Berry Blaster Detox Review

Vandaag zagen we een advertentie van een Dotox kuur met de naam Berry Blaster voorbij komen. Dotoxen en Stacker kuren zijn een bekend begrip in de dieetwereld. Berry Blaster is nieuw dus we namen het product onder de loep. Daarnaast kun je op deze pagina jouw ervaring met deze Berry Blaster, of de ervaringen lezen van ervaringen van andere bezoekers die Berry Blaster hebben geprobeerd.

detox ultra plus korting

Wat is Berry Blaster Detox?

Detoxen is nu niet meer weg te denken uit het streven naar een gezond lichaam. Daarom zijn er ontelbaar vele supplementen op de markt die het ontgiftingsproces ondersteunen. Berry Blaster is daar eentje van. Het is een detoxkuur dat het lichaam reinigt met behulp van zwarte bessen, vitamines, kruiden en andere voedingsstoffen. Het stimuleert het ontgiftingsproces en stimuleert de snelle verbranding van vetten.

Berry Blaster Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Berry Blaster zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Berry Blaster graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulie

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Met Berry Blaster kun je het lichaam ontdoen van chemische stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Tijdens zo een detoxkuur zul je ook wat kilootjes afvallen. Het is een goede manier om je gewicht op een gezond niveau te krijgen.

Er zijn verschillende detoxkuren die je kunt volgen en het detox drankje van Berry Blaster is vrij nieuw op de markt. Het geeft je een stralende huid en een leuke energieboost. Ook al is afslanken niet het voornaamste doel van het ontgiften, kun je best wat kilootjes verliezen met deze kuur. Dit gewichtsverlies kun je zien als een leuke bijwerking.

Ontgiften heeft als doel om de organen te ontlasten van de opgeslagen schadelijke stoffen. Van nature is dit de taak van de lever, de nieren en de darmen. Echter kunnen deze organen af en toe wat ondersteuning gebruiken. In zulke gevallen kun je Berry Blaster gebruiken.

Berry Blaster drink je in de ochtenduren. Je doet 2 dopjes in een groot glas, welke je met water moet aanlengen. Je begint de dag dus met een heerlijke detox-limonade. Na de eerste dag zal het effect al merkbaar zijn. Berry Blaster reinigt je lever zodat het optimaal afvalstoffen kan afvoeren. Daarnaast worden vetten minder snel opgeslagen. Berry Blaster is zo een slimme manier om je gewicht onder controle te krijgen.

Ingrediënten Berry Blaster

Wat zit er eigenlijk allemaal in Berry Blaster? Wat meteen opvalt is dat ook in dit product een groene thee extract is opgenomen. Dit kennen we onder andere van Bio-T en de citroensapkuur. Daarnaast bevat Berry Blaster de volgende ingrediënten: gezuiverd water, bosbessenconcentraat 17%, fructose, mariadistelextract, paardebloemextract, damiana-extract, taurine, dl-methionine, choline bitartraat, inositol, MSM, vitamine C, vitamine B3, zoetstof (sucralose), zuurteregelaar (tri-natriumcitraat), conserveermiddel (kaliumsorbaat), vitamine B6.

Actieve stoffen per dosering

Berry Blaster bevat per dosering de volgende actieve stoffen: mariadistel 500 mg, groene thee 300 mg, paardebloem 300 mg, damiana 200 mg, taurine 125 mg, methionine 100 mg, choline 100 mg, inositol 100 mg, vitamine C 60 mg, vitamine B3 18 mg, vitamine B6 2 mg.

Voedingswaarde

Voedingswaardes per 20 ml gemengd in 200 ml water: energie 30,0 kcal, geen proteine, koolhydraten 7,4 gram (waarvan 5,0 gram suikers), geen vet, vezels of natrium. Berry Blaster bevat geen snelle suikers, geen kunstmatige kleurstoffen, geen dierlijke bestanddelen, geen ingrediënten uit zuivel en geen gist. Gekoeld bewaren na opening. De maximale houdbaarheid is 2 jaar.

Voor wie is Berry Blaster Detox geschikt?

Iedereen kan Berry Blaster gebruiken met uitzondering van zwangere vrouwen.

Het product is bijzonder geschikt voor:

 • Personen ouder dan 45 jaar die medicijnen innemen en snel vermoeid zijn.
 • Personen van alle leeftijden die last hebben van overgewicht.
 • Personen die last hebben van een huidaandoening.
 • Vegetariërs.

Is Berry Blaster Detox effectief?

Detoxen houdt het reinigen van de lever in. Alle chemische stoffen die je gezondheid kunnen schaden worden afgevoerd uit het lichaam. Dit is de voornaamste taak van Berry Blaster. Het resultaat is een energierijk en gezond lichaam.

De ervaringen met Berry Blaster kunnen daarom heel uitlopend zijn. De resultaten zullen afhangen van de klachten van de persoon en hoe erg die aan toe is.

Wat kost Berry Blaster Detox?

Een flesje is te koop bij de online drogist of bij de betere drogisterij. De richtprijs is ongeveer 20 euro per flesje. Je mag per dag 1 glas drinken. Met een flesje doe je dus ongeveer twee weken.

Voordelen

Berry Blaster Detox kent de volgende voordelen:

 • Het ondersteunt de lever bij het omgaan met medicijnen, alcohol en voedingsmiddelen met veel vetten.
 • Het geeft extra energie.
 • Het stimuleert de verbranding van vetten.
 • Houdt het lichaamsgewicht op een gezond niveau.
 • Is goed voor de huid.
 • Mag dagelijks worden gebruikt of periodiek als kuur.

Nadelen

Er zijn nog veel twijfels over hoe zinvol het ontgiften nu eigenlijk is. Het is een nogal controversieel onderwerp. Er zijn personen die er echt in geloven en dan zijn er de mensen die het als een verspilling van geld zien. Uiteindelijk zul je het zelf moeten ervaren om een besluit over te nemen.

De meeste mensen gebruiken het detoxen om af te slanken. Maar dit gewichtsverlies is van korte duur. Op het moment dat je als normaal gaat eten en drinken zullen deze kilo’s er ook snel weer bij op komen. Het gewicht dat men verliest is slechts watergewicht. Dus ook na de kuur zul je op je voeding moeten letten.

Conclusie

Berry Blaster is een van nieuwere detox kuurtjes op de schappen. Als de andere detox supplementen belooft het je lichaam te ontdoen van afvalstoffen. Het ondersteunt de lever in het ontgiftingsproces zodat die beter kan functioneren. Het resultaat is een mooier huid, meer energie en gewichtsafname.

Berry Blaster is best effectief als je het combineert met een gezond dieet. De meeste afvalstoffen komen via je voeding in het lichaam. Je kunt dus niet verwachten dat dit drankje je lever schoon zal krijgen als je regelmatig ongezonde voeding eet. Ook sporten is aan te raden. Zie Berry Blaster als een prima startpunt voor een gezonde levensstijl.

Ervaring met Berry Blaster

We zijn benieuwd naar jouw ervaring met het product Berry Blaster. Heb jij de afslankdruppels uitgeprobeerd en was je tevreden over het resultaat, of juist niet?Deel jouw ervaring met deze Berry Blaster, of lees de ervaringen lezen van andere bezoekers die Berry Blaster hebben geprobeerd.

Gezonde Groeten,

natascha


181 Reacties

 1. Hallo,
  Of Berry Blaster werkt, dat zal nog moeten blijken, ik gebruik het nu bijna 4 weken.
  Wel kan ik zeggen, dat ik sinds het gebruik ik behoorlijke buikklachten heb.
  Jammer, maar als dit aanhoudt, dan ga ik zeker stoppen.

 2. Bijna weer een jaar geleden in een burn-out beland ,waardoor ik ook heel erg vermoeid ben ,en gewichtstoename,geen greintje energie in mijn lijf .dus vandaar wil ik dit product heel graag uit proberen.

 3. Beste
  Na mijn verlof (waar veel brol werd gegeten) zou ik mijn lichaam /leveren willen zuiveren alvorens terug een gezonde levensstijl aan te nemen
  Mvg
  Katleen

 4. Ik heb sinds 2,5 jaar enorme jeuk plagen over mijn hele lijf. Na 3 dermatologie, verschillende zalven en zelfs lichttherapie te hebben geprobeerd, blijkt dit allemaal niet te helpen en de dermatoligen kunnen me niet verder helpen. Graag wil ik berryblsster proberen om te zien of dit wel resultaat geeft.

 5. Ik zit op dit moment in de lappenmand. Ik heb een trombose been en krijg veel medicijnen. En omdat het slecht voor je lever is zou ik dit product graag willen proberen.

 6. Ik ben de laatste tijd erg moe en ik wil graag wat kilos afvallen die vooral op mn buik blijven zitten ..ik ben benieuwd wat berry blaster kan doen ook voor de huid las ik dat t verbetering geeft dus ik zou deze graag willen proberen

 7. Na 5 jaar medicatie te hebben moeten slikken als nazorgbehandeling tegen borstkanker mag ik nu stoppen. Ik wil graag zsm dit gif uit mijn lijf. Mijn lever ontgiften en weer verder met mijn leven

 8. Ik wil dit product graag testen omdat ik medicijnen gebruik, ik al 45 jaar geen galblaas heb en mij erg vermoeid voel. Ik heb het idee dat de lever toch niet helemaal het werk doet zoals het moet doen door de medicijnen. Ook wil ik het product evalueren omdat de praktijk wel eens anders is dan de therorie.

 9. Graag zou ik deze willen proberen na tientallen potjes met pillen thee pleisters en zelfs Teenringen in de kast hebben liggen die niet werken nog altijd opzoek naar dat ene product dat wel werkt

 10. Ik wil Berry Blaster graag testen omdat mijn leverwaarden niet goed zijn.
  Waarschijnlijk komt dit door een combinatie van te veel alcohol en cholestoroltabletten.

 11. Ik zou graag dit product willen testen. Ik wil afvallen ivm een operatie. Dit lukt niet omdat ik schildklier medicijnen gebruik. Ik richt mijn hoop op dit product.

 12. Ik zou dit product graag willen testen en mijn ervaringen willen delen. Gezien alle stress en daarbij komende vermoeidheid is het tijd voor een switch in leefstijl: gezonder eten (Paleo), meer bewegen en hierin past ook zeker de ‘proef’ met de Berry Blaster.

 13. Wil het uitproberen om eventueel mijn verhoogde bloedsuikerspiegel naar beneden te krijgen. Mocht ik daardoor ook nog wat kilotjes kwijt kunnen raken zou dat zeer welkom zijn.

 14. Ik zou heel graag berry blaster willen uitproberen ivm cholesterol en voor het reinigen van mijn lever.

 15. Ik wil graag zo’n flesje testen. Ben heel bewust met mijn voeding bezig en nu van een hoop medicatie af (gelukkig) hoop zo mijn lever nog beter schoon te krijgen.

 16. Een vriendin van mij zweert bij dit product. Ik zeg steeds dat ik er niet in geloof, en zo hebben we regelmatig een leuke discussie. Ik vind het product iets te prijzig om even uit te proberen maar als dat via deze weg kan en het werkt dan vind ik het geen probleem om er in de toekomst geld aan uit te geven.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Effectief
Verantwoord
Haalbaarheid
Prijs
Avatar
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com