Erica Terpstra en Bolle Bart de Beer

Afvallen in 2021

Erica Terpstra ging volledig op in haar rol toen ze in de studio stond. De afslankkoningin sprak de stem van Bolle Bart de Beer voor een luisterboek vol overgave in. Wat ze echter niet wist is dat ze voor het Bananasplit karretje van Frans Bauer was gespannen.erica-banaan

Als voorzitter van het NOC*NSF was Erica de geknipte persoon om de stem van Bart in te spreken. Bolle Bart de Beer is een verhaal van een de dikste beer van het bos die enthousiast gaat sporten om zijn dikke buikje kwijt te raken.

Dit verhaal sloot natuurlijk perfect aan bij het recente afval-succes van Erica. Mede daardoor vond ze het een geweldig idee om de Nederlandse jeugd op een speelse manier bewust te maken van het belang van goede voeding en regelmatig bewegen.

Toen bleek dat de oud zwemster door Frans Bauer in de maling was genomen kon ze hartelijk lachen om de grap. Maar het bleef voor Erica echter niet bij deze grap. Ze vroeg de TROS toestemming om haar ingesproken tekst te gebruiken om het luisterboek van Bolle Bart de Beer alsnog uit te brengen.

De TROS gaf lachend toestemming en na haar succesvolle boek ‘help ik val af‘ zal het luisterboek van Bolle Bart vanaf maandag in de boekhandel liggen.

Aanstaande zondag 22 maart is Erica Terpstra is als Bolle Bart te zien in het programma Bananasplit bij de TROS op Nederland 1.

Erica lijkt vastberaden om vast te houden aan haar gezonde slanke levensttijl.  We kunnen niet wachten op haar volgende gezonde boek!

Bestel het boek over het dieet-succes van Erica Terpstra bij bol.com

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

12 Reacties

  1. Hoi Christien,

    Bij de Blokker is de DVD helaas uitverkocht. Bij de Free Record Shop weet ik het niet, dat zou je even moeten navragen.
    Hij is in elk geval de moeite waard voor de €4