Berry Blaster Detox Review

Vandaag zagen we een advertentie van een Dotox kuur met de naam Berry Blaster voorbij komen. Dotoxen en Stacker kuren zijn een bekend begrip in de dieetwereld. Berry Blaster is nieuw dus we namen het product onder de loep. Daarnaast kun je op deze pagina jouw ervaring met deze Berry Blaster, of de ervaringen lezen van ervaringen van andere bezoekers die Berry Blaster hebben geprobeerd.

detox ultra plus korting

Wat is Berry Blaster Detox?

Detoxen is nu niet meer weg te denken uit het streven naar een gezond lichaam. Daarom zijn er ontelbaar vele supplementen op de markt die het ontgiftingsproces ondersteunen. Berry Blaster is daar eentje van. Het is een detoxkuur dat het lichaam reinigt met behulp van zwarte bessen, vitamines, kruiden en andere voedingsstoffen. Het stimuleert het ontgiftingsproces en stimuleert de snelle verbranding van vetten.

Berry Blaster Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Berry Blaster zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Berry Blaster graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulie

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Met Berry Blaster kun je het lichaam ontdoen van chemische stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Tijdens zo een detoxkuur zul je ook wat kilootjes afvallen. Het is een goede manier om je gewicht op een gezond niveau te krijgen.

Er zijn verschillende detoxkuren die je kunt volgen en het detox drankje van Berry Blaster is vrij nieuw op de markt. Het geeft je een stralende huid en een leuke energieboost. Ook al is afslanken niet het voornaamste doel van het ontgiften, kun je best wat kilootjes verliezen met deze kuur. Dit gewichtsverlies kun je zien als een leuke bijwerking.

Ontgiften heeft als doel om de organen te ontlasten van de opgeslagen schadelijke stoffen. Van nature is dit de taak van de lever, de nieren en de darmen. Echter kunnen deze organen af en toe wat ondersteuning gebruiken. In zulke gevallen kun je Berry Blaster gebruiken.

Berry Blaster drink je in de ochtenduren. Je doet 2 dopjes in een groot glas, welke je met water moet aanlengen. Je begint de dag dus met een heerlijke detox-limonade. Na de eerste dag zal het effect al merkbaar zijn. Berry Blaster reinigt je lever zodat het optimaal afvalstoffen kan afvoeren. Daarnaast worden vetten minder snel opgeslagen. Berry Blaster is zo een slimme manier om je gewicht onder controle te krijgen.

Ingrediënten Berry Blaster

Wat zit er eigenlijk allemaal in Berry Blaster? Wat meteen opvalt is dat ook in dit product een groene thee extract is opgenomen. Dit kennen we onder andere van Bio-T en de citroensapkuur. Daarnaast bevat Berry Blaster de volgende ingrediënten: gezuiverd water, bosbessenconcentraat 17%, fructose, mariadistelextract, paardebloemextract, damiana-extract, taurine, dl-methionine, choline bitartraat, inositol, MSM, vitamine C, vitamine B3, zoetstof (sucralose), zuurteregelaar (tri-natriumcitraat), conserveermiddel (kaliumsorbaat), vitamine B6.

Actieve stoffen per dosering

Berry Blaster bevat per dosering de volgende actieve stoffen: mariadistel 500 mg, groene thee 300 mg, paardebloem 300 mg, damiana 200 mg, taurine 125 mg, methionine 100 mg, choline 100 mg, inositol 100 mg, vitamine C 60 mg, vitamine B3 18 mg, vitamine B6 2 mg.

Voedingswaarde

Voedingswaardes per 20 ml gemengd in 200 ml water: energie 30,0 kcal, geen proteine, koolhydraten 7,4 gram (waarvan 5,0 gram suikers), geen vet, vezels of natrium. Berry Blaster bevat geen snelle suikers, geen kunstmatige kleurstoffen, geen dierlijke bestanddelen, geen ingrediënten uit zuivel en geen gist. Gekoeld bewaren na opening. De maximale houdbaarheid is 2 jaar.

Voor wie is Berry Blaster Detox geschikt?

Iedereen kan Berry Blaster gebruiken met uitzondering van zwangere vrouwen.

Het product is bijzonder geschikt voor:

 • Personen ouder dan 45 jaar die medicijnen innemen en snel vermoeid zijn.
 • Personen van alle leeftijden die last hebben van overgewicht.
 • Personen die last hebben van een huidaandoening.
 • Vegetariërs.

Is Berry Blaster Detox effectief?

Detoxen houdt het reinigen van de lever in. Alle chemische stoffen die je gezondheid kunnen schaden worden afgevoerd uit het lichaam. Dit is de voornaamste taak van Berry Blaster. Het resultaat is een energierijk en gezond lichaam.

De ervaringen met Berry Blaster kunnen daarom heel uitlopend zijn. De resultaten zullen afhangen van de klachten van de persoon en hoe erg die aan toe is.

Wat kost Berry Blaster Detox?

Een flesje is te koop bij de online drogist of bij de betere drogisterij. De richtprijs is ongeveer 20 euro per flesje. Je mag per dag 1 glas drinken. Met een flesje doe je dus ongeveer twee weken.

Voordelen

Berry Blaster Detox kent de volgende voordelen:

 • Het ondersteunt de lever bij het omgaan met medicijnen, alcohol en voedingsmiddelen met veel vetten.
 • Het geeft extra energie.
 • Het stimuleert de verbranding van vetten.
 • Houdt het lichaamsgewicht op een gezond niveau.
 • Is goed voor de huid.
 • Mag dagelijks worden gebruikt of periodiek als kuur.

Nadelen

Er zijn nog veel twijfels over hoe zinvol het ontgiften nu eigenlijk is. Het is een nogal controversieel onderwerp. Er zijn personen die er echt in geloven en dan zijn er de mensen die het als een verspilling van geld zien. Uiteindelijk zul je het zelf moeten ervaren om een besluit over te nemen.

De meeste mensen gebruiken het detoxen om af te slanken. Maar dit gewichtsverlies is van korte duur. Op het moment dat je als normaal gaat eten en drinken zullen deze kilo’s er ook snel weer bij op komen. Het gewicht dat men verliest is slechts watergewicht. Dus ook na de kuur zul je op je voeding moeten letten.

Conclusie

Berry Blaster is een van nieuwere detox kuurtjes op de schappen. Als de andere detox supplementen belooft het je lichaam te ontdoen van afvalstoffen. Het ondersteunt de lever in het ontgiftingsproces zodat die beter kan functioneren. Het resultaat is een mooier huid, meer energie en gewichtsafname.

Berry Blaster is best effectief als je het combineert met een gezond dieet. De meeste afvalstoffen komen via je voeding in het lichaam. Je kunt dus niet verwachten dat dit drankje je lever schoon zal krijgen als je regelmatig ongezonde voeding eet. Ook sporten is aan te raden. Zie Berry Blaster als een prima startpunt voor een gezonde levensstijl.

Ervaring met Berry Blaster

We zijn benieuwd naar jouw ervaring met het product Berry Blaster. Heb jij de afslankdruppels uitgeprobeerd en was je tevreden over het resultaat, of juist niet?Deel jouw ervaring met deze Berry Blaster, of lees de ervaringen lezen van andere bezoekers die Berry Blaster hebben geprobeerd.

Gezonde Groeten,

natascha


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

180 Reacties

 1. Hallo,
  Of Berry Blaster werkt, dat zal nog moeten blijken, ik gebruik het nu bijna 4 weken.
  Wel kan ik zeggen, dat ik sinds het gebruik ik behoorlijke buikklachten heb.
  Jammer, maar als dit aanhoudt, dan ga ik zeker stoppen.

 2. Bijna weer een jaar geleden in een burn-out beland ,waardoor ik ook heel erg vermoeid ben ,en gewichtstoename,geen greintje energie in mijn lijf .dus vandaar wil ik dit product heel graag uit proberen.

 3. Beste
  Na mijn verlof (waar veel brol werd gegeten) zou ik mijn lichaam /leveren willen zuiveren alvorens terug een gezonde levensstijl aan te nemen
  Mvg
  Katleen

 4. Ik heb sinds 2,5 jaar enorme jeuk plagen over mijn hele lijf. Na 3 dermatologie, verschillende zalven en zelfs lichttherapie te hebben geprobeerd, blijkt dit allemaal niet te helpen en de dermatoligen kunnen me niet verder helpen. Graag wil ik berryblsster proberen om te zien of dit wel resultaat geeft.

 5. Ik zit op dit moment in de lappenmand. Ik heb een trombose been en krijg veel medicijnen. En omdat het slecht voor je lever is zou ik dit product graag willen proberen.

 6. Ik ben de laatste tijd erg moe en ik wil graag wat kilos afvallen die vooral op mn buik blijven zitten ..ik ben benieuwd wat berry blaster kan doen ook voor de huid las ik dat t verbetering geeft dus ik zou deze graag willen proberen

 7. Na 5 jaar medicatie te hebben moeten slikken als nazorgbehandeling tegen borstkanker mag ik nu stoppen. Ik wil graag zsm dit gif uit mijn lijf. Mijn lever ontgiften en weer verder met mijn leven

 8. Ik wil dit product graag testen omdat ik medicijnen gebruik, ik al 45 jaar geen galblaas heb en mij erg vermoeid voel. Ik heb het idee dat de lever toch niet helemaal het werk doet zoals het moet doen door de medicijnen. Ook wil ik het product evalueren omdat de praktijk wel eens anders is dan de therorie.

 9. Graag zou ik deze willen proberen na tientallen potjes met pillen thee pleisters en zelfs Teenringen in de kast hebben liggen die niet werken nog altijd opzoek naar dat ene product dat wel werkt

 10. Ik wil Berry Blaster graag testen omdat mijn leverwaarden niet goed zijn.
  Waarschijnlijk komt dit door een combinatie van te veel alcohol en cholestoroltabletten.

 11. Ik zou graag dit product willen testen. Ik wil afvallen ivm een operatie. Dit lukt niet omdat ik schildklier medicijnen gebruik. Ik richt mijn hoop op dit product.

 12. Ik zou dit product graag willen testen en mijn ervaringen willen delen. Gezien alle stress en daarbij komende vermoeidheid is het tijd voor een switch in leefstijl: gezonder eten (Paleo), meer bewegen en hierin past ook zeker de ‘proef’ met de Berry Blaster.

 13. Wil het uitproberen om eventueel mijn verhoogde bloedsuikerspiegel naar beneden te krijgen. Mocht ik daardoor ook nog wat kilotjes kwijt kunnen raken zou dat zeer welkom zijn.

 14. Ik zou heel graag berry blaster willen uitproberen ivm cholesterol en voor het reinigen van mijn lever.

 15. Ik wil graag zo’n flesje testen. Ben heel bewust met mijn voeding bezig en nu van een hoop medicatie af (gelukkig) hoop zo mijn lever nog beter schoon te krijgen.

 16. Een vriendin van mij zweert bij dit product. Ik zeg steeds dat ik er niet in geloof, en zo hebben we regelmatig een leuke discussie. Ik vind het product iets te prijzig om even uit te proberen maar als dat via deze weg kan en het werkt dan vind ik het geen probleem om er in de toekomst geld aan uit te geven.

 17. Ik zou dit graag uitproberen..heb een overgewiht doordat ik veel medicaties heb en in een rolstoelzit, dus weinig beweging.Ik zou graag een paar kilo s zien verdwijen..

 18. Hallo,
  Na de afgelopen feestdagen van een hoop vette happen en de nodige alcohol inname, wil ik mijn lichaam graag een ontgiftende boost geven. En het afval aspect zou een hele mooie bijkomstigheid zijn :-)

  groeten Annie

 19. Beste….na 2 operaties te hebben ondergaan in 2017 en zo n 8 tot 12 keer een migraine aanval per maand wil ik mijn lichaam graag ontdoen van alle gifstoffen. Als ik de ingrediënten zo doorlees dan lijkt dit me een Detox waar ik me wel goed bij voel. BVD, met vriendelijke groet, Hetty

 20. Goeden avond.
  Ik zou graag Berry Blaster willen testen voor jullie.
  Ik ben erg vaak vermoeid, en mijn leverwaarden zijn niet goed volgens de huis arts.
  Dus misschien helpt reiniging?

  Vr groet
  Wik

 21. Ik zou het heel graag willen proberen omdat ik als nierdonor voor mijn broer mijn lever en nieren zo gezond mogelijk wil houden. Ik denk dat een detox voor de lever hier heel veel aan kan bijdragen. De transplantatie zal ca voorjaar in 2018 plaatsvinden.

 22. Ik probeer al heel lang een paar kilo af te vallen, maar dat lukt maar met mate. Zeker in de decembermaand is het zeer moeilijk om al die heerlijkheden te laten staan. Ik ben tevens een vrij zware roker, dus het lijkt me een goed idee om dit middel eens te proberen na de feestdagen

 23. Ik wil het graag uit proberen om te kijken of het vetten afbreekt en ik dus afval.
  Daarbij voel ik mij vaak lusteloos en vermoeid.

 24. Ik zou het graag willen proberen want ik heb geen galblaas meer en er is mij verteld dat dat meer druk op de lever zet dus dit zou goed helpen. Ik ben vaak heel moe dus hopelijk helpt het daar mee en als ik een paar kilootjes kan kwijt raken, natuurlijk des te beter

 25. Wil het graag uitproberen; overgewicht en na eten vaak last van een onaangenaam gevoel helemaal bovenin de buik ondanks dat ik dan vaak niet vet heb gegeten. Wil mijn voeding nader onder de loep nemen en de suikerinname drastisch verlagen. Heel moeilijk voor mij, ik ben een vreselijke zoetekauw.

 26. Hallo,ik zou de detoxultra willen gebruiken omdat ik een vervette lever heb.Ik krijg 3 maanden de tijd van de dokter om de waardes omlaag te krijgen anders moet ik aan de tabletten.
  Het is de moeite om te proberen of de detox hier bij helpt.Groetjes Wilma

 27. Graag zou ik Berry Blaster willen testen. Ik ben 49 jaar en het afgelopen jaar vreselijk lopen kwakkelen. Vermoeid, lusteloos, hoofdpijn etc. Ook heb ik last van overgewicht en lukt het niet om er iets af te krijgen omdat ik niet lekker in mijn vel zit. Zou toch super zijn als ik weer lekker, fit en wat slanker mijn 50 jarige verjaardag kan vieren!!!

 28. Ben benieuwd wat Berry Blaster voor mijn lichaam kan doen.
  Sinds een paar jaar heb ik een opgeblazen gevoel, heb echt een opgezette buik s’avonds. Moet ook nodig afvallen, wat nog steeds niet echt lukt.
  Ben veel moe.

 29. Ik zou dit product heel graag ontvangen voor mijn echtgenoot, zodat hij het kan testen. Hij lijdt nu bijna 7 jaar aan de chronische ziekte PSC. (littekenweefsel vormt zich in galwegen en lever) Vermoeidheid is een van de kenmerken bij PSC-patiënten. Aangezien mijn man de laatste maanden zeer slecht slaapt en overdag ‘gewoon’ zijn werk probeert te verrichten zie ik hem alle dagen hondsmoe opstaan/thuiskomen uit zijn werk. Al vele malen heb ik me afgevraagd of Berry Blaster iets voor hem zou zijn….. Hopelijk mag hij dit product gaan testen.

 30. Ik zou dit product heel graag ontvangen voor mijn echtgenoot, zodat hij het kan testen. Hij lijdt nu bijna 7 jaar aan de chronische ziekte PSC. (littekenweefsel vormt zich in galwegen en lever) Vermoeidheid is een van de kenmerken bij PSC-patiënten. Aangezien mijn man de laatste maanden zeer slecht slaapt en overdag ‘gewoon’ zijn werk probeert te verrichten zie ik hem alle dagen hondsmoe opstaan/thuiskomen uit zijn werk. Al vele malen heb ik me afgevraagd of Berry Blaster iets voor hem zou zijn….. Hopelijk mag hij dit product gaan testen.

 31. Ik heb een gevoelige lever en wil graag ontgiften met berry blaster. Ook heb ik gelezen dat dit de menstruatie kan ondersteunen.

 32. Ik zou het graag willen proberen omdat ik leververvetting heb, veel hoofdpijn en ook medicatie slik voor een vertraagde schildklier en betablokkers slik

 33. Hoi, ik heb op mijn rug heel veel last van acne. Graag zou ik het willen proberen om te kijken of het voor mijn huid ook werkt.
  De acne is onderhuids dus het komt van binnen uit. Benieuwd of de berry blaster de acne kan verminderen of laten verdwijnen….
  Grtjes,
  Wendy

 34. Ik wil graag berry blaster proberen omdat ik een leververvetting heb .Ik gebruik bloeddruk medicijnen .Drink en rook niet en leef gezond qua voeding .

 35. Ik wil Berry Blaster Detox graag testen omdat ik helaas elke dag heel veel medicijnen moet slikken. Mijn lever heeft het dus zwaar te verduren, en daardoor mijn hele lijf. Ben heel snel moe en heb huidproblemen.
  Gezond eten en bewegen staan elke dag boven aan op mijn to-do-list

 36. Wil afvallen en voel me gauw moe Ben een weekend drinker. Slikt 5 verschillende medicijnen.
  Mijn lever heeft het dus zwaar te verduren. Probeer mijn levensstijl te veranderen met meer beweging.
  Maar wil graag het product ook uit proberen om me fitter en minder moe te voelen.

 37. Hoi,
  Heb het al een keer gebruikt samen met andere supplementen,
  en kreeg ik last van een opgejaagd gevoel.
  Ik wil wat vocht kwijtraken en zou het nu opnieuw willen proberen om te kijken .
  of het nu geen klachten geeft. Tevens wil ik ook afvallen en zou het leuk vinden
  om het een keer gratis te testen.

  Groetjes en alvast bedankt,
  Thea Roelofs

 38. Wij willen het graag proberen .mijn dochter heeft n beetje last van n vette lever..en vet opslag in de buik .wil het graag proberen..groetjes marian…

 39. De laatste jaren steeds meer last van lichamelijke kwaaltjes gerelateerd aan hormoonhuishouding oa
  Ik heb hiervoor al allerlei ondersteuning gehad zonder blijvend resultaat.
  Dus zou graag dit willen proberen of dit iets helpt.

  Gr Femke

 40. Ik heb het middel ook bekeken maar als ik dan lees dat het alweer 2 chemische stoffen bevat zuurteregelaar trinatriumcitraat en conserveringsmiddel kaliumsorbaat en daarenboven fructose en sucralose is toegevoegd dan denk ik dat is toevoegen van toxinen en dan ben ik alweer geweest!! Er zijn talloze natuurlijke manieren en ingredienten om mee te detoxen als ook bijvoorbeeld het detoxdieet van Zwitserse arts Dr Rau wat uitsluitend uit plantaardige voeding bestaat en fantastisch werkt en ook je darmwand geneest.
  Verreweg dus te prefereren boven flesjes waar ook chemische stoffen aan zijn toegevoegd

 41. Ik gebruik het sinds feb 2017 na mijn borstoperatie omdat ik zware pijnstillers nam. Ik gebruik het nu maandelijks icm een gezonde lifestyle en het bevalt mij prima. Ik heb het een keer om 18u genomen en kan je vertellen dat het je energie geeft omdat ik niet kon slapen ? Waar ik mee zit is dat ik ook negatieve verhalen lees en wil eigenlijk wel weten of Berry Blaster echt de werking heeft wat het zegt.

 42. Hallo, ik zou berry blaster ontzettend graag willen testen want heb onlangs een glas geproefd van een vriendin en het leek vrij snel te werken. Dit wil ik graag zekerder weten. Daarnaast ben ik gek op bessen. Ik ben lymepatient (heb het onder controle) en gebruik maridistelcapsules, deze helpen erg goed om mijn lever te ontgiften. Potje capsules is bijna leeg en wil dit heel graag uitproberen. Hartelijke groetjes Sandra

 43. Ik was van plan om dit middel te kopen omdat het de lever zou reinigen. Omdat ik elke dag een glas rode wijn (of 2) drink denk ik dat dit goed zou zijn voor mijn lever. Maar ik lees ook veel negatieve reacties dus lijkt me dit een goede manier om eens te proberen of ik het een goed product vind.

  • Hoi Simone, Heb je inmiddels de Berry Blaster besteld en hoe is jouw ervaring? Groetjes Sylvana

 44. Ongelooflijk wat een super drankje is dit , ik was blind en kan nu weer zien , was totaal verlamd maar kan alles weer doen , ben nu aan het trainen voor de komende Olympisch spelen.
  Mensen hou toch op met die rotzooi , eet verstandig en ga regelmatig van bil , dat is pas een super medicijn.

 45. Ik heb het nu twee weken gebruikt, maar ik kan er niets positiefs over zeggen. mijn haar valt alleen maar uit en ik heb overal jeukende pukkeltjes. Bij afvallen helpt het zeker niet, ik heb de hele dag enorme honger. En nee, geen onzin aan het wennen aan “gezond”want we teen hier heel gezond, zonder toevoegingen etc.

 46. Ik kan nog niet merken of het helpt net een flesje opgemaakt ik gebruik maar 1 dopje per keer, ik ben het gaan slikken vw dat ik veel medicatie gebruik, maar ik vindt het stervent duur,!!!!!!!!

  • Idd ook ik geen resultaat en een verstopping van de darmen gekregen. Gelijk gestopt

 47. ik gebruik het al jaren en ben er zeer tevreden over echter verwacht geen wonderen het is in mijn geval waar mijn lichaam moeite heeft met afvoer van slechte stoffen een heel aangenaam product het hoor inmiddels bij mijn vast ochten ritueel

 48. Ik gebruik het nu een weekje en was wat voorzichtig ivm spatische darm maar ook slik ik medicijnen tegen hart ritme stoornissen. Ik neem gelijk bij het opstaan mijn pilletje, wacht een uurtje en drink dan een flesje van een halve liter met twee dopjes bb er in. Heb inderdaad meer energie maar helaas wel hoofdpijn. Nu is het de vraag uiteraard waar die vandaan komt….ik ga voorlopig nog even door met bb ook omdat ik mijn snoep neigingen echt onder controle heb. Ik eet mager en gebruik weing(minder) vet . Drink minimaal twee liter water per dag.
  Het bevalt me tot nu tot prima !

 49. Ik heb gehoord dat berry blaster onzin is en niet werkt. Hebben mensen uberhaubt positieve ervaringen met dit product?

 50. Heeft iemand tijdens de kuur maagklachten.
  Ik ben bezig met een kuur en heb nogal wat last van mijn maag, vooral s’nachts.

  • Je lichaam haalt vocht uit je maag om vervolgens vrijgekomen afvalstoffen te kunnen verwijderen.
   Hoe meer opgeslagen afvalstoffen in je lichaam, des te meer je vochtinname belangrijk is.
   Zo’n probleem is zó opgelost door meer water of kruidenthee te drinken.
   Hou 3 liter cafeïnevrij-/suikervrij-vocht aan per dag.

 51. Gebruik al 10 dagen lang elke ochtend berry blaster en ben zeer tevreden. Voel me energieker, merk dit in de ochtend, na en tijdens het sporten en na werk.
  Daarnaast voel ik dat mijn stoelgang soepeler gaat en vaker de toilet bezoek. Ook moet ik vaker plassen en de geur ervan is sterk!

  Ik zelf ben 25, drink geen alcohol, slik medicijnen( niet te zware) en sport 1-2 per week.

  Berry blast zal natuurlijk niet voor zorgen dat je 10 kilo af valt of dat het een vervangende drankje is als je elke avond alcohol drinkt. Je moet er natuurlijk naast de inname van deze detox ook sporten , gezond eten (niet veel suiker/zout!) en veel water drinken.

 52. Stervens duur dat spul, zeg. Als het maar werkt – maar dat weet ik ook niet met zekerheid te zeggen. Ik heb even gegoogled en kwam dit tegen.

 53. Ik gebruik het nu 6 weken maar wel in de avond en niet s’morgens,dit omdat ik medicatie gebruikt en dit zou dan te snel uit je lichaam zijn zeiden ze bij de tuinen,iemand ook ervaring hiermee,voel me lekker erbij hoor .

  • Hoi Coby,

   wil even vragen of je er baat bij hebt?? ook als je het ‘s-avonds gebruikt???
   Ik gebruik medicatie voor de hoge bloeddruk, is het dan voor mij ook verstandiger om dit
   ‘s-avonds te gebruiken ofwel ‘s-morgens direct bij opstaan en dan een uurtje wachten met eten en innemen van het tabletje???
   Misschien weet jij hier een antwoord op???
   Dank je wel!!!

 54. Ter aanvulling wil ik er nog bij vermelden dat ook mijn libido op sexueel gebied drastisch is toegenomen.

  Kortom: een en al verbeteringen!

  Gr, Berry B.

 55. Berry blaster heeft mijn behoefte aan alcohol innname en mijn trek in een sigaret drastisch doen berminderen.

  Eerste dagen van de kuur voelde ik mijn stoelgang duidelijk weer wat sterker op gang komen en had net als vele hier een lichte hoofdpijn erbij, dit alles stabiliseerde al snel.

  Ik voel me fitter, rustiger en scherper in mijn denken en doen.

  Buiten een hoeveelheid gif en vocht zal ik door dit goedje geen gewicht verliezen, maar het helpt wel ter ondersteuning dat ik nu volgens mijn beleving automatisch veel actiever ben.

  Ik doe net als sommige hier 2 dopjes in een 0,5L flesje water en dat drink ik in ongeveer een uurtje tijd op.

  Smaakt best lekker!!!

  Succes allen,..

  • Dankjewel Berry B voor de feedback, alleen hierdoor nemen mensen het initiatief hierin te willen geloven. Was het laatste zetje wat ik nodig had om tot actie over te gaan dwz dit product te kopen.

 56. Ik ben fotomodel – vooral lingerie voor postorderbedrijven – en gebruik het product Berry Blaster om vocht te doen verwijderen. Het helpt enorm en je ziet het verschil binnen 2 – 3 dagen. Ook lijkt het de wallen onder mijn ogen te doen verminderen. Superhandig!

 57. Ik wil het graag gaan gebruiken maar vraag mij af of het ook een sterke werking op je darmen heeft? Is het niet zo dat je dan de hele dag wel op het toilet kan zitten? Ik heb prikkelbaar darm syndroom dus vroeg mij dit af. Alvast bedankt voor de evt. reacties

  • hallo petra.

   mijn ervaring is dat tijdens de eerste dagen merk je het wel aan je darmen
   vervolgens ga je gewoon ’s ochtends naar het toilet en merk je dat je meer water wil drinken
   ook heb je niet zo’n zin in grote maaltijden
   ik ben trouwens ook gestopt met brood en merk dat dit helpt
   ik eet nu meer groenten en fruit
   veel mensen met darmperikelen doen dat ook
   ik ben doorgegaan met de berry blaster tijdens deze zomer
   mijn buikje is nu bijna helemaal weg!

   groet Mieke

  • Ik heb het vorige week gehaald bij de Etos voor 13,00. Ik gebruik het nu een week, niet afgevallen.
   Wat ik wel merk is dat mijn darmen tekeer gaan, dit uit zich vooral in winderigheid :-). Hopelijk verdwijnt dit snel. Ga het nog wel even volhouden, het is in ieder geval niet vies.

 58. Grappig. Ik zie wat negatieve reacties bij mensen die het product niet gebruiken, maar de mensen die berry blaster wel gebruiken zijn erg positief. Ik ben er ook zo een. Een gebruiker dus. Ik vind het erg lastig om op mijn streefgewicht te blijven. Detoxen helpt enorm. Niets werkt beter wanneer je een paar kilo eraf wil hebben om je favoriete jurkje te dragen op een feest. 2 dagen berry blaster en je bent 2 kilo lichter.

 59. Mijn moeder (83) heeft Berry Blaster gebruikt.
  Zij neemt veel medicijnen en het heeft haar direct geholpen.
  Zij heeft meer energie en is actiever.

  Ik ben maar 47 en neem het product om af te vallen en zie dat het helpt.
  Mijn vetpercentage is zichtbaar gedaald en mijn huid is veel beter geworden.
  Ik heb ook meer energie en ben de laatste maanden overdag ook steeds meer gaan doen.

  Wij zijn heel blij met het product.

  • Ik heb vandaag een flesje gekocht bij de tuinen ben benieuwd of ik mij beter bij voel en wat afval

 60. Barry Blaster helpt niet je lever te reinigen zoals beweerd op de reclame van de tv, helpt ook niet om af te vallen.

  • Nou nou… Berry Blaster heeft op de verpakking de claim ‘steunt de reinigende werking van de lever’ staan en dat is precies volgens de nieuwste Europese en Nederlandse wetgeving. Er zitten een reeks plantenextracten en nutrienten in het product die o.m. de metabolisme ondersteunen (lees calorieverbruik = vetverbranding) en de reinigende werking van de lever op prachtige wijze steunen. Gebruik je het product wel? Zo ja, dan probeer overdag ook kleinere maaltijden te eten, brood in te ruilen voor groenten, salades en fruit en 3 liter water per dag te drinken. Succes verder!

 61. Berry blaster bevat twee stofjes die extreem belastend voor de lever en de spijsvertering zijn: fructose en sucralose.

  Fructose kan geen kwaad in natuurlijke toestand in groente en fruit.
  De huidige massale en vaak ongemerkte toevoeging aan allerlei producten zorgt voor een verhoogd risico op diabetes en het gevreesde buikvet. Je weet vaak niet hoeveel je binnen krijgt via allerlei fabrieksgemaakt “eten”. Het staat vaak niet op de verpakking vermeld.

  Berucht is de High Fructose Corn Syrop, waarvan de mogelijke schade al vaststaat, maar de wetgeving loopt altijd achter: die troep is nog steeds toegestaan, terwijl het verboden zou moeten zijn. Het is vooral slecht vanwege de opeenstapeling tot vaak 50 gram per dag.!

  Sucralose is puur chemisch; dus zo wie zo niet aan te raden.Waarom zou je nog meer gif in je lichaam willen als dat je al vaak zonder het te weten binnen krijgt?
  Te veel chemie in je lichaam zou ook obesitas kunnen veroorzaken. Beweren sommige mensen. Zie internet.

  Stevia zou beter zijn.. Dat is gelukkig weer toegestaan, nadat de suikermaffia het eerst ten onrechte als “gevaarlijk” had bestempeld. Dezelfde club doet al jaren hun best om mensen te laten geloven dat alle vetten slecht zijn. Fout: ongeraffineerde plantenvetten zijn juist nodig voor veel lichaamsprocessen.
  Ze helpen je af te vallen, te detoxen en energie op te bouwen. Voorbeeld:
  zonder de juiste vetten werken je hersenen en zenuwen niet goed en kun je de juiste hormoonproductie vergeten. Nogal belangrijk als je bijvoorbeeld een kind wil.

  Nieuwe stelregel zou moeten zijn:
  Goed vet maakt slank en gezond. Suiker en nepsuiker maken je dik en ziek.

  Berry Blaster? Niet slim.

  Andere firma’s verkopen goede dingen zonder extra nepsuikers en ongewenst gif toegevoegd. Bijvoorbeeld: Juice Plus, Now, Bonusan, Nutramin, Salus, Lamberts, enz. Vele wegen naar een slank en gezond lijf

  Veel plezier met deze informatie. Blijven lachen. Groetjes.

  • De halve waarheid kan heel schadelijk zijn.

   Hou het bij de feiten ipv je eigen ‘alternatieve’ mening. Fructose is eigenlijk vruchtensuiker. Niets meer, niets minder. (Iets heel anders dan HFCS!)
   Fructose in grote hoeveelheden wanneer mensen niet sporten, dat is onwenselijk. Maar klein beetjes zijn vaak beter dan suiker. Je kunt het eerder zien als een vorm van appelsap poeder. In Berry Blaster zit een piepklein beetje natuurlijke fructose voor de smaak en om te voorkomen dat de suikerspiegel te snel daalt na het innemen. Het is namelijk zo dat direct na het innemen je stofwisseling voluit gaat draaien. Dat gebruikt suikers die je lichaam haalt uit het bloed. Een klein beetje vruchtensuiker is daarom gewoon verstandig om de energiepeil hoog te houden.

   Sucralose is een vorm van nepsuiker die super is. Een zoetstof. Het lichaam proeft de zoetigheid maar doet er vervolgens niets mee. Het komt voor in voeding voor baby’s, kinderen, senioren en klinische voeding voor patienten en heeft de hoogste veiligheidscijfers van alle zoetstoffen. Het is in dit geval nodig om de krachtige plantenextracten qua smaak te dekken zodat Berry Blaster lekker te drinken is. En dat is het wel, echt lekker!

 62. Ik zag dat etos nog de oude prijs gebruikt. Ik koop altijd gelijk 6 stuks bij vitamins.nl. Dat is goedkoper.
  Ik gebruik Berry Blaster al een paar maanden. Voel me er goed bij. Ik val geen kilo’s af, maar ja, ik sport dan ook bijna niet. Kom trouwens ook niet aan.

  • Volgens mij is het deze week in de actie bij DA, De Tuinen, reformzaken en bij gezondheidspeciaalzaken.

 63. Ja het is niet goedkoop, ik ben ook een beetje aan het rond kijken.
  Etos verkoopt Berry Blaster nog voor de oude prijs. Ik koop zelf 6 tegelijk voor EUR 70.
  Ik gebruik het nu een paar maanden, en ik voel me er goed bij. Ik val niet echt af, maar ik heb gewoon meer puf.

 64. hoi simmer,
  afvallen doe je met gezond eten en sport. detoxen kan met berry blaster. lees dus de gebruiksaanwijzing en verzin daar niet bij dat het een afvalproduct is.

 65. Ik gebruik BB nu pas 3 dagen en voel me voor het eerst sinds lange tijd weer bruisen van energie! Ik ben het gaan gebruiken omdat ontgiften volgens mij nooit kwaad kan. Nu ik hier lees dat het ook kan helpen om gemakkelijker een paar kilo af te vallen zou dat helemaal mooi meegenomen zijn!
  Groet Jacqueline

 66. Stackers zorgen voor een hogere hartslag. Mensen met hartproblemen en/of hoge bloeddruk moeten echt uitkijken met BB. Je hart kan ineens als een gek tekeer gaan. Echt mee oppassen en anders eerst je huisarts raadplegen.

  • Ik heb ook te hoge bloeddruk 180 90
   En gebruik Berry’s Blatter
   Moet ik tijdelijk stoppen met dit drankje

 67. ik gebruik al een jaar BB ik word er wakker van , vooral als ik moet gaan sporten doe ik een dopje BB in mijn flesje water , super speedie word je dan. een collega zei tegen mij dat het gevaarlijk is maar volgens mij is het niet waar, mijn collega las nl de verpakking en ze zag staan : Berry Blaster stacker & detox
  en de nadruk zetten zij op STACKER zij dacht meteen aan de pillen die mensen kunnen slikken om energieker en snel kunnen afvallen. maar ik kan er niks over terug lezen in de ingrediënten

 68. Ik gebruik al bijna een jaar dit product. val er niet vanaf krijg er geen hoofdpijn van, wordt er ook niet energieker door. Ik heb besloten om er nu mee te gaan stoppen en nu maar kijken of mijn lichaam er door verander. Ik weet wel dat de een het anders ervaart dan de ander. Dit is net zoals medicijnen, iedereen reageert er anders op. de een heeft er baat bij en de ander weer niet.
  Dus of het goed of slecht is, dat is moeilijk te bepalen vind ik.

 69. Na aandringen van een vriendin ben ik toch overstag gegaan en heb ik een maand geleden besloten de Berry Blaster te gaan gebruiken. Ik neem het altijd ’s ochtends na mijn ontbijt en ik merkte na een paar dagen al verschil in mijn lichaam (dat zal ik hier niet uitvoerig gaan beschrijven ;) Ik voel me energieker, maar heb ook het idee dat mijn huid er wat beter uit is komen te zien. Absoluut tevreden met het product, de smaak is ook goed te doen, en blijf het voorlopig ook gebruiken.

 70. ik moet medicijnen slikken en bijna dagelijks had ik een duf gevoel. soms echt moe!!!
  sinds 6 – 7 maanden gebruik ik berry blaster. gek genoeg op advies van de receptioniste bij mijn huisarts. de vermoeidheid was al weg naar 2 – 3 weken!
  ik ga nu vaker lopen en zwemmen. drink minder koffie op het werk. bijna 5 kilo afgevallen :)))))))
  savonds na het eten wil ik nu ook dingen doen. lekker bezig in het huis. soms de stad in tot laat. vorig jaar wou ik gewoon op de bank zitten lezen of tv kijken.
  ik haalde eerst flessen bij de apotheek voor 20 euro maar koop nu bij etos

 71. Ik gebruik BB nu nog maar een week. Ik leef redelijk gezond. Ik rook niet, drink niet en ik heb een goed gewicht. Wel hou ik van zoetigheid. Mijn moeder gebruikt het nu ongeveer een maand.
  Ik ben het gaan gebruiken omdat ik het gevoel heb dat een detox af en toe geen kwaad kan. En om hopleijk mijn huid een boost te geven. Ik ben de afgelopen dagen wat futloos geweest, kan komen door het donkerder wordende weer. Maar zou het ook hierdoor kunnen komen?
  Gisteravond en vanochtend viel het me op dat mijn huid er heel goed uitziet. Ik heb geen grote huidproblemen, af en toe een puistje. Maar ik heb wel altijd een doffe huid. Een beetje grauw. Dit is compleet weg. Mijn huid ziet er glad en fris uit. Pas vanochtend, toen ik BB dronk, bedacht ik me dat het daar waarschijnlijk door komt. Ik ben er dus heel tevreden mee, want ik zie er eindelijk uitgeslapen uit. Hopelijk blijft dit resultaat en is het niet tijdelijk, omdat ik er net mee begonnen ben.

 72. het is wel grappig maar ik voel me fitter en ben wel enkele kilo’s afgevallen. dit is het enig product dat ik gebruik. volgens mijn man ziet mijn huid ook beter uit. ik ben er erg blij mee!

 73. Gebruik Berry Blaster nu reeds enkele maanden en moet zeggen dat ik heel goed merk wanneer ik het een tijdje niet gebruik. Voornaamste is dat mijn trek in zoetigheid fors gereduceerd is. Kon ik vroeger niet langs een gebakje of chocolaatje lopen, nu doet het me niks en kan ik gezondere keuzes maken. Natuurlijk zit dit ook tussen de oren, maar anderzijds, zin in zoet komt ook vanuit je lichaam.
  Voor wat betreft het gewicht kan ik zeggen dat ik goed afval, maar dat kom natuurlijk ook doordat ik nu meer beweeg (met fiets naar werk ipv bus/auto) en me energieker voel.
  Alles bij elkaar heb ik sterk het idee dat Berry Blaster mij ondersteunt in het dagelijkse doen en laten.

 74. Ik vraag me af: gebruik voor diabetic2, Hartfibrilatie, hoge bloeddruk en bloedverdunners??
  Wanneer er zoveel suiker in zit is het vast niet goed voor diabetici; of bij Hartfibrilatie ivm hartkloppingen.

 75. ik gebruik berry blaster nu 5 dagen. ik gebruik het om af te slanken en te ontgiften. ik krijg er geen hoofdpijn van en geen hartkloppingen. ik las net dat je het na het ontbijt moet drinken, ik ontbijt nooit dus neem het op de nuchtere maag. WEET IEMAND OF DIT KWAAD KAN? verder drink ik er wel bijna iedere dag alcohol bij (in de avond dan), MAG DIT?? ik merk dat ik wel meer naar de wc moet om te plassen ook ontlasting lijkt soepeler te gaan. verder neem ik bij de lunch en het avondeten een groene thee capsule. of en hoe het werkt weet ik niet maar ik ben bijna twee kilo afgevalen in 5 dagen. ik eet wel gewoon maar snoep en snack iets minder. ik voel mij gewon goed verder, niet meer energie maar ook niet minder. WEET IEMAND OF IK WEL AAN HET ONTGIFTEN BEN OMDAT IK DUS GEEN HOOFDPIJN HEB EN MIJ NIET DUIZELIG VOEL?? ik zou graag antwoord op deze drie vragen krijgen.
  groetjes en bedankt.

  • Hi,
   Ik gebruik Berry’s blaster al een tijd na een zware operatie waarna ik gelijk gestopt bent met roken. Mijn gewichtig is gelijk gebleven en mijn herstel is verspoedigt. Ik ben erg blij met dit product. Mijn haar groeit sneller mijn huid ziet er goed uit, ik raad het iedereen aan. Ik ontbijt ook niet en voor mij is het het eerste wat ik in de ochtend inneem. (dit zonder problemen)
   Groetjes Angelique

  • beste Sas,
   Om af te vallen is dit, net zoals alle andere pillen, poeders en drankjes, een totaal kansloos product. Jou 5 kilo gewichtsverlies is alleen maar vocht wat je kwijtraakt omdat je lever aan het werk wordt gezet. Afvallen kan echt alleen maar door sport, gezond eten en dat vooral regelmatig (5-6 keer per dag) waarvan het ontbijt de belangrijkste is, omdat dan je “motor” gaat draaien en je lichaam begint met verbranden. Eet natuurlijk nooit meer caloriën dan je verbruikt en doe kalm aan. Je kilos zijn er ook niet in één keer bijgekomen en wil je structureel op een gezond komen komen en blijven, dan moet je ook structureel je leef-, en eetgewoontes wijzigen. Drink minimaal twee liters water per dag, géén transvet meer en witte suiker volledig uit je leven bannen. Maak maar eens een lekkere cake voor jezelf met rietsuiker en vervang de boter door kwark. Je weet níet wat je proeft. Ik gebruik Berry Blaster alleen nog s´ochtends voor het ontbijt als ik een avondje heb gestapt en een beetje teveel de verkeerde dingen heb genuttigd en voel dan ook echt verschil en wanneer de ontlasting wat moeilijk gaat, vind ik dit ook een geweldig product. Berry Blaster stimuleert je ververbranding in je lever…..niet in je buik of benen. Gelukkig ben jij niet duizelig, zoals de meeste gebruikers, maar op zeker, door de samenstelling van het product ben je aan het Detoxen.

  • bedankt angelique en willy.
   dat is hoe ik nu leef, sowieso volkoren producten, sowieso al rietsuiker. veel gezond eten en meer bewegen. gaat prima zo!!!
   bedankt voor het reageren!
   groetjes.

 76. Je valt er niet van af het is een detox kuur. Ik heb geen last van hartkloppingen, ik vind het naar Karvan limonade smaken..

 77. Je valt er niet vanaf maar je hart gaat er heel snel van kloppen en dat is heel eng. Ontgiften en afvallen doe ik wel op een manier die wel werkt en gezonder is.

 78. Ik rook stevig en drink elke dag een paar wijntjes en na het diner een espresso met cognac. Ik eet over het algemeen wél gezond. De eerste week voelde ik me moe en lusteloos met af en toe koppijn en soms trillerig. Een bevriende huisarts zei tegen me dat dit verschijnselen zijn van ontgifting en ook mensen die vasten hebben hier last van. Veel water drinken loste het probleem snel op en ik voel me nu véél energieker en start de dag met twee dopjes en een halve liter water. Val er niet vanaf maar heb veel meer zin gekregen in wandelen en af en toe sporten. Bijkomend voordeel vind ik dat de ontlasting veel soepeler gaat.

 79. Loop al een week met een advertentie in mijn tas om het flesje te gaan kopen. Vandaag was de bedoeling dus ik denk: check nog even wat bevindingen. Nu ga ik het denk ik maar niet meer kopen. Twijfel te veel. Hoewel de meningen echt verdeeld zijn…maar ik ben bang dat ik me er opgefokt door voel, met hoofdpijn en niks afval.

 80. Heb geen sterren-oordeel, nog niet gebruikt. Vraag me slechts af waar de benaming afslankdruppels vandaan komt bij dit product.

  • Berry is een concentraat dat je mengt met water. Dit staat tenminste in het bovenstaande artikel.

 81. Berry Blaster wordt aanbevolen als detox, in uw artikel worden het afslankdruppels genoemd. Dat is toch wezenlijk iets anders?

 82. ik gebruik het al jaren en neem dit smorgens
  altijd meteen.word er meteen wakker van.
  het geeft mij een lekker gevoel.

 83. Ik denk dat ik binnenkort een bloedproef voor de rechtbank moet doorstaan , maar ik kan de chardonay niet weerstaan, kan berryblaster mij hiermee helpen, en wie heeft er ervaring mee?

 84. Sinds 2 dagen bezig met BB. In eerste instantie om de lever te ondersteunen na bloeduitslag waarin bleek dat de leverfunctie iets verhoogt was. Heb geen hoofdpijn. Smaakt niet vies, maar ook niet lekker. Kan nog niet zeggen of ik me fitter ervan voel

 85. Gisteren voor het eerst gebruikt. Overdag nergerns last van maar s’avonds een opgejaagd gevoel. Mijn hart ging nogal tekeer. Vandaag 2e portie genomen en toen pas het net op gegaan om info te zoeken. Het blijkt dat in het drankje stackers zitten en die zijn slecht tot zelfs gevaarlijk voor mensen met eenhoge bloeddruk zoals ik!!! Dus pas alsjeblieft op met Berry Blaster en lees eerst info voordat je. zoals ik, achteraf pas over de bijwerkingen leest.

 86. Ik heb het precies 1 week gebruikt en ben er maar mee gestopt. Voelde me steeds slapper en moeier worden. Elke dag hoofdpijn is ook geen pretje. Nadat ik gestopt was is de hoofdpijn gelijk verdwenen.

 87. Berry Blaster is alles behalve nieuw. In 2006 heeft de Reclame Code Commissie de reclame voor dit product misleidend genoemd.Iets van 6 jaar geleden is niet bepaald nieuw.

  Marie

 88. Ik dacht het te gaan proberen, maar zag dat er sucralose in zit, een kunstmatige suiker (E955). Wij gebruiken al langer het boekje “Wat zit er in uw eten”, i.v.m. maag-, lever-, darmproblemen en laat deze zoetstof volgens dit boekje nu juist de kleur rood hebben gekregen, omdat deze suiker bijna alle organen aantast.

  Heb er dus toch maar van afgezien.

 89. Fijn om alle bevindingen te lezen. Ik kon er ook niet veel vinden op internet. BB gebruik ik nu ruim een week en ook ik heb bijna elke dag hoofdpijn. Mijn spieren en gewrichten doen pijn en ben dodelijk vermoeid. Ook duizelig. Ik drink nooit alcohol, maar rook wel. Ik merk dat ik minder behoefte heb aan zoetigheid of vettigheid, eet normaal en ben ruim een kilo afgevallen.
  De smaak vind ik echt smerig. 2 Dopjes in 200ml water is mij te heftig. Ik doe 1 dopje in een 500ml flesje en drink dit smorgens in een uurtje op. Moet wel zeggen dat de smaak begint te wennen. En als je het in echt koud water doet is het ook veel lekkerder. Ik kijk het nog een week aan en dan stop ik er mee als ik me zo belabberd blijf voelen.
  Ik heb nog nooit een ontgiftingssuplement gebruikt, zou kunnen dat mijn lever nu helemaal aan het jubelen is………….nu ik zelf nog ;-)

 90. Ik gebruik BB nu ruim een week, en ik merk een positief effect. Ik was oververmoeid, zowel geestelijk als lichamelijk en had heel veel hoofdpijn de laatste maanden. Twee weken rust, lezen, af en toe mediteren, en veel wandelen en ook sport, zorgden al gauw voor verbetering, maar toen ik weer aan het werk was voelde ik toch dat ik nog zeker niet op een prettig energieniveau zat. Toen ontdekte ik BB en begon met een dopje per dag omdat mijn standaard gedrag altijd is: eerst voorzichtig uitproberen en voelen wat er met mijn lijf en geest gebeurt. Ook heb ik op internet naar info en ervaringen hierover gezocht. Ik voel me met de dag vooruitgaan, slaap goed, voel me helemaal in balans komen en ben al heel wat energieker dan toen ik begon. Ben ook geestelijk heel ontspannen, en vraag me zel af of dat het gevolg is van de taurine die erin zit. Ik ben van plan dit middel een maand te gebruiken, een dopje per dag, en dan een periode niet om te vergelijken. Ik zal dan terugrapporteren aan jullie.

 91. Ook ik ben begonnen met BB. Ik gebruik het nu 3 dagen en heb al 3 dagen zware hoofdpijn. Heeft iemand dit ook ervaren en na hoeveel tijd verdween dit?
  Ik hoop van iemand te horen!

  Groetjes Nanine

  • Hoi Nanine.

   Ik gebruik BB nu 1 week en heb de laatste 3 dagen hoofdpijn (vooral bij mijn slapen en voorhoofd). Ik sta er mee op en ga ermee naar bed. Paracetamol werkt bijna niet. Dus ik herken het.

   Groetjes Saskia.

  • Ook ik heb hoofdpijn sinds ik BB gebruik. Twijfel of ik er mee moet doorgaan. Kan toch niet goed zijn?

  • i also had headache and feeling extremely tired.. i guess its because i was drinking only one liter water a day.. i will drink more.. it may be the issue… good luck

 92. Wil dit wel eens proberen. Ik heb ooit een verminderde leverfunctie gehad vanwege een ernstig virus. Heb toen een ander product met mariadistel gebruikt. Mijn (subjectieve) indruk is dat dit mij enorm snel er bovenop hielp!

 93. Berryblaster ondersteund vooral de leverfunctie. Deze is verantwoordelijk voor de afvoer van gifstoffen en vetten uit het lichaam via de blaas.Het is geen wondermiddel waardoor je afvalt maar ondersteund de processen die daarbij belangrijk zijn op een natuurlijke wijze. Bijkomend kan er hoofdpijn en vermoeidheid optreden als gevolg van de ontgiftiging van de lever die op gang word gebracht door dit middel.

  • Ik ben me bewustvan mijn wijn gebruik, iedere dag 4 a 5 glazen.
   Heeft het zin om BB te gaan gebruiken, of moet mijn lever dan nog eens extra hard werken? Minder drinken is misschien beter, maar heeeeeeeeeeel moeilijk.
   gr, marjan

 94. Vorig jaar, heb ik een of twee flesjes Berry Blaster geprobeerd. Opeens sloeg, mijn anders regelmatige menstruatie, een hele maand over! Sindsdien is het een zeldzame gebeurtenis, en wanneer het zich voordoet is het slechts een lichte menstruatie. Ongeveer een jaar later heb ik slechts eens om de zoveel maanden mijn menstruatie.

  Ik besloot de Berry Blaster opnieuw te proberen, misschien werkt het als een aan- en uit-schakelaar, en zou mijn menstruatie weer regelmatig worden. De dag dat ik weer begon met Berry Blaster, was ook de dag waarop mijn menstruatie begon! Het enige probleem is dat het nu al een maand duurt, en niet meer weg gaat!

  Ik denk dat het aan de mariadistel ligt (een van de hoofd-ingredienten van Berry Blaster), maar dit weet ik niet zeker.

  Heeft iemand anders soortgelijke onderbrekingen in haar menstruatiecyclus ervaren?

  Koper opgepast!

  • Hoi Linda,

   Mijn menstruatie was afgelopen maand ook nogal vreemd.
   Normaal ben ik 5 dagen behoorlijk ongesteld en nu was het na 2 dagen helemaal weg.
   Ikzelf denk dat ik in de overgang zit, maar nu jij dit zegt. Ik heb ook net 2 weken BB gebruikt

 95. Hoi,

  Ik gebruik BB nu een week en ben sinds een week ook op
  het BCM dieet. (effe googlen).
  Ik heb me precies aan het dieet gehouden en ben 5,6 kilo
  kwijt.

  Groetjes Maria.

 96. Heb vandaag ook een potje gekocht.
  Ik wil dit samen doen met een Yoghurt dieet.
  Maar dan zelf bedacht:

  Week 1 alleen smorgens en smiddags beker yoghurt.
  Week 2 smorgens gerosterde boterham met een tomaat (of banaan of zo)
  Week 3 Savonds gewoon warm eten.

  De rest yoghurt.
  Door dat je gewoon eet, blijven je darmen wel actief.
  En elke morgen wil ik nu z`n potje gebruiken.

  Jullie horen nog hoe het is bevallen.
  ( moet 30 kilo afvallen mensen nog meer tips?)

  Greetz Lynn

  • Hoi Lynn,

   Als ik jouw dieet lees ben ik bang dat je te weinig binnen krijgt.
   Met mijn dieet (BCM) gebruik je 2x per dag een shake en ik mag
   1x per dag gewoon eten. Ik doe s avonds warm eten, natuurlijk
   wel verantwoord. maar toch 200 gr. aardappelen, veel groenten en
   1x vlees, daarna direct fruit.
   Mijn huisarts heeft dit dieet gevolgd en hij heeft het helemaal uit-
   gezocht.
   p.s. van BCM is er ook soep en repen, maar die lust ik niet.

   Succes.

 97. Mijn man en ik gebruiken BB nu enkele maanden en vragen ons ook af of dit niet schadelijk is.

  Onze ervaring: We voelen ons fitter en zien er ook beter uit. We krijgen, vooral mijn man, veel reacties dat we er goed uit zien. We zijn overigens niet afgevallen maar zien wel dat het iets met het lichaam doet. Het lijkt of we strakker in ons vel zitten.
  Na een avondje stappen drink ik een glas BB en voel me een stuk beter in de ochtend dan de keren dat ik BB niet gebruik.

 98. Hallo, ik heb een potje Berry Blaster gekregen van mijn vriend, en ik gebruik het nu vier dagen. Ik neem iedere ochtend een glas, en ik moet zeggen dat ik me daarna direct energieker voel. Opruimen en schoonmaken gaat een stuk beter ;)!
  Naast de Berry Blaster ben ik begonnen met hardlopen. Ik kan nog niet zeggen of ik kilo’s ben kwijtgeraakt. Over drie dagen ga ik me wegen, even kijken of het heeft geholpen na een week.
  Ben dus nog benieuwd!

 99. Hallo allemaal ik ben 13 juni 2011 begonnen.met Berry Blaster.
  Heb nog geen idee wat het doet moet ik soms het combineren met een dieet.Ik merk nog niets alleen heb ik hoofdpijn maar dat klopt met ontgiftige.Smaakt in iedere geval prima.Hoop op wat kilo’s verlies
  Succes idereen

 100. Ik gebruik BB nu 1 maand en ik ben 81 jaar oud maar voel me gewoon een stuk jonger.

  Het lijkt er wel op of dat ik gewoon weer hardlopen wil terwijl ik dit 10 jaar niet heb gedaan.

  Loop zelfs sinds 1 week met een pik van heb ik jou daar.

  BB maakt mij meer mans..

  Theo
  IJzendijke

 101. Beste Leute,

  Dit produkt is primair bedoeld als detox. Dus na een avond heftig doorzakken. Nu lees ik dat mensen het gebruiken als afvalprodukt. Dit is slechts tot op zekere hoogte waar. De ingredienten die het bevat, ondersteunen namelijk de lever in haar werk. Na een avond flink wat genotmiddelen genuttigd te hebben, kan de lever wel wat ondersteuning gebruiken. De lever slaat vetten op in zichzelf, als het op dat moment drukker heeft met andere taken (bijv. het afbreken van alcohol (ethanol) of andere toxinen). Dus voor afvallen is het een goede ondersteuner voor de lever. Als men afvalt komen er namelijk gifstoffen vrij, die door de lever moeten worden afgebroken. (Gif wordt met name in vetweefsel opgelagen). Het is dus geen wondermiddel om af te vallen, slechts een ondersteuning…(ook goed, toch?). Echter zit er ook taurine in. Dit is een pseudo-hormoon dat een licht euforische werking heeft (ook aanwezig in bepaalde niet te noemen energiedrankjes).
  Mijn ervaring is, dat het prima werkt voor waar het voor bedoeld is: detoxen van de lever. En als het voor de afvallers onder ons ook een gunstig effect heeft, is alleen maar extra goed.

 102. Ik gebruik BB al een tijdje.
  Ik moet zeggen dat het vooral goed voelt. Vaker naar het toilet en het is een fijn idee dat je lichaam meer afvalstoffen laat gaan.

  Maar om te zeggen dat ik me merkbaar anders voel of afval?
  Nee, niet echt.
  Las ergens ook dat het zou helpen wat sneller af te vallen als je erbij sport, dat doe ik nu, dus we zullen zien.

  Mijn vraag is vooral, hoelang kun je het gebruiken?
  Permanent lijkt me niet heel goed.
  Deed het vaker een paar weken en dan weer even niet.
  Nu al een hele tijd weer wel, maar hoelang achter elkaar?

  Iemand suggesties?

 103. ik heb het twee dagen gebruikt, maar ik stop er mee. Ik krijg enorme hoofdpijn en word duizelig. Het lijkt alsof ik veel te weinig heb gegeten terwijl ik een normaal eetpatroon heb.

  • Hannah, ga nog even door en drink veel water, dit heeft te maken met ontgifting.
   Neem maar 1 dopje en dat kun je dan langzaam opvoeren naar 2 dopjes
   Marianne

  • Nou goed dan. Ik zal het toch nog een weekje blijven proberen met 1 dopje. Misschien drink ik inderdaad niet genoeg.

 104. Ik ben eigenlijk niet van de druppels en pullen maar las vandaag een artikel over Berry Blaster waardoor ik toch ging twijfelen.

  Kan iemend hier, die er ervaring mee heeft aangeven op het werkt. Met name op de lang termijn. En zijn er bijwerkingen waar ik rekening mee moet houden?

  Ik sport vrij intensief. 4x per week krachttrainingn en 2x cardio. Is het wel verstandig om Berry te gebruiken in combinatie met een intensief trainingsshema?

  Germy

  • Ik heb sinds gisteren het product in huis. Direct na het drinken kreeg ik knallende hoofdpijn. Dacht aan toeval, dus vandaag weer genomen. Ben zo hyper dat ik bijna over de schutting heen spring en ik heb hartkloppingen. Voel me ook opgejaagd. Morgen gaat het direct de gootsteen in.

 105. Ong. 2 jaar geleden maakte ik kennis met Berry Blaster. In 2008 hebben ze mijn galblaas verwijderd (en ik bleek een kalium tekort te hebben, in ong. 1990 hadden ze bij mij fybromyalgie en CVS geconstateerd, dus veel last van pijnen en moeheid, moest daar maar mee leren leven.) Omdat mijn galblaas verwijderd was kreeg ik het gevoel dat mijn lever het niet meer aankon, dus ik naar “de tuinen” en gevraagd of ze daar iets voor hadden, ja, dat was Berry Blaster en al na een week ging ik me stukken beter voelen, ik kon weer beter lopen, zelfs het winkelcentrum kon ik deze keer helemaal rond lopen, voor mij een wonder, ’s morgens werd ik al om 8.00 ur wakker en kon ik weer meer ondernemen, ik ging er weer beter uitzien, ik dans weer, kan weer afspraken maken, ik voel me stukken beter en dat dankzij, de aanvulling van kalium chloride in het ziekenhuis en Berry Blaster, ik raad het dan ook iedereen aan die zich vermoeid voelt.
  Het ontgift je lever, in je lever ligt veel opgeslagen vooral sporen van veel medicijngebruik, teveel alcohol en nog meer vuiligheid.
  Ik voel me door Berry Blaster weer een nieuw mens.

  • Hi Marianne

   ik heb CRPS de reden dat ik op blaster googelde is dat een klant van mij met CRPS ook goede resultaten heeft met Berry Blaster CRPS heeft ook vergelijkende klachten. Dus ga ik het toch maar eens proberen

 106. heb onlangs bb gekocht,maar hoe werkt het eigenlijk?1 glas per dag en dan mag je er bij eten ?of 1 maaltijd per dag erbij?weet iemand het bvd.

 107. Ik vroeg me af wat BB zou kunnen betekenen voor de huid? Ik heb last van een onzuivere huid (puistjes en geen egale teint) Zou BB dit kunnen verbeteren? Iemand hier ervaring mee?

 108. Heb Berry Blaster nu een maand gebruikt in combinatie met detox pleisters. Miniem resultaat! Mijn advies ook voor mezelf is goed struktureel bewegen, let goed op je eetpatroon/drink patroon (vezelrijk vitamine rijk en gevarieert eten)en het afvallen via de gelijdelijke weg zijn gang gaan.

 109. gebruik al meerdere jaren berry blaster steeds in perioden van 6 weken en het bevalt me goed voel me er fris en energiek van
  vooral als je er bij sport val je er ook nog vanaf (wel met een gezond eetpatroon natuurlijk)
  na een avond doorzakken is het ook goed tegen de kater en reinigt de lever
  het goedkoopst bestel je bij vitaminesdirect.nl (2400ml)voor 79,95)
  dit zijn 8 flesjes van 300ml of 24 flesjes van 100ml dus goed voor 120 dagen

 110. Vestig niet al je hoop op dit drankje. Het werkt ( misschien) maar tijdelijk. Ik ken mensen uit de praktijk die het te lang, en/ of te vaak gebruik(t)en, en er behoorlijk ziek van werden. Een kuurtje van een dag of 5 gaat nog wel, maar gebruik het niet te vaak. En: gebruik het zeker niet samen met andere afslankpillen. Heb van dicht bij meegemaakt wat er mis kan gaan. En dat zal niemand er voor over hebben. Veel groene thee werkt ook prima, veel fruit, groente, goede koolhydraten, veel water, sporten, en je bent van geen “wondermiddeltjes ” afhankelijk. Succes

 111. ik ben nu ruim een week bezig met berry blaster en op zich bevalt het me goed ,nu heb ik een vraag ,ik kan alleen s,nachts niet goed slapen
  is dit een bekend fenomeen van dit produkt ?

 112. Vandaag BB gekocht en alvast vanmiddag 1 glas genomen (met maar 1 dopje) Vind het niet vies, denk dat ik het ook bij het sporten ga gebruiken, wil graag een kilo of 10 kwijt.
  Wie weet hoe lang je met de kuur kan doorgaan? (ik heb nu 2 flesjes van 100 ml)
  grts An

 113. Ik heb Berry Blaster lang gebruikt en in combinatie met Super Green Tea pillen het grootste resultaat gemerkt (let wel op dat deze pillen stackers zijn en dus niet aan te raden voor mensen met hoge bloeddruk ed).
  door de berry blaster moest ik ook vaker naar de wc, maar had ik ook meer behoefte aan water. Veel water drinken heeft ook wel meteen gezorgd dat ik meer afviel en ik voelde me een stuk beter in mijn vel. Berry Blaster heeft ook mijn smaak wat aangepast, doordat het toch een ietwat bitter nasmaakje heeft waar je wel snel aan went. Deze combi zorgde bij mij voor een beter eetpatroon en ik voelde me een stuk gezonder. Na een kuur merkte ik wel dat ik sneller aangeschoten werd van alcohol.
  Al met al heb ik er erg positieve ervaringen met het drankje en begin ik binnenkort aan een nieuwe berry detox kuur voor mezelf :)
  Ik hoop dat dit een beetje hulpvol was,
  grts An

 114. Hallo allen,

  Ik gebruik Berry Blaster nu 2 weken en 5 dagen, heb ook mijn eetpatroon aangepast en vooral na 19.00 uur niks meer eten.
  Ik zou er alleen nog bij moeten sporten, maar dat is er nog niet van gekomen.

  Ben inmiddels 2,3 kilo kwijt geraakt.
  Moet er veel naar de wc van.

  Hoor graag jullie ervaringen.

 115. Ik ben het ook sinds 2 dagen aan het gebruiken op advies van een verkoper bij de tuinen. Ik ben heel erg benieuwd want ik heb al vanalles geprobeerd.
  De verkoper had dit zelf ook gebruikt in combinatie met een bepaald soort chinese thee en groene thee (pillen). En hij was er een dikke 10 kilo van afgevallen in een kleine 3 maanden tijd. Dus ik ben wel heel erg benieuwd!
  Ik drink nou ook elke ochtend de berry blaster en ’s ochtends en ’s avonds neem ik er ook nog zo een groene thee pil bij.. Combinatie van moest schijnbaar heel goed zijn.
  Zijn er nog meer mensen met ervaringen van de berry blaster? Ik hoop het!

  • haha wij hebben denk ik dezelfde verkoper gesproken, mij werden ook de groene thee capsules in combinatie met berry blaster aangeraden. ik gebruik ze om af te vallen en gelijk te detoxen. na 1 week bijna twee kilo kwijt. maar eet natuurlijk ook minder

 116. Hee SB, ook ik was aan ’t googelen naar ervaringen met Berry Blaster. Heb helaas weinig kunnen vinden. Fijn dat je hier jouw ervaring wil plaatsen, ik zal volgende week zeker kijken, ben erg benieuwd. Kloopt het dat je maar twee dopjes per dag nodig hebt?

  Jos

 117. Ik ben het ook sinds vandaag aan het gebruiken en online aan het zoeken naar reacties van mensen die het ook gebruiken. Helaas nog nergens echt een goede ervaringsdeskundige kunnen vinden.
  Ik ben benieuwd of hier wat reacties zullen volgen. Ik zal zeker over een weekje mijn ervaring opschrijven.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Effectief
Verantwoord
Haalbaarheid
Prijs
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com