Fresh Fingers Review en Ervaringen

Het is een beetje verwarrend; het middel heet Fresh Fingers, maar het is bedoeld voor de voeten. Om je frisse voeten te geven wel te verstaan. Fresh Fingers zou moeten helpen tegen vieze geuren, ook wel bekend als zweetvoeten, voetschimmels, schilfers en jeuk. Kun je na het gebruik van Fresh Fingers je schoenen weer uittrekken als je op bezoek gaat?

Fresh Fingers Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Fresh Fingers ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 26 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Fresh Fingers graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Fresh Fingers?

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving waarvan we liever willen dat hij of zij de schoenen aanhoudt. Op het moment dat de schoenen wel uitgaan komt er namelijk een vreselijke geur vrij. Fresh Fingers is een nieuw middel dat hier wat aan wil doen. Het middel lost en passant ook nog een paar andere vervelende kwaaltjes aan de voeten op, zoals voetschimmel, schilfers en jeuk.

Fresh Fingers komt in een spuitbusje met een inhoud van 70 ml. Aangeraden wordt om het middel twee keer per dag op de voeten aan te brengen, na het wassen van de voeten. De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn de stoffen climbazole, farnesol, muntolie en vitamine E-complexen.

Fresh Fingers zou volledig samengesteld zijn uit natuurlijke ingrediënten. Er zitten dan ook geen kunstmatige geur-, kleur- of conserveringsmiddelen in. Daarnaast bevat het geen allergenen. Ook is het middel van vrij genetisch gemodificeerde organismen.

Voor wie is het geschikt?

Er zijn geen indicaties dat je last kunt krijgen van allergische reacties bij het gebruik van Fresh Fingers. In principe is het middel dan ook geschikt voor iedereen die last heeft van klachten aan de voeten die veroorzaakt worden door bacteriën en schimmels.

Is Fresh Fingers Effectief?

Zoals je van ons gewend bent hebben wij Fresh Fingers aan een uitgebreide test onderworpen. Als eerste lees je wat de geleerden zeggen over de verschillende ingrediënten uit het middel.

Climbazole

Climbazole is een middel dat veel wordt gebruikt tegen eczeem en andere vormen van huiduitslag (bron). Het is echter niet per se duidelijk of het ook helpt tegen vormen voetschimmel, al lijkt het erop dat Climbazole tegen andere schimmels helpt (bron). Een ander voordeel van Climbazole is dat het helpt bij het vernieuwen van de huid (bron). Dit is weer handig omdat de huid meestal wel wat aangedaan is als gevolg van de kwalen aan de voet.

Farnesol

Volgens de website helpt Farnesol alleen tegen geurtjes, maar dat is niet waar. Er gaat een antibacteriële werking uit van dit bestanddeel (bron). Farnesol wordt ook veel gebruikt omdat het helpt tegen een candida albicans, een schimmel die infecties veroorzaakt aan de darmen, de anus en de vagina (bron).

Pepermuntolie

Pepermuntolie zorgt als eerste voor een goede guur. Maar deze olie helpt ook tegen verschillende vormen van huiduitslag (bron). Ook van pepermuntolie gaat een bacteriedodende werking uit (bron).

Vitamine E

Is een sterke antioxidant (bron).

Praktijktest

Op basis van het onderzoek hadden wij het vermoeden dat Fresh Fingers goed zou werken. Dit bleek ook tijdens de praktijktest inderdaad zo te zijn.

Tijdens de praktijktest hebben tien mensen een flesje van de spray gekregen. Alle deelnemers zijn mensen die last hebben van hun voeten, bijvoorbeeld omdat ze veel staan of lopen voor hun werk. De klachten lopen uiteen van voetschimmel tot zweetvoeten en kalknagels. Na een maand hebben we gekeken hoe de voeten van de deelnemers eruitzagen en of de geur beter was.

De resultaten van de test waren goed. De voeten zagen er een stuk beter uit en de hoeveelheid voetschimmel was flink verminderd. Vermoedelijk zou de voetschimmel bij iets langer gebruik zelfs helemaal verdwenen zijn. De geur van de voeten was ook beter, zelfs als het al even geleden was dat er voor laatst gesprayd was. Voor de kalknagels bood de spray wat minder uitkomst.

De enige negatieve bijwerking die deelnemers soms ervoeren was een wat tintelende sensatie nadat de spray was aangebracht. Verder waren er weinig negatieve effecten van de spray en voelde deze prettig als die aangebracht werd.

Wat kost het?

Een verpakking van Fresh Fingers kost €49. Hiervoor krijg je een flacon van 70ml. Hoelang je hier mee doet hangt sterk af van de te behandelen oppervlakte. De meeste deelnemers waren bijna door hun spray heen na een maand.

De Voordelen

Fresh Fingers werkt erg goed tegen veel klachten aan de voeten. De ingrediënten zijn stuk voor stuk natuurlijke ingrediënten met een bewezen werking tegen schimmels en bacteriën. De pepermuntolie geeft een frisse geur, maar ook de oorzaak van een nare geur wordt aangepakt.

De Nadelen

Hoewel het middel goed werkt, kan het prijskaartje van €49 voor sommige mensen een reden zijn om het middel niet te gebruiken.

Conclusie

Voetschimmel, schilfers en zweetvoeten zijn lastige klachten, maar dankzij Fresh Fingers is er een nu een goede oplossing voor deze problemen. Het middel werkt niet zo goed tegen kalknagels, maar de werking tegen andere klachten aan de voeten is erg goed te noemen. Goed is ook dat er nauwelijks bijwerkingen zijn.

176 Reacties

 1. Hoi ik me hele leven al schimmel nagels ik heb alles geprobeerd ook de kuur van de dokter niks helpt.
  Ik ben bij de dermatoloog geweest ook hun zalf helpt niet.Ik wil graag Fresh Fingers in mijn brievenbus ontvangen.Wie weet kom ik eindelijk van mijn probleem af.bedankt gr Jolanda

 2. Ik ben al reeds 20 jaar aan het sukkelen met schimmelnagels aan de voeten.
  Mijn huid schilfert af en verveld onderaan de voeten. De teennagels zijn verhard en scheuren en brokkelen af. dus van mooie normale nagels is geen sprake.
  Ik ben al jaren producten aan het kopen in apotheek maar niets helpt , zelfs al verschillende zalfjes gebruikt en vicks vaporub en geef het stilaan op want heeft mij al handenvol geld gekost voor niets.Ben benieuwd wanneer ik in de zomer nog eens op blote voeten in de tuin kan zitten. Alsook nog bovenop zweetgeur aan de voeten en in de schoenen wat echt niet aangenaam is.
  Als de recensies waar zijn die ik lees over dit product dan ben ik zeer benieuwd en zeer enthousiast om mij als testpersoon op te geven om dit product gratis te testen.Ben echt benieuwd of alles waar is en dit product echt werkt.
  Ik kijk al uit om Fresh Fingers in mijn brievenbus te ontvangen. Ik hoop dat ik één van de gelukkige mag zijn en snel met de test kan starten.

  Met vriendelijk groet van een zeer benieuwd persoon

 3. Ik heb al 28 jaar last van schimmel nagels,en niets hielp tot nu toe.
  Ben ZEER gemotiveerd om dit product te proberen.
  Hartelijke groet.

 4. Ik heb ook al 17 jaar last van schimmel nagels en zou graag dit product willen testen.ik heb al van alles geprobeerd maar kom er niet van af eb ben reuze benieuwd of dit product wel de oplossing brengt.

 5. Hallo,
  Erg benieuwd naar de werking van Freshfingers en in de hoop dat dit product de oplossing is voor de schimmel nagels waar ik al 14 jaar mee loop. Mijn doel is nog steeds ooit weer mooie gezonde teennagels te hebben! Hopelijk is Freshfingers de uitkomst voor velen van ons :) Ik doe graag mee om het product uit te testen. Hartelijke groet

 6. Goedemorgen,
  Ik zou graag onderdeel uitmaken van de testers van dit product. Ik heb inmiddels al jaren kalknagels. Opgelopen toen ik bij voetbal mijn teen brak, daarbij een nagel scheurde en snel ging douchen voordat ik naar het ziekenhuis ging.
  Ik kom er maar niet van af. De kalknagels zijn heel pijnlijk bij het dragen van schoenen, bovendien besmettelijk voor mijn gezinsleden. Ik wil er graag van af en wil dit product graag een kans geven.

  Mvg,

  Wijnand

 7. Ik heb al jaren last van kalknagels. Het begon met één teennagel en inmiddels zijn het er negen. Ik heb ech al alles (alle producten van de drogist en apotheek) geprobeerd, maar ben er helaas nog niet vanaf. Mijn huisarts wilde, vanwege de bijwerkingen, mij geen medicatie geven.Op dit moment gebruik ik Daktarin, ook zonder succes. Ik zag toevallig een blog waarin iemand zei dat fresh fingers voor haar heeft gewerk. Ik ben erg benieuwd. Als het echt werkt, zal het voor mij een uitkomst zijn! Ik zou het heel graag willen proberen.

 8. Helaas heb ik al vele jaren last van een schimmel/kalk nagel. Bij mij is zijn het allee de twee grote tenen die dit probleem hebben. De huisarts vond het niet erg genoeg om medicatie te geven aangezien daar vaak bijwerkingen bij optreden. Huismiddeltjes helpen niet echt en toen ik over fresh-fingers hoorde ben ik daarna opzoek gegaan en zodoende op deze pagina uitgekomen. Graag zou ik als testpersoon mee willen doen.

 9. wat voor product ik ook gebruik niets helpt om van mijn kalk nagel af te komen .zelfs huis tuin en keueken middeltjes zoals vocks, azijn, soda enz. heeft niet gewerkt.mijn zoon heeft zwemmers ecxeem en hopelijk werkt dit product ook bij hem.
  ik ben dan ook heel benieuwd of dit product echt werkt

 10. wat voor product ik ook gebruik niets helpt om van mijn kalk nagel af te komen .zelfs huis tuin en keueken middeltjes zoals vocks, azijn, soda enz. heeft niet gewerkt.mijn zoon heeft zwemmers ecxeem en hopelijk werkt dit product ook bij hem.
  ik ben dan ook heel benieuwd of dit product echt werkt

 11. Heb kalknagels en voetschimmel. Een aantal vloeistofjes uitgeprobeerd, maar geen resultaat. Misschien helpt fresh fingers

 12. Ik heb al jaren last van schimmel/kalknagels.
  Nailer ruim 9 maanden gebruikt zonder resultaat.
  Ik heb mijn nagels 3 keer laten laseren zonder resultaat
  Heb pedicure gehad met behandeling van kalknagels zonder resultaat.
  Ik heb azijnbaden genomen zonder resultaat.
  Heb via huisarts twee keer behandeling met medicatie gehad met weinig resultaat.
  Dus ik ben benieuwd of fresh vingers resultaat geeft

 13. Goede avond,

  Graag zou ik dit product willen testen ivm mijn voet problemen. Schimmel/nagel voet. Ik ben verder nog geen product tegen gekomen dat echt werkt. FreshFingers vind ik zeer prijzig voor alleen natuulijke ingredienten, maar als het echt werkt is dit voor mij de enige oplossing om het na de test aan te schaffen. Daarom zou ik het graag eens willen proberen.

  Alvast bedankt.

  Mvg Paul

 14. Ook ik zou ontzettend graag een spuitbusje toegestuurd krijgen. Heb verschillende (dure) dingen en huismiddeltjes (azijn, kokosolie, soda) geprobeerd, maar kom niet van mijn kalknagels af.

 15. Na het jaren geleden een keer te hebben opgelopen in een zwembad, en alle mogelijke kuurtjes te hebben geprobeerd ben ik er echt klaar mee. Ik ben pas 20 en heb geen zin om er nog jaren mee rond te lopen, free the feet! Hoop zo dat dit wel werkt. Er zijn wel ontzettend veel gemixte reacties (veel negatief) over dit product, dus zou het graag zelf willen uitproberen.

 16. Omdat ook ik al een paar jaar last heb van kalk- en schimmelnagels en ook verschillende producten zonder resultaat heb uitgeprobeerd, zou ik graag in aanmerking komen voor een pretpakket…
  Wat ik tot dusver heb gelezen over fresh fingers ziet er wel bemoedigend uit.
  Ik hoop er echt vanaf te komen…

  • Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb alles wel geprobeerd.
   Zware medicijnen, Laseren van de nagels, tree tea, allerlei verschillende middelen tegen schimmelnagels, dampo, zee zout, azijn, azijn pillen niks heeft geholpen. Dus ja zou fresh fingers nu met de oplossing komen ben de schaamte ook zat……….

 17. Al jaren last van schimmelnagels verschillende producten geprobeert maar niks helpt ook al hulp gekregen van huisdokter maar niks helpt daarom zou ik aan deze test willen meewérken en zien of deze wel zou lukken ? Ik zou overgelukkig zijn om terug een open schoen te kunnen aandoen en mijn nagels terug kunnen lakken.

 18. ik wil het graag uit proberen, ook vaak last van voetschimmel en verschillende middelen al uitgeprobeerd.
  het komt steeds weer terug

 19. Heb al verschillende producten geprobeerd maar niks dat echt helpt en ben wel benieuwd of dit wel het wondermiddel is.

 20. Dit maakt mij echt nieuwschierig,ik heb al jaren kalknagels en voet schimmels,echt erg.
  Kom er maar niet vanaf ,eerst proberen dan geloven

 21. Fresh fingers maakt mij nieuwsgierig. Ik heb veel middelen geprobeerd. Via de huisarts, uit de winkels, voetenbadjes met soja en azijn. Soms brengt het was rust, maar over gaat het niet. Ik doe erg graag mee! Arlette Maring

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.