Forskolin Review en Ervaringen

Kun je Afvallen met Forskolin Naturals? Wat zijn de bijwerking? Je leest het in deze Review en Ervaringen van gebruikers. Lees deze review voor je koopt!

Forskolin Slim is het zoveelste afslankmiddel dat door Dr. Oz wordt aanbevolen. Na Garcinia Cambogia is de Amerikaanse TV dokter er heilig van overtuigd dat Forkoslin je helpt om je streefgewicht te bereiken. Onlangs was voedingsdeskundige Lisa Lyn te gast bij Dr. Oz en ook zij was erg te spreken over Forskolin. Ze vertelde vol overgave dat ze patiënten die graag willen afvallen Forskolin voorschrijft. Lisa Lyn gaf wel aan dat een beetje beweging en gezond voedsel de werking bevordert. Wat is de reden dat Oz en Lyn hun naam verbinden aan dit wondermiddel?

In dit artikel nemen we Forskolin Slim Premium onder de loep!

Forskolin Review

Heb je ervaring met Forskolin of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Forskolin Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Forskolin zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

forskolin
forskolin
 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Forskolin graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Forskolin Slim wordt ook wel Forslean genoemd en is een natuurproduct uit India. Het is afkomstig van Coleus Forskohlii plant welke in dezelfde categorie als munt en lavendel valt. In India wordt de Coleus Forskohlii plant al eeuwen gebruikt om afvallen te bevorderen. In Nederland wordt Forskolin Slim verkocht als capsule en er zit 350 mg. Forskolin in een capsule. Forskolin zou enzymen stimuleren en activeren met als gewichtsverlies als resultaat. Forskolin blijkt in deze rattenstudies de afgifte van opgeslagen vet uit vetcellen te stimuleren (bronbron).

Afvallen met Forskolin

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Forskolin Bijwerkingen

Het gebruik is eenvoudig. Je neemt 2 capsules per dag 1 capsule voor het ontbijt en 1 capsule voor de avondmaaltijd met een glas water. Volgens de bijsluiter mag je de capsules niet slikken als je zwanger bent of nierproblemen hebt. Gebruik je andere medicijnen? overleg dan voor gebruik eerst met je huisarts of ga naar de apotheek. Je kunt de pillen overigens niet komen bij de apotheek, in Nederland en Belgie is het uitsluitend online te koop.

Ingrediënten Forskolin

forskolin-etiket
forskolin-etiket

We weten inmiddels dat de Coleus Forskohlii plant een belangrijk bestandsdeel is, maar wat zit er nog meer in de capsules? Gemiddeld bevat een capsule 125mg Coleus Forskohlii. Het bijzondere is dat dit percentage sterk uiteen loopt, zo zijn er leveranciers die tot bijna 400mg van deze werkzame stof in de capsule verwerken. Het is niet aangetoond dat een groter percentage ook garant staat voor een betere werking.
 Het omhulsel van de capsules is gemaakt van gelatine dat in zich je maag oplost waardoor de inhoud van de capsule wordt opgenomen in je lichaam.

Forskolin stimuleert de vetverbranding en wordt door sporters gebruikt om betere prestaties te bereiken. Ze doen dit omdat het een natuurlijke testosteronbooster is. Booster is overigens sterk overdreven, onderzoek wijst uit dat de concentratie vrij testosteron met 3 procent omhoog gaat, maar 3 procent is natuurlijk niet zo verschrikkelijk veel. Het is zelfs de vraag of je dit überhaupt merkt.

Het is een feit dat de actieve ingrediënten je lichaam helpen om calorieën te verbranden. Hierdoor gaat afvallen eenvoudiger. Het voordeel van de werking van Forskolin is dat vooral het vetpercentage afneemt, en het spierweefsel intact blijft. Hierdoor blijven de lichaamscontouren bestaan en oog je sneller slanker. Deze theorie wordt ondersteund door een onderzoek dat gedaan is door DHC Corporation in Japan en in 2013 is gepubliceerd in Elsevier.

Forskolin Onderzoek

Forskolin is de afgelopen jaren onderzocht door verschillende onderzoekers. Hieruit is gebleken dat het niet alleen helpt om af te vallen, maar ook een positieve uitwerking heeft tegen astmatische klachten, ademhalingsproblemen, allergieën, hart en vaatziekten, glaucoom en psoriasis. Volgens de onderzoekers komt dit omdat Forskolin de cyclisch AMP verhoogd zodat het vermogen van transporteiwitten wordt aangepast. Tot nu toe hebben slechts twee kleine studies de effecten van forskolin op gewichtsverlies bij mensen onderzocht (bronbron).

De onderzoeken wezen verder uit dat mensen met overgewicht die dagelijks 250 mg extract van de tropische plant Coleus forskohlii slikken, enkele kilo’s vet per week verliezen. Eeuwenlang is deze plant gebruikt in de traditionele kruidengeneeskunde om verschillende aandoeningen en ziekten te behandelen (bron). Een onderzoek uitgevoerd in India ontdekte dat de actieve stof forskolin in de Coleus forskohlii plant zorgde voor een verlaging van de bloeddruk bij meer dan 75% van de deelnemers (bron).

Forskolin Ervaringen

Uit een proef die bewegingswetenschapper van de Universiteit van of Kansas in 2005 publiceerden kwamen verrassende cijfers. In het experiment slikten 15 mannen met overgewicht gedurende 12 weken twee keer per dag 250 mg Coleus forskohlii-extract. Op hetzelfde moment slikten 15 andere mannen met overgewicht een placebo. De onderzoekers vroegen zich af of de mannen in de forskolingroep daardoor afvielen. Dat deden ze niet, maar ze verloren wel vetmassa. Over bijwerkingen rept de studie met geen woord. Of de onderzoekers zagen ze over het hoofd, of ze waren er niet. In dat laatste geval is forskolin een perfect afslankmiddel. Als de onderzoekers tenminste niet hebben gejokt.

Voordelen

 • Verhoogd de vetverbranding
 • Natuurlijk product
 • Goedgekeurd voor de Nederlandse markt

Nadelen

 • Uitsluitend online te koop
 • Niet voor iedereen geschikt

Conclusie

Forskolin Slim is geen nieuw wondermiddel tegen overgewicht maar wel een startpunt zijn voor iedereen die er moeite mee heeft om te starten met afvallen. Omdat je relatief snel resultaat kunt behalen is er een stimulans om door te gaan. Het is wel sterk aan te bevelen om meer te gaan bewegen en niet uitsluitend capsules te slikken.

Forkoslin bij De Tuinen?

Heb je vragen of ervaring met Forskolin Slim? Ik ben erg benieuwd naar je ervaring en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat via het reactieformulier of de facebook commentbox. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Gezonde Groeten,

sanne

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

98 Reacties

 1. Geachte heer / mevrouw, ik ben een vrouw, 67 jaar en weeg 128 kilo. Ik heb een mooi, vol en druk leven, maar mijn energie is tanende. Ik kan niet meer meekomen met mijn kleinkinderen, ik kan niet meer bukken vanwege de dikke buik en ben snel moe. Ik overweeg een omleiding (verkleinen van de maag), maar dat is een operatie die ik diep in mijn hart niet wil. Ik wil het op eigen kracht, met een beetje hulp van de wetenschap. Ik begrijp dat dit product Forskolin onderzocht is en door veel mensen goed bevonden en met positieve resultaten. Ik ben momenteel in de omstandigheid dat ik met een nieuwe poging tot afvallen kan beginnen. En graag neem ik dat zetje van uw product Forskolin hierin mee. Mijn bevindingen zal ik u nauwkeurig overbrengen. Met vriendelijke groet, mevr. Schuitema

 2. Als conciërge van 40 jaar oud zou ik graag eens willen uitproberen of dit middel helpt weeg 100 kg ma dtreefgewicht volgend dokter is 85 kg graag verdere informatie

 3. Hoi wil het graag gebruiken of proberen. Heb in 2010 hartinfarct gehad maar mag niet alles meer innemen. Vandaar ik dit wil gaan proberen nature druppels of zoiets lol gr ronny

 4. Graag wil ik d.m. van een test met Forskolin
  uitsluiten dat dit het zoveelste mooie verkoop verhaal is dat zonder succes mensen op het verkeerde been zet.

 5. Hallo,

  Mijn naam is Levi ik ben al 16 kilo afgevallen en wil nog meer afvallen en je kan je voortstellen dat dit niet zo makkelijk is. Ik heb online en via dr Oz gehoord/ gezien van Forskilin en wil dit heel graag poberen om meer te kunnen afvallen natuurlijk sport ik ook dus dit is dan meer als een hulpmiddel bij het afvallen.

  Groeten,
  Levi

 6. Ik zou het erg graag willen uitproberen omdat andere middelen gefaald hebben. Of eventjes werkten i.c.m. streng dieet en training, maar dat was niet vol te houden en nu zitten de kilo’s er weer aan.
  Geld durf ik er niet meer aan uit te geven omdat dit gebleken is geld weggooien te zijn.
  Omdat dit om een gratis test gaat, en ik ook soms astmatisch ben waar het ook voor helpt zo ik gelezen heb, zou ik GRAAG de gratis test willen doen… vooropgesteld dat er GEEN adders onder het gras zitten!!
  Ik wil niet mijn bankrekeningnummer te hoeven opgeven omdat dit een gratis test betreft wat uw genoemde punten duidelijk aangeven. Bovendien, als het helpt… bestel ik vanzelf meer!!

 7. IK ben het afgerlopen jaar 10 kg aangekomen terwijl ik 5 kg wilde afvallen.
  Volgens mij heb ik een hulpje nodig …. dit zou het kunnen zijn.
  Vandaar zou ik graag aan deze test mee willen doen.
  IIk twijfel of het werkt maar op deze manier wordt het wel objectief vastgesteld

 8. Ik ben gestopt met roken en merk dat ik de hele dag honger heb…..Graag zou ik forscolin proberen,omdat ik zo trots ben op mezelf nu ik niet meer rook….maar absoluut niet dik wil worden….

 9. Geachte heer, mevrouw,
  Ik zou graag Forskolin graag willen testen omdat ik in het verleden 40 kilo ben afgevallen en nu de kilo’s er weer langzaam aankomen. Dit wil ik absoluut niet en hoop dat ik door dit te testen over ben, en de mensen om mij heen ook kunnen aanraden.

 10. Helaas heeft het bij mij niet gewerkt. Ik ben geen gram vermagerd noch in centimeters.
  Wel voel ik me heel goed. Geen opgesput gevoel meer, licht in de buik, steeds goed gezind. Ik eet geen brood meer. Ik heb een maand niet gesnoept, op mijn eten gelet maar weinig beweging gehad. Ik hou niet zo van sporten en alle dagen een half uur gaan wandelen lukt mij gewoon niet. Ik eet 3 appels per dag en let ook meer op wat ik eet en hoeveel ik eet. Tussendoor had ik niet echt een honger gevoel. Ik eet 6 craqoutten ’s middags met gebakken rosbief, kipfilet ( ik leg ze per twee op elkaar) met een appel en ’s avonds ongeveer hetzelfde of een warme maaltijd bestaande uit veel groenten en kip. En als dessert een appel. Dat ik niets ben afgevallen vind ik wel raar, ben ook niet bijgekomen. Volgens mij lukt het alleen als je ook veel beweegt. Ik heb mijn beweging wel maar waarschijnlijk niet voldoende.
  Het receptenboekje was niets voor mij om te volgen. Wel heb ik er enkele tips uitgehaald en info van wat ik wel en niet mag eten. Ik heb nog nooit met pillen geprobeerd om af te vallen en zal het waarschijnlijk ook niet meer doen. Shaken is al helemaal niets voor mij. Graag zou ik toch meer details willen weten van personen die wel afvallen. Ook nog even vermelden dat ik bij de start van de kuur 4 dagen misselijk ben geweest en hoofdpijn had.
  met beleefde groeten

 11. Ik heb forskolinggebruikt en ben helaas niet afgevallen , ik heb 1x een bestelling gedaan en betaald maar nu willen ze dat ik voor een tweede zending betaal terwijl ik er maar een gehad heb. het ligt zelfs al bij een incassobureau omdat ik vertik om een tweede keer te betalen voor iets wat ik niet besteld heb.
  Steeds mail berkeer gehad met billink maar ik moet betalen, ik denk dat ik dat maar doe want er komt steeds 20 euro bij.

 12. Ik heb een proefpakket besteld en geen complete kuur voor €99.Vindt het ontzettend onbeschoft om zo mensen op te lichten maar mijn pakket krijgen jullie ongeopend retour.

 13. Het ongevraagd toesturen van producten en daarna geld vragen is per wet verboden. U heeft het product niet besteld en dus mag u het product houden/weggooien/aanbieden het terug te sturen na betaling van de verzendkosten door het bedrijf (want terugvorderen is lastig).

  U hoeft niet te betalen, dus doe dat ook niet.

  Stuur ze eventueel een mailtje/bericht waarin u dat aangeeft. Mocht u het lastig vinden in het Engels te communiceren kunt u me wel een PM sturen. Ik ben het Engels beter machtig dan het Nederlands en kan u helpen zo’n mailtje samen te stellen of een voorbeeld voor u schrijven.

  In ieder geval kunt u hen het beste GEEN verdere informatie geven, zeker geen statements onder ede of iets dergelijks. U hebt niets met hen te maken en het product+rekening en dergelijke zijn hun probleem. U kunt immers bewijzen dat u meteen heeft aangegeven de producten niet te willen en ook niet te hebben besteld, dus mochten zij beweren van wel geldt er alsnog een bedenktijd van 14 dagen in Nederland, in welke een overeenkomst beëindigd kan worden zonder opgave van reden. De reputatie van het bedrijf maakt sowieso dat een rechtzaak onwaarschijnlijk is, dus ik zou me geen zorgen mak

 14. Ze dagen mij nu voor de rechter.
  Moet 3 november voorkomen.
  Ze hebben mij 2 pakketjes toegestuurd terwijl ik er maar één heb besteld.
  Heb dezelfde dag nog gereageerd dat ik er geen vertrouwen in had.
  Door niet te reageren van hun kant was ik zogenaamd één dag te laat met terugsturen.
  Gelukkig heb ik alle mailverkeer nog.
  Hoop dat de rechtbank dit ook zo ziet als pure OPLICHTING

 15. Maak niet de fout dit product te bestellen!!!!! Het product werkt niet en ze komen de belofte van retourneren niet na. Ik heb het product aangemeld voor retourneren en kreeg gewoon geen info terug. Op het eerste vriendelijke mailtje wat ik verstuurd heb ik kreeg ik een vriendelijke reactie terug naar die website die niet werkt. Ik heb gebeld en kreeg iemand aan de telefoon die nog zou terug bellen omdat haar baas er niet was. Niets meer gehoord… en bij mijn volgende iets minder vriendelijke mailtje kreeg ik een “u moet niet zeuren mailtje” terug …. had ik maar op tijd moeten reageren. Ze konden niets voor mij doen. Pure oplichterij!

 16. garcinia75 is het enige dat bij mij wel werkt. je krijgt ook gratis begeleiding, ook toen ik mijn streefgewicht had bereikt heeft mijn coach (angela) me geholpen om op gewicht te blijven. Inmiddels ben ik al meer dan 6 maanden op mijn ideale gewicht. Totaal bijna 20 kilo afgevallen met garcinia75.

 17. hallo

  ik had graag forskolin getest Omdat ik al alles geprobeerd heb en niet afval.
  Mijn verbranding ligt heel laag, dus alles wat de verbranding kan opdrijven zonder hartkloppingen te krijgen is heel erg welkom

  dank u

  Vriendelijke groet

 18. Ik heb precies hetzelfde gehad met natucap, via een link mocht ik het gratis proberen voor aantal dagen, nu blijk ik een factuur te hebben gekregen en een herinnering, moet 99,95 betalen, mag niet meer retour zenden ook al heb ik de potjes helemaal niet opengemaakt. Ik vind het echt schofterig, ik wil de spullen gewoon retour sturen en niet betalen, er stond nergens op die link vermeld dat ik een bedrag moest betalen. Terugnemen doen ze niet meer, wat kan ik doen?

 19. Wil wel eens weten if het fake of echt is…ze beloven echt gewichtsverlies…maar heb al vanalles geprobeerd..niets helpt..en telkens ben je weer voor veel geld opgelicht

 20. inderdaad ik ben er ook ingetrapt het zou proefpakket proberen en nu krijg ik ineens een rekening van 100 euro wie weet of je die moet betalen en of er anders consequenties aanvast zit

 21. Ik zou graag dit product zelf wel eens willen testen, daar ik altijd erg sceptisch ben over dit soort producten. Volgens mij is het nl gewoon een mentaal iets, waardoor je minder zal gaan eten etc (placebo effect dus).

 22. Wat ik ook probeer…..mijn buikvet blubbert over mijn broekrand. Natuurlijk ,wat wil je na het op de wereld zetten van drie kinderen, maar ik schaam me er zo voor….elke morgen sta ik te dubben wat ik aan moet trekken. Is het niet wijd genoeg dan maak ik het wel wijder door flink aan het truitje te sjorren. Ik wil graag uw middel testen!

 23. Iemand er al aan gedacht om deze pilletjes te laten controleren op echtheid. Ik ben wel benieuwd wat er in zo een pilletje verwerkt is. Eens even kijken of we met z’n allen een rechtzaak kunnen aanspannen!

  Ik heb hier trouwens ook gemerkt dat er neppers tussen zitten die zeggen dat het hun wel heeft geholpen en of wat wel echt helpt! Trap hier niet in!! Alles komt van hetzelfde bedrijf! Is het geen Billink dan is het wel Bralex of Klarna!!

 24. Ik heb helaas veel last van het jojo-effect. Echt afvallen lukt niet en het werkt demotiverend als je een keer een feest hebt en je ziet daarna de weegschaal weer omhoog vliegen. Volgens mij ben ik dan ook die testpersoon die jullie zoeken. Niet allen of je werkelijk afvalt maar ook of het motiveert om door te zetten.

 25. Lieve mensen ga niet in zee met deze oplichters. Het werkt niet. De dokter zegt : elk pondje gaat door je mondje. Dus let op uw eet gebruik.Dan val je af maar niet met pillen.

 26. Ik wil dit wel proberen. Na twee zwangerschappen zijn er wat kilo’s blijven hangen, die ik er niet meer af krijg. Ik hoop dat forskolin mij gaat helpen.

 27. Ik wil dit dolgraag proberen, heb al veel andere middelen geprobeerd, maar geen resultaat! Vandaar dat ik Forskolin wil proberen!!!

 28. Mensen in godsnaam, ALS HET TE GOED IS OM WAAR TE ZIJN IS HET DUS NIET WAAR!! Wanneer leren jullie nou eens?? Gewoon niets betalen, ook niet na aanmaningen, ook niet met dreigingen, gewoon niets doen. Met Credit Card betaald? Annuleer kaart gelijk. Goedkoopste oplossing en nooit meer dit soort domme reclames maken. Als het echt zo was, dan zou het eerst op het journaal zijn, in wetenschapsbladen etc etc. Dan gaan ze toch niet op deze manier mensen zoeken? Denk je niet dat als het echt waar zou zijn dat het halve laboratorium deze afslankmethode eerst had gedaan? Kom nou…

 29. Hallo
  Ik wil graag Dit product testen.
  Ik heb veel dieeten gedaan maar het wil mij niet echt lukken.
  Ik heb net dieet pro geprobeerd maar moeilijk vol te houden.
  Sonja Bakker daar ben ik nu mee bezig.
  Ik hoop dat ik het product mag testen van jullie. Ik ben 44 jaar.

  Gr. Bianca

 30. Veel dieëten gevolgd maar lastig vol te houden.. vaak last van honger gevoel en begin dan weer te eten. Ik wil graag wat kilo’s kwijt.

 31. Jammer dat ik de berichten hier niet eerder gelezen heb. Ik heb net dat “proefpakket” besteld. Meteen maar op de bevestigingsemail geantwoord dat ik de order annuleer. En ook via contactformulier op hun website. Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.

  • Die lui zijn niet wijs. De één beweert vandaag om 10:25 uur “Helaas is het pakketje al onderweg, dit omdat het kantoor en het magazijn afgelopen weekend dicht was ivm pinksteren.” Toen ik daarop reageerde schreef iemand anders “Onze klantenservice is gesloten, echter ons magazijn was zaterdag gewoon geopend.” Ja vast om 01:00 uur ’s nachts op een zaterdag. Overigens was het pakketje vandaag om 17:00 uur nog niet bij PostNL aangeleverd. De kosten van retourzending zouden voor mijn rekening zijn, worden niet vergoed. En de dreigementen zijn al begonnen…. Ik houd jullie op de hoogte.

 32. Ik heb nu bijna een maand deze capsules geprobeerd en intussen veel water gedronken, gezonder gegeten, twee keer per week gesport geen alcoholische dranken gehad of koolzuurhoudende dranken enz. maar echt gezond geleefd maar ben nog geen grammetje vet kwijt geraakt.
  Voor mij is dit dus een complete oplichting. het kost een hoop geld en het helpt geen barst.

  • Het is inderdaad een placebo product! Ik kan je ketox24 aflankdruppels aanbevelen, dat werkt wel! Mijn doel was om 5 kilo per maand af te vallen. Het was er geleidelijk aan gekomen dus ik moest het ook weer geleidelijk kwijtraken. In 2 maanden tijd heb ik 2 kuren gevolgd en raakte ik 18 kilo kwijt terwijl ik er niet echt veel voor opzij heb moeten zetten. Het is nu 4 jaar geleden en ik ben in die tijd niet echt veel aangekomen. Ik wil niet zeggen dat dit product de oplossing is maar bij mij heeft het gewerkt. Het is alleen belangrijk dat je verdere eetpatroon ook aan gaat passen en probeert het aantal koolhydraten dat in je voeding zit aanzienlijk te verminderen en minder ongezonde produkten. Sonja Bakker raadt iedere een evergreen aan maar een moorkop is bijvoorbeeld veel beter om te nemen (natuurlijk niet iedere dag) en lekkerder. Drink ook altijd veel water want dat is inderdaad heel belangrijk.

   Als ik het kan, dan kan iedereen het!

   Rina

 33. Ik heb de 2 potjes nu bijna op, en ben nog geen gram afgevallen…
  trap er niet in mensen…bewaar je geld voor iets anders, maar niet uitgeven aan deze zooi.

 34. Ik kreeg hier zonet een pakje toegestuurd van uw firma met twee doosjes met pillen in.
  Ik heb dit niet besteld!!! Ik wil dit ook niet!!!
  Ik stuur dit onmiddellijk retour terug naar uw adres!!!
  Gelieve mij dus niet meer te contacteren met dergelijke dingen of mij dergelijke zaken op te sturen.

 35. Slik geen pil maar ga op een goede en gezonde voedingsstijl over. Mijn zus volgt een koolhydraat dieet. Op FB is een goede groep die je wegwijs maakt. Mijn zus is 25 kilo afgevallen en leeft nu veel gezonder. Er is geen snelle manier of een wonderpil en je kan niet tegelijkertijd je oude eetpatroon aanhouden om blijvend af te vallen. Ga echt innerlijk de strijd aan met je overgewicht succes jullie kunnen het!

 36. ja die forskolin naturals is een grote oplichting hetzelfde is met mij gebeurt kreeg binnen 3dagen een rekening van 99.90 en de orginele fabrikant vraagt masr 39.95 dus vraag ik mij af of dit geen oplichterij is en je hoeft niet te bellen want je krijgt een lul verhaal waar geen enkele vorm van waarheid inzit en ik ben geen 1pondje afgevallen terwijl ik ook nog sport en op mijn voeding let

 37. hetzelfde meegemaakt. Ik heb het gestorneerd terugontvangen, dreig-emails ontvangen die ik gedelete heb en heb verder niets meer van hun gehoord…

 38. ik heb het ook gekocht. het was wel prijzig maar het is het zeker waard. ik ben na 1 week al zes kilo afgevallen. ik snap dat het bij sommige mensen niet altijd goed gaat. dat is inderdaad heel erg jammer en daar moet je zeker achteraan gaan maar bij mij hielp het wel.

 39. Forskolin Naturals

  Forskolin Naturals word vaak ook Forslean genoemd en word gewonnen uit de Coleus Forrskohlii plant.
  Deze plant is lid van de lavendel en munt familie en word al eeuwen geteeld in India en omstreken.
  Forskolin Naturals helpt met afslanken, geeft meer energie, en verminderd de eetlust

  Forskolin Naturals kan u helpen door:

  Helpt met afslanken Geeft meer energie Verminderd de eetlust Forskolin Naturals ingredienten:

  Coleus Forskohli 200 mg. Gelatine (capsule) Wat krijgt u?

  Forskolin Naturals a 60 capsules Allergeneninformatie: Geen allergenen bekend, lees altijd de bijsluiter of etiket voor gebruik.

  Gebruiksaanwijzing: Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Gebruik dit supplement niet wanneer u zwanger bent of wanneer u borstvoeding geeft. Ook niet wanneer u last heeft van uw nieren. Wanneer u ook andere medicatie gebruikt raadpleeg dan altijd eerst uw arts. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

  Bewaarvoorschrift: Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

 40. Ik maakte ook gebruik van de gratis testfase en opende het product.
  Ik stuurde zojuist hierover zojuist onderstaande mail:

  ordernummer: xxxxxx
  RMA nummer: xxxx

  Beste medewerker,

  Ik heb gebruik gemaakt van het aanbod van het gratis testen van uw product ‘forskolin naturalis’. Dit product is door mij in ontvangst genomen op 6 maart j.l. Vandaag ontving ik hiervoor abusievelijk een digitale factuur, reeds voordat de testfase is verstreken. De informatievoorziening over uw aanbod is echter incorrect, misleidend en wettelijk onrechtmatig. De kosten tijdens de online bestelling zijn zichtbaar €0,00, terwijl er enkele dagen na ontvangst, al tijdens de testperiode een factuur wordt gestuurd van € 99.91 volgens het ‘achteraf betalen principe’. Er kan echter geen sprake zijn van ‘achteraf betalen’, aangezien er nog sprake is van de gratis testfase en er al wordt gefactureerd voordat de consument kan besluiten of de levering gecontinueerd dient te worden. Van het vermelde bedrag nergens melding gedaan in tijdens de bestelprocedure. De retourperiode ligt tevens binnen de testperiode waardoor retournering redelijkerwijs niet kan plaatsvinden na afloop van de gratis testfase. Dit wordt nog vertraagd doordat de consument afhankelijk is van een RMA procedure. Een RMA is bedoeld voor een ondeugdelijk product of wanneer de consument gebruik wenst te maken van het wettelijke garantierecht. Dit is echter niet het geval. Een RMA is dus niet van toepassing binnen de 14 dagen van het ontvangen van de bestelling. Binnen 14 dagen na bevestiging van ontvangst van dit bericht zal ik het product retourneren. Ik vertrouw op een juiste en spoedige afhandeling van retournering.

  Met vriendelijke groet,
  xxxxx
  Factuurnummer: xxxxxxxx
  ordernummer: xxxxxx
  RMA nummer: xxxx

 41. Consumentenbond raadt aan niet te betalen tegen deze agressieve vorm van verkoop.
  Deze organisatie staat bekend als een niet te vertrouwen verkoop van dit soort artikelen,.

 42. Ten eerste begrijp ik niet dat ze het aangeleverde pakket van Forskolin en Detox+hebben laten ondertekenen door mijn dochter van maar 16 jaar.Ten tweede kreeg ik een rekening van maar liefst 99,00 euro i.p.v. 60,00.Oplichterij?Ik hoop dat het niet zo is en dat er een vergissing in het spel is?Ten derde de pillen hebben een placebo effect en uit de meeste reviews blijkt dat het niets helpt.Bij mij dus ook niet.Oplichterij?Begin het nu te geloven zeker na de aanmaning van een niet betaalde rekening die maar liefst met tientallen euro”s wordt verdubbeld.Zorg u er dan voor dat de bestelde pillen aan de juiste persoon wordt overhandigd en niet aan iemand die niet volwassen is en heeft vergeten dat de pillen in een laatje waren opgeborgen.?

 43. ik heb één proef pakketje aangevraagd bij u, echter ik heb er 2 ontvangen.
  het proefpakketje is gratis om uw middel uit te proberen.
  nu lees ik dat ik het pakket al binnen 14 dagen moet terugsturen, dat vind ik deen beetje vreemd
  want dan zou ik binnen 14 dagen al resultaat moeten zien.
  hoe moet ik volgens u resultaat merken op een dergelijke korte termijn?
  ik wil graag de pakketjes gelijk terugsturen want ik heb er te weinig vertrouwen in
  vriendelijke groeten

 44. Op 8 november j.l. Forskolin ontvangen.
  Indien geen resultaat, kon ik product binnen 14 dagen retourneren.
  Mij daarvoor gemeld, zou ik retour sticker ontvangen met adres binnen 14 dagen. Een week na dato nog steeds niet ontvangen.
  Ondertussen contact met de consumentenbond. Hun reactie: deze agressieve vorm van verkooptechniek is niet toegestaan. Al krijgt u incossoberichten ( Billink is de meest voorkomende), niet reageren. Kan maanden duren. eens houdt het op.
  Begrijp niet waarom ik retoursticker niet ontvangen heb.
  Ik verwacht u hiermede afdoende te hebben geinformerd. In uw computer moet terug te vinden zijn dat ik retour sticker binnen de gestelde 14 dagen opgevraagd hebt .
  Deze email is 21-11-2016 verstuurd. ook nog binnen uw gestelde datum.
  Hoogachtend,
  van der Does

 45. 14dgn uitgeprobeerd en wel te verstaan 200gr kwijt nou dat was ik toch wel kwijt geraakt omdat ik ook op mijn voeding Let. Ik ben er dus weer ingetrapt. en toen ik t terug wilde sturen was t de 14 dag door omstandigheden dus net te laat. Waarom lokken ze mensen met iets dat NIET werkt!!!!!!!! Trap er niet in!!!!!!!

 46. Ook Forskolin besteld t.w.v. 99.95, maar nu na 14 dgn proberen is er nog geen kilo extra af, dus wil het nu terug sturen maar ben bang dat ik nu net buiten de 14 dgn val. dus dat wordt betalen. helaas heeft het produkt mij niet gebracht waar ik op hoopte. Maar ik moet wel zeggen dat ik een rare ontlasting heb. Mijn advies niet kopen dus!! trap er niet in zoals ik er wel ben ingetrapt.

  Vr. gr.

  • Heb het door een fout in hun systeem toch terug kunnen sturen rma nr. Ontvangen via de mail en adres sticker. Meteen zelfde dag alles via aangetekend teruggestuurd. Nu niks meer van gehoord.

 47. bij mij helpt het helemaal niks dus ik ben er klaar mee ben geen gram afgevallen en verder leef ik gezobd dus daar kan het niet aan liggen! geld en tydverspilling! groeten uit Geleen

 48. Mijn bestelling vandaag ontvangen maar deze was niet compleet ik heb meteen het pakket voor 6,95 retour gestuurd en het formulier ingevuld ik ben geen geld kwijt want de afterpay wordt nu niet in rekening gebracht
  Ik heb het in een dag ontvangen en in een dag weer retour gestuurd als er iets mis gaat mail ik afterpay via Facebook perfecte service en mensen bewaar het bonnetje van de track en tracé code nooit weggooien anders kun je niet volgen of je pakket retour is gegaan

 49. Good night little question Should we follow a diet for an outcome or just taking them there will be results? Well thank you you

 50. mensen kunnen jullie niet lezen?
  er word meerdere malen aangegeven dat het niet helpt en dat deze mensen oplichters zijn!!!!!
  heb je wel wat besteld stuur het terug, maar vooral niet gaan betalen!!!!!

 51. Het is een grote oplichterij heb mijn order binnen 14 dagen terug gestuurd, werd het geweigerd wegens verkeerd in vullen van formulier. Daar over gebeld en er werd gezegd dat ik het opnieuw kon terug sturen. Niet dus, zeggen dat ik te laat was. Dus er moet betaald worden, maar ik ga het eerst zelf uitzoeken wat mij recht is

 52. Ik zou het graag proberen helaas heb ik geen groot budget dus wil ik er graag zeker van zijn of het daadwerkelijk helpt.. Ik zou er graag 7 kilo af willen….hopelijk kunt u mij van extra informatie voorzien. .?

 53. Je zou verwachten dat reclame commissies als een bok op de haverkist zouden moeten zitten als produkten als Forskolin Slim aangeboden worden tegen redelijk waanzinnige kostprijzen.

  Iedere man of vrouw met overgewicht en helemaal als men morbide obesitas heeft, droomt ervan om zo snel gewicht kwijt te raken als dat “Dr Oz” dat in zijn advertenties aangeeft.

  Misschien een leuk item voor RADAR. Helemaal omdat mensen duidelijk opgelicht worden. Het werkt niet en je bent verplicht om meer af te nemen. Terugsturen en je krijgt zelfs incassobureaus op de stoep met opklimmende rekeningen.

  Dat dit zomaar toegelaten wordt in Nederland

  • dag herman. Ik heb hetzelfde probleem met forskolin. Ik had het pakje volgens de regels teruggestuurd, dit weigerde ze om de een of andere onbekende reden. Ik doe nu de rekening betalen ONDER PROTEST. Ik heb wel RADAR geinformeerd hierover. Dus ik hoop dat zij iets kunnen doen hiertegen. groetjes Kitty

  • Heb europees consumenten centrum gebeld….ben niet verplicht om te betalen. Komt het tot rechtzaak win ik volgens hun. Overal copieen van maken.

 54. Het zijn vuile oplichters die de mensen 100de euro.s afzetten meer is het niet oplichters stuur maar terug na 14 dagen ja geloof het maar betalen 100 euro voor een klein potje pillen en dan nog twee keer administratie kosten herinnering wegens niet betalen natuurlijk niet betaalt had het terug gestuurd maar niks gehoord alleen tweede maal administratie kosten dus in totaal ben ik 125€ opgelicht maar betaalt want ze dreigen al met incasso bureau gangsters zijn het

 55. Ik probeerde forskolin naturals en detox plus te slakken maar na 3 weken was ik 3 kl bijgekomen. Dat was de bedoeling niet.het help niet is gewoon rotzooi en trouwens ook nog zo duur,als ik zou afvallen dan zou ik met blijdschap willen betalen,is nep .

 56. Ik heb mijn pakket terug gestuurd volgens het retourformulier maar ik blijf een mail krijgen van forskolinnaturals dat ze niks binnen hebben gehad. Sorry maar ik ga niet betalen voor iets wat ik niet eens heb.. grote oplichterij nergens een telefoonnummer te vinden om het probleem op te kunnen lossen. Ik heb op internet een of ander telefoonnummer gevonden en ik bellen er naar krijg ik een boze man aan de telefoon dat hij steeds wordt gebelt met mensen die klachten hebben over het product. Werd boos op mij omdat ik belde . Iemand raad hier mee ? Mijn proefperiode is al afgelopen en zou niet weten wat ik moet doen.. heb er zelfs retourkosten voor moeten betalen en het bedrijf zegt dat ze niks hebben gehad.. pffff

 57. Op 1 juni 2016 dacht ik proefpakketje voor 14 dagen Forskolin te bestellen, echter voor ik er erg in had een bestelling voor E 99,75 geplaatst Direct mail gestuurd en de bestelling geannuleerd. Volgende dag werd pakketje aangeboden: geweigerd. Direct mail gestuurd hierover. Op 22 juni herinnering van AfterPay Heerenveen ontvangen. AfterPay verwijst naar Bralex Groningen en Bralex verwijst naar Forskolin Naturals.nl. Alle spelers mail gestuurd en geprobeerd duidelijk te maken dat er niet betaald gaat worden voor iets dat niet geleverd is. Zonder succes: nu moet ik de barcode van de retourzending opsturen, echter die is er niet. Want bestelling is geweigerd. Tevens moet er een zogenaamd retourformulier van Forskolin worden ingevuld en dit moet binnen 14 dagen na levering, dus………… Dit wordt een gebed zonder eind.
  Mevr. van Dellen

  • Inmiddels, vele aanmaningen van AfterPay later en beweringen van Bralex dat het pakketje niet door hen is ontvangen…………… heb ik, met hulp van Post.nl, kunnen aantonen dat het pakketje inderdaad retour Bralex is gegaan. Ik wacht nog op excuses van Bralex ……………………………….

 58. Werkt dit product nu echt of is het gewoon om mensen hoop te geven en makkelijk geld te verdienen.wie heeft hier echt goede en eerlijke resultaten me herijkt ?

 59. ik heb net gebeld met het telefoonnummer wat op de site staat.
  als je de twee potjes binnen 14 dagen terug stuurt met het retour formulier is er verder geen probleem en hoef je dus ook niets te betalen.

  • Ik heb hetzelfde gedaan ik heb ook volgens regels gehandeld maar Afterpay stuurd mij gewoon rekening .Ik heb Forkolins Naturals gemaild nog geen bevestiging op mail dat rekening is geannuleerd .Terwijl ik wel een mail kreeg dat het pakket terug in hun bezit is Bralex en Afterpay schuiven de schuld op Forskolin Naturals dat ze beter geweigerd pakket moet afhandelen.

 60. Op 1 juni 2016 dacht ik proefpakketje voor 14 dagen Forskolin te bestellen, echter voor ik er erg in had een bestelling voor E 99,75 geplaatst Direct mail gestuurd en de bestelling geannuleerd. Volgende dag werd pakketje aangeboden: geweigerd. Direct mail gestuurd hierover. Hierna nog wat over en weer gemaild en uiteindelijk bericht ontvangen dat pakketje terug kan worden gestuurd. Hier verder niet op gereageerd, aangezien dit al via bezorger retour was gegaan. Op 22 juni herinnering van AfterPay Heerenveen ontvangen. AfterPay verwijst naar Bralex Groningen en Bralex verwijst naar Forskolin Naturals.nl. Alle spelers mail gestuurd en geprobeerd duidelijk te maken dat er niet betaald gaat worden voor iets dat niet geleverd is. Zonder succes: nu moet ik de barcode van de retourzending opsturen, echter die is er niet. Want bestelling was geweigerd.
  Tevens moet er een zogenaamd retourformulier van Forskolin worden ingevuld en dit moet binnen 14 dagen na levering, dus………… Dit wordt een gebed zonder eind.

  • Ik heb het zelfde gedaan ik heb ook volgens regels gehandeld maar Afterpay stuurd mij gewoon rekening .Ik heb Forkolins Naturals gemaild nog geen bevestiging op mail dat rekening is geannuleerd .Terwijl ik wel een mail kreeg dat het pakket terug in hun bezit is Bralex en Afterpay schuiven de schuld op Forskolin Naturals dat ze beter geweigerd pakket moet afhandelen. Ik heb dezelfde dag retourbon doorgemaild en pakket geweigerd.
   Ik wil graag antwoord .

  • Naar aanleiding van mijn bericht dd 23 juni 2016 een update:
   Bralex beweerde dat volgens Post.nl het pakje met Forskolin op mijn adres zou zijn afgeleverd. Na contact te hebben gehad met Post.nl, werd mij bevestigd dat het pakje door mij was geweigerd en retour is gegaan naar Bralex. Dit per mail doorgegeven aan Bralex en Afterpay, aangezien er een incassoprocedure was opgestart. Ten onrechte dus! Vervolgens op vakantie gegaan en dacht dat hiermee de kous af was. Helaas: werd bestookt met mails en SMS-berichten en wat ik ook mailde, geen succes. Gisteren terug van vakantie en met behulp van zeer behulpzame medewerker van Post.nl via de site: “https://www.internationalparceltracking.com/#/search”, kunnen nagaan wat er met een pakje is gebeurd. Uitdraai gemaakt en gemaild naar de betrokken partijen. Vandaag bericht gehad van AfterPay dat mijn “annulering of retour is verwerkt.”

   Dank u wel Bralex voor de overlast!!!!

  • hoi ik krijg ook telefoon uit heereveen iedere keer maar ik had niet opgepakt bij mij gaat het om Pure gardinia
   ik heb alles retour gedaan en nu moet ik een zakje betalen ze zeggen dat ze dat niet ontvangen hebben
   ik krijg
   telefoon uit Heereveen

  • Hey , mooi resultaat. Heb je ook gesport en at je gezond? ik ben vandaag begonnen met ze in te nemen. Ik ben heel nieuwsgierig naar het resultaat.

 61. Ik heb reeds veledieeten gevolgd dus probeerde ik het forskolin naturals en detox plus maarzonder resultaat is dit he zoveelste wondermiddel dat niet helpt.ik ben zeer teleurgesteld!

 62. Ik zelf gebruik supplementen om af te vallen van fitperpost.nl

  Je zult altijd op je voedingspatroon moeten blijven letten maar extra vitaminen kunnen nooit geen kwaad.

  Succes met het afvallen Vicky!

  Groetjes
  Sanne

 63. Beste,

  ik heb een GBP sinds 2,5jaar.
  Ik heb mijn ideale gewicht nog niet bereikt en volgens de dokter zal ik ook niet meer vermageren.
  Graag had ik nog zo’n 10kg eraf gewild.

  Wat kan ik daarvoor doen?
  Ik sport en heb met mijn werk ook beweging maar er gaat niets meer af.

  Ik ben nu 39jaar en ik heb al dieët gevolgd sinds mijn 12jaar.
  Ik ben het beu en daarom heb ik een GBP laten doen.

  Ik eet ook wel graag en thuis moet ik ook koken voor 6 personen dus is het niet leuk als je dan moet dieëten.

  Wat kunt u voor mij betekenen?

  Mvg, Vicky

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.