Fitchannel Review Afvallen met Mark Tuitert

Review en Ervaringen met Fitchannel

Fitchannel is een geautomatiseerd online coachingsplatform dat inspeelt op op de groeiende markt voor de thuis workout. Waar je vroeger naar de sportschool moest, kan je nu via internet thuis begeleid worden.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat is Fitchannel

Door de technische ontwikkelingen en de steeds drukker wordende schema’s is dit een ware uitkomst. Je kunt middels je smartphone, tablet en dergelijke rechtstreeks in contact komen met een ervaren fitness professional. We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Fitchannel biedt videocursussen via smart tv, je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Het is een fitnesskanaal waar je terecht kunt voor trainingsschema’s, advies over voeding en motivatie. Je begint met 5 cursussen die zijn gericht op gewichtsbeheersing, spieropbouw, fysieke conditie en mindfulness. Daarnaast vind je ook kook-tutorials en tips van topsporters, personal trainers en voedingsdeskundigen.

Mark Tuitert en Fitchannel

Fitchannel is een initiatie van Winston Gerschtanowitz. Marketingstrateeg Michael Moser en mediabedrijf DFFRNT Media zijn de financiële motor achter Fitchannel. Langebaan schaatser Mark Tuitert is ingehuurd om als het gezicht van het programma naar buiten te treden. Een goede keuze om deze voormalig langebaanschaatser naar voren te schuiven als expert. Mark werd op 20 februari 2010 olympisch kampioen op de 1500 meter in Vancouver. Nu traint Mark je met behulp van een serie trainingsvideo’s naar je droomlichaam. Mark heeft een online trainingsmethode ontwikkeld waarmee je 3 keer per week samen traint met een Olympisch schaatskampioen.

Voor wie is Fitchannel geschikt?

fitchannel
Fitchannel

Het programma is geschikt voor iedereen boven de 17 jaar. Ook ouderen kunnen dit programma volgen wanneer de fysieke staat nog goed is.

Het enigste vereiste is dat je genoeg ruimte hebt om de oefeningen te kunnen doen. Je moet kunnen bewegen en op de grond kunnen liggen. Mark adviseert een ruimte van ongeveer 2m x 2m. Daarnaast heeft een fitnessmatje heeft de voorkeur.

Heb je blessures dan kun je dit programma nog volgen mits je toestemming hebt van de huisarts. Hou in dat geval rekening met de blessure en doe de oefeningen heel voorzichtig.

Is Fitchannel effectief?

Het programma is samengesteld op de unieke gegevens van de gebruiker, hierdoor komt de gebruiker in een bepaald trainingsniveau terecht. Dit wordt dus volledig afgestemd op je conditie. De programma’s worden volledig op maat samengesteld, waardoor je als gebruiker een effectief trainings- en voedingsschema krijgt.

Natuurlijk heb je ook invloed op het uiteindelijk resultaat. Je zult je moeten inzetten om de gewenste resultaten te behalen. En met een online coach kan het wat lastiger zijn om je aan je schema te houden. Zulke programma’s vergen daarom extra motivatie en discipline.

Wat kost Fitchannel?

Er zijn op dit moment een tweetal pakketten beschikbaar.

 • Het programma van 8 weken voor € 39,50 per maand
 • Het programma van 12 maanden voor € 12,95 per maand

Op dit moment wordt er uitsluitend een online afslankprogramma verkocht. Binnenkort volgen een online yoga en boksprogramma.

We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Voordelen

Het grootste voordeel is dat je lekker thuis kunt sporten. En dan nog onder begeleiding van een Olympisch kampioen. Naast het sporten krijg je ook gezonde recepten en handige kookvideo’s en tips. Je leert gezond eten en bewegen om van je overtollige kilo’s af te komen. Wat ook leuk is is dat alles volledig op maat wordt opgesteld. Er wordt dus rekening gehouden met je huidige fitnessniveau.

Nadelen

In de sportschool kun je waarschijnlijk beter en effectiever trainen dan thuis. In de sportschool ben je omringt door anderen die aan soortgelijke doelen werken. Dit werkt motiverend. Daarnaast is het sociaal aspect niet te onderschatten. Thuis trainen vergt wat extra motivatie en discipline. Uitstelgedrag is wellicht wel je grootste persoonlijke vijand.

Conclusie

Met Fitchannel kun je prima afslanken mits je zelf voldoende discipline hebt. Thuis fitnessen heeft veel voordelen en helaas ook wat nadelen. Je krijgt een enorme database aan filmpjes en recepten maar blijft afhankelijk van jouw persoonlijke doorzettingsvermogen. Geen 1-op-1 coaching dus. Bij een gebrek aan discipline en motivatie zal zo een programma niet effectief zijn. De externe motivatie die je in de sportschool krijgt mis je hier.

Indien je hier geen moeite mee hebt dan is Fitchannel een goede optie. Afhankelijk van je karakter is dit wellicht iets voor je.

 

Ervaringen met Fitchannel

Heb je Ervaring met Fitchannel, of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Laat het dan aan ons weten en maak kans op een maand gratis trainen.

Gezonde Groet,

natascha

afbeeldingen fitchannel pers


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

335 Reacties

 1. Nog een klein jaar, 7 december 2018 dé dag! Onze trouwdag :D wat zou het fijn zijn als ik die 10 kilo kwijt ben. En hoe leuk is het om dit samen met mijn partner te doen. De 3 kids op bed en wij workouten… liefde is samen fitchannel’en!

 2. Ik wil nog één poging gaan doen het echt op eigen kracht te doen. Als dit niet lukt, zie ik geen andere uitweg dan een operatie. En hoewel ik mijn pet afneem voor mensen die dat hebben gedaan en voor zichzelf hebben gekozen, wil ik het echt heeeeel graag zonder operatie voor elkaar krijgen. Is dit dan dé manier? I hope so!!!!!

 3. Ik werk fulltime, studeer en heb 2 actieve tiener-dochters dus nauwelijks tijd om naar de sportschool te gaan. Thuis sporten zou dus ideaal voor mij zijn!! ??

 4. Als alleenstaande mama met een puber heb ik geen tijd om uit huis te gaan om te sporten. Na mijn werk wacht het eten koken en het helpen met het huiswerk. Hoe fijn zou het zijn als ik dan vanuit huis zou kunnen sporten!

 5. We lopen af en toe hard maar dat blijkt onvoldoende om op het juiste gewicht te komen. Ik hoop met fitchannel de nodige krachttraining te kunnen doen.

 6. Ik zou graag mee willen doen met de actie omdat ik er onwijs tegen op kijk om naar de sportschool te gaan. Dit wil ik zodat ik toch kan afvallen.
  Ik moet afvallen want we willen graag kinderen

 7. Een paar maanden geleden begonnen met fitchannel. En er is resultaat. Een paar kilo lichter en de buik en heup omvang ook. Ik ben er blij mee.

 8. Ik zou het echt super vinden als ik dit zou winnen. Ik ben een sportschol sporter en ik ben gewoon erg benieuwd of ik ook uitgedaagd kan worden met dit programma als ik dus meer thuis zou gaan trainen. Wellicht krijg ik zo ook mijn gezin meer mee in het sporten doordat ze zien wat ik doe.
  Duim, duim, duim…

 9. Sinds 2011 heb ik de ziekte van Lyme, waar ik nog steeds veel hinder aan ondervind. Als actieve sporter heb helaas heel veel in moeten leveren.
  Op de momenten dat ik veel te moe ben om de deur uit te gaan, zou het ideaal zijn als ik thuis zou kunnen sporten. ?

 10. Heel graag zou ik dit willen om zo de donkere periodes weer door te kunnen komen. Ipv buiten hardlopen lekker binnen effectief bewegen. En door de kids geen extra oppas te hoeven regelen!

 11. Na meerdere lichaamsklachten, emotioneel niet lekker. Hierdoor tijdelijk gestopt met trainen. Nu het beter gaat weer beginnen! Dat zou fijn zijn met wat hulp.
  Dank je

 12. Ik wil heel graag samen met mijn vriend dit programma gaan volgen.
  Ik ben 2 jaar geleden 20 kilo afgevallen, maar helaas zit het meeste er weer aan. Ik weet dat ik moet sporten, maar ik vind sporten op de sportschool zo niet leuk. Om het nu samen met mijn vriend thuis te gaan doen, wat ook wel heel fijn is met kinderen die op tijd bed in moeten, lijkt me een uitkomst.
  Daarbij wil mijn vriend graag een betere conditie ivm zijn hobby mountainbiken.

 13. Wegens ernstige gezondheids problemen was sporten zowel lichamelijk als geestelijk niet mogelijk,nu hoop ik dat ik langzaam op mijn tempo de mogelijkheden kan benutten die zich voordoen.ik hoop door aangpaste sport mogelijkheden weer energie te krijgen.

 14. Mijn dochtertje is nu 1.5 en ik wil graag de extra kilo’s kwijt. Naar de sportschool word lastig ivm oppas en onregelmatige werktijden ook in de avond. Thuis sporten lijkt me ideaal. Ze slaapt nog smiddags dus dan kan ik mooi sporten!?

 15. Door onregelmatig werken is de sportschool lastig.
  Graag zou ik weer wat straker en op gezond gewicht willen zitten. Daarom wil ik dit graag winnen

 16. Na vier jaar ga ik eindelijk weer op wintersport!!! Ik hou vreselijk veel van skiën en heb er enorme zin in. Om straks niet dagen lang met spierpijn te zitten wil ik goed voorbereid mijn skivakantie in gaan. Blessurevrij de berg af, een super initiatief deze trainingen die je gemakkelijk thuis kunt doen. Bedankt!!!!

 17. pffff veel te duur en je zit meteen weer vast aan een abonnement. No go voor mij. Zijn echt betere en goedkopere trainers on-line… beetje hype gevoelig. Even zoeken…

 18. Ik heb al verschillende soorten diëten geprobeerd, maar niets werkt blijvend. Ik ben op zoek naar iets waarin ik meer een leidraad krijg bij het sporten en eten, niet zozeer een keurslijf. Mijn ervaring met het laatste is het bekende jojo-effect. Het gaat er heel snel af en een halfjaar later is het er allemaal weer aan, soms zelfs meer. Dat wil ik niet meer! Op naar een gezond eind van 2017, waardoor ik geen voornemens meer hoef te nemen!

 19. Ik heb altijd gesport voor ik alleenstaande moeder werd. Nu 11 jaar later wil ik gewoon weer aan de slag. Met het thuissporten waarbij ik mijn kind en huis niet hoeft te verlaten, is hetgeen waar ik op zat te wachten. Eindelijk …

 20. Zelf ben ik al aardig wat kilo’s kwijt (ongeveer 15 kilo). Helaas moet er nog meer af en ben ik er nog lang niet. Zeker gemotiveerd om te trainen. Jarenlang een sportschool abonnement gehad, maar elke keer die reis ernaartoe… dit programma zou een geweldige uitkomst zijn!! Lekker thuis sporten & ook nog eens heerlijke gezonde recepten erbij krijgen! Top!

 21. Na de geboorte van mijn zoon ben ik 10 kilo aangekomen. Nu wil ik terug in vorm komen maar werken en naar de sportschool gaan is een uitdaging. Er moet iemand thuis zijn. Hierom zou dit een uitkomst zijn thuis sporten als de kleine slaapt.

 22. Omdat ik graag eerst (gratis) wil zien voordat ik geloof dat ik dit vol kan houden….
  Na vorig jaar best veel te zijn afgevallen (15 kg), zit meer dan de helft er inmiddels weer aan..ik probeer heel hard de draad weer op te pakken..maar het lukt niet…ik ben er klaar voor en mijn lichaam is dit zeker!!

 23. Met drie jonge kindjes en een drukke baan, schiet sporten er al jaren bij in. Sinds een jaar heb ik mijn eetpatroon aangepast naar een heel gezond patroon en daar voel ik me super goed bij. Nu is het tijd om ook mijn lijf aan te pakken. Fitchannel lijkt me ideaal, omdat ik kan sporten op die momenten dat t mij goed uitkomt!

 24. ik ging even kijken op internet hoe ik het beste een dieet kan beginnen, wordt over drie maanden 50 en vind het genoeg, dus je pak je laptop een latte machiatto en een pak speculaas, de speculaas is ondertussen op de koffie nog niet want had geen speculaasjes meer om er in te soppen. en ik wil zo graag iets bijzonders doen dus sportief worden lekkere gezondere gerechten eten. mijn nieuwe mountainbike gebruiken, en mijn sporthorloge echt gebruiken niet de 25 minuten fietsen naar een tuincentrum 7 km verderop. en meer dan mijn 10000 stappen wandelen maar bijvoorbeeld lekker joggen
  en spierkracht opbouwen om mijn 2 rottweilers van 2 jaar goed te kunnen uitlaten zonder spierpijn enz. en dat ik ze is echt kan uitlaten en dat ik voorop loop.

 25. Helaas een verkeerd voedings patroon van huis uit meegekregen Wij ontbeten thuis nooit .Daarna op jonge leeftijd van 13 jaar verslaafd geworden aan de heroine en coke .nu 37 jaar verder in mijn leven En al 17 jaar clean zijn .Komen de gezondheids ploblemen op mijn 50 ste jaar .Door mijn eigen toe doen van verkeerd eten en weinig bewegen Nu veel overgewicht .In het ziekenhuis beland met te hoog golesterol .Er moet nu echt wat gebeuren in mijn leven .Wil ik toch gezond oud worden .Sta er dan ook 100 nee 200 procent achter om nu goed voor mezelf te zorgen .weet gezond heid is niet te koop Hoop dat ik kans maak op een gratis acount .zo niet dan betaal ik er wel voor Mijn gezond heid is me nu erg dierbaar geworden .Groetjes uit het noorden

 26. Omdat ik gestopt ben met roken en behoorlijk wat kilo’s aan ben gekomen en deze wil ik er nu weer af. Ik wil mij zelf weer prettig voelen en wil mijn leuke kleren weer aan kunnen. En ik ben geen voorstander van de sportschool. Maar thuis zou voor mij de ideale oplossing zijn.

 27. Na 2 kinderen is het nu tijd om MIJ weer even op de voorgrond te zetten zodat ik weer trots kan zijn op mezelf. Als ik trots ben op mezelf dan kan ik er weer voor 300% voor m’n kids zijn!! Geen ongelukkige momenten meer in pashokjes huilend weg willen lopen en dan maar iets voor de kids kopen… het is nu echt tijd voor MEZELF. Het voelt heel egoïstisch maar weet dat ik hierdoor een betere, lievere, sterkere en met meer zelftvertrouwen moeder kan zijn. Nu schaam ik me enorm….

 28. Ik zou graag willen winnen omdat ik na mn 2 zwangerschappen maar niet terug in oude vorm kom. Het is tijdgebrek, geldgebrek en gebrek aan motivatie. Heb al diverse afslank methodes gevolgd. 1000 punt dieet, protislank, prodimed…… het is niet lekker maar helpt wel zolang je t gebruikt. Maar stop je dan vliegen de kilo’s, plus 2 kilo extra er weer aan. In een rap tempo!!! Dus ben je weer terug bij af. Denk dat dit programma wel voor mij kan werken. Omdat het 2 items aanpakt. Het eten en het bewegen. Dat is dus vooral op langere termijn denk wel heel efficiënt. Dus gun mij deze kans! Ik zal het met beide handen aanpakken en me inzetten voor een gezonder en fitter lichaam

 29. Ik zou dit graag willen winnen omdat ik het fijn zou vinden even tijd voor mezelf te hebben, ik heb een kleinschalige kinderopvang aan huis daarbij doe ik nog een thuis studie en mijn huishouden (moeder van 3 kinderen) wat meer energie zou voor mij fantastisch wezen!

 30. Nu 4 weken bezig en het is een heel fijn programma wat goed aansluit qua niveau.
  Oefeningen zijn goed te doen en lekker in je eigen woonkamer.
  Voordat ik lid werd had ik nog mijn twijfels maar die zijn helemaal verdwenen. Dit had ik veel eerder moeten doen!!!!!

 31. Lijkt me geweldig! 2 jonge kinderen en dan heb je ( naast werken en het huishouden) gewoon weinig tijd voor jezelf. Discipline moet geen probleem zijn. En 2 bruiloften over een paar maanden zijn een goede motivatie ?

 32. Ik zou graag kans willen maken op 1 van de 50 gratis pakketten!!
  Ik ben vorig jaar bevallen van ons zoontje en
  Die paar laatste zwangerschaps kilo’s willen er maar niet af en ik merk dat ik maar amper tijd heb om naar de sportschool te gaan.
  Het lijkt mij ideaal om thuis Voor de tv te kunnen sporten als de kleine ligt te slapen!

 33. Ik zou heel graag thuis willen sporten.
  Met 2 jonge kinderen en een startende eigen onderneming kan ik wat extra energie gebruiken!
  Ik weet dat ik de discipline heb om te blijven sporten, ik kan deze hulp gebruiken om op een goede manier te sporten.

 34. Naast poweryoga en Bodyboxx wil ik thuis graag extra trainen. Maar wat past nu bij mij? Ik zou graag willen starten met Fitchannel omdat het mij de perfecte tool lijkt om op de goede manier te sporten en eten naast mijn huidige sportactiviteiten! Op naar een mooi strak lijf! ??

 35. Ik zou heel graag een gratispakket willen winnen! Ik heb al vaker verschillende dieeten geprobeerd, maar helaas lukt het me niet. Ik moet echt een duwtje in mijn rug krijgen om het weer op te pakken. Help me aub.

  .

 36. Zal het met fitchannel wel lukken om die laatste 15kg eraf te krijgen. Inmiddels al 65kg afgevallen maar die laatste kilo’s zijn erg lastig. De combinatie van voedingsadvies en het sporten, wat je zelf gemakkelijk ik kan plannen, spreekt mij erg aan!

 37. Ik ben dus begonnen met fitchannel.com, en moet eerlijk zeggen dat ik het duur vind vergeleken met wat het is, en voordat je je opgeeft is er ook niet genoeg informatie over wat het precies inhoudt.

  elke week krijg je 3 trainingsvideos van rond de 25 minuten, inclusief warming up and cooling down. Aan het eind van de video geef je een score op van hoe je de oefeningen vond, van zwaar tot makkelijk en hoe je je die ochtend voelde, van fris en fruitig tot erg moe

  het lijkt mij erge korte trainingen, aan de andere kant zijn ze makkelijk vol te houden juist omdat ze zo kort zijn

  als je alle oefeningen van de betreffende week hebt afgerond kun je je nieuwe gewicht invullen en heup en buik omvang

  elke week krijg je ook 3 nieuwe recepten

  je krijgt aan het begin een weekmenu, maar eerlijk gezegt kan je dat bijna net zo goed aan de kant gooien, het lijkt me meer iets wat ze moeten doen dan dat er echt over na is gedacht. Behalve de recepten van week 1, is het verder een allegaartje van ingredienten zonder recepten

  ook al bekijk je niet alle videos dan krijg je nog een flinke opsteker, want het programa houdt dus total geen rekening met of je wel of niet iets doet. Ik had een meer persoonlijke aanpak verwacht , vooral omdat het 155 euro kost per jaar!

  Juist door de prijs zul je gewoon wel door moeten blijven doen, anders is het zonde van het geld, Misschien moet je het gewoon beschouwen als een interactief boek en niet als een fantastisch middel om mee af te vallen.

  Ik hou jullie op de hoogte van mijn resultaten, maar voorlopig ben ik niet onder de indruk.

  Na 2 weken fitchannel gedaan te hebben ben ik 2,4 kilo kwijt, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik naast de 3 spiertrainingen van deze site, ook nog 3 keer cardiotraining doe van 1 uur elk, dus dat zal zeker de resultaten wel beinvloeden.

  Bij fitchannel kan je pas je nieuwe gewicht doorgeven als je alle drie de trainingen hebt gedaan, helaas werkte het systeem vorige week niet, dus niet mijn nieuwe gewicht in kunnen vullen. Aan de ene kant is het wel een motivatie dat je alle drie de videos gezien moet hebben voordat je je gewicht kan invullen (let wel gezien, niet gedaan, je kan ook gewoon naar het einde van de video gaan en voila Lachen ), ipv dat je het ook kan invullen zonder ook maar een video te hebben opengedaan.

  Wat betreft de videos, ik vind ze nog steeds kort en vooral het rekken is erg kort, moet je nog even meer doen als je klaar bent met de video zelf..

  De recepten zijn waarschijnlijk het beste, deze week bijvoorbeeld havermout pannekoeken met banaan.

  Ik heb het sporten met fitchannel laten vallen en me ingeschrevn bij de sportschool, waar goed op mijn wordt gelet en ik persoonlijk word begeleid. Ik gebruik fitchannel alleen nog maar voor de recepten. Zoals al eerder vermeld is er geen enkele persoonlijke aandacht in fitchannel (en goedkoop is het niet), ook al train je niet, dan nog krijg je een bericht dat je zo goed bezig bent!

  Waar ik eigenlijk heel erg boos over ben is dat nu Linda afvalt er ook een fitchannel versie is van Carlos Lens, die mij ongeveer 20 jaar geleden trainde in een sportschool in Almere. Hij is veel motiverender dan Mark Tuitert, maar als je al bij fitchannel staat ingeschreven kan je dus niet de videos van Carlos zien, moet je je opnieuw inschrijven en betalen, wat we dus niet gaan doen…

 38. Heb 12 augustus onderste tree trap gemist.
  Eindelijk na veel foute diagnoses wordt ik nu geopereerd. Op scan is te zien dat toen kruisband is afgescheurd en zit nu opgerold achter in knie.Daardoor al maanden niet gesport en kilo’s vliegen eraan……
  Snak straks naar een sport…

 39. Ik wil echt de nodige kilootjes afvallen en het zit hem bij mij voornamelijk in de beweging. Ook de voeding kan natuurlijk altijd beter, maar ik beweeg echt veel te weinig. Dit moet nu echt veranderen, anders val ik (bijna) niet af. Als alleenstaande, werkende moeder kan en wil ik na mijn werk ’s avonds niet ook nog eens naar een sportschool en mijn kinderen alleen laten, dus dan lijkt thuis sporten me toch een ideale oplossing.

 40. Afvallen en fit worden met de man van mijn dromen, als dat mij niet gemotiveerd en gedisciplineerd houdt dan geef ik het op. Wist niet dat hij mij kan helpen om af te vallen en fit te worden, wat een cadeautje en helemaal als ik via vetvrij zou kunnen trainen met hem. Kan niet wachten om te beginnen … wat geweldig dit.

 41. Ik ben klaar met mijn niet getrainde lichaam. Al veel dingen geprobeerd maar de motivatie niet vast kunnen houden. Met het kijken naar hoe mark tuitert je online traint kreeg ik heel veel motivatie om aan de slag te gaan en dag te zeggen tegen het overtollige vet, de luiheid als het gaat om oefeningen doen. Ik heb er zin in en hoop dat mij de kans wordt gegeven om alles drastisch om te gooien! Lets do this!

 42. Hoi ik heb een tijd gesport 3x in de week maar door hartkloppingen moest ik ruim 10 mnd stoppen. Dan is het strakke er al gauw weer af. Ik ben een sportieve werkende vrouw en moet het weer gaan oppakken v mezelf. Ik zou dat het liefst in een veilige omgeving doen. Ik kan wel wat hulp gebruiken om weer topfit te worden!

  Grt
  Caroline

 43. Ik wil weer gaan knallen, het gevecht tegen de kilo’s die er af moeten. Met een beetje steun van jullie voor het duwtje terug in de goede richting moet dat goed komen. Even weer op je plek gezet worden en de energie om te gaan sporten terug te vinden. Met een programma kan ik mezelf weer op de goede plaats krijgen en de ‘wil’ om te gaan sporten terug te krijgen. Ik wil weer lekker in mijn vel zitten en weer weten waar ik dit voor doe!

 44. Ik ben een jojo! Bijna alles wat ik vorig jaar ben afgevallen zit er weer aan. Dus nu kan ik weer opnieuw beginnen…. Help!!!

 45. Ik zou heel graag winnen omdat ik echt wil of eigenlijk moet gaan trainen. Ik ben nu veel te zwaar en alleen lijnen werkt voor mij niet. Als ik niks doe, komt mijn gezondheid zeker in gevaar. En omdat ik met mijn kinderen thuis moeilijk naar de sportschool kan, zou ik heel erg geholpen zijn met fitchannel.

 46. Mij lijkt het een leuk en effectiev progamma. Door mijn schooltijden en mijn werk lukt het niet om naar een sportclub of sportschool te gaan. Maar het zou fijn zijn om op deze manier een paar kilo’s af tevallen.

 47. Ik zou heel graag een goede manier ontdekken om te sporten en gezond te eten. Wat goed vol te houden is en waarmee ook een paar kilo’s te verliezen zijn

 48. Hallo ik ben een vrouw van 40 2kids en nu 4 maanden gestopt met roken. Hierdoor ben ik in een depressie geraakt. Alleen in plaats van het medisch op te lossen zou ik het heel graag gezond oplossen. Dus ben ik heel erg op zoek naar wat er nu bij mij pas. Ik hield altijd erg van sporten, alleen door mijn depressie durf ik daar niet heen. Hoop dat jullie me kunnen helpen. Dat ik me weer wat beter gaat voelen daar zou ik al heel blij mee zijn dat ik weer iets leuks kan haan doen met me kinderen.
  Groetjes wendy

 49. Ik wil graag starten omdat ik na een periode van bestraling en ellende, dus geen aandacht voor mn lichaam, nu weer mezelf in de spiegel wil aankijken met n goed gevoel. Door diabetes II is ook mn suiker en cholesterol te hoog. Ben er nu klaar mee!!

 50. Ik zou dit echt supergraag proberen. Er moeten nodig wat kilo’s af. Nu ben ik al aan het hardlopen, maar zou graag nog wat meer sporten via fitchannel!

 51. Ik ben ondertussen 22 kilo afgevallen met een speciaal dieet, maar dat wil ik nu gaan afbouwen. Terug naar “normaal” met extra sporten en nieuwe recepten zou super zijn!

 52. Na de geboorte van mijn laatste kindje lukt het me niet de kilo’s er weer af te krijgen. Ik hoop dat deze vorm van begeleiding het juiste steuntje in de rug is wat ik nodig heb.

 53. Zou er super graag aan mee willen doen en hoop dat als ik er aan begin de rest van de familie ook geïnspireerd wordt na en rot jaar gaan we er nu voor het een overwonnen en nu de strijd voor de paar kilos kwijt te raken aan gaan met wat hulp ?

 54. Door een lange knieblessure heb ik een tijd lang niet kunnen sporten. De blessure is bijna helemaal over, maar doordat ik er zo lang mee gelopen heb, zit ik nu niet meer lekker in mijn vel. Ik vind het zelf lastig om mijn levenstijl om te gooien, maar met houvast moet dat zeker lukken!

 55. Door mijn hbo studie maak ik lange dagen vaak van 9 tot 6. Na thuiskomst staat de voorbereiding voor de dag erna alweer te wachten. Hierdoor schiet sporten en vaak bij in. Sinds 3 maanden heb ik ook mijn lidmaatschap bij de zwemvereniging moeten opzeggen, trainen was helaas niet meer haalbaar. Door dit programma hoop ik toch te kunnen sporten en de aangekomen 5 kilo er weer af te krijgen.

 56. Ben 50+ en volop in de overgang. Voel me dus niet meer zo fit als 10 jaar geleden maar wil dat wel weer zijn. Mijn gewicht was vroeger altijd stabiel, nu ben ik de laatste 5 jaar 15 kilo aangekomen. Die moeten er weer af zodat ik deze zomer lekker met mijn eerste kleinkind op stap kan, ravotten en rennen.
  Ik hou van lekkker koken (soms TE lekker) en kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken. Omdat ik onregelmatige diensten werk is het lastig om een sport/dieet schema vol te houden. Deze fitchannel wil
  ik met me zelf aangaan.

 57. Ik ben altijd heel sceptisch over dit soort afval programma’s dus ben eigenlijk wel benieuwd of mark mij wel dat steuntje in de rug kan geven wat ik bij andere trainingsprogramma’s mis. Ik heb er al meerdere geprobeerd maar ik ben een grote bouwvakker en kan echt niet leven op een kiwi een banaan en een bakje joghurt met een blaadje sla.
  Ik hoop het zo want ik ben er echt klaar voor om me weer wat fitter te voelen.

 58. Ik
  Ga ik juni de Dolomieten route fietsen en heb vanaf juni niets meer gedaan…? Dit zou mij enorm helpen om weer te starten met trainen!!!

 59. Dit is DE kans voor om mezelf over de drempel te krijgen weer iets te gaan doen voor mijn gezondheid en welbevinden. Al zou ik het maar voor een paar weken mogen proberen dan zou ik al heel blij zijn. Weer bezig zijn met bewegen betekent voor mij een nieuwe kans om me weer goed te voelen en trots te zijn op mijn lichaam.

 60. Wat een gave kans op een fitter lichaam. Ik ben zwanger en ik merk dat ik toch liever thuis blijf dan naar buiten ga om te sporten. Ik weet dat ik in beweging moet blijven, maar dat kost me veel moeite. Het lijkt me ideaal om voor de tv de workouts te doen en daarnaast ook nog begeleiding te krijgen wat betreft voeding. Ik ben van mezelf al slank, zelfs nu met een inmiddels flink groeiende babybuik, en dat wil ik graag blijven! :-)

 61. Vorig jaar was bij mij eierstokkanker geconstateerd. Hierdoor zijn mij eierstokken en baarmoeder verwijderd. Op 26 jarige leeftijd zit ik nu in de overgang. Op mijn 22ste was ik op eigen kracht 40 kilo afgevallen en dit bleef eraf… tot na mijn operatie. Door de overgang ben ik nu al weer 30 kilo aangekomen en dat vind ik echt vreselijk. Helemaal omdat het nu veel moeilijker is geworden om weer op gewicht te komen. Ik geloof dat dit programma mij kan helpen weer fit te worden en bovenal gelukkig.

 62. Wordt 65 jaar en denk dat ik op deze manier nog jaren fit kan blijven.
  Tevens gezond te blijven eten.
  Motivatie en stimulatie komen hier samen.
  Ben er klaar voor.

 63. Ik wil me slanker voelen en meer energie krijgen! Helaas zit ik veel avonden thuis omdat ik een kleintje heb en alleen ben. Dit zou ideaal zijn om toch te kunnen sporten!

 64. Na 22 kilo kwijt te zijn, nu toch het klad erin gekomen en weer 8 kilo zwaarder.
  Ik wil het zo graag er weer af. Destijds voelde ik mij veel beter en fitter. Wil weer meer zelfvertrouwen net als toen…
  Wil er echt voor gaan!!!

 65. Hallo,
  Ik wil graag gaan fit channel trainen met Mark Tuitert omdat ik een Intensieve baan heb en lange dagen draai. In het afgelopen jaar ben ik meer dan 6 kg aangekomen en ik voel me niet fit meer. Ik was altijd slank en lenig. Maar nu niet meer. Een abonnement bij de sportschool heb ik niet vol gehouden. Ik sport liever thuis en buiten.
  Ik wil me fit voelen, een beter figuur krijgen en een gezonde levenshouding oppakken.
  Ik ben 51 jaar.

 66. Moet echt wat kilo’s kwijt. Ik ben opzich al goed bezig met afvallen. Let supergoed op mijn voeding. Ik ben postbezorgster dus beweeg heel veel. Ging ook zwemmen maar moet daar steeds een eind voor gaan. Toen maar een boek gekocht over core training. Maar merk dat ik toch de begeleiding hierin mis. Vaak lastig hoe n oefening nu precies moet en niet echt het doorzettingsvermogen in mijn eentje. Dus met een stuk begeleiding miet het toch gaan lukken.

 67. Ik ben nu een jaar gestopt met roken en ben 10 kilo aangekomen. Nu wil ik dit er weer afkrijgen en aan mijn conditie werken. Mij lijkt het een uitdaging om dit programma te gaan doen

 68. Weer lang genoeg stil gezeten deze winter, het is niet bepaald weer om buiten te gaan sporten dus lijkt mij het thuissport programma ideaal om de conditie te verbeteren en wat kilo’s kwijt te raken.

 69. Hallo mijn naam is Carina en wil
  Graag afvallen en gezonder leven.
  Ben een alleenstaande moeder met een kind met ass. Na de sportschool gaan is geen optie ivm met werk en oppas dat gaat niet met mijn zoon. Dit lijkt mij uitermate geschrikt voor mij gewoon lekker thuis zonder dat mij. Zoon overprikkeld raakt door dat alles anders gaar, is alleen te duur eerlijk gezegd. Dus proberen we het zo.

 70. Wil al, zo lang, mijn conditie, verbeteren, maar heb, door mijn ongeregelde diensten, geen tijd om naar een sportschool te gaan, en dus, schiet het er steeds bij in..
  Zou daarom heel graag thuis een fitness programma willen volgen, word dit jaar 60, een goede reden om mijn conditie op peil te houden, ten eerste, voor mijzelf, ten tweede, voor mijn kleinkinderen, zodat oma ook nog een sprintje kan trekken.

 71. Mijn vriend en ik willen samen gaan sporten. Het makkelijkst is dit thuis, ivm dochtertje. ( oppas )
  Ik ben zelf in 2015 20 kilo afgevallen, helaas zit hier weer 10 kilo van aan, ivm tijdelijk (in 2016 ) werkeloos geweest en veel thuis gezeten. Mijn vriend doet mountainbiken in de bossen, wil hiervoor graag meer conditie opbouwen om dit langer vol te houden. Tevens heeft hij het bekende mannenbuikje, drinkt geen alcohol, maar gaat niet weg. Wij overwegen een abonnement te nemen, maar liever proberen we het eerst een maand of 2 uit.

 72. Na een heftige zwangerschap lang last gehad van mijn bekken. Nu toe aan weer zelf zonder hulp van de fysio sporten. Er moeten nog aardig wat kilo’s af en voor mijn bekken moet ik door sporten. Dit zou heel mooi zijn om te winnen en dan te gaan sporten thuis! Ideaal met het drukke leven met twee kinderen om tijdens dutjes en school even een momentje voor mijzelf te pakken.

 73. Ik ben gestopt met roken en ik ben net genezen van een depressie. Nu ben ik al begonnen om thuis te trainen maar ik heb nog niet de juiste methode gevonden en dit lijkt me echt een ideale manier, maar ik heb helaas geen geld om dit te doen. Ik zou dus echt super blij zijn met een van die gratis pakketten.

 74. Ik ben al ruim 8 maanden bezig met sporten en anders eten en ben daarmee al 10 kg afgevallen, maar nu blijf ik sinds een aantal maanden op dit gewicht ondanks het sporten en gezond eten, ik wil een nieuwe boost hebben om mijn lichaam weer te triggeren en weer kilo’s te gaan verliezen omdat ik nog graag 5-10 kilo kwijt wil en het mij alleen niet meer lukt en daar dus graag hulp bij zou hebben dmv trainingen en menu’s. Ik ben bang dat ik anders terugval in de minder gezonde leefstijl en dat zou ik heel erg vinden.

 75. Ik zit al jaren niet lekker in mijn vel. Voel me steeds meer onzeker en ben echt opzoek naar de juiste voeding en sport. Ik ben vaak moe en heb geen zin meer in leuke dingen. Ik heb geen super overgewicht maar het begint wel steeds erger te worden. Ik wil heel graag mezelf fit voelen en meer energie hebben. Iets wat ik al jaren niet heb. Ik denk echt dat dit mij een duw in de juiste richting kan geven!

 76. Twee jaar geleden kreeg ik een flinke burnout. Het kaarsje ging echt letterlijk uit en ik kon van de ene op de andere dag niet meer vooruit. Nu, na een aantal therapieën, veel rust en veel ontspanning ben ik er weer bovenop. Alleen wel zo’n 25 kilo zwaarder. Ik zou dit heel graag weer eraf werken om dan echt het gevoel te krijgen dat ik dan weer lekker vrijmkan bewegen. Het belemmert me nu en dat wil ik nog niet op 52-jarige leeftijd.

 77. Ik zou heel graag het gratis pakket willen omdat ik door geld- en tijdgebrek mijn sportschool abonnement heb moeten opzeggen en ik mis het nog altijd.. mijn 3 kinderen (1 van 4 en een tweeling van 2) hebben nog teveel zorg nodig dus als ik iets heb wat ik thuis kan doen, zou dat fantastisch zijn!

 78. hallo… ik wil graag echt eens goed weer worden hoe ik eens was… ik heb in juni 2014 een zwaar hartinfarct gehad… ergens die bewuste nacht wist ik dat ik door iets weer aangevallen maar ben toch blijven zitten, die nacht, zeker twee en een half uur om weer rustig te worden, maar daarna ging het niet meer, ik kwam van gewicht aan, ik zweten hele dagen en nachten, was steeds ziek, had na twee jaren door sukkelen geen enkel zuurstof meer en uithoudingsvermogen meer, kon met mijn 54 jaar, vorig jaar, de trap naar boven van 13 treden niet eens meer op, ik deed dat kruipend, ik ben eindelijk na veel doktersbezoeken eindelijk geholpen, op 15-6-2016 heb ik een hartkatherisatie gehad en gedotterd met twee stents, ik was al voor meer dan 80% dicht aan de linkerkant mijn hart, waar juist de zuurstof gehoord gepompt te worden door je gehele lichaam, toen ik daar lag zagen de hartchirurgen dat als ik niet was geholpen, ik was dus net op tijd, dan had ik vorig jaar kerst niet gehaald, en dat komt alleen omdat er dokters zijn niet naar je luisteren wat jezelf denkt dat je mankeert, als ze dat wel hadden gedaan de cardioloog toen had ik al in 2014 geholpen kunnen worden maar alles was goed zeiden maar stuurde me toch naar huis met nog steeds helse pijn op mijn borst en daar loop je dan als mens rond twee jaren lang, ppppfffff, en nu gaat het met de dag beter, maar voortaan zeg ik wat ik denk en kom ik meer voor mezelf op en laat ik me niet meer weg sturen ,

  alleen sporten gaat me niet lukken steeds omdat ik niet weet waar en hoe ik moet beginnen, ik zoek steeds overal hulp maar het komt steeds tot nix,

  daarbij heb ik sinds 2003 artrose en artritis die steeds verder zich uit breid in mijn lichaam en ik wil weer worden voor wie ik was, voor al de ellende begon, ik wil weer fit zijn en mezelf goed voelen en meer zin in leuke dingen te doen, ivm artritis heb ik al vele pijnblokkades en operaties achter de rug maar die zorgen er ook niet voor dat ik weer de ” echte ” oude persoon die ikzelf ooit was, maar ik geef de moed niet op, vandaar dat ik nu naar jullie schrijf,

  ik wil er voor gaan om mezelf weer ( ong ) te worden net als voor het jaar 2000,

 79. Ben 54 jaar, In maart ga ik weer naar Frankrijk wonen en werken voor een half jaar. Daar is geen sportschool of zwembad in de buurt en dat vind ik heel moeilijk. Het lijkt me heerlijk om in het Nederlands toch een steuntje in de rug te krijgen. Vorig jaar was ik goed op weg, conditie, afgevallen. Toen onverwacht een buikoperatie. Ik kwam weer aan en mocht niet sporten. Nu weer lekker bezig hier in Nederland, het lijkt me heel fijn om in Frankrijk gewoon door te kunnen gaan met behulp van fitchannel.

 80. Nadat ik een jaar lang niets heb mogen doen door een hernia, zou ik mezelf graag weer fit en slank willen zien. Weer blij met mijzelf.

 81. Een jaar geleden nog lekker in mijn vel en fanatiek aan het sporten. Nu een prachtige man van een half jaar oud. Helaas ook tien kilo extra erbij gekregen. Voel me niet meer lekker in mijn lichaam maar ben gemotiveerd om hier iets aan te doen. Hoe ideaal is het om lekker thuis te sporten als de kleine aan het slapen is. Dit is een stuk makkelijker te plannen dan buiten huis te moeten sporten. Ben gemotiveerd om aan mezelf te werken. Fitter, gezonder en daardoor gelukkiger. Zou geweldig zijn om het pakket te winnen!

 82. graag! Ik ben inmiddels 50 jaar en al jaren aan het jojoen. regelmatig beginnen aan een sport maar dan weer niet vol kunnen houden. Herkenbaar helaas! Bewegen is belangrijk zeker met twee kinderen en een baan en daarnaast moeten er gewoon hoognodig een paar kilootjes af om lekker in mijn vel te blijven zitten. Ik ben erg geïnteresseerd en wil graag zelf uitvinden of dit voor mij werkt en of ik dit eindelijk kan volhouden dus kom maar op met dat pakket. Liever vandaag nog dan morgen!

 83. Ik ben een 51 jarige moeder van 2 en oma van 6 kleinkids, ik werk fulltime (vaak meer dan dat). Weeg al 30 jaar behoorlijk te zwaar. Diëten lukt aardig en daar val ik ook van af. Ik ben 2 januari gestart met koolhydraatarm en ben nu al 6 kilo kwijt. Ik voel me prima. Ik weet dat ik moet bewegen maar ik doe het niet. Ik ben lid van een sportschool maar ben eerder een donateur dan wat anders. Ik vind dat er in sportscholen geen leuke sfeer hangt. Ik wil als ik aan het bewegen ben lekker los gaan en niet ingetogen mijn standaard oefeningen of stapjes doen. Soms voel ik me op de sportschool ook bekeken. Ik druk dat weg maar dat moedigt me in ieder geval niet aan om gezellig ernaar toe te gaan. Stel dat die ene die zo kijkt er ook is? Ik loop al jaren met het idee om thuis een kamer in te richten om in alle privacy (lekker los gaan op eigen muziek en zweten als een beer) te sporten. Eigenlijk heb ik alles om te kunnen starten: De ruimte, een Yoga matje, steps, gewichten, sportschoenen, kleding en Internet. Nu nog in een heerlijke fibe komen om dat startknopje aan te zetten. Wie weet zijn jullie voor mij DE oplossing!

 84. Ik zou dit dolgraag willen doen thuis. Ik werk, ben moeder van 4 kids en wil graag wat meer bewegen en lekker, maar vooral gezond eten. Even iets voor mezelf. En wat kilootjes kwijt zou fijn zijn. Dus kom maar op!!

 85. Nadat ik in november bij een fietsongeluk mijn rechter knie brak kwam ik thuis te zitten en nu 3 operaties aan mijn knie en bijna 15 maanden zitten omdat ik niet mocht fietsen en lopen met krukken een te grote belasting was voor mijn linkerbeen zijn de kilo’s er wel bij gekomen maar die moeten er wel weer af en ik hoop dat ik met hulp van jullie programma weer wat overtollige kilo’s kwijt kan raken. Dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Groet Xandra

 86. Ik wil graag sporten. Alleen ik werk overdag en s avonds kan ik niet weg ivm me dochter want heb helaas niet de beschikking voor een oppas. Nu kan ik als ze lekker op bed ligt toch aan mezelf gaan werken. En die overtollige kilos kwijt rake. Want ik weeg helaas 98 kilo en dat is gewoon teveel. En heb een duwtje in me rug nodig

 87. Na de bevalling van mijn 2e kindje wil De Zwemband maar niet weg.. drukke baan, 2 lieve gezonde kindjes die ik vanwege mijn werk al regelmatig door anderen laat verzorgen.. ik wil graag thuis aan de slag, met een stok achter de deur..

 88. Alleenstaande moeder, met fulltime baan (36 uur in 4 dagen). Rij iedere dag 2 uur heen en 2 uur terug om mijn kind zelf van de opvang te halen. Merk dat ik de laatste tijd minder leuke activiteiten met mijn kind doe door schaamte dat ik ben aangekomen. Zou perfect zijn om thuis te sporten, samen met mijn kind en als alleenstaande moeder zonder huursubsidie of allemantatie zou dit voor mij een uitkomst zijn.

 89. Te druk met m’n werk, vrijwilligerswerk en het drukke school- en sportschema van de kinderen mag eigenlijk geen excuses zijn maar helaas ben ik mezelf vergeten het laatste jaar. Terwijl ik altijd een fanatiek sportster was. Resultaat slechte conditie en toenemende kilo”s. Maar vooral weinig energie en onzeker zijn over mezelf. Ik hoop hiermee weer de zin te krijgen om goed voor mezelf te zijn en te zorgen.

 90. Te druk met m’n werk, vrijwilligerswerk en het drukke school- en sportschema mag eigenlijk geen excuses zijn maar helaas ben ik mezelf vergeten het laatste jaar. Terwijl ik altijd een fanatiek sportster was. Resultaat slechte conditie en toenemende kilo”s. Maar vooral weinig energie en onzeker zijn over mezelf. Ik hoop hiermee weer de zin te krijgen om goed voor mezelf te zijn en te zorgen.

 91. Met een fulltime baan, en 7 pubers tussen 11 en 18 jaar thuis, lijkt het me heerlijk om een aantal keer per week tijd voor mezelf te nemen. Mijn kinderen sporten allemaal, eten zich wezenloos, zijn lief maar kosten natuurlijk bergen energie en geld. Een abonnement voor de sportschool is prijzig, dus dat geef ik voor mezelf niet uit. Heeeel graag zou ik dus dit abonnement winnen!
  Daarbij is Mark natuurlijk erg prettig om naar te kijken! Dat moet wel motiverend werken ?

 92. Ik ben het zat 9m.mijn overtollige kilo’s er niet zelf af te krijgen. Ik ben altijd gericht op voeding, maar loop vast. De kilo’s gaan er niet af. Waarschijnlijk eet ik teveel of te weinig of niet op de juiste momenten. Voor mij zou dit programma ideaal zijn. Ik werk vanuit huis en loop veel met mijn 2 hondjes. Ik kan niet altijd weg bij de telefoon om naar de sportschool te gaan, maar kan dan wel workouts vanuit huis doen.

 93. Mijn revalidatieperiode van een terugkerende enkeloperatie (elke 4-5 jaar) is bijna afgelopen (jeeeuhj!). Eindelijk kan ik nu weer beginnen aan het opbouwen van mijn conditie en kracht, hoe mooi zou dat zijn als dat kan met jullie programma!

 94. De vanwege een recente scheiding afgevallen kilo’s (waarbij afvallen al knap is vanwege medische redenen) zijn er alweer bij gekomen, omdat ik nog zo aan het oefenen ben met het opnieuw indelen van tijd, alleen zijn en kindje missen, je eigenwaarde weer opkrikken en meer van dat soort ingrijpende veranderingen/uitdagingen. En dat oefenen gaat vooral nog met meer vallen dan opstaan. Ik wil iets dat me helpt dit te doorbreken en hoop zo dat Fitchannel hierbij kan helpen. De motivatie en discipline moet vanuit mezelf komen, daar werk ik hard genoeg aan. Als de drempel dan iets verlaagd wordt door thuis en op maat te kunnen sporten ‘aan de hand van Mark’ zou dat eindelijk een lichtpuntje zijn.

 95. Ik ben al sinds het geboorte van mijn zoon en dat is 13 jaar geleden met sporten om mijn streefgewicht te bereiken heeft me tot nu toe niet gelukt.over al gesport. Maar blijf nog op het zelfde gewicht. Mijn laatste hoop is fitchanel.

 96. Ik zou fitchannel graag uitproberen! Lijkt me super fijn dit gewoon vanuit huis te kunnen gaan doen en helpt mij hopelijk om de knop naar bewegen weer om te zetten. Mijn dochtertjes van 8 en 5 zijn heerlijk direct en confronterend en met vragen of de kreukeltjes bij mijn ogen en de rolletjes in mijn middel nog weggaan, maakt dat het hard tijd wordt om aan de slag te gaan…

 97. Jenny Vork
  Helaas kan ik vanwege mijn financiële situatie niet meer naar een sportschool of zwembad om baantjes te trekken. Ik probeer dit te vervangen om regelmatig zo’n 5 kilometer te wandelen, maar ik voel me vaak erg bekeken omdat ik bepaald geen sportief lichaam heb. Ik weet dat ik daar boven moet staan, maar in mijn veilige omgeving thuis zou ik het veel fijner vinden om te sporten. Ik ben ook echt benieuwd wat ik zou kunnen bereiken. Ik begrijp best dat ik er met 8 of 12 weken nog niet ben. Dat kan ook niet als je honderd kilo weegt, maar het moet een vast patroon worden in mijn levenstijl. Ik wil de uitdaging aangaan. Heel veel succes met jullie goede werk!

 98. Vanwege een medisch traject en doordat ik 2 jaar geleden gestopt ben met roken, ben ik 15 kilo aangekomen. Ik ga 2 tot 3x in de week naar de sportschool en heb al meerdere dieeten geprobeerd (Sonja Bakker, suikervrij en het MVD…oftewel het Minder Vreten Dieet…). Dit alles heeft geen effect, er is iets wat ik niet goed doe, ik weet alleen niet wat?! Ik raak steeds minder gemotiveerd om naar de sportschool te gaan en schaam me ook voor t feit dat ik maar niet afval en dus t dikkertje blijf. Ik heb al meerdere keren geld uitgegeven omdat ik t heel graag wil maar ik krijg steeds een klap in t gezicht omdat t niet werkt…….Hopelijk krijg ik de kans om dit te proberen…….menu s EN thuis in mijn veilige omgeving trainen! Let s go for it!!!!!!!

 99. Als drukke rond rennende mama/taxi/echtgenoot/baasje van de katten wil ik graag hieraan deelnemen. Een moment voor mezelf inplannen zonder weg te moeten. Weer mezelf worden want door hormonen is mijn stofwisseling veranderd. Het is tijd om behalve alles zoals hierboven te zijn, weer Ermy te worden!

 100. Sport al jaren thuis ivm alleenstaande ouder en zoontje, maar nu inspiratie kwijt qua sport en voesing maar merk echt dat ik weer nodig aan de slag moet omdat ik totaal niet gelukkig met mijn lichaam nu ben. Zou erg blij zijn als ik een gratis pakket win!!

 101. Al anderhalf jaar sta ik iedere ochtend op de Wii thuis en dat gaat goed maar komt mijn neus uit. Ik heb een nieuwe uitdaging nodig en afwisseling van programma lijkt daar een ideaal voor te zijn. 22 kilo lichter maar nog 15 te gaan maar het wordt steeds moeilijker en de motivatie begint weg te zakken ben ook met de laatste 2 maanden 5 kilo aangekomen dus nu moeten er weer 20 af. En fitchannel lijkt me de manier om thuissporten weer leuk te maken.

 102. Ik ben 64 jaar. Tijdens de overgang ben ik 15 kilo aangekomen, weeg nu 68 bij een lengte van 1.56m wat duidelijk teveel is. Ondanks heel veel diëten en 4x per week sportschool lukte het niet om er maar iets af te krijgen. Toen naar de diëtiste gegaan die mij vertelde dat ik zó gezond at dat zij er eigenlijk niets meer aan toe kon voegen. Inmiddels heb ik de sportschool vaarwel gezegd en ga ik 3-4x per week zwemmen/aquajoggen, helaas tot nu toe zonder resultaat. Ik ben op zoek naar een frisse blik van iemand anders en zou graag in aanmerking komen voor dit gratis pakket.

 103. Heb een raar jaar achter de rug, scheiding, druk met werken enz.
  Nu lukt het me om 1 x per week te zwemmen, maar ik moet echt weer in goeie conditie komen. Heb een drukke baan in mijn eigen massage praktijk, wat op zich al een sport is natuurlijk. Maar moet echt meer conditie opbouwen om zo ook mijn werk goed te kunnen blijven doen en om er goed en gezond uit te blijven zien natuurlijk.
  Hopelijk kom ik in aanmerking voor het gratis pakket.

 104. Ben 64 jaar en heb Diabetes wat ik met voeding probeer te handelen. Gaat redelijk goed, maar meer beweging zou het resultaat verbeteren. Ik kom om 19 uur thuis van mijn werk en na het koken en eten wordt het sporten gewoon te laat voor mij. Liever beweeg/ sport ik meteen uit bed voor naar mijn werk te gaan. De vorm zoals hier wordt aangeboden lijkt voor mij een goede oplossing. Graag kom ik dan ook in aanmerking voor een gratis pakket!

 105. Toen mijn sportschool failliet ging, meldde ik me gelijk aan bij een andere. Helaas is daar geen enkele sfeer, laat staan persoonlijke aandacht. Als moeder van 3 kinderen onder de 4 is het al lastig om tijd te vinden om weg te gaan om te sporten. Thuis sporten zou ideaal zijn, thuis is er altijd sfeer en zo kan ik gelijk mijn kinderen het goede voorbeeld geven! Sporten is belangrijk, ook voor hen.

 106. Ik heb nog steeds babyvet van mijn jongste. Alleen is hij al 10 jaar! Het wordt tijd om 20 kilo af te vallen. Alleen lukt het niet, ik heb een programma nodig. Ik heb zin in een fitter en slanker leven!

 107. Net In December 50 geworden en al het hele jaar in mijn hoofd om op mijn 50e fit te zijn, Hevig teleurgesteld in mezelf. Ik mankeer niks en kan mezelf toch niet naar de sportschool slepen. Ook weet ik dat een fit lichaam ook een mentaal fit brein stimuleert wat ik wel kan gebuiken. Sterker in mijn hoofd en lichaam is een droom voor me en als dat nu thuis kan ……dat maakt het een stuk aantrekkelijker. En die 8 weken, dat lijkt zo kort dus ik ben ook echt benieuwd! Kijken of ik uit die vicieuze cirkel van bank hangen en er niet vanaf komen, en je daardoor weer rotter voel. Ik ben niet eens te zwaar maar ook niet fit. Hulp bij de maaltijden is ook geen overbodige luxe want in de keuken sta ik ook geregeld met mijn handen in mijn haar. Nou al met al reden genoeg lijkt mij.!! gr en succes allemaal

 108. Wij kijken in de spiegel en schrikken ons kapot. Hoe is het mogelijk dat we allebei in 5 jaar zoveel zijn aangekomen en ons niet meer fitvoelen? We zijn bijna zestig jaar en willen nog zoveel van het leven genieten. Dus gaan we aan de slag en hopen tijdens de zomer van dit jaar weer toonbaar op het strand te kunnen lopen. We willen ons fit voelen om wandelingen te maken en lekker te slenteren over de Zuid-Franse boulevards of door de Italiaanse dorpjes.

 109. Gewoon omdat het me heerlijk lijkt om een lekker thuis te kunnen sporten zonder de deur uit te hoeven naar de sportschool. Bovendien hoop ik ook dat ik met deze oefeningen ook mijn lijf sterk kan houden na mijn rugoperatie. En dan als klap op de vuurpijl nog eens heerlijke gerechten op tafel kan zetten zonder het zelf te hoeven bedenken elke dag ;-)

 110. Ben 59 jaar en wil me wat fitter voelen. Ben 8 kilo te zwaar en weet dat dit ook een reden is waarom ik mij moe en opgeblazen voel. Ik word ook strammer. Ik hoop dmv steun en motivatie, ik mijn doel kan bereiken.

 111. Ik wil graag weten of Mark mij wel kan motiveren om het dagelijks vol te houden…. Want mijn motivatie om naar de sportschool te gaan lukt me eigenlijk nooit die 3 x per week en misschien lukt t vanuit huis wel!

 112. Ik ben al ruim een half jaar op zoek naar dé motivatie om weer te gaan sporten en daardoor ook weer af te vallen. Op dit moment kom ik alleen maar langzaam aan en doe ik weinig aan sporten. Ik ben benieuwd of dit mij zou motiveren. Ik wil die uitdaging wel aangaan.

 113. Na mijn zwangerschap kreeg ik verschillende problemen met mijn benen, mijn knieeen gingen bij het sporten ineens pijn doen en inmiddels ben ik vaste klant bij de fysiotherapeut. Ik heb daarom een paar jaar niet veel aan sport kunnen doen maar moet vanwege de klachten eigenlijk wel afvallen! Fijn cirkeltje waar ik in ben beland dus. Het bewegen gaat inmiddels wat beter en mijn voornemen wat ik mij dit jaar heb opgelegd is minimaal 10 kilo eraf om mij beter te voelen met minder pijn. Het zou zo super leuk zijn als ik door de training met Mark kan bewegen en afvallen en weer hinkelend met mijn kleuter over straat kan! ???

 114. Graag zou ik dit winnen, dit zou mij heel erg helpen. Ik heb op mijn 17e de diagnose MS gekregen. Ik was een emotie-eter en kqam kilo’s aan. Hoe moet je met zo’n diagnose leren omgaan? Ik wil graag bij mezelf de knoo omzetten om thuis te gaan sporten, dit zou stap 1 zijn. Om naar de sportschool te gaan kost mij zoveel energie, omdat ik daar al eerst heen moet. Om deze energie te besparen kan ik dat thuis. Ik ga de uitdaging graag aan, hopelijk kunnen jullie helpen.

 115. Omdat ik van alles geprobeerd heb en mijn zwangerschapskilo’s iets te graag bij mij blijven. Ik merk dat ik het heel graag wil maar de voeding ook lastig zelf aan kan passen. Het Is een droom om eindelijk weer eens onder die 80 te komen

 116. Sporten én naar Mark Tuitert kijken, het lijkt me de ideale combinatie. Bovendien wil ik heel graag de overtollige zwangerschapskilootjes eraf, maar sporten met twee kleine hummels vergt nogal wat organisatie. Hoe fijn zou het zijn om de oefeningen ’s avonds in mijn eigen huiskamer te doen?! Juist! Kom maar door met dat gratis proefpakket dus! ;-)

 117. Hoi. Om maar meteen met de deur in huis te vallen IK HEB MEZELF VERWAARLOOSD! Van een slanke vrouw van rond de 55 kilo, naar een alles behalve slanke vrouw. Ik weet niet wat ik weeg want durf al ruim twee jaar niet meer op die weegschaal te staan. Het zal rond de 80 kilo zijn ben ik bang. En natuurlijk zijn er allerlei excuses geweest. Eerst kom je wat aan na twee zwangerschappen. Maar ow Erika, dat staat je goed. Je woog ook eigenlijk te weinig. En dan is daar nog een angststoornis met depressies. Die houden me weg van het buitenshuis sporten en ook de medicijnen deden het goed. Voor zowel de klachten als het aankomen in gewicht. Tel daar een scheiding bovenop, een kind met PDD NOS en hopla. En heel vat vol excuses waarom ik aangekomen ben en het er niet af krijg. De werkelijkheid is dat ik ook teveel eet. Vooral ‘ avonds, lekker stukje kaas, wijntje erbij. En veel te weinig beweeg. Ik heb geen auto en doe alles op de fiets (goed hè). Maar die afstanden zijn muizenstukjes in een muizentempo. Dus ook dit jaar weer vol goede moed gedacht (ja, alleen gedacht) aan afvallen. Tot ik jullie reclame zag op televisie. Dat MOET te doen zijn…zelfs voor een nietzosportieve dame, die ook nog eens alles behalve een keukenprinses is. Dus vraag ik jullie, daag me uit, geef dit pakket cadeau, en ik zal jullie en mezelf laten verbazen. Want een gegeven paard he……. dus ik zal er voor gaan. Voor de volle 110%. Groetjes Erika

 118. Wij als collega’s zijn super enthousiast over dit programma. We praten al weken over dat we meer moeten gaan bewegen maar kunnen ons vanwege de sneeuw en het vreselijke koude weer er niet toe zetten. Een van mijn collega’s had via via over dit programma gehoord en nu lijkt het ons een super leuk om dit eens uit te proberen. Dan kunnen we tijdens onze pauze lekker actief samen bezig gaan. En het is zal dan natuurlijk ook bijdragen aan onze teambuilding!!

 119. Ik zou eindelijk eens wat beter in mijn vel willen zitten, het vet op mijn buik kwijt willen raken, betere conditie hebben, een paar kilo af willen vallen en ook meer zelf vertrouwen willen krijgen. Ik heb al eens gesport bij een sportschool met wat begeleiding maar ik voelde mij nooit op mijn gemak als ik daar aan het sporten was. Ik deed het wel en kreeg ook resultaten maar op een gegeven moment begon ik steeds minder zin te hebben om weer te gaan sporten. Daarbij voelde ik mij ook bekeken en dat is geen fijn gevoel en sport ook niet lekker. Op een gegeven moment ben ik gestopt omdat ik een ongeluk kreeg. En omdat ik niet wist hoe lang het ging duren voordat ik weer kon sporten heb ik de sportschool opgezegd want dat vond ik zonde van het geld. Maar nu het al weer een stuk beter gaat wil ik weer langzaam aan gaan beginnen maar ik zie het nu niet meer zo zitten om naar een sportschool te gaan. Daarom is het wel fijn dat dit programma er is wat je gewoon thuis kan doen met goede uitleg die je op je eigen tempo kan volgen en op jouw niveau, voedingstips geeft en het is ook niet duur. Hopelijk heb ik een keer geluk en win ik een gratis pakket.

 120. Na meerdere mislukte pogingen en zulke hoge bedragen voor Personal Training had ik de moed bijna opgegeven. Tot ik hoorde van dit fitnessprogramma! Het lijkt me geweldig om me eindelijk weer goed te voelen over mijn lichaam en mijn levensstijl eens echt aan te pakken.

 121. 4 kleine kinderen ene een hbo studie. De tijd is er soms niet om te gaan staren . Dit kan mooi vanuit de huiskamer. Echt een aanrader voor mij. Eindelijk wat doen aan mijn conditie en al die zwangerschapskilo’ die nog aanwezig zijn

 122. Al meerdere keren begonnen op een sportschool, maar met al die spiegels,
  gespierde kerels en reeds slanke dames om me heen is het erg moeilijk om
  me daar thuis te voelen en dus toch weer afhaken.
  Het lijkt me dan ook ideaal om thuis te kunnen trainen met een schema
  dat voor mijn eigen niveau gemaakt is en waardoor ik eindelijk iets kan doen
  aan mijn hoge vet %.
  Wie weet durf ik over een half jaar wel echt naar de sportschool en hoef ik met niet
  meer te schamen voormezelf

 123. Mijn beste vriendinnetje wil maar niet afvallen! Sinds een paar maanden bezoekt ze de sportschool, maar door haar werk, kinderen en chronisch tijdgebrek willen haar ingeplande trainingen niet altijd lukken. Niet alleen haar zelfvertrouwen lijdt eronder, lichamelijk begint ze ook al lichte klachten te ondervinden.
  Ik vind het tijd voor verandering! En ik weet zeker dat een nieuwe aanpak, in de vorm van 24/7 Mark Tuitert , haar extra stimulans zal geven. Ze kan er dan voor/na werktijd, met/zonder de kinderen en zo vaak ze maar wil (daar moeten de charmes van Mark voor gaan zorgen) volledig voor gaan!

 124. Ik vraag dit aan voor ons hele gezin, binnen 3 jaar zijn beide ouders thuis komen zitten ivm ziekte(mama) en depressie (papa) ze Willen graag naar de sportschool maar hun inkomen is minder Geworden door het afkeuren en ze Willen toch graag sportiever worden en mama
  Afvallen…met deze prijs kunnen ze en fitter worden,hebben ze iets om handen en is er iets meer bescherming tegen evt terugkerende depressie! Dus heel
  Erg welkom!

 125. Vanwege een chronische ziekte heb ik tot voor kort 3 jaar lang prednison gebruikt en ben daardoor helaas teveel kilo’s aangekomen! Die kilo’s moeten er weer af en ik ben erg gemotiveerd hiervoor, maar zou de steun van Mark Tuitert hier wel heel goed bij kunnen gebruiken! Dit programma is ideaal voor mij, omdat ik dit super goed kan doen op mijn hotelkamer als ik voor mijn werk als stewardess op reis ben!

 126. Sinds ik weet dat ik copd heb ben ik gestopt met roken.
  Dat is nu meer dan 3 jaar geleden.
  Ook ben ik begonnen met hardlopen dat ging erg goed tot dat 2 jaar geleden mijn broer ziek werd en eind vorig jaar overleed, toen heb ik het door drukte van hem begeleiden laten verstoffen.
  Nu zit ik weer bijna op 5 km maar heb er astma bij gekregen waardoor het hardlopen er door de weersomstandigheden soms erg moeilijk gaat.
  Maar ik wil het wel weer aanpakken en ook mijn core meer trainen zodat de spieren in rug en rondom longen goed blijven.
  Miss dat dit makkelijker is dan de drempel over van de sportschool, tis toch erg als je het tussendoor op moet geven door gebrek aan adem en door trots vindt ik dat dan verschut als er andere bij zijn.
  ik hoef niet af te vallen maar de conditie moet beter.

 127. Ik zou het graag willen ik heb 4 kinderen en kan steeds mijn streefgewicht niet halen ik zou graag 10 kilo willen afvallen met wat hulp is dit een stuk makkelijker.

 128. Lijkt me makkelijk vanuit huis en een extra aanmoediging als je ff geen zin hebt☺️ Zou best wat willen afvallen en wat strakker in mijn vel willen zitten?

 129. Ik wil dit graag voor mijn vrouw, die al sinds ik haar 14 jaar geleden heb leren kennen en sinds dat moment al van alles heeft geprobeerd om aftevallen. Ze heeft een Bmi van 36 en weegt 101 kilo.

  Ze wil zo graag een keer in de zomer met de kinderen naar het strand durven zonder het gevoel te hebben dat iedereen haar aanstaart. Tevens heef ze al die jaren al een verwijsbrief liggen voor een borstverkleining om ze weer gelijk te maken ( schelen een goeie cupmaat (F) ) maar ja dan moet haar bmi eerst onder de 30 zijn.

  Alles heeft ze al geprobeerd van sporten tot shakes tot therapieën. Ik zou het haar zo gunnen meer dan alles op de wereld om haar weer vanzichzelf te zien houden zoals ik van haar hou, mede ook omdat ze altijd alles voor iedereen doet en zichzelf wegcijfert.
  Ik hoop dat de training van mark haar de kans geeft om haar doel te verwezenlijken.

  mvg

  Maurice ” man van ilse”

 130. Ik ben een 40 jarige single moeder. Ik ben al gestopt met roken en alcohol maar die overtollige kilootjes gaan er maar niet af. Thuis sporten lijkt mij ideaal, zeker omdat ik in een klein dorp woord zonder sportscholen. En de reistijd is een ramp…..

 131. Omdat 40 eueo per maand veel geld Is voor een alleenstaande moeder maar ik wel heel graag mijn conditie omhoog wil krijgen om daarna mij bij een sportclub kan aansluiten zoer een flater te slaan door mn slechte conditie.

 132. Ivm alvleesklierkanker operatie 4 jr.geleden heb ik nogal veel vet rondom mijn buik. Gaat er met gewoon sporten niet af. Mijn gewicht is prima maar mijn buik niet en dat wil ik er graag af hebben. Misschien n kans op n gratis pakket? Ik wacht met smart af.

 133. ik zou heel graag mee doen met jullie sportplan
  ik wil zo graag wat kilos kwijt maar t lukt me niet alleen ,en aangezien t financieel gezien n beetje moeilijk is zou ik t dolgraag willen winnen

 134. Heel graag! Ik had een abonnement op de sportschool maar wegens overlijden schoonvader en einde relatie is sporten er helemaal bij ingeschoten. Als werkende single mama zie ik niet de mogelijkheid de sportschool nog (regelmatig) te bezoeken dus thuis trainen in combinatie met gezond eten zou een perfecte oplossing zijn om weer back in shape te raken na een heftig en vervelend jaar ☺️

 135. Ik zou graag dit fitnessprogramma volgen. Niet om af te vallen maar wel om een sterker, fitter lijf en betere conditie te krijgen. Ik moet voor mijn ernstig gehandicapte zoon (12) zorgen en ik merk dat mijn lijf me in de steek gaat laten. Heb geprobeerd te gaan hardlopen maar dat leverde hardnekkige blessures op. Misschien lukt het op deze manier wel om fitter en sterker te worden.

 136. Omdat ik in de afgelopen 4 jaar al 28 kilo kwijt ben geraakt en ik nu nog 6 kilo moet. Deze kilo’s zijn zo lastig en het lukt me gewoon niet. Van alles geprobeerd en nu half gefrustreerd! Ik wil zo graag mijn doel bereiken en trots zijn op mezelf?
  Ik zou heel graag dit willen proberen om te kijken of dit het laatste zetje is…. Zodat ik in juli in een mooi jurkje kan op de bruiloft van m’n beste vriendin en ik daarna heerlijk mijn 10 weekse rondreis in Azië in bikini het strand op kan!

 137. Waarom? Omdat mijn drie kinderen en vrolijke, lieve en vooral gezonde moeder verdienen. Geen excuses meer, doen! #2017

 138. Ik wil graag wat kilo’s kwijt om het gepest van mijn zwager te laten stoppen. Zijn opmerkingen kwetsen mij juist omdat ik zo mijn best doe met sporten.
  Ik zou hem graag een poepie willen laten ruiken zodat hij niet meer van die ongepaste opmerkingen kan maken.

 139. Ik wil graag wat kilo’s afvallen! En weer fitter worden. Deze methode spreekt mij erg aan, omdat je lekker in je eigen omgeving kan sporten!

 140. Ik heb geen ziekte, zwangerschap, depressie of iets anders ergs/zwaars achter de rug. Ik heb een BMI van 25, dus daar is ook niets mis mee. Ik doe niet aan social media, kortom: ik ben een gelukkig persoon! Dit gun ik een ieder ander ook van harte!! Maak ik ook kans?

 141. Zou heel graag in aanmerking voor een gratis pakket. Ben al sinds 2012 bezig met fit worden ivm diverse klachten zoals traag werkende schildklier, slaapapneu, slaapproblemen en duizeligheid. Inmiddels ook nog eens mijn baan kwijt geraakt.
  Wat ik ook probeer, bij welke specialist ik ook kom, het heeft tot nu toe nog geen oplossing voor mij gebracht. In al die jaren zo’n 30 kg in gewicht aangekomen.
  Zou toch heel graag weer me dingen kunnen gaan doen en fit en gezond te worden door deze uitdaging op tv en advies krijgen in gezond eten. Ben dan ook echt benieuwd of Mark Tuitert wel de oplossing voor mij brengt. Ik heb er wel het vertrouwen in dat je via dit programma zeker kilo’s gaat verliezen.
  Deze methode om dit thuis uit te voeren spreekt mij dus heel erg aan en ik hoop van harte dat ik mee mag doen.

 142. Na mijn 3 prachtige kinderen is het weer tijd om aan mezelf te werken en wat tijd voor mezelf vrij te maken. Daarom wil ik graag starten met Mark Tuiterts adviezen en trainingsprogramma.

 143. Na een burn out ga ik weer beginnen met werken en heb ik echt een aantal overtollige kilo’s die in de weg zitten. Met een full time baan is het natuurlijk super om thuis alles te kunnen doen qua oefeningen , koken is een hobby van me en ik probeer graag nieuwe dingen en als je daar dan ook nog gezonder van wordt is het toch super !!! Ik ben er helemaal klaar voor om hier aan te beginnen en wil zeker de uitdaging aan gaan .

 144. Dit is wat ik nodig heb om na 1.5 jaar eindelijk die laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Tijd en discipline vinden om daadwerkelijk naar de sportschool te gaan lukt me niet. En met zo’n kleintje wil je zelf je tijd kunnen bepalen om te sporten, dus groepslessen worden ‘m ook niet ?. Daarom zou dit een fantastische uitkomst zijn. Mama in de middag even in de huiskamer sporten als Uk lekker ligt te slapen! Ideaal en vooral heel haalbaar. Dit gecombineerd met gezonde eettips zal me nog meer motiveren.

 145. Vanwege de ziekte die ik gehad heb moet ik nu zoveel mogelijk bewegen en gezond leven.
  Maar dat lukt mij niet altijd vooral gezond eten en de laatste tijd beweeg ik ook weinig

 146. Sinds ongeveer 2 jaar ben ik een aantal kilo’s aangekomen en zit ik minder goed in mijn vel. Ik ben me er bewust van dat dit o.a. te maken heeft met dat ik een aantal kilo zwaarder ben geworden. Ik ben op zoek naar een leuk, uitdagend en effectief programma waarmee ik weer op mijn oude gewicht kan komen. Het programma spreekt mij erg aan en zeker de begeleiding die je er bij krijgt. Dat is voor mij een extra stimulans. Hopelijk kom ik op deze manier weer op mijn oude gewicht. Ik ga ervoor!!

 147. Werk vooral in de nachten en dan is voeding voor mij een probleem om een dieet vol te houden omdat ik overdag als ik wakker ben ook energie nodig heb let ik niet op de calorieen die ik binnen krijg .
  Wil graag een 20 kg afvallen maar tot 10 kg lukt wel om erna het er weer aan te krijgen , hopeloos word ik ervan .

 148. Wil heel graag maximaal 10 kilo afvallen. Onze dochter is 17.03.15 geboren. Onze trots. Door de druk van werken zorgen voor je dochter. Eigenlijk het leven kost het veel doorzettingsvermogen. Dat hoop ik via jullie te vinden. Wil er zeker voor gaan. Zoek alleen nog het maatje die me helpt! Groetjes, Jessica Vlaanderen

 149. Nadat ik ben bevallen van mijn zoon heb ik een jojo effect gekregen , waardoor ik striemen heb gekregen. Ik heb ook echt ondersteuning nodig bij afvallen, ik ben zelf financieel niet in de gelegenheid om me aan te melden voor een fitnis abonnement omdat ik in de schuldsanering zit. En ik heeel erg benieuw ben of dit mij zal helpen

 150. Ik ben stewardess en dus veel van huis. Het lijkt mij ideaal op deze manier overal ter wereld, met mijn tablet toch mijn work-out te kunnen doen! Op die manier kan ik toch eigen programma blijven volhouden.

 151. Sport al jaren thuis omdat sportschool moeilijk gaat als alleenstaande moeder. Maar na jarenlange dezelfde oefeningen de motivatie kwijt geraakt en iets nieuws nodig om er weer tegenaan te kunnen gaan

 152. Zou heel graag mee willen doen, ben 56 jaar en klein van postuur en 10 kg te zwaar. Heb niet de financiële middelen om naar een sportschool of dit mee te doen. Zou t fantastisch vinden als ik mee zou kunnen doen

 153. Beste goedwillende mensen,
  Waarom hoop ik op een pakket.
  Omdat ik deze week gestart ben met camebridge ooit ging dat goed. Maar nu voel ik mij ellendig, hoofdpijn, moe en futloos en ik moet nog 15 kilo.
  Afvallen gaat mij lukken maar niet op deze manier. Dus dit zou een goede uitkomst zijn?.
  De wil is er en hopelijk zie ik dan een blijvend licht.

  Groetjes Chantal

 154. Reden is simpel…
  Ben meer dan 7 kg aangekomen omdat ik een stresseter ben.
  Mijn benen worden zelfs al dik.
  Er moet dringend wat gebeuren…

 155. Jaaa ik wil heel graag lekker thuis sporten! Sinds de geboorte van de kids niet meer gesport. Het zou heerlijk zijn om ’s avonds weer even een momentje voor mezelf te hebben en te werken aan mijn conditie! En we zitten ook vast in een bepaald eetpatroon. Nieuwe ideeen en recepten zijn zeker welkom! Nieuwe inspiratie! Dus ik zeg…kom maar op! Ik ben er klaar voor!

 156. Simpel zat. 10% te zwaar en conditie van een oud paard. Combinatie van werk, kinderen en HBO-thuisstudie geeft mij als 38-jarige weinig tijd om de sportschool ook nog eens te bezoeken. Ergens zal ik weer over een drempel heen moeten om weer in beweging te komen en ik hoop stiekem op jullie start pakket :-).

 157. Ik ben gewoon te zwaar en wil behoorlijk wat gewicht kwijt. In de sportschool voel ik me steeds minder thuis. Kost dus ook steeds meer moeite om daar naar toe te gaan.

 158. Dit programma spreekt me heel erg aan! Was voorheen heel sportief maar door werk en family-life kom ik steeds tijd en energie tekort om aan mezelf te werken. De combi van workout en eettips lijkt me geweldig omdat die elkaar zo versterken! Versleten knieën en een rammelende rug kunnen wel wat versterking gebruiken om 2 meter vlees wat soepeler door het leven te laten gaan.

 159. Na een verkeersongeluk eind augustus (Aangereden door een pizza koerier op een scooter) probeer ik weer fit te worden. Voorheen altijd sportief/fit geweest maar nu bezig het weer lichamelijk op de rit te krijgen. Lang bezig geweest met het lichamelijke herstel en nu de blessures weer redelijk hersteld zijn kan ik nu weer beginnen met sporten. Dit lijkt mij de perfecte manier om de draad weer op te pakken

 160. Na 3 jaar zorgen voor mijn zieke man en kind, is het nu wel echt tijd voor mezelf. Sporten thuis doe ik al, veel yoga, hoelahoepen dus de goede start is er en nu zat ik beetje in dubio of ik gewichten nodig heb of niet. Dat fitnessen in de sportschool, vind ik zoooo saai, doe mij maar lekker thuis. Dus op zoek naar de beste manier voor mij, kwam ik dit tegen. Het lijkt me echt geweldig en ik waag eens een kansje. Wie weet. Ben er KLAAR voor!!!

 161. Een moeder van 3 kinderen, wil ze stimuleren om sportief te zijn en te bewijzen dat het niet zoveel tijd hoeft in te nemen. De kinderen doen zelf niks aan sport en zijn erg lui na een vermoeide schooldag. Hiermee wil ik het hele gezin aanmoedigen om samen met z’n allen op een leuke manier te sporten en ons streefgewicht te bereiken.

 162. Sta ingeschreven bij 2 sportscholen en fitnessen zit er maar niet in. De sportschool vindt ik niet fijn of de afstand is te ver. Ben een student en sporten is nou eenmaal een goede levensstijl. Voel me het beste comfortabel wanneer ik thuis ben, dus dit klinkt als magie in de oren van een luie student!

 163. We hebben een agrarisch bedrijf in Duitsland, ik gun mezelf geen tijd om in de sportschool te rijden, die 15 km verderop in de Stadt is daarom zou het fijn zijn als ik thuis kon trainen, mijn chlorestorol is te hoog en ik zou graag 5 Kilo afvallen, ik zag jullie commercial op tv en die sprak me meteen aan het zou een idiale oplossing voor mij zijn als ik thuis kon trainen.

 164. Ik gun het abonnement mijn moeder heel erg graag!
  Ze is helemaal wild van het idee dat het haar dit keer wel zal helpen.
  Sportschool heeft ze al een aantal keren geprobeerd, maar zoals de meeste wel herkennen, je wordt (in haar beleving) aangestaard door allemaal ‘slanke’ dames en heren.

 165. Zou dit echt heel graag willn proberen! Voor mijn zwangerschap woog ik 20 kg minder dan nu…. Naar de sportschool is moeilijk voor me, overdag gaat het niet ivm werk en in de avond zal ik oppas moeten gaan regelen omdat ik alleen ben met klein kindje, dan is het dubbelop en dat wordt een beetje teveel! Nu ook gestopt met roken dus je kan wel raden ……

 166. Oh dit zou ik super graag willen proberen! Ben 5 weken geleden bevallen van een prachtige dochter, en wil nu dolgraag de overgebleven kilo’s kwijt. Heb altijd veel gesport en vind het heerlijk. Dit zou helemaal bij mij passen en helpen met de kilo’s!

 167. Ik ben 72, heb al diverse keren getracht af te vallen Als je ouder wordt is het naar mijn idee steeds moeilijker een gewenst resultaat te halen. Vandaar dat ik zeer benieuwd ben.

 168. Ik heb diabetes en wil graag afvallen en gezonder worden . En dus beter ingesteld.
  Dit lijkt mij een goede manier om dit te bereiken. Gezien mijn beperkte tijd zou het een geweldige thuisoplossing zijn.

 169. Zou heel graag meedoen met dit programma. Mooi gezin met 4 kinderen, samen met mijn man melkveehouderijbedrijf, heb ook nog een baan (4dagen in de week,8 uur zittend achter computer, 2 uur in auto), grote liefde voor koken en bakken en lekker opeten, helaas heel wat kilootjes teveel……….Kortom ik gun me geen tijd om ergens te gaan sporten, het zou een uitkomst zijn als ik thuis fit aan de slag kan. Hartelijke groet, Jenny

 170. Ik zou super graag dit pakket willen hebben. Ik ben al een paar jaar op zoek naar een goed afval progamma. Ik heb al verschillende dieets geprobeerd. Wat apps geprobeerd. Maar niks hielp. De reclame van fit channel sprak mij heel erg aan en ik ben heel erg benieuwd of het mij ook daad werkelijk zou kunnen helpen. Door mijn overgewicht heb ik een heel laag zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ook voel ik me niet lekker in mijn vel omdat ik overal in de spiegel kijk en zie hoe dik ik ben… ik werk nu aan mijn psychische gebied en ik zou ook heel graag nu met de proefversie aan mijn uiterlijk willen werken zodat mijn zelfbeeld wat omhoog gaat en mijn depressie weg gaat. Het zou echt zo leuk zijn om de proefversie te proberen. En ik heb er de volste vertrouwen in dat het me gaat lukken! Groetjes tessa

 171. Graag doe ik mee voor het gratis fitness pakket. Omdat ik werkloos ben is het lastig geld vrij te maken.
  Al zou ik het geld wel hebben dan nog zou ik het niet vol houden om naar een fitness centrum te gaan. Zeker niet als je niet met iemand samen gaat. Als je alleen moet gaan dan geef je makkelijk toe aan het feit dat je geen zin hebt de deur uit te gaan.
  Ik heb daar eerder wel ervaring mee gehad.
  Ik ben 60 jaar en kan wel wat kilootjes missen.
  Groetjes Wil.

 172. Mijn dieet gaat 1 maart beginnen.De maand februari ga ik nog even genieten in het prachtige Mexico.
  Als ik weer terug keer,dan zal ik de stoute (Gym)schoenen aan trekken!!
  Mijn streven is ± 15 kilo kwijt te raken!
  Met een goede coach en zelfdiscipline,moet dit toch zeker haalbaar zijn.
  Ik heb er al zin aan.
  Voor een ieder die zich ook gaat inzetten voor een beter leven, SUCCES

 173. Gestopt met roken in Mei 2016. Helaas daardoor wat kg-s erbij. Wil ze graag weer kwijt.? Helaas door onregelmatig werken en vele files geen tijd om naar sportschool te gaan. Ik zag Mark T zijn reclame op tv en dacht YES dit is het. Nu maar hopen dat dit bericht net zo opvalt als jullie bericht op tv.
  Sportieve groet
  Martina

 174. Beste Natascha,
  Ik ben al een tijdje op zoek naar een goed en betrouwbaar fitness programma voor thuis. Ik heb in principe voldoende tijd om naar de sportschool te gaan, maar ik voel me niet zelfverzekerd genoeg om tussen al die anderen te staan zweten en te puffen. Ik sta liever thuis met mijn rode hoofd. Na een paar programma’s en apps geprobeerd te hebben, die me niet afwisselend en compleet genoeg waren (lees: doodsaai), zag ik de reclame op tv van Mark Tuitert over FitChannel en was meteen benieuwd of hij mij dan wellicht zou kunnen bieden waar ik naar op zoek ben. Vandaar dat ik op jouw website terecht ben gekomen. En natuurlijk zou ik dat gratis willen proberen, laten we eerlijk zijn. Ik hoop dan ook dat ik kans maak op het probeerpakket van FitChannel, zodat ik aan de slag kan! Alvast bedankt! Lanneke

 175. ik zou het dolgraag willen gaan proberen maar heb niet voldoende financiële middelen om het pakket aan te schaffen. in het verleden heb ik diverse sportscholen bezocht maar ik kan me er niet prettig voelen. de drempel om te gaan is enorm en als ik er dan eindelijk ben sta ik te staren naar de apparaten met het gevoel, ik weet niet waar ik moet beginnen. ik probeer ook erg op mijn voeding te letten. ik eet vegetarisch maar probeer ook suikers zoveel mogelijk te vermijden. ik heb een traag werkende schildklier, vaak last van mijn gewrichten en zonder suikers of veel minder suikers voel ik me beter. maar je ziet door de bomen het bos niet meer qua recepten, wat wel of niet dus het is voor mij een ideale combinatie, thuis sporten zonder mijn gewrichten enorm te belasten en met eettips. en als laatste motivatie en misschien nog wel het belangrijkste, ik wil een goed voorbeeld geven aan mijn kinderen, zeker qua eten. dat ook gezond eten erg leuk en lekker kan zijn. dus ik hoop absoluut dat ik de kans krijg een pakket te winnen!

 176. Ik heb hoge bloeddruk, irregulaire pols, cholesterol verhoogd, onregelmatige voeding en onregelmatige diensten en ik komalleen maar aan.

 177. Ik loop graag 2x per week hard maar mis echt krachttraining!
  Deze methode van krachttraining en voedingstips lijken me ideaal om tot een optimaal resultaat te komen!!!

 178. Het zal me toch moeten lukken om gewicht te verliezen met enige ondersteuning ??? De sportschool ken ik nu wel, steunend lid? Het lijkt me een uitdaging om zelf de discipline op te brengen en deze uitdaging aan te gaan??

 179. Ik wil heel graag hier mee starten omdat ik terug de motivatie gevonden heb om te sporten. Ik loop 2 x per week maar dat is niet genoeg. Voeding en andere spieren moeten ook getraind worden. En daar kunnen jullie me mee helpen.

 180. Hallo, ik ben aardig op gewicht maar helaas komt dat door een ge/onderbroken wervelboog en heb soms uitval in m’n rechterbeen, en helaas ook 100% afgekeurd.
  In Mill ( na second opinieon) wees uit dat 2 wervelbogen in ondertussen versleten zijn en kan moeilijk wc sochtends halen door pijn in m’n rug, prednison spuit mocht niet baten. Door de pijn m’n overgewicht wel soort van kwijt maar niet voldaan natuurlijk, echter is dot perfect voor mijn aandoening en nog 5 kilo zou verantwoord zijn ( weeg nu van de 62 kilo inmiddels 54 kilo en 48-52 is gezond voor m’n lengte 1,56 ( was 1,58) en leeftijd van 51 bijna 52.
  Ik ben zo ik hoor een hippe kip en men schat me vaak 8-10 jaar jonger. (Make-Up je en kleding stijl doet wonderen blijkbaar)
  De spieren in m’n lichaam zijn slap zo ook mijn huid, en dat vind ik niet tof. Ik zou m’n rug en buikspieren overdreven (wat ik aan zou kunnen) met mijn aandoening moeten verstevigen om zo m’n rug klachten maximaal op te vangen, maar ik durf er niet aan, zo heb ik ook de fut en zin niet om uitgebreid te koken elke dag en mis ik echt mijn vitamine.
  Eenmaal duwtje in de rug ( Haha moeite beeldspraak) kan ik gaan als een banaan en ben ik een vastbijtertje en altijd al geweest mits men me uitdaagt. Echter ben ik er maandelijks ruim €500 op achteruit gegaan met mijn WIA uitkering en dat met 2 volwassen studerende kids en een zoon van net 16 thuis met aankomende rijbewijs verwachting etc etc.
  Mijn mannetje is daardoor al 8 jaar alleen de werkende thuis en is internationaal vrachtwagenchauffeur geworden om de extra vergoedingen die dat eind vd maand in het laatje brengt, dus tja je mag wel zeggen dat ik mezelf wel wat wegcijfer omdat dat gewoon niet relevant is vind ik dan, vandaar mijn vraag om eens het geluk te krijgen voor deze gratis cursus fit en gezond heid aan te pakken, om na emotionele minderwaardig denken over mezelf ik mezelf weer bij elkaar kan rapen en positiever met alles om kan gaan en dat dan ook naar m’n gezinnetje uit zou willen stralen na m’n gezinnetje. Ik wil me nog niet afgeschreven voelen en dat is stiekem wel een beetje het geval.
  Vriendelijke groetjes, Miranda Beks

 181. Na jaren depressie heel veel kilo’s aan gekomen waardoor ik niet meer in de spiegel kan kijken van walging ben groot fan van Marc maar financiële middelen heb ik niet ik hoop dat ik 1 van de 50 winnaars word liefs olga

 182. Na een zwaar jaar vol bezoeken aan klinieken en psychologen wil ik graag weer beginnen met bewegen! Naruurlijk wel op de goede manier en van wie kan ik het beter leren dan van mijn idool Mark Tuitert?! Ik schaats zelf ook en ik wil graag weer terugkomen op mijn niveau na een jaar niet te hebben mogen sporten. Ik train nu 2 keer per week met af en toe een wedstrijd, dus dat kan altijd vermeerderd worden! Ik hoop dat Fit Channel mij weer kan helpen om terug te gaan naar mijn oude en betere niveau en zo te zorgen dat ik weer lekker in mijn vel kom !

 183. Hallo!
  Ik ben Nina Spaan en ben 17 jaar. Ik wil heel graag afvallen. In april 2015 is mijn oma overleden na een ziektebed van 63 dagen. In dezelfde periode kwam ik erachter dat ik een vertraagde schildklier heb. Door deze 2 dingen ben ik in een halfjaar 15 kilo aangekomen. Het is voor mij moeilijk om af te vallen. Mijn financiele situatie speelt hierbij ook een rol. Ik studeer en betaal dit zelf. Mijn moeder zorgt in haar 1tje voor mij, omdat mijn vader ons verlaten heeft. Daardoor is het voor mij moeilijk om aan z’n programma mee te doen omdat ik het gewoon niet kan betalen. Ik hoop dat ik uitgekozen word, want ik sta te popelen om weer lekker aan de slag te gaan met mezelf!

 184. Ik ben in verwachting van mijn eerste kindje en ben 4 April uitgerekend.
  Ik ben gewend om thuis te sporten,heb ook al eens Insanity helemaal afgerond en zag er super strak uit. Na de bevalling wil ik zo snel mogelijk weer lekker in shape komen en ik was al op zoek naar een thuis fitness programma voor 8 weken en deze spreekt mij zeer aan!
  Zeker ook vanwege de voedingstips.
  Ik hoop dat ik in aanmerking kom om het abonnement van 8 weken te winnen!

 185. Inmiddels 3 maanden gestopt met roken en al 5 kilo zwaarder. Dit zwaarder worden moet natuurlijk per direct stoppen…… Nu sport ik op de sportschool ca 3 x per week en dacht ik op mijn eten te letten, maar aan de weegschaal te zien doe ik absoluut iets verkeerd! Ik ben dus heel benieuwd of Fit Channel mij kan helpen terug in balans te komen.

 186. Ik ben erg onder de indruk van deze methode, spreekt mij aan deze wijze omdat het thuis kan.
  Echter ben ik iemand die na een paar weken, al gauw afhaak (fibromyalgie) en dan is zo’n abonnement erg duur voor mij…kan mijzelf niet oppeppen om door tegaan. Op de 100% NL radio jouw interview gehoord en dat erg motiverend overkomt ….dus ja ik zou graag in aanmerking willen komen voor zo’n gratis pakket.Let’s go…..☺??

 187. Ik zou deze uitdaging met volle 100% inzet geven! Dit heb ik al gedaan met verschillende dieeten maar niks hielp bij mij. Dit lijkt mij een super afval programma om aan mee te doen! Want ik wil nog steeds die 20 kilo eraf hebben. Om zelfverzerder te worden over mijn lichaam. (ben 96 kilo) bijna 100 kilo dus voor een 20 jarige leeftijd.

 188. Ik wil dit programma heel graag uit proberen. Helaas heb ik met eetstoornissen te maken gehad en opvolgend van dit kwam het yoyo effect. Ik kan eindelijk zeggen dat ik mezelf geaccepteerd heb voor wie ik ben, maar ik streef naar een gezonder levens stijl. Sinds December na een operatie aan m’n arm en maanden lang fysio eindelijk weer gaan sporten! Maar hier door wil ik graag nieuwe dingen op gebied van recepten en sporten leren. Hier kan fitchannel veel mee helpen denk ik.

 189. Ik ben gewoon heel nieuwsgierig of dit programma inderdaad zo revolutionair is als omschreven. Zou het een uitdaging vinden aan den lijve ervaren of dit programma mij fysiek en mentaal in 8 weken tijd een zodanige boost kan geven zodat ik van de modus ‘overleven’ weer in ‘het leven’ stap.

 190. Ben 58 jaar met een buikje en veel te zwaar (110 kilo) pas opa geworden en wil samen met een gezond lijf lang(er) van mijn kleinkind en het leven te kunen genieten.

 191. Ik kan heel veel redenen verzinnen, maar eigenlijk ben ik gewoon heel nieuwsgierig naar het programma. Ik ben erg benieuwd naar wat het thuis trainen nu inhoud. En eerlijk is eerlijk…., dat de trainingen door Mark Tuitert worden gegeven is ook niet vervelend :)

 192. Volgend jaar komt the big 5-0 eraan.. De laatste jaren komen er zo stiekem elke keer wat kilo’s bij en het wordt steeds moeilijker het eraf te krijgen. Uit het verleden weet ik dat een combinatie van gezonder eten en sporten de beste manier voor mij is om af te vallen en het er ook wat langer af te houden… dus de knop moet om! en wel nu! Dit lijkt me een mooie start van het nieuwe jaar en goede manier om die knop nu om te zetten. Dus ik hoop van harte dat ik 1 van de gelukkigen ben!

 193. Hallo!
  Ik zou dit heel graag willen proberen!!! Ik zoek al een poosje naar iets wat bij mij past. Dit klinkt super voor mij! Ik zou dit kunnen doen op de 3 dagen dat ik naast mijn baan (ook 3 dagen) thuis studeer. Ik wordt dan vaak heel duf na een aantal uur, ik vindt t lang zitten ook lastig, dit zou een uitkomst zijn! Ook omdat ik naast werk, studie, gezin helaas echt geen ander moment over heb in de week om naar een sportschool te gaan. Ik duim! Groetjes van Naomi Ooijevaar

 194. Zou dit het dan zijn? Sportschool al meerdere malen gedaan maar is het echt niet voor mij, kan het echt niet leuk vinden. Dit lijkt me echter ideaal. Misschien dat ik wat lekkerder in mijn vel kom te zitten door thuis te sporten.

 195. Zou dit programma graag willen doen na een zwaar jaar achter de rug te hebben met ziekte en operatie’s van man en kleinzoon.. is mijn conditie nul,nul..en natuurlijk komen de calorie er stilletje bij aan… dus hoop ik dat ik dit jaar weer een sportief jaar voor mij wordt..

 196. Ik was altijd sportief en fit. Sinds mijn zwangerschap heb ik Fibromiyalgie en wil ik niets liever dan weer als vanouds fit zijn! Door gebrek aan oppas kan ik momenteel ook niet naar een sportschool dus dit is echt een uikomst! Mocht ik niet de gelukkige zijn dan ga ik zeker geld opzij leggen om later een 12 maanden pakket te kunnen nemen. Aan mijn motivatie zal het niet liggen!

 197. Lijkt me heel leuk om uit te testen. Als het bevalt misschien die 12 maanden afnemen. Ik blijf heen en weer gaan met gewicht wat zorgt voor onzeker zijn. Ik ben erg vermoeid. wat zou het weer fijn zijn om mij fit te voelen!

 198. Een topsporter weet precies hoe hij zijn lichaam weet te onderhouden, fit te blijven en sterker te worden. Daarom lijkt mij dit het ideale programma.

 199. Merk dat ik steeds stijver wordt niet alleen door gewichtstoename maar ook doordat ik ouder rondt.. Prijs van sporten erg duur
  Ik wil graag nog een keer wat aan mijn conditie doen en afvallen.

 200. Na 15 kilo afgevallen te zijn met maaltijd vervangers heb ik een gezond eetpatroon opgebouwd. Door hormonen en een ongelukje (gebroken elleboog en gescheurde achterste kruisband) helaas weer alles eraan. Wil graag met goed eten (geen maaltijdvervangers)en bewegen m’n gewicht kwijt raken en m’n lichaam trainen omdat alle spieren zijn verslapt.

 201. Ik wil starten met Fitchannel om gezonder te gaan leven. Ik heb vaak geen energie en ik ben altijd moe. Ik weet alleen niet goed hoe ik dit moet aanpakken. Ik heb een dochter en niet veel tijd om naar de sportschool te gaan.

 202. Nieuw jaar met met goede voornemens. Ik wil graag weer fit worden zodat ik de kinderen bij kan houden! Ook ben ik benieuwd naar het pakket dat Fitchannel biedt. Niet alleen oefeningen gebaseerd op je niveau, maar ook de gezonde voedingen spreken me aan. Deze kunnen een waardevolle aanvulling gaan bieden voor het hele gezin. Wellicht dat we allen dit jaar fitter gaan worden!

 203. Ken momenteel de drive niet meer vinden was zeer sportief met spinnen 4 x per week ,4 jaar geleden maar sta helemaal op nul ben t ff helemaal kwijt en gestopt met de nodige vele kilo’s kado, baaldaarvan heb spijt van het stoppen met sporten en heb heel veel last nu van overgewicht zowel psychisch als lichamelijk .hopelijk houd ik t vol.lijkt me wel uitdaging .mijn lichaam zit me overal in de weg nu ook met beweging .

 204. Sinds ik niets meer doe ivm knie operatie en ik niet van een sportschool hou, vindt ik het een leuke uitdaging om dit thuis te doen.
  En misschien samen met mijn vrouw.
  Groetjes rob

 205. Zou ik dan eindelijk eens wat aan mijn conditie en gezondheid kunnen doen!
  Zit 5 dagen op m’n werk in een hijskraancabine en kom bijna niet aan beweging toe;het zou heerlijk zijn als ik dan s’avonds gewoon thuis aan m’n conditie kan werken.

 206. Ik ben op zoek naar een manier van trainen die ik overal kan doen, in het bijzonder op mijn werk. Ik maak lange werkdagen en zit te lang in dezelfde houding.
  omdat het geen apparatuur vraag flikt het mij erg geschikt. En wie weet krijg ik mijn collega’s ook nog mee.

 207. Ik kan sporten wanneer het mij past als ik op familiebezoek ben in Nederland of na een drukke dag waar de kinderen en een opleiding veel tijd in beslag nemen. Een beetje me time en nog afvallen en trainen ook ?

 208. In mei bevallen van een zoon. Daarvoor sportte ik veel: schaatsen, wielrennen, skeeleren en hardlopen. Maar nu is daar geen tijd meer voor. Een man die lange dagen werkt en pas 7u thuis komt, dan zijn de meeste sporten al begonnen. Wat zou het fijn zijn om lekker thuis te kunnen sporten.. en wat lijkt het mij leuk om dit te gaan proberen. Want nu in niet meer sport, verandert mijn lichaam helaas ook.

 209. Ik ben al een stuk beter op mijn voeding aan het letten alleen het sporten en hoe ik moet beginnen ontbreekt nog bij mij. Ik hoop dat ik met het proefpakket een goed begin kan gaan maken!

 210. Ik zag de reclame al een paar keer voor bij komen en dacht misschien is dat wel wat voor mij. Ik ben lid van de sportschool maar ik vind dat echt niet leuk om te doen. Ik zal ook eerlijk bekennen dat ik er al een tijd niet ben geweest. Cardio is we oké maar die apparaten met die gewichten is zo niet leuk. Ik Denk dat als ik zoon leuke vent op me tv scherm heb meer motivatie blijf houden om het vol te houden? Mijn probleem gebied Is mijn buik. Dat zal bij veel mannen zijn. Hopelijk krijg ik nu weer de stimulans na het zien van die resultaten na die 8 weken trainen.

 211. Na een moeilijke tijd van het verlies van mijn zonen zou ik weer graag een gezond gewicht gaan krijgen en me weer fitter gaan voelen
  Met dit wat ik op de tv heb gezien
  Gaat het me hopelijk weer lukken om mezelf weer naar een gezond gewicht te brengen en weer fitter te worden
  Maria

 212. Tijdens mijn zwangerschap bleek mijn baby niet goed te groeien, waardoor ik acuut rust moest nemen. Ik mocht vrij weinig bewegen, laat staan sporten. Na een moeizame bevalling en idem beginperiode zitten de extra kilo’s er nog steeds aan. Ik zou graag een fitte mama willen zijn en het winnen van het gratis account zou mij daar heeeel erg mee op weg helpen! Thuis trainen in het bijzijn van mijn kind zou ideaal zijn!

 213. Ik ben van sctief in de bouw naar meer binnen aan het bureau gaan werken. Kom nog maar voor 40% actief op de werkvloer. Dit is wel degelijk te merken in de conditie en gewicht.
  Ik wil graag weer veel kilo’s kwijt raken en zeker weer conditie krijgen. Deze is belabberd.

 214. Al jaren lang train ik elke maandag samen met mijn maatje in een sportschool. Op donderdag zat (!!) ik met regelmaat op de racefiets met mijn broer rob maar aangezien hij nu op maandag vrij is mis ik dit enorm! Om alleen te gaan fietsen zie ik (zeker in de wintermaanden) niet zitten. Dus wil ik héééél graag kans maken op een 8 weken abonnement!

 215. Leuke man die Mark Tuitert, wie weet lukt het hem mij wel te motiveren en te inspireren. Ik ben nieuwsgierig naar fitchannel. Heerlijk in huiselijke omgeving en niet tussen de strakke slanke spierbundels in de sportschool waar je je al niet op je gemak voelt.

 216. Mijn man wil graag sporten maar er tijd voor vinden binnen ons drukke gezin is lastig.met 2 kinderen thuis en 3 schoolgaande kinderen ben je conti ue bezig.daarbij werkt hij daarbij onregelmatig en dat maakt dat je op de meest onhandige tijdstippen thuis bent.en daarom leek het mij juist zo handig om op deze manier te sporten.

 217. Na mijn ontslag in oktober ben ik 10 kilo aangekomen ….een echte emotie eter dus! Maar ook door stress. Het lukt me maar niet om er maar iets af te krijgen .

 218. Omdat ik mijn beperkte dochter van 13 in beweging moete krijgen ze is al 10 kilo kwijt maar met bewegen gaat het nog sneller. Ze zag Mark net bij Carlo… nou dat wil ik wel was haar reactie vandaar…..

 219. Na het zien van de reclame heb ik de website van fitchannel al een aantal keer bezocht. Ik zou heel graag ermee willen beginnen, maar het is echt veel te duur voor mij. Zat net ook weer te twijfelen…..en toen kwam ik deze website tegen en zou heeeel graag het gratis account willen winnen. Ben ondertussen al een tijdje bezig met een gezond voedingspatroon en meer bewegen en ben al bijna 20 kilo kwijt! Nog 10 kilo te gaan en dan ben ik op mijn streefgewicht! Dit programma zou mij daar zeker bij kunnen helpen!

 220. Dit lijkt me een goed programma voor mij en graag zou ik het gratis willen testen. Al jaren op zoek naar een manier van sporten en afvallen die bij me past. Wie weet is dit het!

 221. Ik zou dit programma heel graag uitproberen. Ik heb de afgelopen 3 maanden bootcamp gedaan en zou heel graag zien wat dit programma te bieden heeft!

 222. Nadat ik 2013 een CVA heb gehad is een stuk van mijn korte en lange termijn geheugen weg. Daarnaast had ik lichte lichamelijke uitval, dit heb met veel fysio en training weer goed gekregen, nu wandel ik heel veel. Hardlopen zit er niet meer in en ik vergeet vaak dat ik iets op de planning had staan zoals sporten, veel drinken enz. Ik hoop met jullie steun en herinneringen zo,n 15 kilo kwijt te raken, dit is na mijn CVA en het stoppen met roken erbij gekomen. Natuurlijk telt het ook mee dat ik niet zo piep meer ben (58 jaar).

 223. Mijn grootste wens ooit was om kinderen te krijgen, dat lukt op de natuurlijke manier niet. In 2016 ben ik een jaar onder behandeling geweest om via IVF kids te krijgen, met de bijhorende hormoon spuiten en pillen kwam ik 30 kilo aan maar zonder resultaat. Dus daar zit je daar dikker (iedereen vraagt of je zwanger bent) maar berooft van je ‘grote droom’. Als jullie me willen helpen ben ik jullie eeuwig dankbaar. Gr, Jasmina

 224. Ik heb de strijd tegen de kilo’s verloren nadat ik zwanger ben geraakt. Het mooiste wonder kwam op de wereld terwijl mijn lichaam het moest bekopen. Ik hoop met dit programma weer de strijd aan te gaan tegen de kilo’s om mijn zelfvertrouwen zo ook weer terug te laten groeien.

 225. Graag heb ik een paar extra vragen, moet je voor dit extra gaan sporten of je voeding voor veranderen. Zelf zou ik graag ongeveer 10 kilo willen afvallen

  En dan vooral bij mijn bovenbenen en bij mijn heupen.

  Fitchannl sprak me via de reclame op RTL4 heel erg aan, maar ben vaak niet van zulke dingen maar meer van het sporten en diëten in de sportschool. Het zou me leuk vinden om te starten en hierna een review erover te schrijven van hoe het me bevallen is.

  Hoe weet ik of ik of fitchannel geschikt is voor mij?

 226. Ik ben al veel afgevallen in het afgelopen jaar, maar ik ben op het punt gekomen dat het niet meer lijkt te lukken. Ook heb ik wel een onregelmatig eetpatroon en kom ik als ik ben afgevallen meteen weer aan. Met fitchannel hoop ik mijn doel te bereiken.

 227. Ik ga starten met fitchannel.
  Mijn huidige gewicht is 67kg.
  Mijn doel is 57kg.
  Ik heb 4 jaar geleden Cambridge gedaan.
  Hierbij heb ik een doel behaald van 60kg. De opbouw is niet goed gecoacht en door mijzelf uitgevoerd, waardoor ik geleidelijk wat aankwam. Ik ben daar begonnen toen ik 72kg woog en dat wil ik nu niet gaan halen!

  Ik ben nu een half jaar uit mijn bornout. En daardoor aardig wat kilo’s erbij gekregen.
  Ook heb ik personal body plan en mbmp geprobeerd, maar het lijkt totaal niet te werken om vanuit voedsel en trainen terug te gaan in gewicht. Ik heb veel geleerd van camebridge en door een reset van maaltijd vangers in de eerste periode leer ik rustig aan op te bouwen. Nu zijn er veel maaltijd vervangers en ik raak het spoor bijster.

  Liefs,

  Kyara

 228. Ik probeer in te loggen bij fitchannel maar dit lukt steeds niet. Ook niet met nieuwe wachtwoorden. Ik wil graag starten. Graag hoor ik zsm van u Mvg Hg Vale

 229. Ik wil graag starten met Fitchannel maar hoe werkt de betaling? En hoe lang duurt het voordat je na het aanmelden kunt starten?

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com