Fir Slim Body Shaper

Afvallen in 2021

Een Firm Shape Body Shaper is een moderne uitvoering van een corselet, en als we de leverancier mogen geloven heeft het zelfs een afslankende werking. Ben je niet in de gelegenheid om een aangepast voedingsschema te volgen, of  moet je perse op korte termijn in dat iets te kleine jurkje passen? Dan is Firm Slim Shape misschien wel een oplossing voor je. Deze body Shaper heeft verschillende voordelen ten opzichte van de ouderwetse corselet.

Hollywood Body Shaper

Er is inmiddels een opvolger van de Firm Body Shaper. In 2018 is De Hollywood Body Shaper geïntroduceerd in Europa. Met name in Nederland, Duitsland en Belgie is deze bosy shaper een enorm succes. Meer informatie over de Hollywood Body Shaper lees je in de review.

Gezien op TVfir

Mede door de reclame die dagelijks op de Nederlandse TV te zien is Fir Slim een populair product. Omdat afvallen op korte termijn niet mogelijk is zijn we massaal op zoek naar een alternatief om er ‘strakker’ uit te zien. Voor meer informatie of het bestellen van Fir Slim producten verwijzen we je door naar de leverancier.

Jouw ervaring met Fir Slim

Wat is jouw ervaring met Fir Slim? Heb jij het besteld en uitgeprobeerd? We zijn erg benieuwd of de afslankende beloftes en het ‘wegwerken van cellulitis’ in de praktijk echt werken. Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Afvallen dankzij Nanodeeltjes

Volgens de leverancier bevat de Firm Shape duizenden bio-keramische nanodeeltjes die werken als een zonnepaneel. Deze nanodeeltjes vangen de energie op van je lichaam en verbranden vet met als resultaat het verliezen van (over) gewicht. Daarnaast zorgt ‘een magnetische bio-keramiek en infrarood licht voor een verhoogde stofwisselingen in de bloedsomloop’ aldus de leverancier.

Lycra tegen Cellulitis

Firm Slim is vervaardigd van het Lycra. Dit is een stof die tot 500 keer zijn oorspronkelijke grootte kan uitrekken en krimpen zonder vervorming. Fir Slim werkt dankzij het ruwe oppervlak tegen cellulitis. de stof wrijft tegen de huid waardoor de infrarood warmte de bloedcirculatie activeert en vetcellen worden afgebroken.

Wat kost het, en wat krijg ik?

Een pakket Fir Slim kost ongeveer 50 euro en bestaat uit de volgende producten:

  • Fir Slim Girdle
  • Fir Slim Pants
  • Gebruiksaanwijzing
  • Fir Slim Tailleband

Voordelen Fir Slim

  • Meteen een stakker figuur
  • Kan je houding verbeteren
  • Eenvoudig te gebruiken

Nadelen Fir Slim

  • Tijdelijke oplossing
  • Kan ongemakkelijk aanvoelen
  • Niet comfortabel voor dagelijks gebruik

Conclusie

Zoals we eerder schreven is de Fir Slim Body Shaper een moderne uitvoering van de corselet. Maar is het meer dan dat? De gebruikte materialen zijn sterk verbeterd ten opzichte van vroeger, waardoor het draagcomfort automatisch beter is. We zetten onze vraagtekens bij de beweringen dat Fir Slim ook een afslankende werking heeft. Afgezien hiervan kan het je helpen om op korte termijn slanker voor de dag te komen dan dat je eigenlijk bent. Je hoeft niet de hele avond je buik in te houden maar we vrezen dat dit het enige voordeel is van dit hypermoderne corselet.

Jouw ervaring met Fir Slim

Wat is jouw ervaring met Fir Slim? Heb jij het besteld en uitgeprobeerd? We zijn erg benieuwd of de afslankende beloftes en het ‘wegwerken van cellulitis’ in de praktijk echt werken. Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.