Afslankmiddelen zijn absoluut niet schaars en elke dag komt er weer wat nieuws op de markt. Veel van ze raken in de vergetelheid na verloop van tijd, maar Eco Slim lijkt het tegenovergestelde te doen. Samen met KetoX24 Afslankdruppels is Ecoslim enorm snel is het gegroeid tot één van de populairste afslankformules van het moment.

Eco Slim staat bekend als een 100% natuurlijke afslanksupplement. Tevens is hij makkelijk in gebruik, bewust houdt het de drempel laag zodat een ieder zijn of haar doel kan bereiken. Je neemt slechts enkele druppels in om het verbrandings- en detoxproces te activeren in je lichaam. Dat is immers het verkooppraatje van de fabrikant. In hoeverre dit op waarheid berust zullen we in dit artikel bekijken.

garcinia cambogia kopen

Ervaring met Eco Slim

Heb je ervaring met Eco Slim of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Eco Slim Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Eco Slim zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Eco Slim graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

ecoslim testen

De gekozen ingrediënten geven ons een goed gevoel over de werking van dit product, vandaar ook de keus om dit product onder de loep te nemen. Ben je ook benieuwd naar de werking van dit product? Lees dan verder.

Wat maakt het zo populair?

Afslanken en het behouden van een slank figuur is een echte uitdaging voor velen. Een dieet volhouden vergt best wat discipline en doorzettingsvermogen. Zo een dieet moet je dan nog combineren met een fitnessplan. Wanneer je streefgewicht is bereikt kom je in een lastige fase te zitten waar de kans groot is dat je die verloren kilootjes weer erbij krijgt. Dus je harde inzet kan ook voor niks zijn geweest.

De meeste experts zijn van mening dat je met gezonde voeding en voldoende beweging een slank figuur kunt krijgen en behouden. Theoretisch is dat correct, maar in de praktijk merken we dat dit doorgaans niet voldoende is. In zulke gevallen is de innovatieve formule van Eco Slim de oplossing waarop men zo lang heeft gewacht.

Hoe werkt Eco Slim?

Eco Slim is qua samenstelling 100% natuurlijk. De makers van dit product wilden een veilige en ook effectieve afslankmiddel op de markt brengen. Daarnaast was het de bedoeling om het heel laagdrempelig en makkelijk te maken om dit product te gebruiken. Je neemt druppels in die het volgende doen:

 • De verbranding versnellen,
 • de eetlust afremmen zodat je minder last hebt van snaaibuien,
 • je stemming verbeteren en
 • je bloedsuikerspiegel stabiliseren.

Hoe doet het dit?

Dat zijn allemaal geweldige beloften, maar hoe kan Eco Slim dit alles doen? Het geheim zit in de gekozen ingrediënten. De actieve bestanddelen zijn L-carnitine, Forskolin Extract, Cafeïne en Vitamine B. Deze 100% natuurlijke stoffen maken het afslankproces stukken eenvoudiger. Wil je meer weten over wat deze individuele stoffen doen? Lees hieronder dan verder.

L-Carnitine

Carnitine is een aminozuur en speelt een belangrijke rol in de energieproductie van het lichaam. Het komt veel voor in vlees en melk en bestaat in verschillende vormen, namelijk L-Carnitine, D-carnitine en Acetyl-L-carnitine. Wat L-Carnitine doet is het ondersteunen van het vervoeren van vetzuren naar de spiercellen. Hierdoor kan het de verbranding van vetten stimuleren. In 2016 heeft World Obesity bevestigd dat hoge concentraties van deze stof gewichtsverlies bevordert.

Forskolin Extract

Forskolin Extact geniet als een zelfstandig supplement ook al enige populariteit, door de krachtige werking als natuurlijke vetverbrander. Dit maakte het de ideale keus voor een afslankmiddel.

Cafeïne

Cafeïne houdt je niet alleen wakker door je energieniveau een boost te geven, het geeft diezelfde boost ook aan je stofwisseling. Die werkt dan 3 tot 11% sneller, waardoor het verbranden van vetten sneller gebeurt.

Vitamine B

Eco Slim maakt gebruik van vitamine B uit bessen om het afslanken te stimuleren. Vitamine B1 is goed voor het verbranden van koolhydraten. Deze koolhydraten worden dan niet opgeslagen als vetten in het lichaam. Daarnaast speelt vitamine B5 ook een onmisbare rol bij de verbranding van vetten. Het zorgt namelijk ervoor dat vetweefsel loskomt uit de vetreserves. Dit vetweefsel wordt dan verbrandt. Vitamine B is daarom essentieel voor gewichtsverlies en een belangrijk onderdeel van de formule van dit product.

Het uniek voordeel van Eco Slim

Ongetwijfeld is het belangrijkste voordeel van dit afslankmiddel het feit dat het 100% natuurlijk en ecologisch is. De concurrerende middelen zijn synthetisch en hebben daardoor lastige bijwerkingen. Tevens kunnen zij door hun onnatuurlijke samenstelling de gezondheid schaden, door de chemische stoffen die men gebruikt. Deze werkwijze is doorgaans gunstiger voor de fabrikant, omdat het goedkoper is om met zulke stoffen te werken. Natuurlijke stoffen zijn veel duurder. De synthetische supplementen kunnen daarom sterk concurreren met de prijs en de fabrikanten kunnen hoge marges hanteren.

Eco Slim gelooft niet in deze werkwijze. Zij gaan voor 100% puur natuur, ook al is het prijziger om zo een strategie te volgen. Dit product is hierdoor wat duurder, maar daartegenover is het beter voor het lichaam. Ook de resultaten spreken voor zich, en dat kun je niet zeggen van de synthetische supplementen.

En wat zijn de resultaten?

In Nederland is Eco Slim nog maar pas op de markt te verkrijgen. Je zult daarom weinig recensies over vinden, maar de beschikbare recensies zijn overwegend positief. Men spreekt zelfs van gewichtsverlies van 1 tot 12 kilo.

Toch blijft het slim om realistische verwachtingen te hebben. Dit product heeft een krachtige werking, maar het is geen wondermiddel. Verwacht dus niet dat je binnen een week 20 kilo aan overtollig vet zult kwijtraken. Het product dat dit op een gezonde manier kan doen bestaat niet.

Hoeveel kost Ecoslim?

Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Een basispakket Ecoslim kost 49 euro en is goed voor een maand.

Conclusie

Voor zij die nog op zoek zijn naar een effectief afslankmiddeltje is Eco Slim een goede keus. Hij is beter voor de gezondheid dan de andere supplementen die worden verkocht, maar dan ook wat prijziger. Laat dat je niet weerhouden. Je gezondheid is immers de investering waard.

De gekozen ingrediënten hebben zich afzonderlijk al bewezen gewichtsverlies te stimuleren. Nu heeft de samensteller een speciale formule in elkaar gezet, waarbij de kracht van al deze middelen het beste tot uiting komt. Het resultaat is een effectief afslankmiddel dat qua kwaliteit ver boven de concurrenten staat. Tevens is het lekker makkelijk in gebruik.

Ga dus voor de 100% natuurlijke en krachtige werking van Eco Slim bij het kiezen van je afslankformule. Je gezondheid is het waard.

Gezonde Groeten,

natascha

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

90 Reacties

 1. Ik wil het heel graag testen.Maar ik ben meestal bang van de neven effecten.Dit echter lijkt mij eerlijk.Maar ik ben ook altijd bang van de gevolgen van gratis,wat hangt er verder aan vast.Het is voor mij ook nogal duur.Mag ik het gratis testen, dank u

 2. Graag zou ik de zwangerschaps kilo’s eraf willen hebben zeker 10 kilo. Ben hard bezig maar het lukt me maar niet zou graag ook een goede resensie willen schrijven over mijn resultaat

 3. Door het gebruik van medicijnen(prednison) in het verleden ben ik 20 kg aangekomen. Op de een of andere manier heb ik er een paar kilo af maar de rest wil niet lukken. Graag zou ik eco slim willen proberen om me weer zo als vroeger te voelen.

 4. Klinkt als te mooi om waar te zijn. Ik sukkel net als velen ook al jaren met wat kgs teveel om me gezond te voelen. Last van hormonale schommelingen wat diëten vermoeilijkt. Na periode aan de pil flink aangekomen en dat blijft zitten. Zou graag weer gezond BMI terugkrijgen.. Als jullie nog testers zoeken houd ik me aanbevolen!

 5. Zou het erg graag proberen. Zoveel geprobeerd maar niets maakt de beloftes waar. Een crashdieet werkt bij mij niet, omdat ik dan last kring van mijn paniekstoornis. Dit zou nog wel eens dé uitkomst kurnen zijn…

 6. Ik zou het zeer graag testen, heb alles geprobeert maar ,,,het lukt mij verder niet en ik zou er toch nog 20 kg af willen!

 7. graag zou ik wel eens willen weten of er echt maar dan ook echt een product bestaat die dat doet wat het beloofd…………is dit HET product dan zal ik hier wereldwijd bekendheid aan willen maken bij wijze van maar ik zal het zeker aan alles en iedereen vertellen…………vandaar dat ik het graag zou willen proberen

 8. ik heb net een kindje gehad en daar door heb ik overtollige killos gekregen
  Dus ik denk we dat dit drankje zeker gaat helpen om die weg te krijgen

 9. na een blessure aan de rug en de knie kan ik niet meer gaan lopen en zou graag 10 kg vermageren . ik heb al van alles geprobeerd afslankthee en zo meer niets lukt
  toen ik de reclame van eco slim zag passeren en al de positieve reacties , zou ik dit product ook eens willen proberen in de hoop dat het nu wel werkt !!

 10. Ik zou dit product heel graag willen testen! Door het gebruik van anti depressiva (die ik helaas altijd zal moeten blijven gebruiken) ben ik ongeveer 5 kg aangekomen en die krijg ik er erg moeilijk af. Eco Slim lijkt me dus een hele goede oplossing, vooral omdat het volledig natuurlijk en ecologisch is. Dit is sowieso belangrijk maar zeker i.v.m. met mijn medicatie; ik wil geen risico lopen op wisselwerkingen. Dit risico is met chemische afslankmiddeltjes volgens mij toch wel groter.
  Kortom, ik ben dus erg benieuwd en stel mezelf graag beschikbaar als proefkonijn!

 11. Ik moet prednison blijven gebruiken waardoor afvallen super moeilijk gaat ik hoop dat ik dit product mag proberen omdat ik door hoog prednison gebruik 118 kilo weeg dus ten einde raad

 12. Ik zou graag willen proberen om de 5 kilo die ik door medicatie ben aangekomen, er dmv dit product af te krijgen….☺️ Aangezien ik niet met mijn medicatie kan stoppen, is afvallen op de “gewone” manier erg lastig…

 13. Ik wil heel graag nog 5kg afvallen maar tevergeefs, niks dat me lukt om die laatst kwijt te geraken…
  Hopelijk is dit HET product die mij kan helpen

 14. Ik wil graag een aantal kiloos afvallen en ben benieuwd of de druppels zouden werken..dan weet ik wel wat mensen in mijn omgeving te overtuigen

 15. Ik wil graag 10 tot 15 kilo afvallen, heb nog niet het juiste hulpmiddel gevonden en zou graag de eco druppels proberen.

 16. ik wil het idd ook proberen
  heb zoveel al geprobeerd.
  maar twijfel
  zal het wel echt helpen. die mooie woorden dat ze 20 kilo af gevallen is.
  en in een week.

  gr marieke

 17. Graag zou ik jullie proefkonijn willen zijn. Ik sport 5 x in de week, maar sta stil. Ik zou graag nog 10 kilo afvallen.

  Groetjes Kim

 18. tik wil het zeer graag proberen.heb namelijk al zoveel geprobeerd zonder een stap in de goeie richting te gaan. wil heel graag weer een plattere buik na een late zwangerschap die ik niet kwijt graak
  mvg

 19. Ik zou dit product graag testen omdat ik al heel mijn leven met overgewicht sukkel en al vanalles heb geprobeerd (zelf 2 operaties) en nog kom ik terug bij. Financieel kan ik het mij nu niet betalen om 50€ te geven voor iets waarvan ik niet weet of het werk. Daarom zou ik het dus graag eerst testen.

  Groetjes,

 20. Ik zou het graag willen testen omdat ik me al hele lange tijd moe en futloos voel. Dit door maagproblemen. Wil graag weer meer energie om er voor men 2 schatten van kinderen te zijn. Om met hen bezig te zijn. Om me goed in men vel te voelen en weet mijn huishouden kan runnen met veel plezier. Ik vermoed dat door meet energie te krijgen door af te vallen me dit zeker gaat lukken. Ik wil me graag weer ok voelen zonder overal pijntjes te hebben
  Ik zou het heel graag testen omdat het een natuurlijk product is
  Groetjes

 21. Het afgelopen anderhalf jaar ben ik door spanning en stress ruim 15 kilo aangekomen zonder veel meer of overdreven anders te eten dan anders. Heeft ook met overgang te maken denk ik. Vele producten geprobeerd wat niet hielp. Uiteindelijk weet ik niet meer hoe nog op een goede manier af te vallen zonder te verhongeren, want ik heb al een beter en gezonder eetpatroon aangeleerd. Ook ben ik al wat meer gaan bewegen. Ik zou het geweldig vinden als ik de Eco-Slim zou kunnen proberen als extra ondersteuning. Hopelijk raak ik dan de aangekomen kilo’s nu dan echt kwijt. Ik wil graag eco slim proberen en testpersoon zijn.

 22. Ik ben 31 kilo afgevallen uit mezelf maar moet echt nog 10 kilo kwijt ik merk dat me lichaam beetje stil staat met afvallen dus zou heel graag dit product willen testen want heb er veel over gehoord

 23. hoi
  ik zou graag de eco slim willen proberen ik 4 zwangerschappen kort achter elkaar gehad en ben daardoor veel aan gekomen en krijg het met geen een dieet eraf dus mischien gaat het wel met ecoslim werken

 24. Na het overlijden van mijn vader geen energie meer om te sporten en gaan troost eten dus weer flink wat kilo’s erbij. Shakes reageert mn lichaam verkeerd op dus dit zou een uitkomst zijn. Dan straks hopelijo weer energie om mn normale leven op te pakken

 25. Ik zou eco slim graag willen testen,heb al veel dingen geprobeerd
  steeds zonder echt resultaat,
  toen kwam ik eco slim tegen op Facebook en dacht dit wil ik toch eens proberen

 26. De hoeveelste zou ik zijn?
  Ook ik zou graag een test persoon willen zijn.
  Cambridge, sonja bakker, chocolat slim, garcia…, wat heb ik niet geprobeerd …
  Ik houd me aanbevolen, groetjes van Jolanda

 27. ook ik zou eco slim graag willen testen. ik ben een jo-jo-er wat afvallen betreft. wanneer ik veel last van stress heb, dan krijg ik vreetbuien en doe al mijn harde werk van de weken ervoor teniet.

 28. Na beide zwangerschappen zijn er wat kilo’s blijven plakken. Ondertussen al verschillende diëten, shakes, bodystyling en andere sportmethodes geprobeerd. Maar steeds zonder echt resultaat.

 29. Sinds de overgang enkele kilo,s zwaarder geworden en lukt niet om ze eraf te krijgen, dus zou graag eco slim willen proberen, dus hou mij van harte aanbevolen.

 30. Hallo ,
  Ik kamp al een paar jaar met overgewicht ik probeer van alles voor af te vallen. Diesten , shakes , pillen voor van alles en nog wat .. niks helpt. Ik ben dus hopeloos , toen kwam ik eco slim tegen op Facebook in vacature ik dacht Hmm toch eens proberen maar dan dacht ik heb al zoveel geprobeerd zal toch weer niks zijn. Dus ik zou het gratis eens willen testen voor te zien of het wel effect heeft bij mij
  Mvg

 31. Zou eco slim graag willen testen. Doe regelmatig aan fitness waardoor ik wat ben afgevallen maar fe laatste kilootjes lukken niet meer.(vooral buikvet)

 32. Hallo,
  Ik zou Eco Slim graag willen testen omdat ik nu al enige tijd bezig ben met sporten en goed op mijn eten letten. Er is echter nog geen enkel verschil te zien… Er is nog geen grammetje van af. Ik zou graag via Eco Slim het duwtje in mijn rug krijgen om hopelijk zo weer meer motivatie te krijgen om gezond door te blijven gaan. Als je helemaal geen resultaat ziet, is dat namelijk wel eens moeilijk… Hopelijk kan ik hier met Eco Slim verandering in brengen.

 33. Ik heb al veel dingen geprobeerd en ben altijd op zoek naar dat ultieme middel wat werkt. Hopelijk is dit!
  Ik ben een echte jojo’er. Ik moet maar kijken naar eten en ik kom al bij. Echt frustrerend. Ik zou er zeker 20 kilo af willen en liefs nog iets meer

 34. Ik zou graag 10 à 15 kilo willen afvallen… ik word volgende maand 50 jaar oud en ik wil niet als 50-er met buik verder. Daarom zou ik graag tester van Eco Slim worden.
  Alvast bedankt voor uw reactie…..
  Met vriendelijke groet,
  René

 35. Ik ben de laatste jaren steeds een paar kilo aangekomen. Was al steeds 10 kilo te zwaar. Na een operatie aan mijn schildklier is er nog eens 5 kilo bijgekomen. Ben nu 80 kilo wil er alles aan doen om geen suikerziekte te krijgen. Diëten helpen niet. Hopelijk deze druppels wel

 36. Ik ben al wat ouder en door allerlei medische toestanden ben ik alleen maar zwaarder geworden. Ik zou er graag 10 kilo af willen hebben. Daarom wil ik graag test persoon zijn voor Eco Slim.
  Vriendelijke groet

 37. Ik wil zo graag afvallen, 100en verschillende producten gebruikt, van pilletjes tot verschillende theetjes.
  verschillende diëten gevolgd maar tevergeefs. toch wil ik graag dit Eco slim druppel gebruiken.

 38. Ik zou graag in aanmerking willen komen voor de gratis test van eco slim diet. Ik ben een fanatieke sporter maar ook een goede jojoëer als het op gewicht aankomt. Vooral als ik niet sport. Sinds een aantal maanden zit ik depressief thuis en zie mezelf alleen maar aankomen. Ben in een half haar 10 kilo aangekomen Nu ben ik langzaamaan weer begonnen met sporten. Zou graag een duwtje willen van eco slim om de eerste kilo’s kwijt te raken. Ben 43 jaar.

 39. Ik zou heel graag jullie product testen om van mijn overgewicht af te geraken. Diëten lukt niet. Hopelijk helpt
  jullie product wel!

 40. Ik zou heel graag eco slim willen testen, sinds ik van werk ben veranderd ben ik bij gekomen aan mijn buik die sta nuin de weg,gaan fitnessen help niet,durf mijn bikini niet meer aan te trekken daarom zou ik eco slim gratis willen proberen.

 41. Sinds iets meer dan een jaar zit ik in mijn menopauze en ben ik al zo’n 8 kilo bijgekomen. Ik heb ook veel minder energie. Ik wil mijn slankere en meer energieke lichaam terug zodat ik opnieuw in al mijn leuke kleedjes pas! Na de zomer ben ik 14 kilo afgevallen met Garcinia Cambogia 75 en wil nu graag Ecoslim gratis testen.

 42. Vorig jaar via een proteïne dieet 25 kg afgevallen, nu merk ik dat alles zo gelijkdelijk aan er terug bij komt. Ik had dus heel graag ecoslim getest om zo terug op gewicht te geraken.

 43. Ik heb al gans mijn leven last van overgewicht. Heb al bijna alles geprobeerd maar het lukt me niet om ook maar enige kilo’s kwijt te raken. Daarom dat ik dit product heel graag zou testen.

 44. Werkt dit echt? Zou het weleens gratis willen testen om overtollige kilo s kwijt te geraken. Sport 3 x per week en er gaat geen gram af.
  Maar om er nu direct geld voor te geven en het zou niet helpen . Daarom wil ik het gratis testen

 45. Ben gewoon heel benieuwd of dit middel echt werkt. Zou wel wat kwijt willen rond mijn middel maar ben nogal sceptisch.

 46. Ik zou ook dit product graag gratis uit proberen .Heb al zoveel geprobeerd maar mijn buik blijft zoals hij is . Ik sport 2x in de week,maar niks helpt.

 47. Ik wil dit proberen omdat ik al meerdere producten heb gebruikt maar dit me aantrekt doordat het 100% natuurlijk is. Ik ben al -50 kilo afgevallen maar wil die extraatjes die er nu nog zijn op een verantwoorde manier kwijtraken.

 48. Hoi ik zou graag dit middel gratis willen proberen.
  Heb al veel geprobeerd om een paar kilo kwijt te raken rond mijn buik.
  Ben niet echt dik, maar net dat extra vet zou mooi zijn als het weg is,
  Eet al zo gezond mogelijk met veel groente en niet te veel, dus daar zit het niet in.
  Heb ook weinig energie, dus ben benieuwd wat dit middel voor mijn energie kan doen.

 49. De laatste jaren ben ik om en bij de 10 kilo aangekomen. Volop in de menopauze. Sport en beweging heb ik genoeg. Ik ga zwemmen (heel intensief trainen), ik rij paard en ik wandel dagelijks minimum een half uur.
  Ik zou dus heel graag weer mijn fitte, gezonde, strakke lijf terugkrijgen.

 50. Komend jaar wordt ik 60 jaar, ben heel veel in beweging,sociaal actief naar anderen,sport een maal per week. De vijf kilo die ik sinds april bij ben gekomen, raak ik maar niet kwijt, ondanks m’n drukke, actieve dagen. Daarom zou ik graag eco slim willen proberen en testen, om mijn streefgewichtvte behalen. Groetjes P

 51. Ik ben al jaren diabeet (Type 2) maar heb dat inmiddels met diverse medicijnen prima onder controle. Ik ben volledig afgekeurd door diverse chronische blessures en sport daarom niet heel actief. Mijn hobby is koken en ben daardoor wel zeer actief de hele dag. Mij gewicht verandert echter niet; Ik ben 1:48 klein en weeg nog steeds 70 kilo. Een kilo of 10 minder zou kunnen betekenen dat ik van de diabetes af kan komen, maar dat lukt dus niet. Van alles geprobeerd, diëten, supplementen, niets werkt. Ik ben dus ook heel sceptisch geworden over supplementen en dat zijn er velen. Ik zou dit dus heel graag proberen, en als het echt werkt ben ik de eerste die het zal promoten!

 52. Door een operatie aan de voet , ben ik een 3 tal maand niet mobiel , we zijn nu 8 weken ver en de kilo zijn erbij gevlogen, ik zou dit product willen testen om zo vlugger een 10 kilo te verliezen.

 53. Hallo,
  ik zou graag jullie product gebruiken om eindelijk van mijn overgewicht af te geraken. Na zo vele jojo effecten en geen blijvend resultaat, ben ik op jullie site geraakt en ben echt hoopvol indien het allemaal waar is.
  Wil ik het graag uitproberen

 54. Hallo graag zou ik jullie product willen testen.Door mn zwangerschap en het moeten nemen van hormonen om zwanger te kunnen geraken ben ik 30 kg aangekomen waar ik nogmaar 4kg van kwijt ben na meer dan 4maand bevallen te zijn.Dit maakt me zeer ongelukkig ik wil zeer graag weer terug naar mijn vorig gewicht!Bedankt voor deze kans!mvg

 55. Hallo,
  Ik zou het graag willen uitproberen. Ben een moeder van 2 authistische jongens met gedragsproblemen. Juist hierdoor ben ik behoorlijk depressief en ben mezelf aan het troosten d.m.v. eten..
  Graag zou ik wat hulp kunnen gebruiken om mezelf weer wat minder negatief te zien.

  groetjes,
  karin

  • Psychische hulp zou ik aanraden, want beter leren omgaan met je kinderen met autisme zou zowel voor jou als voor jouw kinderen beter zijn. Autisme gaat niet weg en je leven lang de Autisme spectrum stoornis negatief te benaderen ipv positief is voor beide partijen niet wenselijk.

 56. Hallo,
  ik zou graag jullie product gebruiken om misschien eindelijk van mijn overgewicht af te geraken. Na zo vele jojo vermageringen met veel inspanning maar weinig blijvend resultaat, ben ik op jullie site geraakt en ben echt hoopvol indien het allemaal waar is.

 57. Ik zou het ook heel graag willen testen! Het afvallen lukte mij goed, maar nu laatste maanden heb ik er erg veel moeite mee en na het streng op mijn eten letten en 3x p week sporten val ik toch niet meer af. Kan wel een goede oppepper gebruiken

 58. Ik zou dit product graag uitproberen. Door een val, een aantal jaar geleden, kan ik helaas niet meer intensief sporten. Ik beweeg absoluut nog voldoende, maar er komt toch telkens weer een pondje bij.

  Met vriendelijke groet,
  Erica van den Hoek

 59. Hallo,

  Ik wil graag dit product testen. Heb verschillende dingen geprobeerd en zou graag het bewijs leveren dat dit wel het goede middel is.
  Ik las dat het op natuurlijke basis Is, wat weer een enorm pluspunt is.

  Mvg,
  Lydia

 60. Graag zou ik dit product willen testen want ik heb al alles geprobeerd van Atkins tot noem maar op.. ..Dit is mijn laatste poging om te kunnen afvallen.

 61. Na heel m’n leven superslank te zijn geweest, moeite moest doen juist om op gewicht te blijven, ben ik na de menopauze 20 kilo aangekomen. Niets lukt om iets eraf te krijgen. Wil dit graag uittesten. Groetjes MarTine

 62. Moet 20 kilo kwijt van de internist , diëtist geweest na een half jaar nog niets kwijt . Zou erg graag dit willen proberen.

 63. Ik ben al jaren aan het jojo’en. Het ene na het andere dieet, maar niets geeft een blijvend resultaat. Begin dit jaar nog Cambridge gedaan; 15 kilo eraf en nu, 4 maanden later, weer 11 erbij.
  Mijn BMI is op dit moment 32, ik zou ontzettend graag dit product testen om eindelijk eens onder een BMI van 28 te kunnen komen. Dan kan ik weer alles ondernemen met mijn dochtertje.

 64. Afgelopen 2 jr bleef ik maar jojoën met Mn gewicht

  Ben afgelopen maanden weer 10 kg kwijt. Maar de laatste 10 moeten er ook af. Zou erg fijn zijn alsnog een van degenen mag zijn die jullie product gratis mag proberen en hiervoor een evaluatieformulier ga invullen

 65. Ik wil een echte bewijs leveren over dit product.Natuurlijk wil ik afvallen zoals veel lotgenoten.Ik ben erg enthusiast om mijzelf en de product te kunnen prijzen

 66. Omdat ik van alles probeer op een natuurlijke wijze. Ben bewuster gaan eten, drinken beweeg veel meer neem de fiets ipv auto en blijf dik.. Voornamelijk mijn buik, wordt met regelmaat gevraagd of ik zwanger ben.. Mensen zeggen moet je niet snoepen, koekjes eten dat doe ik helemaal niet. Ik heb ook xls medical geprobeerd en dat werkte ook niet.. Ben dus echt benieuwd naar dit middel..groetjes Marjan

 67. Beste, mevr. men,
  zou graag dit product willen proberen omdat bij mij niets lijkt te werken voor lange termijn. Denk dat dit product goed zou zijn voor mijn gezondheid.
  Ben heel benieuwd!
  Met vriendelijke groet
  Lia Opmeer.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Natascha

Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com