Dr. Cohen Dieet

Start met KetoX

Het Dr. Cohen Dieet is het beste te vergelijken met een bezoek aan een diëtist of diëtiste. Nadat het bloed van de patiënt is vastgesteld door ‘1st Personal Diet” Krijgt u een persoonlijk dieetplan voorgeschreven op basis van uw bloedtest resultaten. Het Het Dr. Cohen Dieet is overigens niet te vergelijken met het bloedgroepdieet.

Wat is het Dr. Cohen Dieet?

* Het programma is gebaseerd op Snel Vet- en Gewichtsverlies!
* Het helpt u snel uw over tollig vet kwijt te raken op een veilige en gezonde manier.
* Het is geen caloriedieet en u hoeft zich niet uit te hongeren tijdens dit programma!
* Het is een uitgebalanceerd eetprogramma (geen eiwitrijk dieet).
* U hoeft geen exotische voedingsmiddelen te eten (alleen het eten dat u al in de keuken hebt).
* U kunt allerlei soorten voeding eten tijdens het programma
* Geen ” drankjes ” of “pillen” .

Dr. Cohen Dieet in 4 stappen

1. U laat een bloedtest doen in een laboratorium bij u in de buurt.
2. Uw bloedmonster ondergaat meerdere tests. (Suikerniveau, leverfuncties, en andere).
3. De resultaten worden naar onze artsen van 1st Personal Diet gestuurd.
4. Onze artsen schrijven u een persoonlijk eetprogramma voor gebaseerd op UW bloedtest resultaten.

Over Dr. Cohen

Dr R Cohen, College of Obstetrician and Gynaecologists of South Africa, begon zijn medische carrière op het gebied van cardiologie en specialiseerde zich later in verloskunde en gynaecologie (voornamelijk onvruchtbaarheid). Hij leidde 4 jaar lang aan de internationaal erkende Wits Medical School het eerste reageerbuisprogramma (in vitro bevruchting) en heeft veel onvruchtbare echtparen gelukkig kunnen maken door hen het plezier te geven ouders te worden van gezonde ‘reageerbuisbaby’s’. Tijdens dit werk werd Dr. Cohen geconfronteerd met het “obesitasprobleem”. Naar aanleiding hiervan heeft hij drie jaar internationaal voedingsonderzoek verricht (meer dan 20 jaar geleden) wat geleid heeft tot zijn wereldberoemde “Dr. Cohen Dieet” met duizenden succesvolle klanten uit de gehele wereld, waaronder veel beroemdheden die niet genoemd kunnen worden. Jarenlang was Dr. Cohen betrokken bij de voorbereidingen van internationale kandidaten voor “Miss Universe” shows. Er zijn Dr. Cohen’s klinieken in Zuid-Afrika, Australië, en de Groot-Brittannië.

Onderzoek

Tijdens het onderzoek werden de hormonen die invloed hebben op obesitas en overgewicht geïsoleerd en hierdoor kwam hij tot de conclusie dat obesitas een “ziekte” is (het heeft niets te maken met een gebrek aan zelfdiscipline, maar het is een stofwisselingprobleem dat voortkomt uit een onevenwichtige hormoonhuishouding).

De Oplossing

Herstel de hormoonhuishouding door de “juiste” voeding voor u persoonlijk en het lichaam zorgt voor de vetafbraak en andere gevolgen! Dit kunt u doen via dure, medicijnen (die alleen mensen met veel geld zich kunnen veroorloven), maar volgens Dr. Cohen is de beste manier om de hormonen weer in “balans” te brengen door voeding als “medicijn” te gebruiken (een natuurlijke en veilige manier!). Gedurende een aantal jaren zijn er duizenden tests uitgevoerd op verschillende soorten voeding met als resultaat een duidelijk inzicht van hoe voeding en combinaties van voedingsmiddelen de hormoonhuishouding kunnen herstellen en zo… obesitas en overgewicht genezen (je weer goed en gezond voelen). Dr. Cohen’s programma is gebaseerd op Snel Vet- en Gewichtverlies! Het helpt u snel vet af te breken op een veilige en gezonde manier. Het is geen caloriearm dieet en u hoeft zich niet uit te hongeren met het programma! Het is een uitgebalanceerd eetprogramma (geen eiwitrijk dieet). U hoeft geen exotische produkten te eten (alleen het eten dat u al in de keuken hebt). U kunt alle soorten voeding eten tijdens het programma (verschillende soorten rood/wit vlees, vis, groenten, fruit, zuivelproducten, zoals kaas en yoghurt enz.). Geen “drankjes” of “pillen” …. uw voeding wordt uw “medicijn”, daarom zijn hoeveelheden en combinaties zo belangrijk!