Afvallen in 2021

Review en Ervaringen met Fitchannel

Fitchannel is een geautomatiseerd online coachingsplatform dat inspeelt op op de groeiende markt voor de thuis workout. Waar je vroeger naar de sportschool moest, kan je nu via internet thuis begeleid worden.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat is Fitchannel

Door de technische ontwikkelingen en de steeds drukker wordende schema’s is dit een ware uitkomst. Je kunt middels je smartphone, tablet en dergelijke rechtstreeks in contact komen met een ervaren fitness professional. We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Fitchannel biedt videocursussen via smart tv, je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Het is een fitnesskanaal waar je terecht kunt voor trainingsschema’s, advies over voeding en motivatie. Je begint met 5 cursussen die zijn gericht op gewichtsbeheersing, spieropbouw, fysieke conditie en mindfulness. Daarnaast vind je ook kook-tutorials en tips van topsporters, personal trainers en voedingsdeskundigen.

Mark Tuitert en Fitchannel

Fitchannel is een initiatie van Winston Gerschtanowitz. Marketingstrateeg Michael Moser en mediabedrijf DFFRNT Media zijn de financiële motor achter Fitchannel. Langebaan schaatser Mark Tuitert is ingehuurd om als het gezicht van het programma naar buiten te treden. Een goede keuze om deze voormalig langebaanschaatser naar voren te schuiven als expert. Mark werd op 20 februari 2010 olympisch kampioen op de 1500 meter in Vancouver. Nu traint Mark je met behulp van een serie trainingsvideo’s naar je droomlichaam. Mark heeft een online trainingsmethode ontwikkeld waarmee je 3 keer per week samen traint met een Olympisch schaatskampioen.

Voor wie is Fitchannel geschikt?

fitchannel
Fitchannel

Het programma is geschikt voor iedereen boven de 17 jaar. Ook ouderen kunnen dit programma volgen wanneer de fysieke staat nog goed is.

Het enigste vereiste is dat je genoeg ruimte hebt om de oefeningen te kunnen doen. Je moet kunnen bewegen en op de grond kunnen liggen. Mark adviseert een ruimte van ongeveer 2m x 2m. Daarnaast heeft een fitnessmatje heeft de voorkeur.

Heb je blessures dan kun je dit programma nog volgen mits je toestemming hebt van de huisarts. Hou in dat geval rekening met de blessure en doe de oefeningen heel voorzichtig.

Is Fitchannel effectief?

Het programma is samengesteld op de unieke gegevens van de gebruiker, hierdoor komt de gebruiker in een bepaald trainingsniveau terecht. Dit wordt dus volledig afgestemd op je conditie. De programma’s worden volledig op maat samengesteld, waardoor je als gebruiker een effectief trainings- en voedingsschema krijgt.

Natuurlijk heb je ook invloed op het uiteindelijk resultaat. Je zult je moeten inzetten om de gewenste resultaten te behalen. En met een online coach kan het wat lastiger zijn om je aan je schema te houden. Zulke programma’s vergen daarom extra motivatie en discipline.

Wat kost Fitchannel?

Er zijn op dit moment een tweetal pakketten beschikbaar.

 • Het programma van 8 weken voor € 39,50 per maand
 • Het programma van 12 maanden voor € 12,95 per maand

Op dit moment wordt er uitsluitend een online afslankprogramma verkocht. Binnenkort volgen een online yoga en boksprogramma.

We geven 50 gratis pakketen weg. Wil je kans maken op een gratis abonnement? Vertel dan waarom jij graag wil starten. Winnaars krijgen automatisch bericht en inlog gegevens.

Voordelen

Het grootste voordeel is dat je lekker thuis kunt sporten. En dan nog onder begeleiding van een Olympisch kampioen. Naast het sporten krijg je ook gezonde recepten en handige kookvideo’s en tips. Je leert gezond eten en bewegen om van je overtollige kilo’s af te komen. Wat ook leuk is is dat alles volledig op maat wordt opgesteld. Er wordt dus rekening gehouden met je huidige fitnessniveau.

Nadelen

In de sportschool kun je waarschijnlijk beter en effectiever trainen dan thuis. In de sportschool ben je omringt door anderen die aan soortgelijke doelen werken. Dit werkt motiverend. Daarnaast is het sociaal aspect niet te onderschatten. Thuis trainen vergt wat extra motivatie en discipline. Uitstelgedrag is wellicht wel je grootste persoonlijke vijand.

Conclusie

Met Fitchannel kun je prima afslanken mits je zelf voldoende discipline hebt. Thuis fitnessen heeft veel voordelen en helaas ook wat nadelen. Je krijgt een enorme database aan filmpjes en recepten maar blijft afhankelijk van jouw persoonlijke doorzettingsvermogen. Geen 1-op-1 coaching dus. Bij een gebrek aan discipline en motivatie zal zo een programma niet effectief zijn. De externe motivatie die je in de sportschool krijgt mis je hier.

Indien je hier geen moeite mee hebt dan is Fitchannel een goede optie. Afhankelijk van je karakter is dit wellicht iets voor je.

 

Ervaringen met Fitchannel

Heb je Ervaring met Fitchannel, of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Laat het dan aan ons weten en maak kans op een maand gratis trainen.

Gezonde Groet,

natascha

afbeeldingen fitchannel pers

348 Reacties

 1. Ik zou heeeel graag willen winnen omdat ik het zo zat ben om overgewicht te hebben en mezelf niet kan bekijken in de spiegel zonder depressief te worden….
  ik doe al een tijdje aan intermittent fasting en loop elke dag 10 km door weer en wind maar ik zie nog weinig resultaat…
  Word er enorm onzeker van : (
  Ik zou erg dankbaar zijn om een pakket te winnen en enthousiast aan de slag te kunnen thuis…

 2. Hoi,

  Ik zou graag een fitchannel pakket willen winnen, omdat mijn sportschool letterlijk in vlammen is opgegaan en nu dus ophoudt te bestaan. Dus ik zou graag het thuissporten willen ontdekken of ik daar ook genoeg discipline voor heb.

  Groetjes Yvonne

 3. Mijn vrouw en ik, beide de 60 gepasseerd willen wat afvallen en wat meer bewegen. Wij zijn echter niet echt fitness mensen en hebben al helemaal niets met een sportschool. Onze kinderen zijn nu uit huis en wij houden van gezelligheid, dus de combinatie van deze aspecten maakt het voor ons moeilijk om sporten en diëten te combineren.

 4. Na meer dan 40 jaar gestopt met roken en ook nog in de overgang…
  Mijn God, wat vliegen die kilo’s eraan…..H. E. L. P.

 5. Ik moet geopereerd worden aan mijn buik .
  Maar ik moet eerst afvallen van de chirurg en de mdl arts..
  Dit lijkt me handig om me er bij te helpen

 6. Ik vind dat ik kans maak omdat ik na een hele pittige bevalling weer in me oude kleren wil passen en mezelf niet heen en weer naar de sportschool krijg met fitchannel kan ik thuis als de kleine slaapt trainen dat zou echt ideaal zijn duimen maar!!

 7. LET OP: Stopzetten van je abonnement word niet verwerkt nadat je verzoek ernaar toe hebt ingediend. Ze zijn heel slinks hierin. Nadat je het verzoek via je account hebt ingediend, kom je op een nieuwe scherm terecht met een tekst dat ze het jammer vinden dat je wilt opzeggen. Wat ze er niet bij zetten is, dat het verzoek tot opzegging nog niet is afgerond al lijkt het wel zo. Want heel slinks plaatsen ze uit het zicht (pas zichtbaar naar lang beneden scrollen) nog een extra button met de tekst ‘definitief stopzetten. Ook werd mijn eenmalig jaarabonnement (ik had namelijk een compleet jaar in de aanbieding gekocht) na afloop ‘stilzwijgende maandelijkse verlengt’ zonder dat ik er van op de hoogte werd gebracht. Vervolgens heb ik het ‘ineens’ maandelijkse abonnement via mijn account stopgezet. Hierbij kreeg ik op de scherm de mededeling dat ik nog enkele weken gebruik kon maken tot het contract eind juni zou eindigen. Hier heb ik echter geen bevestiging per mail va gehad. Net zag ik dat er weer twee afschrijvingen waren gedaan en ging ik mijn account checken. En die stond nog steeds op actief. Nu weer opgezegd en nu stond er in het vakje, we stellen je nog 2 vragen voordat we je verzoek tot opzegging kunnen verwerken. Die twee vragen had ik ingevuld en kwam op een nieuwe scherm terecht met de volgende mededeling: dat ze het jammer vinden en dat als ik vragen heb, ik contact kan opnemen met de klanten service. Dus geen bevestiging van opzegging te zien zoals de eerste keer bij verzoek tot stopzetten. Maar nu zag ik als je op de scherm helemaal naar beneden scrolt (langs alle programmas die ze aanbieden), zie je ineens heel klein recht onderin nog een vakje om op te klikken met de tekst: definiief opzeggen. Dit vakje is dus NIET TE ZIEN als je de vragen voor het stopzetten van de account goed hebt ingevuld. E vervolgens word doodleuk het verzoek negert en de maandelijkse bijdrage verder afgeschreven. Ik vind dit oplichting!