Afvallen in 2021

Vandaag zagen we een advertentie van een Dotox kuur met de naam Berry Blaster voorbij komen. Dotoxen en Stacker kuren zijn een bekend begrip in de dieetwereld. Berry Blaster is nieuw dus we namen het product onder de loep. Daarnaast kun je op deze pagina jouw ervaring met deze Berry Blaster, of de ervaringen lezen van ervaringen van andere bezoekers die Berry Blaster hebben geprobeerd.

Wat is Berry Blaster Detox?

Detoxen is nu niet meer weg te denken uit het streven naar een gezond lichaam. Daarom zijn er ontelbaar vele supplementen op de markt die het ontgiftingsproces ondersteunen. Berry Blaster is daar eentje van. Het is een detoxkuur dat het lichaam reinigt met behulp van zwarte bessen, vitamines, kruiden en andere voedingsstoffen. Het stimuleert het ontgiftingsproces en stimuleert de snelle verbranding van vetten.

Berry Blaster Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Berry Blaster zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Berry Blaster graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulie

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Met Berry Blaster kun je het lichaam ontdoen van chemische stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Tijdens zo een detoxkuur zul je ook wat kilootjes afvallen. Het is een goede manier om je gewicht op een gezond niveau te krijgen.

Er zijn verschillende detoxkuren die je kunt volgen en het detox drankje van Berry Blaster is vrij nieuw op de markt. Het geeft je een stralende huid en een leuke energieboost. Ook al is afslanken niet het voornaamste doel van het ontgiften, kun je best wat kilootjes verliezen met deze kuur. Dit gewichtsverlies kun je zien als een leuke bijwerking.

Ontgiften heeft als doel om de organen te ontlasten van de opgeslagen schadelijke stoffen. Van nature is dit de taak van de lever, de nieren en de darmen. Echter kunnen deze organen af en toe wat ondersteuning gebruiken. In zulke gevallen kun je Berry Blaster gebruiken.

Berry Blaster drink je in de ochtenduren. Je doet 2 dopjes in een groot glas, welke je met water moet aanlengen. Je begint de dag dus met een heerlijke detox-limonade. Na de eerste dag zal het effect al merkbaar zijn. Berry Blaster reinigt je lever zodat het optimaal afvalstoffen kan afvoeren. Daarnaast worden vetten minder snel opgeslagen. Berry Blaster is zo een slimme manier om je gewicht onder controle te krijgen.

Ingrediënten Berry Blaster

Wat zit er eigenlijk allemaal in Berry Blaster? Wat meteen opvalt is dat ook in dit product een groene thee extract is opgenomen. Dit kennen we onder andere van Bio-T en de citroensapkuur. Daarnaast bevat Berry Blaster de volgende ingrediënten: gezuiverd water, bosbessenconcentraat 17%, fructose, mariadistelextract, paardebloemextract, damiana-extract, taurine, dl-methionine, choline bitartraat, inositol, MSM, vitamine C, vitamine B3, zoetstof (sucralose), zuurteregelaar (tri-natriumcitraat), conserveermiddel (kaliumsorbaat), vitamine B6.

Actieve stoffen per dosering

Berry Blaster bevat per dosering de volgende actieve stoffen: mariadistel 500 mg, groene thee 300 mg, paardebloem 300 mg, damiana 200 mg, taurine 125 mg, methionine 100 mg, choline 100 mg, inositol 100 mg, vitamine C 60 mg, vitamine B3 18 mg, vitamine B6 2 mg.

Voedingswaarde

Voedingswaardes per 20 ml gemengd in 200 ml water: energie 30,0 kcal, geen proteine, koolhydraten 7,4 gram (waarvan 5,0 gram suikers), geen vet, vezels of natrium. Berry Blaster bevat geen snelle suikers, geen kunstmatige kleurstoffen, geen dierlijke bestanddelen, geen ingrediënten uit zuivel en geen gist. Gekoeld bewaren na opening. De maximale houdbaarheid is 2 jaar.

Voor wie is Berry Blaster Detox geschikt?

Iedereen kan Berry Blaster gebruiken met uitzondering van zwangere vrouwen.

Het product is bijzonder geschikt voor:</