Review en Ervaringen met Fitchannel

Fitchannel is een geautomatiseerd online coachingsplatform dat inspeelt op op de groeiende markt voor de thuis workout. Waar je vroeger naar de sportschool moest, kan je nu via internet thuis begeleid worden.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat is Fitchannel

Door de technische ontwikkelingen en de steeds drukker wordende schema’s is dit een ware uitkomst. Je kunt middels je smartphone, tablet en dergelijke rechtstreeks in contact komen met een ervaren fitness professional. We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Fitchannel biedt videocursussen via smart tv, je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Het is een fitnesskanaal waar je terecht kunt voor trainingsschema’s, advies over voeding en motivatie. Je begint met 5 cursussen die zijn gericht op gewichtsbeheersing, spieropbouw, fysieke conditie en mindfulness. Daarnaast vind je ook kook-tutorials en tips van topsporters, personal trainers en voedingsdeskundigen.

Mark Tuitert en Fitchannel

Fitchannel is een initiatie van Winston Gerschtanowitz. Marketingstrateeg Michael Moser en mediabedrijf DFFRNT Media zijn de financiële motor achter Fitchannel. Langebaan schaatser Mark Tuitert is ingehuurd om als het gezicht van het programma naar buiten te treden. Een goede keuze om deze voormalig langebaanschaatser naar voren te schuiven als expert. Mark werd op 20 februari 2010 olympisch kampioen op de 1500 meter in Vancouver. Nu traint Mark je met behulp van een serie trainingsvideo’s naar je droomlichaam. Mark heeft een online trainingsmethode ontwikkeld waarmee je 3 keer per week samen traint met een Olympisch schaatskampioen.

Voor wie is Fitchannel geschikt?

fitchannel
Fitchannel

Het programma is geschikt voor iedereen boven de 17 jaar. Ook ouderen kunnen dit programma volgen wanneer de fysieke staat nog goed is.

Het enigste vereiste is dat je genoeg ruimte hebt om de oefeningen te kunnen doen. Je moet kunnen bewegen en op de grond kunnen liggen. Mark adviseert een ruimte van ongeveer 2m x 2m. Daarnaast heeft een fitnessmatje heeft de voorkeur.

Heb je blessures dan kun je dit programma nog volgen mits je toestemming hebt van de huisarts. Hou in dat geval rekening met de blessure en doe de oefeningen heel voorzichtig.

Is Fitchannel effectief?

Het programma is samengesteld op de unieke gegevens van de gebruiker, hierdoor komt de gebruiker in een bepaald trainingsniveau terecht. Dit wordt dus volledig afgestemd op je conditie. De programma’s worden volledig op maat samengesteld, waardoor je als gebruiker een effectief trainings- en voedingsschema krijgt.

Natuurlijk heb je ook invloed op het uiteindelijk resultaat. Je zult je moeten inzetten om de gewenste resultaten te behalen. En met een online coach kan het wat lastiger zijn om je aan je schema te houden. Zulke programma’s vergen daarom extra motivatie en discipline.

Wat kost Fitchannel?

Er zijn op dit moment een tweetal pakketten beschikbaar.

 • Het programma van 8 weken voor € 39,50 per maand
 • Het programma van 12 maanden voor € 12,95 per maand

Op dit moment wordt er uitsluitend een online afslankprogramma verkocht. Binnenkort volgen een online yoga en boksprogramma.

We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Voordelen

Het grootste voordeel is dat je lekker thuis kunt sporten. En dan nog onder begeleiding van een Olympisch kampioen. Naast het sporten krijg je ook gezonde recepten en handige kookvideo’s en tips. Je leert gezond eten en bewegen om van je overtollige kilo’s af te komen. Wat ook leuk is is dat alles volledig op maat wordt opgesteld. Er wordt dus rekening gehouden met je huidige fitnessniveau.

Nadelen

In de sportschool kun je waarschijnlijk beter en effectiever trainen dan thuis. In de sportschool ben je omringt door anderen die aan soortgelijke doelen werken. Dit werkt motiverend. Daarnaast is het sociaal aspect niet te onderschatten. Thuis trainen vergt wat extra motivatie en discipline. Uitstelgedrag is wellicht wel je grootste persoonlijke vijand.

Conclusie

Met Fitchannel kun je prima afslanken mits je zelf voldoende discipline hebt. Thuis fitnessen heeft veel voordelen en helaas ook wat nadelen. Je krijgt een enorme database aan filmpjes en recepten maar blijft afhankelijk van jouw persoonlijke doorzettingsvermogen. Geen 1-op-1 coaching dus. Bij een gebrek aan discipline en motivatie zal zo een programma niet effectief zijn. De externe motivatie die je in de sportschool krijgt mis je hier.

Indien je hier geen moeite mee hebt dan is Fitchannel een goede optie. Afhankelijk van je karakter is dit wellicht iets voor je.

 

Ervaringen met Fitchannel

Heb je Ervaring met Fitchannel, of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Laat het dan aan ons weten en maak kans op een maand gratis trainen.

Gezonde Groet,

natascha

afbeeldingen fitchannel pers

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

297 Reacties

 1. Ik ben helemaal niet sportief en ik vind weinig sporten leuk ,daardoor al een tijd opzoek naar de juiste sport die echt bij mij past en ik echt leuk vind .Tot op heden nog niets gevonden. Maar….. dit programma lijkt mij oprecht interssant, ik ben ontzettend nieuwsgierig geworden. Zal sporten dan toch leuk gaan worden ? Ik zou het graag willen proberen!

 2. Ik zou graag wat fitter worden, maar de sportschool zie ik niet zo zitten. Dit programma lijkt me een uitkomst! Ik zou het graag proberen!

 3. Omdat ik met mijn hypothyreoïdie altijd al gewichtsproblemen heb ondervonden en ik het jojo effect van diëten zat ben, maar ik de sportschool niet durf in te stappen.

 4. Ken je dat je vol enthousiasme start in een sportschool en het dan toch weer verwatert door de reistijd, het douchen, spullen pakken en je er niet 1 uur, maar al gauw 2 uur mee bezig bent? En vooral die enorme drempel overwinnen om te gaan?
  Dat dus, daar heb ik last van en hoe ideaal zou het zijn dat ik dan niet eens die drempel over hoef en gewoon in mijn huiskamer een fitnessles kan doen?!? Voor mij het einde!!
  Oh wat win ik graag deze kans:)!

 5. Ik heb kleine kinderen, ben alleen. Ik moet hoognodig eea doen aan mn lijf. Met mijn beperkt budget kan ik niet sportschool en oppas betalen. Fitchannel zou daardoor ideaal voor mij zijn.

 6. Graag wil ik voor een zeer actieve vakantie voor de boeg fitter worden, diverse malen de sportschool geprobeerd zonder succes, dit is een mooie manier om het met ondersteuning en een leuk programma het wel voor elkaar te krijgen 💪⛵️

 7. Ik wil van me overgewicht af ik ben pas 20 jaar en moet 40 kilo afvallen voor mijn gezondheid ik heb diabetes en leverziekte gekregen door mijn overgewicht en deze ziektes krijg ik onder controle door veel gewicht te verliezen ik durf aleen niet naar een sportschool te gaan vanwegen me gewicht omdat ik me schaam voor mijn Uiterlijk en dit zou ideaal zijn kan ik in een vertrouwde omgeving sporten

 8. Graag zou ik willen winnen om de zwangerschap kilo’s eraf te krijgen en weer lekker te fit worden zodat ik ook lekker kan rennen en springen met mijn 2 kanjers

 9. Na het stoppen met roken kwamen er een paar pandjes erbij.
  Maar als er dan mijn man ernstig ziek werd en overleed ben ik een stresseter geworden .
  en de kilo’s vlogen er aan.
  Nu na vijf jaar kamp ik nog steeds met de vele kilo’s en het wil maar niet lukken ze eraf te krijgen en uit frust blijf ik maar eten tegen beter weten in.
  Ik ben heel erg gemotiveerd om het te doen slagen.

  Het zou fijn zijn om erbij geholpen te worden om een paar kilo’s kwijt te raken.

 10. Binnenkort word ik geopereerd. Hiervoor moet ik kilo’s afvallen.
  Ook is het belangrijk dat ik mijn lichaam weer sterk krijg om goed door de operatie te komen.
  Sporten hierbij is heel belangrijk.
  Voor mij is het heel moeilijk om de deur uit te gaan om te sporten. Ik vind de drempel heel hoog en daarnaast vind ik het heel lastig om tijd in te plannen.
  Ik denk en hoop dat Fitchannel mij kan helpen zodat ik in goede lichamelijke en geestelijke staat ben voor mijn operatie.

 11. Ik zou heel graag willen winnen! Volgend jaar gaan wij trouwen en zou graag de nodige kilootjes kwijt willen.
  Ik ga voor meer energie, en me heerlijk fit voelen. En als ik er ook strakker uit ga zien, geeft mij dat zeker meer zelf vertrouwen!
  Zou Super zijn!

 12. Ik zou wel winnen. Ik probeer al hele tijd af te vallen maar het lukt niet. 2016 ben ik bevallen van en jongen sinds dien gaat erg moeilijk hen me ingeschreven voor sportschool maar ik ben alleenstaande moeder dus het is wel beperkt een dat vindt ik zonde. Mij zoontje wordt volgende maand 2 ik zou wel 10 kilo kwijt willen. Veel stress rondom scheiding heeft voor gezorgd dat moeizaam loopt maar nu liefde geef zou ik echt mij lichaam willen veranderen.

 13. Na een slechte geestelijke gezondheid en rug hernia,wil ik graag wat vreugde hormoon aanmaken!
  SPORTEN DUS!! VAN THUIS UIT? TOP#IDEAAL#GOED DOEL

 14. Hoi,
  Ik zou graag deelnemen aan het fitchannelpakket. Na 5 zeer turbulente jaren is het tijd om weer in beweging te komen. Ik ben een alleenstaande moeder (Niet erg), naast werken en volledige zorg voor de kinderen blijft er weinig tijd over om naar de sportschool te gaan. De laatste jaren heb ik veel stilgezeten door allerlei omstandigheden. Nu wil ik het roer omgooien en weer in de been komen. Zo kan ik er ook weer volledig zijn voor mijn kinderen. Gestopt met roken was stap 1 fit worden is stap 2. Ik hoop dat jullie mij hierbij de weg kunnen wijzen!

 15. Binnenkort is het de bedoeling dat ik fit in een trouwjurk pas. Dat is nu niet het geval. Ik heb vroeger altijd gedanst en was altijd heel fit maar helaas laat mijn instabiele knie het niet meer toe echt te dansen. Ik kan nog wel trainen, gecontroleerd, maar heb echt een grote hekel aan de sportschool. Ik voel me er altijd vreselijk bekeken en weet vaak niet of ik het helemaal goed doe. Trainen met fitchannel lijkt me heel prettig. Hopelijk kan ik zo de overtollige kilo’s kwijtraken en weer wat gelukkiger worden in mijn lijf.

 16. Eindelijk , een online programma ! Voor mij dus DE uitkomst , gewoon thuis en niet naar buiten , moeilijke toestellen ivm met mijn oogziekte is dT echt een problaam aan het worden .
  Heb nu 6 jaar macula degeneratie en dat valt niet mee, zicht wordt minder , steeds meer aanpassingen en ik merk dat het steeds meer energie kost om ergens Nasr toe te gaan.
  Gewoon thuis , online coaching is dus voor mij DE oplossing en DE uitdaging om nog meer te bewegen en de kilo’s aan te pakken !
  Gesterkt met de juiste begeleiding en helemaal zelf , zonder alles te moeten vragen en begeleiding aan te vragen voor vervoer of met de stok met het ov , is soms erg lastig .
  Tijd voor mij en ik ben nu al entoisast !

 17. Sinds jaar en dag heb ik te kampen met depressies.maar ondanks dat wil ik proberen hier doorheen te breken door middel van meer sporten en een aangepast voedingspatroon. Het zal best aanpoten worden, maar ik wil het!

 18. Na een jaar van tobben met de gezondheid na een longembolie wil ik graag fitter worden en vooral mijn eetgewoontes veranderen. Het lukt me niet het alleen te doen dus ondersteuning zou super zijn.

 19. Na een half jaar zonder sport als gevolg van een luchtweginfectie in combinatie met zittend werk en veel autorijden maak ik de balans op: 8 kilo aangekomen en een conditie om te huilen. Ik heb inmiddels het hardlopen weer opgepakt, maar ik zou daar graag wat gevarieerde training aan willen toevoegen en daarnaast mijn eetgewoonten willen aanscherpen. Fitchannel zou me daar prima bij kunnen helpen, dus zo’n pakket zou zeker van pas komen!

 20. Ik werk als fysiotherapeut in een revalidatiecentrum en cliënten vragen mij vaak met welke vorm van bewegen ze na de revalidatie het beste door kunnen gaan. Niet iedereen heeft geld en tijd voor de sportschool en de begeleiding laat ook wel eens te wensen over. Daarom ben ik benieuwd naar dit programma. Ik zou het graag willen uitproberen om te kijken of het iets is voor onze cliënten.

 21. Ik heb gewoon begeleiding nodig. Wil afvallen en fit worden. Sportschool kost veel tijd en de geplande dagen komen niet altijd uit. Ik zou het fantastisch vinden om dit pakket te krijgen!!! Hopen maar …

  • Ik heb een drukke baan als verpleegkundige en ben moeder van 3 fantastische kinderen. Door mijn baan werk ik veel onregelmatige diensten, daardoor zijn vaste sportmomenten op bijv. een sportschool erg lastig. Thuis sporten zou echt uitkomst bieden. Tevens is een goed eetpatroon door de onregelmatigheid soms lastig. Alle begeleiding is dus erg welkom😃.

 22. Zou erg fijn zijn om een van de gratis pakketten te mogen ontvangen. Sporten naast mijn werk en andere bezigheden is vrij lastig, en erg kostbaar. maar een paar maal per week een half uurtje thuis zou moeten lukken, duimen nu.

 23. Omdat wij helaas zitten met een dubbele hypotheek, daar wij ons oude huis door omstandigheden na 9 jaar nog steeds niet is verkocht, moeten wij goed nadenken over iedere uitgave, graag zou ik deel willen nemen aan het programma om zo gezonder te gaan leven en daarbij af te vallen

 24. Ik krijg zelf die welbekende laatste loodjes niet weg. Wie weet kan fitchannel mij hierbij net dat juiste duwtje in de goede richting bieden want man man…die laatste loodjes zijn echt t zwaarst.

 25. 20 jaar geleden is bij mij fybromyalgie vastgesteld. Voor mij is het moeilijk om afspraken na te komen omdat ik op voorhand niet weet hoe ik me voel. De tenderpoints zijn ook steeds verschillend, ook dit bemoeilijkt het om een schema te volgen. Ondanks dat ik fulltime werk (bankwezen) en een alleenstaande mama ben, wandel ik elke dag minstens 3 keer per dag en zit ik gemiddeld aan 14.000 stappen per dag. Ik zou me nu graag op spierontwikkeling, cq versterking willen richten om zo de pijnen beter te kunnen händelen. Alleen krijg ik het niet voor mekaar om de oefeningen uit te voeren. Ben er van overtuigd dat ik met ondersteuning via Fitchannel hier wel aan toe kom. Ik kan het doen op mijn tempo, op het moment dat het voor mij uitkomt en wanneer ik mij het minst belast voel, zonder elke keer het gevoel te moeten hebben dat ik mijn moet verantwoorden aan mijn “sportomgeving” :-). Dussss … ben benieuwd … Ben er wel klaar voor, altijd super gemotiveerd en heb er zéker zin in!

 26. Dit zou mij zo helpen! Ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen van 4 en 2 jaar. De afgelopen tijden zijn best moeilijk geweest. Ik heb mijn woning moeten verkopen (helaas met een restschuld), ik zorg alleen voor mijn meisjes en daarnaast werk ik ook nog eens fulltime. Helaas heb ik niet een groot netwerk wat betreft oppas voor mijn kinderen zodat ik in de avond kan gaan sporten. Ik heb een tijdje gesport en dit was voor mij ideaal. Ik viel 10 kilo (van de 25 kilo zwangerschap) af binnen 2,5 maand, maar kon helaas hier niet mee verder gaan! Dit zou mij zo goed uit komen, want sporten is voor mij op dit moment de enige manier om tot mijzelf te komen zodat ik weer verder kan en om de laatste kilo’s kwijt te raken zodat ik weer goed in mijn vel zit.

 27. Ik wil dit graag gaan doen als aanvulling op het hardlopen en handballen, zodat ik aan de ontwikkeling van mijn spieren kan gaan werken. Ook wil ik een paar kilo afvallen.

 28. Ik ben in de afgelopen 3 jaar 2x bevallen. In mijn zwangerschap ben ik ongeveer max 20 kilo aan gekomen. Na mijn bevalling was er wel wat van af gegaan maar het zit er meer dan dat ik kwijt was weer aan. Ik zit rond de 100 kilo. Daarbij ben ik ook een alleenstaande moeder van uiteindelijk 3 kindjes en heb helaas niet de mogelijkheid om zo 1 2 3 de deur uit gaan. Graag wil ik de kilo’s kwijt maar ook een stuk meer conditie krijgen om strakjes de kindjes bij te houden en leuke dingen met ze doen zonder dat ik snel moe word en me niet hoef te schamen voor me lichaam. Daarom wil ik hier aan mee doen want zonder hulp word het wel lastig. Groetjes Jessica

 29. Ik heb ziekte van Lyme. Het is erg moelijk om afspraken na te komen omdat soms ben ik erg moe. Ik ben zie sinds 12 jaar maar yot 3 jaar geleden kon ik nog goed iedere week mountainbiken en lopen. Ik kwam ook regelmatig 4xweeks naar ee sportschool. Momenteel kijk ik sport alleen op tv en soms ga ik wandelen. Ik zou graag willen dat ik weer sporten kon maar alleen lukt het niet. Ik heb iemand nodig die zou mij kunnen helpen. Daarom heb ik op jullie aanbod gereargeerd. Door de ziekte kan ik ook niet altijd mij verstasnbaar maken en ik durf niet naar mensen toe. Zo zou ik kunnen nig thuis proberen zonder dat ik iedere keer moet tegen mensen uit te leggen dat mogelijk is niet ziek eruitzien en je doodziek en moe voellen. Dit is mijn verhaltje.

 30. Ik sport al thuis maar dan alleen op de crosstrainer en fiets. Ook doe ik zelf wat oefeningen.
  Toch voel ik niet dat ik weet wat ik doe dus goede hulp zou heel fijn zijn. Wat betreft voeding ook. Resultaat is dat ik betreft gewicht hetzelfde blijf.
  Dit jaar wil ik graag zonder schaamte in mijn bikini.

 31. Toevallig kwam ik via Google op deze site terecht. Ik wil erg graag kans maken op een gratis sportpakket! Ik ben vrij sportief, maar de laatste tijd komt het er niet van om naar de sportschool toe te gaan. Vandaar dat ik graag thuis oefeningen wil gaan doen om toch mijn conditie te behouden.

 32. Ik zou graag 15 kilo af willen vallen. Het is me helaas tot nu toe nog niet gelukt om door te zetten en wat aftevallen. Zit nu met een burn-out thuis en heel weinig zelfvertrouwen, ik wil zsm weer gaan werken en wat lekkerder in mijn vel zitten! Het zou super zijn als dit programma mij hier bij kan helpen

 33. Lijkt me een erg goed en effectief programma. Ik moet minimaal 7 kg kwijt .
  Ook daar heb ik zin in. Kom maar op….

 34. Na een dag werken ben ik blij dat ik thuis.
  Na het koken afwassen hond uit laten heb ik vaak geen zin meer om naar de sport school te gaan. Dus het is wel een uit komst dat je dan thuis kan sporten. Ik moet echt aardig wat kilo’s kwijt ben 170 weeg over de 100 kilo dus niet goed en ook niet gezond ik wil er graag wat aan doen om dat ik er last van heb. Daarom doe ik graag mee met mijn verhaal om kans te maken om te winnen en te beleven of dit ook echt iets voor mij is. Ik denk zeker van wel.

 35. Dit zou zi fijn zijn om dit te winnen! Net gescheiden, weinig tijd om naar een sportschool te gaan of ik moet oppas gaan regelen. Merk dat ik sporten zo nodig heb om mijn hoofd leeg te maken en om weer af te slanken!

 36. Tot mijn 30ste kon ik alles eten wat ik wilde. Toen moest ik voor mijn buik aan hormoonmedicijnen. Alles werd anders en de kilos komen en gaan. Doordat ik ruim 30 jaar alles ko. Eten heb ik geen rem op eten en snoepen. Ieder jaar opnieuw het gevecht om weer uit de gevaren zone te komen. Ik zoek een methode om thuis te doen en wat vol re houden is. Aan discipline geen gebrek maar het volhouden nadat ik mijn doel weer bereikt heb is het moeilijkst.

 37. Al veel geprobeerd en veel gepresteerd. Ik blijf het niet vasthouden omdat ik de deur uit moet voor het sporten. Ben met een gezond voedsel programma/dieet zonder sporten van 109 naar 77 kilo gegaan. Zou mooi zijn als ik gemotiveerd als ik ben de laatste kilo’s nog kwijt kan tezamen met een workout die mijn 52 jarige lijf weer een ietwat strakker maakt. Het schijnt echt te kunnen. Oftewel help en laat me alsjeblieft zien dat het zo is.

 38. Ik zou graag het pakket willen winnen! In 2015 ben ik al 30 kilo afgevallen maar ik ben er helaas nog niet! Er moet nog 10 a 15 kilo af, ben vaak naar de sportschool geweest alleen met lange werkdagen schiet dit er vaak bij in. Ik wil graag beginnen met een pakket, nieuwe jaar, nieuwe kansen!

 39. Nu ben ik het zat, er moet minstens 15 kilo af. In het verleden heb ik hardgelopen maar door een blessure gaat dit nu niet lukken. In het voorjaar gaat mijn dochter trouwen en dan wil ik er toch wat appetijtelijker uitziet en daardoor zal in mij ongetwijfeld beter in mijn vel voelen.

 40. Ik zou dit pakket graag willen winnen, omdat ik in 2018 naar Nieuw-Zeeland ga voor een vakantie en ik graag met een goed gevoel de foto’s terugkijk. Ik ben helaas nogal wat aangekomen het afgelopen jaar, maar daar komt nu verandering in!

 41. Ik ben bezig met een nieuwe start de eerste 21 kilo is gelukt. nu wil ik.de volgende 25 kilo met meer bewegen en weer goed opweg zijn voor elkaar krijgen. Wij hebben nog 2 kleine kinderen de sportschool zit er vaak niet in. nu zou ik thuis graag aan de slag willen. dus daarom wil ik winnen.

 42. Ehm de eerste 37 kilo is me zelf gelukt ,door meer te bewegen en gezonder eten ,helaas moet er nog minimaal 25 af en daar kan ik wel een handje bij gebruiken …

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com