Dorivit Olijfblad Extract Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Van olijfolie is al jaren bekend dat het een gezonde keuze is voor in de keuken. Maar de olijfboom heeft meer voor ons in petto. De bladeren van de olijfboom staan ook steeds meer in de belangstelling vanwege de voordelen die deze bladeren hebben voor de huid. Een van de meest veelbelovende huidverzorgingsproducten op dit gebied is Dorivit Olijfblad Extract. Uiteraard hebben wij het product uitgebreid getest door met een aantal proefpersonen drie maanden lang iedere dag een capsule te nemen.

Wat is Dorivit Olijfblad Extract?

Dorivit Olijfblad Extract is gemaakt van vers geoogste bladeren van olijfbomen. Om de kwaliteit van het extract te garanderen worden er alleen maar volledige bladeren verwerkt. Tijdens de oogst is hier strenge controle op en bladeren die aangetast zijn (bijvoorbeeld door aanvreting) worden uit de oogst gehaald. In de volgende fase van het productieproces wordt er een extract uit de olijfbladeren getrokken en deze wordt in een capsule verwerkt.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Wat is de belofte

Dorivit Olijfblad Extract belooft het vloeibare goud voor je huid te zijn. Het extract helpt om je huid te beschermen tegen de acne-bacterie. Daarnaast helpen de stoffen uit het olijfblad de beschadigde huid om te herstellen. Vooral als je kleine wondjes hebt heeft dit

dorivit olijfbladextract
dorivit olijfbladextract

grote voordelen. Tot slot zit het olijfbladextract vol met antioxidanten. Deze beschermen je huid tegen zogeheten vrije radicalen, stoffen die bijvoorbeeld belangrijke aminozuren kunnen afbreken.

Dorivit verwerkt het olijfboomblad tot capsules met per capsule 190 mg hoog geconcentreerd olijfboombladextract. De belangrijkste werkzame stof is oleuropeïne. Dagelijks neem je 1 capsule in met water. Dit kun je het beste doen vlak voor of vlak na een maaltijd.

Voor wie is het geschikt?

Dorivit Olijfblad Extract is in principe geschikt voor iedereen die een gezondere en stralendere huid wil. Er zit een hele kleine hoeveelheid melkeiwitten in de capsule. Deze hoeveelheid is dusdanig klein dat de meeste mensen met lactose-intolerantie hier niets van zullen merken. Weet je van jezelf dat je sterk reageert op lactose, dan is het wellicht beter om de capsules niet in te nemen.

Olijfblad is uitgebreid onderzocht in allerlei wetenschappelijke onderzoeken en er zijn geen noemenswaardige bijwerkingen ontdekt. Je kunt olijfblad en extracten hiervan veilig voor een langere periode gebruiken.

Wat kost Dorivit Olijfblad Extract?

Dorivit Olijfbladextract is eenvoudig online te bestellen. Een maandverpakking met 30 capsules kost normaal gesproken €22,50. Momenteel is er een actie waarbij je voor €45 drie maandverpakkingen kunt proberen. Dit betekent dat je één maandverpakking volledig gratis krijgt. Betalen kan volledig achteraf met behulp van Billink. Daarnaast heb je tot twee weken de tijd om de capsules te retourneren als je niet blij bent met het product.

Is het effectief?

De belangrijkste werkzame stof in Dorivit Olijfblad Extract is oleuropeïne. Oleuropeïne staat de laatste tijd steeds meer in de belangstelling van wetenschappers omdat het een belangrijke antioxidant is. (bron) Oleuropeïne heeft daarnaast een belangrijke antibacteriële werking. Hoewel dit effect voornamelijk merkbaar is binnen het lichaam, profiteert ook de huid mee van deze werking.