Easyslim Divinia Electroden Review

Easyslim is een van de meest bijzondere methoden om af te vallen met behulp van een Divinia Electroden Behandeling. Easyslim heeft een naar eigen zeggen uniek apparaat waarmee je plaatselijk af kunt slanken door middel van elektrostimulatie. Hiermee worden de spieren gestimuleerd en wordt er vet verbrand. Dit klinkt bijzonder natuurlijk – zou het echt zo simpel zijn af te vallen?

Wat is Easyslim?

Easyslim is een afslankmethode die gebruikt maakt van een apparaat dat door middel van elektrostimulatie de spieren stimuleert. Het apparaat, de DiViNia, wordt sinds 2015 in Nederland geïmporteerd door Karin Hut. De DiViNia wordt gemaakt door het Zwitserse bedrijf Neuro-Meditec. Karin Hut traint de franchisenemers van Easyslim bij het gebruiken van het apparaat. Inmiddels zijn er bijna 40 franchisevestigingen.

Easyslim is er specifiek op gericht om de spieren te stimuleren. Door de manier waarop de DiViNia je spieren stimuleert, zou je je spieren een stuk steviger moeten kunnen trainen dan wanneer je naar de sportschool gaat. Er wordt genoemd dat je je spieren drie keer zoveel traint als wanneer je naar de sportschool gaat. Desondanks zou er geen kans zijn op blessures.

Tegelijkertijd wordt door ultrasone techniek vet losgetrild uit de vetcellen. Dit vet wordt vervolgens afgevoerd door het lymfestelsel. Dit betekent dat je flink gaat zweten en je moet dus ook flink water drinken. Daarnaast wordt aangeraden om voor je sessie bij de Easyslim niet te zwaar te eten.

Easyslim Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Easyslim ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Easyslim graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Alweer een trend om af te vallen, of mogen we Divinia geen trend noemen?Hollywoodsterren tegenwoordig bij deze hippe manier om hun strakke figuur weer terug te krijgen. Vooral na een zwangerschap schijnt Divinia de manier te zijn om snel weer strak en slank te worden, maar wat houdt een Divinia behandeling eigenlijk in?

Zo werkt een Divinia Behandeling

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is dat supermodellen als Doutzen Kroes en Niki Plessen binnen de kortste keren na hun bevalling weer op de catwalk te vinden zijn? Een PT (Personal Trainer) of een crashdieet? Dat is inderdaad een manier. Effectiever is echter een Divina Electroden Behandeling! Tijdens de behandeling krijg je 16 electroden op je lichaam geplakt, vervolgens volg je een lekkere, en stevige workout! De electroden openen de celwand van je vetcellen. De Divinia maakt gebruik van zwakstroom in combinatie met ultrageluid golven. Per behandeling raad je gemiddeld 3 cm overtollig (buik) vet kwijt.

Zwitserse Uitvinding

De oorsprong van Divinia ligt in Zwitserland. In principe is de electroden behandeling voldoende om af te rekenen met je overtollige gewicht. De workout is erop gericht om het (slap geworden) vel weer strak te krijgen. De specifieke oefeningen zijn gericht op spieropbouwen zorgen voor een strak eindresultaat. Je kunt een Divinia Electroden Behandeling uitsluitend volgen via geselecteerde sportcentra en beauty salons.

Voor wie is Easyslim geschikt?

In principe is Easyslim geschikt voor iedereen die van plan is van om af te vallen. Als je niet van plan bent om af te vallen, zou je in theorie ook het apparaat, de DiViNia, kunnen gebruiken om spierweefsel te creëren, maar de werking hiervan is nooit onderzocht.

Is de Easyslim Effectief?

Om deze vraag te beantwoorden hebben wij gekeken naar de wetenschappelijke literatuur over de stimulatie van vet- en spiercellen met ultrasone golven en elektriciteit. Ook hebben we drie proefpersonen naar verschillende vestigingen van Easyslim gestuurd.

Vet verwijderen

Er is vrij veel onderzoek gedaan naar het effect van ultrasone golven op het vetweefsel. Hier is uit gekomen dat er wel degelijk sprake is van een positief effect. Het is mogelijk om vet te laten afvoeren door het lichaam, en het is zelfs mogelijk om dit gericht te doen (bron). Deze bevindingen worden bevestigd in onderzoeken op ratten (bron) en bij varkens (bron). Bij de varkens wordt het vet inderdaad afgevoerd via het lymfestelsel. Wel is onduidelijk of er gevolgen zijn voor het lichaam op de lange termijn.

Elektrostimulatie van de spieren

De andere manier waarop Easyslim zou moeten werken is door middel van elektrostimulatie van de spieren. In theorie zou je de spieren moeten kunnen stimuleren door middel van elektrische schokjes. Dit is in de praktijk getest, onder andere bij mensen die ernstig ziek zijn (bron). Uit andere onderzoeken blijkt dat de invloed wel erg afhankelijk is van hoe actief iemand gedurende de dag is (bron). Het effect is sterk bij mensen die bedlegerig zijn, terwijl de resultaten erg beperkt zijn bij mensen die al actief zijn.

De Testresultaten

Drie mensen met overgewicht, twee mannen en een vrouw, zijn namens ons naar verschillende vestigingen van Easyslim gegaan. Hier hebben ze een aantal behandelingen gevolgd om te kijken of de techniek doet wat het belooft.

Uit de meningen van onze drie proefpersonen blijkt als eerste dat er wat verschillen zijn tussen de vestigingen. Een vestiging was in een soort bedrijfsverzamelgebouw op een industrieterrein, terwijl een andere vestiging een aparte ruimte was in een sportschool. De begeleiding werd over het algemeen als goed ervaren. De begeleiders namen de tijd om het proces goed uit te leggen. Wel is een deelnemer van tevoren niet verteld dat zij licht moest eten voor de sessie.

De deelnemers vonden de sessies iets aan de zware kant, maar niet onprettig. De sessies duren in totaal veertig minuten, maar dat is niet vervelend lang. De resultaten na afloop van de sessies logen er niet om. De deelnemers waren gelijk een aantal kilo’s kwijt (gemiddeld twee) en ook de centimeterband liet een duidelijk resultaat zien. Over de gehele linie waren er een aantal centimeters verdwenen. Dit gebeurde ook na een aantal vervolgbehandelingen.

Wat kost Easyslim

Een introductiesessie bij Easyslim kost €59. Een vervolgsessie kost €45. Meestal heb je minimaal een sessie of tien nodig om in de buurt te komen van je streefgewicht.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel is ongetwijfeld dat je gelijk resultaat hebt. En flink resultaat ook.

Nadelen

Er zijn twee belangrijke nadelen aan Easyslim. Het eerste nadeel is dat je de oorzaak van de gewichtstoename niet wegneemt. De kans is best aanwezig dat je eens in de paar jaar terug moet voor behandelingen. Een ander struikelblok voor veel mensen is de prijs. Je bent al snel tussen de €500-€1000 kwijt voor je op gewicht bent.

Conclusie

Easyslim is een effectieve manier van afvallen, maar wel met een behoorlijk prijskaartje. Bovendien neem je de oorzaak van het overgewicht niet weg. Voor sommige mensen is dit wellicht geen probleem, maar de kans bestaat dat je je over een paar jaar weer meldt bij de Easyslim vestiging in jouw buurt.

100 Reacties

 1. Hallo, ik zou heel graag de easyslim willen testen als proefpersoon. Gaat bij mij om de zwangersschapkilo’s die er maar niet af willen, nu na 11 jaarben ik er helemaal klaar mee. Heb ook al eens een methode via bevriezing geprobeert maar geen cm kwijtgeraakt, alleen heel veel geld. Ben erg benieuwd hoe dit werkt en zou dus heel graag als proefpersoon willen testen.

 2. Hallo
  Ik ben best ziek geweest (kanker)
  Ben nu weer aan het werk en probeer om weer te gaan sporten
  Ben erg nieuwsgierig naar jullie product

 3. Ik zou graag willen testen. Heb er al eerder over gedacht maar de kosten zijn een drempel die ik op deze manier makkelijker over kan gaan en kan ontdekken of het voor mij geschikt is.

 4. Hallo, In oktober ga ik meedoen met stoptober.
  Een paar jaar geleden was ik ook gestopt met roken maar ondanks dat ik 3 keer per week bootcamp volgde en mega gezond en koolhydraten vrij at, kreeg ik te maken met een gewichtstoename van meer dan 10 kilo. Hierdoor raakte ik zo gefrustreerd dat ik na een jaar weer ben begonnen. Momenteel zit ik nog steeds 5 kilo boven mijn BMI maar ik ga toch stoppen.
  Op dit moment volg ik een dieet om te proberen wat kilo’s te verliezen.
  Van de ondersteuner van de huisarts begreep ik dat het “normaal” is dat je 3 tot 5 kilo aankomt na het stoppen met roken. Wellicht dat easy slim er voor kan zorgen dat het binnen de perken blijft.
  Ik heb veel gelezen over Easyslim en ik ben heel benieuwd of het echt werkt.
  Het zou precies de ondersteuning kunnen zijn die ik nodig heb om het dit keer vol te houden.

  Hartelijke groet, Ellen

 5. Tja en toen zat ik ineens in de overgang. En nu merk ik dat elke kilo die er aankomt niet meer weg wil. Allerlei diëten geprobeerd en geen goed resultaat. Moet me bijna uithongeren voor wat resultaat. Dus haak bijna altijd na 2 a 3 weken af. Ben mijn man verloren en gestopt met roken waardoor ik schrikbarend ben aangekomen. Zou als een positieve stap graag dit willen uitproberen en dan gelijktijdig mijn eetpatroon aanpassen voor optimaal resultaat. Dus als er nog plek beschikbaar is, stel ik me graag beschikbaar, om tezamen met jullie tot een geweldige review te komen, want gezien de huidige resultaten ga ik er vanuit dat het ook mij kan en gaat helpen.

 6. Ik ga vanmiddag voor eerste proef naar Easyslim. Ik wil zo’n 7 tot 10 kg kwijt. Ben een tijd depressief (geweest) en nu wel weer gestart met wandelen en naar de sportschool (cardio). Realiseer me dat ik ook gezonder moet gaan eten. Probleemgebied is vooral buik. Dit is altijd mijn probleemgebied geweest, ook toen ik slank was, en is lastig om dat te verbeteren (na 53 jaar). Daarom lijkt Easyslim mij een mooie ondersteuning, mits het echt werkt!
  Ben nu nog erg sceptisch omdat ik ook erg kritische reviews lees.

 7. Zeer graag zou ik Easyslim willen testen als proefpersoon, enkele jaren geleden door medicijngebruik 10 kilo aangekomen en ondanks redelijk veel sporten en gezond eten krijg ik deze kilo’s er niet af.

 8. Ik heb al vele afvalmethodes geprobeerd maar niet een is zodanig effectief dat ik mij er goed bij voel. Ik wil minimaal 20 kilo afvallen. Inmiddels begin ik ook diabetes te ontwikkelen en ben op zoek naar iets wat werkelijk helpt om af te vallen. Dus ik wil heel graag testpersoon worden en zo snel mogelijk beginnen. Alvast bedankt.

 9. Ik ben 46 en merk dat mijn lichaam minder soepel wordt. Mijn zittend beroep helpt ook niet mee. Met easyslim zou ik op een effectieve manier mijn spieren weer goed kunnen laten werken en me weer fitter kunnen voelen. Een paar kilootjes minder zou ook mooi meegenomen zijn. Ja daarom zou ik easyslim graag willen testen.

 10. Echt overgewicht heb ik niet,maar ik zou wel graag van mijn buikje afwillen. Ik ben al een paar kilo kwijt.Maar daar mag no wel wat meer af. Daarom wil ik me graag aanmelden.Groetjes Sietske

 11. Graag wil ik mij opgeven als testpersoon.
  Ik sport veel en let goed op mijn eten.
  Helaas lukt het maar niet om mijn love handels kwijt te raken :-(
  Daarom ben ik heel erg benieuwd of dit mogelijk is met Easyslim (klinkt toch wel te mooi om waar te zijn)
  Groeten Michel.

 12. Hallo! Ik ben Larissa. Ik heb twee kleine kinderen en de laatste 3 maanden heb ik 7 kilo aangenomen terwijl ik 3 keer per week sport en bewuust eet. Na 3 maanden heb ik mijn bruiloft en voor mij is het niet te geloven dat deze mooie dag zal ik niet zo mooi zijn als ik het hele mijn leven wilde. I heb vandaag een reactie van een vrouw gehoord met wie we samen sporten over easyslim en zij is 8 kilo afgevallen. Op het zelfde dag heb ik gezien dat de easy slim echt in mijn buurt is (Haarlem). Maar ik heb nu echt geen geld om ervoor te betalen. Mijn droom kost voor mij te veel geld. Zou u mijn droom om af te vallen kunnen in waar brengen?

 13. Graag Meld ik mij aan als testpersoon. Ik ben 54 en moet ca. 10 kg afvallen. Ik ben al een tijdje op dieet maar vind het door de overgang lastig om vol te houden. Ik kan wel een extra stimulans en wat hulp gebruiken. Sinds de zwangerschappen heb ik extra vet op de heupen dat ik heel graag kwijt wil, maar met een gewoon dieet lukt dat niet. Ik zou heel graag als testpersoon met Easyslim meedoen. Met vriendelijke groet, Sjoukje Slouwerhof

 14. Ik wil Easyslim HEEL GRAAG testen. Ik ben nu al best wat kilos kwijtgeraakt door goed te eten en te sporten, alleen mijn buik en bovenbenen houden wel wat spek :)
  Ik vertrek eind juli voor een zeilreis van 2 jaar en dan zal ik voornamelijk in badkleding lopen, het zou te gek zijn als ik door het gebruik van easyslim wat strakker in mijn vel kom te zitten. DUS ALSJEBLIEFT, MAG IK TESTPERSOON WORDEN??

 15. Ook ik wil me hierbij opgeven als proefpersoon. 58 jaar, sportleraar met last van mijn knieën. Ik wil wel 20 kilo kwijt.

 16. ik ben 52 en ondanks dat ik sport en op voeding let, lukt het mij niet om af te vallen.
  Ik heb al verschillende diëten en dingen geprobeerd om af te vallen, helaas. Ik zou graag ongeveer 8 tot 10 kilo willen afvallen

 17. Ik heb al jarenlang last van bekkeninstabiliteit waardoor ik moeilijk kan sporten en mijn zwangerschapskilo’s niet kwijt raak. Ik meld mij daarom graag aan als proefpersoon.

  Mvg, Laura

 18. Ik wil reagerenop de testpersoon ik weeg 88kilo en ben 75 jaar en sport drie keer in de week.Ik sport twee keer met een groep van twaalfmensen en we doen allerlei oefeningen en ik zou graag met easyslim mee willen doen.Hartelijke groeten, ria van der most.

 19. Hallo,
  Ik gebruik nu bijna jaar medicijnen voor mijn reuma.
  Helaas hebben de medicijnen als bijwerking meer vet vorming rondom mijn taille en krijg ik een dikkere buik. De bekende zwemband.
  Ik ben actief en doe pilatus maar mijn buik gaat niet meer weg.
  Dus richt ik nu mijn pijlen op de easy slim ik hoop dat het helpt.

 20. Dag,
  Ik las op uw site dat er nog 14 plaatsen beschikbaar zijn om je als proefpersoon aan te melden! Bij deze doe ik dat heel graag en wel om de volgende reden:
  Al jaren loop ik 2x per week hard en doe ik 2 x per week yoga. Toch komt er stiekem elk jaar een kilootje bij. Wellicht heeft dat ook met leeftijd(44) te maken. Diëten ben ik huiverig voor( en ik denk ook niet goed in). Graag zou ik mijn eetpatroon zoveel mogelijk zo willen houden. Ik heb geen overgewicht, maar alles wordt wat slapper en de putjes telkens meer zichtbaar.. met de zomer in aankomst lijkt het mij heel fijn om me prettig te voelen in badkleding. Ik hoop heel erg dat ik in de doelgroep val en in aanmerking kan komen voor de behandeling!

 21. Hoi,
  Ik ben in de menopauze en ben een aantal kilo aangekomen, zo’n 6 in totaal.
  Dit is gaan zitten op mijn maag en buik en gaat er niet meer vanaf.
  Verder ben ik slank, dus ben ik voor mijn gevoel helemaal uit proportie.
  Op eten kan ik ook al niet bezuinigen want ik kom al niet aan de benodigde calorieën.
  En bewegen doe ik ook, veel fietsen en wandelen, sportschool vind ik helemaal niks.
  Dus zou ik graag de easyslim willen uitproberen.
  Met vriendelijke groet,
  Caroline

 22. Ik heb sinds een aantal jaren reuma. Voor mijn gewrichten is het beter om af te vallen, helaas lukt dit niet omdat ik veel pijn aan o.a. mijn knieën heb. Ik hoef geen slanke den te worden (ook nooit geweest), maar voor mijn lijf is het beter om af te vallen. Dan zit ik ook beter in mijn vel.

 23. easyslim – het woord zelf is al een dikke leugen !
  Denk echt 3x na en begin er niet aan !! Het is zoveel geld en afvallen gaat echt niet terwijl je ligt.
  Na 10 behandelingen op de trilbank is de huid wat gladder [en wanneer je iets wilt zien: iets minder bobbelig op de dijen -]. Maar er is GEEN GRAM GEWICHT vanaf – echt niet !
  Een massagehandschoen werkt netzo en is 100 x goedkoper –
  Heel triest en naar, dat zo’n instituut mensen hoop geeft —
  De meiskes in de studio kunnen het ook niet helpen – Zij hebben hun instructies, zijn meer dan vriendelijk. Opvallend is wel, dat ze nooit informeren: ben je al afgevallen ?

 24. Zou het graag willen proberen ik ben niet dik maar mijn maag en buik wel en ik hoop op deze manier meer in verhouding te komen met de rest van mijn lichaam.

 25. Waarom ik wil meedoen? Ik heb morbide obesitas.
  Ik zou zo graag weer een mooie, gezonde, lekker in het vel zittende moeder en vrouw zijn!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.