Easyslim Divinia Electroden Review

Easyslim is een van de meest bijzondere methoden om af te vallen met behulp van een Divinia Electroden Behandeling. Easyslim heeft een naar eigen zeggen uniek apparaat waarmee je plaatselijk af kunt slanken door middel van elektrostimulatie. Hiermee worden de spieren gestimuleerd en wordt er vet verbrand. Dit klinkt bijzonder natuurlijk – zou het echt zo simpel zijn af te vallen?

Wat is Easyslim?

Easyslim is een afslankmethode die gebruikt maakt van een apparaat dat door middel van elektrostimulatie de spieren stimuleert. Het apparaat, de DiViNia, wordt sinds 2015 in Nederland geïmporteerd door Karin Hut. De DiViNia wordt gemaakt door het Zwitserse bedrijf Neuro-Meditec. Karin Hut traint de franchisenemers van Easyslim bij het gebruiken van het apparaat. Inmiddels zijn er bijna 40 franchisevestigingen.

Easyslim is er specifiek op gericht om de spieren te stimuleren. Door de manier waarop de DiViNia je spieren stimuleert, zou je je spieren een stuk steviger moeten kunnen trainen dan wanneer je naar de sportschool gaat. Er wordt genoemd dat je je spieren drie keer zoveel traint als wanneer je naar de sportschool gaat. Desondanks zou er geen kans zijn op blessures.

Tegelijkertijd wordt door ultrasone techniek vet losgetrild uit de vetcellen. Dit vet wordt vervolgens afgevoerd door het lymfestelsel. Dit betekent dat je flink gaat zweten en je moet dus ook flink water drinken. Daarnaast wordt aangeraden om voor je sessie bij de Easyslim niet te zwaar te eten.

Easyslim Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Easyslim ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Easyslim graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Alweer een trend om af te vallen, of mogen we Divinia geen trend noemen?Hollywoodsterren tegenwoordig bij deze hippe manier om hun strakke figuur weer terug te krijgen. Vooral na een zwangerschap schijnt Divinia de manier te zijn om snel weer strak en slank te worden, maar wat houdt een Divinia behandeling eigenlijk in?

Zo werkt een Divinia Behandeling

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is dat supermodellen als Doutzen Kroes en Niki Plessen binnen de kortste keren na hun bevalling weer op de catwalk te vinden zijn? Een PT (Personal Trainer) of een crashdieet? Dat is inderdaad een manier. Effectiever is echter een Divina Electroden Behandeling! Tijdens de behandeling krijg je 16 electroden op je lichaam geplakt, vervolgens volg je een lekkere, en stevige workout! De electroden openen de celwand van je vetcellen. De Divinia maakt gebruik van zwakstroom in combinatie met ultrageluid golven. Per behandeling raad je gemiddeld 3 cm overtollig (buik) vet kwijt.

Zwitserse Uitvinding

De oorsprong van Divinia ligt in Zwitserland. In principe is de electroden behandeling voldoende om af te rekenen met je overtollige gewicht. De workout is erop gericht om het (slap geworden) vel weer strak te krijgen. De specifieke oefeningen zijn gericht op spieropbouwen zorgen voor een strak eindresultaat. Je kunt een Divinia Electroden Behandeling uitsluitend volgen via geselecteerde sportcentra en beauty salons.

Voor wie is Easyslim geschikt?

In principe is Easyslim geschikt voor iedereen die van plan is van om af te vallen. Als je niet van plan bent om af te vallen, zou je in theorie ook het apparaat, de DiViNia, kunnen gebruiken om spierweefsel te creëren, maar de werking hiervan is nooit onderzocht.

Is de Easyslim Effectief?

Om deze vraag te beantwoorden hebben wij gekeken naar de wetenschappelijke literatuur over de stimulatie van vet- en spiercellen met ultrasone golven en elektriciteit. Ook hebben we drie proefpersonen naar verschillende vestigingen van Easyslim gestuurd.

Vet verwijderen

Er is vrij veel onderzoek gedaan naar het effect van ultrasone golven op het vetweefsel. Hier is uit gekomen dat er wel degelijk sprake is van een positief effect. Het is mogelijk om vet te laten afvoeren door het lichaam, en het is zelfs mogelijk om dit gericht te doen (bron). Deze bevindingen worden bevestigd in onderzoeken op ratten (bron) en bij varkens (bron). Bij de varkens wordt het vet inderdaad afgevoerd via het lymfestelsel. Wel is onduidelijk of er gevolgen zijn voor het lichaam op de lange termijn.

Elektrostimulatie van de spieren

De andere manier waarop Easyslim zou moeten werken is door middel van elektrostimulatie van de spieren. In theorie zou je de spieren moeten kunnen stimuleren door middel van elektrische schokjes. Dit is in de praktijk getest, onder andere bij mensen die ernstig ziek zijn (bron). Uit andere onderzoeken blijkt dat de invloed wel erg afhankelijk is van hoe actief iemand gedurende de dag is (bron). Het effect is sterk bij mensen die bedlegerig zijn, terwijl de resultaten erg beperkt zijn bij mensen die al actief zijn.

De Testresultaten

Drie mensen met overgewicht, twee mannen en een vrouw, zijn namens ons naar verschillende vestigingen van Easyslim gegaan. Hier hebben ze een aantal behandelingen gevolgd om te kijken of de techniek doet wat het belooft.

Uit de meningen van onze drie proefpersonen blijkt als eerste dat er wat verschillen zijn tussen de vestigingen. Een vestiging was in een soort bedrijfsverzamelgebouw op een industrieterrein, terwijl een andere vestiging een aparte ruimte was in een sportschool. De begeleiding werd over het algemeen als goed ervaren. De begeleiders namen de tijd om het proces goed uit te leggen. Wel is een deelnemer van tevoren niet verteld dat zij licht moest eten voor de sessie.

De deelnemers vonden de sessies iets aan de zware kant, maar niet onprettig. De sessies duren in totaal veertig minuten, maar dat is niet vervelend lang. De resultaten na afloop van de sessies logen er niet om. De deelnemers waren gelijk een aantal kilo’s kwijt (gemiddeld twee) en ook de centimeterband liet een duidelijk resultaat zien. Over de gehele linie waren er een aantal centimeters verdwenen. Dit gebeurde ook na een aantal vervolgbehandelingen.

Wat kost Easyslim

Een introductiesessie bij Easyslim kost €59. Een vervolgsessie kost €45. Meestal heb je minimaal een sessie of tien nodig om in de buurt te komen van je streefgewicht.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel is ongetwijfeld dat je gelijk resultaat hebt. En flink resultaat ook.

Nadelen

Er zijn twee belangrijke nadelen aan Easyslim. Het eerste nadeel is dat je de oorzaak van de gewichtstoename niet wegneemt. De kans is best aanwezig dat je eens in de paar jaar terug moet voor behandelingen. Een ander struikelblok voor veel mensen is de prijs. Je bent al snel tussen de €500-€1000 kwijt voor je op gewicht bent.

Conclusie

Easyslim is een effectieve manier van afvallen, maar wel met een behoorlijk prijskaartje. Bovendien neem je de oorzaak van het overgewicht niet weg. Voor sommige mensen is dit wellicht geen probleem, maar de kans bestaat dat je je over een paar jaar weer meldt bij de Easyslim vestiging in jouw buurt.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

60 Reacties

 1. Sinds 12 jaar geleden is mijn schildklier er mee opgehouden. Groot nadeel is dat ik nauwelijks wat kan eten, want ik kom echt van alles aan. Nu bijna 2 jaar in de overgang en inmiddels al meer dan 10 kilo aangekomen. Ik sport 2x in de week, eet weinig (nagenoeg geen koolhydraten), maar niets lijkt te helpen. Eigenlijk hoop ik dat dit mij kan helpen. Ik heb de afgelopen jaren al vele dingen geprobeerd, maar niets helpt echt.

 2. IK reageer op easyslim en ben benieuwd of het echt werkt. Ik heb twee keer liposculpting (vetbevriezing professioneel) gedaan en dat doet wel iets, maar ik zou inderdaad ook de spieren willen trainen. Ik hoor graag van jullie!! ;))

 3. Ik oefen regelmatig en eet redelijk gezond maar kom maar niet van mijn vetjes af op bepaalde plaatsen op mijn lichaam. Misschien is dit wel de oplossing voor mij. Ik zou het graag willen proberen.

 4. Wil graag aantal kilo’s kwijt, hetgeen niet lukt met diëten. Ben wel sceptisch over deze behandelmethode, dus overtuig me maar…

 5. Ik wil graag een aantal kilo’s kwijt, maar met diëten lukt mij dit niet, houd ik niet vol. Ik ben wel sceptisch over dit gebeuren, vraag me af of dit werkelijk doet wat men belooft…

 6. Gestopt met roken en twee kindjes verder. Ik wil graag 10 kilo kwijt zodat ik me hopelijk fitter voel en dan ook weer meer energie heb om te gaan sporten en actie te ondernemen. Ik ben vaak te lui om te sporten en zeg sportafspraken vaak af.

 7. Ik zou dit echt graag proberen, ik heb zwaar overgewicht en het lukt me maar niet om af te vallen. Nu ik mijn baan ook kwijt ben moet er iets gebeuren zodat ik mijn leven weer op kan pakken.

 8. Ongeveer 20 jaar geleden heb ik een whiplash opgelopen bij een kop-staart-botsing. Ben daardoor o.a. mijn baan en mijn relatie kwijtgeraakt. Vechtertje: Heb een opleiding gedaan en een ander baan gevonden. Maar kon/kan nauwelijks meer sporten en kwam kilo’s aan. Onzekerheid over mijn lichaam ontnam me alle zelfvertrouwen om nog een relatie aan te gaan.
  Nu ben ik de afgelopen week 62 jaar geworden…. Zag van de week iets voorbij komen over EasySlim… Zou het graag willen uitproberen. Eens kijken of dit niet alleen iets is voor jonge mensen, waar de kilo’s schijnbaar vanaf vliegen… Of misschien ook goed voor iemand die al jaren in de overgang zit, jarenlang de kilo’s er alleen maar bij kreeg en na al die jaren ook (eindelijk) lichamelijk goed in haar vel wil zitten… Wil me weer een ‘jonge blom’ voelen (mentaal ben ik dat nog steeds ! ) en misschien gaan daten…

 9. Hallo,
  Graag zou ik eindelijk verlost worden van mijn cellulitis bij mn dijen, billen en heupen. Helaas is dit erfelijk en vecht ik hier al sinds jaar en dag tegen zonder resultaat…
  Ik wil heel graag deelnemen om jullie van feedback te voorzien.
  Groetjes Amri73

 10. In loop der jaren is voornamelijk mijn buik meer aangekomen dan de rest.. Het lijkt me een uitdaging om naast het sporten wat ik doe, de buik in het bijzonder aan te kunnen pakken. Ik ben er eigenlijk heel sceptisch over maar aan de andere kant ook nieuwsgierig of het werkt.

 11. Ik ben jaren terug door hormoonkuren om kinderen te krijgen 25kg aangekomen in 3mnd tijd. Sindsdien is mijn gewicht een probleem en ben benieuwd of dit een oplossing voor mij kan.

 12. Verwacht geen wonderen. Ik ben nu een maand of 4 bezig en er gaat maar heel weinig af.
  Ik sta niet op de weegschaal. Dus ben aan het wachten tot mijn kleding ruimer gaat zitten. Laatst is het opgemeten en er was wat van mijn taille af en benen. Van mijn buik niks.
  Ik heb de neiging om te stoppen maar hoef nog maar 2 maanden. Maar ja wel nog 2 keer 225,00.
  Wel wordt je altijd leuk en gezellig ontvangen.

 13. Omdat ik in oktober mijn 50e verjaardag vier in Spanje, met 6 vriendinnen die ook 50 zijn geworden, ben ik gestart met afvallen: in 10 weken 6kg eraf. Want er zijn wel wat pondjes bijgekomen in de afgelopen paar jaar. Overgang? Ik weet het wel zeker. Hoe geweldig zou het zijn als via Easy Slim ook écht wat gedaan wordt aan de verslapte spieren en ik herboren naar Spanje ga.

 14. Ik heb lipoedeem, waardoor heel veel afvalmethodes niet helpen. Dat is dus weggegooid geld. Hopelijk helpt dit wel.

 15. Heel graag zou ik in aanmerking willen komen om in het testpanel te komen, ik overweeg zelf al twee jaar om me in te schrijven voor Easyslim, maar mijn Friese nuchterheid weet me (nog) steeds tegen te houden om de daad bij het woord te voegen.
  Ik word enorm getriggerd door de positieve recensies, dat wel.
  Ik zou heel graag de behandelingen van Easyslim willen ondergaan om zelf te ervaren wat er waar is van deze positieve recensies, in de hoop dat ik net zo enthousiast over dit concept ga worden als mijn voorgangers, en dat ik dit enthousiasme mag delen met deelgenoten, die ook nog zo aan het twijfelen zijn over Easyslim, wel of niet doen. Ik hoop oprecht dat ik mee mag doen :). Groetjes van Janneke.

 16. Ik ben 10 kilo aangekomen in 15 maanden tijd. Ohhhhhh………… help!!
  Ik ben zo zwak dat ik niet het doorzettingsvermogen heb om dit door middel van minder eten het voor elkaar te krijgen af te vallen. Misschien met behulp van Easy Slim???

 17. Wat zou het te gek zijn als dit echt zou werken klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn en helaas is dat dan ook meestal zo. Toch zou ik het wel graag willen proberen. Ik ben sinds ik borstkanker heb gehad en na verwijderen van mijn eierstokken op 33 jarige leeftijd al in de overgang gekomen. Hierdoor moet ik anders eten en meer sporten maar dat wilt niet echt lukken. Wat zou het mij een boost kunnen geven als het echt werkt want mijn buik zit me me soms echt in de weg. Op hoop van zegen

 18. Ik heb door verborgen botscheur in mijn enkel een tijdje niet kunnen lopen. Gevolg.., 8 kilo aangekomen. Het zou mooi zijn om weer de oude te kunnen zijn of in ieder geval een nieuwe versie van mezelf

 19. Ik ben 18 kilo afgevallen en heb in verhouding nog steeds dikke billen + dat de huid daar slap is met cellulitis. De laatste 5 kilo lukken niet voor mijn gezonde BMI, ik sta al een paar maanden stil. Ik geloof meestal niet in dit soort dingen, dus ben een goede kritische testpersoon ;-)

 20. Zou graag een proef behandeling willen ondergaan.
  Niet echt voor af te vallen maar om van m’n cellulite af te komen..
  Lijkt of het steeds erger wordt. Hopelijk helpt dit echt!!

 21. Zou graag een proef behandeling willen ondergaan.
  Niet echt voor af te vallen maar om van m’n cellulite af te komen..
  Lijkt of het stress weger wordt. Hopelijk helpt dit echt!!

 22. Ik ben inmiddels 60 en mijn hele leven heb ik al problemen met mijn gewicht. Altijd veel gelijnd om het in het gareel te houden. Nu ik ouder ben lukt het lijnen niet meer gevolg van de hormoon huishouding n.a.v. de overgang. Ik zeg: Help!

 23. Hallo,
  Ik ben inmiddels 60 jaar. gedurende mijn leven heb ik eigenlijk altijd gewichtsproblemen gehad. regelmatig lijnen was dus een must. nu ik ouder ben geworden lukt het afvallen erg moeilijk. Gevolg van de hormoonwisseling en de overgang. Ik zit nu weer boven mijn maximum gewicht en ik zeg: Help!

 24. Ik las op fb een verhaal van iemand met lipoedeem die ook easyslim heeft gedaan en een mooi resultaat heeft geboekt. Nu is het zo dat er bijna niets tegen te doen is dan behalve een operatie en dat wil ik niet. Dus ik wil graag dit gaan uitproberen zodat ik mijn mede lotgenoten weer hoop kan geven dat er toch iets bestaat om ons te helpen.

 25. Ik heb de middelbare leeftijd bereikt en merk dat afvallen op de gebruikelijke wijze (dieet) niet meer zo eenvoudig is. Ook verdwijnt mijn taille langzamerhand
  Wellicht kan Easyslim mij helpen mijn lijf weer in shape te krijgen…

 26. Die laatste paar kilo’s rond mijn buik willen nog niet weg. Lijkt wel de laatste plek waar ik afval. En binnenkort ga ik naar een bruiloft en zou heel graag die paar centimeters kwijt zijn om mooier in mijn jurkje te passen. Ik doe heel graag mee met de test en review. Er zit een easyslim bij mij om de hoek, ook nog heel makkelijk. Ik meld me graag aan als proefpersoon.

 27. een zwangerschap van een tweeling, met zwangerschapsvergiftiging die uitmondde in acute HELPP, een acute keizersnede om het allemaal te overleven ( gelukkig allemaal) daarna één van de kinderen 4,5 jaar lang slaapproblemen, waardoor ik niet sliep, niet de stof aanmaakte om te verbranden en een soort mammoet werd. Een streng HCG dieet bracht me terug naar een normaler gewicht, maar het vet om mijn buik wil er niet goed af. Ik heb er last van. Ik ben een soort hangbuikzwijntje, al 14 jaar geen bikini etc…of strakke rokjes en jurkjes, maar het meest irritante is dat het met warm weer gaat jeuken en zweten. Ik zou zo blij zijn als er nog iets aan gedaan kon worden. Las dat easyslim nu ook in mijn woonplaats zit.

 28. Ben inmiddels al 16 kg afgevallen maar de laatste paar kilo moet nog. Ik merk ook dar het op bepaalde plaatsen niet lukt om daar af te slanken. Ik zou super blij zijn mer deze mogelijkheid om dit te testen, helemaal gezien het prijskaartje.

  Ik hoor graag van jullie!

 29. Heb advertentie gezien in de krant. Franchise zit hier om de hoek, dus vlakbij. Heb geen overgewicht, maar wel te hoog vetpercentage. Dit uit zich in vetrollen op buik en “love handels”. Zou graag strakker in mijn vel willen zitten. Sportte tot eind februari 2x per week, maar door meniscus problemen kan ik al 4 maanden niet meer sporten. Misschien is dit de oplossing?

  • Ik ben zeker geïnteresseerd om Easyslim te proberen. Ik ben 54 en ca. 10 kg kwijt. Ondanks 3 tot 4x sporten blijven er probleemgebieden waardoor ik mij nog lang niet in shape voel. Bij mij in de buurt zitten 2 vestigingen en twijfel steeds om de stap te nemen. Jouw stukje geeft wel goede info dus heeft mij zeker over mijn twijfels heen geholpen. Op naar de cm ’s minder?

 30. Goedemiddag ik wil easyslim graag proberen. Ik zie een advertentie wekelijks in de krant staan maar ben echr sceptisch. Ik ben de afgelopen tijd flink aangekomen en door een blessure was het lastig om te sporten. Dit klinkt ideaal voor mij.. Bijna te ideaal. Ik hoop dan ook dat ik het mag proberen. Met vriendelijke groet melanie

 31. Ik heb al sinds de puberteit last van Lipoedeem, een pijnlijke, maar vooral ook lelijke aandoening aan mijn benen.De dokter zegt dat een behandelingstraject met electroden heel goed zou kunnen helpen om van de ergste klachten af te komen. Ik zou heel graag met het testpanel mee willen doen en er een eerlijke review over willen schijven.

 32. ik zou mijn zoon graag willen opgeven als test persoon. Hij heeft een nare periode achter de rug door helaas een vechtscheiding. Hiervoor ging hij 3x per week naar de sportschool. Het lukt hem niet meer om te gaan, somber, met als gevolg toch wat overgewicht. Ik hoop dat als hij weer wat is afgevallen hij weer in een positievere spiraal terecht komt. Zelf weer kan gaan sporten en weer wat vrolijker in het leven kan staan.

 33. Wij (2 vriendinnen) zouden dit heel graag willen proberen aangezien we ons helemaal suf diëten en dit de perfecte oplossing lijkt te zijn voor onze hardnekkige kilo’s!

 34. Nou dit klinkt als een sprookje. Zo makkelijk afvallen dat kan haast niet. Ik heb 15 kilo overgewicht en het lukt gewoon niet om af te vallen. Ik let goed op mijn voeding en toch wil het niet lukken. Dus dit zou de oplossing kunnen zijn. Ik wil best proef persoon zijn ik heb niks te verliezen.

 35. Ik wil graag wat vet op mijn buik kwijt. Ik stoor mij er al een tijd aan. Mijn kleding zit net niet lekker meer, ik voel me een beetje opgepropt. Ik snoep weinig en eet op zich gezond. Door buikspieroefeningen krijg ik wel een sterkere buik onder de vetlaag, maar het vet verdwijnt dus niet :-(. Ik ben niet lang geleden 50 geworden, waarschijnlijk speelt dat mee met de vetlaag op mijn buik? En als we dan toch bezig zijn: mijn bovenbenen kunnen ook wat strakker. En werkt het ook voor strakkere bovenarmen? Ik ben heel benieuwd of dit apparaat voor mij werkt. Ik geef me hierbij dan ook heel graag op als proefpersoon! In de hoop dat ik op korte termijn weer strakker in mijn vel zit ;-). Het klinkt haast te mooi om waar te zijn?! En meestal is dat dan ook zo. Of is dit de uitzondering op de regel?

 36. Ik zou heel graag onderdeel willen zijn van het testpannel omdat ik een lichaamsvorm heb die niet in verhouding is, ik heb een mega groot achterste en heel brede heupen. Als ik kleren pas is maar 46 te klein rond mijn heupen en is het te groot bij mijn schouders. Kleding kopen is echt verschrikkelijk ik koop alles altijd te groot zodat mijn kont en heupen maar niet opvallen.
  Verder sta ik netjes 3x per week in de sportschool en doe ik ontzettend mijn best te letten op wat ik eet.
  Helaas merk ik daar op de weegschaal en in mijn kleding vrijwel niks van.

  Daarom leek dit mij voor mij misschien wel wat. Kom ik hopelijk ooit van mijn leven zonder enge operaties van mijn heupen en kont af!

 37. Ik ben al een jaar of 2 af en toe aan het googlen naar easyslim. Ik woonde toen nog in Almere waar een van de eerste vestigingen was. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Zoetermeer en ook hier heb ik er al een gevonden. Maar omdat het te mooi klinkt om waar te zijn en idd erg prijzig is heb ik de stap nog steeds niet durven nemen.
  Ik ben tijdens mijn zwangerschap bijna 4 jaar terug aardig wat aangekomen. Heb er zelf 15 kilo afgekregen door koolhydraat beperkt eten. Ben erbij gaan joggen ook. Dat ging lekker tot ik bleef hangen. Ik ben best tevreden over mijn lijf behalve over mijn buik en bovenbenen. Ik eet zo bewust mogelijk maar die buik….hij is zo hardnekkig. Ik heb zoveel leuke kleren in mijn kast hangen van voor de zwangerschap…ik zou ze zo graag weer aan treken en me zo voelen zoals ik me toen voelde!. Ik zou daarom ook heel graag proefpersoon willen zijn. Mocht ik in aanmerking komen hoor ik heel graag hoe dat verder in zijn werk gaat.
  Groetjes, en ik duim….heel hard…
  Karin

 38. Ik wil dit graag uitproberen. Ik heb geen overgewicht maar hier en daar net iets te veel. En dan voornamelijk rond mn buik, heupen, billen en bovenbenen.
  Ondanks regelmatig sporten, fietsen en gezond en gevarieerd eten lukt het niet om dit te minderen. Misschien speelt leeftijd ook mee, net boven 40.
  Ik ben heel benieuwd of dit apparaat voor mij werkt. Daarom wil ik mij graag aanmelden als proefpersoon.

 39. Op zoek naar de mogelijke nadelen van easyslim kwam ik dit artikel tegen. Ik overweeg namelijk 1 of 2 sessie af te nemen bij easyslim deze maand. Het gaat mij om mijn slappe buik na 2 bevallingen. Dieten, op gewicht blijven of trainen gaat wel, alleen die slappe buik (lap/vel) wil maar niet weg. Zo erg dat ik gewoon niet verder wil afvallen want dan lijkt die bolle buik nog groter en vraagt men of ik weer zwanger ben. Ik ben heel kritisch en heb net dat laatste duwtje nodig om de laatste paar kilo weg te krijgen bij dat buikje. Zou easyslim dat daadwerkelijk kunnen bewerkstelligen? Ik probeer het graag voor u uit en verneem van u. Vriendelijke groet

 40. Ik.zou ook graag meedoen aan deze test. Ik heb alleen op mijn buik, maag en heupen overgewicht. Als ik ga afvallen verdwijnt er vet op mijn benen en armen, maar de buik blijft. Mijn armen en benen zijn dan mager, maar ik blijf een duikelaar.. Deze methode zou een uitkomst zijn..

 41. Ik ben “vervroegd” in de overgang gekomen (40 jaar) en elk jaar ben ik dan weer een aantal kilo’s zwaarder dan daarvoor. Met name mijn buik en middel is een probleemgebied! Daar gaat je vrouwelijkheid dan. Het lijkt bijna onmogelijk om dit plaatselijk weg te krijgen.Ben dan ook zeer sceptisch wat betreft easyslim. Daarom zou ik mij graag als proefpersoon willen opgeven!

 42. Ik zou heel graag deelnemen om de eerste kilo’s na mijn zwangerschap weg te krijgen. En om mijn lichaam sterker te maken zodat ik straks weer kan hardlopen. Heb momenteel erg last van mijn gewrichten waardoor hardlopen nu averechts zou werken ivm te grote kans op blessures. Easyslim lijkt mij een superoplossing!

 43. Wauw dat lijkt te mooi om waar te zijn. Maar het lijkt me ideaal om at te vallen. Ben aan het afvallen maar de kilo’s willen niet zo.
  En cellulistes minder zou heerlijk zijn.

 44. Nou t klinkt te mooi om waar te zijn…zou t echt?. .ik heb 2 kinderen gehad…bij beide zwangerschappen niet veel aangekomen maar wel vooral een mega pens…en bij beide bevallingen een keizersnede gehad…ik heb nu nog steeds een slappe grote buik, terwijl de rest wel aardig terug is…t lukt me niet om weg te krijgen…en ook nog maar een paar maanden voordat ik op vakantie en dus in bikini moet …ik ben precies aan t kijken nu hoe ik op zn snelst wat weg kan krijgen…ik zou dit dus heel graag willen uitproberen als proefpersoon…kom maar op…ben zo benieuwd of het werkt…elke cm is meegenomen van die grote hoge dikke pens hihi…hoop hoop hoop

 45. Ik zou heel graag proef persoon willen zijn
  Ik zit heel erg met mijn armen deze vind ik erg dit Kleding met korte mouwen zijn moeilijk te vinden voor mij zitten erg krap ik schaam mij erg hier voor draag dus weinig korte mouwen in de zomer zit hier erg mee

 46. Ik zou mij wel heel graag willen opgeven als proefpersoon. Ik heb niet echt overgewicht, maar een paar kilootjes minder zou wel heel fijn zijn. Ik ben benieuwd of het ook wat aan het slappe buikje doet, waar ik niet echt van af kom en of het niet alleen werkt bij mensen met heel veel overgewicht.

 47. Ik wil graag easyslim testen omdat ik ondanks gezond eten en sporten (hardlopen en fitness) maar geen slankere heupen krijgt. Zou easyslim dan de oplossing zijn voor mij?

 48. Ik wil easyslim ontzettend graag testen!! Met 130 kilo ben ik veel te zwaar. Ik zit echter in een vicieuze cirkel. Doordat ik zo zwaar ben is sporten moeilijk. Doordat ik (bijna) niet sport, blijf ik zo zwaar. Als ik gewicht kwijt kan raken gaat bewegen makkelijker en lukt het daardoor ook beter om af te vallen. Geld om het programma volledig te volgen heb ik niet.

 49. Ik wil heel graag easyslim testen. Ik ben 14 kilo afgevallen met NewFysic, maar de kilo’s komen er langzaam weer aan. Ik hou ook veel vocht vast.

 50. Hallo, ik zou graag Easyslim bestellen. Ik ben 58 jaar en heb een paar plekken waar het vet niet weg wil ondanks een goed eetpatroon (geen koolhydraten, geen suiker, groene smoethies enz.).
  Ik heb inmiddels veel over Easyslim gelezen en het lijkt mij fantastisch! Ik ben heel benieuwd.

 51. Hallo, ik wil de Easyslim graag testen. Ik heb er al eea over opgezocht op internet en hoop dat ik hierdoor mijn buik weer kan krijgen als een jaar geleden. Is het de leeftijd? (52) of mijn noodgedwongen veranderende eet- en leefpatroon?? Ik hoor graag van U.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.