Cadeautje: Het Fitchef Receptenboek
Lekkere en Gezonde Recepten voor het hele gezin

Afvallen en genieten met Fitchef

  • Proef heerlijke recepten voor het hele gezin
  • Bevat ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
  • Ideaal om te genieten en tegelijkertijd geen kilo's aan te komen
  • Combineren is mogelijk: stel je eigen menu samen
  • Hardcover boek van 248 pagina's CADEAUTJE

Download de preview en maak kennis met de heerlijke Fitchef recepten

WAT KAN IK VERWACHTEN?

FitChef Turbo bevat 85 smakelijke recepten die binnen 15 minuten te bereiden zijn. Van ontbijt tot lunch, tussendoortjes avondmaaltijd en alles daar tussenin. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan 'meal prepping': met recepten die heel geschikt zijn om van tevoren klaar te maken. 

Allemaal uitgebalanceerd met juiste macro's en zonder suiker en andere onnodige toevoegingen. En stuk voor stuk boordevol voedingsstoffen, waaronder volop eiwit.  Fastfood dus, maar op een gezonde manier!

Geen lange lijsten met dure en exotische ingrediënten, maar gewoon alledaagse voedingsmiddelen die bij elke supermarkt te verkrijgen zijn. 

Een praktisch te gebruiken boek dus, ook gewoon tijdens een drukke (werk)week..

ERVARINGEN VAN KLANTEN

"Ik heb het boek al een tijdje en het is echt geweldig! Lekkere recepten, makkelijk en best snel te maken. En omdat ik zelf geen vlees eet, moet ik opletten dat ik toch genoeg eiwitten binnenkrijg. Met dit boek prima te doen. Goede info! Ik ben er al drie weken uit aan 't koken! Tot ieders plezier hier in huis. Ik heb het ook aangeraden aan mijn personal trainen en al zijn andere klanten.."

Ellemarie Bleeker

"Heel fijn en duidelijk boek. En eindelijk een boek met normale door de weekse gerechten. Probleem met veel kookboeken en dieetboeken vind ik dat er gerechten in staan waar je veel teveel voor moet doen of met vergezochte ingrediënten. Ik hou en kan goed koken. Maar voor gewoon door de week met de kinderen erbij moet niet teveel werk zijn en normale ingrediënten. Ik weet wel magere gerechten maar mis soms inspiratie en verval elke week in dezelfde dingen. Dat wordt zo saai! Dit boek geeft mij eindelijk inspiratie voor de gewone door de week maaltijden. Top."

Margriet Oostrom-Huibers

START OOK MET AFVALLEN!

FitChef Turbo bevat 85 smakelijke recepten die binnen 15 minuten te bereiden zijn. Van ontbijt tot lunch, tussendoortjes avondmaaltijd en alles daar tussenin. Alle recepten zijn geschikt zijn om van tevoren klaar te maken. Eenvoudig afvallen met overzichtelijke weekmenu's.

Allemaal uitgebalanceerd met juiste macro's en zonder suiker en andere onnodige toevoegingen. En stuk voor stuk boordevol voedingsstoffen, waaronder volop eiwit.  Fastfood dus, maar op een gezonde manier!