Fresh Fingers Review en Ervaringen

Het is een beetje verwarrend; het middel heet Fresh Fingers, maar het is bedoeld voor de voeten. Om je frisse voeten te geven wel te verstaan. Fresh Fingers zou moeten helpen tegen vieze geuren, ook wel bekend als zweetvoeten, voetschimmels, schilfers en jeuk. Kun je na het gebruik van Fresh Fingers je schoenen weer uittrekken als je op bezoek gaat?

Wat is Fresh Fingers?

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving waarvan we liever willen dat hij of zij de schoenen aanhoudt. Op het moment dat de schoenen wel uitgaan komt er namelijk een vreselijke geur vrij. Fresh Fingers is een nieuw middel dat hier wat aan wil doen. Het middel lost en passant ook nog een paar andere vervelende kwaaltjes aan de voeten op, zoals voetschimmel, schilfers en jeuk.

Fresh Fingers komt in een spuitbusje met een inhoud van 70 ml. Aangeraden wordt om het middel twee keer per dag op de voeten aan te brengen, na het wassen van de voeten. De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn de stoffen climbazole, farnesol, muntolie en vitamine E-complexen.

Fresh Fingers zou volledig samengesteld zijn uit natuurlijke ingrediënten. Er zitten dan ook geen kunstmatige geur-, kleur- of conserveringsmiddelen in. Daarnaast bevat het geen allergenen. Ook is het middel van vrij genetisch gemodificeerde organismen.

Fresh Fingers Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Fresh Fingers ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 26 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Fresh Fingers graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is het geschikt?

Er zijn geen indicaties dat je last kunt krijgen van allergische reacties bij het gebruik van Fresh Fingers. In principe is het middel dan ook geschikt voor iedereen die last heeft van klachten aan de voeten die veroorzaakt worden door bacteriën en schimmels.

Is Fresh Fingers Effectief?

Zoals je van ons gewend bent hebben wij Fresh Fingers aan een uitgebreide test onderworpen. Als eerste lees je wat de geleerden zeggen over de verschillende ingrediënten uit het middel.

Climbazole

Climbazole is een middel dat veel wordt gebruikt tegen eczeem en andere vormen van huiduitslag (bron). Het is echter niet per se duidelijk of het ook helpt tegen vormen voetschimmel, al lijkt het erop dat Climbazole tegen andere schimmels helpt (bron). Een ander voordeel van Climbazole is dat het helpt bij het vernieuwen van de huid (bron). Dit is weer handig omdat de huid meestal wel wat aangedaan is als gevolg van de kwalen aan de voet.

Farnesol

Volgens de website helpt Farnesol alleen tegen geurtjes, maar dat is niet waar. Er gaat een antibacteriële werking uit van dit bestanddeel (bron). Farnesol wordt ook veel gebruikt omdat het helpt tegen een candida albicans, een schimmel die infecties veroorzaakt aan de darmen, de anus en de vagina (bron).

Pepermuntolie

Pepermuntolie zorgt als eerste voor een goede guur. Maar deze olie helpt ook tegen verschillende vormen van huiduitslag (bron). Ook van pepermuntolie gaat een bacteriedodende werking uit (bron).

Vitamine E

Is een sterke antioxidant (bron).

Praktijktest

Op basis van het onderzoek hadden wij het vermoeden dat Fresh Fingers goed zou werken. Dit bleek ook tijdens de praktijktest inderdaad zo te zijn.

Tijdens de praktijktest hebben tien mensen een flesje van de spray gekregen. Alle deelnemers zijn mensen die last hebben van hun voeten, bijvoorbeeld omdat ze veel staan of lopen voor hun werk. De klachten lopen uiteen van voetschimmel tot zweetvoeten en kalknagels. Na een maand hebben we gekeken hoe de voeten van de deelnemers eruitzagen en of de geur beter was.

De resultaten van de test waren goed. De voeten zagen er een stuk beter uit en de hoeveelheid voetschimmel was flink verminderd. Vermoedelijk zou de voetschimmel bij iets langer gebruik zelfs helemaal verdwenen zijn. De geur van de voeten was ook beter, zelfs als het al even geleden was dat er voor laatst gesprayd was. Voor de kalknagels bood de spray wat minder uitkomst.

De enige negatieve bijwerking die deelnemers soms ervoeren was een wat tintelende sensatie nadat de spray was aangebracht. Verder waren er weinig negatieve effecten van de spray en voelde deze prettig als die aangebracht werd.

Wat kost het?

Een verpakking van Fresh Fingers kost €49. Hiervoor krijg je een flacon van 70ml. Hoelang je hier mee doet hangt sterk af van de te behandelen oppervlakte. De meeste deelnemers waren bijna door hun spray heen na een maand.

De Voordelen

Fresh Fingers werkt erg goed tegen veel klachten aan de voeten. De ingrediënten zijn stuk voor stuk natuurlijke ingrediënten met een bewezen werking tegen schimmels en bacteriën. De pepermuntolie geeft een frisse geur, maar ook de oorzaak van een nare geur wordt aangepakt.

De Nadelen

Hoewel het middel goed werkt, kan het prijskaartje van €49 voor sommige mensen een reden zijn om het middel niet te gebruiken.

Conclusie

Voetschimmel, schilfers en zweetvoeten zijn lastige klachten, maar dankzij Fresh Fingers is er een nu een goede oplossing voor deze problemen. Het middel werkt niet zo goed tegen kalknagels, maar de werking tegen andere klachten aan de voeten is erg goed te noemen. Goed is ook dat er nauwelijks bijwerkingen zijn.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

162 Reacties

 1. Josephien:
  Zou graag het product willen testen/proberen
  Heb al jaren heel erge last van schimmelnagels
  Van alles al geprobeerd maar tot op heden niets wat helpt
  Hoop dan ook dat jullie product dit wel doet en mij van die vervelende schimmelnagels kan af helpen
  Groetjes , Josephien

 2. Mijn naam is Josephien,
  Heb enorm last van schimmelnagels
  Daarom zoek ik een product wat echt helpt hier voor.
  Al jaren aan het zoeken naar een middel hier voor maar tot heden niets wat helpt
  Hoop dan ook dat jullie hier een oplossing voor hebben

  Groetjes Josephien

 3. Graag wil ik dit middel testen. Mijn man gebruikt het al maar het duurt wel lang.
  Hopelijk gaat het wat sneller bij mij.

 4. Ik kamp al meer dan 10 jaar met hardnekkige schimmel aan mijn ene voet. Inmiddels zijn 3 teennagels aangetast. Niets helpt. Ik las over Fresh Fingers maar heb natuurlijk mijn twijfels. Ik heb al zoveel geprobeerd! Alle producten beloven een mooi resultaat. Ik zou dolgraag dit product willen testen.

 5. Ik kamp al meer dan 10 jaar met hardnekkige schimmel aan mijn ene voet en heb inmiddels 3 aangetaste nagels. Ik heb al zoveel middelen geprobeerd. Ik las over Fresh Fingers maar heb natuurlijk ook daarbij weer mijn twijfels. Niets lijkt te helpen.En elk product belooft goed resultaat.
  Ik zou dolgraag dit middel willen testen.

 6. Mijn vriend heeft zware voetschimmel aan bijde voeten en ik heb twee teennagels die kalk nagels wil er graag vanaf en mijn vriend is het ook zat we hebben er veel voor over en we hebben veel geprobeerd maar niks helpt met vr Gr Miranda ter bruggen

 7. Hallo,
  Ik heb al jaren veel last van voetschimmel en heb van alles geprobeerd, maar zonder resultaat!
  Graag wil ik het product Fresh fingers testen!

 8. Hallo,
  Ik heb al jaren erg veel last van zweetvoeten mede ook doordat ik heel veel moet staan en lopen in mijn werk. Ik heb al van alles geprobeerd om het probleem te verhelpen, helaas zonder resultaat. Om deze reden ben ik dan ook erg gemotiveerd en geïnteresseerd om jullie product uit te testen

 9. Hallo, ik ben al jaren aan het vechten tegen schimmel(kalk) nagels, bij de arts geweest en geen medicatie ivm leveraandoeningen die je kan krijgen.
  Heb al een vermogen uitgegeven aan producten maar niets werkt helaas…
  Na het lezen van dit product wordt ik toch wel nieuwschierig of dit nou het ei van Columbus is!
  De recensies zijn zeer positief, maar is dit wel realiteit?.
  Ben onderhand zeer terughoudend geworden met deze advertenties, eerst zien dan geloven….fresh fingers geef me hoop en resultaat!

 10. Hoi ik me hele leven al schimmel nagels ik heb alles geprobeerd ook de kuur van de dokter niks helpt.
  Ik ben bij de dermatoloog geweest ook hun zalf helpt niet.Ik wil graag Fresh Fingers in mijn brievenbus ontvangen.Wie weet kom ik eindelijk van mijn probleem af.bedankt gr Jolanda

 11. Ik ben al reeds 20 jaar aan het sukkelen met schimmelnagels aan de voeten.
  Mijn huid schilfert af en verveld onderaan de voeten. De teennagels zijn verhard en scheuren en brokkelen af. dus van mooie normale nagels is geen sprake.
  Ik ben al jaren producten aan het kopen in apotheek maar niets helpt , zelfs al verschillende zalfjes gebruikt en vicks vaporub en geef het stilaan op want heeft mij al handenvol geld gekost voor niets.Ben benieuwd wanneer ik in de zomer nog eens op blote voeten in de tuin kan zitten. Alsook nog bovenop zweetgeur aan de voeten en in de schoenen wat echt niet aangenaam is.
  Als de recensies waar zijn die ik lees over dit product dan ben ik zeer benieuwd en zeer enthousiast om mij als testpersoon op te geven om dit product gratis te testen.Ben echt benieuwd of alles waar is en dit product echt werkt.
  Ik kijk al uit om Fresh Fingers in mijn brievenbus te ontvangen. Ik hoop dat ik één van de gelukkige mag zijn en snel met de test kan starten.

  Met vriendelijk groet van een zeer benieuwd persoon

 12. Ik heb al 28 jaar last van schimmel nagels,en niets hielp tot nu toe.
  Ben ZEER gemotiveerd om dit product te proberen.
  Hartelijke groet.

 13. Ik heb ook al 17 jaar last van schimmel nagels en zou graag dit product willen testen.ik heb al van alles geprobeerd maar kom er niet van af eb ben reuze benieuwd of dit product wel de oplossing brengt.

 14. Hallo,
  Erg benieuwd naar de werking van Freshfingers en in de hoop dat dit product de oplossing is voor de schimmel nagels waar ik al 14 jaar mee loop. Mijn doel is nog steeds ooit weer mooie gezonde teennagels te hebben! Hopelijk is Freshfingers de uitkomst voor velen van ons :) Ik doe graag mee om het product uit te testen. Hartelijke groet

 15. Goedemorgen,
  Ik zou graag onderdeel uitmaken van de testers van dit product. Ik heb inmiddels al jaren kalknagels. Opgelopen toen ik bij voetbal mijn teen brak, daarbij een nagel scheurde en snel ging douchen voordat ik naar het ziekenhuis ging.
  Ik kom er maar niet van af. De kalknagels zijn heel pijnlijk bij het dragen van schoenen, bovendien besmettelijk voor mijn gezinsleden. Ik wil er graag van af en wil dit product graag een kans geven.

  Mvg,

  Wijnand

 16. Ik heb al jaren last van kalknagels. Het begon met één teennagel en inmiddels zijn het er negen. Ik heb ech al alles (alle producten van de drogist en apotheek) geprobeerd, maar ben er helaas nog niet vanaf. Mijn huisarts wilde, vanwege de bijwerkingen, mij geen medicatie geven.Op dit moment gebruik ik Daktarin, ook zonder succes. Ik zag toevallig een blog waarin iemand zei dat fresh fingers voor haar heeft gewerk. Ik ben erg benieuwd. Als het echt werkt, zal het voor mij een uitkomst zijn! Ik zou het heel graag willen proberen.

 17. Helaas heb ik al vele jaren last van een schimmel/kalk nagel. Bij mij is zijn het allee de twee grote tenen die dit probleem hebben. De huisarts vond het niet erg genoeg om medicatie te geven aangezien daar vaak bijwerkingen bij optreden. Huismiddeltjes helpen niet echt en toen ik over fresh-fingers hoorde ben ik daarna opzoek gegaan en zodoende op deze pagina uitgekomen. Graag zou ik als testpersoon mee willen doen.

 18. wat voor product ik ook gebruik niets helpt om van mijn kalk nagel af te komen .zelfs huis tuin en keueken middeltjes zoals vocks, azijn, soda enz. heeft niet gewerkt.mijn zoon heeft zwemmers ecxeem en hopelijk werkt dit product ook bij hem.
  ik ben dan ook heel benieuwd of dit product echt werkt

 19. wat voor product ik ook gebruik niets helpt om van mijn kalk nagel af te komen .zelfs huis tuin en keueken middeltjes zoals vocks, azijn, soda enz. heeft niet gewerkt.mijn zoon heeft zwemmers ecxeem en hopelijk werkt dit product ook bij hem.
  ik ben dan ook heel benieuwd of dit product echt werkt

 20. Heb kalknagels en voetschimmel. Een aantal vloeistofjes uitgeprobeerd, maar geen resultaat. Misschien helpt fresh fingers

 21. Ik heb al jaren last van schimmel/kalknagels.
  Nailer ruim 9 maanden gebruikt zonder resultaat.
  Ik heb mijn nagels 3 keer laten laseren zonder resultaat
  Heb pedicure gehad met behandeling van kalknagels zonder resultaat.
  Ik heb azijnbaden genomen zonder resultaat.
  Heb via huisarts twee keer behandeling met medicatie gehad met weinig resultaat.
  Dus ik ben benieuwd of fresh vingers resultaat geeft

 22. Goede avond,

  Graag zou ik dit product willen testen ivm mijn voet problemen. Schimmel/nagel voet. Ik ben verder nog geen product tegen gekomen dat echt werkt. FreshFingers vind ik zeer prijzig voor alleen natuulijke ingredienten, maar als het echt werkt is dit voor mij de enige oplossing om het na de test aan te schaffen. Daarom zou ik het graag eens willen proberen.

  Alvast bedankt.

  Mvg Paul

 23. Ook ik zou ontzettend graag een spuitbusje toegestuurd krijgen. Heb verschillende (dure) dingen en huismiddeltjes (azijn, kokosolie, soda) geprobeerd, maar kom niet van mijn kalknagels af.

 24. Na het jaren geleden een keer te hebben opgelopen in een zwembad, en alle mogelijke kuurtjes te hebben geprobeerd ben ik er echt klaar mee. Ik ben pas 20 en heb geen zin om er nog jaren mee rond te lopen, free the feet! Hoop zo dat dit wel werkt. Er zijn wel ontzettend veel gemixte reacties (veel negatief) over dit product, dus zou het graag zelf willen uitproberen.

 25. Omdat ook ik al een paar jaar last heb van kalk- en schimmelnagels en ook verschillende producten zonder resultaat heb uitgeprobeerd, zou ik graag in aanmerking komen voor een pretpakket…
  Wat ik tot dusver heb gelezen over fresh fingers ziet er wel bemoedigend uit.
  Ik hoop er echt vanaf te komen…

  • Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb alles wel geprobeerd.
   Zware medicijnen, Laseren van de nagels, tree tea, allerlei verschillende middelen tegen schimmelnagels, dampo, zee zout, azijn, azijn pillen niks heeft geholpen. Dus ja zou fresh fingers nu met de oplossing komen ben de schaamte ook zat……….

 26. Al jaren last van schimmelnagels verschillende producten geprobeert maar niks helpt ook al hulp gekregen van huisdokter maar niks helpt daarom zou ik aan deze test willen meewérken en zien of deze wel zou lukken ? Ik zou overgelukkig zijn om terug een open schoen te kunnen aandoen en mijn nagels terug kunnen lakken.

 27. ik wil het graag uit proberen, ook vaak last van voetschimmel en verschillende middelen al uitgeprobeerd.
  het komt steeds weer terug

 28. Heb al verschillende producten geprobeerd maar niks dat echt helpt en ben wel benieuwd of dit wel het wondermiddel is.

 29. Dit maakt mij echt nieuwschierig,ik heb al jaren kalknagels en voet schimmels,echt erg.
  Kom er maar niet vanaf ,eerst proberen dan geloven

 30. Fresh fingers maakt mij nieuwsgierig. Ik heb veel middelen geprobeerd. Via de huisarts, uit de winkels, voetenbadjes met soja en azijn. Soms brengt het was rust, maar over gaat het niet. Ik doe erg graag mee! Arlette Maring

 31. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd, talloze middelen gebruikt en bij talloze pedicures geweest maar niets helpt, ik ben ten einde raad want het lijkt wel alsof ik er nooit vanaf kom. Ik heb alleen op mijn grote tenen nog een klein stukje gezond lijkende nagel en verder niets meer. Ik schaam me rot.

 32. Goedendag,

  Ik kwam dit product tegen op een zoektocht naar een middel om van mijn kalknagels en schimmelvoeten af te komen. Ik heb al veel geprobeerd, maar niets werkt tot nu toe blijvend en genezend. Ik ben erg benieuwd naar dit product, want ik heb er veel goede recensies over gelezen.
  Ik ben van harte bereid om dit product te testen.

 33. Wij (moeder en zoon) zouden graag het product willen uitproberen. Beide hebben we al van alles geprobeerd en zelfs 1 jaar lang azijn gespoten op onze kalk/schimmel nagels, maar helaas niets uitgehaald. Onze huisarts raad medicijnen af omdat deze schadelijk kunnen zijn voor de lever, tja dat willen we ook niet. Daarom willen wij beide wel graag testpersoon worden om te kijken of dit niet misschien eindelijk het product is dat wel helpt.

 34. Hallo. De zomer is er. Nooit durf ik slippers aan te trekken. Je wordt erg onzeker. Over een week ga ik voor het eerst na lange tijd met de kindjes naar het strand. Ik zou zo graag mooie voeten hebben. Volgens alle berichten zou het middel binnen een week al resultaat moeten geven. Ik denk dat mijn leven helemaal zou veranderen. Voor mijn hele gezin.

 35. Ik heb voetschimmel en kalknagels. Heb van alles geprobeerd ook middeltjes van de dokter maar het komt steeds terug en niks blijkt meer te helpen. Hoop dat het hier mee opgelost zou kunnen zijn! En ik weer zonder nagellak naar buiten kan.

 36. Al een paar jaar heb ik last van kalk nagels. Of dat ook nog schimmel infectie is ….lastig te zeggen. Daarbij ook nog vervelend geurtje. Ik wil graag jullie fresch fingers uitproberen.

 37. ik heb al veel geprobeerd om van mijn schimmelnagels af te komen maar niks werkt
  zelf een middel van de huisarts werkte niet zou graag aan de test mee willen werken

 38. Hallo ik heb veel geld uitgegeven voor mijn kalknagels, niets helpt ik wil als het helpt zelfs het product achteraf betalen , maar ik wantrouw het , zelfs de garantie kan ik nergens vinden . Als ik de kans krijg en het helpt , kan ik open schoenen kopen want dames kunnen hun nagels lakken maar ik niet ( schaamte) Vrg en geef het een kans aub

 39. Beste mensen, ook ik heb regelmatig last van voetschimmel en kalknagels. Van alles geprobeerd maar tot nu toe zonder resultaat. Vandaar dat ik graag Fresh Fingers wil proberen en dus wil meewerken aan jullie testpanel.
  Met vriendelijke groet
  Gert

 40. Ik zou het graag willen testen, ik heb een trauma nagel met een schimmel erin die dik wordt en soms pijnlijk is. De schimmel verspreid zich nu ook naar andere nagels. Ik heb nog niks gevonden wat helpt.

 41. Ik heb een schoondochter die een traumanagel heeft waar schimmel onder is ontstaan waardoor de nieuwe nagel niet verder groeit. We hebben al alles geprobeerd maar helaas. Graag zou ik als test dit willen proberen. Zij heeft geen 49 euro om dit te kunnen aanschaffen daarom hoop ik dat ze als testpanel in aanmerking komt.

 42. Ik heb al jaren last van schimmelnagels van alles geprobeerd tot aan medicatie toe mits helpt ik ben ten einde raad als jullie mij kunnen helpen zou dat super zijn

 43. Beste,
  Ik ben pedicure en al jarenlang op zoek naar een middel dat echt helpt tegen kalknagels. Ik heb het tot nu toe niet gevonden. Ik heb zelf ook last van een kalknagel, maar kan de medicijnen tegen schimmel niet verdragen die mijn huisarts voorschrijft.
  Ik zou Freshfingers graag willen uitproberen zodat ik dit mijn klanten ook kan adviseren.

  Met vriendelijke groet,

  Jolanda Roeleveld

 44. Zou er dan toch een oplossing zijn voor mijn al jarenlange probleem waarvan werd gezegd ” leer er maar mee te leven ” . De mogelijkheid om te testen is een gelegenheid om mijn argwaan weg te nemen.

 45. Mijn man loopt al meer dan 20 jaar naar de podologie hij heeft 10 verschrikkelijke teennagels. En hij heeft echt al van alles geprobeerd niks helpt van 9 mnd een pillen kuur ,druppels ,voetbadje met pure schoonmaakazijn ,een flesje met een kwastje ,dan weer het ene of het andere nog eens maar niks helpt. Dus hij wil heel graag dit middel uitproberen .

 46. Mijn man loopt al heel lang meer dan 20 jaar naar de podologie en echt al van alles geprobeerd,pillen ,druppels ,zalfjes ,schoonmaakazijn, en nog veel meer zelf kuren van 10 mnd niks helpt .Hij wil echt heel graag dit middel uitproberen want hij heeft 10 verschrikkelijke teennagels.

 47. Al jaren lelijke kalknagels, die erg verdikt zijn. Ik zou ook graag eens mooie slippertjes aan kunnen maar durf nu niet naar buiten zonder dichte schoenen ook al zitten de nagels onder nagellak, ze zien er niet uit en ik schaam mij ervoor. Zou er nu echt een middel zijn dat mij maar ook vele andere mensen kan helpen. Ik wil het heel graag proberen.

 48. Wil het graag testen ??. Zou het dan eindelijk goed komen met mijn ( vieze ) kalknagels??? Heb er alle vertrouwen in ??.

 49. Hallo mijn naam is Oda. Ik heb al heel lang aan allebei mijn voeten schimmelnagels. Heb uiteraard van alles geprobeerd inclusief laseren. Wil graag dit middel eens gebruiken om van mijn ongeloof af te komen

 50. Al jaren last van schimmelnagels, en in de zomer ook gevoelig voor voetschimmel. Nog geen middel gevonden dat genezend helpt, dus zou graag willen proberen of fresh fingers helpt!

 51. Ben t zoeken naar middeltjes meer dan beu. Kan me dan ook eigenlijk niet voorstellen dat er toch nog iets is. Met een voet die al tig jaar niet om aan te zien is + 2 kalknagels en de andere nagels met beginnerssporen, haast sceptisch… als dit HET middel is, wie ben ik om dit dan niet te willen testen… dus… freshfingers, van harte welkom!

 52. Vanaf mijn jeugd door de jaren heen steeds opnieuw schimmelinfectie aan mijn beide voeten. Niets heeft tot nu toe echt geholpen ,het zou toch een wonder zijn als fresh fingers spray hier verandering in brengt.

 53. Graag zou ik in aanmerking willen komen als testpersoon om fresh fingers uit te testen.
  Ik heb regelmatig last van jeuk tussen mijn tenen en al een hele poos lelijke kalknagels.
  In de zomer doe ik er nagellak op, maar de nagels blijven er lelijk uitzien.

 54. Hi mijn vrouw heeft sinds we elkaar kennen (15 jaar) al last van zeer lelijke nagels (kalk, schimmel… zeg maar)
  Nu probeer ik haar een beetje te helpen.

  Misschien werkt dit wel.
  Ik zal zelf de feedback geven.

 55. Graag zou ik me willen opgeven als testpersoon voor dit product. Mijn teennagels worden met de dag lelijker door die rare kleur en tussen de tenen kan ik de huid er zo weg halen. Draag lange kousen vanwege oedeem en heb last van koude/warmtevoeten, en zweetvoeten. Onder de voeten en van mijn handen ontstaan ‘huiddraden’ en wanneer je deze weg haalt komen er steeds meer. Heb tal van medicijnen, zalfjes en middeltjes gebruikt, maar zonder blijvend resultaat. Ben op zoek naar een middel om van mijn klachten af te komen.

 56. Ik zou graag dit product proberen.
  Heb last van kalknagels op mij voeten en niets heeft tot nu toe geholpen.
  Als ik alles zo lees moet dit product wel voldoen.

 57. Ik heb al zeker 25 jaar kalknagels en wil graag de test aangaan met dit product! Ik heb al meerdere andere producten gebruikt en nooit echt vol kunnen houden om resultaat te krijgen. Ik ga nu eens echt proberen om dit probleem op te lossen met dit wondermiddel.

 58. Ook ik zou me graag opgeven als testpersoon, mijn voeten zijn een ramp. Sinds ik verplicht werkschoenen moet dragen zijn mijn voeten een ramp kloven en schimmelnages zijn het gevolg ervan heb al heel wat middelen geprobeerd en niks helpt dus op zoek naar een middel om eindelijk van de klachten af te komen.?

 59. Ik wil me graag opgeven als testpersoon. Ik heb al jaren last van eceem onder mijn voeten en tussen mijn tenen. Tevens ook op mijn handen. Verschillende zalfjes van de huisarts verzachten iets, maar de aandoening gaat niet weg. Tevens heeft onze dochter van 12 dezelfde klachten. Mijn man heeft last van kalknagels. Dus ik vind ons uitermate geschikt om dit product te gaan testen.

 60. Zou het graag zelf testen ivm met hardnekkige kalknagel en in de zomer terugkerende voetschimmel. Tevens voor mijn zoon die ook al aanleg heeft voor voetschimmel.

 61. Ik heb nu al maanden last van jeuk en roodheid tussen mijn tenen. Al vanalles geprobeerd en niks helpt. Nu het beter weer wordt wil ik er echt wel van af want het is geen zicht. Ik zou graag meedoen aan het testpanel.

 62. Ik wil Fresh Fingers graag uit proberen. Heb kalk nagels en van alles geprobeerd. Helaas zonder resultaat. Fresh Fingers is de laatste optie en wil ik graag proberen!

 63. Ik zou dit middel graag willen testen. Ik heb al zeer lang (meer dan een jaar) last van voetschimmel. Heb de reguliere middelen al geprobeerd. Zou hier graag een keer vanaf komen.

 64. Graag ik dit middel willen testen , ik hoop dan ook van de kalknagels af te komen. Als ik ergens zwem en heb geen slippers aan daar…heb ik direct zwemmerseczeem. .dus heel gevoelig hierin.

 65. Ik heb al een paar jaar last van kalknagels, het is met 1 teen begonnen maar inmiddels zijn alle 10 mijn nagels besmet. Gelukkig niet alle 10 heel ernstig maar 3 nagels toch echt wel brokkelig en ernstig besmet waardoor ze een hele andere vorm en dikte hebben gekregen. Ook heb ik last van schimmelplekken aan de onderkant en zijkant van mijn voeten. Ik heb voor mijn sport (pole-fit) mijn schone voeten nodig en ben bang dat ik straks alles op moet zeggen door mijn schimmelnagels/voeten.
  Ik heb zoveel geprobeerd maar tot nu toe blijf ik met deze aandoening zitten.
  Ik zou dan heel graag het product willen uitproberen.

 66. Ben al jaren mijn kalknagels tevergeefs aan het bestrijden. Nog geen resultaat. Zou dit het ei van Colombus zijn? Wil het graag proberen!

 67. Ik heb een schimmelnagel …al veel geprobeerd..nu denk ik erover om te laten laseren..maar als ik dit mag testen graag…dan in de zomer eens op slippers zonder pleister op mn teennagel

 68. Ik wil graag van mijn schimmelnagels af. Ik loop al 8 jaar met dit probleem. Ik heb echt alles geprobeerd. Alles wat je ervoor kunt krijgen, niets helpt. Het heeft me een hoop geld gekost. Ik hoop dat ik nu eindelijk van mijn schimmelnagels af kom.

 69. Ls ik heb al jaren 1 grote teen met 30 % schimmel en voet schimmel . Ik ben technisch ingeneur en wil gaarne meeeerken aan een objective review , waardoor er nog meet mensen uw produkt gaan kopen. ( als het zi goed werkt als u beloofd

 70. 3 van de 10 teennagels zijn schimmelnagels. Ook tussen mijn tenen heb ik wondjes en mijn huis laat los. Verschillende middeltjes gebruikt.
  De prijs voor dit product is te hoog om het uit te proberen. Ben toch sceptisch.
  Ik zou het graag willen testen om hierover een eerlijke review te schrijven.

 71. Ik zou graag willen mee willen doen om het uit te testen, om van mijn schimmelnagels af te komen. Ik zou enorm blij zijn als dit helpt. Dank u.

 72. Heb al zoveel jaren last van voetschimmel. Rode schilferige huid, plus lelijke nagels. Heb van alles geprobeerd, van offieciele produkten tot huis, tuin en keukenmiddeltjes. Ik ben gek op de zomer maar loop hierdoor altijd in dichte schoenen. Zou er zooo graag van af willen. Wil graag Fish Fingers testen.

 73. Graag zou ik fresh fingers willen testen. Ik gebruik al jaren verschillende middelen zonder resultaat. Het wordt eigenlijk alleen maar erger. Ik ben het zaten telkens nieuwe site producten te kopen die niet blijken te werken. Dus gratis testen is een welkom. Mocht dit wel werken dan heb ik er daarna het geld ook wel voor over.

 74. Hallo, sinds een aantal jaar heb ik last van een lichte schimmelinfectie, wat zich vooral uit tussen mijn tenen. Ook heb ik snel last van jeuk en zweet voeten. Ik zou graag de fresh fingers willen testen om van dit probleem af te komen.

 75. Al jaren van alles geprobeerd
  Niks werkt
  Help graag met testen in de hoop dat er een wondermiddel bestaat
  Met mooi weer draag ik gympen om het te verbergen
  Probeer ook te verbergen met nagellak maar dat werkt ook niet

  Probeer

 76. Hallo ,ik zou het product graag willen uitproberen. Ik heb al veel middels geprobeerd tot medicijnen van de huisarts toe. Maar omdat ik medische problemen heb krijg ik die kuren niet meer. Mij nagels zien er zo erg en afgebrokkeld uit ,dat ik geen open schoenen meer draag .

 77. Heb al een aantal jaar last van schimmelnagels. Eerst geprobeerd met allerlei huis-tuin-en keukenmiddeltjes, maar zonder resultaat.
  Nu bijna een half jaar pillen geslikt van de huisarts, die slecht zijn voor je lever. Het is iets minder geworden maar zeker niet over.
  Ik sta heel sceptisch tegen over dit soort middelen. Maar ja, wie niet waagt wie niet wint. Daarom zou ik het toch graag willen testen.

 78. Heb al jaren last van meerdere kalknagels en de nagel van de grote teen brokkeld helemaal af en doet pijn. Heb al van alles geprobeerd vicks,sudocreme en allerlei dingen van de drogisterij/apotheek maar niets helpt. Nu het weer mooi weer is doe ik er maar wat nagellak op maat dit is niet mooi door verdikkingen en afbrokkeling van de nagels. Ik zou jullie product zo graag willen proberen!!

 79. Heb al jaren last van kalknagels waarvan 1 die helemaal afbrokkeld, zeer droge voeten,kloven en vervellen tussen de tenen en erg veel jeuk. Ik heb al van alles geprobeerd vicks, sudocreme en van alles van de drogisterij en nu met het mooie weer dan maar een beetje nagellak erop maar dit wil bijna niet door de afbrokkeling van de nagel van de grote teen. Ik zou dit zo graag willen testen!!!

 80. Heb al jaren last van voetschimmel alles al geprobeerd, van huisarts, soda bad,dagelijks in het zee water staan, nagellak, alle oude schoenen en sokken weg en nieuw gekocht maar ben er nog steeds niet van af
  Zou zo graag in open schoenen lopen maar durf dit niet omdat het er niet uit ziet.
  Hoop dat dit de oplossing is.

 81. Heb al jaren last van teennagels en schimmel tussen de tenen. Van alles geprobeerd ook via huisarts en dermatoloog. Het proberen waard!

 82. Ik heb sinds mijn 12 jaar 1 schimmel nagels nu ben ik inmiddels bijna 37 jaar en nu heb ik er al 6. Heb al van alles geprobeerd nailner excilor scholl van de dokter ook iets ervoor gekregen maar helpt ook niet. Heb ook jeuk aan mijn voeten kloven op mijn voeten en hele droge voeten. Ik zou het product heel graag willen testen

 83. Ik heb al sinds mijn 12 jaar een schimmelnagel en de loop van de jaren heb ik er nu al 6 nagels die het hebben. Ik heb al van alles geprobeerd nailner , excilor wartner school en van de dokter ook iets gekregen voor de schimmel nagels. Maar niets helpt ook heb ik iedere dag jeuk aan mijn voeten droge voeten schilfers erop en vol met kloven. Ik ben inmiddels bijna 37 jaar en ik ben er nog niet vanaf

 84. Ik heb al heel erg lang last van een vieze schimmelnagel aan mijn linkervoet. Ik heb echt van alles geprobeerd maar niks helpt. Graag zou ik fresh fingers willen proberen maar mijn budget is hiervoor te klein. Dus ik zou graag mee willen doen met het testpanel.

 85. Ik heb door de jaren heen alle middelen en ‘oma’s tips’ al geprobeerd, maar niets helpt, dus ik ben enorm benieuwd of Fresh Fingers mij wel zou kunnen verlossen van mijn kalknagels. Ik zou erg graag meedoen!

 86. Heb al lang last van schimmelnagels en jeuk tussen de tenen.Heb al veel andere dingen geprobeerd en dure medicijnen maar tevergeefs het komt gewoon weer terug.Graag zou ik dit willen testen.

 87. Ook ik zou dit graag willen gebruiken. heb al jaren lang problemen met kalknagels en zwemmersexceem… niets helpt, fresh fingers wel ? Surpise me ?

 88. Ik zal het product graag willen testen omdat ik al jaren last heb van schimmelvoeten en krab mijn hele voeten kapot

 89. Ik kamp al een paar jaar met dit probleem en kom er maar niet vanaf, zelfs niet via de dermatoloog.
  Ik zou het graag willen testen, maar ik geloof er helemaal niets van.

 90. Ik zou het graag voor mijn zoon , die heeft zo,’n last van kalknagels en irritatie tussen de tenen.
  We hebben al zoveel geprobeerd maar niets hielp. We willen het graag uitproberen, maar we vinden het nog al duur, heeft u ook proefpakket.

 91. Graag zou ik mee willen doen om van de kalknagels en jeuk af te komen. Heb al veel geprobeerd, maar alleen tijd verloren. En met het mooie weer op komst zou ik graag slippers willen dragen.

 92. Ik zou het graag willen uitproberen , heb al veel uitgeprobeerd(invloed hormooncrème vd huisarts) maar mijn voetschimmel blijft terugkomen en het is erg besmettelijk .
  Zou er graag vanaf willen voor de zomer.
  Maar de prijs houd me tegen . Als het echt helpt heb ik het ervoor over.

 93. Goedemorgen,
  zou graag mee doen met dit testpanel, vind de prijs erg over the top. Heb ook al veel voor mijn vriend aangeschaft, maar tot nu toe helpt niks. En het wordt zomer dus slippers kunnen dragen zonder vieze odeur en vergeelde dikke nagels zou fijn zijn.

 94. Goedemorgen,
  Ik heb al veel drogisterij-, supermarkt- en speciaalzaakmiddeltjes geprobeerd maar nog steeds enorm last van voetschimmel. Bij mij vooral zichtbaar aan de nagels maar soms ook last van plekken tussen de tenen en kloofjes aan de onderkant, die dan zet pijnlijk zijn. Graag doe ik dus mee met het testpanel!

 95. Sinds enige jaren last van kalknagels en voetschimmel . Afgelopen jaar negen maanden een midde geprobeerd, helaas weer zonder resultaat. Ik zou er nu toch graag van af komen

 96. Ik heb al zeker 3-4 jaar 1 schimmelnagel. Alles geprobeerd tot een dure (€300,00) laserbehandeling toe. Nu sinds bijna een jaar ook een soort eczeem aan dezelfde voet, wat verschrikkelijk kan jeuken. Ik zou Fresh fingers heel graag willen uittesten!

 97. Goedemorgen/ middag/ avond
  Mijn naam is Marcel Turk en ik zou graag Fresh Fingers willen proberen
  Helaas heb ik wel een paar voetklachten waar ik wel van af wil
  Om te beginnen zweetvoeten en voetschimmel maar het meeste last heb ik van kalknagels en aangezien ik nog wel eens met mijn dochters onder de douche sta en hun absoluut niet wil besmetten zou ik het graag willen proberen

 98. Ik zou het graag willen testen omdat ik 2 jongens heb met heel erge zweetvoeten met alle gevolgen van dien. Wil er best iets voor uitgeven, maar wil het toch eerst testen, want dit lijkt eigenlijk te mooi.

 99. Ik zou Fresh Fingers graag willen testen, omdat ik al een tijd last heb van jeukende, branderige, pijnlijke en lelijke voeten. Inmiddels van alles geprobeerd, soms lijkt het iets minder te worden, maar komt het toch weer net zo hard terug. Als het echt werkt heb ik er zeker wel € 49,- voor over, maar ik zou het dus eerst graag willen testen. Ik hoop zo dat ik iedereen kan vertellen dat het echt zo goed werkt!!

 100. Ik heb al heel lang last van kalknagels aan mijn tenen. Ook al meerdere middeltjes gebruikt zonder echt resultaat. Hoop echt dat fresh finger een oplossing biedt!! Wil er zo graag vanaf, ook nu met de zomer in het zicht!
  Zou het heel graag willen testen!

 101. Ik heb al geruime tijd last van nagelschimmel.
  Heb alle middeltjes die aangeboden worden al geprobeerd, maar niets werkt.
  Wil graag meedoen aan de test, zodat niet alleen ik maar ook anderen kunnen profiteren
  van een product dat eindelijk doet wat het belooft.

 102. Graag proberen ivm kalknagel en kloven op voeten. Heb al veel geprobeerd …. doe graag mee aan onderzoek. Hoop dat dit helpt!

 103. Hallo, ik wil dit product heel graag proberen om erachter te komen of ik dan ook echt oor goed ervan af ben? Ja ik heb ook al andere producten geprobeerd maar het komt altijd weer eens terug, dus dit spray zou ja dan DE oplossing moeten zijn ?

 104. Ik zou het graag zelf willen.proberen omdat ik dan alleen een oordeel kan geven .Ik.lees teveel negatieve berichten op bv kassa over het middel .Ik heb zelf last van schimmelnagels dus indien het werkt zal ik zeker uw middel.promoten ook bij kassa

 105. Mijn moeder zou graag Fresh Fingers willen testen om te kijken of het helpt voor de schimmelnagels.Ze heeft al verschillende producten geprobeerd, maar tot nu toe zonder resultaat.

 106. Daar ik al jaren last heb van schimmelnagels en al alles heb geprobeerd zou ik graag eens Fresh Fingers willen proberen. Zodat ik van de zomer eindelijk eens sandalen aan kan doen

 107. Ik zou dit graag bestellen aangezien ik mijn hele leven er al last van heb en tot nu toe niets echt werkt.

 108. Hallo,

  Ik heb verschillende producten geprobeerd en vele grootmoeders tips uitgeprobeerd. Niets hielp. Ik heb de moed nog niet opgegeven om een middel uit te proberen voor mijn kalknagel en voetschimmel. Ik hoop op dit middel. Bij voorbaat dank voor de genomen moeite.
  Hartelijke groet,
  Joyce

 109. Ik zou het ook heel graag willen proberen voor mijn schimmelnagels. Durf niet meer op slippers te lopen, het ziet er zo vies uit!

 110. Wil fresh Fingers graag proberen voor mijn man , hij heeft al verschillende producten geprobeerd maar is nog steeds niet van kalknagels af . Erg benieuwd of dit de oplossing is voor de kalknagels .

 111. Mijn man wil fresh fingers graag testen omdat hij zelf wil zien of hij dan nu eindelijk eens van zijn kalk nagels af kan komen, of het echt zo goed is als wordt gezegd

 112. Hoi, mijn vriend heeft echt vreselijke voeten en schimmel, graag test ik dit product.. aangezien we alles hebben geprobeerd.
  Maizena, azijn, listerine etc

  Groeten

 113. Ik heb al jaren last van zweetvoeten en voetschimmel. De voetschimmel komt altijd na een tijdje weer terug wanneer ik gesloten schoenen draag. Ik zoek al heel lang naar een definitieve oplossing. Door de voetschimmel heb ik ook enkele kalknagels.

 114. Ik heb sinds geruime tijd last van een schimmelnagel en af en toe komt er wat schimmel tussen de tenen bij. Ik heb er reeds medicatie voor genomen en zalfjes geprobeerd. Mijn schimmel tussen de tenen gaat hiermee tijdelijk weg doch de schimmelnagel blijft hardnekkig en de oppervlakte die de schimmel vormt wordt steeds groter. Ik moet snel een adequaat middel hebben wil ik de nagel niet verliezen.

 115. Graag zou ik gratis Fred vingers
  Willen proberen aangezien niets van anderen producten bij mij hebben geholpen!

 116. Aangezien ik jaren bezig ben om een doeltreffend middel te vinden voor mijn voet problemen en deze nog steeds niet heb kunnen vinden hoop ik dat dit product Fresh fingers mijn zou kunnen helpen!

 117. Beste,
  Ik heb al een hele boel dure middeltjes geprobeerd. Vreselijke jeuk heb ik. Mijn voeten kan ik niet meer tonen en de zomer staat voor de deur ??
  Ik hoop dat ik het mag proberen. Alvast erg bedankt !

 118. Goedemorgen, al van alles en nog wat van de apotheek en drogist geprobeerd bij mijn zoon. Hij heeft zelfs medicatie geslikt(Terbinafine 250mg) helpt ook niet. Als dit middel “fresh fingers” uitgeprobeert kan worden graag!

 119. Ik heb al jaren last van kalknagels en heb al veel middeltjes geprobeerd. Ben heel benieuwd of Fresh Fingers bij mij werkt. Dan durf ik deze zomer weer mijn sandalen aan te doen!

 120. Goedemorgen,
  Graag wil ik fresh fingers uitproberen.
  Ik heb jullie artikel doorgestuurd gekregen door n vriendin. Mijn dochter heeft veel last van haar handen en voeten. Regelmatig exceem en /of schimmel. Ik hoop dat dit product haar kan helpen.

 121. Ik zou het heel graag willen testen, zit al jaren met vreselijke dikke kalknagels.
  Al van alles geprobeerd, zou ik er dan nu eindelijk vanaf komen.

 122. Ik kamp al jaren met schimmelnagels. En er komen er steeds wat bij. Wil er heel graag vanaf. En veel kloven tussen de tenen. Zou super zijn dat ik het mocht uitproberen

 123. Ook Ik zou dit graag willen testen, nadat ik al de hele drogist en schadelijke pillen van de dokter heb geprobeerd. Niks helpt! Ik zou graag deze zomer ook weer gewoon slippers aan willen, iets wat ik al jaren niet meer durf :(

 124. Zou dit heel graag voor mijn vriend willen proberen. Na een werkdag ruik je zijn voeten terwijl hij zijn schoenen nog aan heeft.
  We hebben al heel veel sprays en zalfjes gehad maar niks helpt volledig. We gaan nu weer richting de warme dagen….pfff

 125. Zou dit heel graag voor mijn vriend willen proberen. Na een werkdag ruik je zijn voeten terwijl hij zijn schoenen nog aan heeft.
  We hebben al heel veel sprays en zalfjes gehad maar niks helpt volledig. We gaan nu weer richting de warme dagen….pfff

 126. Ik zou het graag willen testen om mezelf van mijn kalknagels af te helpen. En door de test jullie te helpen een objectief verslag te geven van mijn bevindingen/resultaat.

 127. Al meer dan 15 jaar heb ik last van schimmel op mijn voeten. Het begon ooit met 1 kalknagel, maar inmiddels zijn mijn beide voeten aangetast, ondanks 4 wekelijkse bezoeken aan de pedicure en talloze creme’s en pillen. Ik kwam bij toeval een advertentie tegen van fresh fingers, en ben vervolgens op internet gaan zoeken over de ervaringen. Toen stuitte ik op dit bericht. Ik zou heel graag dit middel willen proberen.

 128. Heb al jarenlang last van schimmelnagels, durf met mooi weer geen peeptoo hakjes aan of schoenen waar mijn nagels zichtbaar zijn, graag zou ik eens dit product proberen, mocht het voor mij werken, dan zal ik iedereen in mijn omgeving het dan ook aanraden

 129. Ik heb al jaren last van schimmelnagels en zou daar heel graag vanaf willen.
  Ook weer nagellak gebruiken, dus wil graag jullie product proberen!

 130. Graag zou ik FreshFingers willen testen omdat ik al veel producten heb uitgeprobeerd. Vaak samen met mijn pedicure die zegt dat middeltjes in het algemeen niet helpen en geldverspilling zijn.
  Ik ben heel benieuwd of dit middel mij gaat helpen om van mijn 2 schimmelnagels en zweetvoeten af te komen.

 131. Na 3 jaar tobben met van alles wil ik graag nu echt van mijn kalknagels af. Graag wil ik dit middel uitproberen!!

 132. Beste mensen….Ik wil dit middel graag proberen omdat ik al meer dan 10 jaar tob met kalknagels en alles al geprobeerd heb.Mag geen pillen slikken door mijn auto-imuun ziekte.
  Misschien lukt het hiermee.
  Bij voorbaat dank.Marjolein

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.