Easy Cleanse Capsules Review

Afvallen in 2021

Easy Cleanse is een Detox Kuur die het lichaam tegelijkertijd ontgift en reinigt maar wat onderscheid dit product zich van andere detox producten? Er zijn veel detox middelen op de markt die je helpen bij het ontgiften. Een nieuwkomer is Easy Cleanse, een Detox van Nederlandse bodem. Is deze detox kuur een aanwinst voor de Nederlandse markt of voegt het weinig toe aan de bestaande producten op de markt?

Ik zocht het voor je uit in deze review.

ketox24 korting

Easy Cleanse Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Easy Cleanse zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 26 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Easy Cleanse graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Hoe werkt en Detox Kuur?

Detoxen is enorm in opkomst in Europa. Dit komt waarschijnlijk omdat mensen zicht bewuster worden van de onnatuurlijke en chemische stoffen die in ons voedsel worden verwerkt. Daarnaast is er een grote groep mensen die een detox kuur volgen omdat ze graag willen afvallen. Dit is een van de bekende bijwerkingen van het ontgiftingsproces. Omdat je darmen worden ontdaan is van afvalstoffen zal je stofwisseling beter verlopen. Een gevolg hiervan is dat je lichaam beter in staat is om calorieën en vetten te verbranden.

De uiteindelijke hoeveelheid gewicht dat je verliest hangt af van je voeding, bewegingspatroon en je gezondheid. Daarnaast verlies je ook heel wat vocht tijdens het ontgiftingsproces. Detoxen dankt zijn populariteit eigenlijk aan de gewichtsafname die het teweegbrengt

Wat zijn Easy Cleanse Capsules?

Easy Cleanse zijn detox capsules met 15 actieve ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten zijn cranberry, aloë vera en psylliumschil. Andere belangrijke ingrediënten zijn glucomannan, inuline, duindoorn en zoethoutwortelextract. De capsules worden verkocht in capsule vorm waar je er dagelijks twee van neemt voor de hoofdmaaltijden. Voldoende lichaamsbeweging is niet verplicht maar zal het proces wel ondersteunen.

Ervaringen met Easy Cleanse

Heb je ervaring met Easy Cleanse Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

bron video: detox ultra plus

De Basis van Easy Cleanse Capsules

Easy Cleanse is oorspronkelijk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en wordt door SH Products geïmporteerd voor verkoop in Nederland en België. De basis bestaat onder andere uit groene koffiebonen en een aantal andere natuurlijke ingrediënten die ik later zal bespreken. Het is effectief voor zowel mannen als vrouwen.

Volgens de leverancier is de formule van Easy Cleanse 100% natuurlijk en is zeer effectief tijdens afvallen en vet verbranden

Tevens wordt door de leverancier de claim gemaakt dat de capsules het energie niveau zouden verhogen. In de bijsluiter lezen we dat de capsules geen nadelige bijwerkingen kan veroorzaken. Het bevat een aantal effectieve ingrediënten die elkaar zouden versterken. Easy Cleanse is een natuurlijk product dat is samengesteld is uit een aantal plantaardige en kruidenextracten

Claims van Easy Cleanse

Op de website van Easy Cleanse lezen we een aantal claims. Een overzicht:

 • Het verhoogt het metabolisme
 • Het verhoogt het energie niveau
 • Het onderdrukt uw natuurlijke eetlust
 • Het kan overtollig vet verbranden

Voor wie is Easy Cleanse Geschikt?

Easy Cleanse is niet geschikt voor mensen die een medische aandoening hebben. Wil je het middel toch gebruiken, dan moet je contact opnemen met een arts. Ook als je last hebt van misselijkheid of slapeloosheid kun je beter stoppen met het gebruik van deze detox. Als laatste kunnen er sporen in de capsules zitten van verschillende allergenen.

Kun je Afvallen met Easy Cleanse?

We hebben Easy Cleanse aan een uitgebreide wetenschappelijke analyse onderworpen om te kijken of het effectief kan zijn. Verderop in deze review bespreek ik de belangrijkste ingrediënten.

Is Easy Cleanse Gevaarlijk?

Het volgen van een detox kuur zoals Easy Cleanse is niet gevaarlijk.Merk je dat je ziek wordt tijdens de detox stop dan onmiddellijk en neem contact op met de levernacier. Zo voorkom je andere gezondheidsrisico’s. Denk aan gezondheidsproblemen als verkoudheid, griep, diarree, overgeven of maagklachten. Verder is het van belang dat je de lijst met ingrediënten doorneemt voordat je de kuur start.

Actieve Ingrediënten Easy Cleanse

De lijst met Ingrediënten is aanzienlijk en ik kan mezelf voorstelen dat je als leek geen zicht hebt op alle Ingrediënten. Om het overzichtelijk te maken heb ik een lijst opgesteld met de hoofdbestanddelen. Vervolgens heb ik een aantal basis Ingrediënten en hun werking beschreven.

Lijst met Ingrediënten

 • Psylliumvezel
 • Calium
 • Granberry Extract
 • Inuline
 • Konjacglucomannaan Vezels
 • Vitamine C
 • Asorbic Acis
 • Aloe Vera
 • Anijszaad
 • Rabarberwortel
 • Venkel
 • Zoethoutwortel
 • Duindoorn
 • Gentiaanwortel Extract
 • Lactobacillus Acidophilus

Ik heb een aantal ingrediënten uitgelicht

Aloë Vera

skelet lever

Aloë vera is een van deonderzochte traditionele medicijnen ter wereld. In een uitgebreide studie is alleen bewijs gevonden dat aloë vera een laxerende werking heeft (bron). Hier kleven bovendien gezondheidsrisico’s aan vanwege een stof die ook aanwezig is in de aloë vera. Wel zijn er aanwijzingen dat er een licht positief effect is op bloedsuikerwaarden.

Cranberry Extract

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar cranberry-extract. Het enige dat wetenschappelijk onderbouwd kan worden is dat het helpt tegen blaasontsteking (bron). Handig, maar niet echt de werking waar je op hoopt bij een detox middel.

Glucomannan

Glucomannan wordt veel gebruikt om gewichtsverlies te stimuleren en het hongergevoel te remmen. (bron).

Psylliumschil

Psylliumschil zit boordevol met voedingsvezels (bron). Ook psyllium kan een goede uitwerking hebben op de bloedsuikerwaarden, maar heeft niet echt een ontgiftende werking.

Gekeken naar de werking van de belangrijkste ingrediënten is duidelijk dat het geen zuiver detox product is. De belangrijkste ingrediënten zijn zonder uitzondering goed voor je, maar hebben niet hetzelfde effect als een echte detox. Wat wel vast staat is dat de capsules een honger remende en afslankende werking hebben.

Gebruik van Easy Cleanse

Gebruik is heel eenvoudig, op de verpakking lezen we dat dagelijks voor het ontbijt een capsule met water ingenomen moet worden. ’s Avonds, voor de avond maaltijd herhaal je dit. Het totaal komt op 2 capsules per dag. In de verpakking zitten 60 capsules wat ervoor zorgt dat je met een verpakking ongeveer een maand vooruit kan.

Easy Cleanse en de Telegraaf

Regelmatig krijgen we vragen wat de relatie is tussen Easy Cleanse en de Telegraaf. We hebben dit geverifieerd en het blijkt dat er in het verleden heeft geadverteerd via de website van de Telegraaf, er is dus geen verdere samenwerking.

Wat Kost Easy Cleanse

Een verpakking met 60 capsules kost €59,95. Als we rekening houden met de dagelijkse inname van twee stuks dan is een verpakking goed voor een maand detox. Easy Cleanse is uitsluitend online verkrijgbaar. Bij iedere bestelling krijg je gratis het ebook “Ik eet paleo” t.w.v. €27,-

Productspecificaties Easy Cleanse

Gebruiksaanwijzing
Er is een uitgebreide handleiding aanwezig. Geadviseerd dagelijkse gebruik: In de ochtend 2 capsules met ruim water innemen. Lees voor gebruik de handleiding. Waarschuwingen: Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. Voedingssupplementen vormen geen vervanging voor gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.Een gezonde leefstijl is van belang.
Bewaarvoorschrift
Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Naam fabrikant/importeur
2HealthFreaks
EAN Nummer
8719326282800

Overige kenmerken

Allergeneninformatie
Geen allergenen
Substantie
Capsule

Voordelen

detox capsuleEasy Cleanse heeft een breed palet aan ingrediënten die een positieve uitwerking hebben op je lichaam. Met name psyllium en lactobacillus acidophilus hebben een goede uitwerking op je gesteldheid.

Een aantal andere voordelen

Het onderdrukt het hongergevoel
Het helpt bij het verhogen van de bloedsomloop
Het helpt bij het onderdrukken van uw regelmatige eetlust
Het bevat alle natuurlijke ingrediënten

Nadelen

Omdat er veel verschillende stoffen in de capsules zitten is de kans vrij groot dat er één of twee bij zitten die je niet zo goed kunt verdragen. Neem dus goede de lijst met ingrediënten door. Het is mogelijk dat je lichaam tijd nodig heeft om te wennen aan het ontgiftingsproces. Vooral met vezelrijke producten moet je voorzichtig zijn. Bijwerkingen als een opgeblazen gevoel, flatulenti of onrustige darmflora behoren tot de mogelijkheden.

Een ander nadeel kan zijn dat je het lastig vindt om capsules te nemen. In dat geval kun je beter kiezen voor afslankdruppels.

Conclusie Easy Cleanse

Een detox kuur is de moeite waard als je een nieuwe start wilt maken. Verwaarloos je fysieke en mentale gezondheid niet en pak meteen aan wanneer je merkt dat je achteruit gaat. Er zitten geen ingrediënten in Easy Cleanse die echt een ontgiftende werking hebben. Wat ontbreekt en essentieel is voor ontgiften is kurcuma longa De ingrediënten van Easy Cleanse zijn stuk voor stuk natuurlijk, maar je bent waarschijnlijk beter af als je gericht een of twee andere supplementen neemt. Wil je geen gebruik maken van supplementen, dan kan ik je een natuurlijke detox kuur aanbevelen.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelNewfigure Recepten
Volgend artikelAlizonne Review en Ervaringen

177 Reacties

 1. Ik zou me graag als testpersonen opgeven. Ik ben een van die mensen die tot nu toe nergens van afvalt alhoewel ik me altijd streng aan de dieetvoorschriften hou. Ik ben in de overgang en potentieel suikerpatient. Alhoewel ik niet veel hoef af te vallen en nauwelijks suikers eet moet ik 2 keer per mijn bloedsuikerspiegel laten controleren omdat deze steeds aan de bovengrens zit.

  Mvrgr
  Ingrid Van der Laaken

 2. Wil graag als testpersoon fungeren om ook zo anderen te helpen door de bomen het bos weer te kunnen zien. Het moet duidelijker worden wat wel helpt en wat geldklopperij is. Dus ik meld me graag aan.