Fresh Fingers Review en Ervaringen

Start met Intermittent Fasting

Het is een beetje verwarrend; het middel heet Fresh Fingers, maar het is bedoeld voor de voeten. Om je frisse voeten te geven wel te verstaan. Fresh Fingers zou moeten helpen tegen vieze geuren, ook wel bekend als zweetvoeten, voetschimmels, schilfers en jeuk. Kun je na het gebruik van Fresh Fingers je schoenen weer uittrekken als je op bezoek gaat?

Fresh Fingers Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Fresh Fingers ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 26 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Fresh Fingers graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Fresh Fingers?

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving waarvan we liever willen dat hij of zij de schoenen aanhoudt. Op het moment dat de schoenen wel uitgaan komt er namelijk een vreselijke geur vrij. Fresh Fingers is een nieuw middel dat hier wat aan wil doen. Het middel lost en passant ook nog een paar andere vervelende kwaaltjes aan de voeten op, zoals voetschimmel, schilfers en jeuk.

Fresh Fingers komt in een spuitbusje met een inhoud van 70 ml. Aangeraden wordt om het middel twee keer per dag op de voeten aan te brengen, na het wassen van de voeten. De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn de stoffen climbazole, farnesol, muntolie en vitamine E-complexen.

Fresh Fingers zou volledig samengesteld zijn uit natuurlijke ingrediënten. Er zitten dan ook geen kunstmatige geur-, kleur- of conserveringsmiddelen in. Daarnaast bevat het geen allergenen. Ook is het middel van vrij genetisch gemodificeerde organismen.

Voor wie is het geschikt?

Er zijn geen indicaties dat je last kunt krijgen van allergische reacties bij het gebruik van Fresh Fingers. In principe is het middel dan ook geschikt voor iedereen die last heeft van klachten aan de voeten die veroorzaakt worden door bacteriën en schimmels.

Is Fresh Fingers Effectief?

Zoals je van ons gewend bent hebben wij Fresh Fingers aan een uitgebreide test onderworpen. Als eerste lees je wat de geleerden zeggen over de verschillende ingrediënten uit het middel.

Climbazole

Climbazole is een middel dat veel wordt gebruikt tegen eczeem en andere vormen van huiduitslag (bron). Het is echter niet per se duidelijk of het ook helpt tegen vormen voetschimmel, al lijkt het erop dat Climbazole tegen andere schimmels helpt (bron). Een ander voordeel van Climbazole is dat het helpt bij het vernieuwen van de huid (bron). Dit is weer handig omdat de huid meestal wel wat aangedaan is als gevolg van de kwalen aan de voet.

Farnesol

Volgens de website helpt Farnesol alleen tegen geurtjes, maar dat is niet waar. Er gaat een antibacteriële werking uit van dit bestanddeel (bron). Farnesol wordt ook veel gebruikt omdat het helpt tegen een candida albicans, een schimmel die infecties veroorzaakt aan de darmen, de anus en de vagina (bron).

Pepermuntolie

Pepermuntolie zorgt als eerste voor een goede guur. Maar deze olie helpt ook tegen verschillende vormen van huiduitslag (bron). Ook van pepermuntolie gaat een bacteriedodende werking uit (bron).

Vitamine E

Is een sterke antioxidant (bron).

Praktijktest

Op basis van het onderzoek hadden wij het vermoeden dat Fresh Fingers goed zou werken. Dit bleek ook tijdens de praktijktest inderdaad zo te zijn.

Tijdens de praktijktest hebben tien mensen een flesje van de spray gekregen. Alle deelnemers zijn mensen die last hebben van hun voeten, bijvoorbeeld omdat ze veel staan of lopen voor hun werk. De klachten lopen uiteen van voetschimmel tot zweetvoeten en kalknagels. Na een maand hebben we gekeken hoe de voeten van de deelnemers eruitzagen en of de geur beter was.

De resultaten van de test waren goed. De voeten zagen er een stuk beter uit en de hoeveelheid voetschimmel was flink verminderd. Vermoedelijk zou de voetschimmel bij iets langer gebruik zelfs helemaal verdwenen zijn. De geur van de voeten was ook beter, zelfs als het al even geleden was dat er voor laatst gesprayd was. Voor de kalknagels bood de spray wat minder uitkomst.

De enige negatieve bijwerking die deelnemers soms ervoeren was een wat tintelende sensatie nadat de spray was aangebracht. Verder waren er weinig negatieve effecten van de spray en voelde deze prettig als die aangebracht werd.

Wat kost het?

Een verpakking van Fresh Fingers kost €49. Hiervoor krijg je een flacon van 70ml. Hoelang je hier mee doet hangt sterk af van de te behandelen oppervlakte. De meeste deelnemers waren bijna door hun spray heen na een maand.

De Voordelen

Fresh Fingers werkt erg goed tegen veel klachten aan de voeten. De ingrediënten zijn stuk voor stuk natuurlijke ingrediënten met een bewezen werking tegen schimmels en bacteriën. De pepermuntolie geeft een frisse geur, maar ook de oorzaak van een nare geur wordt aangepakt.

De Nadelen

Hoewel het middel goed werkt, kan het prijskaartje van €49 voor sommige mensen een reden zijn om het middel niet te gebruiken.

Conclusie

Voetschimmel, schilfers en zweetvoeten zijn lastige klachten, maar dankzij Fresh Fingers is er een nu een goede oplossing voor deze problemen. Het middel werkt niet zo goed tegen kalknagels, maar de werking tegen andere klachten aan de voeten is erg goed te noemen. Goed is ook dat er nauwelijks bijwerkingen zijn.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

189 Reacties

 1. Al diverse producten geprobeerd, geen of tijdelijk resultaat. Hoorde via een collega van jullie product, gezocht op Fresh Fingers Spray , ben benieuwd of Fresh Fingers Spray de oplossing gaat bieden waarna ik op zoek ben !

 2. Ik heb nm al heel veel producten getest van de apotheek en anderen.Fresh Fingers is momenteel het beste dat ik ben tegengekomen.Bij mij werkt dit produkt! Al de anderen werkte niet bij mij.Dus ik blijf bij Fresh Fingers nu.

 3. Ik heb ook altijd last gehad van schimmels tussen mijn tenen en mijn voet. Nu heb ik ook schimmel op mijn teennagels. Hoe hygienisch ik ook ben, ik krijg het maar niet weg. Van alles geprobeerd. Wat ik wel merk is, telkens als ik op vakantie ga, geneest het wel. Maar als ik terug in Belgie ben, begint het weer. Ik ga veel zwemmen in t zwembad of de zee als ik op vakantie ben. Zeewater of chloor doet misschien wel iets… Nu heb ik een ander probleem, mijn nagel begint zo precies te krimpen langs de zijkant en groeit in mijn vlees wat pijnlijm is. Daarom zou ik graag zo snel mogelijk deze Fresh Fingers gratis willen proberen. Dank u

 4. Ik zou dit graag aan mijn echtgenoot willen laten proberen.
  Hij heeft jaren las van schimmelnagels, net zoals andere al vele producten uitgeprobeerd maar het blijft.
  Als het zo goed zoals ze zeggen zal het proberen waard zijn!

 5. Ik zou dit middel willen proberen als remedie tegen nagel schimmel/ psoriasis. Wellicht kan dit de klachten verlichten. Ik kijk er naar uit om te proberen.

  • Omdat ik nu eindelijk een middel wil proberen dat mij gaat helpen om van mijn voetschimmel af te komen. Ik ben verkoopster in een schoenenwinkel en wil in de zomer heel graag een open schoentje dragen maar dat gaat op dit moment niet. Vandaar dat ik het middel graag wil testen.

 6. Sluit me graag aan bij het testteam om dezelfde redenen als anderen. Ook ik wil af van mijn schimmelnagels en bij warmte ook van de zweetgeur.

 7. Ik zou uw product graag willen uitproberen om te zien of het werkelijk de schimmelnagels weer gezond kan maken.

 8. Heb al jaren schimmel aan mij voeten en kalknagels .
  Ik heb al veel geprobeerd en te vergeefs ,dit wil ik zeker wel eens uit testen voor jullie.

 9. Ik heb al jaren last van schimmelnagels. Eerst had ik maar last van 1 nagel. Inmiddels zijn nu 7 nagels aangetast. Ik heb van alles geprobeerd. Tot nu toe helpt niets. Ik zou graag de Fresh fingers willen testen. Hopelijk werkt dit wel voor me.

 10. Ik heb al jaren last van schimmelnagels en bijna alle producten uitgeprobeert, graag zou ik deze testen en als deze werkt zou het super zijn.

 11. Hallo, ik heb al jaren last van vreselijke schimmelnagels en huidschimmels op mijn beide voeten en kom er maar niet vanaf, diverse middelen geprobeerd maar niets werkt echt doelmatig…
  Na het lezen van de vele reviews over fresh vingers ben ik wel benieuwd of dit misschien wél werkt, dus zou ik het erg graag willen uitproberen!…

 12. Ik ook hoop dan dat jullie product dit wel doet en mij van die vervelende schimmelnagels kan af helpen omdat van alles al geprobeerd maar niets wat helpt met de schimmelnagels. Dank u!

 13. Josephien:
  Zou graag het product willen testen/proberen
  Heb al jaren heel erge last van schimmelnagels
  Van alles al geprobeerd maar tot op heden niets wat helpt
  Hoop dan ook dat jullie product dit wel doet en mij van die vervelende schimmelnagels kan af helpen
  Groetjes , Josephien

 14. Mijn naam is Josephien,
  Heb enorm last van schimmelnagels
  Daarom zoek ik een product wat echt helpt hier voor.
  Al jaren aan het zoeken naar een middel hier voor maar tot heden niets wat helpt
  Hoop dan ook dat jullie hier een oplossing voor hebben

  Groetjes Josephien

 15. Graag wil ik dit middel testen. Mijn man gebruikt het al maar het duurt wel lang.
  Hopelijk gaat het wat sneller bij mij.

 16. Ik kamp al meer dan 10 jaar met hardnekkige schimmel aan mijn ene voet. Inmiddels zijn 3 teennagels aangetast. Niets helpt. Ik las over Fresh Fingers maar heb natuurlijk mijn twijfels. Ik heb al zoveel geprobeerd! Alle producten beloven een mooi resultaat. Ik zou dolgraag dit product willen testen.

 17. Ik kamp al meer dan 10 jaar met hardnekkige schimmel aan mijn ene voet en heb inmiddels 3 aangetaste nagels. Ik heb al zoveel middelen geprobeerd. Ik las over Fresh Fingers maar heb natuurlijk ook daarbij weer mijn twijfels. Niets lijkt te helpen.En elk product belooft goed resultaat.
  Ik zou dolgraag dit middel willen testen.

 18. Mijn vriend heeft zware voetschimmel aan bijde voeten en ik heb twee teennagels die kalk nagels wil er graag vanaf en mijn vriend is het ook zat we hebben er veel voor over en we hebben veel geprobeerd maar niks helpt met vr Gr Miranda ter bruggen

 19. Hallo,
  Ik heb al jaren veel last van voetschimmel en heb van alles geprobeerd, maar zonder resultaat!
  Graag wil ik het product Fresh fingers testen!

 20. Hallo,
  Ik heb al jaren erg veel last van zweetvoeten mede ook doordat ik heel veel moet staan en lopen in mijn werk. Ik heb al van alles geprobeerd om het probleem te verhelpen, helaas zonder resultaat. Om deze reden ben ik dan ook erg gemotiveerd en geïnteresseerd om jullie product uit te testen

 21. Hallo, ik ben al jaren aan het vechten tegen schimmel(kalk) nagels, bij de arts geweest en geen medicatie ivm leveraandoeningen die je kan krijgen.
  Heb al een vermogen uitgegeven aan producten maar niets werkt helaas…
  Na het lezen van dit product wordt ik toch wel nieuwschierig of dit nou het ei van Columbus is!
  De recensies zijn zeer positief, maar is dit wel realiteit?.
  Ben onderhand zeer terughoudend geworden met deze advertenties, eerst zien dan geloven….fresh fingers geef me hoop en resultaat!

 22. Hoi ik me hele leven al schimmel nagels ik heb alles geprobeerd ook de kuur van de dokter niks helpt.
  Ik ben bij de dermatoloog geweest ook hun zalf helpt niet.Ik wil graag Fresh Fingers in mijn brievenbus ontvangen.Wie weet kom ik eindelijk van mijn probleem af.bedankt gr Jolanda

 23. Ik ben al reeds 20 jaar aan het sukkelen met schimmelnagels aan de voeten.
  Mijn huid schilfert af en verveld onderaan de voeten. De teennagels zijn verhard en scheuren en brokkelen af. dus van mooie normale nagels is geen sprake.
  Ik ben al jaren producten aan het kopen in apotheek maar niets helpt , zelfs al verschillende zalfjes gebruikt en vicks vaporub en geef het stilaan op want heeft mij al handenvol geld gekost voor niets.Ben benieuwd wanneer ik in de zomer nog eens op blote voeten in de tuin kan zitten. Alsook nog bovenop zweetgeur aan de voeten en in de schoenen wat echt niet aangenaam is.
  Als de recensies waar zijn die ik lees over dit product dan ben ik zeer benieuwd en zeer enthousiast om mij als testpersoon op te geven om dit product gratis te testen.Ben echt benieuwd of alles waar is en dit product echt werkt.
  Ik kijk al uit om Fresh Fingers in mijn brievenbus te ontvangen. Ik hoop dat ik één van de gelukkige mag zijn en snel met de test kan starten.

  Met vriendelijk groet van een zeer benieuwd persoon

 24. Ik heb al 28 jaar last van schimmel nagels,en niets hielp tot nu toe.
  Ben ZEER gemotiveerd om dit product te proberen.
  Hartelijke groet.

 25. Ik heb ook al 17 jaar last van schimmel nagels en zou graag dit product willen testen.ik heb al van alles geprobeerd maar kom er niet van af eb ben reuze benieuwd of dit product wel de oplossing brengt.

 26. Hallo,
  Erg benieuwd naar de werking van Freshfingers en in de hoop dat dit product de oplossing is voor de schimmel nagels waar ik al 14 jaar mee loop. Mijn doel is nog steeds ooit weer mooie gezonde teennagels te hebben! Hopelijk is Freshfingers de uitkomst voor velen van ons :) Ik doe graag mee om het product uit te testen. Hartelijke groet

 27. Goedemorgen,
  Ik zou graag onderdeel uitmaken van de testers van dit product. Ik heb inmiddels al jaren kalknagels. Opgelopen toen ik bij voetbal mijn teen brak, daarbij een nagel scheurde en snel ging douchen voordat ik naar het ziekenhuis ging.
  Ik kom er maar niet van af. De kalknagels zijn heel pijnlijk bij het dragen van schoenen, bovendien besmettelijk voor mijn gezinsleden. Ik wil er graag van af en wil dit product graag een kans geven.

  Mvg,

  Wijnand

 28. Ik heb al jaren last van kalknagels. Het begon met één teennagel en inmiddels zijn het er negen. Ik heb ech al alles (alle producten van de drogist en apotheek) geprobeerd, maar ben er helaas nog niet vanaf. Mijn huisarts wilde, vanwege de bijwerkingen, mij geen medicatie geven.Op dit moment gebruik ik Daktarin, ook zonder succes. Ik zag toevallig een blog waarin iemand zei dat fresh fingers voor haar heeft gewerk. Ik ben erg benieuwd. Als het echt werkt, zal het voor mij een uitkomst zijn! Ik zou het heel graag willen proberen.

 29. Helaas heb ik al vele jaren last van een schimmel/kalk nagel. Bij mij is zijn het allee de twee grote tenen die dit probleem hebben. De huisarts vond het niet erg genoeg om medicatie te geven aangezien daar vaak bijwerkingen bij optreden. Huismiddeltjes helpen niet echt en toen ik over fresh-fingers hoorde ben ik daarna opzoek gegaan en zodoende op deze pagina uitgekomen. Graag zou ik als testpersoon mee willen doen.

 30. wat voor product ik ook gebruik niets helpt om van mijn kalk nagel af te komen .zelfs huis tuin en keueken middeltjes zoals vocks, azijn, soda enz. heeft niet gewerkt.mijn zoon heeft zwemmers ecxeem en hopelijk werkt dit product ook bij hem.
  ik ben dan ook heel benieuwd of dit product echt werkt

 31. wat voor product ik ook gebruik niets helpt om van mijn kalk nagel af te komen .zelfs huis tuin en keueken middeltjes zoals vocks, azijn, soda enz. heeft niet gewerkt.mijn zoon heeft zwemmers ecxeem en hopelijk werkt dit product ook bij hem.
  ik ben dan ook heel benieuwd of dit product echt werkt

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in