Droomsap Review en Ervaringen

Afvallen in 2021
Een slechte nachtrust kan erg frustrerend zijn. Je wilt gewoon slapen, maar het lukt niet. Je blijft maar woelen en ondertussen zie je de tijd op je wekkerradio steeds verder opschuiven. Gelukkig zijn er steeds meer middelen die je kunt gebruiken om hier iets aan te doen. Een van deze middelen is Droomsap van het Belgische bedrijf DromenWinkel.

Droomsap Ervaringen

Ben je op zoek naar echte ervaringen met Droomsap? Of wil je meer informatie over dit product? Lees dan verder.

In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

  1. Werkt het echt, en zo ja hoe dan?
  2. Is Droomsap gevaarlijk?
  3. Wat zijn de ingrediënten?
  4. En nog veel en veel meer…

Wat is Droomsap?

Droomsap is een drankje met daarin verschillende plantenextracten. Deze plantenextracten zouden op verschillende manieren moeten helpen om de slaap te bevorderen. Zo zou hop moeten helpen tegen overgangsklachten (zoals opvliegers), en werkt passiflora ontspannend en kalmerend. Deze kruidenextracten zijn aangevuld met een stof genaamd doxylamine succinaat. Deze stof zou je in slaap moeten laten vallen en wordt door de Amirikaanse FDA duidelijk omschreven. (bron)

De Dosering van Droomsap

Je neemt een klein beetje in ongeveer een half uur tot een uur voordat je gaat slapen. Vervolgens zou je zo’n zeven tot acht uur moeten slapen. De kruidenextracten in Droomsap vormen een goede mix om jezelf te laten ontspannen voor het slapen en om de inslaap tijd te verkorten.

Voor wie is Droomsap geschikt?

Er zijn veel situaties waarin je Droomsap beter niet kunt gebruiken. Je kunt overgevoelig zijn voor een van de ingrediënten, zoals haver (gluten). Ook zijn er tal van andere situaties waarbij je het middel niet mag gebruiken. Zo kun je het niet gebruiken als je last hebt van epilepsie, apneu of als je astmamedicatie gebruikt. Ook zwangere en zogende vrouwen en kinderen onder de 12 jaar mogen het middel niet gebruiken.

Bijwerkingen van Droomsap

Een van de de ingrediënten van droomsap is doxylamine. Mogelijke bijwerkingen van dit middel zijn duizeligheid, coördinatiestoornissen en een duf gevoel. Dit kan gevaarlijk zijn als je bijvoorbeeld ’s nachts naar het toilet moet of als je de volgende ochtend moet autorijden. In bepaalde situaties (bij gebruik van bepaalde medicijnen bijvoorbeeld) kan gebruik tot gevaarlijke situaties leiden. Overleg bij twijfel altijd eerst met je (huis)arts.

Is Droomsap Effectief?

We zijn erg benieuwd naar de manier waarop Droomsap de slaap beïnvloedt. Om deze reden hebben wij een wetenschappelijk onde