Eet je Gezond, Afvallen En Vet Verbranden

Start met KetoX

“Eet je gezond” Het klinkt misschien eenvoudig, maar in de praktijk valt het vaak tegen. Je begint op maandag vol goede moed maar als het weekend in zicht komt gaan de meeste mensen al voor de bijl. Voor het gemak hebben we het niet over de verjaardagen, feestjes en andere momenten waar je sterk in je schoenen moet staan om je gezonde eetpatroon vast te houden. We zijn het er over eens dat afvallen niet zo eenvoudig is als het lijkt. Ervaringsdeskundige Randy Den Heijer heeft een afslankprogramma ontwikkeld om voor eens en altijd af te rekenen met de eeuwige teleurstelling van het lijnen. De ooit ruim 100 kilo wegende Randy vertelt:

Hey!  Ik moet je eerlijk zeggen: ik dacht voordat ik hieraan begon oké zal dit dan eindelijk een keer werken! (je zult versteld staan) Net als jij heb ik bijna alles geprobeerd om af te vallen, niets werkte! Sterker nog, ik kwam uiteindelijk meer aan dan dat ik afviel! Nu ben ik een tijdje geleden begonnen aan een nieuwe methode, of eigenlijk een nieuw systeem! Dit systeem heet het  Afvallen en Vet Verbranden Systeem en ben onder de indruk! Ik ga je in dit artikel uitleggen wat nou precies dit systeem inhoud en wat je krijgt als je het product gaat proberen!

Afvallen en Vet verbranden Systeem VS oude methodes

Laten we eerlijk zijn, vandaag de dag zijn er veel manieren om snel af te vallen maar… Zijn deze manieren ook gezond?  En blijf je ook echt op je streefgewicht zitten of kom je meteen aan? Helaas, veel mensen (zoals ik) zijn erachter gekomen dat dit soort “oude methodes” niet werken.

De oude methodes zorgen voor:

  • Afbraak van je spieren
  • Alleen vies eten, zeg maar gedag tegen je favoriete eten
  • Werkt TEGEN het lichaam
  • Frustrerend
  • Kost een hoop tijd en moeite
  • Zorgt ervoor dat je snel afvalt, maar ook heel snel weer aankomt (vaak meer)
  • Maakt je duizelig en onzeker
  • Verpest het metabolisme door jezelf week na week te onthouden van calorieën

Als ik dit zo lees, schrik ik er van! Dit is niet eens alles.. het kan serieuze lichamelijke klachten veroorzaken en vaak kom je er nog meer van aan!

“Ik was al een tijd opzoek naar een wel werkend systeem dat goed is voor mijn lichaam”

Het Afvallen en Vet Verbranden Systeem

Het Afvallen en Vet Verbranden Systeem is ontwikkeld door Randy Den Heijer die zich enorm heeft verdiept in voeding en in training! En ook de mannen en vrouwen die wel slank en gespierd zijn en lekker in hun vel zitten. Hij is op een lange zoektocht geweest en heeft in Azie een nooit eerder vertoond systeem ontdekt!

Op dit nooit eerder vertoonde systeem heeft hij zijn Afvallen en Vet Verbranden Systeem gebaseerd, natuurlijk met de nodige aanpassingen voor de westerse wereld!