Fitchannel Review Afvallen met Mark Tuitert

Review en Ervaringen met Fitchannel

Fitchannel is een geautomatiseerd online coachingsplatform dat inspeelt op op de groeiende markt voor de thuis workout. Waar je vroeger naar de sportschool moest, kan je nu via internet thuis begeleid worden.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat is Fitchannel

Door de technische ontwikkelingen en de steeds drukker wordende schema’s is dit een ware uitkomst. Je kunt middels je smartphone, tablet en dergelijke rechtstreeks in contact komen met een ervaren fitness professional. We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Fitchannel biedt videocursussen via smart tv, je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Het is een fitnesskanaal waar je terecht kunt voor trainingsschema’s, advies over voeding en motivatie. Je begint met 5 cursussen die zijn gericht op gewichtsbeheersing, spieropbouw, fysieke conditie en mindfulness. Daarnaast vind je ook kook-tutorials en tips van topsporters, personal trainers en voedingsdeskundigen.

Mark Tuitert en Fitchannel

Fitchannel is een initiatie van Winston Gerschtanowitz. Marketingstrateeg Michael Moser en mediabedrijf DFFRNT Media zijn de financiële motor achter Fitchannel. Langebaan schaatser Mark Tuitert is ingehuurd om als het gezicht van het programma naar buiten te treden. Een goede keuze om deze voormalig langebaanschaatser naar voren te schuiven als expert. Mark werd op 20 februari 2010 olympisch kampioen op de 1500 meter in Vancouver. Nu traint Mark je met behulp van een serie trainingsvideo’s naar je droomlichaam. Mark heeft een online trainingsmethode ontwikkeld waarmee je 3 keer per week samen traint met een Olympisch schaatskampioen.

Voor wie is Fitchannel geschikt?

fitchannel
Fitchannel

Het programma is geschikt voor iedereen boven de 17 jaar. Ook ouderen kunnen dit programma volgen wanneer de fysieke staat nog goed is.

Het enigste vereiste is dat je genoeg ruimte hebt om de oefeningen te kunnen doen. Je moet kunnen bewegen en op de grond kunnen liggen. Mark adviseert een ruimte van ongeveer 2m x 2m. Daarnaast heeft een fitnessmatje heeft de voorkeur.

Heb je blessures dan kun je dit programma nog volgen mits je toestemming hebt van de huisarts. Hou in dat geval rekening met de blessure en doe de oefeningen heel voorzichtig.

Is Fitchannel effectief?

Het programma is samengesteld op de unieke gegevens van de gebruiker, hierdoor komt de gebruiker in een bepaald trainingsniveau terecht. Dit wordt dus volledig afgestemd op je conditie. De programma’s worden volledig op maat samengesteld, waardoor je als gebruiker een effectief trainings- en voedingsschema krijgt.

Natuurlijk heb je ook invloed op het uiteindelijk resultaat. Je zult je moeten inzetten om de gewenste resultaten te behalen. En met een online coach kan het wat lastiger zijn om je aan je schema te houden. Zulke programma’s vergen daarom extra motivatie en discipline.

Wat kost Fitchannel?

Er zijn op dit moment een tweetal pakketten beschikbaar.

 • Het programma van 8 weken voor € 39,50 per maand
 • Het programma van 12 maanden voor € 12,95 per maand

Op dit moment wordt er uitsluitend een online afslankprogramma verkocht. Binnenkort volgen een online yoga en boksprogramma.

We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Voordelen

Het grootste voordeel is dat je lekker thuis kunt sporten. En dan nog onder begeleiding van een Olympisch kampioen. Naast het sporten krijg je ook gezonde recepten en handige kookvideo’s en tips. Je leert gezond eten en bewegen om van je overtollige kilo’s af te komen. Wat ook leuk is is dat alles volledig op maat wordt opgesteld. Er wordt dus rekening gehouden met je huidige fitnessniveau.

Nadelen

In de sportschool kun je waarschijnlijk beter en effectiever trainen dan thuis. In de sportschool ben je omringt door anderen die aan soortgelijke doelen werken. Dit werkt motiverend. Daarnaast is het sociaal aspect niet te onderschatten. Thuis trainen vergt wat extra motivatie en discipline. Uitstelgedrag is wellicht wel je grootste persoonlijke vijand.

Conclusie

Met Fitchannel kun je prima afslanken mits je zelf voldoende discipline hebt. Thuis fitnessen heeft veel voordelen en helaas ook wat nadelen. Je krijgt een enorme database aan filmpjes en recepten maar blijft afhankelijk van jouw persoonlijke doorzettingsvermogen. Geen 1-op-1 coaching dus. Bij een gebrek aan discipline en motivatie zal zo een programma niet effectief zijn. De externe motivatie die je in de sportschool krijgt mis je hier.

Indien je hier geen moeite mee hebt dan is Fitchannel een goede optie. Afhankelijk van je karakter is dit wellicht iets voor je.

 

Ervaringen met Fitchannel

Heb je Ervaring met Fitchannel, of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Laat het dan aan ons weten en maak kans op een maand gratis trainen.

Gezonde Groet,

natascha

afbeeldingen fitchannel pers

341 Reacties

 1. Ken momenteel de drive niet meer vinden was zeer sportief met spinnen 4 x per week ,4 jaar geleden maar sta helemaal op nul ben t ff helemaal kwijt en gestopt met de nodige vele kilo’s kado, baaldaarvan heb spijt van het stoppen met sporten en heb heel veel last nu van overgewicht zowel psychisch als lichamelijk .hopelijk houd ik t vol.lijkt me wel uitdaging .mijn lichaam zit me overal in de weg nu ook met beweging .

 2. Sinds ik niets meer doe ivm knie operatie en ik niet van een sportschool hou, vindt ik het een leuke uitdaging om dit thuis te doen.
  En misschien samen met mijn vrouw.
  Groetjes rob

 3. Zou ik dan eindelijk eens wat aan mijn conditie en gezondheid kunnen doen!
  Zit 5 dagen op m’n werk in een hijskraancabine en kom bijna niet aan beweging toe;het zou heerlijk zijn als ik dan s’avonds gewoon thuis aan m’n conditie kan werken.

 4. Ik ben op zoek naar een manier van trainen die ik overal kan doen, in het bijzonder op mijn werk. Ik maak lange werkdagen en zit te lang in dezelfde houding.
  omdat het geen apparatuur vraag flikt het mij erg geschikt. En wie weet krijg ik mijn collega’s ook nog mee.

 5. Ik kan sporten wanneer het mij past als ik op familiebezoek ben in Nederland of na een drukke dag waar de kinderen en een opleiding veel tijd in beslag nemen. Een beetje me time en nog afvallen en trainen ook ?

 6. In mei bevallen van een zoon. Daarvoor sportte ik veel: schaatsen, wielrennen, skeeleren en hardlopen. Maar nu is daar geen tijd meer voor. Een man die lange dagen werkt en pas 7u thuis komt, dan zijn de meeste sporten al begonnen. Wat zou het fijn zijn om lekker thuis te kunnen sporten.. en wat lijkt het mij leuk om dit te gaan proberen. Want nu in niet meer sport, verandert mijn lichaam helaas ook.

 7. Ik ben al een stuk beter op mijn voeding aan het letten alleen het sporten en hoe ik moet beginnen ontbreekt nog bij mij. Ik hoop dat ik met het proefpakket een goed begin kan gaan maken!

 8. Ik zag de reclame al een paar keer voor bij komen en dacht misschien is dat wel wat voor mij. Ik ben lid van de sportschool maar ik vind dat echt niet leuk om te doen. Ik zal ook eerlijk bekennen dat ik er al een tijd niet ben geweest. Cardio is we oké maar die apparaten met die gewichten is zo niet leuk. Ik Denk dat als ik zoon leuke vent op me tv scherm heb meer motivatie blijf houden om het vol te houden? Mijn probleem gebied Is mijn buik. Dat zal bij veel mannen zijn. Hopelijk krijg ik nu weer de stimulans na het zien van die resultaten na die 8 weken trainen.

 9. Na een moeilijke tijd van het verlies van mijn zonen zou ik weer graag een gezond gewicht gaan krijgen en me weer fitter gaan voelen
  Met dit wat ik op de tv heb gezien
  Gaat het me hopelijk weer lukken om mezelf weer naar een gezond gewicht te brengen en weer fitter te worden
  Maria

 10. Tijdens mijn zwangerschap bleek mijn baby niet goed te groeien, waardoor ik acuut rust moest nemen. Ik mocht vrij weinig bewegen, laat staan sporten. Na een moeizame bevalling en idem beginperiode zitten de extra kilo’s er nog steeds aan. Ik zou graag een fitte mama willen zijn en het winnen van het gratis account zou mij daar heeeel erg mee op weg helpen! Thuis trainen in het bijzijn van mijn kind zou ideaal zijn!

 11. Ik ben van sctief in de bouw naar meer binnen aan het bureau gaan werken. Kom nog maar voor 40% actief op de werkvloer. Dit is wel degelijk te merken in de conditie en gewicht.
  Ik wil graag weer veel kilo’s kwijt raken en zeker weer conditie krijgen. Deze is belabberd.

 12. Al jaren lang train ik elke maandag samen met mijn maatje in een sportschool. Op donderdag zat (!!) ik met regelmaat op de racefiets met mijn broer rob maar aangezien hij nu op maandag vrij is mis ik dit enorm! Om alleen te gaan fietsen zie ik (zeker in de wintermaanden) niet zitten. Dus wil ik héééél graag kans maken op een 8 weken abonnement!

 13. Leuke man die Mark Tuitert, wie weet lukt het hem mij wel te motiveren en te inspireren. Ik ben nieuwsgierig naar fitchannel. Heerlijk in huiselijke omgeving en niet tussen de strakke slanke spierbundels in de sportschool waar je je al niet op je gemak voelt.

 14. Mijn man wil graag sporten maar er tijd voor vinden binnen ons drukke gezin is lastig.met 2 kinderen thuis en 3 schoolgaande kinderen ben je conti ue bezig.daarbij werkt hij daarbij onregelmatig en dat maakt dat je op de meest onhandige tijdstippen thuis bent.en daarom leek het mij juist zo handig om op deze manier te sporten.

 15. Na mijn ontslag in oktober ben ik 10 kilo aangekomen ….een echte emotie eter dus! Maar ook door stress. Het lukt me maar niet om er maar iets af te krijgen .

 16. Omdat ik mijn beperkte dochter van 13 in beweging moete krijgen ze is al 10 kilo kwijt maar met bewegen gaat het nog sneller. Ze zag Mark net bij Carlo… nou dat wil ik wel was haar reactie vandaar…..

 17. Na het zien van de reclame heb ik de website van fitchannel al een aantal keer bezocht. Ik zou heel graag ermee willen beginnen, maar het is echt veel te duur voor mij. Zat net ook weer te twijfelen…..en toen kwam ik deze website tegen en zou heeeel graag het gratis account willen winnen. Ben ondertussen al een tijdje bezig met een gezond voedingspatroon en meer bewegen en ben al bijna 20 kilo kwijt! Nog 10 kilo te gaan en dan ben ik op mijn streefgewicht! Dit programma zou mij daar zeker bij kunnen helpen!

 18. Dit lijkt me een goed programma voor mij en graag zou ik het gratis willen testen. Al jaren op zoek naar een manier van sporten en afvallen die bij me past. Wie weet is dit het!

 19. Ik zou dit programma heel graag uitproberen. Ik heb de afgelopen 3 maanden bootcamp gedaan en zou heel graag zien wat dit programma te bieden heeft!

 20. Nadat ik 2013 een CVA heb gehad is een stuk van mijn korte en lange termijn geheugen weg. Daarnaast had ik lichte lichamelijke uitval, dit heb met veel fysio en training weer goed gekregen, nu wandel ik heel veel. Hardlopen zit er niet meer in en ik vergeet vaak dat ik iets op de planning had staan zoals sporten, veel drinken enz. Ik hoop met jullie steun en herinneringen zo,n 15 kilo kwijt te raken, dit is na mijn CVA en het stoppen met roken erbij gekomen. Natuurlijk telt het ook mee dat ik niet zo piep meer ben (58 jaar).

 21. Mijn grootste wens ooit was om kinderen te krijgen, dat lukt op de natuurlijke manier niet. In 2016 ben ik een jaar onder behandeling geweest om via IVF kids te krijgen, met de bijhorende hormoon spuiten en pillen kwam ik 30 kilo aan maar zonder resultaat. Dus daar zit je daar dikker (iedereen vraagt of je zwanger bent) maar berooft van je ‘grote droom’. Als jullie me willen helpen ben ik jullie eeuwig dankbaar. Gr, Jasmina

 22. Ik heb de strijd tegen de kilo’s verloren nadat ik zwanger ben geraakt. Het mooiste wonder kwam op de wereld terwijl mijn lichaam het moest bekopen. Ik hoop met dit programma weer de strijd aan te gaan tegen de kilo’s om mijn zelfvertrouwen zo ook weer terug te laten groeien.

 23. Graag heb ik een paar extra vragen, moet je voor dit extra gaan sporten of je voeding voor veranderen. Zelf zou ik graag ongeveer 10 kilo willen afvallen

  En dan vooral bij mijn bovenbenen en bij mijn heupen.

  Fitchannl sprak me via de reclame op RTL4 heel erg aan, maar ben vaak niet van zulke dingen maar meer van het sporten en diëten in de sportschool. Het zou me leuk vinden om te starten en hierna een review erover te schrijven van hoe het me bevallen is.

  Hoe weet ik of ik of fitchannel geschikt is voor mij?

 24. Ik ben al veel afgevallen in het afgelopen jaar, maar ik ben op het punt gekomen dat het niet meer lijkt te lukken. Ook heb ik wel een onregelmatig eetpatroon en kom ik als ik ben afgevallen meteen weer aan. Met fitchannel hoop ik mijn doel te bereiken.

 25. Ik ga starten met fitchannel.
  Mijn huidige gewicht is 67kg.
  Mijn doel is 57kg.
  Ik heb 4 jaar geleden Cambridge gedaan.
  Hierbij heb ik een doel behaald van 60kg. De opbouw is niet goed gecoacht en door mijzelf uitgevoerd, waardoor ik geleidelijk wat aankwam. Ik ben daar begonnen toen ik 72kg woog en dat wil ik nu niet gaan halen!

  Ik ben nu een half jaar uit mijn bornout. En daardoor aardig wat kilo’s erbij gekregen.
  Ook heb ik personal body plan en mbmp geprobeerd, maar het lijkt totaal niet te werken om vanuit voedsel en trainen terug te gaan in gewicht. Ik heb veel geleerd van camebridge en door een reset van maaltijd vangers in de eerste periode leer ik rustig aan op te bouwen. Nu zijn er veel maaltijd vervangers en ik raak het spoor bijster.

  Liefs,

  Kyara

 26. Ik probeer in te loggen bij fitchannel maar dit lukt steeds niet. Ook niet met nieuwe wachtwoorden. Ik wil graag starten. Graag hoor ik zsm van u Mvg Hg Vale

 27. Ik wil graag starten met Fitchannel maar hoe werkt de betaling? En hoe lang duurt het voordat je na het aanmelden kunt starten?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.