Erica Terpstra schrijft Dieetboek “Help ik val af”

Afvallen in 2021

Voor een sinterklaaskado is het net te laat maar het nieuwe dieetboek van Erica Terpstra zal ongetwijfeld onder de kerstboom te vinden zijn dit jaar.erica_terpstra_help_ik_val_af

Zoals we eerder meldde is Erica Terpstra in zes maanden zo´n veertig kilo afgevallen. Hierover heeft ze het boek ‘Help, ik val af!´ geschreven, dat vandaag in het Olympisch Stadion te Amsterdam wordt gepresenteerd. Hierin beschrijft Terpstra hoe ze na veertig jaar de knop voor eens en altijd heeft omgezet. Uitgeverij Tirion is verantwoordelijk voor de distributie.

Het was begin mei 2008 dat Erica Terpstra voor eens en altijd besloot om de strijd aan te gaan met, zoals ze het zelf noemt, het ´Bourgondische graasgedrag´. Na meer dan veertig jaar aan mislukte diëten werd opeens de knop omgezet: “Tot hier en niet verder!” Sindsdien, dus in iets meer dan een half jaar, is ze veertig kilo lichter.

Deze ervaringen zijn vastgelegd in ‘Help, ik val af!’. Terpstra zal hierin ook tips geven. Zoals op de aankondiging van het boek staat: ‘Geluk is een keuze, zei de filosoof Descartes ooit. Laat je door de ervaring van Erica Terpstra inspireren om óók een nieuwe keuze te maken. Om af te vallen, om (weer) te gaan sporten en bewegen of bijvoorbeeld om een nieuwe baan aan te nemen. Levenslef, keuzes maken en daar de consequenties van aanvaarden. Daar gaat het om!’

Woensdag 10 december zal het Dieetboek van Erica Terpstra gepresenteerd worden in het Olympisch stadion te Amsterdam. Deze  presentatie is overigens alleen voor genodigden.

Bestel het boek over het dieet-succes van Erica Terpstra bij bol.com

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

bron: olympischstadion.nl

CLick here for the English verion