Foodspring Shapeshake 2.0

Start met KetoX

Shapeshake 2.0 is een maaltijdvervanger met een heel simpel dieet. Vervang twee maaltijden per dag een shapeshake om af te vallen. Wil je op gewicht blijven, vervang dan één maaltijd. Is het allemaal echt zo simpel? Dat lees je in deze review.

foodspring supershake 2.0 duur
foodspring supershake 2.0 duur

Wat is Foodspring Shapeshake 2.0?

Foodspring Shapeshake 2.0 is een maaltijdvervanger die verkrijgbaar is in vijf verschillende smaken. Je lengt de shake eenvoudig aan met water en je schudt het geheel goed.

In de Shapeshake zitten niet alleen eiwitten, maar ook een paar toevoegingen, waaronder vitaminen en mineralen. In het product zitten geen voedingsvezels.

De Foodspring Shapeshake 2.0 is de opvolger van een eerdere versie van de Shapeshake. Het belangrijkste verschil is een wijziging in de samenstelling. De 2.0 variant is een echte maaltijdvervanger, terwijl de eerste versie bedoeld is als tussendoortje of snack.

Shapeshake 2.0 is een product van een Duits bedrijf genaamd Foodspring. Er is een telefoonnummer in Nederland waar je je vragen kunt stellen.

foodspring supershake 2.0 ervaring
foodspring supershake 2.0 ervaring

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Shapeshake 2.0 geschikt?

De maaltijdvervanger bevat melk en mogelijk sporen van soja en eiwit. Daarnaast is het in sommige gevallen niet verstandig om het product te gebruiken zonder overleg met een arts. Denk aan als je zwanger bent, borstvoeding geeft of als je een ziekte hebt aan de stofwisseling.

foodspring supershake 2.0 review
foodspring supershake 2.0 review

Is het effectief?

Een eiwitdieet is een van de meest effectieve diëten voor een langdurig gewichtsverlies (bron). Mits je het goed uitvoert, past de Shapeshake 2.0 uitstekend in een eiwitrijk dieet. Eiwitrijke diëten zijn effectief omdat eiwitten verzadigend zijn.

Voedingsvezels zorgen ook voor een verzadigd gevoel. Door het ontbreken van vezels is de kans aanwezig