Fat Filter met Glucomannan

Afvallen in 2021

Fat Filter is een wondermiddel dat belooft dat je vet verdwijnt als sneeuw voor de zon. FatFilter zou een absolute doorbraak zijn in de strijd tegen overgewicht, tijd voor een test.

Fat Filter filtert vet uit voeding

De naam dekt in ieder geval de werking die het product beloofd. FatFilter zou letterlijk het vet uit voeding filteren waardoor het niet wordt opgenomen in je lichaam. Hierdoor wordt afvallen wel heel eenvoudig. Volgens de leverancier kun je fatfiltermet dit product lekker eten en toch heel snel afslanken. ‘Zonder moeite overtollig vet verliezen wordt een peulenschil’ lezen we in de FatFilter folder. Daarnaast zou FatFilter een vermindering van eetlust en een beperking van de vetopname tot gevolg hebben. Tot slot zou het voor een verbetering van de darmwerking leiden en een gunstige invloed op het cholesterolgehalte en de bloedsuikerspiegel hebben. FatFilter maakt gebruik van een basis van Glucomannan, verderop meer over dit bijzondere ingrediënt. FafFilter is een vergelijkbaar product als de populaire XLS Medical Max Strength.

FatFilter Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor FatFilter zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij FatFilter graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Jouw Ervaring met Fat Filter

Wat is jouw ervaring met FatFilter? Laat een reactie achter, stel een vraag, of lees de ervaringen van andere bezoekers met FatFilter.

De Fat Filter Test

Een eenvoudige test zou aantonen dat FatFilter daadwerkelijk het vet uit voeding filtert. We namen de proef op de som door middels van het volgende testje.

1. Druppel een beetje olijfolie in een glas water.
2. Voeg de inhoud van een capsule FatFilter toe.
3. De olijfolie hecht zich aan het FatFilter poeder.

De test werkt inderdaad, en de achterliggende gedachte is dat het vet in je lichaam hetzelfde zou doen. Ik vraag me af of het werkelijk zo eenvoudig werkt in je lichaam. Als je de proef op de som wil nemen dan moet je 3 maal daags 2 capsules 15 minuten voor de maaltijd in met veel water innemen.

Swiss Pharma Products

Op de website en verpakking van FatFilter is regelmatig het logo van Swiss Pharma Products te zien. We hebben echter geen aanvullende informatie over Swiss Pharma Products kunnen vinden. Wel zijn er verschillende bedrijven ingeschreven onder vergelijkbare namen zoals PharmaSwiss en SwissGroup. Deze hebben echter niets te maken met FatFilter.

Verkoop in Nederland

FatFilter is goedgekeurd voor verkoop in Nederland en wordt door de Trim Products BV. Dit is een groothandel in voedingssupplementen die we onder andere kennen van Trimgel en Trimcaps.

Glucomannan, Dr. Oz en Oprah

Dr. Oz en Oprah hebben het in het hun talkshows regelmatig over Glucomannan. Dir product is ook wel bekend als de dikste voedingsvezel. Glucomannan is de voedingsvezel van konjac wortel die een gel creeert in het spijsverteringskanaal. Deze vezel heeft het vermogen water op te nemen stelt haar in staat een dikke gel te vormen in de maag. Het supplement Glucomannan geeft u een vol gevoel waardoor het de trek naar tussendoortjes wegneemt.

Wat kost Fat Filter?

De prijzen lopen uiteen en er zijn verschillende aanbiedingen. Als richtprijzen kun je de onderstaande tabel raadplegen.

1 verpakking van 90 capsules is goed voor een maand en kost 49,95
2 verpakkingen van 90 stuks is goed voor twee maanden en kost 89,95
3 verpakkingen van 90 stuks is goed voor drie maanden en kost 129,85

Niet goed, geld terug

Trim Products hanteert een ‘niet goed, geld terug’ beleid ten aanzien van dit product. Ben je niet tevreden? Dan kun je het product binnen zeven dagen na levering zonder opgaaf van reden retourneren. Je krijgt het aankoopbedrag, met aftrek van de verzendkosten vervolgens terug gestort. Ook de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Je betaalt uiteindelijk dus niet voor het product, maar wel twee keer verzendkosten. Je krijgt het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen de 30 dagen teruggestort. Deze regeling is niet geldig bij wederverkopers.

Voordelen

 • Eenvoudig te gebruiken
 • Onderdrukt het hongergevoel
 • Niet goed, geld terug
 • Goedgekeurd voor verkoop in Nederland

Nadelen

 • Afslankende werking is niet wetenschappelijk bewezen
 • Niet goedkoop
 • Geen lijst met ingrediënten

Conclusie

‘Afvallen wordt met behulp van FatFilter wel heel eenvoudig’, als we de productomschrijving moeten geloven tenminste. ‘Lekker eten, weinig bewegen, en afvallen danzij Glucomannan’. ‘Meer energie, een vol gevoel en een beter stoelgang’. Een grote lijst met voordelen. Nancy, een van onze redactrices heeft FatFilter gedurende twee weken uitgeprobeerd. Afgezien van een ‘rommelende buik’ is ze niet afgevallen. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen.

Jouw Ervaring met Fat Filter

Wat is jouw ervaring met FatFilter? Laat een reactie achter, stel een vraag, of lees de ervaringen van andere bezoekers.