Fit For Free en ADO Den Haag

Start met KetoX

Fit For Free is de shirtsponsor van ADO Den Haag. Een misverstand is dat er een ADO-Dieet bestaat, Fit For Free een fitnessclub met bijna 30 vestigingen verspreid over Nederland.

Over Fit For Free

Bewust met je gezondheid bezig zijn? Fit For Free is er voor iedereen die een goede gezondheid ziet als voorwaarde voor een aangenaam leven. Iedereen weet inmiddels dat sporten goed voor je gezondheid is. Regelmatig sporten brengt namelijk vele voordelen met zich mee.

Conditie

Je kunt onder andere je conditie verbeteren, afvallen of op streefgewicht blijven, je spieren versterken en heel veel sportplezier hebben. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen! Fit For Free biedt je de mogelijkheid om in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken! Meer informatie over Fit For Free kun je lezen in deze folder.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.