Fitchannel Review Afvallen met Mark Tuitert

Review en Ervaringen met Fitchannel

Fitchannel is een geautomatiseerd online coachingsplatform dat inspeelt op op de groeiende markt voor de thuis workout. Waar je vroeger naar de sportschool moest, kan je nu via internet thuis begeleid worden.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat is Fitchannel

Door de technische ontwikkelingen en de steeds drukker wordende schema’s is dit een ware uitkomst. Je kunt middels je smartphone, tablet en dergelijke rechtstreeks in contact komen met een ervaren fitness professional. We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Fitchannel biedt videocursussen via smart tv, je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Het is een fitnesskanaal waar je terecht kunt voor trainingsschema’s, advies over voeding en motivatie. Je begint met 5 cursussen die zijn gericht op gewichtsbeheersing, spieropbouw, fysieke conditie en mindfulness. Daarnaast vind je ook kook-tutorials en tips van topsporters, personal trainers en voedingsdeskundigen.

Mark Tuitert en Fitchannel

Fitchannel is een initiatie van Winston Gerschtanowitz. Marketingstrateeg Michael Moser en mediabedrijf DFFRNT Media zijn de financiële motor achter Fitchannel. Langebaan schaatser Mark Tuitert is ingehuurd om als het gezicht van het programma naar buiten te treden. Een goede keuze om deze voormalig langebaanschaatser naar voren te schuiven als expert. Mark werd op 20 februari 2010 olympisch kampioen op de 1500 meter in Vancouver. Nu traint Mark je met behulp van een serie trainingsvideo’s naar je droomlichaam. Mark heeft een online trainingsmethode ontwikkeld waarmee je 3 keer per week samen traint met een Olympisch schaatskampioen.

Voor wie is Fitchannel geschikt?

fitchannel
Fitchannel

Het programma is geschikt voor iedereen boven de 17 jaar. Ook ouderen kunnen dit programma volgen wanneer de fysieke staat nog goed is.

Het enigste vereiste is dat je genoeg ruimte hebt om de oefeningen te kunnen doen. Je moet kunnen bewegen en op de grond kunnen liggen. Mark adviseert een ruimte van ongeveer 2m x 2m. Daarnaast heeft een fitnessmatje heeft de voorkeur.

Heb je blessures dan kun je dit programma nog volgen mits je toestemming hebt van de huisarts. Hou in dat geval rekening met de blessure en doe de oefeningen heel voorzichtig.

Is Fitchannel effectief?

Het programma is samengesteld op de unieke gegevens van de gebruiker, hierdoor komt de gebruiker in een bepaald trainingsniveau terecht. Dit wordt dus volledig afgestemd op je conditie. De programma’s worden volledig op maat samengesteld, waardoor je als gebruiker een effectief trainings- en voedingsschema krijgt.

Natuurlijk heb je ook invloed op het uiteindelijk resultaat. Je zult je moeten inzetten om de gewenste resultaten te behalen. En met een online coach kan het wat lastiger zijn om je aan je schema te houden. Zulke programma’s vergen daarom extra motivatie en discipline.

Wat kost Fitchannel?

Er zijn op dit moment een tweetal pakketten beschikbaar.

 • Het programma van 8 weken voor € 39,50 per maand
 • Het programma van 12 maanden voor € 12,95 per maand

Op dit moment wordt er uitsluitend een online afslankprogramma verkocht. Binnenkort volgen een online yoga en boksprogramma.

We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Voordelen

Het grootste voordeel is dat je lekker thuis kunt sporten. En dan nog onder begeleiding van een Olympisch kampioen. Naast het sporten krijg je ook gezonde recepten en handige kookvideo’s en tips. Je leert gezond eten en bewegen om van je overtollige kilo’s af te komen. Wat ook leuk is is dat alles volledig op maat wordt opgesteld. Er wordt dus rekening gehouden met je huidige fitnessniveau.

Nadelen

In de sportschool kun je waarschijnlijk beter en effectiever trainen dan thuis. In de sportschool ben je omringt door anderen die aan soortgelijke doelen werken. Dit werkt motiverend. Daarnaast is het sociaal aspect niet te onderschatten. Thuis trainen vergt wat extra motivatie en discipline. Uitstelgedrag is wellicht wel je grootste persoonlijke vijand.

Conclusie

Met Fitchannel kun je prima afslanken mits je zelf voldoende discipline hebt. Thuis fitnessen heeft veel voordelen en helaas ook wat nadelen. Je krijgt een enorme database aan filmpjes en recepten maar blijft afhankelijk van jouw persoonlijke doorzettingsvermogen. Geen 1-op-1 coaching dus. Bij een gebrek aan discipline en motivatie zal zo een programma niet effectief zijn. De externe motivatie die je in de sportschool krijgt mis je hier.

Indien je hier geen moeite mee hebt dan is Fitchannel een goede optie. Afhankelijk van je karakter is dit wellicht iets voor je.

 

Ervaringen met Fitchannel

Heb je Ervaring met Fitchannel, of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Laat het dan aan ons weten en maak kans op een maand gratis trainen.

Gezonde Groet,

natascha

afbeeldingen fitchannel pers

340 Reacties

 1. Ik wil dit programma heel graag uit proberen. Helaas heb ik met eetstoornissen te maken gehad en opvolgend van dit kwam het yoyo effect. Ik kan eindelijk zeggen dat ik mezelf geaccepteerd heb voor wie ik ben, maar ik streef naar een gezonder levens stijl. Sinds December na een operatie aan m’n arm en maanden lang fysio eindelijk weer gaan sporten! Maar hier door wil ik graag nieuwe dingen op gebied van recepten en sporten leren. Hier kan fitchannel veel mee helpen denk ik.

 2. Ik ben gewoon heel nieuwsgierig of dit programma inderdaad zo revolutionair is als omschreven. Zou het een uitdaging vinden aan den lijve ervaren of dit programma mij fysiek en mentaal in 8 weken tijd een zodanige boost kan geven zodat ik van de modus ‘overleven’ weer in ‘het leven’ stap.

 3. Ben 58 jaar met een buikje en veel te zwaar (110 kilo) pas opa geworden en wil samen met een gezond lijf lang(er) van mijn kleinkind en het leven te kunen genieten.

 4. Ik kan heel veel redenen verzinnen, maar eigenlijk ben ik gewoon heel nieuwsgierig naar het programma. Ik ben erg benieuwd naar wat het thuis trainen nu inhoud. En eerlijk is eerlijk…., dat de trainingen door Mark Tuitert worden gegeven is ook niet vervelend :)

 5. Volgend jaar komt the big 5-0 eraan.. De laatste jaren komen er zo stiekem elke keer wat kilo’s bij en het wordt steeds moeilijker het eraf te krijgen. Uit het verleden weet ik dat een combinatie van gezonder eten en sporten de beste manier voor mij is om af te vallen en het er ook wat langer af te houden… dus de knop moet om! en wel nu! Dit lijkt me een mooie start van het nieuwe jaar en goede manier om die knop nu om te zetten. Dus ik hoop van harte dat ik 1 van de gelukkigen ben!

 6. Hallo!
  Ik zou dit heel graag willen proberen!!! Ik zoek al een poosje naar iets wat bij mij past. Dit klinkt super voor mij! Ik zou dit kunnen doen op de 3 dagen dat ik naast mijn baan (ook 3 dagen) thuis studeer. Ik wordt dan vaak heel duf na een aantal uur, ik vindt t lang zitten ook lastig, dit zou een uitkomst zijn! Ook omdat ik naast werk, studie, gezin helaas echt geen ander moment over heb in de week om naar een sportschool te gaan. Ik duim! Groetjes van Naomi Ooijevaar

 7. Zou dit het dan zijn? Sportschool al meerdere malen gedaan maar is het echt niet voor mij, kan het echt niet leuk vinden. Dit lijkt me echter ideaal. Misschien dat ik wat lekkerder in mijn vel kom te zitten door thuis te sporten.

 8. Zou dit programma graag willen doen na een zwaar jaar achter de rug te hebben met ziekte en operatie’s van man en kleinzoon.. is mijn conditie nul,nul..en natuurlijk komen de calorie er stilletje bij aan… dus hoop ik dat ik dit jaar weer een sportief jaar voor mij wordt..

 9. Ik was altijd sportief en fit. Sinds mijn zwangerschap heb ik Fibromiyalgie en wil ik niets liever dan weer als vanouds fit zijn! Door gebrek aan oppas kan ik momenteel ook niet naar een sportschool dus dit is echt een uikomst! Mocht ik niet de gelukkige zijn dan ga ik zeker geld opzij leggen om later een 12 maanden pakket te kunnen nemen. Aan mijn motivatie zal het niet liggen!

 10. Lijkt me heel leuk om uit te testen. Als het bevalt misschien die 12 maanden afnemen. Ik blijf heen en weer gaan met gewicht wat zorgt voor onzeker zijn. Ik ben erg vermoeid. wat zou het weer fijn zijn om mij fit te voelen!

 11. Een topsporter weet precies hoe hij zijn lichaam weet te onderhouden, fit te blijven en sterker te worden. Daarom lijkt mij dit het ideale programma.

 12. Merk dat ik steeds stijver wordt niet alleen door gewichtstoename maar ook doordat ik ouder rondt.. Prijs van sporten erg duur
  Ik wil graag nog een keer wat aan mijn conditie doen en afvallen.

 13. Na 15 kilo afgevallen te zijn met maaltijd vervangers heb ik een gezond eetpatroon opgebouwd. Door hormonen en een ongelukje (gebroken elleboog en gescheurde achterste kruisband) helaas weer alles eraan. Wil graag met goed eten (geen maaltijdvervangers)en bewegen m’n gewicht kwijt raken en m’n lichaam trainen omdat alle spieren zijn verslapt.

 14. Ik wil starten met Fitchannel om gezonder te gaan leven. Ik heb vaak geen energie en ik ben altijd moe. Ik weet alleen niet goed hoe ik dit moet aanpakken. Ik heb een dochter en niet veel tijd om naar de sportschool te gaan.

 15. Nieuw jaar met met goede voornemens. Ik wil graag weer fit worden zodat ik de kinderen bij kan houden! Ook ben ik benieuwd naar het pakket dat Fitchannel biedt. Niet alleen oefeningen gebaseerd op je niveau, maar ook de gezonde voedingen spreken me aan. Deze kunnen een waardevolle aanvulling gaan bieden voor het hele gezin. Wellicht dat we allen dit jaar fitter gaan worden!

 16. Ken momenteel de drive niet meer vinden was zeer sportief met spinnen 4 x per week ,4 jaar geleden maar sta helemaal op nul ben t ff helemaal kwijt en gestopt met de nodige vele kilo’s kado, baaldaarvan heb spijt van het stoppen met sporten en heb heel veel last nu van overgewicht zowel psychisch als lichamelijk .hopelijk houd ik t vol.lijkt me wel uitdaging .mijn lichaam zit me overal in de weg nu ook met beweging .

 17. Sinds ik niets meer doe ivm knie operatie en ik niet van een sportschool hou, vindt ik het een leuke uitdaging om dit thuis te doen.
  En misschien samen met mijn vrouw.
  Groetjes rob

 18. Zou ik dan eindelijk eens wat aan mijn conditie en gezondheid kunnen doen!
  Zit 5 dagen op m’n werk in een hijskraancabine en kom bijna niet aan beweging toe;het zou heerlijk zijn als ik dan s’avonds gewoon thuis aan m’n conditie kan werken.

 19. Ik ben op zoek naar een manier van trainen die ik overal kan doen, in het bijzonder op mijn werk. Ik maak lange werkdagen en zit te lang in dezelfde houding.
  omdat het geen apparatuur vraag flikt het mij erg geschikt. En wie weet krijg ik mijn collega’s ook nog mee.

 20. Ik kan sporten wanneer het mij past als ik op familiebezoek ben in Nederland of na een drukke dag waar de kinderen en een opleiding veel tijd in beslag nemen. Een beetje me time en nog afvallen en trainen ook ?

 21. In mei bevallen van een zoon. Daarvoor sportte ik veel: schaatsen, wielrennen, skeeleren en hardlopen. Maar nu is daar geen tijd meer voor. Een man die lange dagen werkt en pas 7u thuis komt, dan zijn de meeste sporten al begonnen. Wat zou het fijn zijn om lekker thuis te kunnen sporten.. en wat lijkt het mij leuk om dit te gaan proberen. Want nu in niet meer sport, verandert mijn lichaam helaas ook.

 22. Ik ben al een stuk beter op mijn voeding aan het letten alleen het sporten en hoe ik moet beginnen ontbreekt nog bij mij. Ik hoop dat ik met het proefpakket een goed begin kan gaan maken!

 23. Ik zag de reclame al een paar keer voor bij komen en dacht misschien is dat wel wat voor mij. Ik ben lid van de sportschool maar ik vind dat echt niet leuk om te doen. Ik zal ook eerlijk bekennen dat ik er al een tijd niet ben geweest. Cardio is we oké maar die apparaten met die gewichten is zo niet leuk. Ik Denk dat als ik zoon leuke vent op me tv scherm heb meer motivatie blijf houden om het vol te houden? Mijn probleem gebied Is mijn buik. Dat zal bij veel mannen zijn. Hopelijk krijg ik nu weer de stimulans na het zien van die resultaten na die 8 weken trainen.

 24. Na een moeilijke tijd van het verlies van mijn zonen zou ik weer graag een gezond gewicht gaan krijgen en me weer fitter gaan voelen
  Met dit wat ik op de tv heb gezien
  Gaat het me hopelijk weer lukken om mezelf weer naar een gezond gewicht te brengen en weer fitter te worden
  Maria

 25. Tijdens mijn zwangerschap bleek mijn baby niet goed te groeien, waardoor ik acuut rust moest nemen. Ik mocht vrij weinig bewegen, laat staan sporten. Na een moeizame bevalling en idem beginperiode zitten de extra kilo’s er nog steeds aan. Ik zou graag een fitte mama willen zijn en het winnen van het gratis account zou mij daar heeeel erg mee op weg helpen! Thuis trainen in het bijzijn van mijn kind zou ideaal zijn!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Avatar
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com