Afvallen in 2021

FormaFast is een afslankmethode van Novashops waarbij gebruik gemaakt wordt van maaltijdvervangers. De basis bestaat uit een 800 Kcal dieet. Als je ervan uitgaat dat een volwassen man normaal gesproken 2500 Kcal per dag nodig heeft en een vrouw 2000 Kcal is een logisch gevolg dat je snel kunt afvallen met FormaFast.

De vraag is alleen of het verantwoord is, en of je tijdens het dieet goed kunt functioneren in het dagelijkse leven. De producten van FormaFast bevatten alle vitaminen, mineralen, eiwitten en voedingsvezels die je op een dag nodig hebt. Eiwitten zijn voor het lichaam essentieel en worden tijdens een dieet eten snel afgebroken.

Vragen en Ervaringen

Heb je een vraag of ervaring met FormaFast? Laat dan een reactie achter. Je kunt ook eerst de ervaringen van anderen met FormaFast lezen.

De 3 programma’s van FormaFast

FormaFast is een totaal afslankprogramma dat is bestaat uit drie programma’s die afhankelijk van jouw situatie van toepassing zijn. Het totaal concept bestaat uit:

  • X-treme
  • F-Active
  • Balance

Je kunt er voor kiezen om alle drie de programma’s te doorlopen, maar ook is het mogelijk om een kuur te volgen.

FormaFast X-treme

Wil je extreem afvallen in een korte tijd? Dan is FormaFast X-treme hiervoor geschikt! X-treme bestaat uit een dagprogramma van 3 maaltijden en 1 maaltijdreep, Deze maaltijden leveren slechts 500 tot  800 kcal. Wil je snel afvallen voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een vakantie of bruiloft dan kun je met X-treme in korte tijd relatief veel resultaat behalen.

FormaFast X-Active

FormaFast X-Active is specifiek voor iedereen die effectief wil afvallen en voor langere tijd dit resultaat wil behouden. Als je gemakkelijk en effectief wil afvallen, met meer smaak en variatie, kies dan voor FormaFast F-active. Dit is een afvalprogramma volgens onze “A/B weekendmethode” waarbij je drie gematigde dagen afwisselt met twee strenge dagen. In het weekend kun je dan maaltijden kiezen naar eigen keuze. Zo krijg je alle voedingstoffen binnen die nodig zijn voor een gezond lichaam en genoeg eiwitten voor het behoud van spieren. Afslanken kan ook heerlijk smaken!

FormaFast Balance

FormaFast Balance is geschikt voor iedereen die zijn of haar streefgewicht  heeft bereikt en op gewicht wil blijven. Balance bestaat uit een programma waar je per kwartaal elke week een balansdag inbouwt of 4 keer per week een maaltijd vervangt voor een FormaFast product.

Hoe werkt afvallen met FormaFast?

FormaFast is een maaltijdvervanger in plaats van ontbijt, lunch en avondeten, neem je een shake, soep, maaltijd of reep. Hoeveel maaltijden er vervangen worden is afhankelijk van het programma, Bij X-treme zijn dit er vier per dag, bij Balance zijn dit er vier tot zes in de week. FormaFast producten bevatten veel minder energie dan een gewone maaltijd. Hierdoor vermindert de totale energie-inname en verlies je gewicht. Hoeveel gewicht er af gaat is afhankelijk van het aantal maaltijden die vervangen worden.

Het geheim van Eiwitten

Eiwitten zijn moeilijk te verteren en geven langer een verzadigd gevoel. Dit is ook het idee achter de eiwitrijke producten van FormaFast, hierdoor zul je geen hongergevoel ervaren en zal het afvallen je makkelijk afgaan. De eiwitrijke shake, maaltijden en repen zorgen er voor dat er tijdens het afvallen geen spieren verloren zullen gaan en helpen je bij het opbouwen van spieren.

Voordelen FormaFast

  • Relatief gunstig geprijsd
  • Een effectief programma
  • Zowel in pakketvorm als losse producten

Nadelen FormaFast

  • Geen online begeleiding
  • Uitsluitend online verkrijgbaar
  • Nog onvoldoende variatie
  • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Jouw ervaring met FormaFast

Heb jij ervaring met FormaFast en wil je jouw ervaring delen met andere bezoekers van vetvrij.com? Laat dan een reactie achter. Je kunt ook eerst de ervaringen van anderen lezen

marianne