Pierre Dunkan Dieet Recepten

Start met KetoX

Het dieetboek en Receptenboek van de Franse arts Pierre Dukan staat met stip op nummer 1 van de boeken top 10. Of het nu komt omdat dr. Frank de weg voor zijn Franse collega heeft vrijgemaakt, of omdat miljoenen mensen zijn afgevallen door de gerechten van zijn landgenoot Montignac, de afslankmethode van Dr. Dukan is een regelrechte hit in heel Europa! ‘De Franse oplossing voor permanent gewichtsverlies’ Zo omschrijft Dr. Dukan zijn eigen methode. Lees meer over de werking van het Dr. Pierre Dukan Dieet in dit artikel. Verderop op deze pagina kun je een aantal Dr. Dukan Recepten vinden.

Een Basis van Proteïne

Net als het dr. Frankdieet heeft ook Dr. Dukan zijn methode gebaseerd op het proteinedieet. Omdat je proteinen eet, kan je lichaam makkelijker spieren aanmaken en je helpt om deze spiermassa op een makkelijke en gezonde manier te onderhoud.

Ervaring met het Dukan Dieet

Heb jij ervaring  met de afslankmethode van Dr. Dukan, of ben je benieuwd naar de resultaten van anderen? Bezoek dan het gezellige en informatieve Dr. Dukan Forum of geef  hier meteen jouw ervaring.

Een korte introductie

Het Dukandieet is de uitgelezen manier om op een gezonde manier snel weer in je bikini te schitteren tijdens de zomer, maar helpt je ook om die extra winterkilo’s te vermijden. Dankzij het eetregime van de Franse dokter Pierre Dukan, kan ook jij nu genieten van de voordelen van eiwitten! Indien je dit dieet bent beginnen volgen omwille van haar belofte om u te laten afvallen, zal je vooral in de Aanval- en Cruisefase merken dat je kilo’s snel verdwijnen. Het is uitermate belangrijk dat  je niet stopt na de Cruisefase – indien je de Stabilisatiefase overslaat, is de kans groot dat je weer aankomt!

Dr. Dukan Recepten

Om een indruk te krijgen van de filosofie van Dr. Dukan hebben we een aantal recepten voor je. Je kunt deze, en meer recepten ook downloaden via deze link. De recepten bewijzen dat afvallen ook lekker kan zijn!

Het verschil tussen Gezondevoeding en Dukan

Let op, de recepten in het E-Book en op deze pagina zijn speciaal geschikt voor het Dukan Gezondvoeding Dieet. Dit is afgeleid van de Dukan methode maar niet precies hetzelfde. Ben je op zoek naar recepten die specifiek geschikt zijn voor de afslankmethode van de  Franse arts dr. Dukan, bezoek dan deze recepten pagina.

Dukan Hamburgers

Ingrediënten

– 500 gram rundgehakt
– 1 ei
– 1/2 kopje broodkruimels
– 2 eetlepels groene paprika
– 1 eetlepel gefrituurde ui
– 2 theelepels Worcestershiresaus
– 2 theelepels mosterd
– 1/2 theelepel mosterd
– 1/2 theelepel chilipoeder
– 1/4 theelepel zout
– 1/8 theelepel peper
– 4 sneetjes Cheddarkaas
– 4 hamburgerbroodjes

Bereiding

Meng alle ingrediënten (met uitzondering van de Cheddar en de broodjes) goed door elkaar,
en kneed dan 4 hambur