Fast burn Extreme Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Fast Burn Extreme is een middel dat aangeschreven wordt als een natuurlijk vetreductiemiddel. Dankzij de werking met acht verschillende ingrediënten versnelt het product de stofwisseling en vertraagt het de vetopslag. Of dit echt werkt, lees je in deze review?

Wat is Fast Burn Extreme?

Fast Burn Extreme is een fat burner met acht verschillende ingrediënten. Volgens de fabrikant is het middel vrij van doping en daardoor ook geschikt voor sporters.

Zoals bij de meeste fat burners is cafeïne een belangrijk ingrediënt. Verder vind je vijf plantenextracten, vitamine B6 en chroom in de capsules.

Je kunt deze fat burners nemen voor een workout, of als je geen workout doet, voor de maaltijd. De precieze dosering is afhankelijk van je gewicht, maar loopt uiteen van 2-4 capsules per dag. Aangezien er 60 capsules in een verpakking zitten, kun je dus tussen de 15 en de 30 dagen doen met een verpakking.

Fast burn Extreme review
Fast burn Extreme review

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Fast Burn Extreme geschikt?

Fast Burn Extreme bevat twee ingrediënten die invloed hebben op de bloeddruk. Dit zijn cafeïne en het extract van de bittersinaasappel. Hier zit synefrine in, een stof die de bloeddruk verhoogt. De combinatie van deze twee stoffen kan gevaarlijk zijn (bron). Houd je absoluut aan de voorgeschreven dosering. Ben jij bekend met hart- en vaatziekten, overleg dan absoluut eerst met je arts voordat je het middel gebruikt.

Verder is Fast Burn Extreme niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of voor kinderen.

Hoe effectief is Fast Burn Extreme?

We bekijken een aantal ingrediënten in Fast Burn Extreme om de effectiviteit van het middel te kunnen beoordelen.

Indiase brandnetel: Deze plant kom je ook wel eens tegen onder de naam coleus forshkoli. De werkzame stof voorkomt de opslag van vet (bron).

Bittersinaasappel (synefrine): Helpt bij het afvallen door de vetstofwisseling te stimuleren (bron).

Garcinia cambogia: Geeft mogelijk een verzadigd gevoel en helpt zo bij het afvallen (bron).

Peperextract: Stimuleert de verbranding van vet een beetje (bron).

Groene thee en cafeïne: Hoe effectief deze zijn, is in grote mate afhankelijk van je gewenning aan cafeïne. Het effect neemt doordat je gewend raakt aan de cafeïne over tijd ook af.

Van vitamine B6 en chroom zijn geen noemenswaarde effecten op het afvallen bekend (bron).

Kortom, de meeste ingrediënten van Fast Burn Extreme zijn wel effectief. Het middel versnelt vooral de vetverbranding als je aan het afvallen bent. Als je niet gewend bent om dagelijks cafeïne te gebruiken, dan kan het middel je een serieuze boost geven.

Wat kost Fast Burn Extreme?

Een verpakking Fast Burn Extreme kost €49 + €6 verzendkosten. Als je zes verpakkingen koopt, betaal je slechts €24.50 per verpakking. Er komen dan nog wel steeds verzendkosten overeen. Hoeveel je per maand kwijt bent, hangt sterk af van je aanbevolen dosering.

Voordelen

Fast Burn Extreme bevat een combinatie van effectieve ingrediënten, maar is zoals gezegd niet geschikt voor iedereen.

Nadelen

Een hoge bloeddruk is vooral schadelijk als het op de langere termijn voorkomt. Het is daarom aan te raden om Fast Burn Extreme niet te lang te gebruiken om de negatieve gevolgen op je gezondheid zo klein mogelijk te houden.

Conclusie

Fast Burn Extreme is effectief, maar het is zeker niet geschikt voor iedereen. Er zitten twee ingrediënten in die je bloeddruk verhogen en dit is een risico, zeker als je bekend bent met hart- en vaatziekten. Ook als je wel gezond bent, kun je het middel beter niet al te lang achter elkaar gebruiken.

Fast Burn Extreme ondersteunt je wel bij het verliezen van gewicht. Het is prima geschikt als je de omschakeling wilt maken naar een andere, gezondere leefstijl. Na een tijdje kun je dan beter stoppen met het gebruik van dit middel.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKeto Viante Review en Ervaringen
Volgend artikelKeto Pro Review en Ervaringen

83 Reacties

 1. Ik wil graag gratis testpersoon zijn. Ik baal van mijn gewicht en zou graag 10 tot 15 kg af willen vallen. Zodat ik mij zelf weer veilig op het podium voel.

 2. ik weeg nu 91 kg en zou heel graag heel wat kilo’s kwijt geraken. heb al vanalles geprobeerd. Heb last van een lage bloeddruk dus zou ideaal zijn moest dit mijn bloeddruk verhogen. Ik neem nu effortil maar dat helpt niet. dus zou heel positief zijn voor mij. Ik ben cardiaal nagekeken en ze vinden geen oorzaak voor de lage bloeddruk. ik ben de ideale kandidaat denk ik :-)

 3. Hoii, ik ben 30 jaar en zou dit product graag willen uit proberen. Ik ben al enige tijd bezig om af te vallen en mij beter in m’n vel te voelen.Ik zou wil graag nog minimaal 10 kg willen af vallen.. deze corona tijd helpt niet echt.

  Ik ben heel benieuwd of dit product ook echt werkt.

 4. Ik train 3 x in de week maar het lukt mij maar niet om af te vallen. Ook zou ik meer energie willen om te kunnen trainen. Dus het is tweeledig: afvallen en meer energie om te trainen.

 5. Ik train 3 x in de week maar het lukt mij maar niet om af te vallen. Ook zou ik meer energie willen om te kunnen trainen. Dus het is tweeledig: afvallen en meer energie om te trainen.

 6. Omdat ik wil kijk of dit product echt werkt. Of het je geld waard is.
  Ik wil gewoon eten of je word opgelicht of niet.

 7. Ik sport al heel me leven erg veel en ben tijd met bewuste voeding enig. Door verschillende ziekte ben ik dit jaar al geopereerd aan me pols en kon niet sporten en nu wordt ik april aan me schouder geopereerd en mag ik weer 9 weken niets doen. Ik wil graag op gewicht blijven doormiddel van deze pillen

 8. Ik zou graag weer wat kilos willen afvallen ben knvb scheidsrechter en fluit nu al 1.5 niet vanwege corona daardoor mis ik het intensief sporten wil daarom hier gebruik van maken

 9. Hallo! Ik zou dit product graag willen uitproberen. Ik ben nu 18 jaar en ben door Corona al 20/25 kilo aangekomen, waardoor ik me op dit moment heel echt schaam voor mijn lichaam. Ik zou graag willen testen of dit helpt om weer af te vallen. Ik heb altijd al gezond gegeten en ik sport nu ook best wat, maar het heeft na een jaar nog niks geholpen :(

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in