Erica Terpstra op dieet voor zorgverzekeraar

Afvallen in 2021

Erica Terpstra is de afgelopen maanden behoorlijk afgevallen. In totaal is de goedlachse Erica ruim veertig kilo kwijt is. De gezellige  voorzitster van sportkoepel NOC*NSF is erg trots op het resultaat. Ondanks dat de overtollige kilo’s haar geweldige uitstraling van de oud zwemster niet in de weg zaten speelt de gezondheid van Erica een grote rol. Het is algemeen bekend dat mensen met overgewicht een grotere kans hebben op aandoeningen als diabetes.

Daarnaast gaan er geruchten dat een grote Nederlandse zorgverzekeraar binnenkort met een TV commercial met Erica in de hoofdrol komt. Clown Bassie leverde zorgverzekeraar Ohra onlangs enorme publiciteit met een commercial waarin gesuggereerd werd dat de koddige clown een 31 jarige vrouw uit Heerhugowaard zwanger had gemaakt.

Echt makkelijk vond Erica het afvallen niet “Als ik wil afslanken, moet ik dat uit mezelf doen. Ik vind dat ik hiervoor niet op de medische voorzieningen moet leunen. Het is hard werken om een superdieet te volgen” aldus de oud VVD politica. Inmiddels heeft ze haar streefgewicht bereikt en eet weer normaal met de pot mee. Wel let ze er tegenwoordig wel op dat ze regelmatig, gezond en niet te veel eet.

Het dieet van Erica Terpstra zal op 10 december worden uitgegeven in een boek met de titel ‘Help, ik val af’. Terpstra zal hierin ook tips geven. Zoals op de aankondiging van het boek staat: “Geluk is een keuze, zei de filosoof Descartes ooit. Laat je door de ervaring van Erica Terpstra inspireren om óók een nieuwe keuze te maken. Om af te vallen, om (weer) te gaan sporten en bewegen of bijvoorbeeld om een nieuwe baan aan te nemen. Levenslef, keuzes maken en daar de consequenties van aanvaarden. Daar gaat het om!” De presentatie in het Olympisch Stadion is alleen voor genodigden.

Bestel het boek over het dieet-succes van Erica Terpstra bij bol.com

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!