Afvallen in 2021

Easy Way Maaltijdshaks van ACTION

Altijd op zoek naar nieuwe trends op het gebied van afvallen kwam ik bij een vestiging van Action, het voor mij nieuwe dieet, Easy Way tegen. Omdat ik van gemak hou en maximaal 2 maaltijden per dag wil vervangen voor een maaltijdshake leek mij dit dieet voor mij op het lijf geschreven. Ik heb inmiddels van de smaak aardbei en vanille 1 verpakking gebruikt en zal hieronder mijn ervaringen delen. Ook heb ik kort beschreven hoe het dieet kan worden gevolgd.

Wat houdt het Easy Way dieet in?

Easy Way maaltijdshakes zijn shakes die bedoeld zijn als vervanging van 1 of 2 maaltijden. De meest voor de hand liggende maaltijden om te vervangen zijn het ontbijt en de lunch. Op de website van Easy Way staat een eetschema voor een week waarin dagelijks 2 shakes gecombineerd worden met gezonde voeding. Dit maakte het makkelijk te volgen omdat je er veel inspiratie uit kan halen wat je naast de 2 shakes kunt eten op een dag.

Hoe gebruik je Easy Way?

Een verpakking Easy Way Dieet shake bevat 425 gram poeder dat genoeg is voor 17 maaltijden. Je mengt de inhoud van 1 maatschep (27 gram) met 250 ml magere melk waardoor een maaltijd 200 kcal bevat. Het is dus de bedoeling om een shake als ontbijt te nemen en een shake als lunch. ’s Avonds eet je gewoon je avondeten waardoor het ook makkelijk is toe te passen als je met het gezin ’s avonds samen wilt eten. Hierdoor heeft niemand er erg in dat jij een dieet aan het volgen bent.

Werkt het?

Ja het werkt, zeker wanneer je het gratis eetschema volgt dat op de site www.easywayshakes.nl te downloaden is dan val je zeker af van Easy Way. Doordat je met je ontbijt en lunch samen slechts 400 kcal binnen krijgt beperk je het aantal kilocalorieën dat je per dag binnen krijgt waardoor je afvalt.

Voordelen Easy Way

Je eet verspreid over de dag gezonde voeding en vervangt 2 maaltijden (geen crash dieet)

  • Makkelijk vol te houden
  • Lekkere shakes in de smaken aardbei en vanille
  • Het is betaalbaar (maar liefst 17 maaltijden voor € 2,99 bij Action)
  • Bevat koolhydraten, eiwitten, vitamines, mineralen en onverzadigde vetzuren.

Eind oordeel

De shakes zijn heerlijk als ontbijt en als lunch. Omdat ze verkrijgbaar zijn in 2 smaken kun je lekker afwisselen. Voor de prijs hoef je het niet te laten omdat een pot met 17 maaltijdshakes slechts € 2,99 kost bij de Action. Dit komt neer op nog geen € 0,18 per maaltijd. Omdat je naast de twee shakes gezonde voeding blijft eten heb je amper door dat je een dieet aan het volgen bent. Ook heb je de hele dag geen honger. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en toe te passen in een gezinsleven. Omdat de maaltijdshakes naast koolhydraten en eiwitten ook alle vitamines en mineralen bevatten krijg je geen tekorten aan voedingsstoffen.

Gezonde Groeten,

esther

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Esther Otten
Mijn naam is Ester Otten en ik ben afgestudeerd aan Hogeschool van Amsterdam. Ik heb gekozen voor de richting Voeding & Diëtetiek en mag mijzelf officieel diëtiste noemen. Via vetvrij.com wil ik je graag informeren over een gezonde en verantwoorde mogelijkheden om af te vallen. Heb je vragen naar aanleiding van mijn columns? Of wil je meer weten over voeding en gezondheid? Dan help je graag. Samen op weg naar een gezonde toekomst!