Easyslim Divinia Electroden Review

Easyslim is een van de meest bijzondere methoden om af te vallen met behulp van een Divinia Electroden Behandeling. Easyslim heeft een naar eigen zeggen uniek apparaat waarmee je plaatselijk af kunt slanken door middel van elektrostimulatie. Hiermee worden de spieren gestimuleerd en wordt er vet verbrand. Dit klinkt bijzonder natuurlijk – zou het echt zo simpel zijn af te vallen?

Wat is Easyslim?

Easyslim is een afslankmethode die gebruikt maakt van een apparaat dat door middel van elektrostimulatie de spieren stimuleert. Het apparaat, de DiViNia, wordt sinds 2015 in Nederland geïmporteerd door Karin Hut. De DiViNia wordt gemaakt door het Zwitserse bedrijf Neuro-Meditec. Karin Hut traint de franchisenemers van Easyslim bij het gebruiken van het apparaat. Inmiddels zijn er bijna 40 franchisevestigingen.

Easyslim is er specifiek op gericht om de spieren te stimuleren. Door de manier waarop de DiViNia je spieren stimuleert, zou je je spieren een stuk steviger moeten kunnen trainen dan wanneer je naar de sportschool gaat. Er wordt genoemd dat je je spieren drie keer zoveel traint als wanneer je naar de sportschool gaat. Desondanks zou er geen kans zijn op blessures.

Tegelijkertijd wordt door ultrasone techniek vet losgetrild uit de vetcellen. Dit vet wordt vervolgens afgevoerd door het lymfestelsel. Dit betekent dat je flink gaat zweten en je moet dus ook flink water drinken. Daarnaast wordt aangeraden om voor je sessie bij de Easyslim niet te zwaar te eten.

Easyslim Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Easyslim ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Easyslim graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Alweer een trend om af te vallen, of mogen we Divinia geen trend noemen?Hollywoodsterren tegenwoordig bij deze hippe manier om hun strakke figuur weer terug te krijgen. Vooral na een zwangerschap schijnt Divinia de manier te zijn om snel weer strak en slank te worden, maar wat houdt een Divinia behandeling eigenlijk in?

Zo werkt een Divinia Behandeling

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is dat supermodellen als Doutzen Kroes en Niki Plessen binnen de kortste keren na hun bevalling weer op de catwalk te vinden zijn? Een PT (Personal Trainer) of een crashdieet? Dat is inderdaad een manier. Effectiever is echter een Divina Electroden Behandeling! Tijdens de behandeling krijg je 16 electroden op je lichaam geplakt, vervolgens volg je een lekkere, en stevige workout! De electroden openen de celwand van je vetcellen. De Divinia maakt gebruik van zwakstroom in combinatie met ultrageluid golven. Per behandeling raad je gemiddeld 3 cm overtollig (buik) vet kwijt.

Zwitserse Uitvinding

De oorsprong van Divinia ligt in Zwitserland. In principe is de electroden behandeling voldoende om af te rekenen met je overtollige gewicht. De workout is erop gericht om het (slap geworden) vel weer strak te krijgen. De specifieke oefeningen zijn gericht op spieropbouwen zorgen voor een strak eindresultaat. Je kunt een Divinia Electroden Behandeling uitsluitend volgen via geselecteerde sportcentra en beauty salons.

Voor wie is Easyslim geschikt?

In principe is Easyslim geschikt voor iedereen die van plan is van om af te vallen. Als je niet van plan bent om af te vallen, zou je in theorie ook het apparaat, de DiViNia, kunnen gebruiken om spierweefsel te creëren, maar de werking hiervan is nooit onderzocht.

Is de Easyslim Effectief?

Om deze vraag te beantwoorden hebben wij gekeken naar de wetenschappelijke literatuur over de stimulatie van vet- en spiercellen met ultrasone golven en elektriciteit. Ook hebben we drie proefpersonen naar verschillende vestigingen van Easyslim gestuurd.

Vet verwijderen

Er is vrij veel onderzoek gedaan naar het effect van ultrasone golven op het vetweefsel. Hier is uit gekomen dat er wel degelijk sprake is van een positief effect. Het is mogelijk om vet te laten afvoeren door het lichaam, en het is zelfs mogelijk om dit gericht te doen (bron). Deze bevindingen worden bevestigd in onderzoeken op ratten (bron) en bij varkens (bron). Bij de varkens wordt het vet inderdaad afgevoerd via het lymfestelsel. Wel is onduidelijk of er gevolgen zijn voor het lichaam op de lange termijn.

Elektrostimulatie van de spieren

De andere manier waarop Easyslim zou moeten werken is door middel van elektrostimulatie van de spieren. In theorie zou je de spieren moeten kunnen stimuleren door middel van elektrische schokjes. Dit is in de praktijk getest, onder andere bij mensen die ernstig ziek zijn (bron). Uit andere onderzoeken blijkt dat de invloed wel erg afhankelijk is van hoe actief iemand gedurende de dag is (bron). Het effect is sterk bij mensen die bedlegerig zijn, terwijl de resultaten erg beperkt zijn bij mensen die al actief zijn.

De Testresultaten

Drie mensen met overgewicht, twee mannen en een vrouw, zijn namens ons naar verschillende vestigingen van Easyslim gegaan. Hier hebben ze een aantal behandelingen gevolgd om te kijken of de techniek doet wat het belooft.

Uit de meningen van onze drie proefpersonen blijkt als eerste dat er wat verschillen zijn tussen de vestigingen. Een vestiging was in een soort bedrijfsverzamelgebouw op een industrieterrein, terwijl een andere vestiging een aparte ruimte was in een sportschool. De begeleiding werd over het algemeen als goed ervaren. De begeleiders namen de tijd om het proces goed uit te leggen. Wel is een deelnemer van tevoren niet verteld dat zij licht moest eten voor de sessie.

De deelnemers vonden de sessies iets aan de zware kant, maar niet onprettig. De sessies duren in totaal veertig minuten, maar dat is niet vervelend lang. De resultaten na afloop van de sessies logen er niet om. De deelnemers waren gelijk een aantal kilo’s kwijt (gemiddeld twee) en ook de centimeterband liet een duidelijk resultaat zien. Over de gehele linie waren er een aantal centimeters verdwenen. Dit gebeurde ook na een aantal vervolgbehandelingen.

Wat kost Easyslim

Een introductiesessie bij Easyslim kost €59. Een vervolgsessie kost €45. Meestal heb je minimaal een sessie of tien nodig om in de buurt te komen van je streefgewicht.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel is ongetwijfeld dat je gelijk resultaat hebt. En flink resultaat ook.

Nadelen

Er zijn twee belangrijke nadelen aan Easyslim. Het eerste nadeel is dat je de oorzaak van de gewichtstoename niet wegneemt. De kans is best aanwezig dat je eens in de paar jaar terug moet voor behandelingen. Een ander struikelblok voor veel mensen is de prijs. Je bent al snel tussen de €500-€1000 kwijt voor je op gewicht bent.

Conclusie

Easyslim is een effectieve manier van afvallen, maar wel met een behoorlijk prijskaartje. Bovendien neem je de oorzaak van het overgewicht niet weg. Voor sommige mensen is dit wellicht geen probleem, maar de kans bestaat dat je je over een paar jaar weer meldt bij de Easyslim vestiging in jouw buurt.


76 Reacties

 1. Ik heb sinds een aantal jaren reuma. Voor mijn gewrichten is het beter om af te vallen, helaas lukt dit niet omdat ik veel pijn aan o.a. mijn knieën heb. Ik hoef geen slanke den te worden (ook nooit geweest), maar voor mijn lijf is het beter om af te vallen. Dan zit ik ook beter in mijn vel.

 2. easyslim – het woord zelf is al een dikke leugen !
  Denk echt 3x na en begin er niet aan !! Het is zoveel geld en afvallen gaat echt niet terwijl je ligt.
  Na 10 behandelingen op de trilbank is de huid wat gladder [en wanneer je iets wilt zien: iets minder bobbelig op de dijen -]. Maar er is GEEN GRAM GEWICHT vanaf – echt niet !
  Een massagehandschoen werkt netzo en is 100 x goedkoper –
  Heel triest en naar, dat zo’n instituut mensen hoop geeft —
  De meiskes in de studio kunnen het ook niet helpen – Zij hebben hun instructies, zijn meer dan vriendelijk. Opvallend is wel, dat ze nooit informeren: ben je al afgevallen ?

 3. Zou het graag willen proberen ik ben niet dik maar mijn maag en buik wel en ik hoop op deze manier meer in verhouding te komen met de rest van mijn lichaam.

 4. Waarom ik wil meedoen? Ik heb morbide obesitas.
  Ik zou zo graag weer een mooie, gezonde, lekker in het vel zittende moeder en vrouw zijn!

 5. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten Easyslim. Het afgelopen jaar ben ik 34 kilo afgevallen door een gezond eetpatroon aan te nemen. Hoewel ik superblij met het gewichtsverlies ben, heb ik wel een klein ‘hangbuikje’ overgehouden wat ik graag strakker zou willen zien. Ik hoop dat Easyslim dit kan realiseren.

 6. Hallo ik ben 64 jaar en een kilo of 5 te zwaar. Intensief sporten lukt niet echt vanwegen heup artrose. Opereren daaraan is nog niet aan de orde, wat strakker in het vel heel graag dus ik ben sowieso van plan om gebruik te maken van easyslim.

 7. Graag zou ik deze methode willen uitproberen, omdat ik echt gezond leef, maar niet van mijn vetrolletjes afkom, die na de overgang zijn ontstaan en waar ik psychisch last van heb. Dat heeft mede met mijn zelfbediening te maken in een ‘ burn-out’ periode.

 8. Wat ik ook probeer, ik heb een dikke maag/buik waar ik al vanaf mijn 16e last van heb….Eind 2017 ben ik 15 kilo afgevallen maar de dikke buik blijft….Ik ben inmiddels bijna 55 jaar, 1.70 lang en 70 kilo. Help me met mijn buik-trauma aub. Ik wil er zó graag vanaf……

 9. Zou graag mee willen doen. Vanaf mijn zestiende ben ik altijd al bezig met lijnen. Sport elke week maar lukt mij niet om het gewicht naar beneden te krijgen. Ben inmiddels 62 dus zal het ook wat langzamer gaan.Deze manier lijkt mij heel interessant.

 10. Ik moet nog een paar kilo maar door (opnieuw) een blessure kan ik nu niet meer zo vaak bewegen als ik zou moeten om ook deze kilo’s nog kwijt te raken. Daarom lijkt mij de Easyslim methode ideaal om uit te proberen.

 11. Ik ben nu 57 jaar oud en mijn gewicht blijft hetzelfde alleen mijn figuur veranderd drastisch. Ik sport elke week maar het vet op mijn buik en maag krijg ik niet meer weg. Terwijl mijn benen en billen geen grammetje vet hebben. Ik zou graag proberen of dit helpt.

 12. Ik ben 18 jaar oud en al sinds ik jong ben, is het lastig om op gewicht te blijven. Ik let op mijn eten, fitness en fiets veel. Voor iemand van mijn leeftijd heb ik echt last van vet op mijn maag en buikstreek. Daarbij heb ik echt forse dijbenen. Ik zou dit heel graag willen proberen gewoon om er beter uit te zien en niet zo op te vallen tussen mijn vriendinnen.

 13. Zou heel graag plaatselijk ( buik en benen) kilo’s en omvang kwijt willen. Lukt mij na overgang niet goed meer af te vallen, ondanks dat ik gezond en weinig eet. Baal echt van maat 48! Ben zeer benieuwd of Easyslim de juiste methode voor mij is.

 14. Ik heb zeer snel last van mijn gewrichten. Het lijkt mij ideaal om met stil liggen aan je hele lichaam te werken. Omgeving Amsterdam heeft mijn voorkeur.

 15. Ik zit aan de keukentafel, met een flink overgewicht en twee nieuwe knieën, en las een advertentie in het plaatselijk weekblad. Is deze methode ook geschikt voor mij ?
  Ik denk een flinke duw om gezond te leven en te bewegen?
  Dus kom maar op!!!

 16. Ik zag de oproep om easyslim te testen en zou dit graag willen doen. Ik zou het graag willen omdat ik het duwtje in de rug nodig heb. Momenteel in mijn 2e depressie en flink aangekomen. Ik wil 20 kg kwijt maar door de depressie weinig fut om meer te bewegen etc. Daarnaast hoop ik dat easyslim mijn zelfvertrouwen een boost kan geven en dus beter in mijn vel (letterlijk en figuurlijk) ga zitten. Ik ben zeer benieuwd.

 17. Sinds 12 jaar geleden is mijn schildklier er mee opgehouden. Groot nadeel is dat ik nauwelijks wat kan eten, want ik kom echt van alles aan. Nu bijna 2 jaar in de overgang en inmiddels al meer dan 10 kilo aangekomen. Ik sport 2x in de week, eet weinig (nagenoeg geen koolhydraten), maar niets lijkt te helpen. Eigenlijk hoop ik dat dit mij kan helpen. Ik heb de afgelopen jaren al vele dingen geprobeerd, maar niets helpt echt.

 18. IK reageer op easyslim en ben benieuwd of het echt werkt. Ik heb twee keer liposculpting (vetbevriezing professioneel) gedaan en dat doet wel iets, maar ik zou inderdaad ook de spieren willen trainen. Ik hoor graag van jullie!! ;))

 19. Ik oefen regelmatig en eet redelijk gezond maar kom maar niet van mijn vetjes af op bepaalde plaatsen op mijn lichaam. Misschien is dit wel de oplossing voor mij. Ik zou het graag willen proberen.

 20. Wil graag aantal kilo’s kwijt, hetgeen niet lukt met diëten. Ben wel sceptisch over deze behandelmethode, dus overtuig me maar…

 21. Ik wil graag een aantal kilo’s kwijt, maar met diëten lukt mij dit niet, houd ik niet vol. Ik ben wel sceptisch over dit gebeuren, vraag me af of dit werkelijk doet wat men belooft…

 22. Gestopt met roken en twee kindjes verder. Ik wil graag 10 kilo kwijt zodat ik me hopelijk fitter voel en dan ook weer meer energie heb om te gaan sporten en actie te ondernemen. Ik ben vaak te lui om te sporten en zeg sportafspraken vaak af.

 23. Ik zou dit echt graag proberen, ik heb zwaar overgewicht en het lukt me maar niet om af te vallen. Nu ik mijn baan ook kwijt ben moet er iets gebeuren zodat ik mijn leven weer op kan pakken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.