Easy Cleanse Capsules Review

Easy Cleanse is een Detox Kuur die het lichaam tegelijkertijd ontgift en reinigt maar wat onderscheid dit product zich van andere detox producten? Er zijn veel detox middelen op de markt die je helpen bij het ontgiften. Een nieuwkomer is Easy Cleanse, een Detox van Nederlandse bodem. Is deze detox kuur een aanwinst voor de Nederlandse markt of voegt het weinig toe aan de bestaande producten op de markt?

Ik zocht het voor je uit in deze review.

Easy Cleanse Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Easy Cleanse zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 26 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Easy Cleanse graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Hoe werkt en Detox Kuur?

Detoxen is enorm in opkomst in Europa. Dit komt waarschijnlijk omdat mensen zicht bewuster worden van de onnatuurlijke en chemische stoffen die in ons voedsel worden verwerkt. Daarnaast is er een grote groep mensen die een detox kuur volgen omdat ze graag willen afvallen. Dit is een van de bekende bijwerkingen van het ontgiftingsproces. Omdat je darmen worden ontdaan is van afvalstoffen zal je stofwisseling beter verlopen. Een gevolg hiervan is dat je lichaam beter in staat is om calorieën en vetten te verbranden.

De uiteindelijke hoeveelheid gewicht dat je verliest hangt af van je voeding, bewegingspatroon en je gezondheid. Daarnaast verlies je ook heel wat vocht tijdens het ontgiftingsproces. Detoxen dankt zijn populariteit eigenlijk aan de gewichtsafname die het teweegbrengt

Wat zijn Easy Cleanse Capsules?

Easy Cleanse zijn detox capsules met 15 actieve ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten zijn cranberry, aloë vera en psylliumschil. Andere belangrijke ingrediënten zijn glucomannan, inuline, duindoorn en zoethoutwortelextract. De capsules worden verkocht in capsule vorm waar je er dagelijks twee van neemt voor de hoofdmaaltijden. Voldoende lichaamsbeweging is niet verplicht maar zal het proces wel ondersteunen.

Ervaringen met Easy Cleanse

Heb je ervaring met Easy Cleanse Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

bron video: detox ultra plus

De Basis van Easy Cleanse Capsules

Easy Cleanse is oorspronkelijk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en wordt door SH Products geïmporteerd voor verkoop in Nederland en België. De basis bestaat onder andere uit groene koffiebonen en een aantal andere natuurlijke ingrediënten die ik later zal bespreken. Het is effectief voor zowel mannen als vrouwen.

Volgens de leverancier is de formule van Easy Cleanse 100% natuurlijk en is zeer effectief tijdens afvallen en vet verbranden

Tevens wordt door de leverancier de claim gemaakt dat de capsules het energie niveau zouden verhogen. In de bijsluiter lezen we dat de capsules geen nadelige bijwerkingen kan veroorzaken. Het bevat een aantal effectieve ingrediënten die elkaar zouden versterken. Easy Cleanse is een natuurlijk product dat is samengesteld is uit een aantal plantaardige en kruidenextracten

Claims van Easy Cleanse

Op de website van Easy Cleanse lezen we een aantal claims. Een overzicht:

 • Het verhoogt het metabolisme
 • Het verhoogt het energie niveau
 • Het onderdrukt uw natuurlijke eetlust
 • Het kan overtollig vet verbranden

Voor wie is Easy Cleanse Geschikt?

Easy Cleanse is niet geschikt voor mensen die een medische aandoening hebben. Wil je het middel toch gebruiken, dan moet je contact opnemen met een arts. Ook als je last hebt van misselijkheid of slapeloosheid kun je beter stoppen met het gebruik van deze detox. Als laatste kunnen er sporen in de capsules zitten van verschillende allergenen.

Kun je Afvallen met Easy Cleanse?

We hebben Easy Cleanse aan een uitgebreide wetenschappelijke analyse onderworpen om te kijken of het effectief kan zijn. Verderop in deze review bespreek ik de belangrijkste ingrediënten.

Is Easy Cleanse Gevaarlijk?

Het volgen van een detox kuur zoals Easy Cleanse is niet gevaarlijk.Merk je dat je ziek wordt tijdens de detox stop dan onmiddellijk en neem contact op met de levernacier. Zo voorkom je andere gezondheidsrisico’s. Denk aan gezondheidsproblemen als verkoudheid, griep, diarree, overgeven of maagklachten. Verder is het van belang dat je de lijst met ingrediënten doorneemt voordat je de kuur start.

Actieve Ingrediënten Easy Cleanse

De lijst met Ingrediënten is aanzienlijk en ik kan mezelf voorstelen dat je als leek geen zicht hebt op alle Ingrediënten. Om het overzichtelijk te maken heb ik een lijst opgesteld met de hoofdbestanddelen. Vervolgens heb ik een aantal basis Ingrediënten en hun werking beschreven.

Lijst met Ingrediënten

 • Psylliumvezel
 • Calium
 • Granberry Extract
 • Inuline
 • Konjacglucomannaan Vezels
 • Vitamine C
 • Asorbic Acis
 • Aloe Vera
 • Anijszaad
 • Rabarberwortel
 • Venkel
 • Zoethoutwortel
 • Duindoorn
 • Gentiaanwortel Extract
 • Lactobacillus Acidophilus

Ik heb een aantal ingrediënten uitgelicht

Aloë Vera

skelet lever

Aloë vera is een van deonderzochte traditionele medicijnen ter wereld. In een uitgebreide studie is alleen bewijs gevonden dat aloë vera een laxerende werking heeft (bron). Hier kleven bovendien gezondheidsrisico’s aan vanwege een stof die ook aanwezig is in de aloë vera. Wel zijn er aanwijzingen dat er een licht positief effect is op bloedsuikerwaarden.

Cranberry Extract

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar cranberry-extract. Het enige dat wetenschappelijk onderbouwd kan worden is dat het helpt tegen blaasontsteking (bron). Handig, maar niet echt de werking waar je op hoopt bij een detox middel.

Glucomannan

Glucomannan wordt veel gebruikt om gewichtsverlies te stimuleren en het hongergevoel te remmen. (bron).

Psylliumschil

Psylliumschil zit boordevol met voedingsvezels (bron). Ook psyllium kan een goede uitwerking hebben op de bloedsuikerwaarden, maar heeft niet echt een ontgiftende werking.

Gekeken naar de werking van de belangrijkste ingrediënten is duidelijk dat het geen zuiver detox product is. De belangrijkste ingrediënten zijn zonder uitzondering goed voor je, maar hebben niet hetzelfde effect als een echte detox. Wat wel vast staat is dat de capsules een honger remende en afslankende werking hebben.

Gebruik van Easy Cleanse

Gebruik is heel eenvoudig, op de verpakking lezen we dat dagelijks voor het ontbijt een capsule met water ingenomen moet worden. ’s Avonds, voor de avond maaltijd herhaal je dit. Het totaal komt op 2 capsules per dag. In de verpakking zitten 60 capsules wat ervoor zorgt dat je met een verpakking ongeveer een maand vooruit kan.

Easy Cleanse en de Telegraaf

Regelmatig krijgen we vragen wat de relatie is tussen Easy Cleanse en de Telegraaf. We hebben dit geverifieerd en het blijkt dat er in het verleden heeft geadverteerd via de website van de Telegraaf, er is dus geen verdere samenwerking.

Wat Kost Easy Cleanse

Een verpakking met 60 capsules kost €59,95. Als we rekening houden met de dagelijkse inname van twee stuks dan is een verpakking goed voor een maand detox. Easy Cleanse is uitsluitend online verkrijgbaar. Bij iedere bestelling krijg je gratis het ebook “Ik eet paleo” t.w.v. €27,-

Voordelen

detox capsuleEasy Cleanse heeft een breed palet aan ingrediënten die een positieve uitwerking hebben op je lichaam. Met name psyllium en lactobacillus acidophilus hebben een goede uitwerking op je gesteldheid.

Een aantal andere voordelen

Het onderdrukt het hongergevoel
Het helpt bij het verhogen van de bloedsomloop
Het helpt bij het onderdrukken van uw regelmatige eetlust
Het bevat alle natuurlijke ingrediënten

Nadelen

Omdat er veel verschillende stoffen in de capsules zitten is de kans vrij groot dat er één of twee bij zitten die je niet zo goed kunt verdragen. Neem dus goede de lijst met ingrediënten door. Het is mogelijk dat je lichaam tijd nodig heeft om te wennen aan het ontgiftingsproces. Vooral met vezelrijke producten moet je voorzichtig zijn. Bijwerkingen als een opgeblazen gevoel, flatulenti of onrustige darmflora behoren tot de mogelijkheden.

Een ander nadeel kan zijn dat je het lastig vindt om capsules te nemen. In dat geval kun je beter kiezen voor afslankdruppels.

Conclusie Easy Cleanse

Een detox kuur is de moeite waard als je een nieuwe start wilt maken. Verwaarloos je fysieke en mentale gezondheid niet en pak meteen aan wanneer je merkt dat je achteruit gaat. Er zitten geen ingrediënten in Easy Cleanse die echt een ontgiftende werking hebben. Wat ontbreekt en essentieel is voor ontgiften is kurcuma longa De ingrediënten van Easy Cleanse zijn stuk voor stuk natuurlijk, maar je bent waarschijnlijk beter af als je gericht een of twee andere supplementen neemt. Wil je geen gebruik maken van supplementen, dan kan ik je een natuurlijke detox kuur aanbevelen.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

35 Reacties

 1. Ook ik ben na langdurig te hebben gerookt gestopt echter groeide mijn lichaam sneller dan mijn kleding, daarnaast ging ik mij ipv beter te voelen, minder krachtig, op geblazen en veel minder fit voelen. Met dit product wil ik dan ook graag mijzelf zoals vele voor mij beter gaan voelen.

 2. Ik wil wel graag testpersoon zijn. Ik wil graag 10kilo afvallen,en meer energie krijgen.al veel diëten gevolgd en steeds weer aangekomen. Ik ben hier benieuwd naar.

 3. mijn dochter van 22 jaar ,was tot 2 jaar geleden heel slank ,nu is ze 10 kilo bijgenomen in gewicht.we hebben dan ook verschillende routes geprobeerd maar zonder succes .ze heeft veel last van cellulitis wat wijst op vocht en vet volgens speciale metingen .ik zou graag hebben ze in aanmerking kan komen als testpersoon ,want zie hoe haar onzelfzekerheid achteruit gaat maar ook haar lichaam alvast bedankt

 4. Hoi Lisanne,
  Uit nieuwsgierigheid, ik heb nog nooit een detox gedaan, wil ik de capsules wel testen. Daarnaast ben ik heel kritisch. Ik geloof er niet zo in. Leefstijl is volgens mij het belangrijkste als het gaat om een gezond gewicht.

  Zelf eet ik gezond en sport veel. Door de pré-overgang gaat mijn huid erg achteruit. En reageer ik sterk als ik toegevoegde suiker eet. Zo’n detox programma, zo heb ik me laten vertellen is erg goed voor je huid. Dus mijn interesse is gewekt. Overgewicht heb ik niet, maar een beetje teveel vet op dijen en billen wel.

 5. 12 jaar geleden roken opgegeven, goddank, maar wel bijna 20 kg de hoogte in. Brrrr. Net besteld.
  Sinds 1 1/2 jaar eetpatroon omgegooid naar vis, veel fruit en groenten (vezels dus) en het ging aanvankelijk een beetje de goede kant op maar nu stagneert de zaak alweer sinds een maand of 10.
  Ik heb mij altijd tegen kuren verzet, omdat ik er nooit in geloofde en vaak bleken veel kuren na verloop van tijd ook minder gunstig te verlopen of zelfs gevaarlijk, maar ik vrees nu toch dat het zonder niet meer gaat lukken. Die laatste 10 kg hoeven er niet meteen af, met 7 of 8 kg zou ik ook al erg in m’n nopjes zijn.
  Deze kuur lijkt mij, gezien de vorm en de inhoudstoffen niet potentieel risicovol.
  Ik ben nog niet helemaal om, dat moet ik nl nog wel eerst meemaken, maar zeer benieuwd en daarom mijn input…

 6. Ik ben de laatste 3 jaar bezig met 10 kilo afvallen. Heb hiervoor verschillende producten geprobeerd, met nog niet het gewenste resultaat. In de eerste week gaat het erg hard met de kilo’s en daarna stopt het. Bij de meeste producten krijg ik erg veel last van de stoelgang en ik word er niet vriendelijker op omdat ik dan energie mis. Ik lees erg positieve verhalen over dit product dus ik zou het graag willen proberen en het kritisch willen beoordelen.

 7. Dag, ik heb de laatste jaren, na 2 zwangerschappen, veel geprobeerd om af te vallen. Helaas is dit niet gelukt, ik houd ook erg van eten, en moet?WIL 40 kg afvallen voor een gezond gewicht. Ik ben erg gemotiveerd, vooral nu de zomer er weer aankomt en ik niet zwetend bij school wil staan. ik wil graag proefpersoon zijn van easy cleanse zijn, ik word er blij van! Ik geloof, na het lezen van de reacties, in dit product en hoop snel te kunnen beginnen!

 8. Ik ben sinds een half jaar aan het afvallen en heb al redelijk wat resultaat kunnen boeken. Toch zou ik voor de zomermaanden nog wat kilo’s kwijt willen raken. Ik ben benieuwd of ik hiermee het resultaat kan halen waar ik aan het streven ben.

 9. Ik ben sinds een half jaar aan het afvallen en heb al redelijk wat resultaat kunnen boeken. Toch zou ik voor de zomermaanden nog wat kilo’s kwijt willen raken. Ik ben benieuwd of ik hiermee het resultaat kan halen waar ik aan het streven ben.

 10. Ik ben door medicijnen, overgang en een verkeerd eetpatroon 15 kilo gegroeid en wil in verband met gewrichtsklachten enz heel graag van die vele extra kilo’s af. Verschillende diëten gedaan , dat altijd weer eindigde in het bekende jojo effect.
  Ik wil graag Easy Cleanse testen en kijken of ik met deze natuurlijke ingrediënten wel kan afvallen en dat gewicht dan ook kunnen behouden.

 11. Ik heb easy cleanse besteld! Ik ben in het laatste jaar ongeveer 10 kg aangekomen en wil deze er graag tegen de zomermaanden terug af.

 12. Ik zou dit product graag willen proberen omdat ik door een ongeluk niet meer kan sporten, alleen zwemmen. Daardoor ben ik niet in staat om voldoende te bewegen en daardoor en door de overgang en stoppen met roken wat kilo’s ben aangekomen. Ik ben niet zo groot, dus dat toont snel.

 13. Beste, ik heb nog nooit zo een kuur geprobeerd en ben wel benieuwd naar het resultaat. Ik zou graag een 10 kg afvallen maar door mijn werkuren en mijn gezin zou deze methode een goede oplossing zijn voor mij u

 14. Sinds de zwangerschappen van mijn 2 kinderen blijf ik maar jojo-en in gewicht. Aangezien dit product helemaal uit natuurlijke ingrediënten bestaat, zou ik het dolgraag willen testen!

 15. Ik heb easycleanse besteld na het lezen van deze review. Na mijn zwangerschappen blijf ik helaas maar jojo’en in gewicht, ondanks de vele beweging die je hebt met 2 kleine kinderen! Zou het liefst gelijk vandaag beginnen met Easy Cleanse, maar we kunnen het ons helaas financieel niet veroorloven )-;
  Wat mij het meeste bevalt aan dit product, is dat het uit alleen maar natuurlijke ingrediënten bestaat.

 16. Ik ben heel benieuwd naar de werking van dit product. Ik heb al wel eens eerder detox kuren gedaan om wat kilo’s te verliezen, maar dat werkte niet.
  Ik zou dus graag willen ontdekken of Easy Cleanse iets voor mij is. Ik zou het dus graag willen testen.

 17. Ik zou dit product graag willen proberen omdat ik door fysieke omstandigheden niet in staat ben om voldoende te bewegen en daardoor wat kilo’s ben aangekomen.

 18. nog nooit zoiets gebruikt, maar wil proberen of dit een eerste boost kan zetten door sneller de eerste kilo’s kwijt te raken in combinatie met gezondere voeding en meer bewegen. wil graag proberen

 19. Ik ben gestopt met roken en 10 kilo aangekomen. Graag zou ik die weer kwijt zijn en me eindelijk weer lekker en fit voelen

 20. Dol graag wil ik dit product proberen. Na 2 zwangerschappen te hebben gehad ben ik het gewoon hartstikke beu dat ik nog steeds de vraag krijg of ik weer in verwachting ben. Ik krijg mijn nog steeds te dikke buik niet weg, ik probeer het echt maar heb wat meer hulp nodig. Werd ontzettend enthousiast door dit artikel en hoop er zsm mee te kunnen beginnen. Ik ben 32 jaar, 1.60m en weeg 59kg, graag wil ik het product proberen.

 21. Dank voor jullie uitstekende informatie; Ik ben gestart met ‘detox original’. Zitten hierin de zelfde stoffen cq even weinig schadelijk voor de gezondheid dan ‘Easy Cleance capsules’? Dank en vriendelijke groet, Jannie

 22. Door een auto ongeluk helaas geen sportschool meer voor mij, wat ik merk aan gewichtstoename. Of dit produkt inderdaad werkzaam en effectief is zou ik wel willen testen.

 23. Omdat ik al een jaar minder beweeg ivm een schouderoperatie en pijn ben ik heel wat kg aangekomen. Graag zou ik het willen proberen.

 24. Ik ben gestopt met roken en ben 10 kilo aangekomen. Die kilo,s wil ik graag weer kwijt. Daarom wil ik Easy C
  Wandel graag testen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn artikelen.