal

  Heb nog 66 groene fruta planta liggen. Waar is niets mee doe, de einddatum is 2014.04.14

  Wie kan ik er blij mee maken

  • Goedemiddag, ik vroeg me af of ik ze bij jou kan bestellen? Ik hoor graag van je, gr. Dax

  • beste ik heb interesse om die te bestellen ,
   ik heb namelijk alles al geprobeerd om af te vallen en nieks helpt dus ik hoop dat dit wel helpt
   hoeveel kosten die ?en hoe en waar kan ik die bestellen
   groetjes

 13. ik gebruik de pillen nu 2 maandjes en het heeft heel goed geholpen.
  ik ben 10 kilo binnen 2 maanden afgevallen ,ben van maatje 42 naar 38 gezakt .
  ik ben heel erg blij me de pillen en ik zou het zeker aan jullie aanraden

  • Hoi Kareshma,

   Ik wil ook graag weten waar je het gekocht heb. Ik heb het namelijk ook eerder geprobeerd, maar ben helaas niks afgevallen!

  • Hoi Kareshma,

   Ik wil ook graag weten waar je het gekocht heb. Ik heb het namelijk ook eerder geprobeerd, maar ben helaas niks afgevallen!

   Gr Emi

 14. Hoi Caroline, ik kreeg jouw berichtjes maar het lukt me niet om persoonlijk te reageren dus reply ik via deze weg…

  Ik had deze pillen onlangs op tweedehands.be geplaatst en er is reeds iemand die me gevraagd heeft of ze deze kon kopen – maar ik wacht haar betaling af. Dus mocht ze alsnog niet betalen, dan laat ik jou iets weten. Ok?

  Waar ik ze destijds kocht?
  Via FrutaPlantaShop.nl. Heb er geen idee van als dit de plaats is waar de “oorspronkelijke Fruta Planta” wordt verkocht; dit kan ik niet “claimen”. Want nadien las ik verhalen over het feit dat het op verschillende sites wordt aangeboden maar dat je nooit zeker weet of het “the real deal” is.

  Groetjes en hopelijk is dit toch een hulp?
  Mocht de persoon in kwestie zich bedenken en de pillen niet meer wensen te hebben, dan laat ik jou zeker iets weten.

  Grtjes,
  Myke

 15. Hoi, ik heb een poos geleden zo’n doos Fruta Planta-pillen gekocht maar nooit gebruikt (is niet meer nodig gebleken, spontaan vermagerd). Dus mocht iemand interesse hebben mag die ze gerust overnemen! Ik had de “Fruta Planta-bio”-versie gekocht :-)

  Grtjes

 16. Ik ben 8 kilo kwijt geraakt in 3 weken :)
  Mijn bijwerkingen waren, droge mond, hyper actief en slapeloos!
  Ik ben zeer blij met het resultaat… nog even doorgaan en hopen om 10 kwijt te kunnen…
  Voor iedereen succes!

 17. de roze frutaplanta ben ik na de groene gaan gebruiken, omdat ie sterker zijn. Ik ben er goed mee afvallen omdat je honger gevoel weg gaat. en dus een patroon met minder kcal kan aanleren. ze werken hooguit 3 maanden. maar dan ben je ook geweend aan minder eten. Ik gebruik nu af en toe een frutaplanta voor een balansdag
  Ik ben zeer tevreden! en super slank!

  • pijn in mijn kaken herken ik niet. Fruta Planta werkt heel goed bij mij maar sinds een tijdje heb ik regelmatig last van hartkloppingen en overmatig zweten. kan dit kwaad?

   basjan

  • Ik denk dat het te maken heeft met iets anders.. ik raad je aan om meer vitamine c binnen te werken.

 18. Hoi allemaal.

  Ik wou graag men ervaring met jullie delen. Een halfjaar geleden heb ik en enkele vriendinnen Fruta Planta Advanced gebruikt, de roze. We hadden ze elk bij iemand anders gekocht, zodat we konden vergelijken.

  Ik heb het in totaal 7 dagen gebruikt. De eerste paar dagen voelde ik echt gedurende de hele dag een stop in mijn keel. Ik kon niks eten, ook al wou ik. Het was absoluut geen aangenaam gevoel. Ik voelde men maag de hele tijd rommelen en geluiden maken.

  De laatste dag lag ik in mijn bed en ging men hart enorm snel. Dit bleef zo aanhouden voor enkele uren. Ik panikeerde ook wat een beetje. Het was een afschuwelijk gevoel. Ik stond op het punt om naar het ziekenhuis te gaan midden in de nacht. Uiteindelijk viel ik in slaap en werd het wat rustiger. De volgende morgend had ik nog steeds hartkloppingen. Ben er meteen mee gestopt.

  Ik zou dit product niet aanraden.

  • echt? ik had ook last van hart kloppingen maar als je voldoende vitamine c gebruikt dann gebeurt er niks?
   iikk ben nou al bijna 10 kg kwijt!:)

  • same here, stop gevoel en eerste avond 1 keer snelle hartklopping, maar ik ga door!! :)

 19. ik heb nog 54 pillen over.
  heb ze niet meer nodig,ben 12 kilo kwijt,en ik wilde er maar 10 vanaf.
  stuur mij een berichtje.ik verkoop ze voor 25 euro

 20. Hallo ik heb Ze besteld ben alleen nog niet begonnen heb alle reacties eens doorgelezen die van mij kwamen in een doosje en er komt groen bruine poeder uit de capsules ze zaten in zilvere strip vierkant dingen geen plastic zakje waar ik veel over lees wel was het doosje al open dus Mischien het zakje er al uitgehaald klinkt dit als de echte fruta planta pillen ik weet het niet maar wil het wel graag proberen

 21. Beste Anja,

  Ik ben bij het eerste doosje ook geen enkele kg afgevallen, ondanks ik daarnaast nog op mijn eetpatroon en voldoende water en sport heb gelet. Niet leuk als je afgaat op dat deze echt werken en ipv 40kg op zijn minst 15 of 10kg denkt kwijt te kunnen raken.
  Ik heb dan ook geen enkele bijwerkingen gemerkt en heb er gewoon goed op kunnen slapen.., dus dat was dan wel weer fijn.

  Maar ik zou geen derde proberen als de eerste twee al niet hebben geholpen.

  Groetjes

 22. Ik ben nu al met mijn twee doosje bezig en ben nog steeds niks afgevallen weet niet goed wat ik moet doen zal ik nog een derde doosje bestellen en r mee door gaan of er mee stoppen zijn r meer mensen die niks afgevallen zijn

 23. Hallo,
  ik lees hier veel vragen over waar je ze kan kopen wel of niet echt enz,maar ik zou graag reactie`s willen over of ze werken en hoeveel je er mee afvalt .
  ik ben nu 2 weken bezig en ben 3 kilo afgevallen vorig jaar 2phase een maand gebruikt en ben toen ook afgevallen

  • Mee eens bianca, die onzin over waar het te koop is. Ik wil ook graag weten of het werkt, of er bijwerkingen zijn, hoe het smaakt, hoe je het moet gebruiken etc.

   bapsie

 24. Hallo,

  Ik ben ook op zoek naar waar ik echte kan vinden. Ik had echte besteld en de eerste 2 leveringen van 1 doosje gingen goed. Daarna hadden ze een actie van 3 voor de prijs van 2 dus dat had ik besteld. Ik kreeg maar niks dus mailde hoe het zat (tel nr nooit bereik) en na een week ofzo kreeg ik pas antwoord dat ze de groene niet op voorraad hadden en of ik de paarse wilde. Dat wilde ik niet, een week later kreeg ik ineens de paarse. In overleg afgesproken dat ik 1 doosje zou houden en 2 terug zou sturen. Zodra ze het hadden zouden ze geld terug sturen. Heb wel 10 mailtjes gestuurd waarom ik mn geld niet kreeg en uiteindelijk reageerden ze. Moet het geld nu nog krijgen. Dit zaakje is niet te vertrouwen dus bestel aub niet hier.

  Gr

 25. Hoi!!
  Ik ben dus maandag begonnen met Fruta Planta, zie mijn eerdere berichtje en ben nu een halve kilo kwijt!
  Het gaat niet supersnel maar ik hou het even vol om te kijken of het werkt. Ben natuurlijk ook nog maar net bezig!
  Dus ik wacht het even af.. Ik houd jullie op de hoogte!

  @Li
  Bedankt voor de Info!
  Ik let gwn een beetje op mijn eten en dan moet het goed komen!
  Ik hoef niet zo snel af te vallen in een keer, maar ben wel blij dat deze dan minder gevaarlijk zijn!
  Van bijwerkingen heb ik niet zo’n last. Alleen een droge mond en geen honger gevoel.
  Maar geen hartkloppingen enz. Ik kan s’avonds ook gwn goed slapen. Dus dat is ook een meevaller!
  We zetten gewoon nog even door en we zien wel wat het wordt! :)

  Groetjes

 26. Ik gebruik het nu al 3 maanden en ben 8 kilo kwijt. Heb geen last van bijwerkingen alleen een droge mond waardoor ik veel drink. Soms drink ik te weinig en dan krijg je hoofdpijn dus je moet er echt op letten dat je voldoende drinkt

 27. Dat ken kloppen Linda maar tog moet je altijd uit kijken zolang de capsul blinkt aan de buite kant dus het omhulsel zal het wel goed zijn ze moeten dus niet dof zijn en ze komen uit China en daar word met de dollar betaald verders is het afwachten of ze helpen ik heb ze zelf ook altijd bij de zelfde fabrikant besteld maar ze werken helaas minder als in het begin ze helpen wel maar in mindere maten dus je moet er zelf ook een beetje rekening mee houde dat je niet veel en te vet eet en dat was voorheen niet maar er zit van een of ander kruid nu minder in en dat is omdat ze anders niet door de douane heen komen maar aan de andere kant zijn ze dan ook weer niet gevaarlijk succes

 28. Hoi,

  Ik heb een 3 weken terug Pruta planta besteld en nu pas binnen gekregen omdat ze ze niet konden leveren.
  Nu krijg ik ze binnen in een groen doosje, met zilvere strips erin.
  De pillen zijn wit met groen en de inhoud ziet er lichtbruin uit.
  Ik zou graag willen weten of dit de echte zijn..
  En ik weet niet of het iets uitmaakt maar op het doosje zat een stempel dat er 12 dollar voor was betaald om te verzenden.
  Dat vindt ik wel een beetje raar want ik heb ze bij besteld en dat is gewoon Nederlands..

  Groetjes Linda

 29. hallo allemaal,

  ik gebruik ook fruta planta al een tijdje. En ik kan zeggen dat het egt helpt. misschien als ik echt echt gezond eet zou ik dan meer afvallen. de originele zitten idd niet in een potje paar in zo’n plastic zakje je krijgt 3 doorzichtige plastic zakjes en de pillen zelf zitten verpakt in zo’n folie achtige ding. nu ben ik 2 weken serieus bezig en ben ongeveer 3,5 kilo afgevallen

  • Hallo
   Zou graag willen weten waar jij ze hebt besteld
   Want ik heb ze begin juni besteld maar nog steeds niets ontvangen, ivm leveringsproblemen.

   groetjes

 30. Hoi,

  Wat is jullie resultaat tot op heden? Ik sta op het punt om het ook aan te schaffen, maar sta telkens in dubio of het wel niet werkt en of het wel de juiste zijn die ik aanschaf. Ik hoor graag jullie mening cq. reactie.

  Groetjes Didy

 31. Hoi, waar heb jij ze besteld….ik maak me nu zorgen of ik wel de echte heb, en niet dat ik der straks hartkloppingen van ga krijgen ofzo…..
  Stond op een andere site dat je ze open moet maken en de kleur moet dan groen/wit zijn en soort van perste planten…..En ze mogen niet ingedeukt zijn, en dt zijn deze wel plus de kleur is bruinachtig……….Grrrrrrr wat te doen……

  • bij waren ze ook bruinachtig van binnen ,de capsules zitten als het goed is in een soort sripje dus niet in een potje
   het heeft bij mijn goed gewerkt en geen bijwerkingen

 32. Hoi,

  Ik lees hier verschillende reacties over fruta planta, waar zijn ze te verkrijgen en hoer duur incl verzenden.

  Hoor het graag van jullie
  mvg
  J

 33. ik ben al 3 weken bezig en helemaal geen resultaat.zou ienand mij kunnen zeggen of zij het ook zo hebben ervareng groetjes

  • Dan denk ik dat je namaak hebt gekocht.
   Je moet echt wel wat merken als je ze slikt, al vanaf de eerste dag.

 34. Ik ben vandaag 3 weken bezig met de groene Fruta Planta en ben 2,5 kilo afgevallen.Ik moet zeggen voor mij is het ideaal ,geen hongergevoel (wel droge mond daardoor veel dorst) Ik eet gewoon alles misschien als ik daar op zou letten dat het sneller zou gaan. In het begin wel veel onrustige nachten gehad maar nu is dat weer over.

 35. Ik heb Fruta planta met tussen poses gebruikt, ik krijg er toch een opgefokt gevoel van en slaap slecht. Vooral als ik er koffie bij drink voel ik me echt zweverig. En dat bij uiterst plantaardige ingrediënten…Enorme dorst inderdaad en minder honger dat vind ik wel fijn natuurlijk, want daardoor drink ik meer en eet ik minder en val dus wel af, alleen voelt het toch niet echt gezond..Ben benieuwd of andere gebruikers dit ook hebben?

  • hoi miranda
   het schijnt ook dat je er geen koffie of red bull bij mag drinken,en zo weinig mogelijk prik!

   groetjes

 36. hallo iedereen ….

  ik wil graag beginnen met de fruta planta maar ik wil graag de echt hebben weet iemand waar die ik kan halen..?of bestellen..

  graag een reactie!!!

  groetjes mercedes

  • Daar ben ik weer, ik moet zeggen dat ik tot nu toe 3 kilo kwijt ben, en 5 cm in buik omvang minder is geworden, weinig eetlust overdag, maar s,avonds ga ik nog steeds op zoek naar iets lekkers,
   Geen bijwerkingen dat ik noemers waardig vind, en verder is mijn conclusie, wat ik op mijzelf projecteer, (want ieder lichaam en mens is anders)…..maar voor mij heeft het niet echt het resultaat gegeven wat ik had verwacht, maar misschien waren mijn verwachting en dan ook iets te hoog en wilde ik ook geloven dat er bij mij de 6 tot 8 kilo er af zouden gaan…helaas dat dus niet…afraden doe ik ook niet, want door de verminderde eetlust, komt er ook niets binnen, er wat er niet bij komt, hoeft er ook niet af. En ik in de avond wel goed gesnoept, kaas en chips, niet altijd, maar toch…dus ben ik niet altijd consequent geweest. Succes voor degenen met meer discipline, want dan zou het beter werken :-P

 37. Ik gebruik frutaplanta ongv 6 maanden begonen in september en in totaal 23 kilo kwijt zonder bijwerkingen ik sport 3 keer in de week een uur en et 6 maal perdag kleine porties fruta planta is een van de beste producten die ik heb geprobeerd !!

 38. Ben nu een 12 dagen bezig met de pillen. Als ik zo lees heb ik ook wat bijwerkingen die andere ook hebben. meer naar de toilet, snel misselijk als je wat eet.
  de eerste dagen was ik 1,5 kg afgevallen.
  Nu.. ben ik niks afgevallen. Ben gewoon weer op mijn oude gewicht, denk dus ook dat het toeval is geweest. Ik heb wel veel dortst enz.. maar krijg het idee dat ze niet werken.
  Of is dit normaal? Heeft iemand hetzelfde?

 39. gebruik nu een paar dagen de rose fruta planta en in die paar dagen ben ik al ruim 2 kilo kwijt
  deze werkt bij mijn super geen trek klein nadeel slaap wat lichter wat vaker wakker maar dat heb ik er voor over

 40. hoi
  mischien een rare vraag maar eet je niet te weinig?
  als je te weinig eet val je ook niet af ik probeer 6 X op een dag kleine gezonde dingen te eten
  dit heeft je lichaam nodig op te blijven verbranden
  groeten bianca

 41. ik ben nu een maand bezig en ben 3 kilo kwijt,vind dit zelf niet veel
  ben vandaag begonnen met de rosse variatie ben benieuwd wat die bij mijn doet
  ik hou jullie op de hoogte

 42. Ben nu bijna maand fruta planta aan het slikken. Heb alle bijwerkingen, veel dorst en geen eetlust. Maar ben nog geen gram afgevallen????

 43. Marlupe, helaas kan ik je geen geruststellend antwoord geven, het zijn allemaal eigen ervaringen van de mensen, Ik heb geen onderzoek gedaan, ik ben on de blind door het enthousiasme van mijn vriendin hier aan begonnen,.
  En let wel, iedereen is anders en zal misschien daarom ook anders op bepaalde dingen qua lichaam reageren. wat je niet moet vergeten, is dat er écht een SUPER pil was om af te vallen , had dat al lang en breed in de media verschenen, en werd dat door miljoenen ter wereld gebruikt, maar nu is het geval dat iedereen denkt iets tegen overgewicht te hebben uit gevonden, en dat op de markt brengt, en dat zal bij de één wel werken en bij de ander niet. Wat ook wel eens gebeurd is dat mensen de producten laat testen, dat zou jij ook kunnen doen , om de eventuele gevaren of bijwerkingen te kunnen onderscheppen. Maar iedereen die aan dit soort dingen begint, weet waar die mee bezig is, ze hebben er van gehoord, gelezen , gaan revieuws na en bestellen de producten….óf juist niet…..ieder voor zich. En anders zijn er nog altijd de bekende wegen, shakes, repen, weight wathers, weight care.en nog veel meer van dat gedoe….Ik wens je veel succes met je keuze.

 44. Hoi allemaal, nou mijn eerste kilo”s na 1 week gebruik zijn er af..1.5 kilo wel te verstaan. De eerste week deed het helemaal niets naar mijn gevoel,behalve meer naar het toilet, Wel was ik die 4 cm buikomvang kwijt, maar geen ons gewicht er af. Verder wel goed gezondigd van het weekend met wijntjes en een broodje shoarma :-0…maar ja, zondigen had ik mezelf even toe gelaten, Sporten zit er nog steeds niet in, en mezelf kennende zal dat ook niet gebeuren. Ik heb ook nog geen bij werkingen te bespeuren. De verminderde eetlust en trek is er nog steeds en drink er ook nog steeds erg veel bij. Wel nu ontsettend veel naar het toilet, en soms wel 2 x pd voor de grote boodschap, en ook die ervaring hoor ik van mijn vriendinnen waarmee ik samen de capsules ben gaan slikken. Conclusie tot nu toe 1.5 in gewicht er af in 7 dagen, waarvan de eerste 4 dagen niets (waarschijnlijk moest het lichaam er aan wennen.). De ervaring van mijn vriendin was, dat zij de eerste week ook niets waren afgevallen, en dat dat ook in de 2e week gebeurde, Word vervolgd…

 45. oke hier staan allemaal succes verhalen over het afvallen,maar hoe zit het met de gevaren van dit produkt? ik lees beroerte,hartinfarct enz…. nu hoop ik echt niet dat iemand dit ervan heeft gekregen,maar ik zou graag de bijwerkingen cq gevaren van dit produkt weten van jullie.
  ik heb een hele lange tijd onder grote stress geleefd,ben door mijn overgewicht dus niet echt gezond lijkt me,heb absoluut geen conditie,last van hyperventilatie,dus ik ben ondanks de mooie resultaten toch een beetje huiverig…..is er iemand die me kan gerust stellen?
  groetjes

  • iedereen weet dat dit niet een gezonde manier van afvallen is.
   Ze worden niet voor niets afgeraden.

   Ikzelf heb ze geslikt maar ben na 5 dagen gestopt omdat ik het idee had helemaal paranoia te zijn, alsof je drugs gebruikt had en de droge mond en hartkloppingen vond ik te erg.

 46. Ik ben nu 4 dagen verder met het slikken van de capsules, ben nog niets afgevallen, maar wel 4 cm minder in buik omvang ?? Nou dat vind ik ook helemaal prima :-)
  Wel gewoon normaal erbij gegeten, maar wel minder in porties, omdat ik gewoon weg niet zoveel trek hebt, ipv 2 boterhammen, eet ik er nu 1, ook mijn avond eten zijn de porties minder.Ik merk dat mijn eetlust enorm is verminderd, én ook de trek in iets te eten is er nagenoeg niet. Maar ik blijf er wel gezond bij eten. 3 maaltijden per dag en wat tussen door.
  Ik drink ik er veel bij, ik drink zo’n 2 liter per dag (waaronder veel Ganoderma Thee (groenethee)
  Wat ik nog wel vergat te vermelden is dat ik de capsulles geopend hebt en de poeder bruin is en ze via het internet besteld zijn.Dus ga ik er van uit dat ik de juiste in huis hebt.Verder geen rare bijwerkingen tot nu toe.
  Word vervolgd…

  • Klinkt goed. Ik ben nou ook drie dagen bezig… Ik moet zeggen dat ik weinig verschil merk..betwijfel of het wel de goede zijn. Toch heb ik op de site waar ik heb besteld veel mensen gesproken die zeiden dat ze werkte. Het poeder erin is ook gewoon bruin…
   Ik wacht nog eventjes af maar welke site heb jij ze gehaald?

 47. Vanwege de enthousiaste reactie van een vriendin, die dit product ook heeft gebruikt, zij viel in ca 6 weken 6 kilo af, en zij heeft er normaal bij gegeten.Daardoor ben ik nieuwsgierig geworden.
  De capsules zijn besteld (groendoosje) en binnen 3 dagen waren deze binnen. Vandaag begonnen, met als doel ca 8 kilo kwijt te raken, (1 capsule met thee ingenomen.)(omdat wij met meerdere personen hebben besteld hebben wij ieder nu 37 capsules). Ik ga er normaal bij eten en wél licht bewegen, want echt sporten zal er niet in zitten want ik ben geen sporter.Dus ik ben héél benieuwd of deze pillen doen wat ze beloven….word vervolgd.

  • ben benieuwd naar je resultaten zou het leuk vinden als je ons op de hoogte houd
   ik ben zelf nu 3 kilo kwijt zonder dieet ik sport wel 2 keer per week maar deed dit ook voor die tijd al

 48. Ik ben hier even de ervaringen aan het lezen, ben aan het zoeken voor echte…
  Maar is dit hier een wedstrijdje-ik-weet-er-het-meest-vanaf?

  Als jullie zo goed weten hoe de echte zijn, neem ik aan dat je ze ook gehad hebt?
  Zeg dan even voor de mensen die hier serieus op zoek zijn waar je ze besteld hebt?
  Helpt iedereen een stuk beter!

 49. ik zou graag wat reactie van jullie willen hebben over de resultaten daar is deze site toch voor??
  we kunnen wel blijven twisten over welke nep of echt zijn maar volgens mij is deze site daar niet echt voor
  ik zou het leuk vinden als we elkaar tips en natuurlijk succes verhalen kunnen vertellen

  • Ik ben maandag begonnen en na 2 dagen 1,7 kilo kwijt ik eet 5x per dag kleine beetjes drink veel water. Supertevreden! Hopelijk krijg ik geen bijwerkingen… Geen hongergevoel veel energie.. Heb alleen een beetje buikpijn geen darmklachten af en toe steken weet niet of het daarvan komt moet helaas wel want heb het pas 2 dagen

 50. Lisa waarom voel jij je geroepen mij in de zeik te zetten?
  Jij komt hier binnenvallen dat JIJ alles denkt te weten en ik geef alleen mijn bevindingen en dat jij daarover valt kun je ook anders brengen nietwaar?
  Goed van jou dat je zoveel bent afgevallen, super! Gelukkig had je de echte en geen namaakzooi!

 51. Omdat ik inmiddels de echte heb en ze werken super voorbij de troep die er word verkocht. De informatie die ik de afgelopen drie weken heb vergaard in samenwerking met meerdere personen die ook de capsules gebruiken, zijn voldoende om te weten wat echt is en wat nep is.

 52. Natuurlijk je zou bijna zweren dat jij ze maakt maar goed ga er verder niet op in dames heel veel succes of er vragen zijn even aan Claudia vragen die weet hoe de inhoud van kleur moet zijn hahaha maar verders weinig het werkt niet bij iedereen ik heb het geluk wel gehad en ben 16 kilo kwijt geraakt maar je moet inderdaad in verloop van tijd gewoon op je eten gaan letten wand anders kom je gewoon weer aan ik schommel nu ook iedere x van 85 naar 82 kilo dus het zijn geen wonder pillen maar het helpt in begin en het stimuleert je Succes

 53. Ik weet uit ervaring dat wanneer het poeder groen is ze NIET werken.
  Dus je leest weer verkeerd. :-)
  En over het glimmen van een capsule hoeven we het niet te hebben want het gaat tenslotte om de inhoud en niet om het omhulsel.
  Ik weet genoeg over deze capsules en weet erg goed wanneer ze nep zijn.

 54. Ja Claudia je roept je hebt de namaak gehad en bal bla je hebt het alleen iedere keer erover dat ze groen van binnen moeten zijn voor de rest weet je er zelf helemaal niks van lees eens terug wat je schrijft ? Je komt niet verder als de kleur .
  Je moet er op letten dat de capsul blinkt dan is het goed en even voor de duidelijkheid het is helaas niet voor iedereen weggelegd dan zou het toch een wonderpil zijn denk je ook niet ?
  En of de kleur afwijkt in de capsule dan zijn die iets ouder wand ze zijn van kruiden en fruit gemaakt .
  Heb je al eens een een bloem of plant gezien die groen blijft als die dood is? Nee precies die verkleuren je roept iets en je weet niet eens waar je over praat.

 55. Wat een onzin zeg iedereen denkt alles te weten ik ken het wel weten en dat is dat je geluk moet hebben met je pillen ik slik ze al een jaar dus heb IND zooi gehad maar dat is slechts een of 2 x gebeurt waar moet je ze bestellen sja Google het is het beste verders niet altijd alles en iedereen geloven

  • @Lisa: “geluk” moet hebben?
   Met wat, of je namaak krijgt of wat voor rotzooi dan ook?
   Hier zitten genoeg mensen die er alles vanaf weten.
   Ook ik ben inmiddels heel wat ervaringen rijker en weet er idd alles vanaf.
   Google?
   Nou nee, daar hoef je idd NIETS op te zoeken want die brengen je bij de meeste namaak rotzooi!

 56. Ik ben nu bijna 3 weken bezig met Fruta planta en ik ben nog geen gram afgevallen. Ik doe alles volgens de regels, let netjes op wat ik eet en ga zelfs 2 keer per week naar de sportschool en ik raak geen gram kwijt. Ik heb de capsules op internet besteld via een site die 100% echtheidsgarantie heeft en heb alle controlepunten gechecked. Wat doe ik verkeerd?

  • Maartje, dan heb je waarschijnlijk namaak….
   Als je die pillen slikt hoef je niet eens op te letten wat je eet, je hoeft er niet bij te dieeten.
   Aan het doosje of cxertificaat kun je niet zien of je echte hebtt of namaak, je moet naar de kleur van het poeder IN de capsule kijken.
   Dit moet groenig/bruinig zijn en niet groen.
   Welke kleur is het bij jou?
   De site’s die dat beloven zijn niet te vertrouwen.

 57. Ik heb deze middag een pil open gedaan en van mij is het een beige poeder die erin zit. Als je het op je hand openwrijft is het gelijk poeder voor het aangezicht.

 58. Hoi Ladies,Ik ben niet hier om verkooop praatje te zetten alhoewel verkoop ik al meer als 2 jaar. Mede omdat ik er zelf 30kg mee ben afgevallen.Ik wil jullie waarschuwen voor replica want deze kunnen super schadelijk zijn voor je lichaam. Ookal merk je het niet bij het begin. Het maakt niet uit of je rechtstreek vanuit een fabriek in china besteld. Er is maar 1 laboratorium die het originele maakte. Ik heb zoveel verschillende namaak versies in handen gekregen, doe het gewoon niet het kan je leven kosten.Ben je aan t twijfelen? Niet kopen. Voel je je na dag1 al niet goed dan moet je er ook onmiddelijk mee stoppen, luister naar je lichaam!Dames alle afval capsules zijn en horen een steunmiddel te zijn. Uiteindelijk moet je toch wel je eet gewoontes aan passen en meer bewegen als u een gezonder leven wilt. Suc6 dames

  • Waar moet ik volgens jou op letten bij aankoop en wat voor dieet raad je me aan naast de pillen om af te vallen. Gr Danielle

 59. heb het nu net binnen
  zaten de pillen bij jullie ook in een plastic zakje en het doosje platgevouwen in het paketje erbij in?
  hoop dat ik wel de echte heb

 60. Wil vandaag of morgen beginnen met de fruta planta dieet pillen,maar hoe weet ik nu of ik geen neppers heb. En weet iemand bij wie ik het kan kopen of bestellen.Ben nu echt te zwaar en hoor hier veel positieve dingen over.

  Graag iemands hulp.

  • Het poeder in de capsule moet bruinig groenig zijn, en niet groen.
   Ik heb al enkele malen nep gekocht helaas.

 61. Hallo , Ik heb fruta planta vorig jaar 2 maanden gebruikt , er wel bij gesport ( niet al te intensief maar wel beweging) en viel totaal ruim 9 kilo af.
  Ben gestopt ….kwam alles weer terug aan toen ik werkloos werd. (stilzitten he …)
  Ook tijdens mijn werkloze periode fruta gebruikt maar hielp niks , sportte ook niet meer.
  Heb vanmorgen weer ingenomen , en dan zien wat het deze keer uithaalt ;)

 62. Ben nu 2 dagen begonnen heb ze gekocht
  Iemand ervaringen of dit de originele zijn?
  Ik heb zowel weinig bijwerkingen, alleen savonds hoofdpijn
  Voor de rest niks, hoor graag

  • kijk eerst of het poeder in je capsule niet groen is, het moet legergroen/bruin zijn dan heb je echte. Aan de doosjes en dergelijke kun je niet meer zien of het echte zijn of nep.
   Kun je mij laten weten welke kleur het poeder heeft?
   En als het de kleur is die ik zeg, waar heb jij ze besteld, want ik zoek ook de echte!

 63. Hoe weet je dat het originele zijn?
  Alleen aan de kleur poeder in de capsule zie je of ze echt zijn.
  Heb na drie dozen nepzooi een speurwerk verricht.
  Wat is je prijs en zou je een capsule kunnen openen om de kleur te laten zien?

 64. Nou, ik snap er niets van, dacht het je honger gevoel moest remmen?
  Ik heb gewoon overal zin in…..

  Kan iemand me op de hoogte brengen of het echte zijn of namaak?
  dacht gewoon dat je geen trek zou hebben maar dat heb ik dus wel.
  Misschien wil iemand mij mailen, en ook hoe ik ze vanuit China kan bestellen?

  Bedankt!

  • Hallo,

   Ik wil graag weten waar ik de originele kan krijgen. Heb laatst een doosje besteld maar twijfel of ze echt zijn. Kan iemand mij helpen met de originele?

 65. Mijn eerste doosje waren neppillen, wat was ik kwaad!

  Ben nu pas met mn tweede doosje bezig, ben twee dagen geleden pas begonnen en ben nu al 2 kilo kwijt.

  Mijn vraag is aan andere gebruikers: Kunnen jullie wel gewoon eten met de capsules?
  Had van mensen gehoord dat je je zelf echt moest dwingen met eten maar ik kan gewoon eten wanneer ik iets wil.

  Extreem overdreven dorst heb ik ook niet, moet ik dat nu al merken?
  Ik heb pas drie capsules op dus is er een inwerktijd zeg maar?

 66. Ik gebruik Fruta Planta groen nu ruim drie weken en ben al 6kg kwijt. Indd wel meer dorst maar ook meer energie en dat is echt ideaal, zeker nu ik het erg druk heb tijdens mijn studie. De capsules zijn er bijna doorheen, maar ga er zeker mee door. Ik wil er nog zo’n 6kg vanaf. ;)

 67. ik gebruik de Fruta planta Roze nu ongeveer 1,5 maand en ik ben 8 kilo kwijt, zonder extra op te letten, de eerste weken merk je niet echt veel, buiten dat je dorst hebt en minder hongergevoel hebt, maar voor de rest gaat alles prima en werken ze perfect, ideaal na een jaar geprobeerd te hebben om mijn zwangerschapskilo’s kwijt te raken en geen gram af te vallen, want nu verlies ik wel gewicht en ik doe niks van sport ofzo en snoepen deed ik al heel weinig, wil gewoon die zwangerschapskilo’s eraf en met Fruta planta gaat het super!! raad het iedereen zeker aan!!! Ps ik bestel ze rechtstreeks in China!! 100% gegarandeerd origineel

  • Dit is gewoon een verkoop advertentie! Zet die ff ergens anders aub! Dit is om je ervaring te delen niet om te verkopen!

  • geachte lezer ik moet voor sport soms snel afvallen u schryft dat u t rechtstreeks uit china importeerd wilt u me zeggen hoe ik dat moet doen gr marcel

  • Hoe moet je die rechtstreeks bestellen, gaat dat met een creditcard want die heb ik helaas geen.
   Denk als je ze vanuit China besteld je je geen zorgen hoeft te maken of het namaak is of niet he?
   Ik ben extra voorzichtig ik heb een hele maand namaakzooi geslikt en kwam er van aan!!!

 68. Ik heb er nog nooit vangehoord dat je hart klopping heb zijn het wel fruta plantas of is het iets anders hahaha sorry hoor ik lach ermee zal je zeggen de mensen wat ze hier gebruike zijn zelfs hart patiënte die hebben nergens last van dus snap niet dat jij hart klachten hebt

  • hartpatienten mogen deze helemaal niet gebruiken, staat ook in de bijsluiter?
   hartkloppingen is algemeen bekend maar niet iedereen hoeft dit te krijgen.
   ook misselijkheid is een bijwerking.

 69. Ik koop ze van iemand die ze rechtstreeks uit de fabriek koopt in China. Is een Chinese meid die daar goede contacten heeft. Ze verkoopt ze ook niet zo duur omdat ze ze zelf importeert en er dus niemand tussen zit.

 70. Hallo allemaal,

  Ik zoek de echte goedwerkende FrutaPlanta roze of groen maakt me niet uit. Wie heeft er voor mij een goed adresje?

  Groetjes Fien

  • Hoi, Wil ze ook heeeeeel erg graag hebben! En als jij er goede ervaringen mee hebt dan wil ik ze wel bij jou bestellen!
   Gr

 71. hoi ja somigen mensen Zijn wel eebs misselijk in begin klopt of dergelijke maar dit verdwijnt na paar dagen.
  er zijn ook mensen die eraan beginnen en die altijd last hebben gehd van gewricht pijnen en muotslag hadden en die verdwijne weer door het het vebruik van de fruta sterker nog mijnn buurvrouw heeft altyd last gehad van reuma pijn en die heeft nu nergens meer last van alleen daarom pakt z deze al ook is ze hart patient en ze heeft nergens last van

  • Hoi li,
   Las op de site dat je ze ook bij jou kan kopen, is dat nog steeds zo os inmiddels niet meer?
   Ik zou makkelijk ook wel wat kilo’s kwijt willen maar lees positieve dingen en negatieve dingen maar goed wil het wel proberen.
   Maar wil ook de goeie originele pillen zeg maar en niet die andere rotzooi vandaar mijn vraag.
   En als je ze niet meer verkoop zou je mij dan de site kunnen sturen waar jij ze ook bestel?
   Mvg Connie boelhouwers

 72. Ik ben begonnen met fruta planta roze. Heb ineens erg last van buikpijn werd ook zomaar ongesteld. Ben licht in me hoofd en erg duizelig en hoofdpijn. Ook heel erg opstandig en depri. Droge mond en honger is weg. Ben in deze 4 dagen 2kg lichter.
  Wie herkent deze bijwerkingen? Ben nu gestopt om te kijken of het over ging en dag later was het over.

 73. Nou verschillend eigelijk soms maar 2 x per dag en soms 4 x pd ik ben best wel een lekkerbek zoals wij dat altijd zeggen ik eet dus geen bruinbrood geen fruit eet tog minimaal 2x per week friet maar zit gewoon snel vol ik doe dus niet diëten of sporten maar ik ben wel altijd druk ik zit ook niet een hele dag .
  Ik pas dan ook wel kleine dingen aan zoals in plaats van croma pak ik becel en light produkten cola en chocomelk alles light en verders niks

 74. Hoi Hoi,

  Ik had een maandje geleden “Fruta Planta” besteld. De eerste week viel ik 6.5 kilo’s af. Aan het einde van de maand was de schade 15.4 kilo’s!!! Geweldige resultaat natuurlijk. Je voelt niet echt wat bijzonders in je lichaam, misschien 1 keer per 2 weken een paar uurtjes beetje vermoeidheid. Deze shop biedt ook meerdere producten tegen goedkope prijzen: 2 days diet, lida daidaihua en meerder goede items. Mijn moeder gebruikte van hetzelfde winkel “Jimpness fatloss slimming pill “. Geweldig resultaat uiteraard. Als iemand van plan is om meerdere producten tegelijk te kopen dan kunnen ze heftige kortingen bieden. Levertijd was prima (vanaf China) en de artikelen waren origineel.

  Succes.

  • Super! ik heb neppe gekocht helaas ;( Bij welke shop heb jij die van jou gekocht dan?
   Ik wil zo graag ook meer af vallen…..

 75. Nou met die groene zijn wij met zijn alle in eerste instantie veel mee afgevallen allemaal rond de 20 kilo en die rosé zijn eigenlijk voor die extra kilo’s die zijn sterker die hebben als extra vochtafdrijvers .
  Ik had van de groene een beetje bij werking dat was zweet buie net als of ik in de overgang zat maar dat was puur vuil wat je dan uit zweet
  Van de rosé nergens geen last van super gewoon blijf lekker op gewicht ken tog afentoe eens een chocolaatje eten en frietjes je zit alleen sneller vol

  • Oke klinkt goed ja ik ga nog even met de groene door en daarna een keer de roze proberen wand vocht afdrijver klinkt goed wand ik heb best vaak veel te veel vocht

 76. Hallo beste ,

  Ik gebruik ook fruta planta de rosé en ik ben 20 kilo kwijt mijn dochter ook ik verkoop ze nu en dan ook wel eens wat doosjes ik laat ze uit China komen wand ik wil wel de echte hebben en al onze vriende zijn rond de 20 kilo afgevallen jammer dat ik geen foto ken plaatsen anders zou ik het hierbij toevoegen ,
  Wij hebben nergens last van klopt wel dat je drogen mond hebt en weinig eetlust dus duimpje op voor de fruta.

 77. Hoi daar ben ik weer ben nu precies een week bezig met fruta planta En ben 3,6kg afgevallen Vind het wel goed gaan zo :) hoop dat het zo blijft :). Ik eet dan ook bijna niks al zou ik me calorieen tellen dan kom ik Zeker onder het gemiddelde. Ik doe wel me eigen dwingen echt paar keer per dag te eten okal is het maar een halve boterham heb helemaal geen trek hele dag een vol gevoel. En als ik eet paar Hapjes en vol Groetjes Patricia verder heb ik nu totaal geen last meer van bijwerkingen geen droge mond gewoon helemaal niets voel Me super dus Mischien dat ik toch gewoon ziek was :).

 78. Hoi, Ik gebruik nu 3 dagen fruta planta. Ben 2,1 kilo afgevallen Maar kan ok echt bijna niets eten en het lijkt net of het in me slokdarm blijft steken gister dus ook telkens alles eruit gegooit heeft hier ook iemand last van? Of zal ik gewoon ziekjes zijn erbij ik heb verder geen bijwerkingen ook niet echt een
  Droge mond niet erger als normaal
  Dronk al heel erg veel. Nu net wakker geworden en die brok in me keel is er nog steeds. En moet dadelijk de pil nog innemen. Had een week geleden hier ok al last van zonder fruta planta alleen nu erger als je ziekjes bent is het dan verstandig om gewoon door te gaan met slikken van de pil? Vind het afvallen wel goed gaan zo wil maar 6 kilo kwijt ofZo in totaal

 79. Zou graag de originele willen kopen . Dan graag de roze,ben aljaren bezig om af te vallen namelijk. En dan wel de echte!!! Maar waar??!!

 80. Dames koop niet van van Julia. Zij verkoopt rotzooi! Zij maakt haar eigen afslanktabletten dus pas op waar je mee in zee gaat. Ze verkoopt duur en NEP!

 81. Waarom zeg je dat? Ik verkoop al 3 jaar met allemaal tevreden klanten. Mag ik uw naam achternaam? En wanneer heeft u het gekocht?

  Mail me evt. Het lijkt me sterk dat u gewoon een concurrent bent.

  Van de 70% tevreden klanten van fruta planta roze zijn ze allemaal mijn klanten.

  Met vriendelijke groeten

 82. Als iemand weet waar je de orignele/juiste fruta planta kan besletten (roze of groen), zou je me dat aub kunnen laten weten?
  Ontzetten vervelend dat je hier geen links kan plaatsen ed.
  ik hoop van iemand te horen want ben echt te lang al op zoek!! vreselijk.. stuur me aub even een bericht als je wat weet!

 83. Hoi hoi,
  Ik zou ook heel graag willen weten waar je de echte kunt kopen. Ik hoor dat er veel neppe zijn.. Is inderdaad niet leuk meer!
  Groetjes..

 84. De eerste keer dat ik een kuur gebruikte(groene doos, zelfde als bij artikel afgebeeld) was ik zeer tevreden, ik raakte 3,5 kg kwijt binnen 2 weken had geen honger en veel dorst wat ik oploste met water!!! Iets anders is geen goed idee, daarna Verloor ik nog 2 kg en toen ben ik gestopt met de kuur. Nu ben ik weer begonnen om echt op mijn topgewicht te komen, en sport hier regelmatig tot veel bij, nu moet ik zeggen dat dit minder effect heeft omdat ik mijn pil gewoon verbrand in de gym, idee is dan om na het sporten een pil te pakken… Verder nergens last van gehad vind het een goed product.

 85. Hallo

  Degene van wie ik eerst fruta planta kocht is er mee gestopt.
  Dat vind ik erg balen want die werkte echt super goed!!
  In 1 maand tijd 9 kg er af.
  Geen honger en veeel dorst.
  Nu heb ik via internet ( de bekende handelsite) diverse soorten roze en groene fruta planta geprobeert, maar helaas, allemaal neppe!!
  Ik had gewoon honger, kwam bij 1 verpakking dus 1 maand gewoon 2 kg aan!!
  Graag zou ik willen weten waar ik de enige echte kan vinden want zo is het niet leuk meer en het kost zoveel geld als je steeds weer de verkeerde koopt.
  En dan niet via china want ik heb geen paypal of creditcard…
  jessicapp at live nl
  Please help me!!!!

  • Zelfde probleem hier… de groene werken niet meer. Ik krijg deze week fruta planta roze. Als ze werken geef ik je mijn leverancier door. Importeren vanuit China gaat niet meer omwille van de strengere EU-wetgeving op geneesmiddelen… ROT!

 86. Ik heb de fruta planta op deze site besteld, zijn dat dan de echte??
  Ben vandaag begonnen, kreeg een klein beetje hoofdpijn en toch wel minder honger kreeg ik t idee.
  Maar niet zo dat ik helemaal geen honger had. Werken ze na een paar dagen beter? weet iemand dat? En de capsules van mij zijn groen met wit en er staat niks op.

  • Kan je nog nix over zeggen je ben pas 1dag begonnen,
   En als je de groene verpakking heb dan zijn de capsules groen met wit
   Maar roze verpakking is beter dat is licht groen met donker groen capsule gaat veel sneller en geen jojo effect

 87. Ik ben recent aan een doosje fruta planta roze advanced begonnen. Deze hb ik uit China besteld. Na enkele dagen merkte ik een enorm verschil. Heb heel de dag door een vol gevoel & geen behoefte om te eten. Toch dwing ik mezelf om te eten. Lichte en kleine maaltijden. Maar na een aantal dagen had ik wel serieuze diarree. Waardoor ik wat buikkrampen kreeg. Pilletje tegen diarree genomen & dat is voorbij. Heb wel een constante druk op m’n maag precies, een vol gevoel.. Ervaren anderen dat vol gevoel ook op deze manier?? Zeer veel dorst heb ik ook. Drink heel veel water, maar dat vind ik niet slecht.

  Hiervoor heb ik een roos pakje besteld bij iemand uit Nederland. Maar deze werkte niet goed. Er stond ook geen advanced version op ! Ik had nog steeds honger & moest mezelf dwingen om minder te eten.. Ik ben tot nu toe wel bijna 5kg vermagerd. Maar denk dat het vooral komt omdat ik zelf minder at.

  Ik neem dus nu ongeveer al een week de pillen die ik uit China heb besteld. En merk een super groot verschil tov het vorig doosje dat ik heb gebruikt.

 88. Ik heb gister fruta planta besteld en vandaag in huis! een vriendin van mij is in anderhalve maand 10 kilo afgevallen. nu moet ik zeggen dat ik niet zo heel dik ben maar wel mijn vetrolletjes kwijd wil. nu dat ik lees dat je er ook hartkloppingen van krijgt weet ik niet of ik er wel aan moet beginnen. beetje scarey lijkt me. aangezien ik hier ook lees hoor ik dat de ene een blauw doosje heeft en de ander een gele? ik heb namelijk een groen doosje met chinese tekens erop. ook weet ik niet hoe ik het moet gebruiken. het zit bij mij in een plastic capsule. neem aan dat ik die open moet draaien?

  • Je moet de capsule niet opendraaien!
   Je moet de capsule voor of na het ontbijt innemen met lauw water of afgekoelde thee. Of je het voor of na je ontbijt inneemt moet je ff kijken wat jij het prettigste vind. Ik gebruik het al een maand maar helemaal geen last van hartkloppingen gehad hoor.

 89. Ik denk dat jullie geen Orginele hebben!
  Ik heb de Orginele rechtstreeks uit China en die werken prima.
  Gewoon geen honger meer ook niet na 3 dagen zelfs niet na 4 weken.
  Het hoort zo te zijn dat je hongergevoel onderdrukt wordt. Als je de echte zou hebben, zou je geen honger hebben. En als je eet zou je kleine porties eten omdat je snel vol zit.

  • rechtstreeks uit China? Hoe dat dan? De Douane laat sinds eind 2010 geen geneesmiddelen van buiten de EU binnen.. Ik kan het weten want mijn pillen zijn tot 3 x toe geconfisceerd ! Wil je delen? carolineschans (at) hotmail . com !

 90. hallo allemaal.
  ik ben nu 11 dagen verder. de eerste 2 dagen had ik veel energie, kon ik niet slapen. en veel last van droge mond. met de 3de dag had ik al nergens last meer van mijn begin gewicht was 69.9 en vandaag 68.2 dit gewicht heb ik al 3 dagen. ik en mijn vriendinnen hebben grote twijfels of het spul echt is. mijn vriendin heeft ze ook besteld waar ik ze van heb zei heeft een ander doosje. die is iets donkerder geel en het blauwe tekentje is donkerder dan die van mijn doosje. ook een andere vriendin van ons had ze ergens anders besteld maar had er ook een nederlandse bijsluiter bij zitten. ik kan nu ook gewoon weer eten net als anders. heb wel minder honger. maar ik dacht ondanks dat je normaal eet dat je dan door deze kuur toch af zou vallen maar dat is niet het geval. en ja als iedereen minder eet val je automatisch af toch!? wat zijn jullie ervaringen van de eerste en 2de week van fruta planta? hoor het zo of hebben wij niet de goede of moeten wij anders gaan eten en toch erbij gaan sporten? want dan kan ik net zo goed gaan lijnen zonder deze pillen?

  • Je moet echt die uit china hebben, van die neppe kan je ook echt ziek worden.
   De echte werken absoluut, ben nu nog geen week bezig en ben 1 kilo kwijt. je moet meerdere malen per dag eten, want het lukt niet om grote maaltijden te eten.
   ik ben echt een liever hebben van snoep en chocola en ik heb er echt een heel stuk minder behoefte aan, doordat ik de hele dag een vol gevoel heb.

 91. inmiddels ben ik 24 kilo afgevallen ik slik ze al een hele poos niet meer maar ik blijf keurig op gewicht .
  voor de dames die graag wouden weten waar ik bestel ik mag helaas geen reclame maken maar nl

  • Hoi, kan je mij mss zeggen waar jij die fruta planta hebt besteld? Heb laatst ook besteld, maar dat waren volgens mij geen echte… Alvast bedankt!

  • Hoi Marja graag zou ik willen weten waar je ze besteld,
   ik vertrouw het niet zo hierin.

   Bedankt Ilonka

  • Mag vragen waar jij ze koopt zou jij het adres de site willen door mailen. Omdat jou verhaal mijn aanspreekt zou ik het ook wel willen proberen .
   Ik heb niets te verliezen alleen mijn gewicht.
   Ik hoop op een reactie
   . Bedankt groetjes Wilma

 92. Wil ook even mijn ervaring met fruta planta delen. Mijn dochter was hiermee begonnen zonder dat ik het wist, met de dag zag ik haar afvallen en mega veel water drinken. Zij is 27 en heeft weer een prachtig slank figuur, zij is er zelf ook trots op en ik ook op haar. bij haar was het met name de buik die wat dik werd maar door fruta planta is zij echt weer prachtig slank.

  Ik wilde ook wel wat kilo’s kwijt want alles zat net een maatje te strak, doordat ik in overgang ben gekomen werd ik wat zwaarder wat niet bij me past, nou mam begin er dan ook mee, ik was sceptisch maar kan er niets mee verliezen behalve gewicht dus ik ook begonnen. Na een aantal dagen en mega toilet bezoeken zie en voel ik dat ik weer wat strakker begin te worden, oom in kilo’s is het fantastisch, zelfs mijn kleding maten is met 2 afgenomen en ik voel me daar zeer happy mee. Ik had wat last van een onderkin en dat is weg, heerlijk alles wordt weer strakker. Je bent snel vol maar moet er wel voor zorgen dat je voldoende binnenkrijgt want als je zo als ik een druk leven hebt moet je jezelf dwingen om iets meer te eten, desnoods elke 2 uur een stukje fruit of cracker en yoghurt of kwark. Verder blijf ik lekker doorgaan, ik neem een pil voor het ontbijt en ga nog even 15 kilo’s door dan maar een droge mond, is beter dan een hangbuik. Ik woog toen ik 3 weken geleden begon 87 en ben nu 81 kg, zo nog doorgaan tot de 72 à 73 dat zou perfect zijn. En als ik het omreken kost het me 1 euro per dag als je deze in een aanbieding koopt.

  Mijn dochter en ik gaan nog even door en we gaan over 3 weken lekker naar de zon en lekker in onze bikini .

  Carla en Melina

  • Ik heb twee keer gekocht en 2 keer de neppe. Dat is zonder voor me geld nog belangrijker mijn gezondheid met al die neppe troep.

  • Mag vragen waar jij ze koopt zou jij het adres de site willen door mailen. Omdat jou verhaal mijn aanspreekt zou ik het ook wel willen proberen .
   Ik heb niets te verliezen alleen mijn gewicht.
   Ik hoop op een reactie
   . Bedankt groetjes Wilma

  • heerlijk op te lezen als je echt van kan afvallen ik zou het ook graag willen nemen maar ik lees zoveel reacties dat er veel neppe producten zijn mag ik jou vragen waar je ze besteld hebt

 93. Myrna, dat klopt je heb wat bijwerkingen maar gelukkig zijn die niet blijvend, ik had eerst ook wat last van die dingetjes maar als je het smorgens tijdens het eten inneemt heb je dr niet zoveel last van, ze zeggen dat het dan minder werkt maar bij mij niet bij werkt het even goed, en heb geen klachten meer naja soms beetje hoofdpijn, en nee er zit geen speed in en kan wel sibutramina in zitte dat is een middeltje dat in amerika voor geschreven word voor het afslanken,

  Het beste is om de pil op een nuchtige maag in te nemen
  Maar krijg je veel klachten zoals wat ik heb ervaren raad ik aan om eerst een boterham te eten bijvoobeeld en dan de pil
  Werkt bij mij veel beter

  Succes! Gr angela

 94. Hallo allemaal,
  een vriendin van mij adviseerde ook deze kuur, ik heb ze gisteren ook besteld. ik verwacht ze vandaag of morgen thuis. en wil er meteen aanbeginnen. ik lees veel positieve reacties ook zitten er wat nadelen aan vertelde mijn vriendin en dat kan ik ook hier weer terug lezen. droge mond, hoofdpijn, slecht slapen en het ergste lijkt mij hartkloppingen!! maar goed ik ga het toch zelf proberen om het zelf te ervaren wat het met mijn lichaam doet. Op deze site staat precies aangegeven wat er in zit. als er achteraf blijkt dat er speed inzit ( wat je hier af en toe terug leest) dan is dat strafbaar want het staat niet vermeld. Dus heb er tot nu toe nog alle vertrouwen in. alleen ik lees nergens terug of je ook rare bijwerkingen kunt krijgen als je alcohol drinkt?? ik neem aan dat iedereen in het weekend wel eens een wijntje of pilsje drinkt? iemand ervaring mee?

  • Dat wijntje nemen wij ook hoor, maar zelfs de behoefte daaraan is ook minder, wij konden behoorlijk drinken maar dat gaat niet meer doordat je ook daar minder behoefte aan hebt en dat is nooit verkeerd. Ik heb geen bijwerkingen als ik een wijntje drink.

  • Beste,

   Alcohol kan geen kwaad… maar toen ik vrijdagavond stevig ging doorzakken, heb ik smorgens wel geen FP genomen.. x

 95. Ik viel gelijk in de eerst week al 2,3 kilo af. ( en ga er over eeen week mee stoppen) Dan bewaar ik de andere helft van de kuur gewoon. Heb mijn streefgewicht behaald. Maar wanneer het er weer bij zit, of ik ooit weer een dieet wil volgen. Dan zeker met fruta planta. Heel effectief en je hebt gewoon echt geen trek meer in lekkere dingen.
  Totaal geen honger gehad. Top !!! Bio HCG is ook echt een goed dieet ook gedaan 1,5 jaar geleden maar echt een stuk duurder.

 96. Mijn vriendin ging pas na een maand afvallen dus om na 1 week al te zeggen als ik niet ben afgevallen dan stop ik ermee is wel heel voorbarig. Ik zelf begon pas in de 2e week minder honger te krijgen en ik kreeg zin in gezonde dingen heel raar groene appels uit de koelkast salade Enzo vet eten stond me ineens tegen, voor mij is het een uitkomst de fruta planta. Ik drink alleen in de ochtend zo min mogelijk cafeïne achtige drankjes die gaan de werking tegen is me verteld van de site waar ik ze koop.

  • Het ding is natuurlijk dat elk lichaam er anders op reageert.. Ik zelf ben vrijdag begonnen met Fruta Planta en heb geen enkele bijwerking. Ik heb zelfs nog beetje honger. Maar als ik eet, eet ik wel minder omdat ik sneller vol zit ! Dus ben zelf ook wel een beetje aan het twijfelen of ik de echte heb. Ik ga me deze vrijdag wegen. Dan neem ik het exact 1 week in. En als ik niets ben afgevallen dan denk ik dat het voor mij niet werkt of ik heb niet de echte…

   Over onvruchtbaarheid heb ik niets gehoord.. :-S

   Persoonlijk zou ik er direct mee stoppen moest ik hartkloppingen of dergelijke bijwerkingen ervaren…

   Graag gedaan hoor !

 97. Thnx, maar ik had van het weekend had ik het voor het eerst gebruikt en die dag had ik krampen in me onderbuik, dus ik mail dat vrouwtje (waar ik ze van heb)van is het normaal dat je krampen in je onderbuik krijgt, zij zei dat waarschijnelijk niet van de capsules komt,(moest wel erg veel plassen) dus vandaar dat ik eigenlijk twijfelde aan de echtheid, en ben eerlijk gezegt beetje bang dat je dr onvruchtbaar van word. Kan er iedergeval niks over terug vinden, dat is nog het enige waar ik een klein beetje mee zit

  Maar iedergeval erg bedankt!

  • Hoi Angela,

   Ik gebruikte de capsules al een tijdje en ben zwanger geraakt
   zonder dat ik t’ wist.
   Reeds bevallen van een prachtige gezonde dochter!
   Heb me wel de gehele zwangerschap zorgen gemaakt om haar gezondheid,maar dat kwam omdat ik de capsules geslikt had in de eerste 4 weken
   zonder dat ik wist dat ik zwanger was.
   Was er goed mee afgevallen,en nu sinds kort neem ik ze weer maar t’ lijkt wel of ze helemaal niet werken,of misschien komt t’ omdat m’n hormoonhuishouding nog niet in orde is.
   Ben zoiezo pas na 2 maanden gestart ermee,iemand ervaring?

   Gr.Atina

 98. Hij is roze, er zit een stikker op de boven kant met seal certificate, advanced version recht boven in, goud gedrukt stempel(bij druiven), 100% pure nature, het doos zit soort van sterren in als je hem in het licht beweegt, zijkanten groen vrouwtje ne als de voor kant, er zit verders geen sticker op, heb 1 kapsule open gemaakt en er zat donker groen bruin achtig spul in, staat ook zon rondje op en er staat sgzw op en ine plan, kapsule is donkergroen met licht groen, er zit een bijsluiter bij en die is ook roze, beter dan dit kan ik het niet beschijven, gr angela

 99. Hallo ik heb de fruta planta roze gisteren gekocht en ik twijfel over de echtheid, ik ben nu continu aan het surfen op internet, en iedreen zegt iets anders, stel het is de neppe wat gebeurt er dan als je ze inneemt …de gevolgen?

 100. Ze worden niet meer verkocht in NL of B omdat men zegt dat er sibutramine in zit. Dit is een stof dat vroeger verkocht werd onder de vorm van reductil etc. Een medicatie die werd voorschreven aan mensen met overgewicht. Maar omdat er meldingen waren van mensen die hartkloppingen hadden gekregen etc hebben ze dat product afgeschreven.

  Ze zeggen ook wel dat de FDA een fake Fruta Planta heeft getest waar dat product inzit. Illegale fake distributeurs van Fruta planta voegen dat bestand erin om een werking te hebben. In de 100% natuurlijke zou dit er niet inzitten.

  Maar natuurlijk ik ben niet 100% zeker.

  • Oke naja ik heb ze ook hoor. Heb de echte
   Met dat paarse en herbal aan beide kanten. Pil is ene kant
   Licht groen andere kant donker groen. En er staat advenced version op.

 101. Omdat ze in sommige subitramine hebben gevonden.
  Wat overigens een tijdje terug gewoon door de dokter werd voorgeschreven als afslankmiddel. Maar sommige mensen kregen er hartproblemen van en dus is het weer verboden.
  Maar goed de producent van de fruta Planta beweert dat ze de nepversie hebben getest en nooit bij hun voor samples hebben gevraagd.
  Dus ja ik weet het niet. Ik heb ze igg besteld. En ga ze ook gebruiken, als het niet goed voelt dan stop ik gewoon. Ik heb al zoveel goede reacties hierover gelezen. En ja ook al zit er iets in wat niet heel goed voor je lichaam is, ik denk maar zo overgewicht is ook niet gezond! En alle rotzooi wat we dagelijks binnen krijgen via voedsel, lucht enz is ook niet gezond.
  Ik heb ze trouwens wel rechtstreeks uit China besteld, mijn vriendin woont daar en koopt rechtstreeks van de fabriek. Dus 100% orgineel.

 102. Het is wel degelijk legaal verkrijgbaar in Europa! In Spanje kan je het zo kopen er zit dan een Spaanse beschrijving bij. En Nederland is het sinds kort pas verboden. En niet door de FDA goedgekeurd betekend niet dat het illegaal is. Wij hebben hier niks van doen met de FDA. Ze mogen hier pas sinds kort niet meer verkocht worden en de mensen die legaal verkochten hebben hier ook een brief over gekregen.

 103. Persoonlijk ben ik niet voor of tegen dit product sam. Ik studeer geneesmiddelen en voor een opdracht kwam ik bij dit product. Feit is dat het door zowel de FDA ans door de EMA niet is goedgekeurd. Dat is ook de reden dat het niet legaal in Nederland, Europa en Amerika verkrijgbaar is. Hierdoor ben je afhankelijk van illegale verkoop en wisselt de samenstelling sterk.

  aischa

  • Oke de FDA heeft het niet goedgekeurd.
   Er iemand aan overleden. Maar zeg nu zelf die Amerikanen
   overdrijven alles. Daar moet in de beschrijving van een magnetron staan
   dat er geen hond:kat hamster in kan.
   En degene die overleden is had misschien zonder het te weten al hart problemen….

  • Hmm ja een artikel wat je zelf hebt geplaatst, en ook nog eens waardeloos vertaald is. Ja wat zal ik zeggen. Hoe kom je hierbij, wat is bron??

  • wel slecht vertaald. maar dit kan iedereen ook al op andere websites lezen.
   blijkbaar ben je er tegen, maar je hoeft het toch ook niet te gebruiken…..

 104. Dames,
  waar bestellen jullie de ORGINELE fruta planta?
  Ik heb al verschillende website gevonden die het verkopen maar aan de doosjes te zien zijn die nep, vooral die roze. op youtube staat een filmpje waar echt en nep kunt onderscheiden.
  Ik hoop van jullie te horen.

  • Hallo

   Ik heb vorige week een roze doosje gekregen. Maar wat veel verkopers doen tegenwoordig is ze verkopen een roze doos met de inhoud van het groene doosje en de handleiding/bijsluiter van het groene doosje. Dit is wat er bij mij nu gebeurd is. Dus eigenlijk ben ik min of meer afgezet.

   Het doosje ziet er als volgt uit. Roos doosje, rechtsboven staat er 100 % Pure Natural ipv ADVANCED VERSION. Inhoud zilvere verpakking met groene logo ipv roze & blauwe handleiding/bijsluiter ipv roze.
   Maw groene doosje inhoud in een roze verpakking.

   Na lang zoeken ben ik in contact gekomen met een vrouw uit China die zogezegd de originele roze advanced VERSION verkoopt. Heb een bestelling geplaatst zou het binnenkort moeten ontvangen.

   Ik laat jullie dan wat weten over de echtheid van het doosje.

  • Ben er pas twee dagen mee bezig. Ik lees alleen overal over een stof die er in zit die gebruikt wordt voor ondervoede kinderen met aids, weet jij daar meer over?

 105. Beste mensen,

  Ik heb ook fruta planta besteld, was na in mijn zwangerschap 25 a 30 kilo aangekomen en het wou er maar niet af, heb van alles geprobeerd, andere afslankpillen, afslankthee etc etc. Ik kwam via een kennis bij Fruta Planta terecht. Ben 3 mnd bezig geweest en ben nu op mijn streefgewicht. Het mooie van Fruta Planta vind ik dat je als je ermee stopt ook niet meer aankomt.

  xxx Paula

 106. Ik gebruik het al 3 maanden. Ik zorg wel dat ik mijn normale 3 maaltijden neem. Je drinkt meer omdat je dorst krijgt van de pillen, maar ik voel me er goed bij. Natuurlijk val ik niet zo snel af omdat ik wel mijn hoofd maaltijden neem. Wel kleinere porties maar ik eet. Ik heb diabetes en heb geen nadelige gevolgen. Mijn energie pijl is weer op peil en dat vond en vind ik het belangrijkste. ik ben nu 5 kg in totaal met de pil afgevallen, maar voel me geweldig.

  • Zelal waar heb jij ze besteld ?
   Ik heb vorig jaar de groene besteld 2 dozen die waren echt ook van afgevallen maar toen weer 1 doos en die waren nep ! je kon de kleur verschil goed zien aan de binnen kant .
   Nu wil ik de fruta planta roze bestellen maar wil wel echte.
   Kan je me ermee helpen ?

   groetjes Chantal

 107. Wat is dan de goede site? Hartkloppingen weet ik tot nu toe aan een extreem drukke tijd die ik achter de rug heb. Kan ook van die pillen komen. Wie kan mij adviseren waar ik de juiste pillen moet kopen (zonder bijwerkingen)?

  • niks is zonder bijwerking lijkt me je neemt wel iets in natuurlijk maar hartkloppingen lijkt me vervelend .
   ik ben flink wat gewicht kwijt met fruta planta , ik hoop wel dat je je pillen op een betrouwbaar adres koopt want er is veel rotzooi tussen kijk daarmee uit .

 108. Hoi, ik ben twee weken geleden gestart en ik ben 5 kilo kwijt. Wel in combinatie met gezond dieet en dat lukt prima omdat ik geen honger heb. Maar ik voel me nu wel belabberd, totaal geen energie, hartkloppigen. Ik slaap wel heel goed. Ik wil nog 3 kilo afvallen en dan stop ik ermee. Ben benieuw of de kilo’s er weer aanvliegen als je weer bent gestopt!

  • Heb je je gehele periode dat je het gebruikt last gehad van die hartkloppingen?
   ik ben er nu mee begonnen nu net mijn tweede dag. Mag ik vragen wat je begin gewicht was? Heb jij ook last van het feit dat spiertjes in je gezicht trekken of op andere plekken?

   Gr SAm

 109. ben 2 weken bezig en 2 kilo lichter. minder of geen trek in zoete dingen. wel veel dorst maar ja water drinken is altijd goed. heb enorm veel energie gekregen. ik ga nog even door. vraag mij alleen af of het met warm of afgekookt water gedronken moet worden, weet iemand dit? vond instructie moeilijk te begrijpen

 110. Super product 10 kilo in 3 maanden echt super ben nu 3 maand gestopt en nog geen gram aangekomen nu op na de volgende 10

 111. ik heb er wel 1x wat langer op moeten wachten toen waren ze niet op voorraad maar krijg altijd netjes antwoord op me mail . plus het zijn de orginele fruta planta ik heb het gecheckt via internet je ziet het aan de kleur van het poeder in de capsules groet maja

 112. ik had wel last van een droge mond maar ben al 22 kilo kwijt in nog geen 4 maanden .
  ik heb wel gehoord dat er een hoop namaak in omloop is daar moet je voor uitkijken .

 113. ik heb het net besteld ik laat wel weten hoe het is afgelopen.
  ik wil afvallen bij me heupen iemand daar ervaring mee?

 114. Ik gebruik fruta planta nu al een week. Ik ben 3 kilo afgevallen. Ik ben iemand met normaal gesproken een enorme eetlust. Dat is nu totaal veranderd. Ik heb geen behoefte aan eten of snoepen. Ik eet eingenlijk omdat het moet. Af en toe duizilig, maar wel van korte duur.

 115. Ik ben nu 10 dagen bezig en ben 2,6 kilo kwijt. Ik heb geen honger, wel dorst, maar dat is goed voor het drinken wat ik normaal gesproken weleens vergat. Ik eet wat meer zout tegen de hoofdpijn en dat werkt prima. Ik lees hier net over slecht slapen, heb ik 4 nachten gehad. Maar ik had het niet echt gelinkt aan de pillen. Vannacht weer goed geslapen, dus geen idee waar het aan ligt.

 116. het is inderdaad zo dat je honger gevoel verminderd, maar wat ik ook absoluut niet mag ontkennen is dat ik na 2 weken erg veel last had van hartkloppingen en veel hoofdpijnen ik ben er misschien 1 a 2 kilo van afgevallen. Lees net op een site dat er een middel in zit dat kankerverwekkend is en dat dat dus de hartkloppingen veroorzaakt voor mij dus geen FRUTA PLANTA meer.

 117. Ik gebruik Fruta planta nu sinds 26 februari 2012. Ik ben de eerste maand 6.1 kg afgevallen. De tweede maand 3 kg en de afgelopen maand ben ik niks afgevallen, heb ik gewoon weer eetlust en ben ik zelfs alweer 2 kg aangekomen. Ik las op een site ook dat fruta planta goed is voor 1 maand. Dat klopt idd. Ik ben wel ontzettend tevreden, maar denk dat ik ff stop. Ik vermoed dat mijn lichaam eraan gewend is. Hoop dat het daarna weer werkt. Ik moet nog 8 kg.

  • Wat ik doe is een maand gebruiken en dan 1a2 weken stoppen en dan weer een maand gebruiken.

 118. fruta planta ben ik gaan gebruiken door een vriendin van mijn moeder die dit product al een maand gebruikt, ze was al 7 kilo afgevallen en liet ons dit product zien. ik vond het een uitdaging om dit product te gaan gebruiken en kijken of het werkt. ik heb veel negatieve reacties gelezen over het product maar ook veel goede berichten. ik ben nu 6 dagen bezig en heb totaal geen honger meer ik vergeet gewoon te eten, dus nu let ik wel op dat ik 3 keer per dag eet. ik heb wel behoefte aan gezonder eten en dat is alleen maar een plus punt! de drogen mond begin ik nu wel een beetje aan te wennen en het zorgt er voor dat ik veel water drink. verder heb ik wel last van hoofdpijn… dat vind ik wel een nadeel van het product. ben afentoe ook wel duff maar dan neem ik gewoon een kop thee met suiker en voel me daarna wel beter. merk dat me lichaam erg aan het product moet wennen ik zweet veel en ga van warm naar koud. ik ga me morgen wegen en ik hoop dat het werkt!! als je twijfelt over het product of je het wel of niet moet proberen ik zou het gewoon proberen wat heb je te verliezen? alleen maar kilo’s!

 119. Mijn man en ik hebben beide fruta planta gebruikt, maar zijn niks afgevallen, wij zijn er na een paar weken mee gestopt door de vele bijwerkingen, slecht slapen,droge mond, hoofdpijn, wij zijn toch bang dat er een soort speed in zit, normaal als je maar 4 uur per nacht slaapt ben je moe, maar met deze pillen niet, daarom vertrouwden we het niet en zijn we ermee gestopt, en natuurlijk ook omdat we niks afvielen.

  • Misschien hebben jullie de neppe variant gebruikt en die helpt niet. Ik ben in 4 maanden 20 kilo afgevallen, wel krijg ik een hele droge mond.

 120. Hallo iedereen,
  3 maanden geleden ben ik gestopt met roken en ik ben daardoor 10 kg verdikt. Ik voel me echt slecht. Ik was al niet mager voor mijn rookstop, maar nu ben ik echt dik. Omdat het mij absoluut niet meer lukt om zonder hulpmiddelen te vermageren ben ik op zoek gegaan. Vroeger nam ik regelmatig Redutil op doktersvoorschrift en ik was daar zeer goed mee, spijtig dat het niet meer te verkrijgen is. Ik heb nu een doosje Fruta planta besteld. Het is waarschijnlijk niet gezond maar toch ga ik het proberen. Ik voel me nu ook helemaal niet goed in mijn vel. Als ik de trap oploop zit ik zonder adem, dat is toch ook niet gezond? Heeft hier iemand ervaring met Lida Haidaihua? Ik zoek alles af om een hulpmiddel te vinden dat werkt. Ik zal negatieve reacties krijgen, maar ik ga het toch nemen. Het is maar om mijn rook kilo’s kwijt te geraken. Zo lang zal ik dit ook niet moeten nemen. Slank moet ik niet worden want ik ben nooit slank geweest. Alvast bedankt voor alle reacties.

 121. Lieve mensen,

  Als je wilt afvallen is het niet de bedoeling om je eetlust te remmen maar om beter en regelmatiger te gaan eten. De meeste (te) dikke mensen eten juist te weinig en te ongezond!!! Eet gezond, eet regelmatig (5 tot 6 keer per dag) en eet kleine(re) porties en afvallen gaat vanzelf en is blijvend! Natuurlijk doet een beetje beweging ook wonderen.

  En het mooiste, het kost niets en levert veel op.

  Succes

  • Ik heb het 3 weken lang gebruikt en had alleen bijwerkingen, die doosje had ik van bedrijf A. MAAR later heb ik het nog een shot gegeven en heb het gekocht bedrijf B. Hiermee ben ik wel afgevallen zonder enge bijwerkingen! Hiermee wil ik een punt duidelijk maken dat de zogezegde commerciele online sites ook neppe (daar ga ik van uit) verkopen. Dus mensen weet wat je gebruikt!

 122. Het heeft mij echt super goed geholpen!! Ik ben 15 kilo kwijt (nog 3,5 te gaan) en heb er in totaal 5 maand over gedaan (ben een half jaartje gestopt). Je moet m s’ochtends vroeg met heet water innemen en dan een half uurtje wachten voor je gaat eten/drinken. Je hebt de hele dag géén honger! Dus je moet zelf op de tijd letten om niet vergeten te eten. Want dat moet je zelf doen; erom denken wát je eet. Als je geen honger hebt, moet je ook niet eten! En vooral geen ongezonde dingen! Gewoon ontbijt, lunch en avond eten en desnoods wat fruit. Ík vind het echt een aanrader! Good Luck (:

 123. Ik ben mijn Fruta Planta gaan halen op het afgesproken adres op een afgesproken tijdstip.
  Indien je twijfelt aan de firma, gewoon even bellen en een afspraak regelen.
  Vandaag ik mijn eerste dag en ik moet zeggen.. ik heb geen honger, veel energie en inderdaad een droge mond. Nu heb ik al ervaring met Lida Daidaihua, hetgeen dezelfde symptomen geeft, en toen was ik ook 10-12 kg afgevallen op nog geen 2 maanden tijd. Ik denk dus dat deze pillen ook zullen werken.. Ik post opnieuw binnen 3 weken ! x

 124. Ik had nog niet eerder dieetpillen ofzo geprobeerd, maar door een aanbieding van de green coffee store dacht ik, laat ik het eens proberen, die laatste 5 kg, 100% natuurlijk, waarom niet?
  Nou, geen gezond middel volgens mij(en ook niet 100% natuurlijk). Ik lag de hele nacht wakker met hartkloppingen alsof ik een marathon had gelopen, ook werd ik er onrustig en somber van. Ik had ook echt een vieze, dorre smaak in mijn mond, bleh. Na een week ben ik ermee gestopt en toen duurde het nog drie dagen voordat ik dat rusteloze rotgevoel kwijt was. Ik viel er wel van af (op de goede plaatsen), maar dan laat ik liever de chocola staan. (BTW het waren wel de groene dozen)

 125. IK BEN HET GAAN GEBRUIKEN OMDAT IK VAN ANDERE MENSEN HOORDE DAT HET HELP,NOU BEN IK 5 MAANDEN BEZIG TE GEBRUIKEN EN BEN NIETS AFGEVALLEN.HELEMAAL NIETS,WEL DROGE MOND VEEL DRINKEN MAAR DAT DEED IK ALTIJD AL.IK HEB DE MIJNE BIJ GREEN COFFEE SHOP BESTELD,GING HELEMAAL GOED,NA 3 DAGEN ONTVANGEN MAAR HELEAAS VAN MIJN GELD OMDAT HET NIET DOET WAT DIE BELOOFD.

 126. Ik heb dit product gebruikt en ben niet afgevallen. Ik had veel reacties van mensen van te voren gelezen maar helaas werkte het niet.
  Zonde van mijn geld.

 127. Sinds mijn laatste zwangerschap ruim twee jaar geleden ben ik enorm aangekomen. 30 kilo waar ik twee jaar tegen heb gestreden, afvallen lukte niet, kon de strijd tegen het hongergevoel niet aan, verloor mijn zelfvertrouwen, eten werd een obsessie voor me. Op een trouwerij van me nicht vroeg ik aan haar partner hoe eht kwam dat zij zoveel was afgevallen en toen liet zij de naam fruta planta vallen. Bij thuiskomst ben ik direct gaan googlen en vond het op deze site, binnen 1 dag had ik het in huis en kan ik vandaag verheugd zeggen dat ik in 3 weken tijd al 11 kilo ben afgevallen. Zelfs als ik een dag geen pil heb ingenomen heb ik geen last van eetbuien. Ik voel me weer zekerder, me kleding zit losser, kan alweer meer leuke dingen aan. Nog 19kilo te gaan maar ik heb alle geloof er in dat het me met Fruta planta wel gaat lukken. Verder probeer ik wel zo gezond mogelijk te eten en doe ik aan lichaamsbeweging. Uiteindelijk is het een leefpatroon die gewijzigd moet worden en Fruta planta is een goede voorzet of ondersteuning daarvoor.

  • Hoi, kan je mij mss vertellen waar jij je pillen besteld hebt? Ik heb laatst ook betsled, maar die waren volgens mij nep! Ben nl geen kilo afgevallen :s…. Alvast bedankt!

 128. Ik gebruik nu 4 maanden Fruta Planta en het werkt geweldig!
  Ik had geen overgewicht (nog net randje gezond gewicht), maar ben toch in deze 4 maanden 8.5 kilo kwijt. Ik had dit nooit durven dromen, helemaal geweldig.
  Het kan dus wel, afvallen zonder dieet en sport, hihihi.
  Volgende maand ga ik afbouwen, kijken hoe het daarna gaat.
  Het enige nadeel van deze pillen is de dorst. Maar aan de andere kant ook een voordeel, het zorgt ervoor dat je makkelijk minimaal 1.5 liter water drinkt per dag.

 129. Ik ben het gaan gebruiken nadat mijn vriendin er 8 kilo in 2 mnd tijd mee was afgevallen. Ben het vorig jaar gaan gebruiken en nu weer opnieuw. Was toen 6 kilo in een maand kwijt. Na de feestdagen weer mee begonnen en ik ben er zo’n fan van! Heb veel energie, vooral de eerste paar dagen. Dit komt omdat er een soort van stofje inzit dat volgens mij een klein beetje op speed lijkt. ( lees: lijkt’!)
  Het grootste nadeel voor mij is inderdaad de droge mond.

  Ik bestel het al superlang via the green coffee store en zij leveren het id originele verpakking. Let er op dat je een groen doosje krijgt en dat ht met de originele sticker gesealed moet zijn. Er zijn veel neppers in omloop.

 130. hallo
  ik heb 9 jaar terug eenn hersenbloeding daar voor 3 tias gehad heb fruta planta opgebelt hun zeggen dat ik het mag gebruiken heb vandaag de eerste pil gepakt geen honger droge en vieze smaak in mij mond weet iemand hier meer vanaf of ik het mag gebruiken vind het toch wel eng die verhalen

  • Hallo Ali,

   Ik denk dat jij het beter niet kunt gebruiken. De waarschuwingen voor het product betreffen juist het risico op hart en vaat problemen en die heb je al genoeg als ik het zo lees….
   Overleg minimaal even met je eigen arts!

 131. Ook ik heb besteld bij frutaplanta. Kreeg netjes de volgende dag mijn bestelling thuis in een brievenbusvriendelijke verpakking. De doos zat er los bij, was echter nooit gevouwen geweest. Geen idee dus of het de originele is. Ben er 5 dagen geleden desondanks mee begonnen. Vrijwel meteen was mijn overmatige honger weg. Ik houd me met gemak aan een 1000 calorieen dieet. Slapen doe ik prima, zelfs beter dan ooit. Ben wel veel energieker gedurende de dag en heel helder van geest. Ik heb al jaren last van forse gewrichtspijnen en die zijn opeens helemaal verdwenen. Ik heb een drugstest gedaan omdat ik toch wilde weten of er iets raars inzat. De test was negatief. Ik ben nu dus 5 dagen bezig en heb allerlei positieve zaken maar afvallen jammer genoeg nog niets. En dat ondanks mijn 1000 calorieen en liters water.
  Ik maak de kuur af en als het dan niets gedaan heeft stop ik er mee en kijk of ik tegen die tijd zonder het middel mijn vraatzucht ook onder controle kan houden.

 132. Heb vorige week doos besteld via internet (green coffee store), volgende dag in huis.
  ben nu 1 week bezig en nog geen gram afgevallen, wel heel veel bijwerkingen; veel dorst/droge mond, iedere nacht heel slecht slapen en soms hele dag hoofdpijn. Heb nog steeds honger, hoop dat het snel gaat werken anders ben ik bang dat ik afhaak….

 133. FDA PERSBERICHT

  FDA waarschuwt consumenten niet in te gebruiken Fruta Planta producten van het gewichtsverlies. Alle Fruta Planta producten worden teruggeroepen door de fabrikant, want deze bevat sibutramine

  PRock Marketing LLC, van Kissimmee, Florida, is herinnerend aan alle partijen van Fruta Planta en verminderen het gewicht Fruta Planta. Dit is een enkel product de markt gebracht onder twee merknamen. (zie Fruta Planta label)

  FDA test bevestigde dat Fruta Planta sibutramine, een geneesmiddel uit de handel genomen in december 2010 om veiligheidsredenen bevat.

  De FDA heeft meerdere meldingen van bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van Fruta Planta en verminderen het gewicht Fruta Planta, waaronder een aantal cardiale gebeurtenissen en een overlijden.

  Consumenten moeten stoppen met het gebruik van dit product onmiddellijk en gooi het weg in een afgesloten container waar kinderen en dieren geen toegang tot het. Consumenten die hebben ervaren geen negatieve bijwerkingen te raadplegen een zorgverlener zo spoedig mogelijk.

  Wat is het probleem?

  PRock Marketing LLC, is vrijwillig herinnerend aan alle partijen van Fruta Planta en verminderen het gewicht Fruta Planta, omdat FDA testen vastgesteld dat het product sibutramine bevat. Sibutramine is een geneesmiddel dat werd van de markt in december 2010 ingetrokken veiligheidsredenen . De FDA heeft meerdere meldingen van bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van Fruta Planta en verminderen het gewicht Fruta Planta, waaronder een aantal cardiale gebeurtenissen en een overlijden.

  Wat zijn de symptomen van de ziekte / letsel?

  Fruta Planta en verminderen het gewicht Fruta Planta vormt een bedreiging voor de consumenten, omdat sibutramine is bekend dat het de bloeddruk en / of de hartslag bij sommige patiënten toenemen en kan een ernstig risico voor patiënten met een voorgeschiedenis van coronaire hartziekte, congestief hartfalen, hartritmestoornissen of aanwezig beroerte. Sibutramine kan ook interactie in levensbedreigende manieren met andere medicijnen een consument zich kan nemen.

  Wat moeten Consumenten doen?

  Consumenten moeten stoppen met het gebruik van dit product onmiddellijk. Consumenten die hebben ervaren geen negatieve bijwerkingen te raadplegen een zorgverlener zo spoedig mogelijk. PRock Marketing herinneren merken raadt de consument het product weg te gooien in een afgesloten container waar kinderen en dieren geen toegang tot het of terug in het bedrijf.

  Dit artikel is een rechtstreekse vertaling uit het Engels
  bron: fda.gov

 134. hoi ,
  ik ben al 15 dagen bezig en ben 3/5 kilo afgevallen,geen bijwerkingen geen last helamaal niks,je gaat veel minder eten,geen trek om te snoepen en je voel je heel snel vol.
  je moet wel veel drinken want af en toe heb ik last van droge mond en voor de rest geen problemen!!!
  prima spoel geen rare gevoelens en hij is helemaal niet gevarlijk zoals het mens zegt !!!!
  ik ben super tevreden met de fruta planta.

  gr .psp

 135. Hoi,
  Ik heb ze al inmiddels ontvangen, met de originele verpakking en 30 pillen .en idd in een witte pakje.
  Ze horen wel bij de verpakking.
  Ik kon per mail met ze contact hebben, ik denk dat we geduld moeten hebben !!! Want als je ze besteld verwacht je dat ze binnen paar dagen opsturen en door die vage tel nummer en de voicemail ga je twijfelen .
  @ baby : probeer via mail met ze contact opnemen ,ze reageren best wel snel
  Succes
  Gr. Psp

 136. Ik denk ze zijn oplichters 24 nov 2011 heb ik ook besteld en tot nu toe niks dus alles dat jullie zeggen klopt precies

  ik ga na vragen wat we kunnen doen en een stop zetten

  • Het zijn ook echt oplichters, dat heb je goed. Mij hebben ze wel het geld terug gestort. Je moet dat per mail vragen en zeggen dat je van je bestelling afziet…

 137. Ik heb online een doos met 30 pillen besteld en drie dagen later kreeg ik een witte envelop A4 formaat met 6 strippen in totaal 30 pillen. Op de achterkant van de strip staat een andere naam vermeld dan fruta [planta. Heel bijzonder is dat ik dus strippen krijg zonder verpakking en andere merk/naam. Op de site staat een nummer 0880550520 waar je vanaf 10 – 18 naar kan bellen. Ik heb het op verschillende tijden geprobeerd en helaas niemand kunnen bereiken. Ik krijg steeds vociemail ook daar heb ik meerdere malen mijn naam en mobnr ingesproken, maar nooit teruggebeld. Verder heb ik het via de mail geprobeerd, ook daar geen reactie op. Ik wil graag meer duidelijkheid over de levering en de pillen. Heeft iemand ervaring met deze mensen? Begin me namelijk af te vragen of dit wel echt is.

  Groet,
  Cher

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.