Dr. Frank Academie

Afvallen in 2021

Nadat bijna 170.000 Nederlanders met overgewicht zich kosteloos hebben aangemeld voor een slank consult van dr. Frank is het vanaf vandaag ook mogelijk om je voor 4,95 euro per maand in te schrijven bij de dr. Frank Academie. Maar wat is eigenlijk de meerwaarde van de dr. Frank Academie ten opzichte van het gratis dr. Frank Dieet ?

Verschil tussen dr. Frank Dieet en dr. Frank Academie

De dr. Frank Acedemie is speciaal voor de mensen die graag met meer steun het dr. Frank dieet wil volgen. Je krijgt een persoonlijke pagina waar je online je vorderingen kunt volgen. Naar aanleiding van een aantal eettesten en een vragenlijst wordt bepaaald welk type eter je bent. Vervolgens krijg je een persoonsgebonden advies gebaseerd op deze uitslag.

Dan ga je aan de slag. Wekelijks vul je je gewicht in, je BMI, je tailleomvang en de mate waarin je hebt bewogen. Je ziet dan in diverse grafieken direct hoe het gaat. Verder geven we je adviezen en krijg je wekelijks de menu’s gestuurd. Op deze pagina vul je ook je ervaringen in als een persoonlijk eetweekboek, dat het team van dr. Frank kan inzien en je kunt ervaringen uitwisselen met andere deelnemers via een eigen forum of de online chat. Heb je vragen dan kun je ze stellen aan het dr. Frank team.

Een slimme zet van het team van dr. Frank. In een maand tijd zijn 170.000 mensen met overgewicht over de streep getrokken om gratis met dr. Frank in zee te gaan. Er zullen ongetwijfeld veel mensen zijn die bereid zijn om 5 euro per maand te betalen voor wat extra begeleiding. dr. Frank heeft op een slimme manier een gat gevonden in de overvolle afslankindustrie.

Gezond slank met dr. Frank dieetboek uitverkocht

De eerste 30.000 boeken van dr. Frank met de titel ‘Gezond slank met dr. Frank’ vlogen de winkel uit. Binnen een week waren alle planken leeg. Geen nood, de tweede druk is onderweg, vanaf 12 februari is het boek weer leverbaar. Wil je een exemplaar van ‘Gezond slank met dr. Frank’, dan kun je hier alvast een boek reserveren.

Jouw mening over het dr. Frank Dieet

Wat is jouw mening over de dieet methode van dr. Frank? Volg jij zijn dieet, heb je het dr. Frank dieet gevolgd of overweeg je om het te gaan volgen? Geef hier jouw mening. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Kijk dan hier of bezoek het dr. Frank forum.

Wil je meer weten over de dr. Frank Academie, bezoek dan deze website.

6 Reacties

  1. ook ik heb geld overgemaakt op 14 april en nog niks gehoord van de dr.frank academie. Ook per mail wordt nog steeds niet gereageerd. Erg vaag en heel vervelend!