DragonSlimXtreme Review

Wat is DragonSlimXtreme?

‘Verlies 12 kg in slechts 4 weken!’ is de belofte van DragonSlimXtreme. Het is een van de bekendste afslankmiddelen op de Nederlandse markt. Tevens doet het zich voor als een 100% natuurlijk product. In het pakket van DragonSlimXtreme zitten er 60 pillen die stoffen bevatten die het volgende beloven:

 • Je energieniveau verhogen,
 • je stressniveau verminderen en
 • je concentratievermogen verbeteren.

Hoe werkt DragonSlimXtreme?

DragonSlimXtreme is speciaal geformuleerd om je verbranding op een natuurlijke wijze te verhogen. Met een snelle verbranding val je makkelijker af dan met slechts een dieet en regelmatig sporten. De actieve stoffen in dit afslankmiddeltje zijn Ginseng en Capsicum.

Ginseng is een homeopathisch geneesmiddel welke al duizenden jaren in het verre oosten als medicijn wordt gebruikt. Ginseng helpt je sneller genezen, beter concentreren, onthouden en je inspiratie vergroten. Tevens geeft Ginseng je meer energie.

Capsicum heeft een positieve werking op de stofwisseling. Men kent het eerder als chilipeper. Capsicum zorgt ervoor dat je inwendige temperatuur omhoog gaat en dat je eetlust wordt onderdrukt. Tevens worden de calorieën die worden gegeten tijdens de maaltijd minder snel omgezet in nieuw vetweefsel. Bovendien is het een geweldige oplossing voor het verlagen van je cholesterol.

Voor wie is DragonSlimXtreme geschikt?

DragonSlimXtreme is een 100% natuurlijk product zonder chemische toevoegingen. Dit maakt het helemaal veilig voor een ieder. Toch worden personen jonger dan 18 jaar afgeraden dit product te gebruiken. Ook zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven kunnen dit product liever niet gebruiken.

Is DragonSlimXtreme effectief?

Op een rijtje belooft DragonSlimXtreme het volgende:

 • Je verbrand meer calorieën op een natuurlijke manier.
 • Het verhoogt het energieniveau.
 • Het verhoogt de stofwisseling.
 • Het is 100% natuurlijk.
 • Het is 100% veilig.

De belofte om tot wel 12 kg binnen 4 weken te verliezen is niet makkelijk waar te maken. Met dit middeltje moet het haalbaar zijn zonder te gaan sporten of een streng dieet op na te houden. De ingrediënten in dit middeltje zijn alom bekend om de geneeskrachtige voordelen, toch lijkt het me onwaarschijnlijk dat je je gewichtsdoelen zal bereiken zonder sport en een gezond dieet. Zonder een gezonde levensstijl zal je geen gezond gewicht op na kunnen houden.

Wat kost DragonSlimXtreme?

Een pakket met 60 pillen DragonSlimXtreme kun je bestellen voor € 149.

Daarnaast zijn er leuke prijsvoordelen voor zij die meteen meer flessen aanschaffen, zoals:

 • Je betaalt slechts € 299 voor 3 flessen dus 180 pillen.
 • Je betaalt slechts € 449 voor 6 flessen dus 360 pillen. 

Voordelen

 • DragonSlimXtreme is een 100% natuurlijk product.
 • Het bevat geen chemische toevoegingen.
 • Het product is 100% veilig voor gebruik.
 • Het verhoogt de stofwisseling.
 • Het remt de eetlust.
 • Het verlaagt je bloeddruk.
 • Het geeft je meer energie.

Nadelen

Grote nadelen worden niet met DragonSlimXtreme geassocieerd. Het heeft een natuurlijke samenstelling dat gebruik maakt van middelen die al eeuwen bekend staan om hun gezondheidsvoordelen. Waar je op moet letten is de aanbevolen dosering. Overschrijd je die dan kan het nadelige gevolgen hebben voor je lichaam.

Conclusie

In de zee aan afslankmiddelen lijkt DragonSlimXtreme 1 van de veiligste mogelijkheden. De effectiviteit van dit middel hangt grotendeels af van jou. Om af te vallen zal je je degelijk moeten inzetten. Een wondermiddel waarmee je zittend slank wordt bestaat er helaas niet.

Gezonde Groet,

sanne


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

4 Reacties

 1. Hier ook..
  niet alleen bij de vraag voor een proefpakket ik had mijn gegevens ingevuld en niet op de verzenden of akkoord knop geduwd… bij gevolg plots een fact van 38 euro en daarna een van 187 euro met producten .
  zit nu aan de tweede aanmaning die de elke 10 euro er bij..
  veel geld dus;..
  ik zou naar de politie willen gaan maar zoek hier eerst naar raad…
  wie kan er helpen?
  groetjes,

 2. Op een Belgische website kwam ik het onderstaande verhaal tegen over dragonslim.

  “Er zijn veel klachten over de onderneming Aliaz Cooperation SIA. Een bedrijf dat in Letland gevestigd is en ongevraagd pakketjes stuurt naar Belgische consumenten. Het gaat dan vooral om vermageringspilletjes, tandbleekmiddelen en producten voor penisvergroting. Ze zijn heel actief via advertenties op sociale media zoals Facebook.

  lees verder…

 3. Met deze wil ik U melden dat ik reeds 2 maal een pakket heb ontvangen met U Dragon Slim Xtreme, terwijl U dit als proefpakket aanbied en ik het dan thuis ontvangd met een rekening. Deze zullen U maandag per aangetekende brief terug gestuurd worden. Ik wil niets meer van jullie ontvangen. Dank bij voorbaat. Anne Mie

 4. Mevrouw Lisa, dochter van mijn cliënt Justice, ontvangt blijkbaar sinds april 2016 het afslankprodukt DragonSlimXtreme. Dit product is erg duur, ik verwijs hiervoor naar één van de facturen ten bedrage van € 197, met factuurnummer: R401043105. Mijn cliënt, papa van dit meisje, heeft de facturen normaal gezien allemaal betaald, doch met deze mail willen wij graag verdere levering van het product stopzetten, ook om zijn dochter te beschermen tegen dergelijke zaken.

  Gelieve bericht van stopzetting van het contract schriftelijk over te maken.

  Met vriendelijke groeten,
  Inge

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.