Fruta Planta Kopen Gevaarlijk?

Afvallen in 2021

Fruta Planta is afkomstig uit China en is een populair afslank middel. Er zijn zowel voor als tegenstanders van Fruta Planta. De tegenstanders beweren zelfs dat het gebruik van Fruita Planta gevaarlijk voor je gezondheid is, verderop in dit artikel gaan we hier dieper op in. Op de officiële website van Fruta Planta lezen we dat het product organisch en zelfs authentiek is. Er wordt zelfs een certificaat van echtheid met de naam GuangZhou Yanxiang Biotechnologie Co Ltd bij iedere bestelling geleverd.

Helpt Fruta Planta echt tegen overgewicht ?

Aangezien Fruta Planta verkocht wordt met het doel om af te vallen zou je zeggen van wel. Fruta Planta is speciaal samengesteld om je te helpen om op een snelle en eenvoudige manier overgewicht te verliezen. Dit gebeurd onder andere door middel van het bestrijden van het hongergevoel waardoor je minder eet. Het bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en het bevat geen gevaarlijke chemicaliën of stimulerende middelen in.

Jouw ervaring met Fruta Planta

Wat is jouw ervaring met Fruta Planta? Heb je het gebruikt, en ben je afgevallen? Deel hier jouw ervaring of lees hier de ervaringen van andere bezoekers met Fruta Plant.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Fruta Planta Roze en Bio Fruta

Om het negatieve imago (hierover later meer) van Fruta Planta af te schudden zijn er verschillende varianten van de originele groene versie. Zo kennen we onder andere Fruta Planta Roze. Deze roze variant heeft als hoofddoel de verkoop van imitatie tegen te gaan. Ook Bio Fruta is afgeleid van de originele groene versie.

Ingrediënten Fruta Planta

Bij veel afslank producten is er geen (duidelijke) lijst met ingrediënten beschikbaar. Dit is gelukkig niet het geval bij Fruta Planta. Zowel op de website als in de bijsluiter is een duidelijke opsomming van de ingrediënten beschikbaar. Er staat zelfs een beschrijving achter ieder ingrediënten met de specifieke werking. We zetten het voor je op een rij:

Citroen: Citroen beschikt over een natuurlijke anti-oxidant die het lichaam reinigt.

Bitter Meloen: Deze tropische vrucht bevat bioactieve stoffen die bekend zijn voor de regulering van de stofwisseling en stimuleert een gezonde spijsvertering.

Papaja: Als een natuurlijke bron van vitamine A en C, met vezels en kalium deze vrucht bevordert een gezonde spijsvertering.

Mango: Deze vrucht heeft natuurlijke eigenschappen van het gewichtsverlies. Het is ook een antioxidant.

Spirulina Maxima – Dit ingrediënt is “vitaminen verrijkt” en fungeert als een eetlustremmer. Wat opvallend is aan dit ingrediënten is het feit dat het wordt gebruikt om gewichtstoename te bevorderen bij ondervoede kinderen en HIV patiënten.

Geschikt voor iedereen

Fruta Planta is volgens de leverancier geschikt voor iedereen met overgewicht. Of je nu een paar kilo kwijt wil, of je hebt obesitas, Fruta Planta helpt je om af te rekenen met overgewicht. Wel wordt aanbevolen om (licht) te bewegen of sporten om het afvallen te bevorderen. Fruta Planta is eenvoudig te gebruiken, iedere morgen voor het ontbijt neem je een pil met een glas water.

Is Fruta Planta kopen Gevaarlijk?

Het kopen van Fruta Planta is op zich niet gevaarlijk,maar het gaat natuurlijk om het gebruik van het product. Omdat het niet vrij verkrijgbaar is via de reguliere verkoop kanalen zoals apotheken en drogisterijen ben je voor de aanschaf van het afslankmiddel overgeleverd aan de vele aanbieders die het product online aanbieden. Fruta Planta bestellen via internet is kinderlijk eenvoudig, maar hoe weet je of je een betrouwbaar product in huis hebt? Hier kunnen we duidelijk over zijn, dat weet je nooit met 100% zekerheid. Wie Fruta Planta besteld en gebruikt weet dat het product niet goedgekeurd is voor verkoop in Nederland, en dit brengt risico’s met zich mee. Vergelijkbare situaties komen we helaas vaker tegen, bijvoorbeeld bij Relacore.

Fruta Planta en de FDA

Is Fruta Planta gevaarlijk? Eerder kon je lezen dat sommige mensen ervan zijn overtuigd dat Fruta Planta een gevaarlijk product is. Deze onrust is met name gebaseerd op het feit dat Fruta Planta niet is goedgekeurd door de FDA (Food and Drugs Administration) Sterker nog. de Amerikaanse FDA waarschuwt mensen om het product niet te gebruiken omdat het gebruik ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee zou brengen. We hebben het FDA rapport erbij gezocht en lezen het volgende:

Na uitvoerige testen van de FDA is gebleken dat het product Fruta Planta naast de ingrediënten die op de bijsluiter staan vermeld (citroen, bittere meloen, papaja, Mango en Spirulina Maxima) ook Sibutramine bevat. Het probleem van Sibutramine is dat het een verhoogd risico geeft op zogenaamde cardiovasculaire aandoeningen zoals beroerte of een hartaanval. Naar aanleiding van meerdere meldingen die de FDA heeft ontvangen is de conclusie getrokken dat het gebruik van Fruta Plant niet wordt aanbevolen. Gebruikers die klachten hebben gekregen tijdens on na het gebruik van Fruta Planta worden aanbevolen om contact op te nemen met hun huisarts. Deze waarschuwing is gericht op de Amerikaanse markt. Voor zover wij weten is er voor de Europese en Nederlandse markt geen waarschuwing van kracht.

Hierbij de letterlijke disclamer die te lezen is op de Amerikaanse FRA website:

“In a recent MedWatch Alert posted on 12/23/10 MedWatch indicated that Fruta Planta contains an undeclared drug. Frutaplanta.com contacted the Division of Drug Information in the FDA’s Center for Drug Evaluation and Research in response to the above MedWatch alert. Their response: “Fruta Planta has not been approved by the FDA. Thus, we do not have information to support the safety or efficacy of this product.”

bron: fda.gov

Kosten Fruita Planta

Zoals je eerder kon lezen moet je per dag 1 capsule Fruta Planta slikken, voor een maa