Easyslim is een van de meest bijzondere methoden om af te vallen met behulp van een Divinia Electroden Behandeling. Easyslim heeft een naar eigen zeggen uniek apparaat waarmee je plaatselijk af kunt slanken door middel van elektrostimulatie. Hiermee worden de spieren gestimuleerd en wordt er vet verbrand. Dit klinkt bijzonder natuurlijk – zou het echt zo simpel zijn af te vallen?

Wat is Easyslim?

Easyslim is een afslankmethode die gebruikt maakt van een apparaat dat door middel van elektrostimulatie de spieren stimuleert. Het apparaat, de DiViNia, wordt sinds 2015 in Nederland geïmporteerd door Karin Hut. De DiViNia wordt gemaakt door het Zwitserse bedrijf Neuro-Meditec. Karin Hut traint de franchisenemers van Easyslim bij het gebruiken van het apparaat. Inmiddels zijn er bijna 40 franchisevestigingen.

Easyslim is er specifiek op gericht om de spieren te stimuleren. Door de manier waarop de DiViNia je spieren stimuleert, zou je je spieren een stuk steviger moeten kunnen trainen dan wanneer je naar de sportschool gaat. Er wordt genoemd dat je je spieren drie keer zoveel traint als wanneer je naar de sportschool gaat. Desondanks zou er geen kans zijn op blessures.

Tegelijkertijd wordt door ultrasone techniek vet losgetrild uit de vetcellen. Dit vet wordt vervolgens afgevoerd door het lymfestelsel. Dit betekent dat je flink gaat zweten en je moet dus ook flink water drinken. Daarnaast wordt aangeraden om voor je sessie bij de Easyslim niet te zwaar te eten.

Easyslim Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Easyslim ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Easyslim graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Alweer een trend om af te vallen, of mogen we Divinia geen trend noemen?Hollywoodsterren tegenwoordig bij deze hippe manier om hun strakke figuur weer terug te krijgen. Vooral na een zwangerschap schijnt Divinia de manier te zijn om snel weer strak en slank te worden, maar wat houdt een Divinia behandeling eigenlijk in?

Zo werkt een Divinia Behandeling

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is dat supermodellen als Doutzen Kroes en Niki Plessen binnen de kortste keren na hun bevalling weer op de catwalk te vinden zijn? Een PT (Personal Trainer) of een crashdieet? Dat is inderdaad een manier. Effectiever is echter een Divina Electroden Behandeling! Tijdens de behandeling krijg je 16 electroden op je lichaam geplakt, vervolgens volg je een lekkere, en stevige workout! De electroden openen de celwand van je vetcellen. De Divinia maakt gebruik van zwakstroom in combinatie met ultrageluid golven. Per behandeling raad je gemiddeld 3 cm overtollig (buik) vet kwijt.

Zwitserse Uitvinding

De oorsprong van Divinia ligt in Zwitserland. In principe is de electroden behandeling voldoende om af te rekenen met je overtollige gewicht. De workout is erop gericht om het (slap geworden) vel weer strak te krijgen. De specifieke oefeningen zijn gericht op spieropbouwen zorgen voor een strak eindresultaat. Je kunt een Divinia Electroden Behandeling uitsluitend volgen via geselecteerde sportcentra en beauty salons.

Voor wie is Easyslim geschikt?

In principe is Easyslim geschikt voor iedereen die van plan is van om af te vallen. Als je niet van plan bent om af te vallen, zou je in theorie ook het apparaat, de DiViNia, kunnen gebruiken om spierweefsel te creëren, maar de werking hiervan is nooit onderzocht.

Is de Easyslim Effectief?

Om deze vraag te beantwoorden hebben wij gekeken naar de wetenschappelijke literatuur over de stimulatie van vet- en spiercellen met ultrasone golven en elektriciteit. Ook hebben we drie proefpersonen naar verschillende vestigingen van Easyslim gestuurd.

Vet verwijderen

Er is vrij veel onderzoek gedaan naar het effect van ultrasone golven op het vetweefsel. Hier is uit gekomen dat er wel degelijk sprake is van een positief effect. Het is mogelijk om vet te laten afvoeren door het lichaam, en het is zelfs mogelijk om dit gericht te doen (bron). Deze bevindingen worden bevestigd in onderzoeken op ratten (bron) en bij varkens (bron). Bij de varkens wordt het vet inderdaad afgevoerd via het lymfestelsel. Wel is onduidelijk of er gevolgen zijn voor het lichaam op de lange termijn.

Elektrostimulatie van de spieren

De andere manier waarop Easyslim zou moeten werken is door middel van elektrostimulatie van de spieren. In theorie zou je de spieren moeten kunnen stimuleren door middel van elektrische schokjes. Dit is in de praktijk getest, onder andere bij mensen die ernstig ziek zijn (bron). Uit andere onderzoeken blijkt dat de invloed wel erg afhankelijk is van hoe actief iemand gedurende de dag is (bron). Het effect is sterk bij mensen die bedlegerig zijn, terwijl de resultaten erg beperkt zijn bij mensen die al actief zijn.

De Testresultaten

Drie mensen met overgewicht, twee mannen en een vrouw, zijn namens ons naar verschillende vestigingen van Easyslim gegaan. Hier hebben ze een aantal behandelingen gevolgd om te kijken of de techniek doet wat het belooft.

Uit de meningen van onze drie proefpersonen blijkt als eerste dat er wat verschillen zijn tussen de vestigingen. Een vestiging was in een soort bedrijfsverzamelgebouw op een industrieterrein, terwijl een andere vestiging een aparte ruimte was in een sportschool. De begeleiding werd over het algemeen als goed ervaren. De begeleiders namen de tijd om het proces goed uit te leggen. Wel is een deelnemer van tevoren niet verteld dat zij licht moest eten voor de sessie.

De deelnemers vonden de sessies iets aan de zware kant, maar niet onprettig. De sessies duren in totaal veertig minuten, maar dat is niet vervelend lang. De resultaten na afloop van de sessies logen er niet om. De deelnemers waren gelijk een aantal kilo’s kwijt (gemiddeld twee) en ook de centimeterband liet een duidelijk resultaat zien. Over de gehele linie waren er een aantal centimeters verdwenen. Dit gebeurde ook na een aantal vervolgbehandelingen.

Wat kost Easyslim

Een introductiesessie bij Easyslim kost €59. Een vervolgsessie kost €45. Meestal heb je minimaal een sessie of tien nodig om in de buurt te komen van je streefgewicht.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel is ongetwijfeld dat je gelijk resultaat hebt. En flink resultaat ook.

Nadelen

Er zijn twee belangrijke nadelen aan Easyslim. Het eerste nadeel is dat je de oorzaak van de gewichtstoename niet wegneemt. De kans is best aanwezig dat je eens in de paar jaar terug moet voor behandelingen. Een ander struikelblok voor veel mensen is de prijs. Je bent al snel tussen de €500-€1000 kwijt voor je op gewicht bent.

Conclusie

Easyslim is een effectieve manier van afvallen, maar wel met een behoorlijk prijskaartje. Bovendien neem je de oorzaak van het overgewicht niet weg. Voor sommige mensen is dit wellicht geen probleem, maar de kans bestaat dat je je over een paar jaar weer meldt bij de Easyslim vestiging in jouw buurt.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

18 Reacties

 1. Ik zou heel graag onderdeel willen zijn van het testpannel omdat ik een lichaamsvorm heb die niet in verhouding is, ik heb een mega groot achterste en heel brede heupen. Als ik kleren pas is maar 46 te klein rond mijn heupen en is het te groot bij mijn schouders. Kleding kopen is echt verschrikkelijk ik koop alles altijd te groot zodat mijn kont en heupen maar niet opvallen.
  Verder sta ik netjes 3x per week in de sportschool en doe ik ontzettend mijn best te letten op wat ik eet.
  Helaas merk ik daar op de weegschaal en in mijn kleding vrijwel niks van.

  Daarom leek dit mij voor mij misschien wel wat. Kom ik hopelijk ooit van mijn leven zonder enge operaties van mijn heupen en kont af!

 2. Ik ben al een jaar of 2 af en toe aan het googlen naar easyslim. Ik woonde toen nog in Almere waar een van de eerste vestigingen was. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Zoetermeer en ook hier heb ik er al een gevonden. Maar omdat het te mooi klinkt om waar te zijn en idd erg prijzig is heb ik de stap nog steeds niet durven nemen.
  Ik ben tijdens mijn zwangerschap bijna 4 jaar terug aardig wat aangekomen. Heb er zelf 15 kilo afgekregen door koolhydraat beperkt eten. Ben erbij gaan joggen ook. Dat ging lekker tot ik bleef hangen. Ik ben best tevreden over mijn lijf behalve over mijn buik en bovenbenen. Ik eet zo bewust mogelijk maar die buik….hij is zo hardnekkig. Ik heb zoveel leuke kleren in mijn kast hangen van voor de zwangerschap…ik zou ze zo graag weer aan treken en me zo voelen zoals ik me toen voelde!. Ik zou daarom ook heel graag proefpersoon willen zijn. Mocht ik in aanmerking komen hoor ik heel graag hoe dat verder in zijn werk gaat.
  Groetjes, en ik duim….heel hard…
  Karin

 3. Ik wil dit graag uitproberen. Ik heb geen overgewicht maar hier en daar net iets te veel. En dan voornamelijk rond mn buik, heupen, billen en bovenbenen.
  Ondanks regelmatig sporten, fietsen en gezond en gevarieerd eten lukt het niet om dit te minderen. Misschien speelt leeftijd ook mee, net boven 40.
  Ik ben heel benieuwd of dit apparaat voor mij werkt. Daarom wil ik mij graag aanmelden als proefpersoon.

 4. Op zoek naar de mogelijke nadelen van easyslim kwam ik dit artikel tegen. Ik overweeg namelijk 1 of 2 sessie af te nemen bij easyslim deze maand. Het gaat mij om mijn slappe buik na 2 bevallingen. Dieten, op gewicht blijven of trainen gaat wel, alleen die slappe buik (lap/vel) wil maar niet weg. Zo erg dat ik gewoon niet verder wil afvallen want dan lijkt die bolle buik nog groter en vraagt men of ik weer zwanger ben. Ik ben heel kritisch en heb net dat laatste duwtje nodig om de laatste paar kilo weg te krijgen bij dat buikje. Zou easyslim dat daadwerkelijk kunnen bewerkstelligen? Ik probeer het graag voor u uit en verneem van u. Vriendelijke groet

 5. Ik.zou ook graag meedoen aan deze test. Ik heb alleen op mijn buik, maag en heupen overgewicht. Als ik ga afvallen verdwijnt er vet op mijn benen en armen, maar de buik blijft. Mijn armen en benen zijn dan mager, maar ik blijf een duikelaar.. Deze methode zou een uitkomst zijn..

 6. Ik ben “vervroegd” in de overgang gekomen (40 jaar) en elk jaar ben ik dan weer een aantal kilo’s zwaarder dan daarvoor. Met name mijn buik en middel is een probleemgebied! Daar gaat je vrouwelijkheid dan. Het lijkt bijna onmogelijk om dit plaatselijk weg te krijgen.Ben dan ook zeer sceptisch wat betreft easyslim. Daarom zou ik mij graag als proefpersoon willen opgeven!

 7. Ik zou heel graag deelnemen om de eerste kilo’s na mijn zwangerschap weg te krijgen. En om mijn lichaam sterker te maken zodat ik straks weer kan hardlopen. Heb momenteel erg last van mijn gewrichten waardoor hardlopen nu averechts zou werken ivm te grote kans op blessures. Easyslim lijkt mij een superoplossing!

 8. Wauw dat lijkt te mooi om waar te zijn. Maar het lijkt me ideaal om at te vallen. Ben aan het afvallen maar de kilo’s willen niet zo.
  En cellulistes minder zou heerlijk zijn.

 9. Nou t klinkt te mooi om waar te zijn…zou t echt?. .ik heb 2 kinderen gehad…bij beide zwangerschappen niet veel aangekomen maar wel vooral een mega pens…en bij beide bevallingen een keizersnede gehad…ik heb nu nog steeds een slappe grote buik, terwijl de rest wel aardig terug is…t lukt me niet om weg te krijgen…en ook nog maar een paar maanden voordat ik op vakantie en dus in bikini moet …ik ben precies aan t kijken nu hoe ik op zn snelst wat weg kan krijgen…ik zou dit dus heel graag willen uitproberen als proefpersoon…kom maar op…ben zo benieuwd of het werkt…elke cm is meegenomen van die grote hoge dikke pens hihi…hoop hoop hoop

 10. Ik zou heel graag proef persoon willen zijn
  Ik zit heel erg met mijn armen deze vind ik erg dit Kleding met korte mouwen zijn moeilijk te vinden voor mij zitten erg krap ik schaam mij erg hier voor draag dus weinig korte mouwen in de zomer zit hier erg mee

 11. Ik zou mij wel heel graag willen opgeven als proefpersoon. Ik heb niet echt overgewicht, maar een paar kilootjes minder zou wel heel fijn zijn. Ik ben benieuwd of het ook wat aan het slappe buikje doet, waar ik niet echt van af kom en of het niet alleen werkt bij mensen met heel veel overgewicht.

 12. Ik wil graag easyslim testen omdat ik ondanks gezond eten en sporten (hardlopen en fitness) maar geen slankere heupen krijgt. Zou easyslim dan de oplossing zijn voor mij?

 13. Ik wil easyslim ontzettend graag testen!! Met 130 kilo ben ik veel te zwaar. Ik zit echter in een vicieuze cirkel. Doordat ik zo zwaar ben is sporten moeilijk. Doordat ik (bijna) niet sport, blijf ik zo zwaar. Als ik gewicht kwijt kan raken gaat bewegen makkelijker en lukt het daardoor ook beter om af te vallen. Geld om het programma volledig te volgen heb ik niet.

 14. Ik wil heel graag easyslim testen. Ik ben 14 kilo afgevallen met NewFysic, maar de kilo’s komen er langzaam weer aan. Ik hou ook veel vocht vast.

 15. Hallo, ik zou graag Easyslim bestellen. Ik ben 58 jaar en heb een paar plekken waar het vet niet weg wil ondanks een goed eetpatroon (geen koolhydraten, geen suiker, groene smoethies enz.).
  Ik heb inmiddels veel over Easyslim gelezen en het lijkt mij fantastisch! Ik ben heel benieuwd.

 16. Hallo, ik wil de Easyslim graag testen. Ik heb er al eea over opgezocht op internet en hoop dat ik hierdoor mijn buik weer kan krijgen als een jaar geleden. Is het de leeftijd? (52) of mijn noodgedwongen veranderende eet- en leefpatroon?? Ik hoor graag van U.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn artikelen.