Fitchannel Review Afvallen met Mark Tuitert

Review en Ervaringen met Fitchannel

Fitchannel is een geautomatiseerd online coachingsplatform dat inspeelt op op de groeiende markt voor de thuis workout. Waar je vroeger naar de sportschool moest, kan je nu via internet thuis begeleid worden.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat is Fitchannel

Door de technische ontwikkelingen en de steeds drukker wordende schema’s is dit een ware uitkomst. Je kunt middels je smartphone, tablet en dergelijke rechtstreeks in contact komen met een ervaren fitness professional. We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Fitchannel biedt videocursussen via smart tv, je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Het is een fitnesskanaal waar je terecht kunt voor trainingsschema’s, advies over voeding en motivatie. Je begint met 5 cursussen die zijn gericht op gewichtsbeheersing, spieropbouw, fysieke conditie en mindfulness. Daarnaast vind je ook kook-tutorials en tips van topsporters, personal trainers en voedingsdeskundigen.

Mark Tuitert en Fitchannel

Fitchannel is een initiatie van Winston Gerschtanowitz. Marketingstrateeg Michael Moser en mediabedrijf DFFRNT Media zijn de financiële motor achter Fitchannel. Langebaan schaatser Mark Tuitert is ingehuurd om als het gezicht van het programma naar buiten te treden. Een goede keuze om deze voormalig langebaanschaatser naar voren te schuiven als expert. Mark werd op 20 februari 2010 olympisch kampioen op de 1500 meter in Vancouver. Nu traint Mark je met behulp van een serie trainingsvideo’s naar je droomlichaam. Mark heeft een online trainingsmethode ontwikkeld waarmee je 3 keer per week samen traint met een Olympisch schaatskampioen.

Voor wie is Fitchannel geschikt?

fitchannel
Fitchannel

Het programma is geschikt voor iedereen boven de 17 jaar. Ook ouderen kunnen dit programma volgen wanneer de fysieke staat nog goed is.

Het enigste vereiste is dat je genoeg ruimte hebt om de oefeningen te kunnen doen. Je moet kunnen bewegen en op de grond kunnen liggen. Mark adviseert een ruimte van ongeveer 2m x 2m. Daarnaast heeft een fitnessmatje heeft de voorkeur.

Heb je blessures dan kun je dit programma nog volgen mits je toestemming hebt van de huisarts. Hou in dat geval rekening met de blessure en doe de oefeningen heel voorzichtig.

Is Fitchannel effectief?

Het programma is samengesteld op de unieke gegevens van de gebruiker, hierdoor komt de gebruiker in een bepaald trainingsniveau terecht. Dit wordt dus volledig afgestemd op je conditie. De programma’s worden volledig op maat samengesteld, waardoor je als gebruiker een effectief trainings- en voedingsschema krijgt.

Natuurlijk heb je ook invloed op het uiteindelijk resultaat. Je zult je moeten inzetten om de gewenste resultaten te behalen. En met een online coach kan het wat lastiger zijn om je aan je schema te houden. Zulke programma’s vergen daarom extra motivatie en discipline.

Wat kost Fitchannel?

Er zijn op dit moment een tweetal pakketten beschikbaar.

 • Het programma van 8 weken voor € 39,50 per maand
 • Het programma van 12 maanden voor € 12,95 per maand

Op dit moment wordt er uitsluitend een online afslankprogramma verkocht. Binnenkort volgen een online yoga en boksprogramma.

We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Voordelen

Het grootste voordeel is dat je lekker thuis kunt sporten. En dan nog onder begeleiding van een Olympisch kampioen. Naast het sporten krijg je ook gezonde recepten en handige kookvideo’s en tips. Je leert gezond eten en bewegen om van je overtollige kilo’s af te komen. Wat ook leuk is is dat alles volledig op maat wordt opgesteld. Er wordt dus rekening gehouden met je huidige fitnessniveau.

Nadelen

In de sportschool kun je waarschijnlijk beter en effectiever trainen dan thuis. In de sportschool ben je omringt door anderen die aan soortgelijke doelen werken. Dit werkt motiverend. Daarnaast is het sociaal aspect niet te onderschatten. Thuis trainen vergt wat extra motivatie en discipline. Uitstelgedrag is wellicht wel je grootste persoonlijke vijand.

Conclusie

Met Fitchannel kun je prima afslanken mits je zelf voldoende discipline hebt. Thuis fitnessen heeft veel voordelen en helaas ook wat nadelen. Je krijgt een enorme database aan filmpjes en recepten maar blijft afhankelijk van jouw persoonlijke doorzettingsvermogen. Geen 1-op-1 coaching dus. Bij een gebrek aan discipline en motivatie zal zo een programma niet effectief zijn. De externe motivatie die je in de sportschool krijgt mis je hier.

Indien je hier geen moeite mee hebt dan is Fitchannel een goede optie. Afhankelijk van je karakter is dit wellicht iets voor je.

 

Ervaringen met Fitchannel

Heb je Ervaring met Fitchannel, of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Laat het dan aan ons weten en maak kans op een maand gratis trainen.

Gezonde Groet,

natascha

afbeeldingen fitchannel pers

340 Reacties

 1. Geen aanrader…
  Let goed op! 2 maanden gratis proberen terwijl je kan opzeggen wanneer je wilt is niet waar! Je zit namelijk een jaar eraan vast. (Na 12 maanden krijg je 2 maanden gratis) Ja je kan opzeggen maar betaald wel gewoon het hele jaar door. Erg ontevreden hierover. Niemand reageert op vragen via de mail. Wil het graag opzeggen namelijk… belachelijk. Normaal laat ik nooit een review achter, maar in dit geval wil ik iedereen waarschuwen.

  • Hi Anne!

   Wat vervelend dat er niet is gereageerd op jouw mailtje, excuses voor het ongemak. Maar om het hier nog even toe te lichten: bij geen enkele van onze abonnementen heb je een proefperiode van 2 maanden. Het is namelijk zo dat wanneer je een abonnement afsluit met 2 maanden gratis, je een lidmaatschap van 12 + 2 maanden extra afsluit. Deze zijn inderdaad niet tussentijds opzegbaar, maar pas na 12 maanden. Dit staat ook aangegeven op onze prijzenpagina: https://fitchannel.com/prijzen. Overigens kun je ons flexibele abonnement wél opzeggen na 3 maanden :).

   Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd!

   Bij verdere vragen kun je ons een mailtje sturen of met ons chatten via de website.

 2. Ik volg al een tijdje de groep op Facebook en zie vele positieve reacties. Ondertussen volg ik al een paar maanden Weight Watchers en heb ik een fitnessabonnement maar ik hou niet van krachttraining, ik doe enkel cardio. Misschien kan ik zo wel de juiste motivatie vinden.

 3. zou heel graag kans maken. ben een echte sport fanaat en sporte voorheen 6x pw. maar nu onze 3e dochter is geboren is het toch een hele opgave steeds te gaan. hoop dat fit channel me weer fit en slank kan helpen maken!!

 4. Vorig jaar was ik flink afgevallen, maar helaas kwam ik door een burnout met depressie thuis te zitten….En zitten en zitten en zitten. En wanneer je dan niet actief bent, dan vliegen de verdwenen kilo’s er als vanzelf weer aan en nemen ze nog wat extra mee. Gevolg…zwaarden dan voorheen. En doordat ik nog steeds veel thuis ben is dit voor mij een ideale uitdaging om als goede voornemen voor 30 december 2018 te gaan doen..1 januari is zoooooo 2018 vandaar een paar dagen eerder. Ik wil weer mijn uniform aankunnen voor mijn werk zodat ik ook weer kan proberen om daar wat meer aan de slag te kunnen.

 5. Maart 2017 was ik in Thailand en beleefde mijn droomvakantie (rondreizen met backpack op mijn 56ste)) toen ik een hartinfarct kreeg. Helaas mocht ik niet naar huis maar moest de stent (mijn ader was voor 95% verstopt) daar worden geplaatst. Buiten dat ik heel verdrietig was dat mijn jongens niet in de buurt waren toen dit gebeurde was het ook best wel traumatisch. Dat realiseerde ik me pas goed toen ik weer thuis was en weer aan het werk ging. Het sportieve gedeelte pakte ik maar niet op terwijl ik donders goed wist dat dit heel belangrijk was voor het fysieke gedeelte is het misschien nog wel belangrijker voor het geestelijke gedeelte. Ik moet weer over mijn (lichamelijke) grenzen heen gaan en dat blijf ik maar uitstellen. Dit programma is laagdrempelig omdat ik het thuis kan doen en rustig kan opbouwen. Mijn doel is zover te komen dat de kilo’s die er in 1,5 jaar zijn aangekomen weer af gaan, ik me beter voel omdat ik weer durf te sporten en weer een stap heb gedaan om gezonder te leven én dat ik me zo goed voel dat ik ook weer durf te tennissen! Ik hoop dat ik een abonnement win zodat er voor mij geen uitvlucht meer is om met dit programma te beginnen. Groetjes Karin

 6. na 2 zware oor operaties wil ik graag mijn conditie weer verbeteren. jullie training en voedingshulp spreken mij er aan. hopelijk win ik een abonnement. groetjes Ivonne

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Avatar
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com