Eco Slim Review

Afslankmiddelen zijn absoluut niet schaars en elke dag komt er weer wat nieuws op de markt. Veel van ze raken in de vergetelheid na verloop van tijd, maar Eco Slim lijkt het tegenovergestelde te doen. Samen met KetoX24 Afslankdruppels is Ecoslim enorm snel is het gegroeid tot één van de populairste afslankformules van het moment.

Eco Slim staat bekend als een 100% natuurlijke afslanksupplement. Tevens is hij makkelijk in gebruik, bewust houdt het de drempel laag zodat een ieder zijn of haar doel kan bereiken. Je neemt slechts enkele druppels in om het verbrandings- en detoxproces te activeren in je lichaam. Dat is immers het verkooppraatje van de fabrikant. In hoeverre dit op waarheid berust zullen we in dit artikel bekijken.

ketox24 korting

Ervaring met Eco Slim

Heb je ervaring met Eco Slim of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Eco Slim Testpanel

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. De afgelopen twee maanden hebben in totaal 100 personen deelgenomen aan deze test. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten. Wil je zelf starten met Eco Slim? Vul dan je gegeven in op deze pagina.

De gekozen ingrediënten geven ons een goed gevoel over de werking van dit product, vandaar ook de keuze om dit product onder de loep te nemen. Ben je ook benieuwd naar de werking van dit product? Lees dan verder.

Wat maakt Eco Slim zo Populair?

Afslanken en het behouden van een slank figuur is een echte uitdaging voor velen. Een dieet volhouden vergt best wat discipline en doorzettingsvermogen. Zo een dieet moet je dan nog combineren met een fitnessplan. Wanneer je streefgewicht is bereikt kom je in een lastige fase te zitten waar de kans groot is dat je die verloren kilootjes weer erbij krijgt. Dus je harde inzet kan ook voor niks zijn geweest.

De meeste experts zijn van mening dat je met gezonde voeding en voldoende beweging een slank figuur kunt krijgen en behouden. Theoretisch is dat correct, maar in de praktijk merken we dat dit doorgaans niet voldoende is. In zulke gevallen is de innovatieve formule van Eco Slim de oplossing waarop men zo lang heeft gewacht.

Hoe werkt Eco Slim?

eco-slim-review
eco-slim-review

Eco Slim is qua samenstelling 100% natuurlijk. De makers van dit product wilden een veilige en ook effectieve afslankmiddel op de markt brengen. Daarnaast was het de bedoeling om het heel laagdrempelig en makkelijk te maken om dit product te gebruiken. Je neemt druppels in die het volgende doen:

 • De verbranding versnellen,
 • de eetlust afremmen zodat je minder last hebt van snaaibuien,
 • je stemming verbeteren en
 • je bloedsuikerspiegel stabiliseren.

Hoe doet het dit?

Dat zijn allemaal geweldige beloften, maar hoe kan Eco Slim dit alles doen? Het geheim zit in de gekozen ingrediënten. De actieve bestanddelen zijn L-carnitine, Forskolin Extract, Cafeïne en Vitamine B. Deze 100% natuurlijke stoffen maken het afslankproces stukken eenvoudiger. Wil je meer weten over wat deze individuele stoffen doen? Lees hieronder dan verder.

L-Carnitine

Carnitine is een aminozuur en speelt een belangrijke rol in de energieproductie van het lichaam. Het komt veel voor in vlees en melk en bestaat in verschillende vormen, namelijk L-Carnitine, D-carnitine en Acetyl-L-carnitine. Wat L-Carnitine doet is het ondersteunen van het vervoeren van vetzuren naar de spiercellen. Hierdoor kan het de verbranding van vetten stimuleren. In 2016 heeft World Obesity bevestigd dat hoge concentraties van deze stof gewichtsverlies bevordert.

Forskolin Extract

Forskolin Extact geniet als een zelfstandig supplement ook al enige populariteit, door de krachtige werking als natuurlijke vetverbrander. Dit maakte het de ideale keus voor een afslankmiddel.

Cafeïne

Cafeïne houdt je niet alleen wakker door je energieniveau een boost te geven, het geeft diezelfde boost ook aan je stofwisseling. Die werkt dan 3 tot 11% sneller, waardoor het verbranden van vetten sneller gebeurt.

Vitamine B

Eco Slim maakt gebruik van vitamine B uit bessen om het afslanken te stimuleren. Vitamine B1 is goed voor het verbranden van koolhydraten. Deze koolhydraten worden dan niet opgeslagen als vetten in het lichaam. Daarnaast speelt vitamine B5 ook een onmisbare rol bij de verbranding van vetten. Het zorgt namelijk ervoor dat vetweefsel loskomt uit de vetreserves. Dit vetweefsel wordt dan verbrandt. Vitamine B is daarom essentieel voor gewichtsverlies en een belangrijk onderdeel van de formule van dit product.

Het uniek voordeel van Eco Slim

Ongetwijfeld is het belangrijkste voordeel van dit afslankmiddel het feit dat het 100% natuurlijk en ecologisch is. De concurrerende middelen zijn synthetisch en hebben daardoor lastige bijwerkingen. Tevens kunnen zij door hun onnatuurlijke samenstelling de gezondheid schaden, door de chemische stoffen die men gebruikt. Deze werkwijze is doorgaans gunstiger voor de fabrikant, omdat het goedkoper is om met zulke stoffen te werken. Natuurlijke stoffen zijn veel duurder. De synthetische supplementen kunnen daarom sterk concurreren met de prijs en de fabrikanten kunnen hoge marges hanteren.

Eco Slim gelooft niet in deze werkwijze. Zij gaan voor 100% puur natuur, ook al is het prijziger om zo een strategie te volgen. Dit product is hierdoor wat duurder, maar daartegenover is het beter voor het lichaam. Ook de resultaten spreken voor zich, en dat kun je niet zeggen van de synthetische supplementen.

En wat zijn de resultaten?

In Nederland is Eco Slim nog maar pas op de markt te verkrijgen. Je zult daarom weinig recensies over vinden, maar de beschikbare recensies zijn overwegend positief. Men spreekt zelfs van gewichtsverlies van 1 tot 12 kilo.

Toch blijft het slim om realistische verwachtingen te hebben. Dit product heeft een krachtige werking, maar het is geen wondermiddel. Verwacht dus niet dat je binnen een week 20 kilo aan overtollig vet zult kwijtraken. Het product dat dit op een gezonde manier kan doen bestaat niet.

Hoeveel kost Ecoslim?

Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Een basispakket Ecoslim kost 49 euro en is goed voor een maand.

Conclusie

Voor zij die nog op zoek zijn naar een effectief afslankmiddeltje is Eco Slim een goede keus. Hij is beter voor de gezondheid dan de andere supplementen die worden verkocht, maar dan ook wat prijziger. Laat dat je niet weerhouden. Je gezondheid is immers de investering waard.

De gekozen ingrediënten hebben zich afzonderlijk al bewezen gewichtsverlies te stimuleren. Nu heeft de samensteller een speciale formule in elkaar gezet, waarbij de kracht van al deze middelen het beste tot uiting komt. Het resultaat is een effectief afslankmiddel dat qua kwaliteit ver boven de concurrenten staat. Tevens is het lekker makkelijk in gebruik.

Ga dus voor de 100% natuurlijke en krachtige werking van Eco Slim bij het kiezen van je afslankformule. Je gezondheid is het waard.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groeten,

natascha

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

656 Reacties

 1. ik wil graag van mijn laatste kilo´s af, . Na het plotseling overlijden van mijn man nu 3 jaar geleden ik ben 52 krijg ik meestal avonds de neiging tot snoepen en hier wil ik vanaf. Ik wil nog een leuke toekomst voor mijzelf en voor mijn dochter (13) . De zomer komt eraan Ik heb de sportschool net opgezegd Ik heb het er even helemaal mee gehad. hopelijk kom door ecoslim uit mijn dip!! Ik hoor graag hoe ik kan aanmelden,

 2. Hi Miranda Hultermans,

  Ik wil van mijn laatste kilo’s af: ik sport maar rondom mijn buik blijft het een issue.

  Ik zou graag een proefpersoon zijn, omdat ik de 50 euro nu heel goed voor andere dingen kan gebruiken momenteel. Dus ik meld me graag aan.

  Groetjes Corien

 3. Ik heb ook bestel en krijg mijn pakket toegestuurd. Ik word niet meer goed van die ellendige kilo’s die out of nowhere er bij komen. Ik heb al zoveel pillen en andere troepjes geprobeerd maar niks heeft mij blij mogen maken ondanks de zovele beloftes. Het enige wat afvalt en als een speer slanker word is mijn portemonnee. Afgelopen tijd ben ik door overmatig stressen heel veel aangekomen. Ik wil zeker minimaal 10kg kwijt! Aankomen heeft altijd enorm veel negatief effect op mij zowel mijn mentale als fysieke gezondheid en zou hier gewoon een einde aan willen breien. Zit echt met me handen in het haar. Hoop echt dat ik een van de proefpersonen mag zijn!
  Mocht ik uitgekozen zijn dan zal ik een uitgebreide review schrijven over hoe het mij is bevallen.
  Groetjes, Mien

 4. Wil het graag bestellen zijn heb al zo veel gebruikt weet niet meer wat goed is. Wegens medicijnen komen de kilo’s bij en voel me niet meer zo lekker.

 5. Zou het graag willen proberen doordat ik gestopt ben met roken ben ik flink aangekomen wil het er graag weer af hebben

 6. Ik wil me graag aanmelden als testpersoon wegens omstandigheden ben ik veel aangekomen en wil graag weer wat kilo’s kwijt

 7. Zou graag willen testen ivm over 8 weken communie zoontje.. daarna bij resultaat zou ik graag de rest van de kilo’s kwijt willen raken!!

 8. Over 8weken communie zoontje, zou graag willen testen! Lukt het om paar kilo’s kwijt te raken in die tijd dan koop ik daarna graag voor extra kilo’s kwijt!

 9. Ik wil mij graag aanmelden als test persoon
  Waarom: omdat ik graag een paar kilootjes kwijt wil en ik al even bezig ben maar de laaste paar lukt niet goed. En ik erg benieuwd ben of eco slim dat extra duwtje in de rug kan geven

 10. Ik wil heel graag afvallen omdat ik veel te zwaar ben MS heb en daar heel erg last van heb en vanwegen mijn ms heel moeilijk kan af vallen en dit wil ik al zolang proberen

 11. Ben al meer dan 8 jaar bezig met afvallen en niks heeft tot nu toe echt geholpen. Ik zou heel graag deze kans willen om het te proberen!!

 12. Ik probeer al zoveel … lijnen sporten zwaar werk maar elke keer lukt het me niet. Ik ben 39 weeg 120 kg dus weer te zwaar.. overal waar je komt vallen de maagverkleiningen enz uit de lucht.net of het een normale zaak is. Ik wil zelf afvallen en dan mis met hulp van ketox24.. ik ontvang m graag van jullie en als het werkt zal ik m zeker promoten.stuur mij maar zo n gratis proef fles

 13. Ik weet 98.1 kg en ben 1.59…. dus veel te zwaar. Heb al vanalles geprobeerd om af te vallen maar het lukt helaas niet. Heb fybromialgie en een bindweefsel ziekte waardoor ik niet fanatiek kan sporten. Dit is mijn laatste hoop😃

 14. Ik zou graag enkele kilo’s kwijt geraken voor de zomer en ik test heel graag nieuwe producten uit, dus zou dit heel graag eens testen!

 15. Ik weeg 110 kilo heb van alles geprobeerd op de normale manieren om af te vallen ik heb inmiddels Diabetes 2 dus ik moet afvallen ik zou graag zien dat mij een testpakket toegestuurd wordt

 16. Ik ben door gebruik van anti depressiva 25 kg aangekomen. Deze 25 kg wil ik graag kwijt.. Misschien ziet mijn man mij dan weer staan. Heb al van alles geprobeerd zonder succes. Het enige succes is dat ik diabetes krijg door mijn overgewicht. ik wil ketox24 ecoslim graag gaan gebruiken.

 17. Heb mij aangemeld en geselecteerd. Ik heb het pakket inmiddels ontvangen en ben een week bezig. Ik merk dat ik minder honger heb en voel me ondanks dat ik full-time werk fit. Ik heb besloten om 1x per week te wegen en over twee dagen is het zover. Ik zal jullie hier en via het evaluatieformulier op de hoogte houden. Dank jullie wel voor de deelname!

 18. Ik ben van nature ongelovig en wil ECO SLIM uit proberen en het zelf ervaren ,
  dan pas wordt ik als het werkt een beetje geloviger en ja ik moet een kilo of 10 kwijt

 19. Ik wil graag testpersoon zijn. Heb een paar kilo die ik eraf wil en ben benieuwd of dit naast mijn goede voedingspatroon en sporten gaat lukken. Ik zal een review plaatsen als het middel op is.

 20. Door rugproblemen ben ikniet meer in staat veel te sporten, probeer al jaren af te vallen zonder succes.
  Eco slim geeft mij misschien de kans weer op gewricht te komen.

 21. Ik zou graag willen testen na me hele leven bijna al dik te zijn en er niks helpt heb van alles al geprobeerd zou het fijn zijn dit kosteloos te proberen en te zien dat dit echt helpt ben radeloos heb bijna alles al geprobeerd

 22. Door een chronische aandoening ben ik niet meer in staat om te sporten zoals ik vroeger gewend ben. Hierdoor ben ik binnen een korte tijd en door stress natuurlijk flink aangekomen vanwege de beperkingen. Eco Slim zou voor mij heel veel verandering kunnen brengen, zowel op lichamelijk als mentaal gebied. Ik geef mij graag op voor de test.

 23. Ik wil Eco Slim graag testen, omdat ik tientallen soorten afslankpillen, koffie en andere drankjes heb gebruikt. Of het is gewoon ongezond op lange termijn of het veroorzaakte een zwaar jojo effect. Hierdoor ben ik 15 kilo aangekomen in 5 maanden. Sporten doe ik onregelmatig vanwege mijn werk in de zorg en dus onregelmatige diensten en toch meer te maken krijg met laat eten of een halve dag niet omdat je druk bezig bent dus ik ben erg benieuwd naar Eco Slim of dit werkelijk de game changer is ol de markt.

 24. Naar borstkanker wat positief is uitgelopen ben schoon maar nog steeds in de overgang zou ik eco slim graag uitproberen ben aangekomen buikje en heupen dat wil ik heel graag kwijt om mij weer gelukkig te maken

 25. Naar borstkanker en nog steeds de overgang zou ik eco slim ben ik aangekomen buikje en heupen dat wil ik heel graag kwijt

 26. Wat ik ook doe en (uit) probeer en dan heb ik echt heel wat uitgeprobeerd… tot onderzoeken toe… ik val bijna niet af! Dus ik zou dit super graag willen uit proberen!

 27. Ik zou het heel graag gratis willen uitproberen. Door een lichamelijke beperking kan ik helaas niet lopen en sporten. Maar zou zo graag de extra kilo’s er af willen hebben. Wie weet is dit mijn kans!!

 28. Zou het graag willen testen, na 22 kilo afgevallen te zijn en ondertussen na 2 jaar er ook alles er weer aan te hebben lijkt dit me wel wat, als het waar is wat er word gesch
  reven dan ben ik graag testpersoon..

 29. Wil het heel graag een keer proberen. Ben al jaren bezig met afvallen, al op eigen kracht 30 kilo kwijt geraakt, maar de laatste 10-15 kilo die er nog af moeten voor gezonder gewicht, willen maar niet weggaan. Ben nu ook nog in de overgang, dus dat maakt het extra lastig en net een paar weken geleden gestopt met roken. Veel stress door verhuizing, veel beweging gehad met klussen en vreemd genoeg juist kilo’s aangekomen. Dus heb echt behoefte aan iets wat me weer op de goede weg brengt naar mijn streefgewicht.

 30. Ik heb alles geprobeerd. Sportschool begeleiding diëtist enz. In het begin val ik af maar het houd al snel op. Nooit een product geprobeerd. Vandaar dat ik reageer. Zou dit helpen?

 31. Ik ben bijna 52 jr en het lukt maar niet om een kilo of 8 kwijt te raken. 3 eraf, 3 erbij..om gek van te worden. Hopelijk helpt dit!!! Zou super zijn.

 32. Ik ben na een GBP weer aangekomenen zou toch graag weer 25 kilo kwijt willen raken. Is dit mogelijkmet uw product?

 33. Graag zou ik eco slim willen uitproberen aangezien ik na het stoppen met roken de nodige kilo s ben aangekomen en ze zo snel mogelijk kwijt wil raken

 34. Graag zou ik eco slim willen testen na zoveel producten uitgeprobeerd te hebben en den einde raad ben niets me tot nu toe kilo’s doen verliezen ik ben een vrouw van de 55 jaar en weeg 95 kilo voel me uiterlijk niet om aan te zien ben dan ook echt zonder energie waardoor ik soms mijn deur niet uitkom als het niet moet kort ademig geen fit energie echt zoek vaak sta ik voor de kleerkast met de tranen in de ogen van wat moet ik nu aandoen voel me niet goed in mijn vel dank bij voorbaat

 35. De laatste tijd voel ik me heel onzeker over mijn lichaam , ben ook vele kilo’s aangekomen door mijn depressie.Ik sport 3 keer in de week maar het helpt niet veel. Ik hoop deze medicatie mij zou kunnen helpen. Zou me al een pak beter voelen in mijn lichaam en in het dagelijkse leven. Dus zou jullie heel graag willen helpen met dit experiment!!

 36. Ik probeer al jaren af te vallen en zou graag 10 tot 15 kg kwijt willen raken, ik ben nieuwsgierig of dit middel inderdaad helpt en wil het wel uitproberen

 37. Door verkeerd eten, Problemen weg eten en niet kunnen praten en verdriet en pijn in het eten gezocht.
  Is de knop om.
  Ik wil de kilo’s schaam 50 kilo kwijt.
  Help me

 38. Door een gebroken enkel een hele lange tijd uit de roulatie geweest om nu weer de kracht te vinden om te gaan bewegen is er wel maar wil graag nog dat extra zetje krijgen.
  Ik hoop dat jullie dat met eco slim mij kunnen motiveren zodat ik weer vrolijk en heerlijk verder ga.

 39. Ik wil graag eco slim testen. Ik zit midden in de overgang en val geen gram af. Sport 3 keer in de week en eet al maanden niet meer dan 1100 calorieen per dag. Dus wil als laatste redmiddel eco slim testen

 40. Hoi,
  Ik probeer al mijn hele leven mijn gewicht onder controle te houden maar ik word alleen maar zwaarder….ik heb al zoveel geprobeerd…en het werkt allemaal maar ik val alweer snel in mijn oude foute patroon.
  Ik zou dit heel graag willen testen.. en een resultaat willen zien…
  Grts Esther

 41. Ik sport 5 dagen in de week. Ik eet gezond, maar de laatste kilo’s gaan er niet vanaf.
  Ik wil jullie proefkonijn wel zijn.

 42. hallo, ik ben 62 jaar, 1m75 groot en weeg 112,5 kg. Verleden jaar werd ik een vijftal dagen in het ziekenhuis opgenomen met hartklachten; er werd mijn medicatie voorgeschreven (4 pillen daags voor de rest van mijn leven) en er werd mij aangeraden te vermageren. niet kan helpen ! is Eco Slim de redder in nood ? Om die reden had ik het dus graag uitgetest. Met vriendelijke groeten

 43. Eerder heb ik me opgegeven en binnen twee weken had in mijn testpakket in huis. Een maand gebruikt en goed resultaat behaald. IS het mogelijk om nog een keer te testen of moet ik het nu ergens bestellen?

 44. Ik ben 40 kilo afgevallen door dieet en ik wil kraag nog 15 kilo kwijt, die er heel lastig af gaan. Graag zou ik het met deze druppels proberen.

 45. Op mijn voeding letten, zowel in hoeveelheid en wat precies. Iedere week 2 keer gaan sproten. En na een jaar kwa fysieke testen een goed resultaat neerzetten. Maar als ik naar de weegschaal kijk, maar met moeite een neerwaartse verandering te zien. Daarom wel erg benieuwd of dit middel zou helpen

 46. Graag zou ik eco slim testen. Ik heb al vanalles geprobeerd om af te vallen maar telkens zonder resultaat. Ik hoop dat dit product wel helpt!

 47. Ik ben benieuwd naar dit product en zou het daarom ook graag testen. Ik beweeg veel, eet gezond, maar toch heb ik wat overtollig vet rond mijn heupen en buik dat ik maar niet kwijt kan raken. Ik heb ook al meerdere middeltjes geprobeerd, maar die gaven amper tot geen resultaat, daarom wil ik er ook eerst zeker van zijn dat dit middel effectief werkt, voor ik het koop en er natuurlijk reclame voor maak.

 48. Ik ben afgelopen 3 jaar meer dan 25 kilo aangekomen reden is dat ik werkloos ben inmiddels wel weer een baantje als postbezorger maar het wil maar niet lukken met afvallen daarom zou ik het product graag willen testen
  M.v.g. Albert Veling.

 49. Zou graag in aanmerking om te testen, het is een natuurproduct en je lichaam loopt geen risico. Wil graag afvallen, andere middelen bestaan niet uit natuurproducten!

 50. ik ga eco slim bestellen, 2 kilo afvallen en daar blijft het bij .alles al geprobeerd, wordt er radeloos van. Zou ook wel eens slank aan het zwembad willen liggen .in ieder geval een paar maatjes kleiner.

 51. Ik heb in mijn werk veel stress. Ik heb zelf de indruk dat mijn overwicht wordt veroorzaakt doordat mijn hormoonspiegel in de war is. Heb al veel geprobeerd maar niets helpt blijvend. Dit is de reden dat ik graag voor u wil testen.

 52. Door 3 bevallingen en medicatie gebruik veel bijgekomen vooral rond mijn buik. Wil een gezonde BMI hebben. Hoop dat ik in aanmerking kom voor Eco slim te testen.

 53. Ik zou heel blij zijn als er nu eindelijk een product is die werkt waarvoor hij bedoeld is. Al heel veel geprobeerd. Zonder positieve resultaat. Als ik in de spiegel kijk, krijg ik een hekel aan mijn lichaam. Ik hoop dat ik een van de testpersonen mag en kan zijn.

 54. Ik zou graag economische slim testen omdat ik er naar mijn idee alles aan doe om af te vallen en het maat niet lukt. Om een gezond gewicht te bereiken moet er nog 15 kilo af…

 55. Ik zou eco slim graag proberen!
  Ik moet namelijk nog enkele centimeters kwijt om de strengste maten van de modellenwereld te behalen. Als ik deze heb behaald mag ik opnieuw naar Parijs. Ik heb met mijn dieet nu veel honger en denk dat eco slim mij erg goed kan helpen.
  Ik hoop dat ik in aanmerking kom voor het gratis proefpakket :)

 56. Ik wil het graag uitproberen omdat het nogal prijzig is en zonde van het geld vindt, als het een waardeloos product blijkt te zijn.

 57. Ik zou dit heel graag eens willen testen! Ik heb al zoveel geprobeerd en niets werkt! Ik zou heel graag deze zomer eens op reis willen gaan zonder dat ik me hoef te schamen voor m’n lichaam. Dus Ik heb nog een beetje hoop nadat ik jullie product tegenkwam.

 58. Zou gben testpersoon voor KetoX24 EcoSlim! Ben een vrouw van 57, die midden in de overgang zit! Wat ik ook probeer, ik krijg de kilo’s er niet vanaf! Ben echt hopeloos, mijn pakket is al binnen en ik ben super gemotiveerd!

 59. Ik ben touringcarchauffeur, veel onregelmatige diensten en veel vet eten onderweg. Ik ben mijn buik zat. Ik heb geen tijd om naar de sportschool te gaan.
  Daarom wil ik dit uitproberen.

 60. Aangezien ik in september ga trouwen en nog wel een 10 kilo vanaf mag maar ik door een versleten schouder niet echt heb kunnen trainen het laatste jaar gaat het niet zo als ik zou willen ….

 61. ik wil ook graag 10 kilo kwijt.Ik woog altijd 65 kg en door medicijn gebruik nu 72 kg en krijg het er niet af met dieeten.intensief sporten mag ik niet ivm zware fybromalagie en artrose.Maar het zou ook beter zijn voor mijn artrose als ik 10 kilo lichter zou zijn.Dus hoop heeel graag dat ik mee mag doen🍀🙏🏻

 62. Beste,
  Mijn Bmi is te hoog en ben in een levensfase waarbij het moeilijk is om af te vallen. Ik zou zo graag 8kg vermageren om op een ideaal gewicht te eijn tegen eind april voor mijn wandelvakantie. Alvast bedankt en groeten

 63. Ik ben 42j, moeder van 2 kinderen en heb reeds jaren last van overgewicht met gezondheidsproblemen als gevolg, zoals hoge bloeddruk, rugklachten, knieklachten, enz. Dit zorgt er dan ook weer voor dat sporten moeilijker en pijnlijker is. Ik zou nu toch eindelijk die overtollige kilo’s willen verliezen. Ik heb veel goede verhalen gehoord over ketox24 ecoslim en ben ervan overtuigd dat het mij zal helpen.

 64. Ik ben een jonge mama, heb financieel niet te breed en ben na zwangerschap veel bijgekomen. Nu zou ik graag 15 – 20 kg willen afvallen.
  Heb al veel geprobeerd, weight watchers, Herbalife, sporten, thee, ….. maar tevergeefs -4 kg en daarna niets meer.
  Dus AUB wil eindelijk kilo’s kwijt.

 65. Ook ik heb net ecoslim besteld. vanwege een dubbele niet te opereren hernia ben ik niet meer in staat om te sporten daardoor 15 kilo aangekomen zou er die dolgraag afwillen en de overgang maakt het er niet makkelijker op

 66. Ik wil 10 kilo afvallen! Ik heb 5 flesjes gekocht ! Ik ben wat ouder maar ik doet het voor Mn gezondheid ! Ik heb al veel kwaaltjes ! Waar ik gezonder door wil leven ! Helpen jullie mij !! Om contact te houden ! Ik wil wat kwalitijd van leven houden !! Dan is het allemaal wat gelukkiger ! Help help !

 67. Jaren werd ik gepest met dom, lelijk en dik en met mijn continue crashdieten zou k zo graag aan mezelf en de hele wereld willen bewijzen dat ook ik het kan. Als eco-slim het wondermiddel is wat mij zou kunnen helpen dan weet ik het zeker dat het mijn zelfverzekerdheid een enorme boost zou geven. Ik sport overigens 2/3x per week, zwemmen en geen overdreven eter. Ik kom alleen van dat zware lijf niet af:-(.

 68. Hallo ik heb suikerziekte en ik heb van alles geprobeerd maar de kilo’s willen er niet af ik wordt er gek van misschien is dit de laatste hulp middel

 69. nav tv progromma kwam ik bij ANA teredht en bij ecoslim. Ben sportief en weet hoe ik met voeding moet omgaan. Werkzaam in de GGZ en benieuwd naar werkzaamheid van dit middel.

 70. Heb al veel geprobeerd, helaas met weinig succes Graag zou ik jullie product willen proberen om te zien wat het resultaat is! Heb er veel voor ver als dit HET middel is om af te slanken!!!

 71. Graag wil ik op natuurlijke wijze van mijn overgewicht af. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om dit middel gratis te testen. Met vriendelijke groet.

 72. Ik zou graag 10 tot 15 kilo afvallen maar krijg het niet zelf voor elkaar.
  Ik ben jaren monteur geweest en sinds een paar jaar binnen op kantoor en ben daar te veel aangekomen dus zou ik het graag testen en als het lukt een goede reactie kunnen schrijv

 73. Ik ben een student, die weinig tijd heeft mits de schooluren heb ik dus veel late dagen. regelmatig ga ik dus lopen maar dit is niet genoeg om het gewenste resultaat te krijgen. Vaak geloof ik dan niet echt in zulke middeltjes maar deze keer heb ik er mijn volste vertrouwen in als ik de kans zou krijgen om dit uit te testen. Groetjes

 74. Ik wil dit product zeer graag testen.
  Ik ben zeer sceptisch over zulke producten omdat ik al zeer veel negatieve ervaringen heb gehad. Op een of andere manier spreekt dit me wel aan en zou ik dit product wel willen testen.
  Heb dit al veel gedaan voor schoonheids producten en ze waren steeds blij van mijn oprechte mening en argumenten. Dus misschien is dit de volgende test?

 75. Ik heb het heel moeilijk om aan de lokroep van zoetigheden te weerstaan. Daarom wil ik graag dit product gratis testen om de trek in zoetigheden te minderen en tegelijk gewicht te verliezen.

 76. Graag wil ik dit testen of het effectief werkt.
  Mijn hele leven al een strijd tegen de kilo’s en zou zo graag tegen de zomer 10 kg minder wegen. Zo is het altijd gemakkelijk

 77. Als student zou dit ideaal zijn, ik ben vaak druk met studeren dus fitnessen komt er helaas niet elke dag van. Dit middel zou ideaal zijn om de laatste kilo’s er af te krijgen en voor de zomer weer helemaal fit te zijn!

 78. Graag had ik Eco Slim geprobeerd.
  Ben dagelijks in mijn wagen en en eten op bepaalde tijdstippen is niet altijd simpel en ook niet altijd de beste food op de baan.
  Ik ben dus in overgewicht en had er graag iets aan gedaan.
  Dus zou ik iets anders proberen dande ander aslankings middels.

 79. Ik wil het heel graag proberen als proefpersoon gewoon omdat ik te zwaar ben en het erg moeilijk vind om af te vallen. En ik ben wel goed bezig, maar het valt me zwaar, dus heel graag.

 80. Er wordt zoveel gezegd en ook negatief. Dat weerhoudt de mensen vaak om toch te proberen,
  Alles wat nieuw is is goed zeggen ze, zelfs beter.
  Kost extra geld,

  Ik zou graag willen testen om te ervaren wat het echt doet, ben de weg om af te vallen al zo vaak in gegaan maar zonder resultaat.

 81. Ik ben mijn leven lang al aan het dieten. Heb zelfs een gastric by pass operatie gehad en nog steeds willen de kilo’s er niet af. Ik eet niet veel en snoepen durf ik niet ivm de dumping die je hiervan kan krijgen. Niemand weet waarom de kilo’s er niet af willen. Ik ben zo langzamerhand moedeloos aan het worden. Ik zou graag dit product willen proberen en zien of dit werkelijk zo’n wondermiddel is.

 82. Ik moet toegeven dat ik niet zo’n geweldig doorzettingsvermogen heb met afvallen. Ook door mijn ziekte is afvallen, sporten etc. vaak in het water gevallen. Daarom zou ik best graag dit willen proberen.

 83. Omdat ik soms een grote eetlust heb en het middel eetlustremmend is. Ook heb ik er vertouwen omdat het eco-producten heeft.
  Daarom wil ik meedoen met de gratis test.

 84. Ik wil graag Eco Slim gebruiken omdat ik 30 kg wil afvallen. Ben al bezig om mijn eetpatroon aan te passen. Maar de kilo’s willen er nog niet vanaf zoals ik het graag zou willen. Ik wil meer zelfvertrouwen krijgen, blij zijn met mezelf. Maar vooral ook een nog betere en gezondere moeder worden voor mijn 2 mooie meisjes!

 85. Hi ik ben in de 70 en mijn rug laat geen sport school toe
  Maar een paar kilo lichter is voor mijn rug belasting natuurlijk veel beter
  daarom lijkt het mij een goed idee om aan deze test mee te doen

 86. Ik zou deze heel graag willen testen want niets helpt om af te vallen mijn dochter doet in mei haar communie zou graag 10kg afvalle voor hare grote dag dat haar mama ook iets moois kan dragen op haar mooie dag hoop zo dat dit zou helpen

 87. Ik ben al wat ouder en zou graag wat afvallen wat niet lukt. Mijn gewicht zit in mijn benen waardoor mijn knieën zwaar worden belast.

 88. hallo,

  omdat ik deze winter enkele kilo’s ben bijgekomen , wil ik deze ook even gemakkelijk verliezen , wat hulp zou dus welkom zijn

 89. Hallo ,
  Ik wil graag eco slim proberen om wat kilo’s kwijt te raken ik weeg namelijk 115 kilo en wil graag 30 tot 40 kilo kwijt raken .
  Omdat ik mij dan beter in mijn vel zal voelen en meer zelfvertrouwen zal krijgen .
  Ik hoop deze te mogen testen .en een goed resultaat te behalen.

 90. Ik wil graag ecoslim testen omdat ik graag 10 a 15kg wil afvallen voor mijn gezondheid. En om me beter te voelen en er beter uit te zien.

 91. Ik ben sinds ik boven de 50 ben standaard 6 kilo te zwaar. Ik zou zo graag weer onder de 70 kilo willen wegen! Maar wat ik ook doe, ik lijk eerder aan te komen dan af te vallen. Ik zou dan ook graag Eco slim willen proberen!

 92. in de overgang en 10 kg aangekomen ondertussen al een maand aan het dieten met zeer weinig resultaat en zou graag de overtollige kilos weg hebben tegen de zomer vakantie

 93. Ik zou het graag willen testen… ik geloof namelijk niet meer zo in wondermiddelen.. ik ben te zwaar en ik kan niet eten weinig eten maar er gaat niets af ik heb een trage schildklier dus ik moet dubbel zo hard om er iets af te krijgen..Ik ben zeer benieuwd of dit wondermiddel wel werkt!! testen ja graag…en als het goed werkt ben ik zelfs bereidt voor wat ik gehad heb normaal te betalen..

 94. Graag zou ik eco-slim bestellen. Heb al vele malen een dieet gevolgd, gesport, afslankmiddelen gekocht. Het werkt soms wel maar na enige tijd kom ik weer aan. Zeer frustrerend! Hoop dat dit middel wel helpt…

 95. Hallo
  Ik zal het graag willen proberen ik ben 46 jaar heb 2 en half jaar geleden hartaanval gehad ben toen gedotterd en heb stents gehad ben gelijk gestopt met roken maar mijn over gewicht lukt niet erg ben van 133 kg naar 123 kg gegaan maar stast nu stil daar bask ik enorm van dus zal dit middel misschien een uitkomst zijn.

 96. Ik zit in de overgang en ben t laatste jaar 10 kilo aangekomen, zonder dat ik meer eet of snoep. Heel frustrerend. Graag zou ik dit product willen proberen om die kilo’s er weer af te krijgen.

 97. Ik zou heel graag dit product willen testen. Omdat ik mijn buik en heupvet niet kwijt raak. Ben niet zwaar van bouw. Maar alleen die Zone om de buik blijft een probleem. Zodoende zou ik dit product graag willen proberen en bij enige baat het zeker promoten. Groetjes Claudia

 98. Na 4 zwangerschappen en verhoogde kans op diabetes.. Na talloze pogingingen om mijn 30 kg overwicht kwijt te spelen… wil ik dit product heel graag uittesten!

 99. Zou dit ook graag willen proberen heb diabetes en schildklier aandoening misschien dat is hier mijn diabetes kan verbeteren

 100. Na 2 zwangerschappen wens ik dit product graag uit te proberen, zodat ik overtollige kilo’s kan kwijtspelen. Bedankt!

 101. Ik ben 25 en ik weeg op het moment meer dan 100 kilo, hierdoor is sporten heel moeilijk en dat maakt afvallen alleen maar moeilijker. Ik eet inmiddels al een stuk beter dan voorheen, maar zonder extra beweging val ik niet echt af. Ik hoop dat het proberen van ecoslim kan helpen, maar ik ben een beetje sceptisch over afvallen zonder iets te hoeven doen. Daarom zou ik het graag eerst proberen zonder een berg geld uit te geven ;)

 102. Ik ben 52 kilo en nu al een paar jaar aan het vechten tegen mijn overgewicht. Toen ik jonger was had ik het aardig onder controle maar nu, zelfs met veel sporten lukt het me niet meer. Graag zou ik ecoslim bestellen om te kijken of dit wél iets is voor mij

 103. Ik wil graag eco slim uitproberen. Wordt dit jaar 50 en wil de overtollige kilootjes eraf hebben. Naarmate je ouder wordt is het steeds moeilijker om wat kilo’s te verliezen.

 104. Ik zou graag eco slim willen bestellen, omdat ik door een operatie 9 kilo ben aangekomen. Deze gaan er tot nu toe nog lastig af terwijl ik veel sport en gezond eet.

 105. Door overgewicht heb ik steeds meer last van mijn knieen. Daardoor wordt bewegen moeilijker en kom ik in een vicieuze cirkel. Heb al alles geprobeerd maar er wil niets af. Ben inmiddels een beetje moedeloos. Ik zou dan ook graag Eco Slom uitproberen; de berichten stemmen optimistisch.

 106. Ik heb al zoveel geprobeerd en hoop dat dit middel mij toch kan helpen om een paar kg kwijt te raken voor de zomer. Ik wil graag mijn objectieve mening delen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com