Easy Cleanse Capsules Review

Easy Cleanse is een Detox Kuur die het lichaam tegelijkertijd ontgift en reinigt maar wat onderscheid dit product zich van andere detox producten? Er zijn veel detox middelen op de markt die je helpen bij het ontgiften. Een nieuwkomer is Easy Cleanse, een Detox van Nederlandse bodem. Is deze detox kuur een aanwinst voor de Nederlandse markt of voegt het weinig toe aan de bestaande producten op de markt?

Ik zocht het voor je uit in deze review.

ketox24 korting

Easy Cleanse Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Easy Cleanse zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 26 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Easy Cleanse graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Hoe werkt en Detox Kuur?

Detoxen is enorm in opkomst in Europa. Dit komt waarschijnlijk omdat mensen zicht bewuster worden van de onnatuurlijke en chemische stoffen die in ons voedsel worden verwerkt. Daarnaast is er een grote groep mensen die een detox kuur volgen omdat ze graag willen afvallen. Dit is een van de bekende bijwerkingen van het ontgiftingsproces. Omdat je darmen worden ontdaan is van afvalstoffen zal je stofwisseling beter verlopen. Een gevolg hiervan is dat je lichaam beter in staat is om calorieën en vetten te verbranden.

De uiteindelijke hoeveelheid gewicht dat je verliest hangt af van je voeding, bewegingspatroon en je gezondheid. Daarnaast verlies je ook heel wat vocht tijdens het ontgiftingsproces. Detoxen dankt zijn populariteit eigenlijk aan de gewichtsafname die het teweegbrengt

Wat zijn Easy Cleanse Capsules?

Easy Cleanse zijn detox capsules met 15 actieve ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten zijn cranberry, aloë vera en psylliumschil. Andere belangrijke ingrediënten zijn glucomannan, inuline, duindoorn en zoethoutwortelextract. De capsules worden verkocht in capsule vorm waar je er dagelijks twee van neemt voor de hoofdmaaltijden. Voldoende lichaamsbeweging is niet verplicht maar zal het proces wel ondersteunen.

Ervaringen met Easy Cleanse

Heb je ervaring met Easy Cleanse Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

bron video: detox ultra plus

De Basis van Easy Cleanse Capsules

Easy Cleanse is oorspronkelijk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en wordt door SH Products geïmporteerd voor verkoop in Nederland en België. De basis bestaat onder andere uit groene koffiebonen en een aantal andere natuurlijke ingrediënten die ik later zal bespreken. Het is effectief voor zowel mannen als vrouwen.

Volgens de leverancier is de formule van Easy Cleanse 100% natuurlijk en is zeer effectief tijdens afvallen en vet verbranden

Tevens wordt door de leverancier de claim gemaakt dat de capsules het energie niveau zouden verhogen. In de bijsluiter lezen we dat de capsules geen nadelige bijwerkingen kan veroorzaken. Het bevat een aantal effectieve ingrediënten die elkaar zouden versterken. Easy Cleanse is een natuurlijk product dat is samengesteld is uit een aantal plantaardige en kruidenextracten

Claims van Easy Cleanse

Op de website van Easy Cleanse lezen we een aantal claims. Een overzicht:

 • Het verhoogt het metabolisme
 • Het verhoogt het energie niveau
 • Het onderdrukt uw natuurlijke eetlust
 • Het kan overtollig vet verbranden

Voor wie is Easy Cleanse Geschikt?

Easy Cleanse is niet geschikt voor mensen die een medische aandoening hebben. Wil je het middel toch gebruiken, dan moet je contact opnemen met een arts. Ook als je last hebt van misselijkheid of slapeloosheid kun je beter stoppen met het gebruik van deze detox. Als laatste kunnen er sporen in de capsules zitten van verschillende allergenen.

Kun je Afvallen met Easy Cleanse?

We hebben Easy Cleanse aan een uitgebreide wetenschappelijke analyse onderworpen om te kijken of het effectief kan zijn. Verderop in deze review bespreek ik de belangrijkste ingrediënten.

Is Easy Cleanse Gevaarlijk?

Het volgen van een detox kuur zoals Easy Cleanse is niet gevaarlijk.Merk je dat je ziek wordt tijdens de detox stop dan onmiddellijk en neem contact op met de levernacier. Zo voorkom je andere gezondheidsrisico’s. Denk aan gezondheidsproblemen als verkoudheid, griep, diarree, overgeven of maagklachten. Verder is het van belang dat je de lijst met ingrediënten doorneemt voordat je de kuur start.

Actieve Ingrediënten Easy Cleanse

De lijst met Ingrediënten is aanzienlijk en ik kan mezelf voorstelen dat je als leek geen zicht hebt op alle Ingrediënten. Om het overzichtelijk te maken heb ik een lijst opgesteld met de hoofdbestanddelen. Vervolgens heb ik een aantal basis Ingrediënten en hun werking beschreven.

Lijst met Ingrediënten

 • Psylliumvezel
 • Calium
 • Granberry Extract
 • Inuline
 • Konjacglucomannaan Vezels
 • Vitamine C
 • Asorbic Acis
 • Aloe Vera
 • Anijszaad
 • Rabarberwortel
 • Venkel
 • Zoethoutwortel
 • Duindoorn
 • Gentiaanwortel Extract
 • Lactobacillus Acidophilus

Ik heb een aantal ingrediënten uitgelicht

Aloë Vera

skelet lever

Aloë vera is een van deonderzochte traditionele medicijnen ter wereld. In een uitgebreide studie is alleen bewijs gevonden dat aloë vera een laxerende werking heeft (bron). Hier kleven bovendien gezondheidsrisico’s aan vanwege een stof die ook aanwezig is in de aloë vera. Wel zijn er aanwijzingen dat er een licht positief effect is op bloedsuikerwaarden.

Cranberry Extract

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar cranberry-extract. Het enige dat wetenschappelijk onderbouwd kan worden is dat het helpt tegen blaasontsteking (bron). Handig, maar niet echt de werking waar je op hoopt bij een detox middel.

Glucomannan

Glucomannan wordt veel gebruikt om gewichtsverlies te stimuleren en het hongergevoel te remmen. (bron).

Psylliumschil

Psylliumschil zit boordevol met voedingsvezels (bron). Ook psyllium kan een goede uitwerking hebben op de bloedsuikerwaarden, maar heeft niet echt een ontgiftende werking.

Gekeken naar de werking van de belangrijkste ingrediënten is duidelijk dat het geen zuiver detox product is. De belangrijkste ingrediënten zijn zonder uitzondering goed voor je, maar hebben niet hetzelfde effect als een echte detox. Wat wel vast staat is dat de capsules een honger remende en afslankende werking hebben.

Gebruik van Easy Cleanse

Gebruik is heel eenvoudig, op de verpakking lezen we dat dagelijks voor het ontbijt een capsule met water ingenomen moet worden. ’s Avonds, voor de avond maaltijd herhaal je dit. Het totaal komt op 2 capsules per dag. In de verpakking zitten 60 capsules wat ervoor zorgt dat je met een verpakking ongeveer een maand vooruit kan.

Easy Cleanse en de Telegraaf

Regelmatig krijgen we vragen wat de relatie is tussen Easy Cleanse en de Telegraaf. We hebben dit geverifieerd en het blijkt dat er in het verleden heeft geadverteerd via de website van de Telegraaf, er is dus geen verdere samenwerking.

Wat Kost Easy Cleanse

Een verpakking met 60 capsules kost €59,95. Als we rekening houden met de dagelijkse inname van twee stuks dan is een verpakking goed voor een maand detox. Easy Cleanse is uitsluitend online verkrijgbaar. Bij iedere bestelling krijg je gratis het ebook “Ik eet paleo” t.w.v. €27,-

Productspecificaties Easy Cleanse

Gebruiksaanwijzing
Er is een uitgebreide handleiding aanwezig. Geadviseerd dagelijkse gebruik: In de ochtend 2 capsules met ruim water innemen. Lees voor gebruik de handleiding. Waarschuwingen: Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. Voedingssupplementen vormen geen vervanging voor gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.Een gezonde leefstijl is van belang.
Bewaarvoorschrift
Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Naam fabrikant/importeur
2HealthFreaks
EAN Nummer
8719326282800

Overige kenmerken

Allergeneninformatie
Geen allergenen
Substantie
Capsule

Voordelen

detox capsuleEasy Cleanse heeft een breed palet aan ingrediënten die een positieve uitwerking hebben op je lichaam. Met name psyllium en lactobacillus acidophilus hebben een goede uitwerking op je gesteldheid.

Een aantal andere voordelen

Het onderdrukt het hongergevoel
Het helpt bij het verhogen van de bloedsomloop
Het helpt bij het onderdrukken van uw regelmatige eetlust
Het bevat alle natuurlijke ingrediënten

Nadelen

Omdat er veel verschillende stoffen in de capsules zitten is de kans vrij groot dat er één of twee bij zitten die je niet zo goed kunt verdragen. Neem dus goede de lijst met ingrediënten door. Het is mogelijk dat je lichaam tijd nodig heeft om te wennen aan het ontgiftingsproces. Vooral met vezelrijke producten moet je voorzichtig zijn. Bijwerkingen als een opgeblazen gevoel, flatulenti of onrustige darmflora behoren tot de mogelijkheden.

Een ander nadeel kan zijn dat je het lastig vindt om capsules te nemen. In dat geval kun je beter kiezen voor afslankdruppels.

Conclusie Easy Cleanse

Een detox kuur is de moeite waard als je een nieuwe start wilt maken. Verwaarloos je fysieke en mentale gezondheid niet en pak meteen aan wanneer je merkt dat je achteruit gaat. Er zitten geen ingrediënten in Easy Cleanse die echt een ontgiftende werking hebben. Wat ontbreekt en essentieel is voor ontgiften is kurcuma longa De ingrediënten van Easy Cleanse zijn stuk voor stuk natuurlijk, maar je bent waarschijnlijk beter af als je gericht een of twee andere supplementen neemt. Wil je geen gebruik maken van supplementen, dan kan ik je een natuurlijke detox kuur aanbevelen.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

168 Reacties

 1. Ik sta morgen voor de rechter!!
  Heb ook een proefpakket pillen besteld, idd ook gekregen maar wel heel erg raar. Een zakje pillen zonder opdruk, gewoon in de brievenbus. Zulke pillen ga ik dus niet slikken, geen idee wat er in zit! Ook easy cleanse beweerd dat zij een bewijs van afgifte hebben wat gewoon niet kan.
  Ik heb de pillen direct retour afzender weer in de brievenbus gedaan, maar nu beweren zij dat ze ze nooit ontvangen hebben. En ook ik een rekening voor het gratis proefpakket van 59.95€
  Ik pieker er niet over om te betalen maar moet morgen wel voor de rechter verschijnen….
  Oplichters zijn heb, ik ben tenminste wel heel blij met al jullie ervaringen, die neem ik morgen mee!

 2. Ik heb een gratis proefpakket aangevraagd, 2 zakken pillen toegestuurd gekregen, nu 14 dagen geleden. Ben er gelijk mee begonnen, wat schetst mijn verbazing , een factuur van 59,95. En het ergste is ik drink 3 liter water per dag neem 3 normale maaltijden per dag, geen snoep, geen koek en de 2 pillen. Ik ben in die 2 weken nog geen ons afgevallen. 😰

 3. Ben erg nieuwschierig, werk in de verpleeghuiszorg. Wisselende diensten.
  Zou graag willen uitproberen of dit wat voor mij is!

  • 2 weken bezig, drink 3 liter water per dag. Zou proefpakket krijgen, snoep niet , helaas nog geen ons afgevallen en wel een factuur van 59,95. Gebruik 2 tabletten per dag.
   Weer iets wat niet werkt. Mijn ervaring.

 4. Ik jojo en jojo. Ben nu op mijn zwaarst. Prober te sporten maar heb rugklachten. Zou dit heel graag willen uitproberen

 5. Ik heb altijd geworsteld met mijn gewicht. Met veel inspanningen (sport) een actieve levensstijl (ik ben masseuse) en kennis (heb diverse opleidingen gedaan op het gebied van gezondheid en voeding) lukt het me maar matig om mijn gewicht in balans te houden. En nu ik de 50 en de overgang voorbij ben lijkt het helemaal een 24/7 strijd. Met nog een paar mensen in mijn directe omgeving die dezelfde strijd voeren zou ik zo graag kunnen zeggen dat er echt iets is wat helpt. Om eindelijk gewoon onze energie en aandacht te kunnen besteden aan belangrijker zaken.

 6. Ik wil kijken hoe het werkt voor a) mannen en b) van rond de 70 jaar.
  Ik ben al jaren geen dieet-volger, maar heb mijn leefpatroon met succes bijgesteld met behulp van de Metabolic Balance-inzichten op basis van uitgebreid bloedonderzoek.
  Thans lukt me dat – na jaren – minder op mijn leeftijd en ik wil dus meedoen om te kijken hoe Easy Cleanse uitwerkt. Ik neem aan dat ik een toegevoegde waarde heb voor je onderzoeks’groep’, c.q. Targetgroep.
  Ik wil bij deze antwoord op mijn reactie. Zoniet heb ik mijn juridisch antwoord voor u klaar liggen. U bent verwittigd! – Lees ook de reactie van Nel en anderen hieronder van 3 december ll. ! Wie verdient aan mensen die je vertrouwen, verdient het vertrouwen te verliezen – EN hiervoor gestraft te worden! Graag dus uw reactie!

 7. Graag zou ik dit uitproberen vanwege de reinigende werking. Afvallen is niet zo heel erg moeilijk maar daarbij de darmen goed werkend te houden wel. Ik ben zeer benieuwd of Easy Cleanse daarbij kan helpen.

 8. niets ontvangen maar toch een levering gedaan?? alles nagevraagd niemand heeft iets ontvangen. Krijg wel de rekening van een bedrijf welke de incasso gaat doen.Dit wordt strijd leveren want men schuilt alleen achter het feit dat men een bewijs heeft dat de pillen zijn geleverd. Alberto Stegeman??

 9. Heb 2 1/2 jaar geleden een ongeval gehad en ben 20 kg aangekomen. Heb van alles geprobeerd om af te vallen, maar niets werkt. Grootste probleem is het hongergevoel tijdens de poging om af te vallen, waardoor ik s’avonds laat vaak vreetbuien krijg. Ben benieuwd of dit middel wel werkt.

 10. Ik wil het graag proberen omdat ik 20 kilo te zwaar ben na mijn overgangsperiode en dat krijg ik er niet meer af hoeveel moeite ik er ook voor doe.

  • kijk uit en lees eerst de reacties. ik heb de pillen besteld. nietys binnen gekregen en men schermt zich af dat men een bericht van aflevering heeft gehad. Gereageerd en men houd zich stil. Wel heeft men een opdracht gegeven aan een incasso buro .

 11. Ik ben door een late zwangerschap vervroegd in de overgang gekomen. Daardoor ben ik 10 kg bijgekomen. Deze zou ik weer graag kwijt willen en me toch energiek voelen. Graag zou ik dit peoduct willen testen.

 12. Na een preventieve (borstkanker) chemokuur ben ik in de overgang gedonderd en zoveel aangekomen…. Ik zou graag weer die 20 kg kwijt willen raken.

 13. Ik wil serieus stoppen met wijn drinken en daarbij komend ’s avonds snaaien. Ik ben veel te zwaar geworden. Hoop dat dit product helpt bij het hervinden van een nieuwe gezonde balans.

 14. Ik zou het product graag objectief en zoals aangegeven kosteloos willen testen. Er zouden nog 26 plaatsen vrij zijn; maar het lijkt er op dat je gewoon wordt doorgestuurd naar de bestelpagina, waar je met uitgestelde betaling, achteraf dient te betalen… m.a.w. geen gratis test van 50 personen, maar een verkapte verkooptruck waarbij je direct “achteraf” moet betalen!!!

  Ik ben benieuwd naar het product, maar de werkwijze vanuit de aanbieder geeft mij een hoop vraagtekens hoe men omgaat met het aanbod ofwel slimdoordachte verkooptruc. De koper zal waarschijnlijk met pijn en moeite z’n geld terugkrijgen als blijkt dat het product niet (zo goed) werkt zoals geïmpliceerd wordt; En ben erg benieuwd waarom de 26 vrije (voorgestelde) tests niet plaatsvinden?!

 15. Ik zou easy cleanse graag willen testen om de nodige kilo’s op deze manier proberen kwijt te spelen… Ik ben hier razend benieuwd na of dit met jullie product zou kunnen werken…

  Mvg

 16. Hallo !
  Ik ben erg benieuwd naar de Easy Cleanse en wil dit dan ook hee graag uit proberen !
  Al meer dan 6jaar loop ik met de ziekte (lipoedeem) rond dokters die mij niet kunnen helpen ! Wordt van kastje naar de muur gestuurd! Zelf al jaren verschillende Detox producten gebruikt maar niets hielp…. nu hoor en zie ik steeds meer positieve berichten over jullie (easy cleanse) en ben dus erg enthousiast om dit product uit te proberen, zelf 16 kilo aan gekomen door m’n lipoedeem en wil dan graag mijn Kilo’s ook weer kwijt zien te raken.

 17. Ik geloof niet in wonderpillen. Waarom zijn er anders zoveel dikke mensen op de wereld? Graag wil ik voor al deze mensen het tegendeel bewijzen. Ik ben zelf ook heel benieuwd!

 18. Sind menopauze 6 kg verdikt in een half jaar. Allemaal buikvet,kan niet sporten wegens verschillende klachten knie,schouder enz.Ik ben 57 jaar . Eet nooit geen snoep eet bijna niets en er komen altijd maar kilos bij

 19. Het lijkt mij een fantastisch product om eindelijk de laatste 7 kg die al jaren in de weg zitten hiermee kwijt te raken. Ik ben erg enthousiast omdat het product uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

 20. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar ook te mooi om deze aanbieding te laten liggen. Ik zou het daarom graag willen testen.

 21. Ik ben al jaren bezig om een goed, betrouwbaar en vooral veilige manier te vinden om wat kilo’s kwijt te raken. Sinds ik in de overgang zit kost het me veel moeite om een stabiel gewicht te behouden. Ik heb me op diverse website ingelezen over Easy Cleance. Naast de vele postitieve ervaringen is het feit dat Easy Cleance uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat hetgeen mij enorm aanspreekt. Heel graag zou ik in aanmerking komen om deze manier van afvallen uit te proberen. Hopelijk kan ook ik dan een positieve ervaring geven!

 22. Op dit moment weeg ik te zwaar en wil als het kan 20kg verliezen, ben begonnen met sporten. Ik zou heel graag meedoen om te kijken of Easy Clesnse mij kan helpen om mijn doel te bereiken. Ik ben 46 jaar en doe zittend werk.

 23. Ben 63 jaar en heb van alles aan dieet geprobeerd,dus dacht wil deze ook wel proberen,ben nu 93 kilo en en 175 lang ,en wil heel graag afvallen ,werk in de catering en heel veel met voeding bezig,dus wil heel graag dit product wel testen.

 24. Ik ben 53 jaar en de laatste jaren ieder jaar 1 à 2 kilo bijgekomen. Ik ben nu 1.63 en 75 kilo. Ik voel me niet meer lekker in mijn vel en ben mega futloos. Dus ja, ik zou heel graag willen deelnemen aan het testpanel.

 25. Ik wil dit product graag uit testen zeker het feit dat het natuurlijk is spreekt mij aan.
  wil graag afvallen en meer bewegen is geen optie
  mijn voeding is al zeer correct dus hopelijk helpt dit product mij

 26. Hallo, ik zo graag deelnemen aan het testpannel. Na de geboorte van mijn zoontje, nu alweer ruim tweeenhalf jaar geleden, ben ik ontzettend futloos. Ben nu begin deze maand begonnen om mijn levensstijl drastisch te verranderen, veel sporten, gezonder eten. Voel me een stuk beter, maar denk dat easy cleanse net dat extra stapje naar meer energie is.

  Groeten,
  Esther Caspers

 27. Hallo ik ben 61 jaar en altijd bezig met lijnen.
  Beweeg en eet gezond.
  Heb de laatste jaren zo’n dikke buik gekregen die er moeilijk oftewel niet meer afgaat.
  Ik zou heel graag dit middel willen testen, vooral om te ervaren of het echt werkt.

 28. aan hele kleine porties. Ik ben echter wel heel gezond gaan leven daardoor spreekt dit middel mij ook zo aan. Dit past heel goed bij mijn huidige levenstijl. Ik hoop zo dat ik kan deelnemen en weer iets van 10 kilo af te vallen zodat ik de chronische pijn door de gastric bypass niet voor niks heb opgelopen want weer op mijn oude gewicht komen is mijn grootste nachtmerrie.

 29. Ja hoor, ik wil graag een testpersoon zijn en zelf ondervinden dat Easy Cleanse echt werkt. Mijn interesse is vooral gewekt door de natuurlijke ingrediënten.
  Ik hoop met plezier 10kg te gaan missen…
  👍

 30. Vreselijk moeilijk…als grote verslaafde….maar ik stop 1 oktober met roken.
  Helaas ben ik te zwaar en klein van stuk. Zie er erg tegenaan om kilo’s te groeien vanwegen het stoppen.
  Dieten probeer ik regelmatig maar geef het meestal snel op omdat ik vaak een hongergevoel heb.
  Ik snoep niet veel maar mijn porties zijn waarschijnlijk te veel.Eet meestal wel gezond, met veel groente.
  Misschien zijn deze capsules de oplossing om mijn hongergevoel te onderdrukken en geven ze mij een enorme boost om een gezonde levenstijl met enige beweging vol te houden. Kom maar op, ik ben graag jullie testpersoon.
  l

 31. Ik ben een man van 65j en ben 2.07m groot en weeg 165kg. Dit wordt door mijn artsen morbide obesitas genoemd en ik moet er dringend iets aan doen. Door 6 operaties in 5j tijd ben ik behoorlijk immobiel geworden waardoor mijn bewegingsmogelijkheden ferm zijn verminderd. Ik hoop met easy cleanse mijn motivatie terug te vinden om iets aan mijn gewicht te doen.

 32. Door een gebroken schouder kan ik niet meer intensief sporten en zie ik Mn lichaam veranderen. Ik heb nog een lange revalidatie te gaan, maar wil toch echt het getal op mijn weegschaal laten zakken!

 33. Na mijn zwangerschap ben ik niet meer op mijn oude gewicht terug zou heel graag wat kilo’s kwijt af van mijn vetrollen en een plattere buik

 34. Ik ben al jaren bezig met lijnen. Van alles geprobeerd maar tot nu toe met weinig resultaat. Ik las nu over dit (nieuwe) product. Ik ben benieuwd of de verhalen echt waar zijn. Ik ben er sceptisch over maar wil het wel testen. Daarbij komt dat ik volgend jaar hoop te trouwen. Een heel aantal kilo’s lichter zou fijn zijn. ;)

 35. Ik heb na mijn zwangerschap veel vet overgehouden en heb nu een kantoorbaan. Ik heb weinig tijd om naar de sportschool te gaan en mijn dochter heeft vaak buikkrampjes waardoor ik moeilijk weg kan gaan of even een wandeling kan maken. Lastig om zo proberen af te vallen. Wanneer ik de gelegenheid krijg om te sporten is dat ook beperkt omdat ik al snel last heb van hyperventilatie waardoor ik kramp krijg tussen mijn borstkas of onderin mijn buik. Ik zou het geweldig vinden om dit middel uit te proberen omdat ik dan achteraf kan bekijken of het de moeite waard is!

 36. Zou graag wat gewicht kwijtraken. Ben diabetespatient, hoge bloeddruk, en slaapapneu. Ben heel benieuwd wat de capsules voor mij kunnen betekenen.

 37. Door medicijnen zo een 15 kilo aangekomen . Van 68 kilo naar 83 kilo in 6 weken tijd . Wat een ramp !!. Zo snel . Elk jaar 5 kilo er bij op de weegschaal dat zou nog wennen maar pats bodem 15 kilo erbij werkt voor mij niet . Ik voel me er echt ongelukkig door .
  Vandaar dat ik heel graag uw produkt heel graag gratis wil proberen. Ook omdat ik nog al sceptisch ben over al die producten die ik op internet zie. Wil ik graag gebruik maken van jullie aanbod .
  Met vriendelijke groet,
  Marga Beems

 38. Er wordt zoveel overgezegd , dat ik het graag zou willen testen of het ook allemaal daadwerkelijk zo goed is. Dit omdat ik 16 kilo af moet vallen voor een goede BMI en het niet lukt terwijl ik goed op mijn eten en drinken let.

 39. Ik zou het product graag willen proberen, ik heb al vaker zoiets geprobeerd, maar de resultaten vallen vaak tegen, en kost ook vaak een vermogen. ik weeg al jaren +/- 120 kg, en wil daar graag daar 20 kg af doen.
  nu dit gratis getest kan worden, heb daar wel wat meer vertrouwen in, daar dit mijn gezondheid waarschijnlijk zeker ten goede zal komen. terwijl ik verder een gezonde levensstijl heb. het is nu of nooit.

 40. Na mijn zomervakantie ben ik toch een aantal kilolootjes bij gekomen weeg nu 91 kg waar ik toch weer naar de 82 kg wil. Ben natuurlijk wel nieuwsgierig naar het effect van dit product, na al de positieve verhalen.

 41. Ik wil graag 10 kg afvallen ben nu 62 en weeg 90 kg ik voel me hier niet lekker bij krijg last van mijn gewrichten en wil dit graag proberen

 42. Ik ben de laatste jaren 10 kg bijgekomen, zit momenteel ook in de overgangsjaren. Ik kan het niet alleen, heb hulp nodig. Ik voel me niet meer goed in m’n vel, er moet iets gebeuren!

 43. Door een slecht werkende knieprothese heb ik het sporten op een laag pitje moeten zetten. Als gevolg hiervan, en mede door het stoppen met roken, ben ik 15 kg aangekomen. Na een controlle onlangs is gebleken dat mijn slechte cholestorol te hoog is en ik dus moet gaan afvallen. Het sporten lukt weer redelijk, maar een extra stimulans zou super zijn. Vandaar dat ik graag in aanmerking zou willen komen voor deze gratis kuur

 44. Omdat ik wel nieuwsgierig ben of dit product nu eindelijk eens doet wat het ook daadwerkelijk beweert. Zoja? Dan krijg ik meer controle over mijn leven en kan ik hopelijk meer dingen ondernemen met m’n neefje van drie.

 45. Hoi
  Ik zou graag dit willen testen
  Omdat ik bijna elke week een halve kilo aan kom wat ik ook eet
  Zoek iets maar bij ik afval en waar bij het ook werkt bij mij
  Graag zou ik dit willen proberen

 46. Maken jullie (de beheerder van deze site) gewoon reclame voor het product en krijgt niemand een pakket als proefpersoon? Ik heb gereageerd toen er nog 26 testers werden gezocht. Nu worden er nog steeds 26 testers gezocht. Wat is de bedoeling van deze actie, wanneer niemand als tester wordt uitgekozen? Gewoon reclame maken?

  • Nou, dat vroeg ik mij net af. Ik wil ervaringen lezen van gebruikers maar lees alleen maar mensen die het uit willen proberen als testpersoon.
   Dat wil ik ook wel, maar zoals mijn vermoeden al zegt, kennelijk is het 1 grote marketingstunt.

 47. Ik zou dit product heel graag nogmaals willen proberen. Tijdens de eerste ‘kuur’ ben ik erg ziek geworden (niets te maken met dit product) en moest ik stoppen met het gebruiken van Easy Cleanse. Nu het weer wat beter me gaat zou ik het héél graag nog een keer willen proberen.

 48. Omdat ik door lichamelijke klachten slecht kan bewegen en in de overgangsfase zit ben ik erg aangekomen. Vreselijk natuurlijk als je dat leuke jurkje niet meer aankunt, die favoriete jeans die knelt. Daarom wil ik dit graag proberen.

 49. Naarmate ik ouder wordt word het steeds moeilijker om gewicht te verliezen. Ik zou dan ook graag dit product willen testen.

 50. Ik ben 58 jaar en hopelijk mag ik met jullie test programma mee doen?!
  Ik heb na een behandeling een langzaam werkende schildklier (voor de behandeling een snelwerkende schildklier). Dus krijg de kilo’s er niet af. Ook niet met sporten probeer wel dit gewicht nu vast te houden maar het liefst wil ik de vele extra kilo’s kwijt. Heb versleten knieën kom nog niet in aanmerking voor een operatie maar wil dat ook nog niet en dan moet mijn overgewicht er eerst af. Maar dat is heel moeilijk met een te langzaam werkende schildklier ondanks de medicijnen die ik hiervoor heb. Inmiddels ruim 30 kilo aangekomen en die moeten eraf. Misschien dat jullie product mij kan helpen.
  Met vriendelijke groet Marianne

 51. Hallo,

  Ik ga binnenkort op vakantie en wil graag nog wat afvallen voor de vakantie. Ik ben het afgelopen jaar 15 kilo aangekomen door verschillende redenen en wil dit graag ook weer kwijt. Ik denk dat ik dan ook lekkerder in mijn fel zit op vakantie.

 52. In mijn vorige bericht stond een fout in mijn e-mailadres.
  Ik heb een moeilijke stoelgang en ben sinds de overgang 8-10 kilo te zwaar.
  Zou het fijn vinden om in aanmerking te komen om Easy Cleanse te testen.

  Groet Tiny Thijssens

 53. Hallo. Ik heb een moeilijke stoelgang en ben sinds de overgang te zwaar. Ik zou graag 8-10 kilo willen afvallen, maar het lukt me niet. Ik zou graag in aanmerking komen om te testen.

 54. Ik heb nu sinds een paar jaar vooral zittend werk. Weinig beweging dus met als gevolg extra kilo’s. Ik ben 170 en weer 95 kg. Te zwaar dus. Dit zou een mooie mogelijkheid zijn om wat aan mijn gewicht toe doen.

 55. Ik zit in de overgang, waardoor mijn stofwisseling trager is geworden en ik gewichtstoename ontwikkel.
  Ik zou graag willen dat ik een betere vetverbranding krijg om me lekker in mijn vel te voelen zitten.

 56. Ik voeg nogmaals een probeerverzoek in, omdat ik nergens mijn reactie terug kan vinden!
  Ik word volgende maand 60 en merk dat de probleemzones als ik afval lekker blijven zitten.
  Ik sta nogal sceptisch tegenover afvalpillen etc.
  Dus hoop de probeerverpakking te krijgen en ook dat ik hartstikke resultaat ga zien!
  Mwt vriendelijke groet,

  Marty Stom

 57. Hoi,
  Ik word volgende maand 60, maar merk nu de probleemzones die ik niet kwijtraak!
  Ik wil dit proberen omdat ik er nogal sceptisch tegenover sta!
  Ik hoop het dan ook te mogen testen en hoop dan hartstikke dat ik resultaat boek!

  Met vriendelijke groeten,

  Marty Stom

 58. Hoi
  Ik ben 55 jaar werkzoekend ,als ik ga solliciteren ,is het eerste wat ze zeggen ben je wel fit en gezond .
  Ik ben 1.68 en weeg nu 94 kl. Ben 3 jaar geleden gestopt met roken .ik woog toen 80 kl.en voelde mijn eigen goed .
  Ben nu toe aan een dieet ,ik heb het vaak geprobeerd maar hou het niet vol, ik wil weer aan het werk ,met een goed lichaam .ik hoop dat jullie mij daar mee willen helpen.

 59. Ik zou graag willen proberen omdat het me ee relatief gemakkelijk opstap lijkt naar een gezondere levensstijl mvg koos

 60. Ik zou het heel graag willen testen! Ben zeer benieuwd zit er erg mee dat ik een dieet niet vol kan houden! Misschien is dit iets! En dat je er geestelijk ook beter door gaat voelen

  Ps neem aan dat het me niets kost?

 61. Wel wel ik dacht dat een bedrijf als Easy Cleanse wel een eerlijk bedrijf was, maar mis gedacht!!!! Ik ben zelden thuis en vroeg de buurvrouw het pakje terug te zenden ze doorstreepte mijn adres en adresseerde het retour aan jullie, MAAR jullie beweren van niet ….. met gevolg van een incasso achter mij terwijl ik het dus NIET hield, en daarbij niet tekende voor ontvangst, dit word dus een test aankoop advokaatje!!!!! Mensen pas op met deze mensen ze beloven bij retour niet te moeten betalen, neen beweren het niet retour te hebben gehad maar willeb dat ik betaal, en dan zouden ze me alsnog een pakje verzenden, ik hoef het niet en ls ze het NIET ontvingen, waarom zoudenze me dan alsnog één verzenden dan zou het hun 2 pakjes kosten…. onlogisch toch, daar geven ze hun ongelijk bij toe!!! Easy Cleanse is NIET fair dus waarom zouden ze fair zijn met hun produkten, mijn ongeloof is enorm!!!!!!!!!!

 62. Ik zou ook graag een proefpersoon willen zijn, omdat ik het vertrouwen kwijt ben in afslank producten. Heb er veel aan uit gegeven. Wanneer het helpt, wil ik uiteraard aan mijn betalings verplichting voldoen. Te dik ben ik, hartinfarct gehad, hoge bloeddruk , diabetische 2, cholesterol tehoog en moet zeker 8/10 kg afvallen. Help help, misschien dat dit voor mij het product is, waar ik al zolang naar opzoek ben. Ik wacht het af, of ik daar in aanmerling voor kam komen. Zou mooi zijn. Groetjes Meta

 63. Hallo, graag zou ik dit product willen testen omdat ik bijna alles al geprobeerd heb. Helaas hou ik niks vol. Tig diëten geprobeerd, allerlei sporten, afslank pillen, iedere ochtend een vies lijnzaad drankje.,…Ik ben iemand die snel resultaat moet zien anders geef ik (veel, te snel) op. Het crash diëten hield ik 2 weken vol, maar ik was zeer humeurig en moe. Ik hoop dat ik een van de gelukkige testers mag zijn. Mijn Bmi is 28,04 :(

 64. ik ben ca 15 kg te zwaar. Lijnen is erg moeilijk vind ik, aangezien ik steeds vol goede moed begin, maar het niet volhouden kan. Het vervelende jojo-effect is dan het gevolg. Daarom zou ik dolgelukkig zijn als ik bij u test persoon zou mogen zijn.

 65. Even laten weten dat ik iets meer dan 1 maand aesy cleanse aan het innemen ben 1 capsul met een glas water ,voor het ontbijt .1 capsul met een glas water ,voor het avond eten .ik eet gezond en tot nu slechts 9 kilo afgevallen , ik dwijfel aan jullie product .

 66. Ik wil graag de product proberen naar aanleiding van de goed recensies die ik lees.
  Heb een over gewicht van 25 kilo en het lukt me wel om wat af te vallen maar ik kan te weinig sporten om sneller buik vet te verbranden. heb 4 jaar geleden een volledige knie prothese gekregen wat uitstekend bevalt maar krijg nu ook klachten van mijn andere knie.
  Lopen en fietsen gaat wel maar ik denk dat jullie product mij ook een goed zouden kunnen helpen.
  Bij voorbaat dank Bram s.

 67. Graag zou ik mijn overgewicht kwijt willen raken, door alle stress is dat er aan gevlogen. Misschien dat dit middel me kan helpen en zou graag proef persoon willen zijn.

 68. Beste, Ik verzond het pakje met als Factuurnummer:
  2ECS80000122799 als datum 04/04/2018 terug, nu blijft er een incassobureau op mijn hielen zitten, graag zou ik willen dat dit in orde kwam, anders is de reclame niet al te best. Toch denk ik dat u de nodige stappen zult ondernemen…. MVG Petra Keyen

 69. Het lijkt me bijna onmogelijk dat dit werkt! Daarom wil ik t weleens proberen. En werkt t echt dan ben ik de eerste die hier heel eerlijk over verteld! Kom maar op.

 70. Het lijkt me bijna onmogelijk dat dit werkt! Daarom wil ik t weleens proberen. En werkt t echt dan ben ik de eerste die hier heel eerlijk over verteld! Kom maar op.

 71. Ik ben 10 kilo aangekomen na mijn operatie. Ik heb alles gedaan om af te vallen maar lukt me niet. Dus ik wil graag afvallen

 72. Beste,

  2016,… Ik sportte veel, gaf zelfs les en had een gezond lichaam waar ik tevreden mee was. Totdat ik werd aangereden in het verkeer. Sporten lukte mij niet meer. Zelfs een aantal lichte oefeningen met een personal trainer pakte verkeerd uit.
  Ik werd er ongelukkig van, plofte op de bank en werd het klassieke voorbeeld van futloosheid, ongezond eten en veel drinken.

  7 kilo later en eindelijk toegeven en benoemen wat er lichamelijk niet in orde is, heeft mij enkele maanden geleden weer op het juiste been gezet. Ik kan weer rustig sporten, herken nu mijn grenzen en de koelkast is gevuld met uitsluitend gezond eten.

  De discipline is terug, mijn energie neemt toe en,…
  afvallen blijkt een stuk lastiger dan gedacht!
  Ik kan weer gaan sportvasten. Heb ik ooit met alle sportinstructeurs gedaan om na te gaan wat het is en doet met je lichaam.
  Maar ik werd dit keer enorm getriggerd door een advertentie over afslanken.
  Vraag mij niet waarom, want ze vertellen toch allemaal hetzelfde? En je word toch alleen maar voor de gek gehouden? Toch lijkt Easy cleanse anders.

  Of het daadwerkelijk zo is?? Daar hoop ik achter te mogen komen.

 73. Zou graag de overtuiging krijgen dat Easy Cleanse echt werkt. Ben zeer benieuwd! Indien er resultaat geboekt wordt, dan uiteraard positieve reviews en indien nodig een jaarlijkse afname/bestelling. Hopelijk krijg ik een positieve reactie van Easy Cleanse!

 74. Denk dat ik een geschikt proefpersoon ben, omdat ik er weinig vertrouwen in heb dat dit product werkt. Wil graag wat kilo’s kwijt. Daarnaast ben ik een nogal kritische consument wellicht handig bij zo’n experiment.

 75. Ik wil testen of dit beter resultaat heeft dan koolhydraat arm dieet. Ik krijg daarmee niet de laatste kg er mee af. Ik eet gezond maar lukt niet om mijn streefgewicht te komen.

 76. Graag wil ik dit product testen, omdat ik wil kijken of het werkt.
  Ik ben gestopt met roken en zou met dit middel in ieder geval niet willen aankomen.

 77. Ik heb easycleanse besteld omdat ik ondanks een redelijk gezonde levensstijl toch mijn lichaam heb zien veranderen en graag afscheid wil nemen van overtollig vet.

 78. Ik zou graag het product testen. Na 2 zwangerschappen snak ik naar een iets plattere buik. Weer extra focus op mijn voeding/gezondheid en levensstijl.

 79. Ik ben een kilo of 5 te zwaar en het blijft lastig om deze er af te krijgen. Ik leef niet ongezond en eet dagelijks verse groenten en fruit maar toch blijven deze paar kilo eraan zitten. Misschien dat Easy Cleanse toevoegd wat ik nodig heb om deze kilo’s kwijt te raken.

 80. Ondanks een gezonde levensstijl, lettend op voeding en beweging, kan ik mijn gewicht lastig op peil houden. Ik wil graag 10kg lichter zijn en vooral behouden.

 81. Ik zou graag willen starten, omdat ik door een ongeluk met kitesurfen lange tijd niet heb kunnen sporten. Veel medicatie gehad wat weer slecht is. Daarom zou ik graag mij willen opgeven voor deze kuur

 82. Goedemorgen,
  Ook ik wil dit product graag testen! Ik ben recent gestopt met roken en wil heel graag 20 kilo kwijt zodat ik weer een vrolijke fitte en actieve moeder voor ons meisje ben!
  Groeten,
  Corinne

 83. ik zou graag 10 kg lichter zijn ,door een blessure en weinig sporten aan gekomen en nu 10 jaar later krijg het er niet van af en ik heb een beetje het vertrouwen kwijt in producten die alles beloven en zeggen.

 84. Ik zou graag willen deelnemen als proefpersoon. Wil graag een gezondere leefstijl gaan nastreven met als het kan wat gewichtsverlies.

 85. Mevrouw amstel Mijn droom is om ooit mn oude gewicht van vroeger terug te krijgen en niet zo onzeker zijn meer daar heb ik alles voor over

 86. Lieve mevrouw amstel Ik heb echt al van alles geprobeerd en wil zo graag af vallen dat ik niet zo onzeker meer ben hoop dat ik er voor in aanmerking kan komen jullie zouden mij zo gelukkig maken een droom zou uit komen hoop het zo

 87. Ik heb al zoveel geprobeerd ben een beetje het vertrouwen kwijt in producten die alles beloven en zeggen. Dus lijkt mij het om te kijken of het ook klopt en als je het kan testen top.

 88. Beste mevr. Amstel,
  Enige tijd gelegen heb ik een reactie geplaatst. Ik zie dat er inmiddels 55 reacties zijn, maar de teller voor proefpersonen staat nog steeds op 26. Heeft u uw panel al compleet of misschien gaat u het middel niet meer testen?
  Vriendelijke groeten,
  Martine

 89. Ik ben al enige jaren op hetzelfde gewicht. Er komt niets bij, maar gaat ook niets af. Dat frustreert me enorm. Ik probeer mijn eetpatroon aan te passen, meer te bewegen, meer water te drinken etc. Ik wil Easyclense graag proberen om te zien of mij dit helpt bij het afvallen.

 90. Na diverse diëten en aanpassingen in voeding en levensstijl lukt het me niet de laatste kilo’s overgewicht kwijt te raken. Dat is de reden dat ik ga starten met easycleanse

 91. Ik heb mijn eetpatroon bijgesteld omdat ik meer dan 15 kg te zwaar was. Diabetes lag op de loer en dat wilde ik echt niet. Nu na iets meer dan een maand ben ik 3 kg afgevallen door alleen te letten op wat ik eet en hoeveel. Ik denk dat Easy Cleanse helpt om mijn lichaam een ‘voorjaarsschoonmaak’ te geven en daarom zou ik het graag willen uitproberen.

 92. Ik slik nu een week Easy Cleanse en ik ben geen gram afgevallen. Ik let op mijn eten, beweeg voldoende, maar helaas. Ook de beloofde energie, veel beter slapen etc. blijven uit :'(

 93. Ik heb de pillen enige weken geprobeerd. Geen gram afgevallen. Mijn eet- en levenswijze niet gewijzigd tijdens periode. Eerder aangekomen dan afgevallen. Stoelgangproblemen.
  Mijn mening: rotzooi.
  Wel dwangbevel tot betaling ontvangen.

 94. Ik heb easy cleanse besteld na het lezen van deze review en ben enorm benieuwd en gemotiveerd. Standaard verhaal: gestopt met roken, in de overgang, kilo’s willen er maar niet af. Help!

 95. Ik heb dit product twee weken gebruikt zonder enig resultaat. Jammer. Hoewel ik eigenlijk al niet geloofde in dit product (afvallen zonder je eetgewoonte aan te passen) hoopte ik stiekem dat het iets zou doen. Maar helaas. Wel 60 euro lichter maar verder geen gram:).

 96. SOS help! Ik zou graag Easy Cleanse willen proberen ? alvast bedankt namens mijn hart, gewrichten, buik, billen en mijn doorgezakte bankstel

 97. Door PCOS kom je al ‘aan’ als je koolhydraten ruikt. Overgewicht en kan allerlij soorten ziektes krijgen. Help mij aub. Ik wil mij graag aanmelden als tester.

 98. Zoveel besteed aan nepproducten en wil graag eens een product proberen dat hopelijk echt werkt voor mijn famile en mij.

 99. Ik ben door allerlei stress kilo’s aangekomen die ik er maar niet vanaf krijg of vanaf houd. Ik heb al van alles geprobeerd, maar helaas, zonder resultaat. Daarom zou ik graag Easy Cleanse willen proberen. Sowieso is een goede reiniging van je lichaam nooit weg en erbij afvallen en weer lekker in m’n velletje te komen zitten is een extra bonus. Dat zou mij enorm veel stress schelen.

 100. ik ben heel onzeker geworden na mijn zwangerschappen, woog 100 bij me laatste ben 18 kilo afgevallen. heb meerdere dingen geprobeerd maar het lukt me niet om de laatste 10 kilo af te vallen. Zou dit heel graag willen proberen!!! Hopelijk dat dit me zal ondersteunen met het afvallen.

 101. Omdat diabetes op de loer ligt, wil ik graag 10 kilo afvallen en zou dit product graag willen proberen en proefpersoon willen zijn.

 102. Ik moet echt wat kilo’s kwijt maar dat valt tot op heden niet mee , op dit lmoment ben ik 87 kilo wat toch echt teveel is voor een lengte van 168 cm.

 103. Ik voel me veel te zwaar, heb problemen met kleding zoeken. Kan bij de normale confectie niet meer terecht. Overweeg maagverkleining maar ik ben 63 en weeg nu 90 kg. Zal blij zijn wanneer ik al 15 kilo lichter zou zijn.

 104. Net besteld! Ik ben 16 maand geleden gelukkig gestopt met roken, en dat heeft de consequentie dat er toch te veel kilo’s blijven kleven aan je lichaam. Heb veel geprobeerd, boosters, wandelen, water drinken, maar het wil niet voldoende helpen. Misschien dat ik hier een stuk blijer van ga worden. Mijn weegschaal geeft ondeehand meer dan 90 kg aan, en daar word ik ongelukkig van.

 105. Ook ik ben na langdurig te hebben gerookt gestopt echter groeide mijn lichaam sneller dan mijn kleding, daarnaast ging ik mij ipv beter te voelen, minder krachtig, op geblazen en veel minder fit voelen. Met dit product wil ik dan ook graag mijzelf zoals vele voor mij beter gaan voelen.

  • Heb al zoveel diëten geprobeerd en heb echt een zetje in de rug nodig. Hoop dat dit product me weer de goed richting op helpt.

 106. Ik wil wel graag testpersoon zijn. Ik wil graag 10kilo afvallen,en meer energie krijgen.al veel diëten gevolgd en steeds weer aangekomen. Ik ben hier benieuwd naar.

 107. mijn dochter van 22 jaar ,was tot 2 jaar geleden heel slank ,nu is ze 10 kilo bijgenomen in gewicht.we hebben dan ook verschillende routes geprobeerd maar zonder succes .ze heeft veel last van cellulitis wat wijst op vocht en vet volgens speciale metingen .ik zou graag hebben ze in aanmerking kan komen als testpersoon ,want zie hoe haar onzelfzekerheid achteruit gaat maar ook haar lichaam alvast bedankt

 108. Hoi Lisanne,
  Uit nieuwsgierigheid, ik heb nog nooit een detox gedaan, wil ik de capsules wel testen. Daarnaast ben ik heel kritisch. Ik geloof er niet zo in. Leefstijl is volgens mij het belangrijkste als het gaat om een gezond gewicht.

  Zelf eet ik gezond en sport veel. Door de pré-overgang gaat mijn huid erg achteruit. En reageer ik sterk als ik toegevoegde suiker eet. Zo’n detox programma, zo heb ik me laten vertellen is erg goed voor je huid. Dus mijn interesse is gewekt. Overgewicht heb ik niet, maar een beetje teveel vet op dijen en billen wel.

 109. 12 jaar geleden roken opgegeven, goddank, maar wel bijna 20 kg de hoogte in. Brrrr. Net besteld.
  Sinds 1 1/2 jaar eetpatroon omgegooid naar vis, veel fruit en groenten (vezels dus) en het ging aanvankelijk een beetje de goede kant op maar nu stagneert de zaak alweer sinds een maand of 10.
  Ik heb mij altijd tegen kuren verzet, omdat ik er nooit in geloofde en vaak bleken veel kuren na verloop van tijd ook minder gunstig te verlopen of zelfs gevaarlijk, maar ik vrees nu toch dat het zonder niet meer gaat lukken. Die laatste 10 kg hoeven er niet meteen af, met 7 of 8 kg zou ik ook al erg in m’n nopjes zijn.
  Deze kuur lijkt mij, gezien de vorm en de inhoudstoffen niet potentieel risicovol.
  Ik ben nog niet helemaal om, dat moet ik nl nog wel eerst meemaken, maar zeer benieuwd en daarom mijn input…

 110. Ik ben de laatste 3 jaar bezig met 10 kilo afvallen. Heb hiervoor verschillende producten geprobeerd, met nog niet het gewenste resultaat. In de eerste week gaat het erg hard met de kilo’s en daarna stopt het. Bij de meeste producten krijg ik erg veel last van de stoelgang en ik word er niet vriendelijker op omdat ik dan energie mis. Ik lees erg positieve verhalen over dit product dus ik zou het graag willen proberen en het kritisch willen beoordelen.

 111. Dag, ik heb de laatste jaren, na 2 zwangerschappen, veel geprobeerd om af te vallen. Helaas is dit niet gelukt, ik houd ook erg van eten, en moet?WIL 40 kg afvallen voor een gezond gewicht. Ik ben erg gemotiveerd, vooral nu de zomer er weer aankomt en ik niet zwetend bij school wil staan. ik wil graag proefpersoon zijn van easy cleanse zijn, ik word er blij van! Ik geloof, na het lezen van de reacties, in dit product en hoop snel te kunnen beginnen!

 112. Ik ben sinds een half jaar aan het afvallen en heb al redelijk wat resultaat kunnen boeken. Toch zou ik voor de zomermaanden nog wat kilo’s kwijt willen raken. Ik ben benieuwd of ik hiermee het resultaat kan halen waar ik aan het streven ben.

 113. Ik ben sinds een half jaar aan het afvallen en heb al redelijk wat resultaat kunnen boeken. Toch zou ik voor de zomermaanden nog wat kilo’s kwijt willen raken. Ik ben benieuwd of ik hiermee het resultaat kan halen waar ik aan het streven ben.

 114. Ik ben door medicijnen, overgang en een verkeerd eetpatroon 15 kilo gegroeid en wil in verband met gewrichtsklachten enz heel graag van die vele extra kilo’s af. Verschillende diëten gedaan , dat altijd weer eindigde in het bekende jojo effect.
  Ik wil graag Easy Cleanse testen en kijken of ik met deze natuurlijke ingrediënten wel kan afvallen en dat gewicht dan ook kunnen behouden.

 115. Ik heb easy cleanse besteld! Ik ben in het laatste jaar ongeveer 10 kg aangekomen en wil deze er graag tegen de zomermaanden terug af.

 116. Ik zou dit product graag willen proberen omdat ik door een ongeluk niet meer kan sporten, alleen zwemmen. Daardoor ben ik niet in staat om voldoende te bewegen en daardoor en door de overgang en stoppen met roken wat kilo’s ben aangekomen. Ik ben niet zo groot, dus dat toont snel.

 117. Beste, ik heb nog nooit zo een kuur geprobeerd en ben wel benieuwd naar het resultaat. Ik zou graag een 10 kg afvallen maar door mijn werkuren en mijn gezin zou deze methode een goede oplossing zijn voor mij u

 118. Sinds de zwangerschappen van mijn 2 kinderen blijf ik maar jojo-en in gewicht. Aangezien dit product helemaal uit natuurlijke ingrediënten bestaat, zou ik het dolgraag willen testen!

 119. Ik heb easycleanse besteld na het lezen van deze review. Na mijn zwangerschappen blijf ik helaas maar jojo’en in gewicht, ondanks de vele beweging die je hebt met 2 kleine kinderen! Zou het liefst gelijk vandaag beginnen met Easy Cleanse, maar we kunnen het ons helaas financieel niet veroorloven )-;
  Wat mij het meeste bevalt aan dit product, is dat het uit alleen maar natuurlijke ingrediënten bestaat.

 120. Ik ben heel benieuwd naar de werking van dit product. Ik heb al wel eens eerder detox kuren gedaan om wat kilo’s te verliezen, maar dat werkte niet.
  Ik zou dus graag willen ontdekken of Easy Cleanse iets voor mij is. Ik zou het dus graag willen testen.

 121. Ik zou dit product graag willen proberen omdat ik door fysieke omstandigheden niet in staat ben om voldoende te bewegen en daardoor wat kilo’s ben aangekomen.

 122. nog nooit zoiets gebruikt, maar wil proberen of dit een eerste boost kan zetten door sneller de eerste kilo’s kwijt te raken in combinatie met gezondere voeding en meer bewegen. wil graag proberen

 123. Ik ben gestopt met roken en 10 kilo aangekomen. Graag zou ik die weer kwijt zijn en me eindelijk weer lekker en fit voelen

 124. Dol graag wil ik dit product proberen. Na 2 zwangerschappen te hebben gehad ben ik het gewoon hartstikke beu dat ik nog steeds de vraag krijg of ik weer in verwachting ben. Ik krijg mijn nog steeds te dikke buik niet weg, ik probeer het echt maar heb wat meer hulp nodig. Werd ontzettend enthousiast door dit artikel en hoop er zsm mee te kunnen beginnen. Ik ben 32 jaar, 1.60m en weeg 59kg, graag wil ik het product proberen.

 125. Dank voor jullie uitstekende informatie; Ik ben gestart met ‘detox original’. Zitten hierin de zelfde stoffen cq even weinig schadelijk voor de gezondheid dan ‘Easy Cleance capsules’? Dank en vriendelijke groet, Jannie

 126. Door een auto ongeluk helaas geen sportschool meer voor mij, wat ik merk aan gewichtstoename. Of dit produkt inderdaad werkzaam en effectief is zou ik wel willen testen.

 127. Omdat ik al een jaar minder beweeg ivm een schouderoperatie en pijn ben ik heel wat kg aangekomen. Graag zou ik het willen proberen.

 128. Ik ben gestopt met roken en ben 10 kilo aangekomen. Die kilo,s wil ik graag weer kwijt. Daarom wil ik Easy C
  Wandel graag testen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.