Dr. Detoxbox

Afvallen in 2021

Een sapkuur is een populaire manier om af te vallen en te ontgiften. Het probleem is alleen dat het veel tijd kost om al deze sapjes te maken. Dr. Detoxbox heeft hier wat op bedacht en biedt pakketten aan met verschillende sapjes voor een sapkuur. In deze boxen vind je allerlei verschillende gezonde sapjes. Wij hebben deze sapjes voor je getest.

dr detox box review
dr detox box review

 

Wat is Dr. Detoxbox?

Dr. Detoxbox heeft een groot aantal pakketten voor sapkuren in de aanbieding. In deze pakketten krijg je allerlei sapjes voor een kuur van een of meerdere dagen. Gemiddeld bevat een dagdosering van een sapkuur minder dan 500 calorieën. Voordeel aan een sapkuur is dat je wel heel veel vitaminen, mineralen en andere plantaardige voedingsstoffen, zoals vezels en antioxidanten, binnen krijgt.

In sommige pakketten vind je niet alleen sapjes, maar ook shots. Dit zijn extra drankjes met daarin gezonde plantenextracten. Zo zijn er shots met kurkuma, gember en granaatappel.

Naast de pakketten voor langdurige sapkuren, kun je ook losse verpakkingen met sapjes bestellen. Je bestelt dan een doos met 6 flesjes van dezelfde soort.

De sappen van Dr. Detoxbox zijn geproduceerd met een speciale techniek waarbij een koude persing wordt toegepast. De sapjes zijn drie weken houdbaar, maar je kunt de sappen tot drie maanden bewaren als je ze invriest.

Dr. Detoxbox is opgericht door Jamahl Schoonhoven. Deze Amsterdamse ondernemer heeft meerdere bedrijven in de gezondheidsbranche. Zo heeft hij eerder een paar andere bedrijven gehad met gezondheidsproducten.

dr detox box duur
dr detox box duur

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Dr. Detoxbox geschikt?

Niet iedereen kan een sapkuur uitvoeren. Het is niet verstandig om dit te doen als je zwanger bent, borstvoeding geeft of als je last hebt van een stofwisselingsziekte zoals diabetes. In dat laatste geval kun je het beste eerst een arts raadplegen voordat je gaat detoxen.