Femislim Svetol, CLA & Banaba Review

Afvallen in 2021

Zit afvallen tussen je oren of bestaat er echt een wonderpilletje om af te vallen? Volgens ons werkt afvallen niet als je niet gemotiveerd bent. Bewegen en minder eten is de sleutel naar ieder succesvol dieet. Toch zien we steeds meer hulpmiddelen die je helpen om af te rekenen met overgewicht. Femislim® is ook zo’n product. De basis van dit product bestaat uit Svetol aangevuld CLA en Banaba. We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met Femislim® Heb jij dit product gebruikt? Geef dan hier jouw mening of lees hier de ervaringen van anderen.

CLA, Svetol en Banaba

Femislim® is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Uit onderzoeken is gebleken dat alle individuele ingrediënten in Femislim®, ieder voor zich een eigen specifieke invloed hebben op het afvallen. Door CLA, Svetol en Banaba te combineren in Femislim® wordt het afvallen op meerdere manieren gestimuleerd.

Wetenscchappelijk Onderzoek

In een wetenschappelijk onderzoek, gehouden onder 50 vrijwilligers, tussen de 19 en 75 jaar, is het gunstige “vetverbrandings-effect” van Svetol bewezen. Het onderzoek heeft aangetoond dat de proefpersonen, zonder aanpassing van hun eet- en leefpatroon een gemiddeld gewichtsverlies hadden van minimaal 5 kg. Ook werd tijdens dit onderzoek vastgesteld dat door dagelijks gebruik van Svetol de oude contouren van het lichaam weer terug kwamen. In FemiSlim is Svetol verrijkt met CLA en Banaba. Ook van deze ingrediënten zijn de slankmakende eigenschappen wetenschappelijk aangetoond. Zo heeft het laboratorium, waar FemiSlim is ontwikkeld, een ongelooflijk sterk “Fat Burning Booster” product gemaakt, wat doet wat het beloofd: overtollige kilo’s verdwijnen.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Dosering

2 capsules ´s ochtends en 2 capsules ’s avonds, een half uur voor de maaltijd innemen met een glas water. Tenzij anders voorgeschreven mag de dosering zoals vermeld niet worden overschreden.

Ingrediënt Femislim®

De samenstelling per 4 capsules A.D.H.*

  • CLA 1500 mg
  • Svetol 400 mg
  • Banaba blad (extract 10:1 ) 50 mg
  • Zink 10 mg 66%
  • Chroom 125 mcg 100%
  • Gewicht per capsule: 770 mg

* A.D.H. wil zeggen: aanbevolen dagelijkse dosering

Ervaring met Femislim®

We zijn benieuwd naar jouw ervaring met Femislim® Heb jij dit product gebruikt geef dan hier jouw mening. Werkt het, of juist niet? Lees hier de ervaringen van anderen met Femislim®

bron informatie: drogisterij.net