Flexa Plus Capsules Review en Ervaringen

Er komen steeds meer middelen tegen gewrichtsklachten. Meestal komen deze middelen in de vorm van zalfjes die je aan kunt brengen op de aangedane plaats. Flexa Plus kiest een andere benadering. Door middel van een supplement kun je je gewrichten van binnenuit versterken.

Wat is Flexa Plus

flexa plus recensie
flexa plus recensie

Flexa Plus is een supplement in capsulevorm. Iedere capsule bevat een aantal ingrediënten op plantaardige basis die bepaalde functies van de gewrichten zou moeten versterken. Denk hierbij aan zaken als de verbetering van de collageenproductie of het versnellen van de gewrichtsgeneratie.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Flexa Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Flexa Plus graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Voor wie is Flexa Plus geschikt?

Als je gewrichtsklachten hebt (of denkt daar vatbaar voor te zijn) kun je Flexa Plus proberen. Een van de ingrediënten van het supplement onderdrukt het immuunsysteem en daarom kun je het product wellicht beter vermijden als je gediagnosticeerd bent met een probleem aan je immuunsysteem. Ook als je ziek wordt tijdens het gebruik van Flexa Plus kun je wellicht beter even stoppen met het gebruik.

Is Flexa Plus effectief?

flexa plus recensie2
flexa plus recensie2

Flexa Plus bevat een aantal plantaardige ingrediënten die een positieve uitwerking zouden moeten hebben op belangrijke functies van de gewrichten. De belangrijkste ingrediënten zijn maca-extract, paardenbloem, viola tricolor en brandnetel. Wij hebben gekeken naar de laatste wetenschappelijke inzichten om te bepalen of Flexa Plus effectief is.

flexa plus ervaringen
flexa plus ervaringen

Maca-extract: Maca-extract is een populair middel in supplementen. Zo zou de plant een positieve uitwerking moeten hebben op het libido. Ook heeft maca een dempende werking op de effecten van de overgang (bron). Hoewel maca-extract ervoor kan zorgen dat calcium beter wordt opgenomen door de botten (bron) (en dus kan helpen tegen botontkalking) is er geen effect op de gewrichten.

Paardenbloem: Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat paardenbloemextracten voor veel kwalen gebruikt kunnen worden. Echter is geen enkel bewijs dat paardenbloem bijdraagt aan sterkere of soepelere gewrichten.

Viola Tricolor (driekleurig viooltje): Extracten van de Viola Tricolor worden al eeuwenlang gebruikt in traditionele medicijnen. Viola Tricolor onderdrukt het immuunsysteem (bron), maar wordt tegelijkertijd ook gebruikt als ontstekingsremmend middel (bron).

Brandnetelextract: Brandnetelextract is een ander middel dat al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege de geneeskrachtige werking. Dit is niet voor niets. Het is bewezen dat brandnetel een sterke ontstekingsremmende werking heeft (bron). Dit is goed nieuws, want sommige gewrichtsklachten worden veroorzaakt door ontstekingen.

De werking van de capsules lijkt dus vrij beperkt te zijn. Mogelijk helpt het tegen botontkalking en mogelijk doet het iets tegen gewrichtsklachten die door ontstekingen worden veroorzaakt. Verder is er weinig bewijs dat het middel helpt om je gewrichten soepeler of sterker te maken. Dit zijn wel de resultaten waar je op hoopt als je een middel als Flexa Plus wil gebruiken.

Wat kost het?

flexa plus werking
flexa plus werking

Een potje met dertig capsules kost €64. Dit betekent dat je iets meer dan twee euro per dag kwijt bent. Flexa Plus is uitsluitend online verkrijgbaar in de officiële webshop (pas op voor namaak)

Voordelen

Sommige gewrichtsklachten, zoals artritis, zijn een soort ontstekingen aan de gewrichten. Tegen deze klachten zou Flexa Plus heel goed kunnen werken.

Nadelen

De capsules zijn iets aan de dure kant, zeker als je het afzet tegen de beperkte werking. Als je last hebt van een klacht als artritis kun je net zo goed brandnetelthee proberen. Dit is een stuk goedkoper dan Flexa Plus.

Conclusie

Flexa Plus is een capsule met plantaardige ingrediënten die de gewrichten zouden moeten versterken. De ingrediënten van het supplement hebben mogelijk een positieve uitwerking op je gewrichten. De capsules zijn vrij duur en er zijn waarschijnlijk effectievere manieren om hetzelfde resultaat te bereiken. Wel zou het kunnen dat het gebruik van Flexa Plus je meer vertrouwen geeft, waardoor je meer durft te bewegen.

Mocht je vragen hebben over deze review? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina of gebruik de facebook comments


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

1 reactie

  1. Ik wil graag meedoen aan Flexs Plus test. Ik ben twee keer geopereerd aan mijn rechter knie. Heb sindsdien meer klachten. Vaak dikke knie na wandelingen. Arts kan er niks aan doen zegt hij. Het is soms erg pijnlijk. Misschien verlicht dit de klachten.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Product Review Score
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.